Kesätyöpäivä Elisalla

03.08.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Elisan kanssa.

Pääsin viikko sitten vierailemaan Elisan pääkonttorissa Pasilassa, tutustumassa Elisan asiakaspalveluun tämän kamppiksen puolesta, ja voin kertoa että oli yksi mielenkiintoisimmista työpaikoista, joihin olen päässyt tutustumaan. Tämä kampanja oli muutenkin mahti, ja uskomattoman kiinnostava kaikessa erilaisuudessaan, kun tarkoituksena ei ole mainostaa tuotetta, vaan kertoa ihmisistä ja heidän työstään. Ja se on jotain mitä mä rakastan tehdä.

Elisan pääkonttorissa meidät otti vastaan Annukka, 15 vuotta Elisalla töissä ollut palvelujohtaja, joka aloitti työnsä Elisalla rivityöläisenä asiakaspalvelussa ja on edennyt sitä kautta johtotasolle asti. Annukka johdatti meidät Elisan upeasti rempattujen tilojen läpi asiakaspalveluosastolle tapaamaan niitä ihmisiä, jotka joka päivä tekevät työtä Elisan asiakaspalvelussa ja kohtaavat ihmisiä. Me päästiin tapaamaan kolmea täysin erilaista tyyppiä, 23-vuotiasta palveluasiantuntija Katria, 23-vuotiasta Omaguru-osaaja Johania ja 55-vuotiasta Markettaa, joka tituleerasi itseään erikoistilanteiden spesialistiksi. Oikeasti hän on kuitenkin asiakassuhdepäällikkö, joka käytännössä pitää huolen siitä että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua, ja auttaa ratkaisemaan kimurantimpia tapauksia.

Me saatiin kysyä ihan mitä tahansa haluttiin asiakaspalvelusta, Elisalla työskentelystä ja asiakkaiden kohtaamisesta, ja jokaisesta vastauksesta jäi kyllä hyvä mieli. Se kuva joka mulla on Elisasta omien kokemusten kautta ollutkin, vahvistui vielä 110%. Elisalla asiakas on päällikkö ja arvostettu sekä rakastettu tyyppi. Marketta kertoi saavansa senioriasiakkailtaan jopa vanhoja kunnon paperisia kirjeitä, joissa kiitetään avusta ja kerrotaan kuulumisia. 20 vuotta Elisalla (aiemmin Radiolinjalla) asiakastyötä tehnyt Marketta liikuttui kyyneliin puhuessaan suhteestaan asiakkaisiin.

Kaikesta Marketan kertomasta huomasi, kuinka hän on kiintynyt asiakkaisiin. Marketta vaihtoi aikoinaan seniorien hoitotyöstä silloisen Radiolinjan asiakaspalveluun töihin, ja hänen sydäntään lähellä on ihmisten auttaminen ja kohtaaminen. Hän kuvailee työtään asiakassuhdepäällikkönä unelmatyökseen, josta on joka ikinen päivä kiitollinen. Marketan lämmin hymy ja vilpittömän onnellinen ja positiivinen fiilis olivat todella virkistäviä. Usein mielikuva asiakaspalvelusta (oli kyseessä firma mikä hyvänsä) on kylmä ja konemainen, mutta Marketan tavattuani melkein toivon että joskus tulee joku ongelma että pääsen juttusille hänen kanssaan.

Elisalla kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että asiakas varmasti saa tarvitsemansa avun ja tulee ymmärretyksi. Sen lisäksi että kartoitetaan mitä asiakas tarvitsee, tsekataan myös mitä asiakas ei tarvitse. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi senioriasiakkailla, joilla saattaa olla käytössä vielä vanhanaikaisia palveluita joista he eivät hyödy mitään. Elisalla pidetään huoli siitä, että asiakkaalle ei myydä turhia palveluita, myös palkkiomalli on asiakaspalvelijoille sellainen, että asiakkaalle hyödyttömällä myynnillä kukaan ei saavuta mitään itsekään.

Kiertäessämme asiakaspalveluosastolla joka puolelta näkyi ohjetauluja siitä kuinka kohdata asiakas, ja työskentelemässä näkyi hymyileviä ihmisiä. Yksi tärkeimmistä ohjeista olikin: hymy kuuluu äänessä. Empatia, kunnioittava puhetapa ja ymmärrettävä sanasto ovat hyviä ohjenuoria.

Me ollaan oltu Elisan asiakkaita jo vuosikaudet. Mun ensimmäinen liittymä aikoinaan oli Radiolinjalta, jossa meidän perhetuttu oli silloin töissä. Siitä olen vuosien varrella siirtynyt ensin Saunalahdelle, sitten Elisalle asiakkaaksi. Mulla on ollut myös kaksi kaveria jo pitkään Elisalla töissä, ja sitä kautta siirrettiin viimeisetkin operaattoripalvelut Elisalle, kun muutettiin uuteen kotiin ja Elisan Viihde tuli meidänkin saataville.

Muistan myös kun käytiin viime vuonna ostamassa äidille hänen elämänsä ensimmäinen älypuhelin äitienpäivälahjaksi. Elisan asiakaspalvelija opasti kädestä pitäen miten älypuhelin otetaan käyttöön, siirsi äidille vanhasta puhelimesta puhelinnumerotkin talteen uuteen puhelimeen, ja auttoi käytännön asioissa. Asiakaspalvelija oli nuori mies, joka aivan varmasti itse tietää tasan miten älypuhelimet toimivat. Silti hän jaksoi opastaa seniori-ikäistä älypuhelinnoviisia kunnioituksella ja kokoajan hymyillen. Siitä jäi hyvä mieli, sekä mulle että äidille.

Elisan monikanavainen asiakaspalvelu pyrkii hienosti tarjoamaan mielekkäimmän asiakaspalveluvaihtoehdon kaikille asiakkaille. Itse tykkään eniten OmaElisa -sovelluksesta ja nettipalvelusta, joissa voin helposti muokata liittymiä, maksaa laskuja ja tarkastaa mitä mun palveluihin kuuluu. Puhelinaspasta saa vastauksen kimurantimpiin kysymyksiin, ja Omaguru-palvelu auttaa esimerkiksi laiteongelmissa, jos vaikka ei osaa itse asentaa modeemia oikein. Elisan somekanavissa ja chatissa vastauksen saa nopeasti. Nettipalvelua ja sovellusta kehitetään kokoajan asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Mulla on tietysti kokemusta vain Elisasta, sillä ollaan oltu heidän asiakkaitaan mun lapsuudesta asti. Siinä mielessä olen ehkä hieman puolueellinen. Mutta varsinkin tämä omakohtainen vierailukokemus vaan vahvisti sitä fiilistä että tässä on operaattori jonka asiakas haluan olla jatkossakin. Tietysti myös se että melkein aina joku mun ystävä tai tuttu on ollut Elisalla töissä, on vahvistanut mielikuvaa siitä, millainen se on yrityksenä.

Mun mielestä se miten paljon Elisa on valmis panostamaan siihen että heidän viestinsä välittävästä asiakaspalvelusta tulee potentiaalisen asiakaskunnan tietoon (mm. tämä blogikampanja), kertoo siitä että heidän asiakkaanaan on mukava olla ja helppo viihtyä. En voi kuin suositella ihan täysillä! Ja muuten, jos on työpaikka hakusessa niin kokeilepa hakea Elisalle, toimistokierroksen jälkeen harkitsin hetken että pitäisikö sittenkin vaihtaa tämä blogiura Elisaan, kun siellä on maailman cooleimmat tilat ja aika mielettömän oloinen ryhmähenki!

LUKIJAKILPAILU:

Osallistu kilpailuun ja voita Elisan leffanvuokraus- ja kirjakoodeja! Millainen on paras asiakaspalvelukokemuksesi, mieleesi painunut palvelutilanne joka vieläkin nostaa hymyn huulille? Jaa se postauksen kommenttiboksiin ja osallistu arvontaan, jonka palkintona on kolme Elisa Viihde + Elisa Kirja -koodia (sis. leffavuokraus + e-kirja).  Kilpailun tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ. Osallistumisaikaa on 11.8. klo 22.00 asti. Onnea kisaan!

Kiitos hurjasti kaikille Elisan mahtaville tyypeille keihin saimme vierailun aikana tutustua<3

Aurinkoista ja ihanaa päivää kaikille <3


33 Responses to “Kesätyöpäivä Elisalla”

  1. A sanoo:

    Paras asiakaspalvelutilanne oli kerran kahvilassa asioidessani. Oli yksinkertaisesti niin ystävällinen ja asiakkaan huomioonottava opiskelija myyjänä, että laitoin palautetta ravintolapäällikölle jälkeenpäin joka kiitteli ja kertoikin terveisten menneen opiskelijalle perille. 🙂

  2. Mimmi sanoo:

    Parasta asiakaspalvelua on sellainen, missä ei kyseenalaisteta esimerkiksi reklamaation aihetta vaan todetaan tuotteen olevan viallinen ja korvataan uusi. Esimerkiksi tälläistä palvelua sain Suojakalvotukulta taannoin, jäi todella hyvä mieli ja positiivinen kuva yrityksestä kun reklamaatioon vastattiin nopeasti ja he lähettivät heti uuden suojakalvon.

  3. emzi sanoo:

    Oon ollu Elisan asiakas vaikka kuinka kauan ja ei ole kyllä mitään valittamista. Tykkään todella paljon OmaElisasta kun siellä saa niin hyvin ne laskut maksettua 😀 Ja kyllä aina kun pitää soittaa niin saa hyvää palvelua.

  4. Milja sanoo:

    Mun mielestä oli vähän hassua kun kirjoitit, ettei tarkoitus ole mainostaa tuotetta vaan kertoa ihmisten töistä, mutta kumminkin suurin osa tekstistä kertoi kuitenkin Elisan palveluista ja tuntui mulle ainakin suoraan vaan Elisan mainokselta. Mä yleensä tykkään sun yhteistyöpostauksista, mutta tämä ei mun mielestä nyt vastannut sitä mitä piti.
    Lisäksi mun yksi henkilökohtaisen avun asiakas oli Elisan asiakkaana pitkään ja hänelle oli esimerkiksi kaupattu nettiyhteys, vaikkei hänen puhelimella pääse edes nettiin… ehkä siksikin tästä postauksesta jäi vähän hassut vibat.

  5. Fanny sanoo:

    Mun ikimuistoisimmat asiakaspalvelukohtaamiset on juurikin Elisalta. Viimeisen vuoden aikana liikkeessä on tullut asioitua puhelimen särkymisen takia liiankin monta kertaa ja joskus hiukan huonommallakin tuulella, mutta pojat siellä jaksaa aina hymyillä ja toivottaa parempaa onnea jatkossa. Nykyään muistavat jo kasvot ja nimen kun astun liikkeeseen sisään ja kyselevät kuulumisia niin puhelimen kuin muunkin elämän osalta 🙂

  6. Mia sanoo:

    Olimme puhelinostoksilla koko sukupolven voimin – Mukana olivat siis minä, äitini ja isoäitini. Juurikin Elisan liikkeessä meitä palveli todella sympaattinen henkilö, joka otti huomioon sen että kukaan meistä ei ole mikään tietäjä näissä asioissa. Jokainen sai oman, budjettiinsa ja tarpeisiinsa sopivan puhelimen mukaansa ja samalla saimme liittymistä hyvät tarjoukset. Jotenkin jäi vain hyvä mieli koko ostosreissusta ja siitä että tyhmille kysymyksillemme todella oli aikaa vaikka asiakkaita oli liikkeessä jonoksi asti 🙂

  7. Nimetön sanoo:

    Pakko kyllä kysyä, mistä Elisan chatti löytyy?
    Mulla oli joku aika sitten hakusessa tietyt kuulokkeet ja olisin Elisalta halunnut kysyä onko lähimyymälöissäni tiettyjä kuulokkeita. Ei heidän sivuillaan ainakaan chattia ollut. Facebookin kautta kysyin asiaani, eikä siellä päivystäneellä henkilöllä ollut pääsyä varastotietokantaan. Eli ei kauheasti auttanut. Kävin kolmessa eri myymälässä, joista yhdessä Myyjä jopa kyseenalaisti ostopäätöstäni. ”Ai miksi haluaisit juuri nämä kuulokkeet?” No, olin jo omat vertailuni tehnyt ja valinnut itselleni sopivat. Lopulta löysin neljännestä myymälästä etsimäni tuotteen ja täällä palvelukin oli hyvää. 🙂 Chatti tosiaan olisi nopeuttanut prosessia tai edes se, että saatavuustiedot näkyisi sivuilla.

    • Elisan sometiimi sanoo:

      Moikka!
      Chat-palvelu löytyy asiakaspalvelusivuiltamme, jossa on listattu yhteystiedot sekä mahdolliset yhteydenottokanavat 🙂 Harmi, että se on sitten sen verran piilossa ollut ettei ole tuolla kertaa osunut silmään. Otetaan tästä koppi ja katsotaan jos saataisiin sitä vähän näkyvämmin esille!
      Ilari / Elisan sometiimi

    • Annukka sanoo:

      Elisan chatin löydät OmaElisasta ark. klo 8-19. Kannattaa huomioida, että chat-nappi näkyy vain silloin kun meillä on joku vapaana vastaamaan asiakkaalle. Eli jos nappia ei näy, kannattaa odottaa hetki – olemme juuri auttamassa muutamaa muuta asiakasta!

  8. Veera sanoo:

    Paras asiakaspalvelutilanne liittyy itselläni vahvasti tämän postauksen aiheeseen. Menin ostamaan ensimmäistä älypuhelintani, olin suoraan sanottuna aivan pihalla kaikesta. Nuori miesmyyjä jaksoi kertoa hymy huulilla eri puhelimien ominaisuuksista ja luotinkin hänen puhelinvalintaansa, joka oli täysi kymppi! Hinta ja laatu kohtasivat puhelimessa ja huomasi, että mies ei luvannut ”kuuta taivaalta”, vaan kertoi rehellisesti asioista. Hän myös opasti puhelimen käytössä alkuun ja tämän loistavan asiakaspalvelukokemuksen jälkeen olen aina asioinut hänellä. Huomasi, että siinä on ihminen oikealla alalla 🙂

  9. Emmi sanoo:

    Paras asiakaspalvelutilanne on ollut s-marketissa, missä aina iloinen myyjä kassalla, kerran hän pakkasi ostokseni pusseihin valmiiksi. Aina tervehtii ja toivottaa iloisesti heipat sekä on todella avulias!

  10. Johanna sanoo:

    Tjäreborgin puhelinpalvelu tarjosi todella hyvää palvelua. Sain lennot vaihdettua toisen firman lentoihin ja pahoittelut, ettei asiaa oltu kysytty lentoja varatessa. Oma mokahan se oli, mutta asiakaspalvelija sai tilanteen korjattua ja lennot oikean yhtiön kiintiöstä. Jäi todella hyvä mieli.

  11. Jossu sanoo:

    Paras asiakaspalvelija on ollut eräässä lähikahvilassa. Hän oli suoerystävällinen ja otti täydellisesti huomioon asiakkaan tarpeet…

  12. Essi sanoo:

    Parasta asiakaspalvelua saatiin keväällä eräässä ravintolassa missä oli kauheat ruuhkat ja jonot ruoan tilaukseen. Oltiin hyvissä ajoin ennen ruuhkaa ravintolassa ja meillä oli tosi ihana ja reipas tarjoilija palvelemassa. Saatiin ruat seminopeasti. Jäätiin vielä syönnin jälkeen kattomaan lätkäpeliä pöytäämme. Annokset oli kuitenkin olleet sen verran pienet, että mulle tämmösenä suursyömärinä tuli pian uudestaan nälkä. Kysyin tarjoilijalta että kauan menee jos tilais vielä jotain ruokaa ja se sano että tosi kauan. Sit kysyin että olisko teillä mitään välipalaa mitä sais esim rahkaa :Dd tarjoilija sano että ” no eeei taia olla.. tai itseasiassa ootas hetki..” lähti pois ja tuli rahka-annoksen kanssa meiän pöytään takasin! Olin niin ilonen ja naurettiin sille ihan älyttömästi. Ei ees laskuttanu koko rahkasta mitään sitten kun lähettiin pois! Ihana tarjoilija oli :Dd <3 kauhee romaani tuli nyt hups.
    Kiitti Iina blogista tää on ihan ykkösblogi mulla, vaikka en yleensä ikinä kommentoi, mutta kaikki postaukset luen. Ihana perhe olette <3

  13. Niina sanoo:

    Hei.
    En kyllä ole ihan samaa mieltä. Itse olen osittain Elisan osittain telian asiakas. Mitä olen Elisan liikkeessä asioinut Eliisa viihteeseen liittyen( mikä meillä on taloyhtiöstä johtuen)niin joka kerta suunnilleen väkisin tupataan puhelin liittymiä jotka meillä muualta.
    Lähiviikkoina tilattiin pari puhelinta Elisan verkko kaupasta,liikkeestä haettuna ne olisi olleet ilmais toimituksessa ,mutta kun en jaksa sitä pakko myyntiä niin tilasin ne postiin ja maksoin turhat postikulut.
    Eli minusta eivät kyllä ihan vaan myy sitä mitä asiakas juuri tarvitsee,niin kova kilpailu kyllä näillä liikkeillä on.
    Paras asiakaspalvelu tulee mieleen viime päiviltä kelasta ( mitä useat taas haukkuu alvariinsa) sain niin hyvää palvelua ja opastusta liitteiden laittoon ja hakemukseni luvattiin lähettää vielä seuraavalle taholle ilman pyyntöä 🙂

  14. Essi sanoo:

    Parasta asiakaspalvelua saan joka kerta paikallisessa kirjakaupassa. Myyjät siellä ovat huippuja 🙂

  15. Emilia sanoo:

    Lähi-K-marketin tuttu kassa jaksaa aina pakata herkät tuotteet kuten marjat varovasti omiin pusseisin ihan pyytämättä ja kyselemättä ja hymyilee aina kohteliaasti.

    • Hande sanoo:

      Tähän pakko sanoa että etenkin nykyään monessa kaupassa ohjeistus olla tarjoamatta niitä pikkupusseja ”turhaan”, joten ei välttämättä liity aina asiakaspalvelualttiuteen 😀 ja moni ei edes halua niitä vaikka itse pakkaisi valmiiksi herkkiä tuotteita pussiin. Tässä tapauksessa tietty hyvä mutta ihan yleisesti muita kassamyyjiä puolustaaksen ! 😀

  16. K sanoo:

    Onpa komea toimisto heillä kyllä!

    Itsellä vieläkin naurun purskahduksen saa aikaan vuosi/pari sitten käyty keskustelu saunalahden/elisan (kumpaa se nyt silloin oli?) asiakaspalvelun kanssa..
    Asiakaspalvelija hyvyyttään kartoitti tarpeita ja nykyisiä käytössä olevia laitteita, ja kun päästiin vaiheeseen missä mietittiin millainen netti meiltä löytyy (tikku vai modeemi vai mitä niitä nyt on..) ähkin ja emmin tovin vastaukseni kanssa kunnes totesin: ”no tommone valkoinen palikka millä on pupun korvat..” se hiljaisuus linjalla ja heti perään asiakaspalvelijan totaali repeäminen ”no nyt hän tietää mitä tarkoitat” 😀 että tavallisia ihmisiä ymmärtävä firma kyllä kyseessä <3

  17. Annak sanoo:

    Paras kokemus on eräästä ravintolasta ulkomailla, jossa tarjoilija ei englantia puhunut eikä google translatekaan auttanut. Tarjoilija kävi menun meille läpi näyttäen raaka-aineita kuten hedelmiä, perunoita yms sekä esittämällä eläintä, jota mistäkin annoksesta löytyi (esim kotkotti kuin kana ja heilutti käsiä siipinä). 😀 Tilanne oli koko ajan positiivinen ja ruokakin oli hyvää!

  18. Pirre sanoo:

    Meille Jumbon cittari on paras:) Liha-leikkeletiskin Timppa ja kassa Päivi, päivä on pelastettu, kun asioimme heidän kanssa.

  19. Yotimix sanoo:

    Olin klo. 20 jälkeen citymarketissa kaupassa. Oma vauvani alkoi kassalla itkeä ja mukava myyjä tarjoutui pakkaamaan ostokseni ja toi ne vielä vastapäätä olevalle penkille, jotta sain rauhassa ruokkia vauvan 🙂

  20. Jassu sanoo:

    Juuri jouduin asioimaan Pohjolan kanssa vakuutusasioissa ja jäi kyllä hyvä maku suuhun. Palvelu oli ystävällistä, ei mitään syyttelyn sävyä rikkoutuneesta kännykästä ja selkeät ohjeet miten arvioittaa + korjauttaa/hankkia uusi. Kysyn tarviiko soitella uudestaan, jos ei voikaan korjata, niin ei tarvinnut, kaikki hoituu kolmannen osapuolen korjausliikkeen kautta. Helppoa ja stressivapaata kuluttajalle. Olen myös saanut jo aiemmin, viitisen vuotta sitten, erittäin hyvää palvelua heiltä.

  21. Olen ollut myös Elisan asiakas iät ja ajat ja erittäin tyytyväinen asiakaspalveluun. Erityisen paljon mieltä lämmitti se, että tänä kesänä vaihdoin edullisempaan liittymään, minkä jälkeen Elisalta soitettiin ja tarjottiin vielä parempaa sopimusta. Asiakkaista halutaan todella pitää kiinni ja tässä tilanteessa varmasti kumpikin osapuoli voitti, tuttuun liittymään oli mukava palata. 🙂

  22. T sanoo:

    Viimeksi lähetin erikseen sähköpostilla myönteistä palautetta asioinnistani läheiseen kenkäliikkeeseen. Myyjä siellä kun jaksoi koko ajan kiikuttaa mikulle erilaisia kenkiä ja kokoja ja pohtia kanssani tarvitaanko pohjallisia vai ei jne. Sitähän se myyjien työ on, mutta toiset vaan osaavat sen mukavammalla tavalla, josta jää oikeasti hyvä fiilis käynnin jälkeen.

    Ja Elisaan palatakseni, olen vuonna -98 saanut ensimmäisen kännykkäni ja liittymänä oli silloin Radiolinja. Sillä tiellä ollaan edelleen, li kännykkäliittymäni on aina ollut Radiolinjalla, Saunalahdella tai Elisalla 🙂 En ole tainnut missään muussa palvelussa luottaa samaan palveluntarjoajaan näin kauan 🙂

  23. Sannamarianna sanoo:

    Toissa kesänä lähdin päämäärättömälle ajelulle ja autooni tuli vika kesken matkan. Sain sen toimimaan vielä, mutta mieli oli apea. Saavuin Salon Sokos Hotelliin yöksi, ja vastassa oli niin ihana respa, että tunsin itseni todella tervetulleeksi, aivan kuin olisin kotiini tullut. Jätin palautteen ja terveiset. Kirjoitin, että kaikkien hotellityöntekijöiden pitäisi tulla ottamaan oppia täältä.

    Se ei ollut mitään ihmeellistä, ei ollut shampanjaa ja mansikoita odottamassa, mutta se oli ihmeellistä siinä mielessä, että miten kyseinen vanhempi herrasmies olikin niin rauhallinen, ystävällinen ja kertakaikkisen mukava!

  24. Marika sanoo:

    Lounasravintola, jossa käyn arkisin, on parhaita kategoriassaan. Sen lisäksi että ruoka on hyvää, henkilökunta tervehtii hymyillen joka kerta ja toivottaa hyvää ruokahalua. On aina tervetullut olo sinne mennessä. Siellä myös todella otetaan asiakkaan palaute vastaan ja toiveet toteutuvat. Kriittiseenkin palautteeseen (jota annoin tällä viikolla kun luulin että yhden lempiruokani resepti oli muuttunut :D) vastataan asiallisesti ja lämpimästi. Näin kuuluisi olla kaikissa ruokapaikoissa 🙂 jyväskyläinen Amican ravintola kyseessä.

  25. Ss sanoo:

    Uuden kotikaupungin joukkoliikenteen palvelupisteellä sain todella hyvää palvelua. Ihana työntekijä kysymättä ja hymy huulilla vailla kiirettä neuvoi, millä bussilla pääsen uuteen kotiini ja takaisin ja millä pysäkillä kannattaa jäädä.

  26. Emilia sanoo:

    Paras asiakaspalvelukokemukseni… Vaikea näin äkkiseltään muistaa jotain tiettyä yhtä parasta. Nyt mieleeni tuli muisto kun pankin kanssa asioidessani sain tosi nopeasti ja ystävällisesti apua chatin kautta, että se oikein yllätti. Hymyä noista tilanteista ei valitettavasti kuitenkaan nouse huulille. 🙂 Tilanteet ovat varmaankin olleet asiallisia ja hommat hoituneet, mutta eivät kuitenkaan ole ”painuneet sydämeen ihanaksi muistoksi”. 😀

  27. Tanja sanoo:

    Meikkivoiteen osto Stockmannilla. Uutta merkkiä etsin ja sain kyllä tosi asiantuntevaa palvelua.

  28. Elise H. sanoo:

    Eräs kotimaan hotelli, jossa yövyimme useamman kerran. Henkilökunta oli poikkeuksellisen ystävällistä ja ihanaa. Lapsemme huomioitiin ihanasti pienellä lahjalla ja juttelulla, ja pois lähtiessämme tyttärellemme annettiin vielä karkkirasia ajomatkan iloksi. Todella tunsimme itsemme tervetulleiksi joka kerta 🙂

  29. Mari V sanoo:

    paras asiakaspalvelukokemukseni on lähi k-kaupastani. Henkilökunta ystävällistä ja aina tervehditään ja sanotaan näkemiin 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.