Kummitädin kuvaamana

27.02.2017

Pakko aloittaa tämä teksti perinteisellä ”en voi uskoa että aika menee näin nopeasti” -ihmetelyllä, vauva nimittäin täyttää tänään jo KOLME viikkoa! Viime viikolla vauviksen tulevat kummitäti ja kummisetä, Emilia ja Topias kävivät moikkaamassa häntä (ja meitä muitakin). Emilia nappasi muutamia kuvia meidän minityypistä samalla, mikä oli musta ihanaa. Vaikka itsekin tykkään kuvata vauvaa niin mun tyyli on enemmän sellainen arkikuvaus, eikä mulla ole niin paljoa taitoja ottaa vauvasta mitään sen virallisempia vauvakuvia.

Emilia ikuisti meidän neidin juuri sellaisena ihanana kuin hän onkin ja taituroi aivan mahtavan herkkiä ja tunnelmallisia kuvia, pakko teettää joistain näistä pari julistettakin jotka voi kehystää seinälle vauvan omaan nurkkaukseen. Mun lempparit on ehdottomasti nuo missä vauva hymyilee söpöä unista hymyään.

Emilia oli myös virkannut ja neulonut meidän vauvalle ja isosiskoille hauskat yksisarvispannat lahjaksi mitkä olivat maailman huipuimmat! Ihana lahjaidea ja siskot tykkäsivät kun saivat samistella vauvan kanssa. Musta  on ihanaa että vauvalla on kummitäti joka osaa neuloa ja virkata, varsinkin nyt kun mun oma mummo ei enää tee käsitöitä Alzheimerin takia on ihanaa että on joku lahjakas läheinen jolta vauvakin saa omat tumput ja muut, niinkuin isommillakin siskoilla on.

Meidän vauvalle tulee kuusi kummia (myös niinkuin siskoilla), ja jokainen meidän tulevista kummeista on kyllä niin huipputyyppi ja tiedän että he tulevat olemaan vauvan elämässä mukana parhaansa mukaan. Kaikki ovat jo käyneet moikkaamassa vauvaa ja ovat muutenkin meidän kanssa paljon ja usein tekemisissä. Mä odotan jo kastejuhlaa innolla ja pitäisi alkaa järjestelemään kaikkia juttuja, pappi, kummit ja kastepäivä meillä jo onkin eli tärkeimmät mutta kaikki muu siitä ympäriltä vielä puuttuu. Kutsut ja tarjottavat on aivan auki vielä, mutta on tässä onneksi vielä hetki aikaa tehdä päätöksiä.

Näistä kuvista tulee mulle kyllä niin hymy huulille, vauva on aivan mahti tyyppi. Pitää kirjoittaa teille vähän viikonlopun kuulumisiakin mahdollisimman pian, mutta nautin nyt tänään siitä että Otolla on vielä vimppa isyyslomapäivä ennen arkeenpaluuta. Yritän pikkuhiljaa itsekin palailla arkeen blogin kanssa himmailtuani tämän helmikuun. Mielessä pyörii vaikka mitä postausaiheita ja toivottavasti pääsen maaliskuussa niitä jo toteuttamaan.

Ihanaa aurinkoista uutta viikkoa kaikille <3


7 Responses to “Kummitädin kuvaamana”

 1. Annukka sanoo:

  Upeita kuvia! Vauva on kaikissa kuvissa niin ihana ja hellyyttävä ettei voi kuin ihastella

 2. Aivan ihania vauvakuvia. Ja kyllä, aika menee todella nopeasti. Minäkin pääsin fiilistelemään meidän pikkuneidin vastasyntynytkuvia viime viikonloppuna, joita hänen kummitätinsä oli hänestä napsinut. Tippa silmässä siinä ihastelin meidän vastasyntynyttä, joka on jo touhukas ja iloinen taapero.

 3. Lis sanoo:

  Kauniita kuvia!
  KUUSI kummia? Pakko kysyä että miten olette päätyneet noin valtavaan määrään..? :)

 4. Voi, mikä ihana söpöliini! Onko arki kolmen lapsen kanssa ollut sellaista kuin kuvittelit? Tsemppiä vauva-arkeen! Ootte ihana perhe!

 5. k sanoo:

  kauniita kuvia ja kaunis vauva <3

 6. Terhi sanoo:

  Voi että on niin syötävän söpö vauva että tekis mieli pussata! Onnea teille niin kovasti!
  ps. innolla ootan mikä vauvan nimeksi tulee!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.