Kevätjuttuja

24.02.2017

Aloitin vaatekaapin uudistusprojektini tällä viikolla, kun tilasin itselleni uudet kengät ja muutaman uuden vaatteen. Seurasin aika tarkkaan sitä listaa jonka täällä blogissakin jaoin muutama viikko sitten, ja kerrankin jokainen vaate tuntui ihan täydelliseltä eikä mitään lähtenyt palautukseen. Tuntuu niin hyvältä ja ihanalta saada uusia vaatteita jotka eivät ole mitään raskausvaatteita tai muuten vaan ”mukavuusvaatteita”, vaan ihan oikeita tyylikkäitä kivoja vaatteita. Mä olen niin kaivannut pukeutumisen riemua ainaisen kaapilla tuskailun sijaan.

Kuvat: Emilia 

Kuvissa näkyvä asu on näille keleille aivan liian keväinen, mutta kun ajaa kätevästi kotiovelta suoraan lämpimän kauppakeskuksen parkkihalliin ja menee käymään asioilla, on nahkatakki ihan kätevä vaikka näin helmikuussakin. Terveisin ”imetän ja mulle tulee helposti hiki”. Ja jotta nyt ei kukaan huolestu niin jalassa on myöskin sukkahousut, niin kreisi en ole että uskaltautuisin paljain säärin helmikuussa edes asukuvien ajaksi ulkoilemaan.

Kuvat: Emilia

Mun listasta löytyivät taannoin mm. nuden värinen pliseerattu midihame ja uudet tennarit, ja sellaiset päätyivät myös osaksi mun tilausta. Tilasin itseasiassa Zalandolta juuri sen River Islandin hameen jonka olin valkannut kollaasiinkin, se oli vaan niin ihana! Ja tennaritkin ostin, Puman klassikkomallin vaaleanpunaisena ja tekomokkaisena. Ne ovat niin ihanat ja herkullisen väriset että en kestä! Todelliset kevättennarit, en malta odottaa että pääsen käyttämään niitä kunnolla ja oikeasti paljaiden nilkkojen kanssa.

Kuvat: Emilia

Takki Shein (saatu) / Huivi Makia / Toppi H&M / Hame River Island / Laukku Coach / Kengät Puma / Aurinkolasit Dior /

Nämä asukuvat nappastiin vain omalla pihalla Emilian kanssa, mutta en malta odottaa että päästään ottamaan jotain oikeasti kivoja asukuvia kunhan ilmat vähän lämpenevät. Mulla on ollut niin ikävä pukeutumista, nyt kun on muutama uusi ja ajanmukainen vaate tuntuu paljon kivemmalta aamuisinkin katsoa peiliin. Olin jo niin kyllästynyt kaikkiin raskausriepuihini että vaatteiden päälle laittaminen aamuisin tuntui ärsyttävältä velvollisuudelta sen sijaan että se olisi ollut hauska ja inspiroiva hetki niinkuin yleensä. Pitää esitellä muutkin uutuudet mahdollisimman pian.

Voi kevät, näistä vaatteista tuli jo niin kevätfiilis, ja johan se on maaliskuu ensi viikolla että ei tässä oikeastikaan ole enää kevätmeininkeihin kovin pitkä aika. Viime vuonna taisin alkaa käyttää ohuempaa bomberia jo maaliskuussa jos en aivan väärin muista. Saa nähdä miten nopeaa se kevät tänä vuonna tulee.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3


9 Responses to “Kevätjuttuja”

 1. Kotitonttu sanoo:

  Nahkatakki (kirjoitin ensin ihan ajatuksissani nakki :D), on kyllä kiva ja sopii asuun kuin asuun!
  Nuo kengät on myös ihanan raikkaat! Hame ei niinkään ole mieleeni, mutta sun päällä kaikki näyttää kyllä hyvältä! :)

 2. Noora sanoo:

  Ah ihanaa, näitä postauksia lisää :) Täällä raskauviikot 37+4 menossa ja alan kyllä olemana lopenkyllästynyt näihin muutamiin ”raskausriepuihin”, jotka vielä mahtuvat päälle, aargh! Yksien mammalegginssien huomasin tällä viikolla ratkenneen jo saumoistaankin, sen verran paljon niitä on käytetty :D Haaveilenkin juuri tällä hetkellä raskauden jälkeiseen aikaan liittyen eniten juuri siitä, että pääsen käymään koko vaatevalikoimani rankalla kädellä läpi ja shoppailemaan keväällä vähän uusia kivoja juttuja myös itselle (nyt tuntuu, että viimeisen puolen vuoden aikana kaikki ostokset ovat liittyneet tavalla tai toisella vauvaan :D).

 3. Kääk sanoo:

  Hyvältä näyttää, mutta saanko kertoa huoleni. Täällä toinen imettävä äiti, jolla rintatulehdukset ollu riesana ja kauhistuin ku näen miten vähän sulla on tisseillä suojaa ja lämpöä tuolla pakkasessa vaikka vaan kauppaan kipasiskin. Tiedän, että kaikille ei niitä tulehduksia niin helposti tule (ennen kuin se eka vahinko sattuu..), mutta itselleni tulisi tossa varustuksessa aika varmasti ainakin tukos, jos menisin vain autolle ja takas sisälle. Ekaa ja toista lasta imettäessä olin hyvinkin huoleton, kunnes tein virheen ja avasin takkini lenkillä, kun tuli hiki. Silloin sain ensimmäisen rintatulehduksen ja siitäkös se riemua alkoi.

  • Linda sanoo:

   Meinasin kommentoida juuri samasta aiheesta eli rintatulehduksesta.Minulla tuli rintatulehdus kun käväisin terassilla ilman takkia ehkä puolen minuutin ajan.Sitten laitoinkin aina villasukat:) rintsikoihin tulehdusta estämään.

   • Irina sanoo:

    Rintatulehdus on joko stafylokokkibakteerin tai maidon rauhasiin pakkautumisen aiheuttama tulehdus. Pelkkä rintojen altistuminen kylmälle ilmalle ei sitä siis aiheuta, kuten usein väärin luullaan.

    • Mimmi sanoo:

     Meinasin samaa tulla oikaisemaan, että on virheellistä luulla rintatulehduksen aiheutuvan kylmästä. Jos rinta tyhjenee huonosti tai siinä on haavaumia, se edistää tulehduksen riskiä.

     Uskon kyllä varmasti, että Iina tietää itsekin mikä on parhaaksi hänelle sekä vauvalle :) Ja tietty koko perheelle!

 4. M sanoo:

  Harmi, kun et ehdi enää vastailla kommenteihin. Ymmärrän kyllä täysin, kun uusi vauva jne. Tuntuu vain niin yksipuoliselta tämä kommunikointi enää :(

 5. Nelli sanoo:

  Ihana asu :) Meillekin syntyy kohta toinen vauva ja toivoisin postausta kivoista imetysvaatteista ja miten yhdistät imetykseen sopivat vaatteet omaan tyyliisi :)

 6. xod sanoo:

  Ihana hame! Yritin mennä ostamaan mutta oli heti loppuunmyyty :(

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.