Vaippatestausta tosielämässä + kilpailu

23.02.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Liberon ja Lifien kanssa. Kuten ensimmäisessä Liberon Brand Ambassador-postauksessa kerroinkin, me testataan vauvan kanssa tänä vuonna Liberon vaippoja. Tällä hetkellä meillä on testissä Touchit, jotka on meidän lisäksi aika moni muukin testannut parhaiksi vaipoiksi. Libero nimittäin järjesti viime syys-lokakuussa kaikkien aikojen suurimman vaippatestinsä Pohjoismaissa, jossa yli 60 000 perhettä testasi Touch-vaippoja. Mukana oli Suomestakin yli 7000 perhettä, ja kaikkien vastaukset koottiin tietokantaan ja ne ovat sieltä kenen tahansa luettavissa koska tahansa.

Vanhemmat ja lapset kutsuttiin testaamaan vaippoja ihan tavallisessa arjessa, tosielämässä, jotta saatiin mahdollisimman luotettavia tuloksia siitä millaisia vaipat ihan oikeassa käytössä ovat. Jokaisen testiperheen vastaukset lähetettiin eteenpäin myös Liberon tuotekehitystiimille länsinaapurimme Ruotsin Göteborgiin, jotta vaippoja voidaan kehittää yhä paremmiksi ja paremmiksi. Libero testaa vaippojaan sekä laboratoriossa, että kuluttajatesteissä.

Liberon suurimman vaippatestin perheiden vastauksia pääsee lukemaan Liberon sivuilta. Yli 63 000:sta testiperheestä 56 000 suositteli Libero Touch -vaippoja, mikä on mun mielestä aivan loistava tulos kun kuitenkin miettii miten erilaisia perheitä ja erilaisia vauvoja noinkin suureen ihmismäärään mahtuu. Mikään ei varmasti koskaan voi olla sellainen tuote joka sopisi ihan jokaiselle, mutta noiden lukujen perusteella Libero on päässyt aika lähelle Touch-vaipoillaan.

Mekin ollaan tykätty vaipoista, kuten ekassa postauksessa kerroin. Nyt käytössä on jo Touch-vaippojen 2. koko, joka menee varmasti pidempään hyvin. Kertaakaan vaipat eivät ole falskanneet, ja vauvan iho on pysynyt oikein hyvänä eikä ole mennyt rikki. Vaipan etuosasta löytyvä kosteusindikaattoriviiva on tosi kätevä, kun se kertoo milloin vauvan vaippa pitää vaihtaa. Varsinkin ekoina päivinä kun täytettä ei vielä vaippaan kovin usein tai paljoa tullut niin oli hyvä tsekata siitä viivasta että milloin on tarvetta vaipanvaihdolle.

Mulle tärkeintä vaippoja valitessa on se että vauvan olo on mukava, eikä vaippa ärsytä ihoa tai päästä tavaraa läpi tai ohi. Vaipan pitää istua hyvin ja tuntua mukavalta ja pehmeältä päällä. Liian paksut tai kovat vaipat eivät varmasti tunnu kenestäkään kivalta. Arvostan myös sitä että vaipat eivät sisällä voiteita, ja ne on tuotettu niin ympäristöystävällisesti kuin kertakäyttövaippoja on mahdollista tuottaa. Libero Touch-vaipoilla ja kaikilla muillakin Liberon tuotteilla on joutsenmerkki sekä FSC-sertifiointi, joten ne täyttävät tiukat ympäristökriteerit.

Mä palaan kertomaan meidän vaippatestin tuloksia myöhemmin, kunhan kokemusta on kertynyt enemmän sekä vauvalle että meille vanhemmille. Toistaiseksi vaikuttaa kuitenkin erittäin lupaavalta ja jatketaan testaamista innolla.

LUKIJAKILPAILU: 

Onko teillä testattu Liberon Touch -vaippoja? Kommentoi vastauksesi tähän postaukseen ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin osallistut kahden Libero-viltin arvontaan! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta-aikaa on 28.2. klo 22.00 asti. Löydät arvonnan tarkemmat säännöt TÄÄLTÄ.

Onnea arvontaan kaikille ja ihanaa päivää!


134 Responses to “Vaippatestausta tosielämässä + kilpailu”

 1. Ulpu sanoo:

  Eipä ole testattu.

 2. Marianne sanoo:

  Ei olla päästy testaamaan, varmasti tulee noita kyllä kokeiltua! 🙂

 3. ReeLee sanoo:

  Testattu on ja hyväksi havaittu! Tosin meidän reilu 2v jätti jo viime kesänä vaipat pois joten vaipparallia ei enää ajella 😉

 4. Memmu sanoo:

  Libero touchit on parhaita vaippoja meidänkin mielestä. Mukavaa loppuviikkoa!

 5. Linda sanoo:

  Liberon vaipat on hyvinkin tuttuja, muita ei olla käytettykään. Touch vaipat oli ihania varsinkin vastasyntyneellä 🙂

 6. Linda sanoo:

  Meillä on tytöllä alusta asti ollut liberon vaipat käytössä ja ollaan kovasti tykätty. 🙂

 7. emmi sanoo:

  testattu ja hyväksi havaittu 🙂

 8. Elina sanoo:

  Meillä pikkuneidillä on ollut syntymästä asti käytössä libero touch vaipat. Neiti vähän reilu 10 kk nyt ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Ei mitään ihottumia tai falskaamista. Isoveljellä myös sama merkki käytössä ja tuntuu tykkäävän vähän liiankin paljon, kun ei luopuminen kiinnosta:)

 9. M sanoo:

  Sen verran testattu mitä Liberolaukun mukana tuli, ne oli hyviä mutta normi liberoita ostettu hinnan takia vaikkei hinta ero mikään suuri olekkaan.

 10. Nina sanoo:

  Vauva syntyy kuukauden päästä. Sitten pääsen kokeilemaan vaippoja

 11. Heipsi sanoo:

  Ei ole vielä testattu, meillä esikoisen laskettu aika enskuun 16 niin sitten päästään kokeileen☺☺

 12. Stina sanoo:

  Nämä on jatkuvassa käytössä ja ihan parhaita vaippoja. Poika 6kk ja täytyy vaihtaa pian kokoon 5 🙂

 13. Minttu sanoo:

  Jos kaikki menee hyvin niin syksyllä päästään ensimmäiselle lapselle vaippoja vaihtamaan. Nuo liberon touch vaipat menevät varmasti siinä tapauksessa kokeiluun! 🙂

 14. Katri Uusitalo sanoo:

  On kyllä! Tavallisista liberoista en tykänny mutta nuo touchit on mielettömiä!!

 15. Taru sanoo:

  En ole juuri kyseisiä vaippoja testannut, mutta varmasti tulen lapsen pian synnyttyä testaamaan 🙂

 16. Irina sanoo:

  Ei olla vielä testattu, mutt kaapissa on jo odottamassa maaliskuussa syntyvää esikoista varten 🙂

 17. Elina.P sanoo:

  Meillä on testattu Libero Touch-vaippoja ja oikein hyviä ovat, harmi vaan kun ne on aika hintavia verrattuna tavallisiin Liberoihin ja muihin vaippoihin.

  Mukana siis arvonnassa 🙂

 18. Miimu sanoo:

  On testattu ja hyviähän ne oli. Pyritään kuitenkin kestoilemaan, joten kerttisvaippoja menee vähemmän. 🙂

 19. Inka sanoo:

  Ei olla testattu mutta käytössä on liberon normaalit vaipat vauvalla sekä housuvaippaa taaperolla.

 20. Riina sanoo:

  Siitä on aikaa toista vuosikymmentä kun olen viimeks pikkusiskoni vaippoja vaihtanut ja nyt eskoisen synnyttyä olin varauksettoman onnellinen että 17 vuodessa vaipat ovat kehittyneet niin paljon että niissä on tuollainen kätevä indikaattoriviiva!

 21. Kaisa sanoo:

  On testattu. Vaihdellen käytetään tavallisten Liberojen kanssa!

 22. Viivi sanoo:

  Testattu on ja Libero Touchit ovatkin pääsääntöisesti olleet meillä käytössä nämä kuluneet 5kk 🙂

 23. Riina sanoo:

  Liberot olleet aina käytössä, toucheja ei ole kuitenkaan kokeiltu vielä. Ehkäpä kesäkuussa syntyvä 3. saisi näitä 🙂

 24. Sara sanoo:

  Testattu on ja todettu parhaiksi vaipoiksi 🙂

 25. A sanoo:

  Ei ole testattu. Vielä..

 26. Rouva H sanoo:

  Ei ole ollut testissä, mutta paljon hyvää olen näistä kuullut. Kesällä syntyvien kaksosilleni aion kyllä testata näitä.

 27. Noora sanoo:

  Meillä oli nuo Liberon Touch vaipat käytössä kun Iina synty vuosi sitten. Nyt kun hän on 1v niin on käytössä ne housuvaipat. Ollaan kyllä tykätty 🙂

 28. Saana sanoo:

  Enskuussa syntyvä vauva saa kokeilla ☺☺

 29. Hanna Pet sanoo:

  Ollaan testattu ja todellakin tykättiin!

 30. Anni sanoo:

  Omia muksuja ei ole, mutta kummilapsilla on kyseiset vaipat olleet kovassa käytössä. Kosteusindikaattori erittäin hyvä tällaiselle, jolla ei kovin paljoa kokemusta ole, niin tietää tarkalleen sen avulla koska vaihtaa vaippa. Jos arvonnassa voitan niin ystäväpiiriin on tulossa useampi vauva, niin ehkä heille värkkäilen vaippakakkuja tai muita muhkeita vaippaylläreitä. (:

 31. Mervi sanoo:

  Testattu on ja ainoa vika on hinta…

 32. Janita sanoo:

  On testattu ja todettiinkin todella hyviksi! 🙂

 33. Sari sanoo:

  Ehkä päästään niitä vielä testaamaan.

 34. Iina sanoo:

  Me ollaan testattu ja todettu toimiviksi

 35. Iina sanoo:

  Yksi lahjaksi saatu paketti testattiin, muuten ei. Nyt pian syntyvä kolmas tyttömme saa kyseiset vaipat käyttöönsä. 🙂

 36. Lode sanoo:

  Ei ole testattu

 37. Joanna sanoo:

  Ei olla vielä päästy testaamaan, esikoisen laskettu aika on huhtikuussa ja pikku libero touch vaipat odottavat jo pikkuista ☺

 38. Janina sanoo:

  On testattu ja näin 2kk jälkeen todettu hyviksi

 39. Marjo sanoo:

  Ollaan testattu ja hyväksi todettu.. meille ei käy muuta kuin liberon vaipat ☺

 40. Niina sanoo:

  Meillä on alusta asti ollut käytössä liberon vaipat ja varsinkin ihan ensimmäisinä kuukausina käytössä oli Liberon Touch ja Newborn vaipat. Tällähetkellä käytössä Liberon Comfort vaipat ja nekin parhaiksi todettu

 41. Salla sanoo:

  Olemme käyttäneet vauvallamme Libero Toucheja ja havainneet ne erittäin hyviksi. Olemme kokeilleet myös muita vaippamerkkejä, mutta mielestämme Libero on meidän vauvalle sopivin merkki. Vaipat istuvat hyvin, eivät falskaa, vaipan materiaali on ihoystävällinen. Libero Touchien kosteusindikaattoriviiva on myös näppärä.

 42. Susanna sanoo:

  Meidän esikoinen käytti niitä juuri 1 ja 2 koossa 🙂 Tuntui normi liberot sen jälkeen tosi kovilta 😀 Niin ihanan pehmeitä touch-vaipat on!

 43. nunnuliina sanoo:

  Ei ole testattu, enkä ennen ollut kuullutkaan mutta testiin lienee menevä kunhan pyhän yksiön asukas saapuu keskuuteemme. nim. 5 päivää laskettuun :O

 44. Eija sanoo:

  Näitä ei olla testattu. Libero käytössä taaperolla.

 45. Jessi sanoo:

  Ollaan testattu! Hyviä on 🙂

 46. Heidi sanoo:

  Ont testattu, hyviä olivat mutta nykyään ollaan siirrytty libero comforteihin kun touchit on jo pieniä 🙂

 47. Vaakoo sanoo:

  Libero on ollut jokaisella lapsella käytössö. Lapsilla on atooppista ihoa ja aistiyliherkkyyttä, nämä vaipat ei purista tai aiheuta ihottumaa. Olen ollut todella tyytyväinen kaikki nämä 9 vuotta jota meillä on ollut jo vaipparallia 🙂

 48. nina sanoo:

  Kuopuksen vauva-aikana käytettiin pari pakettia, ja olivat kyllä kaikin puolin täydellisiä. Hinnan takia tuli kuitenkin käytettyä enimmäkseen Pampersia joka sopi myös hyvin, mutta tuoksu niissä on aika voimakas.

 49. Tinkerbell sanoo:

  ei vielä, libero vaipat käytössä kyllä 🙂

 50. Essi sanoo:

  On testattu ja tykätty ollaan!

 51. Cecci sanoo:

  On testattu, hyviä on!

 52. Krista sanoo:

  Me ei olla testattu noita vaippoja kun ainakin liberon comfort vaipoista meni meidän pojalla pylly ihan rikki ja samoin liberon puhdistus pyyhkeet ei sovi pojan iholle

 53. 6tytönäiti sanoo:

  Ei olla testattu.

 54. Tuulia sanoo:

  Touch todettiin hyväksi, kuin myös Comfort tällä hetkellä 🙂

 55. Karoliina sanoo:

  Synnytyksen jälkeen on tulossa testiin, kaapissa toistaiseksi odottavat 🙂

 56. Heli sanoo:

  Vaihtelevasti käytössä touchit ja comfortit 🙂

 57. Inka sanoo:

  Ollaan testattu 🙂

 58. Linda sanoo:

  On testattu ja ovat käytössä (: Tykätään kovasti!

 59. Sanna sanoo:

  Testattu on ja hyväksi koettu. 🙂

 60. Essiinn sanoo:

  Kyllä vain, parhaiksi todettu;) elikkä joka päiväisessä käytössä

 61. Ronja sanoo:

  On kokeiltu, mutta jostain syystä ne eivät olleet hyvät. Ihme, koska käytetään kyllä liberon vaippoja, joten varmaan meille osui sitten huonompi erä tai jotain.

 62. Jonna sanoo:

  Oij on testattu! Mielenkiinnosta testailtu kaikenlaisia vaippoja ja todellakin nuo libero touch olivat parhaimmat. Todella pehmeän tuntoiset ja muotoutuvat hyvin eikä jää mtn kovia kumpuja. Hinnan takia ostelen kyseisiä vaippoja ainasilloin tällöin kun haluan hemmotella pienokaista ^^

 63. anna s. sanoo:

  On hyviä ja hellävaraisia vaippoja 🙂

 64. Milla.R sanoo:

  Esikoiselle jotain testivaippoja joskus sain. Oli ihanan pehmeitä 🙂 tulevasta en vielä tiedä kun masussa on 😀

 65. Sanniina sanoo:

  Ei olla testattu vielä, mutta varmasti pääsevät testiin kunhan vauva syntyy! 🙂

 66. Sofia sanoo:

  Vielä ei ole mitään vaippoja testailtu, kun ensimmäinen vaipankäyttäjä pääsee maailmaan vasta kesällä.

 67. Maitoviiksi sanoo:

  On testattu ja jäivät vakiokäyttöön. Ylivoimaisesti parhaita koko perheen mielestä ja tosiaan kertaakaan eivät ole falskanneet!

 68. EnnaU sanoo:

  Ei olla taidettu toucheja testata, normiliberot ollu käytössä pojalla tähän asti.

 69. Kistya sanoo:

  Valmiina odottaa Liberon Touch vaipat. Kohta pitäis tulla testaaja maailmaan. 🙂

 70. Jenna sanoo:

  Touch-vaippoja ei ole tullut kokeiltua, mutta normi liberoja kylläkin ja tykätty on 🙂

 71. Petri sanoo:

  Kyllä olemme jo testanneet ja Libero on taattua laatua.

 72. Aikku sanoo:

  Juuri tänään ostin taas meidän 7 kiloiselle pikkumiehelle.

 73. Mir sanoo:

  On testattu, mutta hinnan takia mennään perus liberoilla 🙂

 74. Helmia sanoo:

  Kyllä on tullut testattua, sekä sillon aikanaan kun esikoinen vielä öisin käytti vaippaa, sekä nyt meidän vauvalla on tullut testattua näitä!:) tosi hyvältä vaikuttaa munkin mielestä!

 75. RiikkaJohanna sanoo:

  Aiemmin ei vaipat ole olleet vielä ajankohtaisia, mutta toukokuussa on esikoisen laskettu aika, joten silloin tulee tutuksi! Kiva arvonta! 🙂

 76. Isa sanoo:

  Kokeilimme syksyllä vastasyntyneellä Libero Touch vaippoja ja mielestämme ne olivat parhaita mutta kun etsimme kaupasta ei niitä löytynyt, joten siirryttiin seuraavaksi muistaakseni muumivaippoihin. En sitten tiedä oliko niitä vielä kaupoissa silloin vai kaikki loppu niillä kerroilla kun etsittiin 😀 Touch vaipat oli pehmoisia ja ohuita eivätkä rapisseet tai vuotaneet yli ja istuivat meidän vauvalle todella hyvin. Hän oli silloin sirompi kuin nyt niin en tiedä sopivatko enää mutta haluaisin testata niitä uudestaan jos nyt löytyisi! 🙂

 77. Minna sanoo:

  Nyt käytössä koko 2 ja todettu erittäin hyviksi. Juuri harmittelin, ettei näitä ollut vielä esikoisen aikaan.

 78. Noora sanoo:

  Ei oo tullut testattua, pitäisi kyllä kokeilla!

 79. Annim sanoo:

  Olen testannut sekä normi- että touch-vaippoja. Normi liberon vaipoista ei tykätty ollenkaan, olivat kovia ja istuivat vähän huonosti meidän lapselle. Touch-vaipat olivat puolestaan ihanan pehmeitä, istuvuuskin oli ihan parempi. Touch-vaipat olivat meidän mielestä kuin pampers (Joilla meille istuvimmat vaipat sekä pehmeimmät), mutta hinnan puolesta päädyimme kuitenkin pampersiin.

 80. Sini sanoo:

  Joskus näyttöpakkauas tullut postissa esikoiselle housuvaippamuodossa, ja tuntui hyvältä niin vanhemmista ku lapsestakin. Kuitenkaan ei olla toucheja raskittu ostaa, mutta muuten Liberon vaipat käytössä molemmilla mukeloilla ☺

 81. Johanna sanoo:

  Testattu on ja olivat kyllä todella hyviä! Käytimme Libero Touch – vaippoja alussa (koot 1 ja 2). Nyt on siirrytty Liberon muihin vaippoihin.

 82. Soile sanoo:

  On testattu ja hyviä ovat. Mukavan pehmeitä ja ohuita niin istuvat tosi hyvin päälle.

 83. Johanna sanoo:

  Testattu on ja kyseiset vaipat olivat kyllä todella hyviä! Käytimme Libero Touch – vaippoja alussa (koot 1 ja 2). Nyt on siirrytty Liberon muihin vaippoihin.

 84. Julia sanoo:

  Meillä noi libero touch vaipat oli niin pop ! Parhaita 🙂 nyt 3 koko menossa, mutta liberon confort versiot kun kaupassa ei sensitiveä ollut ! ;–; oli kätevämmät kun nää kun näki millon vaippa oli täynnä.

 85. liisa sanoo:

  ei ole vielä testattu, mutta ehkä pitäisi!

 86. emmi sanoo:

  Ei ole vielä testattu, mutta yksi paketti odottaa tuossa testaajaansa! 🙂

 87. Julia sanoo:

  Testattu on ja hyväksi havaittu 🙂

 88. Karita sanoo:

  Ei ole testattu vielä

 89. AnnaMaria sanoo:

  On testattu Libero toucheja ja tykätty kovasti. 🙂 Nyt tosin jouduimme juuri vaihtamaan hetkeksi Libero comfort 3:n, kun touchien 3 jäi pieneksi ja 4 on vielä liian reilu. Yllättänyt on se, että normiliberojen ja touchien koot eroavat toisistaan jonkin verran…

 90. Sara sanoo:

  Ei olla testattu mut kuulostaa testaamisen arvosilta!:)

 91. Sonkku sanoo:

  Tää ei liity mitenkään postaukseen, mutta ootteko huomanneet että Otto ja kauniiden ja rohkeiden Wyatt on kuin identtisiä veljeksiä 😀 😀 ??

 92. MariK sanoo:

  En ole vielä päässyt testaamaan, kun esikoiseni on määrä syntyä vasta toukokuussa, mutta olen kuullut näistä pelkästään hyvää ja aion kyllä ottaa nämä käyttöön heti kun meilläkin vaippoja tarvitaan! 🙂

 93. Matleena sanoo:

  Ei olla testattu vielä. Haluaisinkin tietää, miten nämä touch-vaipat eroavat tavallisista liberon vaipoista? Onko niissä siis vain tuo kosteusviiva eroa??

 94. Koitsu sanoo:

  Ei ole vielä ollut tarvetta testata 🙂

 95. Terhi J. sanoo:

  Ollaan testattu ja hyviä kokemuksia.

 96. Minna sanoo:

  Ei olla vielä testattu

 97. Päivi sanoo:

  Käytössä on ollut meilläkin 7kk neidin kans alusta alkaen eikä olla vaihtamassa 🙂

 98. hilkka sanoo:

  ei ole testattu 🙂

 99. Niina sanoo:

  Ei oo vielä testaaltu,mutta varmasti testailen elokuussa syntyvän esikoisen kanssa myös näitä vaippoja!

 100. Th sanoo:

  Lapsivuodeosastolla taisi olla noita vaippoja, todella hyviä käytössä. Nyt kotona käytetään perus Liberoja edullisemman hinnan vuoksi.

 101. Roosa sanoo:

  On testattu ja ovat parhaita! Niin mukavan tuntuisia <3. Liberolta nimenomaan nuo kyseiset vaipat ovat niitä, mitkä eivät falskaa edes housuvaippa mallissa.

 102. S sanoo:

  Työpaikalla päiväkodissa suosikiksi ainakin itselle on noussut liberon teippivaipat halppouden, pehmeyden ja istuvuuden takia. Nyt olen itse raskaana ensimmäisellä kolmannekselle ja syksyvauvalle tullaan kokeilemaan liberon vaippoja!

 103. jenni sanoo:

  Olemme testanneet ja on todettu parhaimmiksi. Pehmeät ja niin kevyen tuntoiset vaipat, täydelliset vauvan herkälle iholle! 🙂 vaikka hinta on hieman kalliimpi niin en halua vaihtaa halvempaan, koska vain parasta meidän pienelle!♡ Kokeilimme muumeja ja pamppersseja jossain vaiheessa, mielestäni ne ovat epämukavan oloiset joten siirryttiin takaisin touch vaippoihin. Pamppersseissa on mielestäni jollakin tavalla epämiellyttävä haju.

 104. Jenni Hirvonen sanoo:

  Emme testanneet, vaikka mieli olisi tehnyt. Jotenkin ei vain sitten tullut ostettua niitä.

 105. Ennan sanoo:

  Saatiin vaippakakun mukana iso kasa noita ja oli kyllä ihanan pehmeitä ja pitäviä. Nyt kuitenkin kun on jo päästy lähemmäs vuoden ikää käytetään perus liberoa halvemman hinnan vuoksi ja ne on todettu käytössä aivan yhtä hyviksi meidän tytölle. Öisin meillä on paksu ja paljon imevä muumi, koska muut ei pidä.

 106. Linnea sanoo:

  Testattu ja hyviksi havaittu!

 107. Keiss sanoo:

  Touchit on kyllä ihan parhaat meijän makuun! Ne jo tuntuukin niin pehmeiltä ja mukavilta iholla, ja ainakin meidän pienelle neidille on ollut hyvin istuvatkin. Olenkin jo miehelleni toitottanut, että heti kun kaikki lahja-vaipat alkaa olla käytetty, siirrymmekin käyttämään pelkästään noita Toucheja.

 108. Elisabeth sanoo:

  Mukavat ovat, testattu on! Itsekin pidin kosteusindikaattoriviivasta. Eli mukana ollaan! Mitä mieltä olet erillisen hoitopöydän tarpeellisuudesta, ja housuvaipoista?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 109. Hanna sanoo:

  Ollaan testattu silloin kun vauva oli vastasyntynyt. Vaipat oli kyllä tosi hyviä !!
  Nyt ollaan siirrytty hieman edukkaimpiin 🙂

 110. Eveliina sanoo:

  Nyt päästiin testaamaan näitä toucheja tämän helmikuisen kanssa. Saatiin näytepakkaus liberolaukun mukana ja todettiin ne tosi hyviksi, ihanan pehmeiksi! Tänään lähdin isompaan kauppaan vartavasten hakemaan ison paketin näitä vauvalle. 🙂

 111. Yotimix sanoo:

  Testattu on, ja todella toimivia on.

 112. Ellu sanoo:

  Ei olla vielä päästy testailemaan, pienokaisen laskettu aika on kesäkuun lopussa, silloin varmasti kokeillaan!

 113. Emi sanoo:

  Libero Touch 1&2 vaipat toimi meillä tosi hyvin, nyt mennään koossa 3 ja Liberonkin vaippoja on ollu käytössä; ei kyllä oo falskannu!

 114. Reetta sanoo:

  Meillä oli Libero Touch vaippoja koossa 1 ja 2 kun meidän neiti syntyi kaksi kuukautta sitten. Olivat kyllä hyviä ja mieluisia, mutta aika hintavia!

 115. Taru sanoo:

  Ei vielä ole päästy kokeilemaan, ehkä sitten huhtikuussa kun tyttömme syntyy 🙂

 116. S sanoo:

  Käytettiin ensimmäiset pari kuukautta vain libero toucheja kun ne on niin ihanan pehmeitä 🙂 nyt ollaan kuitenkin vaihdettu comfortteihin halvemman hinnan takia.

 117. Essi sanoo:

  Ei ole päästy testaamaan..

 118. Krista sanoo:

  Ei olla vielä ehditty testaamaan, kun esikoinen syntyi 23.2. ja odottelemme vielä sairaalassa kotiinpääsyä 🙂

 119. Siiri sanoo:

  Ei ole vielä testattu mutta tän jälkeen täytynee 🙂

 120. Inka sanoo:

  Ei vielä, mutta tulevalle pienokaiselle on jo ostettu pienen pieniä liberon vaippoja!

 121. M sanoo:

  On testattu, tykkäsin todella paljon käyttää vauvan ensimmäiset kuukaudet 🙂 Sairaalasta kans opin käyttämään niitä ja ihastuin paljon.

 122. Elisa sanoo:

  Ei olla vielä testattu mutta vaikuttaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta 🙂

 123. Kvaakkuli sanoo:

  Ei olla testattu. Esikoinen käyttää muumi-housuvaippoja, ehkä kohta syntyvällä kokouksella kokeillaan näitäkin.

 124. Jenni sanoo:

  Testattu on 🙂 Se indikaattoriviiva oli erittäin kätevä vastasyntyneellä ☺

 125. Katja sanoo:

  On testailtu reilu kolmen viikon ikäisen pojan kans. 🙂

 126. Sannak sanoo:

  Testattu on. Mukavan pehmeät, ihoystävälliset ja ajaa asiansa kaikin puolin!

 127. Mia sanoo:

  Tein viime viikolla siskolleni vaippakakkua babyshowereihin ja yksi paketti oli näitä Libero touch-vaippoja. Ihania! Oikein harmittaa,ettei 7 vuotta sitten ollut moisia…keskosvauvan atooppinen iho olisi kiittänyt 🙂

 128. minttu47 sanoo:

  Ei olla vielä testattu.

 129. Hiisukas sanoo:

  Olemme kokeilleet ja ovat hyviä vaippoja.

 130. Riikka sanoo:

  Testattu on! Tykkäsin ja kauniita ovat myös 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.