Robinia katsomassa

19.05.2017

Me oltiin tyttöjen kanssa keskiviikkona Löylyssä katsomassa Robinia. Robin esiintyi lanseeraustilaisuuden yhteydessä parin biisin verran akustisesti, ja esityksen päätteeksi me päästiin vielä tapaamaan Robinia ihan henkilökohtaisesti, ja juttelemaan ja ottamaan kuvia. Oli kyllä ihan mieletöntä nähdä livenä se positiivinen energia mikä Robinista huokui, ja itsevarmuus. Hän oli aivan mielettömän kohtelias ja ihanasti otti meidän tytöt siinä kuvaustilanteessa huomioon. Jäi niin hyvä fiilis kyllä, Robin oli ihan tismalleen sellainen millaisen kuvan hänestä on saanutkin: kohtelias, mahtavan positiivinen ja mukava.

Tytöt olivat ihan suunnattoman innoissaan kun pääsivät tapaamaan lemppariartistiaan ja vielä kuulemaan tämän musiikkia livenä. Kaikki biisit osataan ulkoa ja Robin on kyllä ehdottomasti meillä soitetuin artisti jota koko perhe fanittaa. Nova oli myös mukana tilaisuudessa, hän nukkui Boom Kahin ajan mutta heräsi raikuviin aplodeihin, ja ”Onnellinen” -biisin aikana hänkin oli ihan messissä.

Oli kyllä ihan mahtavaa viedä tytöt tapaamaan Robinia, ei voi kuin olla kiitollinen siitä että oman ammatin kautta pääsee tällaisiakin juttuja kokemaan. Vaikka olen käynyt blogin kautta ulkomaan reissuilla ja tehnyt vaikka mitä, niin kyllä tuo keskiviikkoinen tapaaminen on ihan ehdottomasti top vitosessa. Koska Robin.

Löyly oli kyllä tosi makea paikka, oli hauskaa käydä sielläkin sisällä ekaa kertaa. Viime kesänä kovasti suunnittelin että lähden terdelle löylyyn joku kaunis kesäilta, mutta kun sitten vihdoinkin meillä tärppäsi, niin terassisuunnitelmat vaihtuivat alkuraskauden väsymykseen ja jäi Löylykin ihan vain haaveeksi. Ehkä elokuussa uskaltaudun Löylyn terassille, kun Novakin on jo silloin yli puolivuotias ja syö rintamaidon lisäksi muutakin? Saa nähdä uskallanko lähteä yksin, mutta kyllähän tuonne voi keskellä päivää toki mennä koko perheenkin kanssa vaikka lounaalle.

Näkymät olivat kyllä huikeat ja Helsingin siluetti niin upea harmaasta säästä huolimatta. Hernesaaren ranta kehittyy kyllä joka kesä vaan upeammaksi. Tänä kesänä pitää ehdottomasti hengailla siellä enemmän kuin viime kesänä, jolloin käytiin vain yhden kerran. Se on täynnä kivoja kahviloita ja ravintoloita joita pitää käydä testaamassa, ja jo pelkkä rannassa kävely on ihanaa kun voi ihastella upeita maisemia.

Vitsit mä odotan kyllä kesää, tästä kesästä tulee varmasti ihan paras kesä ikinä! Onneksi ilmat lämpenevät kokoajan ja puutkin ovat jo aivan vihreinä. Tänään ollaan saatu aitakin jo pystytettyä pihalle ja tutustuttu taas uusiin naapureihin, jotka vaikuttavat ihan mahtavilta tyypeiltä. Näillä fiiliksillä on huippua lähteä viikonloppuun!

Ihanaa viikonloppua kaikille <3


11 Responses to “Robinia katsomassa”

 1. Maiju sanoo:

  En tiiä mitä meinaatte puuhata viikonloppuna, mutta jos on luppoaikaa, niin Kaivopuistossa on Hevoset Kaivarissa -tapahtuma lauantaina ja sunnuntaina. Muistelin, että tytöt on kiinnostuneita hevosista ja siellä pääsee ihan aikuisetkin tutustumaan hevosurheilun eri lajeihin ja näkemään kaikenlaisia esityksiä&kilpailuja. Itsekin harrastajana aion tulla lauantaina katsomaan mitä ovat saaneet aikaiseksi 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä oon lukenut tosta tapahtumasta ja mua kiinnostaa se hirmuisesti, en vaan tiedä ehditäänkö (ja jaksaako Nova) kun meillä on paljon muuta ohjelmaa just tälle viikonlopulle 🙁 Tuntuu että jokaikinen vklp toukokuussa on ihan täynnä 😀 Mut jos ehditään nii mennään kyl kattomaan, se on varmasti aivan huikea tapahtuma! Pidä kivaa siellä ja ehkä törmätään jos päästään paikalle!

 2. Westend Mum sanoo:

  Mahtoi olla kiva kokemus lapsille. Täällä onneksi fanitetaan vasta Frozenia 😉
  http://westendmum.fi

 3. Jenni S. | big mamas home sanoo:

  Olen ehkä vähän kade, sillä olen itsekkin alkanut lämmetä Robinille tässä kuluneen vuoden aikana. Menevä musiikki on vedonnut aina, mutta Robinissa olen erityisen ihastunut juuri siihen positiiviseen, järkipäässä-asenteeseen, jota näkee ja kuulee mediassa. Kuuntelin aikanaan joltain radiokanavalta haastattelun, jossa Robin puhui todella fiksusti rahasta ja siihen liittyvistä asioista. Täytyy sanoa, että minä en ollut todellakaan niin fiksu saman ikäisenä. Siinä on nuori mies saavuttanut todella paljon hienoja asioita, ilman, että se on päässyt nousemaan päähän. <3 Mieheni jaksaa yhä dissata Robinia teini-idolina, johon minä totean napakasti, että meidän tyttö voisi valita tulevaisuudessa idolinsa paljon huonomminkin. Kyllä minä toivon, että tyttö alkaa fanittamaan ennemmin Robinia, kuin jotain rällääjää.
  Ja Löylyyn pitäisi miedänkin mennä ensi kesänä.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä oon fanittanut Robinia Frontside Olliesta lähtien, ja itseasiassa me ollaan kaveriporukassakin aina ihailtu sitä, kun se on vaan vaikuttanut olevan niin jalat maassa ja huippu tyyppi. Ja sitä ihan todella olikin, itse olin 18-vuotiaana aivan eri maata 😀 Että joo, Robin on kaiken ihailun arvoinen ja ihan mahtava esikuva, jos hänestä ottaa mallia niin ei voi mennä pieleen 😀 Löyly oli tosi kiva, suosittelen! 🙂

 4. A sanoo:

  Moi! Edelliseen postaukseen liittyen on pakko kommentoida, että mitä syötte arkisin jos kolmeen ruokaan menee n. 80 e? En keksi äkkiseltään yhtäkään normiruokaa mihin sais tolla porukalla menemään kahtakymppiä enempää eli siitäkin tulis vasta n. 60e.
  Kommentoit siis edelliseen postaukseen, että tuntuu edulliselle kolmeen ruokaan menevä 80 (pyöristettynä kun se tais olla 79 tai jotain).
  Toivon, että vastaisit tähän kun itse en millään saa tommosta summaa kulumaan vaikka syödään terveellisesti ja monipuolisesti.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka, kassin hinta siis on 74 euroa, ei 79 euroa. Hinta sisältää raaka-aineiden lisäksi myös niiden kuljetuksen kotiin sekä reseptit ja niiden suunnittelun. Näin ollen hinta ei koostu ainoastaan siis niistä ruuista.

   Meillä menee normaalisti arkiruokiin 10-25 euroa per ruoka näin nopealla laskutoimituksella, ja yleensä on lähempänä sitä 25 kuin sitä kymmentä euroa. Mä keksin kyllä montakin ruokaa mihin se pari kymppiä helposti menee, mutta kuten siinä samassa kommentissa sanoin niin varmasti riippuu ihan siitä mitä itse tykkää syödä 🙂 Jos ostaa vaikka kaksi pakettia nyhtökauraa, ison pussin nachoja, kaksi pakettia tacomaustetta, kaksi avokadoa, kolme tomaattia, kaksi pakettia papuja, cheddar-sulatejuuston, kermapurkin ja sriracha-kastikkeen (nachopelti kasvisversiona meidän perheelle) niin noista tulee mun laskutoimituksella 22-24 euroa. Ja toi on esimerkiksi hyvin perus arkiruoka eikä mikään kovin ihmeellinen. Toki tuollaisella satsilla ruokaa riittää helposti myös toiseen ateriointiin 🙂 Eniten saan kulumaan monipuolisiin vihanneksiin ja hedelmiin yleensä 😀

   Ja kuten kirjoitin postauksessakin niin niissä ruokakasseissa ruokaa tulee myös reilu määrä ja monesti riittää ainakin lounaaksi vielä samasta annoksesta.

   Nää on mielenkiintoisia keskustelunaiheita kyllä, meitä ruuanlaittajia kun on niin moneen junaan. Varmasti halvemmallakin pääsisi jos haluaisi, sitä en sano, mutta meillä toimii tämä meidän tyyli :).

 5. Pinja sanoo:

  Toi sun vaatevalinta ei kyllä tällä kertaa ollut ihan onnistunut.

 6. Yotimix sanoo:

  Mistä tuollaisen takin mahtaisi itselleen löytää? 🙂 On niin ihana..

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.