Meidän Vappu 2017 & 22 kuvaa siitä

01.05.2017

Ihanaa Vappupäivän iltaa kaikki! Täällä kirjoittelee puhelimella yksi iloinen tyyppi jolla on takana aika ihana vappu 2017. Me mentiin tämä koko vappu ihan extempore-meiningillä, eikä tehty sen suurempia suunnitelmia. Katseet olivat jo huomisessa risteilyssä ja ajateltiin että ei tarvita mitään sen ihmeellisempää tekemistä. Tällainen rennon meiningin vappu taitaa olla meidän juttu, tämä nimittäin oli yksi kivoimpia vappuja pitkään aikaan. Napsittiin ne parhaat palat vappuperinteistä joita teki mieli toteuttaa, ja ei otettu stressiä sellaisista mitä ei jaksettu tehdä.

Eilinen sateinen ja tuulinen vappuaatto me vietettiin ihan kotiympäristössä. Käytiin tyttöjen kanssa pyöräretkellä tihkusateessa, laitettiin glitteriä poskipäihin ja herkuteltiin itsetehdyillä hampurilaisilla. Illalla vuokrattiin SING-leffa ja naurettiin kippurassa sille koko perhe, se oli tosi hauska. Tytöt intoutuivat tanssimaankin täällä musikaalipiirretyn hittien tahtiin. Leffan jälkeen alettiin vielä paistamaan vohveleita iltapalaksi ja niistä tuli ihan superhyviä.

Tämä päivä alkoikin sitten upealla auringonpaisteella ja meidän uudet pimennysverhot pääsivät tositoimiin. Saatiin niiden avulla aamulla nukuttua melkein yhdeksään asti aamulla, vaikka heti verhot avattua tuntui että sokaistuu siitä kirkkaasta auringosta. Olivat siis aivan loistava ostos. Syötiin myös aamupalaksi eilisiä vohveleita, nehän oli aivan just hyviä kun vähän mikrossa lämmitti. Ei ehkä niin hehkeää kuin vastapaistetut, mutta hyvää kuitenkin.

Aamupäivällä ajeltiin keskustaan kiertelemään vappuhulinassa. Jonotettiin ruuhkassa melkein 45 minuuttia vaikka yleensä ajomatkaan ei mene kuin reilu vartti. Onneksi tytöt bongailivat innoissaan ohikulkijoiden ilmapalloja, ja Novakin nukkui aivan koko reissun ajan. Keskustassa oli hulluna ihmisiä ja ihanan lämmintä. Tänään eilisen räntäsade oli niin poissa ja meininki ihanan keväinen.

Kauppatorilla kierrellessä ostettiin perinteiset vapun metrilakut ja tytöille vapputorvet joilla he tööttäilivät menemään into piukassa. Ohikulkijoitakin nauratti kun tytöt vaan tööttäilivät kokoajan. Onneksi ostettiin vaan sellaiset pienet mistä ei tullut niin paha ääni, mulla oli pienenä sellainen iso ja siihen ei saanut puhaltaa jatkuvalla soitolla kun tuli niin kova mekkala. Käytiin vielä ostamassa kaupasta jäätelöt ja syötiin ne Kasarmitorilla mielettömässä auringonpaisteessa. Mulle tuli ihan hiki siinä syödessä, moi kevät älä pliis mene enää pois!

Kotona me pyöräytettiin pikainen peruna-ravunpyrstösalaatti IS:n ohjeella, ja sen kaveriksi currywurstia ja nauravia nakkeja. Eli nakit ja perunasalaatti meidän tyyliin. Ei viitsitty värkätä mitään hurjaa brunssikimaraa kun huomenna kuitenkin lähdetään risteilylle ja suuri määrä ruokaa olisi vain mennyt pilalle sillä aikaa kun me ollaan reissussa. Perunasalaattia jäi juuri sopivasti tämän päivän iltapalaksi, niin ei jää jääkaappiin pilaantumaan reissun ajaksi mitään.

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa tällaisen megapläjäyksen kuvia, näitä on hauska katsella varsinkin juhlapäivistä. Huomenna tosiaankin me lähdetään sinne Tukholmaan, mutta blogi päivittyy myös huomenna ja torstaina ihan tavalliseen tapaan. Ihanaa toukokuuta kaikille ja hyvää yötä <3


12 Responses to “Meidän Vappu 2017 & 22 kuvaa siitä”

 1. Herkullisia kuvia teidän vapusta! 🙂 Onneksi tosiaan tänään saatiin jo parempi keli, viikonloppu oli kyllä ihan karsea! Mukavaa reissua teille! 🙂

 2. Emilia sanoo:

  Ihanan rento vappumeininki ja ruokakuvapainotteinen postaus 😀 Tuli ihan nälkä itsellekin vaikka koko vappu on täälläkin vedetty nakkeja ja muita herkkuja! Nopeasti ne säät kyllä vaihtuu, eilen tuli vielä rakeita ja tänään noin ihana auringonpaiste.

 3. Len sanoo:

  Ihania kuvia, ihana perhe ☺️

 4. Sipsu sanoo:

  Siis mä niin rakastan lukea näitä vaikka on huono päivä nää tuo pirteyttä päivään!

 5. Lukija sanoo:

  Niin ihanasti nostat arjesi helmet ja kokoat ne tekstiin ja kuviin. Mistä tuota asennetta saa 😀 Kaunis perhe ja kauniita tekstejä, kiitos. Tekstejäsi kun lukee niin omat synkät ajatukset saavat valoa, ja hieman ehkä myös toivoa ja uskoa.

 6. Nimetön sanoo:

  Kasvattaako miehesi hiuksiaan? 🙂

 7. Westend Mum sanoo:

  Sää kyllä yllätti tänä vappuna iloisesti 🙂
  http://westendmum.fi

 8. Nimetön sanoo:

  Mulla ei näy ihan 22 kuvaa :/

 9. mirvaannamarian sanoo:

  Ihana vappufiilis tuli näistä kuvista.. <3 Hauskaa risteilyä teille, facesta näinkin jo pienet suloiset matkustajat!

  mirvaannamarian.indiedays.com

 10. Jenni S. | big mamas home sanoo:

  Tosi kivalta näyttää. Meilläkin oli todella rento vappu ja käytiin myös Kauppatorilla kiertelemässä. 🙂 Me oltiin vain liikkeellä iltapäivästä, jolloin ei enää ihan niin lämmin ollut.

 11. Jenna sanoo:

  Moikka minkä merkkiset ja väriset teijän pimennysverhot on? Itse ostin jyskistä piti olla pimentävät mutta ei kyllä oo..

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.