Vain pehmeintä vauvan iholle

07.03.2017

Tulen tekemään tänä vuonna yhteistyötä pitkäaikaisen lastenvaatesuosikkini Polarn O. Pyretin kanssa vauvanvaatteiden tiimoilta, ja tämä on ensimmäinen osa meidän yhteistyöpostaussarjasta. Mä tutustuin Polarn O. Pyretiin jo silloin kun merkki avasi ensimmäisen liikkeensä vastavalmistuneeseen Kampin kauppakeskukseen, ja ostin sieltä tuliaisia mun silloin taaperoikäiselle serkulleni. Muistan vieläkin sen ihanan värikkään kirahvipaidan jonka hänelle ostin ja kuinka hän kovasti tykkäsi siitä.

Merkki oli siis mulle jo entuudestaan tuttu kun alettiin odottaa omaa esikoistamme vuonna 2011, ja siitä asti PO.Pin vaatteita on meiltä löytynyt. Mulla on paljon lastenvaatesuosikkimerkkejä, ja niitä kaikkia yhdistävät samat arvot: laadukkuus, ekologisuus ja tyylikkyys. PO.Pin vaatteissa olen aina pitänyt siitä että ne ovat juuri sellaisia joista lapset itsekin tykkäävät, pehmeitä, käytännöllisiä ja värikkäitä.

Kun mua pyydettiin tekemään yhteistyötä PO.Pin kanssa, olin heti mukana, sillä yhteistyö tuntui luontevalta koska me ostetaan merkin vaatteita itsekin paljon ja koko blogihistoriani ajan PO.Pin vaatteet ovat näkyneet meidän tyttöjen päällä niin ulkokamppeissa kuin sisävaatteissakin. Olen aina ollut laatuun tyytyväinen enkä koskaan ole joutunut reklamoimaan mitään. Monet vaatteet olen myynyt priimakuntoisina eteenpäin, ja monet odottavat tyttöjen jäljiltä pääsevänsä vauvalle käyttöön.

Vauva sai testiin Polarn O. Pyretin vauvojen Eco-malliston superpehmeitä ihanuuksia, ja ne ovat olleet kovassa käytössä meillä. Olin itse ostanut vauvalle jo monen monta kätevää kietaisubodya ja housuja popin vastasyntyneiden mallistosta, koska ne olivat mun suosikkeja Zeldankin vauva-aikana. Saatiin vielä PO.Pilta vauvalle muita ihania vaatteita, kuten tämä ihanan hempeä raidallinen mekko sydäntaskuilla ja valkoiset sukkahousut. Mekossa on joustava pääntie joka helpottaa pukemista, sekä pehmeät tasosaumat jotka eivät paina vastasyntyneen ihoa.

Myös taustalla näkyvä kaunis vaaleanvihreä puuvillatrikoo-velour-peitto on PO.Pilta saatu. Se on ollut meillä tosi kovassa käytössä ja se on vilkkunutkin vaikka kuinka monissa instakuvissa vauvan alla. Peitto on ihana kääräistä tyypin ympärille kun hän nukahtaa, ja sen päällä on hyvä pötkötellä lattialla.

Saimme vauvalle myös ihanan raidallisen Eco-malliston unipussin, jossa hän on nukkunut oikein rauhallisesti. Unipussi on GOTS-sertifioitua puuvillatrikoota, mikä on hyvä koska vauva nukkuu meidän kanssa ja sellaisessa paksussa pussukassa hänelle tulisi aivan liian kuuma. Luomupuuvillainen unipussi on meidän suosikkiyövaate, niitä pitäisi hamstrata lisää koska niissä neiti saa pisimmät yöunet. Unileluna samanlainen ihana Polarn O. Pyretin raitapupu joka Zeldallekin ostettiin vauvalahjaksi.

Newborn-mallistossa on myös vähän juhlavampaa vaatetta pikkuisille, kuten tämä toiselta sivulta kokonaan neppareilla avattava farkkumekko ja ihanat röyhelökaulusbody ja frillapylly-puolipotkuhousut. Ne ovat vielä vähän reilut vauvalle kun ovat kokoa 56 mutta pääsevät varmasti enemmänkin käyttöön kunhan pikkuinen vielä vähän kasvaa.

Polarn O. Pyretin newborn Eco-malliston vaatteet ovat tasosaumattomia, eli ne eivät paina mistään vauvan herkkää ja ohutta ihoa. Monet tuotteista ovat luomupuuvillaisia ja merkitty eco-tunnuksella. Mallistossa on mielettömän ihania värejä ja kuoseja joita on ihanaa pukea vauvalle, ja vaatteet ovat käyttöiältään kestäviä käännettävien hihan- ja lahkeensuiden ansiosta.

LUKIJAKILPAILU:

Mulla on ilo arpoa Polarn O. Pyretin kanssa yhdessä 50€ lahjakortti Polarn O. Pyretille! Kerro mikä on sinun suosikkituotteesi Polarn O. Pyretin valikoimista, kommentoi se tähän kommenttiboksiin ja muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta-aikaa on 12.3. klo 22.00 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Ihanaa päivää kaikille! <3


713 Responses to “Vain pehmeintä vauvan iholle”

  1. Minna sanoo:

    Meidän suosikkeja on ehdottomasti hanskat.

  2. Rosa sanoo:

    Kuorihaalarit!

  3. Salli sanoo:

    Mukaan hienoon arvontaan. Pyjamahaalari lila olisi niin ihana vauvelille.

  4. Kirsi sanoo:

    Meillä yhtenä suosikkina on popin hyvälaatuiset pyjamat.

  5. Hantsu sanoo:

    Pulauttelevilla vauvoillani olen tykännyt käännettävistä kuolalapuista, jotka ovat säästäneet useilta bodyn vaihdoilta.

  6. Essi sanoo:

    Suosikkivaate on se ainakin puolikello mekko jota saa melkein joka mallistosta aina eri hian pituudella ja jossa aika usein on napit selässä. Meillä niitä myös tanssimekoiksi kutsutaan ❤.

  7. Maisu sanoo:

    Kyllä tuo keltainen eläinkuosinen kietaisubody on aika ihana! Kesällä olisi ihana pukea meidän tuleva kesävauva pirteään keltaiseen. Ja pop on niin ihana, löytyy esikoiseltakin jo popin vaatteita 🙂

  8. Jenni sanoo:

    Pinkki seeprakuvioinen mekko ❤

  9. Neljän äiti sanoo:

    Keltasävyiset vauvanvaatteet <3

  10. liisa n sanoo:

    suosikkini on ehdottomasti https://polarnopyret.fi/kaikki/yo-alusasut/pyjamas-overall-stripe-nb-ensign-blue, joka on niiiin pehmeää materiaalia, että ostin näitä siskonpojalleni parissakin eri koossa!

  11. Tiia sanoo:

    Lemppareita on nuo kaikki popin raidat! Paita ja housut, mustavalkoisena on ollut meillä käytössä kauan 🙂

  12. Heli sanoo:

    Seeprakuosissa kaikki mahdollinen! <3

  13. Miisa sanoo:

    Kuorihaalarit

  14. A sanoo:

    Pyjamat on mun lemppareita.

  15. Elisa sanoo:

    Ehdottomasti kuorihaalarit!

  16. Jasmin sanoo:

    Windfleece haalarit on olleet meidän lemppareita! 🙂

  17. laurakuja sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/overall-l-s-po-p-stripe-newborn-ethereal-blue
    Tämän haalarin valkkaisin pian syntyvälle esikoiselle 🙂 suuuper ihana arvonta päättyy sopivasti laskettuna päivänä 🙂

  18. Kaisu sanoo:

    Yöppärit on hyviä!

  19. Emmi sanoo:

    Vauvaa ei vielä ole (toivottavasti kuitenkin pian <3), mutta hänelle tulisi ehdottomasti tämä peitto sitten joskus tulevaisuudessa 🙂

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/blanket-aop-striped-newborn-dewkist

  20. Veera sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/trousers-solid-nb-lemon-drop Aivan liian vaikea valita, kun kaikki pienet vaattet on niin suloisia mutta nämä keltaiset housut on ihanan keväiset ja pirteät! 🙂

  21. Miimu sanoo:

    Popilla olis paljonkin sellaista mitä voisin ostaa lapsille, mut tällä hetkellä eniten ehkä tykkään noista kaikista ihanan keltaisista tuotteista, ja myös kuorihanskat esikoiselle kevääksi olis hyvät. 🙂

  22. jutta sanoo:

    Keltaset housut.. myös vaaleanpunaiset on ihanat 🙂

  23. Henna sanoo:

    Voisin sanoa, että kaikki! Nostan nyt tähän windfleecet. Niitä on löytynyt 50cm haalarina ja sittemmin takkeina, niin tytöllä kuin pojalla. Parhaita!

  24. Elina sanoo:

    Suosikkituotteittani on ollut popin värikkäät jarrusukat, mitä löytyy molemmilta lapsiltani. Pienelle neidille olen tykännyt ostaa myös ihania pieniä mekkoja ja tunikoita upeissa väreissä ja kuoseissa.

  25. Miikku sanoo:

    Kaikki raitavaateet on suosikkeja. Etenkin puna ja sinivalkoraidalliset

  26. Emma sanoo:

    Kaikki keltainen pisti silmään! Erityisesti tuubihuivi!

  27. Eeve sanoo:

    Sukat ovat olleet hyviä 😉

  28. Anskis sanoo:

    Omaa kokemusta ei vielä ole (kahden viikon sisällä saapuu esikoinen, jonka jälkeen kokemusta näistäkin varmaan tulee) mutta olen kuullut paljon hyvää wind fleece-haalarista ja sellainen olisi suunnitelmissa hankkiakin.

  29. Kolmen äiti sanoo:

    Moikka! Pyjamahaalarit on ollu tosi käteviä.

  30. Emmi sanoo:

    Keltainen body<3

  31. 101Dalmatialaista sanoo:

    Omena- ja päärynäkuvioinen body on supersuloinen 🙂

  32. Roosa-Maria sanoo:

    Sanoisin että kuorivaatteet mutta muitakin ihanuuksia löytyy!

  33. Janita sanoo:

    Saunatakki on ollut lapsella kovassa käytössä ja pysynyt todella hyvänä 🙂

  34. Magdis sanoo:

    Seeprapeitto on ihana! Samoin kuin kaikki vaatteet 😀

  35. Sofia sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/trousers-solid-newborn-snow-white nämä on aivan ihanat. Myös kuvissa esiintyvät on suloisia ja monikäyttöisiä ^_^

  36. Mia sanoo:

    Jumpsuitit ovat huippuja, erityisesti zebrakuosinen haalari miellyttää silmää 🙂

  37. Elina sanoo:

    Kuorihaalarit 🙂

  38. Th sanoo:

    Zebra-kuosinen puuvillahaalari olis aika ihana.

  39. pimassou sanoo:

    Ihanan keltainen Pitkähihainen kietaisumallinen haalari reippaalla leopardikuosilla. 🙂

  40. Milde79 sanoo:

    Vauvojen ja lasten sukat!

  41. lilianna sanoo:

    Autopaita olisi kiva meidän nelivuotiaalle.

  42. Maikki sanoo:

    Windfleece on ollut vauvalle tosi toimiva ja yks suosikkini popin valikoimista. Kuorihaalaria haluaisin ehkä joskus testata! Raidat yksinkertaisuudessaan on myös kivoja. Mukana arvonnassa 🙂

  43. Sofia sanoo:

    Vaikea valinta! 😀 tuo farkkumekko on aivan ylisöpö!!

  44. Sanni sanoo:

    Keltaiset housut voisin tähän sanoa 🙂 vaikea valita yhtä tuotetta kun kivoja olis vaikka kuinka.

  45. Eija sanoo:

    Suosikki ollut ehdottomasti tunikat! 🙂

  46. Riiti sanoo:

    Kuoritakit on ihan parhaita, mutta myös pakko mainita suosikkeina mainiot Windfleecet

  47. Terhi sanoo:

    Jumpsuit tulisi tarpeeseen meidän tulevalle huhtikuiselle! 🙂

  48. Noora sanoo:

    Unipussi on mun suosikki! (:

  49. Idu sanoo:

    Hedelmäkuosinen värikäs body ihana ja nuo vauvanpeitot söpöjä!

  50. Airiina sanoo:

    Pojalle Windfleecetakki mustana olisi tyylikäs.

  51. iina sanoo:

    Nuo perinteiset punaraidalliset housut,paidat ja bodyt on ihan mun lemppareitani:))

  52. MariaN sanoo:

    Kevätmalliston pikkuiset bodyt on aivan ihania, harmi, että omalleni ei enää niiden koot riitä. Bodyt, mm. kevään ihana keltainen raitabody, on silti suosikkeja nyt 74-kokoisellekin. Ja ostinpa juuri itsellenikin raitapaidan, on muuten mukava!

  53. Pallukka sanoo:

    Villahaalarit ovat popilta ehdottomat suosikkini!

  54. Peppi sanoo:

    Kietaisubodyt ja windfleece-puku ovat tulleet omaksi suosikeiksi 🙂

  55. Heini sanoo:

    Ulkovaatteet ja raitapaidat on meidän Suosikkeja.

  56. Noran sanoo:

    Pop on niin paras! Käytetyin popin tuote on ollut ehdottomasti windfleece haalari.

  57. Lauka sanoo:

    Windfleece-takit on ihan huippuja!

  58. Moona sanoo:

    tällä hetkellä eniten iskee kaikki keltainen muutama juttu onkin jo kotiutettu, mutta vielä olis pari ihanuutta mitä haluaisin kotiuttaa!

  59. Mari sanoo:

    Lemppareita on monia mutta yksi ylitse muiden on windfleece! Niin vauvalla haalaria kuin taaperolla takkina. Aivan huippu tuote!!!

  60. Nuo hedelmäkuosiset vaatteet. Olen ihastellut kuosia jo monet kerrat sun instagramissa.

  61. Elena sanoo:

    Tykkään hirveesti noista kaikista raitavaatteista! Niissä on vaan sitä jotain! 😀 Toi unipussi vaikuttaa niin kätevältä, täytyykin käydä kurkkaamassa 🙂

  62. Hanna sanoo:

    Perus raitamallisto on mun kestosuosikki!

  63. Minna sanoo:

    Tuo uutus haalari oli ihana! Muutenkin ihania vaatteita ja entuudestaan tuttuja 🙂

  64. Lotta sanoo:

    Raitavaatteet ja jarrusukat on meidän perheen suosikkeja. Myös ulkovaatteet ovat olleet tykättyjä. 🙂

  65. Pia sanoo:

    Neutraalit vauvanvaatteet, erityisesti raidallinen neule, syksyllä syntyvälle vauvalle.

  66. Laura sanoo:

    Omia suosikkeja ovat nuo raidalliset vaatteet, erityisesti punavalkoraidallinen unipussi.

  67. Elli sanoo:

    Ihanat haalarit ja raidat

  68. Essi sanoo:

    Ihana raidallinen haalari tuotekoodilla 60330071_532.

  69. Katja sanoo:

    Aika vaikea valita, mutta ehkä tuo vaaleanvihreä kaupunkikuosinen body.. ja lisäksi kaikki ihanat pienet housut suloisissa väreissä 😀

  70. Pihka sanoo:

    Kaikki on ihania mutta erityisesti collegehaalarit, kaikissa kuoseissaan!

  71. Leena sanoo:

    Vaalaenpunaiset ja -siniset sydämet mustalla pohjalla 🙂

  72. Johanna sanoo:

    Ahh, ihana kilpailu! Tuolla merkillä on hauskoja vaatteita.
    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/dress-l-s-newborn-lilac-snow
    Tällainen seeprakuosinen mekko olisi upea 🙂

    Nautitaan keväästä!

  73. Jenna sanoo:

    Mulla ei oo omia lapsia vielä mutta henmottelen kummityttöäni usein p.o

    • Jenna sanoo:

      Edellinen viesti lähti ennen aikojaan.. mutta siis ei vielä omia lapsia mutta kummityttöä tulee hemmoteltua popin paketeilla varsinkin tunikat olleet tykättyjä

  74. Sella sanoo:

    Kaikki raitavaatteet 🙂

  75. Nella sanoo:

    Vauvalle haaveilen uudesta helmenharmaasta soft-shell-haalarista! Oikeastaan kaikki muu meillä onkin jo ollut testissä esikoisen kohdalla 🙂

  76. Jäätelökuvioinen mekko koossa 98 olisi mummon pikku prinsessalle sopiva.

  77. Ritu sanoo:

    Kaikki pirteät raitavaatteet ihania ja bodit myös.

  78. Jenna sanoo:

    Tuollainen unipussi! <3

  79. Daisy sanoo:

    Meidän suosikit on sukkahousut ja perus paidat.

  80. eve sanoo:

    Popin leggarit, niistä tykkään!

  81. Pauliina sanoo:

    Kuorihaalari sekä asusteet meidän lemppareita:)

  82. Jenny sanoo:

    Haluaisin ostaa syntyvälle vauvallemme sen harmaan windfleece -haalarin, jossa on valkoiset vetoketjut! 🙂

  83. susa sanoo:

    Popin raidat on meidän perheen lemppareita!

  84. Ann sanoo:

    Kaikki vauvojen bodyt on kyllä ollut suosikkeja! Niin laadukkaita ja kivan näköisiä

  85. Aa sanoo:

    Ihanan suloinen hedelmäkuosibody!

  86. Veera sanoo:

    Jarru sukat 🙂

  87. Hk77 sanoo:

    Kuoritakit on parhaita 🙂

  88. Fanny sanoo:

    Tämä ihana farkkumekko

  89. Fanny sanoo:

    Kevään mallistosta farkkuhaalarit ja tietenkin perinteiset raita vaatteet

  90. Hupsu sanoo:

    Windfleecet ehdottomasti suosikkejani 🙂

  91. Anne H sanoo:

    Kuorihaalarit!

  92. Karoliina sanoo:

    Ehdottomasti puuvillahaalarit! Ihan parhaita pitää sekä päivällä että yöllä.

  93. KaroH sanoo:

    Ihanan värikkäät ja laadukkaat kuorihaalarit on meidän suosikit <3

  94. Satu sanoo:

    Kaikki raidat! <3 Ja nyt uusimpana windfleece-takki odottamassa kevättä.

  95. Paula sanoo:

    https://polarnopyret.fi/6-12v/ulkovaatteet-kerros-3/jacket-shell-solid-preschool-sun-orange

    PoPilla todella monia suosikkivaatteita!! Kuorivaatteet yhdet lemppareista 🙂

  96. Anue sanoo:

    Kuorihaalari irrotettavalla fleecevuorella on meidän suosikki koska se käy niin moneen eri säähän!

  97. A sanoo:

    Kuorihaalarit ja windfleece

  98. Sara sanoo:

    Trikooviltti!! <3

  99. Wilhelmiina sanoo:

    Pyjamat ovat suosikkeja ja tuo farkkumekko on varmasti myös ihana!

  100. Ems sanoo:

    Bodyt ja hupparit. Malliltaan sopivia omalle 7kk kuopukselle 🙂

  101. Smiley sanoo:

    Noi jätskikuosiset ihanuudet on mun lemppareita! Ja collegehaalarit.

  102. jp sanoo:

    Popilla on vaikka mitä ihanaa mut sanotaan vaikka kietaisubodyt 🙂

  103. Miia sanoo:

    Vaaleat bodyt kesävauvalle ❤

  104. Annika sanoo:

    Tällä hetkellä lempparit näyttäisi olevan mekot sydän taskuilla! 🙂

  105. Matleena sanoo:

    Unipussi tai joku haalareista

  106. jenniinau sanoo:

    Windfleece haalari oli pienelle huippu! Ja nyt kävelemään opettelevalla Popin jarrusukat on ollu parhaat!

  107. Jenna sanoo:

    Kuorihaalari ja paidat

  108. Jasmin sanoo:

    Kaikki olivat aivan ihania, mutta kyllä tuo keltainen body leopardikuosilla ja omena-päärynä body nousivat suosikeiksi! 🙂

  109. Hanna sanoo:

    Windfleece-haalari ja yöasut on meidän lasten suosikit. Oma lemppari on raitapaita.

  110. Milja sanoo:

    Ehdottomasti samainen peitto.

  111. Linda sanoo:

    Merkki on entuudestaan tuttu, mutta yhtäkään kyseisen merkin vaatetta meiltä ei vielä löydy. Mutta kuorihaalareista olen kuullut pelkkää hyvää 🙂

  112. Wilhelmiina sanoo:

    Windfleece ja kuorihaalarit

  113. Emmi sanoo:

    Musta ihanin on tuo sydäntaskumekko, joka teidän babyllä on päällä. Meidän 5v:lläkin on ollut useampi popin sydäntaskumekko. Nyt ei vielä tiedetä kumpaa sukupuolta masussani on, niin en viitsi tuota mekkoa vielä ostaa vaikka kovasti tekisi mieli. 🙂 ihania bodeja löytyis vauvalle vaikka kuinka monta!

  114. Salla sanoo:

    Kuorihaalari irrotettavalla fleeellä ☺️

  115. Sara sanoo:

    Voisin ottaa vaikka kaikki vaatteet pian syntyvälle esikoiselle, mutta tämänhetkisestä valikoimasta suosikkini on: https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/body-po-p-stripe-applique-newborn-geranium-pink

    Aivan ihana <3

  116. Sonja V sanoo:

    Ihana vaaleansininen kuoritakki

  117. Patricia sanoo:

    Luomupuuvillainen unipussi varmasti meille siitä olisi kaikista eniten hyötyä ja unet olisi varmasti hyvät siinä

  118. Riikka sanoo:

    Keltanen tuubihuivi ja pipo ois aivan ihanat kevääksi!

  119. Annika sanoo:

    Pyjamahaalarit on ehdottomia lemppareita 🙂

  120. Hanna sanoo:

    Moikka,
    Ehdottomasti mun lemppari on oranssi kuorihaalari! Niin karkkimaisen ihana<3
    Kahdet vetoketjut on tosi kätevät ja jotenkin helpompi pukea (joskus rimpuilevan) taaperon päälle;) <3

  121. Riina sanoo:

    Voi, jos voittaisin ostaisin meidän syntyvälle vauvalle ekat, omat vaatteet. Joko kietaisubody + pöksyt tai sitten jokin ihanista haalareista. 🙂 Kevään värit sytyttivät nyt kovasti!

  122. Merenhelmi sanoo:

    Kuorihaalarit ehdottomasti!

  123. Niina sanoo:

    Kuorivaatteet, hanskat ja leggingsit on suosikkeja!☺️

  124. Minna Väyrynen sanoo:

    Ehdottomasti raidat <3

  125. jonna sanoo:

    Raitamallisto on ihan suosikki.

  126. Sannak sanoo:

    Outletissa oleva vesimelooni mekko! Ja multiraitabodyt on ihania! 🙂

  127. Essi sanoo:

    Ehdottomasti windfleece haalarit!

  128. Sanni L sanoo:

    Kaikki keväisen keltaiset vaatteet!

  129. Salla sanoo:

    Suosikeiksi on päässyt housut ja juuri tuo kyseinen unipussi!:)

  130. Sofia sanoo:

    Raidalliset vaatteet, etenkin bodyt, housut, sukkikset.

  131. Tia sanoo:

    Kaikki vaatteet missä on raidat on ihania. Nihon ei kyllästy koskaan

  132. Katriina sanoo:

    Toi mekko, mikä teidänkin vauvan päällä on, on ihana <3

  133. Krista sanoo:

    Noi ihanat puuvillaiset haalarit (jumpsuitit) on ihan lemppareita! <3

  134. Taru sanoo:

    Seeprakuvioinen puuvillahaalari näytti ihanalta!

  135. Mariia sanoo:

    Jumpsuitit ja tollanen unipussi olis ihana! ❤️

  136. Miia sanoo:

    Raitavaatteet vauvalle <3

  137. Memmu sanoo:

    Ehdottomasti kaikki raita-kuosit. <3

  138. Amalia sanoo:

    Raitavaatteet ovat ehdoton suosikkimme!

  139. päivänkakkara sanoo:

    Keltaset housut olisi ihanat ja lahjakortin antaisin mun vauvaa odottavalle kaverille 🙂

  140. Piia sanoo:

    Ulkovaatteet on huippuhyviä! 🙂

  141. Ansku sanoo:

    Jos voitto osuisi tulisi pienelle jotakin ostettua ja myös isommille löytyisi jotain. Sillon tällöin tulee pop:ilta osteltua vaatteita ovat olleet laadukkaita ja kestäviä.

  142. SusannaS sanoo:

    Tyttäreni ollessa nyt puolivuotias lemppariksi on noussut ehdottomasti sini-valkoraidallinen pyjamahaalari vetskarilla. Niin pehmeä,laadukas eikä ole mennyt miksikään useista pesuista huolimatta! Harmi että isommissa koossa ei ole enää umpijalkapäitä koska ne on todettu ihan parhaiksi!

    Mukavaa kevättä 🙂

  143. jiip sanoo:

    Bodyt, seeprakuvioinen peitto, kuorivaatteet !

  144. Iina sanoo:

    Body keltaisella sydämellä.

  145. Pikku-iia sanoo:

    Pyjamat on suosikkeja…

  146. Satu sanoo:

    Puuvillahaalarit <3

  147. veramarika sanoo:

    Kuorivaatteet on meijä suosikkeja! Kuopukselle lähtis toi oranssi takki, esikoisella keltainen 🙂

  148. Anni sanoo:

    Windfleece-haalari on ollut kyllä hyvä! 🙂

  149. Rita sanoo:

    Nämä ihanat söpöt seeprat sulatti mun sydämen! https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/body-aop-newborn-snow-white-84058 Myöskin punaraidalliset pitkätkalsarit sai näkemään sydämiä!

  150. Silja sanoo:

    Findfleece-haalari on lemppari 🙂

  151. Heidi sanoo:

    Nyt kevään ja kesän lähestyessä keltaiset vaatteet vetää puoleensa ja niitä olenkin lapsille kovasti hankkinut. Vaikea on valita yhtä suosikkia mutta kyllä tuo sydäntaskuinen mekko olisi ihana! https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/dress-striped-l-s-newborn-geranium-pink

  152. heidi sanoo:

    Sukkahousut! Harvoin muissa liikkeissä näkee muita kuin valkoisia, harmaita ja vaaleanpunaisia sukkiksia mutta popilta saa ihanan värikkäitä ja hauskoilla kuvioilla.

  153. Heini sanoo:

    Leggingsit on suosikkeja! 🙂

  154. Essi sanoo:

    Kaikki missä vaan on punavalko raitaa!

  155. TTJL sanoo:

    Ehdottomasti kaikki Popin kuorivaatteet on minun/meidän suosikkeja, niin laadukkaita ja varma valinta vuodesta toiseen. 🙂

  156. Ninni sanoo:

    Tuo kuvissakin näkyvä sydäntaskumekko!

  157. Mikaela sanoo:

    Aivan syötävän söpöjä oli kaikki vaatteet nyt ku ootan esikoistani nii toi päärynä -body olisi todella ihana saada pukea tulevan pikkuisen päälle (ja kaikenlisäksi unisex-malli, koska sukupuoli ei ole vielä tiedossa)

  158. Katziki sanoo:

    Eco unipussi ehdottomasti ! 🙂

  159. Laura sanoo:

    Yökkärit on ainakin hienoja ja tarpeellisia 🙂

  160. Jensku sanoo:

    Perus raita paidat on omia suosikkeja 🙂 Ihanat varsinkin nuo keltainen ja oranssi! Aivan ihania kuvia pienestä neidistä, hänellä olevat vaatteet olisivat myöskin sellasia jotka voisin ostaa, jos vaan kotona olisi tyttö 😀

  161. miakristamaria sanoo:

    Jumpsuit itse ovat aivan ihania!

  162. Laura sanoo:

    Kaikki ne ihanat raita vaatteet! 🙂

  163. iinahanna sanoo:

    Tuo farkkumekko mikä teidänkin tytöllä on kuvassa päällä olisi kummitytölle kyllä ihan super suloinen!

  164. Elisabet sanoo:

    Muhun iskee aina yhtä kovasti Popin raitaiset vaatteet! Kaikenlisäksi kun Popin vaatteet kestää niin hyvin käyttöä, saa mukavasti kierrätettyä vaatteita kahdella lapsella ja siitäkin eteenpäin. Ulkovaatteista mm. Hanskat ja toppahaalaritkin on hyviksi todettu käytössä.

  165. Sanniina sanoo:

    Seeprakuvioinen body 🙂

  166. Tanju sanoo:

    Ehdottomasti kaikki raita kuosiset ovat lemppareita! 🙂

  167. Outi sanoo:

    Kuorihaalarit on ollut ihan parhaita!!

  168. Miia sanoo:

    Kyllä nuo kirkkaat keltaisen väriset vaatteet on ihanimpia Mutta myös toi college haalari oli hauska! Vaikea valinta

  169. Äm sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/bodyt-haalarit/overall-l-s-w-hood-newborn-snow-white

    Tää haalari pääsis ehdottomasti syksyllä syntyvän esikoisen vaatekappiin. 🙂

  170. petra sanoo:

    Noi jumpsuitit on ihania ja ehdottomasti mun lemppareita! 🙂

  171. Elli sanoo:

    Ehdottomasti perinteiset perus raitapaidat. Meillä on tytöillä ollut aina popin tuotteita ja voi kumpa täällä kymenlaakson seudulla olisi myymälä…

  172. Lissu sanoo:

    Keltainen leopardibody pisti silmään ihanan keltaisen värinsä ansiosta!

  173. Tiina sanoo:

    Kuorihaalarit ja legginssit on ollu huippuja!

  174. Mervi sanoo:

    Jarrusukat ja windfleecet!

  175. nina sanoo:

    Tämän hetken suosikki on puuvillaiset pyjamat, jotka kestää ja kestää.

  176. Purri sanoo:

    Fleecetakki 🙂

  177. Aadu sanoo:

    Yövaatteet on ollu lemppareita ! 🙂

  178. Tia sanoo:

    Ehdoton lemppari on tuo farkkumekko joka löytyy teidänkin pienen päältä Niin helppo pukea ja ihana materiaali

  179. Iina sanoo:

    Minun lemppareita on nuo ihanan värikkäät kuorihaalarit ja takit sekä hanskat ja lapaset!

  180. Melissa sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/pyjamas-overall-aop-nb-aqua-sky
    Tämän hankkisin ystävän lapselle, kovin mukavan näköinen.

  181. Emm- sanoo:

    PoPin tunikat on aivan ihania, mutta kyllä näin välikautena pinkki vuorillinen kuorihaalari menee ykköseksi.

  182. Anne sanoo:

    Takit on ikisuosikkeja Po.pilta. mutta yksi lempivaate ja ensitutustuminen Po.piin oli kun tyttäreni sai pienen mekon kastelahjaksi aikanaan ♡

  183. Anna sanoo:

    Kaikki Popin ulkovaatteet, ovat käteviä, laadukkaita ja hyvännäköisiä!

  184. Jonna H sanoo:

    Ehdoton lemppari on windfleecet! Sellainen haalari olisi ostoslistalla tulevalle babyllekin

  185. Sarate sanoo:

    Perus raitamalliston tuotteet on lemppareita! Niitä meillä on ahkerasti käytetty. Kuorihaalari fleecellä myös kiinnostaisi, ei ole vielä kokemusta, mutta se olis hankintalistalla! 🙂

  186. Nenna sanoo:

    Ehdottomasti windfleece, ostin sellaisen kuopukselle, mennyt kaukalopussin kanssa kylmemmilläkin keleillä ja varmasti käy vielä keväthaalarina

  187. Maiju sanoo:

    Meidän suosikkeja tällä hetkellä ovat jarrusukat useammassa värissä, kun poika lähtee pikkuhiljaa kävelemään. Pienempänä pikkumiehellä oli käytössä myös villahaalari mistä tykkäsin kovasti.

  188. Annamari sanoo:

    Mun lemppari on ollut pitkä mekkomallinen yökkäri tytölläni!

  189. Hanna sanoo:

    Meidän tyttöjen (tai äitin ) suosikkeja on perus raidat ja kuorivaatteet ehdottomasti!

  190. TiiaS sanoo:

    Raitaiset bodyt..<3

  191. Sanna sanoo:

    Suosikkeja on ulkoiluvaatteet.

  192. Ella sanoo:

    Leggarit on nii hyviä ja kestäviä ❤

  193. Inka sanoo:

    Suosikkejani ovat ehdottomasti Popin pehmeät yökkärit <3

  194. Hanna sanoo:

    Ehdoton suosikki on perusbody.. meiltä löytyy sellainen myös second-handina, eikä ole kovassa käytössä mennyt miksikään. Nyt silmiin iski teidän tytöllä päällä oleva ihana raitamekko sydämineen ❤️

  195. Anniina sanoo:

    Merinovillapipot ja kuorihaalarit!!

  196. Ninni sanoo:

    Meidän keväällä syntyvälle kirpulle olen ostellut kaikkia raitaista, mutta nuo kaikki on ihania! Popilta lemppareita on ehdottomasti bodyt<3.

  197. Suvi sanoo:

    Jarrusukat ja leggarit lemppareita!!

  198. Priska sanoo:

    Raitapaidat ja pyjamat on suosikkeja meillä. Pitäisi varmaan kokeilla ulkovaatteitakin, kun niitä niin moni kehuu! Ihana tuo teidän pienin(kin) neiti! ❤️

  199. Noora sanoo:

    Kuorihaalarit

  200. Eva sanoo:

    Pidän kovasti popin kellohelmaisista trikoomekoista! Niitä onkin ollut meillä joka koossa :).

  201. Selina kuure sanoo:

    Kuorihaalarit ja ribbi paidat

  202. Kirppu sanoo:

    Windfleecet parhaita sekä ulkohaalarit

  203. Joanna sanoo:

    Tämä ihana body on ehdottomasti mun suosikki, ja uskon että käyn tuon vielä ostamassa ennen esikoisen syntymää 🙂 https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/body-aop-newborn-dewkist <3

  204. Linda sanoo:

    Onneksi olkoon vauvasta! Tulee vauvakuume näitä sun postauksia lukiessa… Popilla on kyllä kivoja vaatteita, omia suosikkeja ovat bodit ja kuorihaalarit.

  205. Überjen sanoo:

    Kyllä ne on ne kaikki popin perusvaatteet yksivärisenä ja raidoissa! Ja hei!ne jarrusukat ja konttaussukat! <3

  206. Janette sanoo:

    Raitabodyt on ihania!

  207. Tiina sanoo:

    Unipussi olis ihana. 🙂 vaa niin kyl kaikki muutki xD

  208. Mirh sanoo:

    Oon ihastunut kietaisubodeihin ne jossa on sydän rinnassa on erityisen ihania

  209. Anna sanoo:

    Kuorihaalari:)

  210. Jenna sanoo:

    Vauvapeitot ovat olleet kovassa käytössä! Lemppari vaatteita ovat isoille tunikat ja vauvoilla kietaisubodyt!

  211. Päivi sanoo:

    Fleecevuorilliset kuorihaalarit on aivan huippujuttu

  212. Anna sanoo:

    Lemppareita ovat olleet leggingsit! 🙂 Itselläniki on Popin yöpaita ja tässä voisin olla päivätkin, koska on niin mukava.

  213. Viola sanoo:

    Windfleece-haalari oli tosi kiva pienellä vauvalla! Nyt oistaisin kuoritakin:)

  214. Irina sanoo:

    Kaikki noi ihanat raitakuosilliset 🙂

  215. marika sanoo:

    juurikin tuota mekkoa olen ihaillut joka teidän vauvalla on 🙂

  216. Saara sanoo:

    https://polarnopyret.fi/2-6v/ulkovaatteet-kerros-3/overall-shell-unlined-preschool-sun-orange tämä kuorihaalari olisi aivan parasta! Kaikki popin vaatteet on kyllä niin laadukkaita 🙂

  217. joonuu sanoo:

    ulkovaatteet! ne ovat tosi laadukkaita, vaikka käytettynäkin ostaisi niin ovat kuin uusia. ja sukat on kestäny tosi pitkään hyvänä, eikä kulu heti niinkun halvemmat.

  218. Aurora sanoo:

    Siskonpojalle lemppari olisi kietaisubody värikkäällä seepra- tai leopardikuosilla!

  219. Nita sanoo:

    1,5 vuotiaalla tytölläni ihanat mekot sekä 3 ja 5 vuotiailla pojilla suosikkeja raitapaidat

  220. Vilma sanoo:

    Ihania kuvia pienestä! <3
    Tämän kevään mallistosta suosikki jo hankittu vihreä kuoritakki ja hankinnassa olisi vielä keltaiset tuubihuivit ja mustat raitaleggarit! 🙂

  221. Riikka sanoo:

    Popin jarrusukat, aivan klassikko. Moneen vuoteen meillä ei ole muita sukkia näkynyt. Jarrut kestävät vaikka kuinka joutuu pesemään.

  222. Sari sanoo:

    PO.P:in windfleece on ihan paras kantoreppuillessa <3

  223. Sini sanoo:

    Klassiset raitavaatteet on meidän lempparit

  224. Emilia sanoo:

    Kuorivaatteet 🙂

  225. Elina sanoo:

    Mun lemppari on tuosta eco mallistosta juurikin tuo teidänkin vauvan päällänoleva vaaleanpunaraidallinen ja sydäntaskuinen mekko! Aivan ihana! Tuollainen olisi kiva saada juuri syntyneelle siskontytöllekkin 🙂

  226. Suvi sanoo:

    Jos voisin, ostaisin pelkästään Polarn O. Pyretiä. Vaatteet pysyvät hyväkuntoisina käytöstä huolimatta. Perus raitavaatteet on ajattomia, joten ääni niille!

  227. Mari sanoo:

    Kuolalappu ja peitto on aivan ihania <3

  228. Mira sanoo:

    Voi miten ihania kuoseja ja vaatteita nuo kaikki! PItää hankkia meidän elokuussa syntyvälle pienelle ehdottomasti tuolta bodyja ja haalareita. Vielä ei tosin tiedetä kumpi on tulossa, mutta jos on tyttö, niin tuo sydäntaskumekko on aivan super söpö! Varsinkin teidän ihanan vauvan päällä, niin suloinen 🙂

  229. Emmi sanoo:

    Jumpsuitit ja unipussit!!

  230. kip sanoo:

    Kuorivaatteet! Lahjakortti tulisi ehdottoman tarpeeseen näin kevään kynnyksellä 🙂

  231. IidaK sanoo:

    Toi teidänkin vauvalla oleva sydäntaskumekko tai sit se samantyylinen, hedelmäkuosinen. Niin ihania!

  232. Vive sanoo:

    Popin ulkovaatteet on parhaita. Lempparina fleecet mitkä menee hyvin toppavaatteiden alla mutta myös kylmällä sisätiloissa/kesällä lämmikkeenä ulkona.

  233. Kia sanoo:

    Raikkaat raitavaatteet, mainiot pyjamahaalaeit ja jarrusukat lemppareita ja ahkerassa käytössä

  234. Laura sanoo:

    Kaikki on kyllä ihania, mutta tykkään eniten pyjamahaalareista.

  235. Kaisa sanoo:

    Kaikki raitavaatteet ovat aivan ihania, erityisesti tämä! 🙂

  236. JenniJ sanoo:

    Popilla on paljon ihania vaatteita! Merinokerrastot on ollu ihan suosikkeja. Jos arpaonni suosii niin valinnanvaikeus kyllä iskee kun kaikki lapset tarvivat uutta. Eli ostaisko sitä 2,5-vuotiaalle pojalle, 1-vuotiaalle tytölle vai kesällä syntyvälle vauvalle jotakin 🙂 hmm

  237. Ainopatjas sanoo:

    Jarrusukat ja windfleecet

  238. Netta sanoo:

    Keltaiset ja oranssit raitapaidat sekä kuorihaalarit/takit 🙂

  239. Ida sanoo:

    Jumpsuitit on ihania sekä liukkarisukat on yks kestosuosikki, mitä pitää usein ostaa sukulaistytöille 🙂

  240. Roosa sanoo:

    Mun lemppari on harmaavalkoraidallinen tai autokuvioinen pitkähihainen. Sopisi täydellisesti kohta 2 vuotiaalle kummipojalleni 🙂

  241. Eevastiina Inkeroinen sanoo:

    Raidalliset bodyt lemppareita

  242. Laura sanoo:

    Lemppareita ovat nuo raidalliset klassikot, tuo unipussikin näyttää niiiin ihanalta!! Ostaisin lahjakortilla vaatteita huomenna syntyvälle ystävän pienokaiselle

  243. Liina sanoo:

    Seepra-peitto ( https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/blanket-aop-newborn-ethereal-blue ) on aivan ihana, kuten myös vaatteet samalla kuosilla 🙂

  244. Sari sanoo:

    Raitabodyt sydämellä ❤

  245. Marianna sanoo:

    Raidalliset kietaisubodyt ovat ihania!

  246. Minna sanoo:

    Mekot ja ulkovaatteet ovat lemppareita ja kaikki

  247. Jenna sanoo:

    Kuorihaalarit!

  248. Taru sanoo:

    Pop on ihana, varsinkin legginssit on ollut meidän suosikkeja.

  249. Kipsu sanoo:

    Ihastuin tuohon vastasyntyneiden eco-mallistossa olevaan haalariin vaalealla pohjalla ja keltavihreämustillaraidoilla!

  250. Salla sanoo:

    Kuorihaalarit ja raidat 🙂

  251. Annu sanoo:

    Kyllä se vaan niin on että ostat mitä tahansa popilta niin et tule pettymään;)
    Meillä lemppari on windfleece – takit ja vauvalta löytyy wf-haalari, sisävaatteissa miellyttää hauskat hahmot ja iloiset värit niin äitiä kuin lapsiakin. Kesä tulossa joten teeppari ostoksille täytyy lähteä;)

  252. Tiia Henriksson sanoo:

    Suosikkini on ehdottomasti tuo farkkumekko <3

  253. Amanda sanoo:

    Suosikkejani ovat ihanat mekot<3

  254. Nea sanoo:

    -6kk/eco/blanket-aop-newborn-ethereal-blue

    Tämä aivan ihana!

  255. Kaisa sanoo:

    Bodyt ja yöasut.

  256. Heidi sanoo:

    Jumpsuitit ehdottomasti

  257. Juulia sanoo:

    Onpas kiva arvonta. Polarn O Pyret on yksi suosikkimerkeistäni ja olisi ilo voittaa tämä arvonta! Suosikkituotteitani merkiltä on leggarit, hanskat ja kuorivaatteet. Näistä on hankala valita yhtä, mutta lahjakortilla ostaisin varmaan leggingsejä tulevaa kesää ajatellen 🙂

  258. Emma sanoo:

    Windfleecet ja kuorihaalarit 🙂

  259. Helmia sanoo:

    Nii monta ihanaa! Tuo vaaleanpuna raidallinen mekko jossa nuo sydän taskut tai sit se kietasubody samassa värissä jossa on se sydän edessä tai sitte puna-valko raidallinen unipussi 🙂

  260. Heidi sanoo:

    kaikki värikkäät bodyt 🙂

  261. Anna sanoo:

    Kellohelmaiset mekot ❤️

  262. Marjo sanoo:

    Vaikea valinta! Mutta Popin kuorivaatteet on kyllä ihan huippulaatua ❤

  263. Viltsu sanoo:

    Mä liputan kans raitojen puolesta! Erit. punaisella ja tummansinisellä pohjalla!

  264. Lode sanoo:

    Pyjamahaalarit!:)

  265. T.H. sanoo:

    Peitto on söpö!

  266. Meeri sanoo:

    Ulkovaatteet. Pojalta jos kysytään niin vauvapeitto. Hän sai sen vauvalahjaksi ja edelleen kantaa sitä mukanaan aina joka paikkaan, ilman sitä ei voi mennä nukkumaan. Poika nyt 2v. 😀

  267. Jessica sanoo:

    Vaikea valinta kaiken ihanan joukosta, mutta kyllä meillä on tykätty kuorihaalareista!

  268. Milka sanoo:

    Meillä ihan lemppareita oli vastasyntyneellä popin housut 🙂

  269. Tiinas sanoo:

    Moniakin suosikkeja mutta ylitsekaiken ovat sukkahousut! Parempilaatuisia en ole vielä mistään löytänyt, kestävät pesusta pesuun nukattomina

  270. Nimetön sanoo:

    Ihana unipussi! Merinovillahaalari on oma suosikkini. 🙂

  271. Miuku sanoo:

    Windfleecet on ihan huippuja 🙂

  272. Jenna sanoo:

    Rakastan Polarn O. Pyretin vaatteita!

    Lemppareita on pirteät raitahousut/paidat. Niihin ei meillä kyllästytä.

  273. Iinez sanoo:

    Suosikkini ehdottomasti kuorihaalari! 🙂

  274. Pauliina sanoo:

    Pyjamahaalarit, etenkin musta-valkoraidallinen!

  275. Eve sanoo:

    Kaikki nuo kevään keltaiset ihanuudet! Leggingsit keltaisina pitää käydä ehkä kotiuttamassa meille

  276. Tinkerbell sanoo:

    Tosi monta! Melkein kaikki ihania! Haalarit, jumpsuit, mekko ym.. mahdoton valita yhden suosikin..

  277. sofia sanoo:

    Noi raitaiset bodyt on niin ihania!

  278. Reetta sanoo:

    Meidän lemppareita ovat polarn o. Pyretin yökkärit ja kuoripuvut.

  279. Hannnna sanoo:

    Kuorihaalarit on olleet pitkäaikaisia lemppareita!

  280. Emmisstiina sanoo:

    Raitavaatteet, Popin ikoniset raidat ❤
    Sydän sykkii myös windfleece-tuotteille niiden monipuolisuuden ja pitkän käyttökauden takia!

  281. Jenni sanoo:

    Kuorivaatteet on suosikkeja!

  282. Tulitikkutyttö sanoo:

    Apua, en kestä kuinka suloinen mekko löytyi! <33 Olisi ihana lahja huhtikuussa synttäreitä viettävälle kummitytölle. 🙂
    https://polarnopyret.fi/2-6v/mekot-hameet/dress-s-s-aop-preschool-english-rose

  283. JuliaL sanoo:

    Ehdottomasti perus sini-ja punavalko raitapaidat!!

  284. LauraH sanoo:

    Kuorivaatteet popilta on superhyviä ja niistä erityisen herkku on se uusi vihreä!

  285. Milka sanoo:

    Farkkumekko sekä softshell haalari.

  286. Emma sanoo:

    Pirteän väriset ja kuosiset bodyt

  287. Mari sanoo:

    No ne popin jarrusukat, parempia ei vaan ole!

  288. Jessica sanoo:

    Haalarit! 🙂

  289. Unna sanoo:

    Kuorivaatteet ja windfleecet! Ovat niin hyviä sekä hyvännäköisiä. Molemmilla pojilla käytössä :).

  290. Sarkku sanoo:

    Just tuo raidallinen mekko sydäntaskuilla on haaveissa toukokuussa syntyvälle esikoistyttärelle.

  291. 6tytönäiti sanoo:

    Sydänkuosinen mekko on ihana 🙂

  292. Anni sanoo:

    Pehmoinen kietaisubody värikkäällä seeprakuosilla! Vaikka kaikki ovat hienoja.

  293. Heidi sanoo:

    Ehdottomasti kevään kuoritakit! Herkulliset väritkin.

  294. Anni sanoo:

    Tuo keltainen leopardi mallisto on aivan ihana <3 niin suloinen body 🙂

  295. Jassu sanoo:

    Kaikki raitaiset tuotteet, etenkin paidat. Turkoosi väri on aivan ihana näin kevättä kohti mentäessä.

  296. Marika sanoo:

    Haalarit sulattaa mun sydämen

  297. suvi sanoo:

    Tykkään ulkovaatteista. Windfleece ja kuoritakit parhaita!

  298. Laura sanoo:

    Windfleece-haalarit ja -takit. ❤

  299. Toad sanoo:

    Tällä hetkellä ihailen kaikkia söpöjä potkupukuja ja mekkoja, siskon kaksostytöille olisi ihanaa hankkia laadukkaat kevätvaatteet! 🙂

  300. Katri Uusitalo sanoo:

    Jarrusukat!

  301. Sara sanoo:

    Kietaisubody sydämellä on ihana! Ja raitakuosi nappaa aina:)

  302. Tiina sanoo:

    Kuorihousut 🙂

  303. Minis sanoo:

    Oon heikkona sydän bodyihin. Ne on i-h-a-n-i-a!

  304. Bruuno sanoo:

    Heips, ehdottomasti kaikki ulkovaatteet. Pienemmällä kuorihaalari ja isommalla housut ja takki. Taas keväällä hankinnassa.

  305. Irppa sanoo:

    Kuolalaput on meidän suosikki, varsinkin kun vauva tekee hampaita ja kuolan määrä on sanoinkuvaamaton. Raitakuosi on lähellä äidin sydäntä ja laput ovat mukavan tuntuisia eivätkä kastu läpi asti samantien.

  306. Eveliina sanoo:

    Tykkään Popin ulkohaalareista. Kietaisubodyt käännettävillä resoreilla ja kellohelmaiset mekot on myös meidän perheen suosikkeja.

  307. Laura V sanoo:

    Kuorihaalari ja raitavaatteet

  308. V sanoo:

    Tupsulliset (talvi)lippapipot! Huikeen hienot ja lämpöiset.

  309. Jonna sanoo:

    Ihanat pyjamat! 🙂

  310. Nanni sanoo:

    Nopeella selauksella jumpsuitti

  311. Jennier sanoo:

    Popin toppatöppöset on ollu ehdottomasti paras hankinta. Kivan näköiset, helppo laittaa jalkaan ja pitävä pohja. <3

  312. Johku sanoo:

    Tyttöni rakastaa popin trikoisia kukkamekkoja. 🙂 ne on kyllä ihania.

  313. Henriikka sanoo:

    Kietaisubodyt meidän tulevalle babylle

  314. Tessa sanoo:

    Suosikkini on ehdottomasti tuo vaaleanpunainen seeprakuvioitu mekko

  315. Vauvalleväriä sanoo:

    Omaan silmään miellyttää kyllä eniten bodyt ja fleecehaalarit. Niiden kuosi ja värit, aiaiai! Tykkään

  316. Emmis sanoo:

    Windfleecet ehdottomia suosikkeja! Ja sukat

  317. Vivuvain sanoo:

    Pyjamahaalari

  318. ZinZin sanoo:

    Fleecellinen kuorihaalari

  319. Pirita sanoo:

    Raidallinen peitto kaukaloon! 🙂

  320. ink sanoo:

    Toi unipussipyjama ois kiva mut pelkään et meiä kuumakalle ei tykkäis ni kyl hankkisin raitajumpparin

  321. Anna sanoo:

    Raitamallisto❤

    Po.pin vaatteet on huippuja Meiltä löytyy sisä-ja ulkovaatteita moneen lähtöön

  322. Annika sanoo:

    Suosikkeja paidat ja leggingsit

  323. Johanna sanoo:

    Mun suosikki on eco-malliston tummansiniset raitavaatteet! Sopii tytölle ja pojalle. Ajattomia ja tyylikkäitä ja pehmeitä päällä.

  324. Riikka sanoo:

    Kuorihaalarit ja jarrusukat on lemppareita. Vaikka löytyy paljon muutakin kivaa.

  325. Annika sanoo:

    Kuorihaalari on tän hetken lemppari! 🙂

  326. Hanna sanoo:

    Windfleece-takit, raitayöpuvut ja jarrusukat on meillä ollu kyllä suosikkeja! Myös ihanat raitakuosiset sisävaatteet, sekä vauvaiässä että isompana on meillä ollu käytössä 🙂

  327. Susse sanoo:

    Windfleecehaalari.
    Voi miten suloinen pienoinen.

  328. Marika Westerberg sanoo:

    Mintun väriset housut jossa värikkäitä eläimiä autojen kyydissä oli pitkään meidän lempparit, kunnes jäi pieniksi. Tällä hetkellä paras on raidallinen pyjama
    Windfleece takki on ostoslistalla niin lahjakortti tulis täydelliseen saumaan!

  329. Marika sanoo:

    Ihanan väriset bodyt 🙂

  330. Maire- sanoo:

    Kuorihaalarit pisti heti silmään, sellaisesta olen haaveillut tytölle kevääksi. Pop saa kyllä minultakin plussaa kestävyydestään ja siitä, että löytyy unisex värejä. Meillä kun vaatteita käytetään ensin tytöllä ja sitten vielä pojalla.

  331. Jonna sanoo:

    Kietaisubodyt on ihan ykkösiä!

  332. Jennahan sanoo:

    popin perusraidat 🙂

  333. Katriina sanoo:

    Legginsit on lemppareita 🙂

  334. Karoliina sanoo:

    Ehdottomasti kuorivaatteet! Mutta myös originaalit raitapaidat

  335. Niina sanoo:

    Windfleece on meidän perheen suosikki . Niitä on ollut käytössä meidän molemmilla lapsilla jo joitakin vuosia. Hyvänä kakkosena tulee kuorihousut, jotka ovat olleet myös tosi hyviä ja kestäviä, haalareita toki unohtamatta .

  336. Mari sanoo:

    Kaikki missä esiintyy raitaa, meillä on ostettu popin vaatteita uutena, kuin käytettynäkin. 🙂 vauvalla myös suosikki oli windfleace

  337. LauraJM sanoo:

    Kaikki popit värikkäät raitavaatteet, laadukkaita, kestäviä ja erottuvat pirteydellään joukosta 🙂

  338. Mariiia sanoo:

    Seepra peitto on todella söpö 🙂

  339. Satu sanoo:

    Kaikki nuo keltaisen sävyiset vaatteet olisivat ihania, niin raikas ja keväinen väri. 🙂

  340. Linda sanoo:

    Sukat sekä kaikki housut oikeestaan! 🙂

  341. Mibz sanoo:

    Yöpuvut ja sukat on kyllä olleet älyttömän hyviä ja kestäviä!

  342. Katariina sanoo:

    Tuo vaaleanvihreä peitto!

  343. Jenni sanoo:

    Tämän hetken suosikkeja on ehdottomasti kaikki nuo ihanan pirteät keltaiset vaatteet!

  344. Oliviagggg sanoo:

    Popin takit on parhaimpia!!

  345. Eerika sanoo:

    Tämä perinteisellä popin kuosilla varustettu haalari, josta näytti olevan myös ihana yöpukuversio 🙂 https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/overall-po-p-stripe-newborn-dark-sapphire

  346. Elise H. sanoo:

    Omppu- ja päärynäkuosiset body ja mekko ovat suosikkejani, tosi suloisia 🙂

  347. Aiai sanoo:

    Windfleecehaalari olisi ihana!

  348. Camilla sanoo:

    Kyllä ne on nuo haalarit 🙂 Ulkoilu tai unihaalarit, kaikki kivan näköisiä. Tämä oli kivannäköinen: TUOTEKOODI: 60302499_983 Ja varmasti kokeilemisen arvoinen tuote 🙂

  349. Outi sanoo:

    Raitapaidat! Tykkään eritoten vaatteiden raikkaista väreistä ja vaatteet sopivat kaikille sukupuoleen katsomatta.

  350. Heidi sanoo:

    Kyllä jos jotain tilaisin niin unipussin 🙂

  351. Iina sanoo:

    Ah, tuo punavalkoraitainen pyjama tai unipussi täytyy saada kesäkuun prinsessalle

  352. Maarit sanoo:

    Ulkovaatteet eli talvivaatteet ja kuoritakit sekä housut 🙂

  353. My&Mini sanoo:

    Parhaita POPilla on ulkovaatteet. Käytännöllisiä, kooltaan muokattavia ja heijastinnauhaa sisältäviä hyvillä vesipilareilla

  354. Henriikka sanoo:

    Popin sukat on ihan parhaita!

  355. Smarianne sanoo:

    Seeprakuosi on aika ihana 🙂

  356. Hanna-Maija sanoo:

    Raitahousut/-kalsarit ihan parhaita 🙂

  357. Laura sanoo:

    Vauvalla suosikki oli windfleecehaalari, joka meiltä löytyikin kahdessa eri koossa. 🙂 Tällä hetkellä pikkutaaperolla suosikki on legginssit. Leggareissa on kätevä kuminauhakiristys vyötäröllä, jonka ansiosta ne istuvat hyvin. Ovat myös pysyneet pesussa hyvinä.

  358. Marjaana sanoo:

    Kuorihaalarit ihanat ja laadukkaat!

  359. S sanoo:

    Kaikki popin mekot super söpöillä kuoseilla on lemppareita ja myös peitot miellyttävät silmää 🙂

  360. Jonna sanoo:

    Eco-mallistosta hempeät keltaisen sävyiset vaatteet kesää silmällä pitäen ja vaaleansiniset seeprakuvioidut body ja pöksyt ovat aivan ihania <3 ulkotamineet myös hyviä ja laadukkaita.

  361. Heli sanoo:

    Perus raitabodyt!

  362. Tea Tiainen sanoo:

    Windfleece-haalarit on etenkin suosiossa meidän vauvalle! Kaikki raidalliset tuotteet on kyllä aivan ihania.

  363. Matleena sanoo:

    Lemppari on windfleece haalari. Meiltä on löytynyt jo kahdessa koossa ja on ihan paras asu kevät- ja syyskeleihin. Tykkään kovasti Popin kirkkaista väreistä ja laadukkaista materiaaleista.

  364. Riinu sanoo:

    Sydäntaskumekko on yksi lemppareista

  365. Jenna H. sanoo:

    Windfleece

  366. RiikkaJohanna sanoo:

    Mikä mainio arvonta! Pidän erityisesti popin raitavaatteista, tämä https://polarnopyret.fi/0-6kk/yo-alusasut/pyjamas-overall-po-p-stripe-newborn-dark-sapphire pyjama on aivan ihana! 🙂

  367. Jenna sanoo:

    Tuo ihana keltainen haalari leopardikuosilla toivon että itsekin saisin vielä käyttäjänkin tuollaiselle ihanalle vaatteelle.

  368. Siiri sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/overall-l-s-w-hood-newborn-snow-white

    Tää haalari on yks suosikeista, mutta melkein kaikkihan noi on ihania 🙂

  369. Yotimix sanoo:

    Minun perheen suosikeiksi on nousseet toppahanskat. Kestävät järjettömän paljon vesikelejäkin, kertaakaan eivät ole tulleet läpi. Toiseksi mainittakoon niissä on pieni peukku ja pitkälle tuleva vetoketju.

  370. Selma sanoo:

    Raidallinen sydänbody olis ihana.
    Pop hupparit on ollut kestäviä ja pojat ovat tykänneet pitää joten uudellekin olis keväällä taas käyttöä.

  371. Jenny sanoo:

    Tällä hetkellä ehdoton suosikki on vaaleanpunainen vuorillinen kuorihaalari <3

  372. Sonja sanoo:

    Marraskuussa syntyneelle tytölleni haaveilen tuosta farkkumekosta, vaikka todella ihania vaatteita on kaikki muutkin POPit 🙂

  373. Sallakoo sanoo:

    Ulkohaalarit on suosikkeja!

  374. Anna sanoo:

    Kummipojalle 3v. on tullut ostettua monet PO.Pn leggingsit (joissa tosi kätevä kuminauhakiristys vyötäröllä) ja raidalliset kalsarit/housut, koska hän on niin hoikka ettei mitkään muut housut pysy päällä ilman vaippaa! Eli ne on suosikkeja. Ja tottakai kaikki ihanat kuosit muissakin vaatteissa on huippuja! 🙂

  375. Susanna sanoo:

    Vaikea valinta,mutta Peitot ovat ihania <3

  376. Nimk sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/overall-l-s-w-hood-newborn-snow-white

    Tämä haalari oli ehkä suosikki, vaikka helppoa se valinta ei ollut 🙂 esikoinen syntyy kesällä ja lahjakortti olisi kyllä mahtava, itsekin kun arvostan juuri laatua ja tyyliä, jota näistä löytyy 🙂

    Mahtavan yhteistyökumppanin olet saanut, onnea siitä! 🙂

  377. monskii sanoo:

    Kokemusta polarn o pyretin tuotteista ei ole mutta pelkkää hyvää olen kuullut! Olisi kiva päästä testailemaan niitä. Kaikki peitot, kuolalaput ja pehmolelut veivät kyllä sydämeni, liian suloisia <3

  378. Susanna sanoo:

    Rakastuin juuri ostamaani harmaaseen softsell-haalariin. Se on täydellinen täälä espanjassa, kun pitää tuulta, mutta ei ole liian kuuma 🙂

  379. Lillis sanoo:

    Meidän tyttöjen lempparit on ihanasti pyörivät kellohelmamekot 🙂 tykkään niistä itsekin ihan hirmuisesti! Oma lempparini on varmaankin toppavaatteet kun ne on niin lämpimät ja kestävät 🙂

  380. Emilia sanoo:

    Pyjamat 🙂

  381. Anette sanoo:

    Raidalliset vaatteet:) Muutkin vaatteet on kyllä kivoja, esimerkiksi tämä keltainen pipo on tosi söpö! https://polarnopyret.fi/cap-aop-newborn-lemon-drop

  382. AnnaMaria sanoo:

    Seeprajumpsuit! <3 Kaikki PO.Pin jumppikset ovat aina niin ihania ja perusraitakuosi on bsellainen joka toimii aina 🙂

  383. Janni sanoo:

    Haalarit on mahtavia! Nytkin olisi hankittavana vk-haalari pojalle

  384. Fanny sanoo:

    Pyjamat ja bodyt

  385. Fanny sanoo:

    Vauvalle bodyt ja pipot ovat ihania

  386. Satu sanoo:

    Vaikea valita, mutta ulkohaalarit ja klassinen raitakuosi toimii aina:)

  387. Iida sanoo:

    Vastasyntyneelle parhaita olivat kietaisubodyt. Nykyisin esim jumpsuitit ja mekot!

  388. Sofia sanoo:

    Mustaraidallinen unipussi <3

  389. Marja sanoo:

    Meilläkin lempparina on ollut windfleecet, molemmilla lapsilla! ja lisäksi viime kesänä ostin ihanan keltasen raidallisen lippapipon poitsulle ja sellainen pitää nytkin saada !! söpöjä kuvia teidän ihanista tytöistä

  390. Essi sanoo:

    Raitavaatteet 🙂

  391. Jenninii sanoo:

    Uudet leggarit on tällä hetkellä lemppareita meidän 5kk tytsylle

  392. JennaAu sanoo:

    Windfleece takit 🙂

  393. Minna sanoo:

    Kuorivaatteet 🙂

  394. Meillä myös pääosin positiivista sanottavaa Po.pin vaatteista 🙂 Laadukkaita ja tosi hyvän mallisia! Tykkään!

    En pysty kyllä yhtä suosikkia valitsemaan, mutta fleecelliset kuorihaalarit nyt ainakin! Harmi ettei niitä tullut tänä keväänä mallistoon.

  395. Emmi sanoo:

    Windfleece haalari on ehdottomasti paras :)!!

  396. tintti sanoo:

    Postauksessakin näkyvä raita mekko on kyllä lemppari! 🙂

  397. Elina.P sanoo:

    Mustat kuorihousut! Meillä ollut käytössä jo 4-vuoden ajan PO.Pin kuorihousuja ja ne on todettu ihan parhaiksi!

  398. Nina sanoo:

    Ne raidalliset vaatteet ylipäätään. Unipussista varsinkin haaveilen nyt ja ne fryllasukkahousut 🙂

  399. Sara sanoo:

    Tähä vois sanoo että melkein kaikki, mutta esimerkiksi ne perinteiset sini- ja punaraidalliset housut, paidat ja bodyt. 🙂

  400. Jonna sanoo:

    Lemppareihin kuuluu ehdottomasti yksi väriset ”joggers” tyyppiset housut, joita löytyy ihanissa eri väreissä! Niitä on helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa ja onhan ne vaan söpöt 🙂

  401. Liisa sanoo:

    Ulkovaatteet ovat todella nättejä ja hyvä laatuisia!

  402. emmi sanoo:

    windfleece haalarit 🙂

  403. Jessica sanoo:

    Popilla on monta todella hyvää ja laadukasta tuoteta..kuorivaatteet ja windfleece kovassa käytössä aina kevät-syys-kauden.
    Talven ehdoton lemppari (3-vuotiaalle tytölle) on ihanan ohut merinovillainen villapuku. Ollut päivittäisessä käytössä syksystä asti ensin kuorivaatteiden alla ja talvella talvihaalarin alla. On todella ohut ja mukava päällä eikä tule tönkköä oloa vaan lapsi pystyy hyvin liikkumaan. Suosittelen!

  404. Ani sanoo:

    Raidallinen keltainen kietaisubody on suosikkini 🙂

  405. Nina sanoo:

    Windfleece-takit ja kaikki kivat keltaiset vaatteet 🙂

  406. julia sanoo:

    Popin kuoripuku on ihan lemppari. Pitää älyttömän hyvin vettä ja tuulta sekä miellyttää myös silmää:)

  407. Salla sanoo:

    Ehdottomasti ihanin on body, jossa vaaleanpunaisia raitoja ja sininen sydän! Se pukisi meidän 3kk vanhaa neitiä täydellisesti!

  408. Christa sanoo:

    Ulkovaatteet on hyviä! Erityisesti sormikasmalliset vk-hanskat

  409. Joanna sanoo:

    Ehdottomasti Popin värikkäät kuorihaalarit ja takit!

  410. Julia sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/ulkovaatteet-kerros-3/windfleece-overall-solid-newvborn-birch

    Nämä windfleecet on huikeita Mutta myös popin kietasubodyt on ihania ja baggymalliset pöksyt

  411. Sara sanoo:

    Kaikki ne raidalliset ja myös yksiväriset on mun suosikkeja ja värit just sellasii et menee tytölle ja pojalle yhtä hyvin 🙂

  412. Kirsi sanoo:

    Haalarit, mutta bodyissä on tosi kivoja printtejä 🙂

  413. Kirsi sanoo:

    Haalarit, mutta bodyissä on tosi kivoja printtejä 🙂

  414. Johanna sanoo:

    Suosikkejani ovat bodyt (erityisesti kietaisumalliset), jarrusukat ja unipussi.

  415. Marika sanoo:

    Lemppari on popin musta tupsupipo jonka löysin 4€ kirppikseltä ja suunnitelmissa kevääksi ostaa raidallinen huivi uudessa värissä, sininen meiltä löytyykin jo ☺️

  416. Hansu sanoo:

    Vauvapeitto seeprakuosilla 🙂

  417. Johanna sanoo:

    Tuo eco-malliston unipussi alkoi muakin kiinnostaa. Aivan ihana! <3

  418. Heidi sanoo:

    Täällä kovasti odotetaan jo kesää ja tytölleni 3 v. ostaisin ihanan sydän mekon sekä raidalliset kumisaappaat.
    Meillä ei ole entuudestaan yhtään PO.Pin vaatteita, niin olisi kiva päästä kokeileen onko niin hyviä kun puhutaan. 🙂

  419. Laura sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/dress-aop-s-s-newborn-snow-white on aivan ihana mekko. Myös edelleen perus raita vaatteet miellyttää kovasti, kirkkaan keltainen myös näin keväällä tuntuu tosi raikkaalta 🙂

  420. Jenna sanoo:

    Kovasti ollaan tykätty kietaisubodyista ja niitä olen ostellut kohta syntyvälle uudelle tulokkaalle muutaman. Mutta parhaimpia ovat olleet leggarit! Niitä meillä ollut joka koossa aina montaa sävyä käytössä, ihania ja pehmeitä ja mukavat jalassa lapsilla, säilyvät myös aina seuraavalle hyväkuntoisina 🙂

  421. Tuulinen sanoo:

    Unipussi vaikutti ihanalta

  422. Noora sanoo:

    Tuo seeprakuosi on ihana! Varsinkin haalari ja peitto näyttävät ihanilta 🙂

  423. Mira sanoo:

    Kuorihaalarit! Pitävät lapsen taatusti kuivana kevään vesikeleillä ☺

  424. Anni sanoo:

    Perus legginssit, ostin turkoosit pysyivät todella hyvässä kunnossa pitkään! Olivat smpojan suosikit! Ostaisin pojalle uudet isommat. Sekä käännettävät kuolalaput! Niitä on kiva mätsäillä Bodeja kanssa!

  425. Amanda Virtanen sanoo:

    Parasta PO.Pilla on jumpsuitit! Käyttöikä on pitkä kun niissä on käännettävät resorit ja vaatteet pysyvät ihan kuin uusina kovassakin käytössä. Meillä on yksi PO.Pin jumpsuit ja on ihan uuden näköinen vieläkin vaikka pyörii koneessa ja kuivurissa pari kertaa viikossa!

  426. Maija sanoo:

    Seepra-kuosinen vauvanpeitto on ihanan värikäs! Kovasti tykkään myös malliston simppeleistä, yksivärisistä sukista ja housuista… 🙂

  427. Dora sanoo:

    En edes voi valita, sillä kaikki tuotteet ovat mielettömän ihania, laadukkaita ja miellyttävät silmää. Lahjakortin antaisin siskoni vastasyntyneen vaatevaraston täydentämiseen. <3 x Dora

  428. Jenny sanoo:

    Tämän kevään uutuuksista lempparini oli tuubihuivit. Ostaisin lahjakortilla tuubihuivin ja samanlaisen pipon tytölle kevääksi 🙂 Ikisuosikkini on yökkärit ja pihahaalarit, yökkärit ihanan pehmeitä atooppiselle iholle rasvauksen jälkeen ja haalareissa taas laatu on huippu! 🙂

  429. Reetta sanoo:

    Tämä teilläkin oleva mekko olisi ihan huippuihana meidän neidille, joka kesäkuussa täyttää puoli vuotta, olisi niin herkku kevääseen ja kesään! 🙂
    https://polarnopyret.fi/6-kk-2-v/eco/dress-l-s-stripe-baby-geranium-pink
    Muistakin vaatteista pidän ja meillä niitä onkin muutamia lapsilla sekä sisä- että ulkovaatetta, tosin käytettynä ostettua kun ei kukkaron nyörit riitä uusiin.

  430. Mari sanoo:

    Uutuuksista suosikkini on kissamekko tai kissapaita 🙂

  431. Maija sanoo:

    Kyllä nuo sydänyöppärit on ihan ehdottomat suosikit! Niiden käyttöikä on pitkä ja ovat superpehmoisia päällä. Vastaavia lisää!

  432. Neea sanoo:

    Pehmopuput ja seeprakuvioiset vauvanvaatteet ovat ehdottomia suosikkeja 🙂

  433. Minna sanoo:

    Kaikki heidän keltaiset vaatteet, etenkin keltaiset luomupuuvillaiset housut 🙂

  434. Siiri sanoo:

    Kuorivaatteet!

  435. Saana sanoo:

    Lemppareita on ehdottomasti uudet kevään keltaiset ihanuudet

  436. Alisa sanoo:

    Kuorihaalarit on omaan makuun olleet parhaita!

  437. Sanna sanoo:

    Meillä on neljä mimmiä ja tarhaikäinen valitsee ”kellohelmamekon” päälle aina kun se on puhtaana, koska siinä helma pyörii niin kauniisti tanssiessa!

  438. Viktoria sanoo:

    Ehdottomasti pyjamat! Myös pipot ovat olleet meillä kovassa käytössä:)

  439. Miia sanoo:

    Meillä ei ole suosikkia kun ei olla Po.Pin vaatteita testattu, kiva olisi ostaa joku kiva kesämekko niin saa söpöillä oikeen kunnolla

  440. Elina sanoo:

    Tuo keltainen haalari ilman huppua on ihana. ❤ Tykkään kyllä kaikista popin vaatteista, niiden värit ja kuosit on ihania!

  441. Heidi sanoo:

    Eco-sarjan seepra-haalari on aivan ihana! 🙂

  442. Pami sanoo:

    Bodyt, haalarit ja mekot 🙂

  443. Anniinaa sanoo:

    Suosikkituotteeni 0-6 -vuotiaiden vaatteista on nuo raidalliset bodyt, missä on iso sydän, koska näyttävät ihan huikeen söpöiltä 🙂

  444. Bebemama sanoo:

    Ehdottomasti kaikkien aikojen suosikkini on värikäs pilviteemalla varustetut mekko ja legginsit! Saman kuvioon vaatteet olen myös nähnyt sinun lapsien päällä.

  445. Hanna sanoo:

    Ulkovaatteet!

  446. KirsiH sanoo:

    Vauvojen kietaisubodyt ovat ihania, varsinkin tuo vaaleanpunaraitainen sydänbody.

  447. Noora sanoo:

    Ehdoton suosikki tähän mennessä ollut softshell-haalari – syksyllä kokeiluun kuorihaalari josta olen kuullut paljon hyvää!

  448. Janita sanoo:

    Miten söpö vauva teillä on <3

    Ehdottomasti jumpsuitit :

  449. Hanna sanoo:

    Windfleecehaalari on ihan mun kaikkien aikojen lemppari! Monilla hoitolapsilla tähän tutustunut. Niin kätsy vaate! Oikein harmittaa kun en osannut arvioida esikoiseni kasvua, ja ostin koon, joka jäi sitten pieneksi ennen kun ehdittiin käyttää.. 🙁

  450. Tiia sanoo:

    Sydänkuosinen mekko on ihana ❤️

  451. Emmilia sanoo:

    Pidän erityisesti raitavaatteista. Meillä on ollut käytössä niin kietaisubody kuin olohaalarikin. Huippuja ovat olleet!

  452. Primrose sanoo:

    Polarn O. Pyretillä on vaikka mitä ihanaa, kuten ihania paitoja ja parhaaat legginssit, joten se on ehdottomasti yksi mun lempparikaupoista. Yksi juttu yli muiden on kuitenkin heidän kuorivaatteensa: eipä ole muilta merkeiltä tullut yhtä kestävää ja hyvälaatuista vastaan.

  453. Maaria sanoo:

    Kietaisubodyt on lemppareita!

  454. Julina sanoo:

    Unipussi nousi ehdottomaksi suosikiksi minulle!

  455. Suviva sanoo:

    Raidalliset bodyt ovat aina olleet suosittuja meiän suvussa. 🙂

  456. Elli sanoo:

    Mun suosikit on kyllä ulkovaatteet ja nuo ihanat raidalliset sisävaatteet!

  457. Laura sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/overall-l-s-w-hood-newborn-snow-white

    PO.Pin vaatteet on kyl ihan mahtavan laadukkaan, käytännöllisen ja ihanan tuntusia. Me vielä ootellaan pikkuista syntyväks, mut nää polarnin vaatteet on oikeestaan ainoita, mitä oon uutena tulokkaalle ostanut. Valkkasin tohon linkin taakse ihanan haalarin, joka saattaa eksyä ostoskoriin jossain vaiheessa 😀

  458. Mari sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/body-aop-newborn-snow-white

    Tämä body olisi niin ihana kuukauden päästä syntyvälle esikoisellemme <3

  459. Muksis sanoo:

    Kaikkea ihanaa PO.Pin valikoimasta löytyy. Meidän sintti on vielä tosi pieni (rv13) mutta syksyä kohti täytyy kyllä käydä liikkeessä ostoksilla. Ainakin tuo teilläkin käytössä oleva unipussi<3 on ostoslistalla

  460. Sanna sanoo:

    Meidän ehdoton lemppari on kietaisuhaalari vuodelta 2011. Kyseinen haalari on vain ollut niin kätevä pukea vauvan päälle ja kolmen vauvan jäljiltä näyttää vielä uudelta, ei haalistumia eikä nyppyjä, kaiken kaikkiaan laadukas! 🙂

  461. age sanoo:

    Meidän muksu käyttää ulkovaatteita, laatu hyvä.

  462. Anna sanoo:

    Vaaleansiniset seepraraitaiset housut, tosi ihanat!

  463. Milla sanoo:

    Meillä on kans käytössä näitä PO.Pin vauvan vaatteita ja oon ite tykänny kyl ehottomasti näistä housuista ku on napakat muttei kuitenkaan paina vauvaa mistään kohasta 🙂
    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/trousers-aop-newborn-ethereal-blue

    Komppaan sua tossa PO.Pin vaatteiden pehmeydessä, niin ulko- ku sisävaatteet tuntuu niin hyvälle ja pehmeelle et siihen mekin alunperin ihastuttiin. 🙂

  464. Syksylintu sanoo:

    Kuorihaalarit! Todella laadukkaita ja kivannäköisiä! Kestää kulutusta ja katsetta :).

  465. Nelli sanoo:

    Windfleecehaalari ja takit on ihan ykkössuosikkeja. Muutenkin ulkovaatteista tykätään meillä kovasti!

  466. Hemppa sanoo:

    Puuvillaiset legginsit on ihan ykkössuosikkeja esikoisen kohdalla, haluaisin hamstrata niitä kaapit täyteen. Pitävät muotonsa, kestävät katsetta ja on selkeästi mukavia päällä. Tulevalle babylle olisi varmasti huippu tuo unipussi.

  467. Nanne sanoo:

    Kaikki nuo haalarit sekä seepra kousi vaatteet!

  468. Tuuli sanoo:

    Ulkovaatteet ovat laadukkaita ja kestäviä, seuraavaksi tarvetta ehkä takille tytölle.

  469. A sanoo:

    https://polarnopyret.fi/trousers-solid-nb-lemon-drop Värin perusteella nämä valikoitui tällä kertaa suosikiksi, vaikka käytännöllisyyden puolesta löytäisin paljon muitakin. 🙂

  470. Essi sanoo:

    Lemppareita on ehdottomasti housut. Ne ovat kaikki niin syötävän suloisia ja ihanan pirteitä. 🙂

  471. Saija sanoo:

    Klassiset raitalegginssit! Ensimmäiset pojalla oli 56-senttiset, nyt käytössä 86-senttiset. 🙂

  472. Meevi sanoo:

    Ehdottomasti vastasyntyneiden yksi ainut pehmeä body mikä meiltä löytyy 🙂

  473. kirsi huotari sanoo:

    Trikoopaidat. Kivoja ja värikkäitä kuoseja.

  474. Paula sanoo:

    Meillä ei ole vielä juurikaan ollut popin tuotteita, jotain lahjaksi saatuja vauvana. Kävin kuitenkin viikonloppuna popin liikkeessä ja myyjä kertoi kuorihaalareista ja windfleeceistä ja ne on kyllä vakavasti harkinnassa meille kevääksi.

  475. Anna sanoo:

    Vaikea valinta! Mutta ehdottomasti lempparini on tuo pitkähihainen seeprakuvioinen vaaleanpunainen mekko! ♡ lahjakortti menisi pienimmälle kummitytölle ehdottomasti! ♡♡

  476. Tarza sanoo:

    https://polarnopyret.fi/dungarees-denim-newborn-blue-denim

    Ehdottomasti tää farkkuhaalark meidän tulevalle pojalle!

  477. Tuija sanoo:

    Sukat on ihan parhaimmat! Kuorihaalari olisi toiveissa saada 1 vuotiaalle kevääksi. 🙂

  478. minttu_ sanoo:

    Sinunkin mainitsema viltti on kyllä tosi kiva, se olisi ihana kesällä syntyvälle esikoiselle.

  479. Ella-Annika sanoo:

    Kaikki raidalliset vaatteet miellyttää omaa silmää 🙂

  480. Marik sanoo:

    Kuorihaalarit!

  481. Mai sanoo:

    Etelän leudossa talvessa käytetyin on ollut Popin kevytuntuvatakki, ihan huippu kauppatakkina! Tarpeeksi ohut, uskaltaa laittaa auton vöihin, mutta lämmin.

  482. Ss sanoo:

    Ulkohaalarit 🙂

  483. Nita Laine sanoo:

    Ehdottomasti tuo zebrakuosinen haalari!!

  484. Taru sanoo:

    Ei olla vielä mitään päästy testaamaan koska esikoinen saapuu luultavasti vasta ensi kuun lopulla, mutta tässä olisi hyvä tilaisuus päästä kokeilemaan. Eniten kiinnostaa yöpuvut ja suloiset mekot 🙂

  485. Sonjushka sanoo:

    Lemppari on ehdottomasti kuorihaalari! 🙂

  486. EllaM sanoo:

    Mun suosikkeja on popin klassiset raitatuotteet.!

  487. Merituuli sanoo:

    Olen tykästynyt juurikin vaatteiden pehmeyteen ja kestävyyteen. Suosikki on ehkäpä windfleece, niitä löytyy molempien poikien kaapista eri väreissä

  488. Heini sanoo:

    Unipussi on paras 🙂

  489. Jaana K. sanoo:

    Kuorihaalari

  490. Krista sanoo:

    Kevääks tarvittaisiin kyllä kuorihaalarit 🙂 tai kesäksi joku ihana mekko!

  491. KirsiH sanoo:

    https://polarnopyret.fi/body-s-s-aop-baby-egret Huippu ihana kuosi ja menis kesällä meidän 1,5-vuotiaalle! Täytyykin lähteä ostoksille!!

  492. saarat sanoo:

    Kaikki raitatuotteet <3

  493. Kati sanoo:

    Noi popin raitavaatteet vaan on niin <3 ne jaksaa ilostuttaa kautta aikojen, vaikka silmää miellyttää myös kaikki raikkaat ja värikkäät vaatteet, joita popilla paljon on 🙂

  494. Aliisa sanoo:

    Mun lemppari on vauvankin päällä näkyvä farkun värinen mekko!

  495. Saurus sanoo:

    Kietaisubodyt vastasyntyneelle olisivat tarpeellisia. Esikoisemme pitäisi syntyä ihan näinä päivinä 🙂

  496. Loviisa sanoo:

    Puna-valkoraidallinen haalari 🙂

  497. Salla sanoo:

    Popilla on parhaat jarrusukat!

  498. Jenni sanoo:

    Kuorivaatteet ehdottomasti!! Kestänyt esikoisella tosi hyvässä kunnossa ja kuoritakki on ilmeisesti myös pojan mieleen sillä tahtoisi sen vetää päällensä millä säällä tahansa .. Ei ole kyllä tullut vielä meille hankittua popin vaateetta joka ei olisi ollut meidän mieleen.

  499. Julia sanoo:

    Ehdottomasti jarrusukat , ne on tällä hetkellä kovassa käytössä 1v 7 kk pojallani 🙂

  500. Nanna sanoo:

    Pyjamahaalarit on ihania!

  501. Ellu sanoo:

    Suosikkeja ”kellomekot”, jumpsuitit ja ne ”pupunkorva” pipot 🙂

  502. Nanne sanoo:

    Ehdottomasti päärynä ja omenakuosilla oleva mekko! 🙂

  503. Anni sanoo:

    Paljon ihania, mutta esimerkiksi nuo keltaiset housut ovat ihanat 🙂

  504. Laura sanoo:

    Tämän hetken ehdoton suosikki on oranssi kuorihaalari

  505. Annie sanoo:

    Windfleece-takit on hyväksi havaittuja, kevättä odottaa taas molemmille lapsille uudet herkullisissa väreissä.

  506. Marika sanoo:

    Aivan ihania mekkoja tuolla! Silti pisti eniten silmään tuo seeprakuvioinen, lyhythihainen mekko ja housut! <3

  507. MariK sanoo:

    Ehdottomasti tuo sama peitto, joka sinullakin kuvassa näkyy; https://polarnopyret.fi/blanket-aop-striped-newborn-dewkist. Mietin sitä jo pitkään viimeksi asioidessani PoPin liikkeessä, mutta jostain syystä peitto jäi ostamatta ja nyt harmittaa.

  508. Kirsi sanoo:

    Haalari ja jumpsuitit,sillä ne olisivat täydellisiä toukokuussa syntyvälle vauvallemme 🙂 Siskolta löytyykin jo joitain popin vaatteita ja laadukkuuden kyllä huomaa 🙂

  509. Saara sanoo:

    Ehdottomasti popin jarrusukat, ei nukkaannu lukuisista pesuista huolimatta eikä jarrut kulu pois 🙂 eikä kutistu pesussa! : D

  510. PiitiS sanoo:

    Pinkki raidallinen mekko:)

  511. Evelin sanoo:

    Windfleece -haalarista oon kuullut niin paljon hyvää, et se ois varmaan tän hetken suosikki ostoslistalla. Olemassa olevista vaatteista pyjamat on olleet lemppareita 🙂

  512. Krista sanoo:

    Esikoinen vasta 13pv vanha, joten paljoa ei käyttökokemusta POPin vaateista ole, mutta bodyt ovat olleet superpehmoisia sekä säilyttäneet värit useista pesuista huolimatta! 🙂

  513. mymmeli sanoo:

    vk-haalarit fleecevuorella! 🙂 huippuja!

  514. Jossu sanoo:

    Popin kuorivaatteet ja sukat ovat meidän lemppareita!

  515. R sanoo:

    Raidallinen jumpsuit 🙂

  516. Veera sanoo:

    Mun suosikki on juurikin tuo kuvissa näkyvä sydäntaskumekko. Meilläkin on tykätty Polarn O. Pyretin laadusta ja kuoseista jo kolmen lapsen voimin. Etenkin sukkia, sukkahousuja ja yöpukuja ei enää juurikaan muualta hankita. Pari kertaa on jouduttu reklamoimaan ompelu virheen vuoksi ja homma on hoitunut oikein hyvin.

  517. HeidiE sanoo:

    Kuorihaalarin tai legginssit valitsisin <3

  518. Anne sanoo:

    Suosikkini on raidallinen yöpaita.

  519. Fanny sanoo:

    Farkkumekko ja farkkuhaalarit

  520. Iina sanoo:

    Kietaisuneppari bodyt, niin helpot pukea päälle! Nytkin teholla ollessa kaivoin minille kotoota matkaan popin kietaisubodyn päälle, tuo vähän pirteyttä muuten niin harmaaseen sairaala-aikaan. ❤

  521. Siina sanoo:

    Windfleece takki ja raitahousut/-kalsarit. Housut on ihanat jokapaikanvaatteet meillä

  522. Elina sanoo:

    Olen rakastunut Popin raitoihin, punavalkoinen raitabody ja pyjama ovat ostoslistalla tytölle

  523. Hanna sanoo:

    Windfleecestä on tosi hyvät kokemukset! Rukkasia olen nyt haaveillut talveksi ja kevääksi.

  524. Faijahommia sanoo:

    Meidänkin täytyy kipaista hakemassa kyseisiä tuotteita keväällä 🙂

    https://faijahommia.fi/

  525. Mari sanoo:

    Merinovillaiset kerrastot

  526. Karkki sanoo:

    Ehdoton lemppari on kuorihaalari irrotettavalla fleecellä. Jos voitto tulee niin kirkkaan keltainen haalari saapuu meille tälle keväälle! Ja jarrusukat on huiput pienille paksuille vauvan jaloille 😉

  527. Laura sanoo:

    Jarrusukat! Ihan parhaita.

  528. mammeli sanoo:

    Suosikkina tällä hetkellä noi kevään uudet bomber-takit 🙂

  529. Katja sanoo:

    Windfleece ja raitakuosi on mun lemppareita popin tuotteista. 🙂

  530. Kvaakkuli sanoo:

    Noista vauvan vaatteista nyt ainakin noi seepra-, leijona ja bussikuviolliset! Lapsella taitaa olla vain yksi raitapaita kaapissa, kun en oo raaskinut ostaa.

  531. Nina sanoo:

    Popin sukat ovat parhaita! Ne ovat käytännöllisiä sekä kivannäköisiä.

  532. Riina sanoo:

    Jumpsuitit ovat ihania! Tykkään myös kaikista raita vaatteista. 🙂

  533. jenna sanoo:

    suosikkeja ovat jumpsuitit

  534. Helene sanoo:

    Laittaisin tämän peiton https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/blanket-aop-newborn-ethereal-blue mun ystävän tulevan vauvan pakettiin! Peitto on siis suosikkituotteeni 🙂

  535. Elli sanoo:

    Ehdottomasti yökkärit olleet eniten lemppareita! Parasta pehmeä ja kestävä materiaali sekä käännettävät resorit, mitkä tuovat mielettömän pitkän käyttöiän!!

  536. Embu sanoo:

    Popin jarrusukat on ihan parhaita, mahtava pitkä varsi 🙂

  537. Manna sanoo:

    Kuori- ja ulkoiluvaatteet ei petä koskaan popilla joten valitsen ne!

  538. Susanna sanoo:

    Tällä hetkellä kuorihaalari ois suosikki!

  539. Iida sanoo:

    Rakastan jumsuitteja pienillä, todella helppoja varsinkin näin kylmään aikaan, kun ei tarvitse murehtia siitä, vilkkuuko selkä tai pysyykö paita housuissa pienen nähdessä unia. Tuo jumpsuit missä on norsuja ja kirahveja ja leopardeja on kyllä yksi ehdottomista suosikeistani, kummityttö tulee sellaisen synnyttyään saamaan.

  540. Katja sanoo:

    Jarrusukat ja kevyt toppahaalari on ihan ehdottomia ykkösiä meillä!

  541. Mira sanoo:

    Vetoketjullinen valkoinen mustaraitainen pyjamahaalari! 🙂

  542. Maria sanoo:

    Raitalegginssit! Myös raidalliset trikoopipo ja tuubihuivi on hankittuna kevättä varten.

  543. Petra sanoo:

    Lemppareita on niin monia. 🙂 Ulkovaatteisiin olen aina ollut todella tyytyväinen, joten sanotaan kuorihaalari.
    Tytöille on kyllä useampi ihana mekko nyttenkin valikoimissa.. 😀

  544. Noora sanoo:

    Juuri tuo ekan kuvan mekko on ihan lemppari. Olis ihana lähiaikoina (la lauantaina) syntyvälle kuopukselle 🙂 🙂

  545. Eveliina sanoo:

    Popin keltaiset ja vaaleanpunaiset housut ovat ihania ja niin keväisiä!

  546. Hana sanoo:

    Keltaiset pöksyt ja harmaaraidallinen kevät pipo sykähdyttivät

  547. Tan sanoo:

    Mielettömän hyvät toppahaalarit

  548. Hanna sanoo:

    Kuorihaalarit!!:)

  549. Sanna sanoo:

    Ulkovaatteet ovat olleet lemppareita!

  550. Sanna sanoo:

    Ulkovaatteet on ollut kestäviä ja mieluisia.

  551. Hanna sanoo:

    En kestä kuinka suloisia teidän tytöt on
    Mutta niin, kuorihaalarit on omia lemppareita popilta!

  552. Ida sanoo:

    Onpa vaikea valita suosikkia! Unipussi ihastutti kyllä erityisesti. 🙂

  553. Pauliina sanoo:

    Ulkovaatteet ehdottomasti!

  554. Enni sanoo:

    Valinnan vaikeus iski! Ulkoiluvaatteet on kyl huippuja mut noi trikookankaat on vaan niin makean värisiä et valitsisin bodeja ja housuja.

  555. Rinske sanoo:

    Unipussi vaikuttaa hyvältä..

  556. Maria sanoo:

    Suosikkini on ihana vaaleanvihreä kaupunkikuosinen body

  557. Jasminella82 sanoo:

    Me ollaan sukkafaneja 😀

  558. heidisusanna sanoo:

    Housut ja legginssit. 🙂

  559. Smilis sanoo:

    Pakko sano kaksi asiaa, koska rakastan Popin vaatteita ja tämä kahteenkin rajaus meinasi olla liian vaikeaa! Resorivartiset sukat ihan parhaita vauvalle, istuvat paremmin kuin mitkään muut. Esikoiselle kuorihaalarit taas ovat toinen kestosuosikki!

  560. Kirsiii sanoo:

    Jumpsuit 1v kummipoijalle <3

  561. liinail sanoo:

    Ehdottomasti legginssit :3

  562. Tiiu sanoo:

    Meidän suosikkeja on windfleece-tuotteet. Vauvalla haalarit ja taaperolla takit on olleet kovassa käytössä.

  563. Riikka sanoo:

    Ehdottomasti nuo sydän bodyt! <3 Aivan ihania! Ja se vaaleanpunaisella sydämellä tytölle tottakai 🙂

  564. Tiks sanoo:

    Lemppari on ehdottomasti tuo vauvankin päällä oleva vaaleanpunaraidallinen mekko sydäntaskuineen. Ihana!

  565. Kata sanoo:

    Raidat kuuluvat lemppareihin mutta tällä hetkellä silmää miellytti eläinkuosillinen jumpsuit. Ulkovaatteisiin ollaan oltu myös tosi tyytyväisiä!

  566. Johanna sanoo:

    Kaikki ovat kivoja, mutta jos yksi pitää päättää niin raidallinen yöppäripussukka.

  567. Nappi sanoo:

    Trikoinen mekko vaaleanpuna-valkoisilla raidoilla ja sinisillä sydäntaskuilla on ehdoton lemppari! Niin ihana!

  568. Possi sanoo:

    zebrakuosiset vaaleanpunaiset pöksyt ja body <333

  569. Emilia sanoo:

    https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/overall-l-s-aop-newborn-lemon-drop ehdottomasti nämä keltaiset ihanuudet varsinkin tämä haalari, myös monikäyttöinen hihojen ja lahkeiden ansiosta ! Tulee niin pirteä olo näistä kaikista ihanista vaatteista☺

  570. Elliina sanoo:

    Pidän paljon popin vauvahousuista, jotka pysyvät hyvin jalassa laihemmallakin tapauksella. Lisää käyttöikää tulee käännettävistä resoreista. Esikoisella käytin koon 56 housuja hyvin pitkään ja samaa kokoa on hankittu pian syntyvälle pienokaiselle jo varastoon! Miehen suosikkeja olivat popin pehmeät ja kivasti kuvioidut kietaisubodyt, jotka on helppo pukea päälle.

  571. RL sanoo:

    Lemppareita ovat ihanat ja raikkaat raitakuosiset vaatteet ja asusteet! 🙂

  572. Jasmine sanoo:

    Meillä ehdoton suosikki ja eniten käytössä vauvalla ollut on windfleece haalari 🙂

  573. Mari sanoo:

    Kaikki eläinkuosit on ihania!

  574. Elina sanoo:

    Autopaita ois kiva 🙂

  575. Ida sanoo:

    Ehdottomasti windfleecet! Meillä esikoisella oli windfleece haalarista takkeihin joka syksy ja kevät käytössä koosta 62cm nykyiseen 116cm. Myös pikkuveljelle on säilytetty esikoisen vanhat! Suosittelen jokaiselle, popin kuorihousujen seuraksi tietenkin;) Sisävaatteista ei niin paljoa ole tietoa, mutta ulkovaatteet eivät ole ikinä pettäneet:)

  576. Jenni sanoo:

    Minun suosikkejani popilta ovat kuorihousut, takit ja haalarit. 3v pojan käytössä, kovalla kulutuksella kestävät aivan älyttömän hyvin! Värit ovat kivoja ja lika on helppo huuhdella pois. Me ulkoillaan paljon ja tykätään olla säällä kuin säällä ulkona joten tulisi taas tälle keväälle tarpeeseen 🙂

  577. Inka sanoo:

    Mekot miellyttää tällä hetkellä eniten silmää 🙂 Liekö syynä kesällä syntyvä pieni tyttö!

  578. Terhi sanoo:

    Suosikkeja meidän perheessä ovat olleet windfleecet, sukat ja pipot 🙂

  579. Linda sanoo:

    Suosikkeja ovat windfleece haalari ja ihan perusvaatteet kuten raitabodyt 🙂

  580. Saara sanoo:

    Kuorihaalari on suosikki tällä hetkellä 🙂 Viime syksynä vauvalla oli winfleecehaalari, se oli ihan huippu kantorepun kanssa.

  581. INeMa sanoo:

    Lähes mahdotonta yhtä suosikkia sanoa! Kuorivaatteet kevääseen, rennot velour-oloasut ja mukavat raitaleggingsit.. mut jos yksi valittava niin ne leggingsit!

  582. tiiu sanoo:

    Haalarit ja bodyt!

  583. Jenni sanoo:

    Tämä body on ihana https://polarnopyret.fi/0-6kk/eco/body-aop-newborn-snow-white
    Harmi vaan, että koot ovat liian pieni meidän pojalle jo

  584. Xeveliina sanoo:

    Unipussit ovat ihan nerokas keksintö! 🙂

  585. M sanoo:

    Popin jarrusukat ovat ihan parhaita! 🙂

  586. Melissa sanoo:

    Meillä on tykätty niin mekoista ja kuin leggareistakin mutta suosikki taitaa olla kuorihaalari

  587. Melissa sanoo:

    Meillä on tykätty niin mekoista kuin leggareistakin mutta suosikki taitaa olla kuorihaalari

  588. Satu Varvemaa sanoo:

    Popin vaatteet ovat olleet meidän suosikkeja jo pitkään. Viime kaudella vauvan vaatteet ovat olleet kovin poikamaisia. Kiva että nyt on kivoja trikoovaatteita myös pienelle tytölle.

  589. Mymmyryy sanoo:

    Kaikki keltainen kolahtaa tällä hetkellä 😀

  590. Annu sanoo:

    Unipussit ja kietaisubodyt:)

  591. Sanna sanoo:

    Windfleecestä olen kuullut paljon hyvää ja semmosta haavailenkin toukokuussa syntyvälle esikoiselle.

  592. Taru sanoo:

    Apua kaikki näyttää aivan ihanilta <3 <https://polarnopyret.fi/6-kk-2-v/mekot-hameet/dress-l-s-stripe-baby-geranium-pink tämä on kyllä todella ihana, antaisin kummitytölle <3

  593. Iris sanoo:

    Kaikki raitavaatteet ovat ihania! Erityisesti tuo unipussi, mikä teilläkin on käytössä.

  594. Jenny sanoo:

    Windfleecet on kovassa käytössä meillä, nyt isommat olisi tarpeen kaikille kolmelle 🙂

  595. JK sanoo:

    haalari heinäkuun alussa syntyvälle vauvalle olis paras!! 🙂
    https://polarnopyret.fi/overall-w-hood-l-s-newborn-greymelange

  596. Lurre sanoo:

    Lempparein taitaa olla tuo sydäntaskumekko, joka teidänkin pienellä on <3 tai sitten sama body-versiona 🙂

  597. Fanny sanoo:

    Windfleece ja pipot

  598. Fanny sanoo:

    Raitavaatteet

  599. Wilhelmiina sanoo:

    Mekot ja sukkahousut

  600. Fanny sanoo:

    Pyjamat, sekä aikuisille ja lapsille

  601. Fanny sanoo:

    Kaikki vauvanvaatteet

  602. Fanny sanoo:

    Farkkuhaalarit

  603. Fanny sanoo:

    Farkkuhaalari

  604. miida sanoo:

    Kaikki raitakuosiset vaatteet 🙂

  605. Fanny sanoo:

    Farkkumekko!!

  606. Fanny sanoo:

    Pipot ja käsineet

  607. Fanny sanoo:

    Raidalliset pyjamat

  608. Fanny sanoo:

    Mekot ja sukkahousut

  609. Fanny sanoo:

    Tuo farkkumekko olisi ihana

  610. Tanja-Maria sanoo:

    Tällä hetkellä tykkään eniten popin piposta jossa tupsu ja lippa. Yleisesti trikoopaidat ovat kovasti mieleen.

  611. Marjo sanoo:

    Ulkovaatteet on tosi laadukkaita 🙂

  612. ansu88 sanoo:

    Oi miten ihania kuvia! Raidalliset pyjamahaalarit on suosikkejani!

  613. Laura sanoo:

    Kuorihaalarit ovat ihan ykköset!

  614. Ida sanoo:

    Ulkohaalarit 🙂

  615. Aada sanoo:

    Kuorihaalarit/takit/housut. En enää muita pojilleni ostais.

  616. Kaura sanoo:

    Windfleecehaalari ja kaikki raitajutut on suosikkejani.

  617. Eveliina sanoo:

    Bodyt ja housut, mutta ehdoton lemppari on mintunvärinen kissapaita.

  618. Janni sanoo:

    Kaikki bodyt ja raitakuosit 🙂

  619. Niiskis sanoo:

    Pyjamahaalarit on parhaita 🙂

  620. sarita sanoo:

    Raitakuosiset bodyt

  621. Elina sanoo:

    Odotan esikoista ja kerään parhaillaan pienokaiselle vaatekaapin sisältöä valmiiksi. Siksi nuo Popin keltaiset housut olisivat hyvä lisä meidän kesävauvalle.

  622. Heini sanoo:

    Ulkovaatteet!

  623. Ninni sanoo:

    Kuorihaalari kuopukselle olis ainakin tarpeellinen.

  624. Laura S sanoo:

    Windfleece on tosi kätevä vauvalle!

  625. ese sanoo:

    Peitot ja raitakuosi

  626. Sannamarianna sanoo:

    Raidallinen pyjamahaalari olis ihana 2 kk ikäiselle tyttövauvalle. 🙂

  627. Essi sanoo:

    Nyt todella tarpeellisia olisi pienten housut . :))

  628. saj sanoo:

    Mä tykkään myös noista unipusseista!

  629. Jenni Kristiina sanoo:

    Windfleecet 🙂

  630. Sofia sanoo:

    Siis vitsit ois ihana voittaa tää ja päästä hemmottelemaan pieniä kummipoitsuja niiden lempivaatemerkin vaatteilla! Väitän että kummipoikien lisäksi myöskään poikien äidit ei pistäis pahakseen saada vaatekaappiin täydennystä tältä merkiltä 😉 PO.P:lla kaikki vaatteet on täyttä rakkautta, mut varsinkin maanläheisillä väreillä varustetut haalarit on ihania! <3

  631. Mary sanoo:

    Harmaa softshell-haalari olisi tarpeen ja se on aivan ihana.

  632. Kirsi Buller sanoo:

    Hei!
    Osaisitko kertoa mistä tuo seepraviltti on ostettu, meidän pojalla on kyseinen viltti ja se älyttömän tärkeä sille niin olen yrittäny etsiä jostaki toista tuommosta mutten oo löytänyt. Saatiin lahjaksi eikä lahjan antaja muista mistä osti. :/

    -Kirsi

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.