Nyt on kesä

21.05.2017

Perjantaina kesä vaan räjähti Helsinkiin ja nyt on luonto kauneimmillaan. Ollaan otettu kaikki ilo irti ja siksi mä en eilen tehnyt uutta postaustakaan. Me oltiin aivan koko päivä aamusta iltaan ulkona. Aamupäivällä ajeltiin Itikseen Idän kyläjuhlille kuvaamaan muutamat kuvat Elsan ja Einon kanssa. Kuvausten jälkeen tultiin hetkeksi kotiin, ja sitten lähdettiin käymään Roihuvuoren kirsikkapuistossa, mutta päädyttiinkin vahingossa Roihuvuoren japanilaistyyliseen puutarhaan. No, kerron siitä sekaannuksesta lisää kunhan saan ne kuvat käytyä läpi ja käsiteltyä. Puutarhareissun jälkeen istuttiin loppuilta omalla pihalla grillaamassa, PA-RAS-TA!

Perjantaina tosiaan Otto rakensi meidän terassin aidan valmiiksi, ja vihdoin terassilla alkaa näyttää siltä kuin pitääkin. Olen tallentanut koko terassiprojektin kameran muistikortille ja ajattelin tehdä siitäkin aivan oman postauksensa.

Ollaan oltu melkein joka päivä useampi tunti omalla terassilla ja toivon vaan että nämä ihanat kelit jatkuvat ja saadaan nauttia ulkonaolosta ensi viikollakin. Olin kyllä niin kaivannut tätä fiilistä kesästä ja siitä että kaikki on mahdollista. Mä oon ehdottomasti kesäihminen, vaikka kaikissa vuodenajoissa on toki oma tunnelmansa ja omat ihanat juttunsa. Mutta kesä sopii hyvin yhteen mun spontaanin luonteen kanssa: milloinpa muulloin olisi yhtä helppoa lähteä ihan yhtäkkiä kengät-vain-jalkaan -meiningillä ulos kuin kesällä? Niinpä.

Toki spontaanius on paljon kiinni muustakin kuin vuodenajoista, mutta kesällä muutkin ihmiset lähtevät helpommin mukaan kaikkeen hauskaan tekemiseen lyhyelläkin varoitusajalla, koska lähteminen on helppoa ja tekemisen mahdollisuuksia paljon. Ja se on ihanaa.

Nämä kesäsäät pääsivät yllättämään mun vaatekaapin aivan täysin, ja ensi viikolla onkin pakko lähteä kesävaateostoksille. Korjasin perjantaina kuitenkin kätevästi maximekon mentävän aukon kaapistani ruokakauppareissulla: Lidlissä oli nimittäin jäljellä just mun kokoa ihanasta tummansinisestä kukkamekosta joka maksoi yhdeksän euroa. Koska olen tykännyt aiemminkin Lidlistä ostamistani leggingseistä ja ollut tyytyväinen niiden laatuun, lähti mekko samantien mukaan. Mekko on aivan ihana, ja kaula-aukko venyy juuri sen verran että siinä pystyy hyvin imettämään. Malli sopii mulle hyvin mun mielestä, ja voisin ostaa tuon vaikka kaikissa eri väreissä jos niitä sattuu jossain Lidlissä tulemaan vielä vastaan.

Tänään ollaan oltu ystäväperheen lasten synttäreillä Espoossa koko päivä, ja lapset ovat uineet ja me ollaan grillattu. Aika kesäinen meininki edelleenkin siis, voi kun nämä säät vaan jatkuisi koko kesän! Ehkä pian päästään jo rannallekin. Viime vuonna tähän aikaan oltiin juuri palattu Mallorcan reissulta. Ihanaa kun nyt ollaan saatu nauttia samanlaisesta lämmöstä kuin siellä, ihan täällä Suomessa.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3


11 Responses to “Nyt on kesä”

 1. Kipsu sanoo:

  Onko tuo sun mekkosi kokoa XS? Meillä on omassa kaupssa tosi hyvin noita vaatteita aina tarjolla. Koskaan en ole ostanut, mutta vähän kiinnostelisi. Vastaavatko koot mielestäsi normikokoja? Ja laatu on ilmeisesti hintaan nähden tosi jees?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   On joo XS-kokoinen ja juuri sopiva mulle nyt. Musta nää on vähän reilumpia kuin esim H&M XS, eli tää mun XS vastaa ehkä n. kokoa 36, joka on mulle muuten tällä hetkellä aika hyvä. 🙂 Laatu on kyllä mun mielestä hyvä, tosin ei tätä mekkoa ole vielä hirveästi ehtinyt kuluttamaan kun vasta ostin. Mut ne aiemmin ostetut leggarit oon pessyt ainakin 10 kertaa ja hyvät on edelleen 🙂

 2. Jenna sanoo:

  Just katoin noita mekkoja lidlissä ja mietin, että taipuisko imetyksen. Vinkkaappas blogissa jos löydät kivoja kesävaatteita jotka sopii imetykseen 🙂 mulla laskettu aika kolmen viikon päästä ja mietin, että mitä ihmettä puen päälle kesällä.

 3. Kesä on kyllä ihan mahtavaa aikaa!!tuntuu,että ihmisetkin on paljon paremmalla tuulella,kun aurinko paistaa 🙂
  Mutta imetys ja kesävaatteet et on kyllä aika hankala kombo!!munkin pitää lähteä jostain etsimään maximekkoa,jossa imetys onnistuu!!!
  Aurinkoisia päiviä teille:)

 4. Mertsi sanoo:

  Kesä <3 Katoin tota mekkoa jo heti ekassa kuvassa, että ihana ja sopii sulle niin hyvin! Mietin että mistähän se on, mutta aattelin että joku kallis kuitenkin. Mutta että Lidlistä! Pakko käydä katsomassa onko täällä noita, on kyllä mulle liian pitkä varmaan. Ehkä sitä voi lyhentää.

 5. Mie sanoo:

  Tulispa tänne ouluunkin jo kesä 🙂 apuaaa tahtoo jo nähä terassipostauksen! T. Lisää ideoita 🙂 Kiva kyllä tuo mekko, mulla on varmaan jo puolet vaatteista lidlistä :’DD

 6. Jii sanoo:

  Mäkin ostin just viikonloppuna kivat kesähousut Lidlistä. 😀 Katoin tuolla sun mekon kuosilla olevaa playsuitia myös, mut ei ollu enää kokoja :/ haha. Mut Lidlissä taitaa kyllä olla noissa vaatteissa hinta-laatusuhde kohdillaan! Mutta kiva mekko siis!

 7. Anna sanoo:

  Moi, mistäköhän toi ihana terassimatto on hankittu? 🙂

 8. Jonna Jakobsson sanoo:

  Hei,
  Ihanan kesäistä on!! Onko kuvat teidän omalta terassilta? Kun tuo katos siinä kiinnostaisi, että mistä se on?
  Nautinnollisia hetkiä teille!

 9. Sus sanoo:

  Imetyksen ja kesävaatteet oon saanut parhaiten yhdistettyä sillä, että alle laitetaan ohut, venynyt toppi jonka saa vedettyä rintojen alle ja päälle sitten mikä tahansa ihana kesäpaita, joka sen verran antaa myöten, että saa nostettua ylös imettämisen ajaksi. Eipähän vilku napa, vaikka nosteleekin paitaa ja rintakehän yläosa jää peittoon. Halpaa ja helppoa, oon pärjännyt täysin oman vaatekaapin sisällöllä! Ja uusia ostaessakaan ei joudu tyytymään kauhean rajoitettuun valikoimaan. Ehkä kuumimmalla helteellä kahdella paidalla voi tulla liian lämmin, mutta Suomen kesässä tuskin kauhean usein on sitä ongelmaa 😀

 10. emzi sanoo:

  Lidlistä voi kyllä todellakin tehdä hyviä löytöjä 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.