Kylmää ja vaaleaa – uusi skarppi tukka

05.09.2017

Mulla oli NIIIN ikävä kunnon blondia. Luonnollinen look on ollut helppo ja mukava raskaus- ja ihan pikkuvauva-aikana, mutta nyt kaipasin jo jotain radikaalimpaa. Olen ihastellut jo monta kuukautta ultravaaleita lookeja, ja tiesin että ystäväni ja luottokampaajani Essi Tapiolan Salon Pepe Åhmanilta jos joku osaa sellaisen mulle toteuttaa hellävaraisesti ja tyylikkäästi. Suuntasin siis tänä aamuna Tapiolaan, ja lähdettiin muuttamaan kellastunutta ja ylikasvanutta kuontaloani tyylikkääseen, tasapitkään ja vaaleaan suuntaan. Kun tukka on kuosissa, on helpompaa näyttää muutenkin omaan silmään hyvältä. Väsynyt lookki hiuksissa vaikuttaa ainakin mulla ihan kaikkeen, jotenkin tuntuu että näyttää kokonaan ihan väsähtäneeltä jos tukka on kulahtanut.

Hiuksiin laitettiin tietenkin Olaplex, jota ilman en uskaltaisi enää ottaa mitään hiuskäsittelyitä. Sen avulla suurikin muutos pystytään toteuttamaan hellävaraisesti ja hiusta vahingoittamatta. Kylmän vaalea sävy saatiin aikaan tekemällä tiheää raitaa sekä balayagea, ja sävyttämällä Ice-sävytteellä.

Tapiolassa vierähti koko aamupäivä hyvillä meiningeillä, koska Essin kanssa on ihan parasta vaan höpötellä. Saan myös aina kampaajalla käydessäni toteuttaa salaista pahettani: teinilehtien lukemista. En kehtaa enää näin kolmea kymppiä lähentelevänä ostaa Demiä kaupasta, mutta kampaajalla sitä voi lueskella. Siitä tulee aina niin nostalgiafiilikset, mikä on hauskaa. Paitsi nyt tietty kun täällä ihan julkisesti muutenkin paljastan näitä lehtiä salaa lukevani, niin ei se kovin salaista enää ole, hah.

ENNEN-JÄLKEEN

Hiuksilla on mun mielestä mun omassa ulkonäössä tosi suuri merkitys, ja siisti tukka vaikuttaa niin mielialaan kuin tyyliinkin positiivisesti. Rakastan leikitellä erilaisilla tyyleillä, väreillä ja malleilla. Nyt on menossa keskijakaus ja supertasainen polkka -vaihe, katsotaan kauanko tämä kestää. On mahtavaa kun on oma luottokampaaja, jonka tietää osaavan ja haluavan toteuttaa villeimmätkin hiushaaveet. Katsotaan mitä tämän jälkeen taas keksitäänkään, juuri nyt olen niin rakastunut tähän vaaleuteen että tuntuu että tässä voisi pysyä hamaan tulevaisuuteen asti.

Takki Shein* (saatu) / Toppi H&M / Housut Gina Tricot / Lasit H&M / Kengät Flattered* (saatu)

Ultravaaleaan tukkaan on helppo yhdistää mitä tahansa vaatteita ja värejä, kun se ei riitele minkään kanssa. Sen kanssa sopii niin kulta, kuin tämän syksyn asustehitti eli hopea. Inspiroiduin kylmästä tukasta toteuttamaan melko hopeisen asunkin.

Jälleen hurjan suuri kiitos Essille ja Salon Pepe Åhman Tapiolalle mun hiushaaveiden toteuttamisesta* (ja samalla kulmakarvojen värjäyksestä, nyt on naamakarvatkin ojennuksessa). Essin tuolista saa aina lähteä tyytyväisenä!

*Salon Pepe Åhman pitää huolen mun hiuksista bloginäkyvyyttä vastaan.

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille <3


21 Responses to “Kylmää ja vaaleaa – uusi skarppi tukka”

 1. Sanna sanoo:

  Siis aivan käsittämättömän ihana tukka, varsinkin noiden upeiden meikkien kanssa, ja miten ihanat KUVAT! Tausta ja asettelu ja sinä, aah näitä on ihana katsoa <3 (ja mäkin haluan nyt tuota seinää vasten kuvailemaan ). Vähän toivoin alekoodia loppuun, itselläkin on edelleen hiusten hopeointi vähän vaiheessa ja uudelle kampaajakäynnille olisi todella tarvetta!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana sinä Sanna <3 Kiitos ihan hurjan paljon kauniista sanoista, jotka merkitsee sekä mulle että hovikuvaajalleni herra Hyttiselle ;D Voi alekoodi, no mäpäs pistän korvan taakse että jos tässä syksyn aikana saisi taas jakaa sellaista 😉 Tsemppiä hopeointiin!! <3

 2. Maria sanoo:

  Muhun itseeni ei iske nuo vaaleet, oon jo pitkään toivonu että toi trendi menis ohi 😀 musta se ei vaan sovi kenellekään. Varsinkin perus suomalainen vaalea iho oikein korostuu siinä >.< mutta pääasia että itse tykkää. Katoin just yhtä vlogia jostain ruissista tms ja melkein jokasella oli platinablondit ò_ó

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Aijaa! 😀 No mutta makunsa kullakin, sehän on tärkeintä että toteuttaa itseään niinkuin tykkää! 😀 Mulla on ollut platinablondit viimeksi 2015 ja jotenkin ne vaan tuntuu omemmalta kuin se sellainen perus ruskea 😀

 3. jessie sanoo:

  Oot kyllä upee!

 4. Nimetön sanoo:

  Minusta nykyisä väri on aavistuksen vihertävä? Tykkäsin aiemmasta enemmän.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No voin vakuuttaa että ei ole vihertävä ainakaan livenä, voihan olla että jollain näytöllä näyttää kuvassa vihertävältä, mä oon muokannut oman näyttöni mukaan nämä kuvat ja mun näytöllä nää on aivan jäiset ja viileät. Vihreää tukkaa en haluaisi, vaikka se esikoisen lempiväri onkin 😀

 5. Vautsi. Ihan mieletön tukka. Täytyy sanoa, että sulle sopii todella hyvin juuri tällaiset vähän erikoisemmat lookit. <3

 6. Kristina sanoo:

  Kivat hiukset! Ja noi sun kintut….ne on ainakin kilometrin mittaiset 😀

 7. D sanoo:

  ”En kehtaa enää näin kolmea kymppiä lähentelevänä ostaa Demiä kaupasta, mutta kampaajalla sitä voi lueskella.”

  Voi Iina rakas, tää on vaan asennekysymys! Ikä on hyvin pitkälti mielentila, ja niin pitkään ku sä tunnet ittes nuoreks niin sä olet sitä. Mikään numero ei tuu koskaan kieltämään sua nauttimasta asioista, jotka tuo sulle iloa ja hupia. Älä kalkkeudu tai unohda sitä, vaan tee just sitä mikä tuntuu sulta!

  Aivan liian usein törmää tähän ilmiöön, että ihmiset jotenkin olettaa jonkun tietyn iän jälkeen ettei asioista voisi enää nauttia. Mm. hiusten värjääminen shokkiväreillä on hyvin yleisesti tällaisissa keskusteluissa aiheena. ”Enhän mä nyt yli nelikymppisenä voi hiuksiani siniseksi värjätä”, totta helkkarissa voit!

  Ihmisiä vanhentaa vain ja ainoastaan heidän oma suhtautumisensa ikänumeroon, ja nuorekkuus on sitä ettei edes tunne itseään vanhaksi. Jatka omana rohkeana itsenäsi olemista, olet ihan huikea tyyppi!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha voi oot kyllä ihana 😀 <3 Kiitos paljon sun kauniista ja kannustavista sanoista!! Oot aivan oikeassa ehdottomasti, ikä on mielentila ja asennekysymys, se on ihan totta. Liikaa tulee itsekin kangistuttua ja ajateltua että joku asia ei sovi koska on sen ja sen ikäinen tai koska on äiti, vaikka oikeasti pitäisi saada olla just sellainen kuin on! 😀 Kiitos muistutuksesta ja ihanaa päivää <3

 8. M sanoo:

  Minustakin uusi tukka näytti vihertävältä tuossa ennen ja jälkeen kuvassa. Mutta voi hämätä, koska ennen kuva on paljon keltaisempi. Muissa kuvissa ei näytä vihreeltä. Kivat hiukset! Mäkin oon miettiny, että menis spå essille, koska saa sun hiuksista aina upeat. Jospa rohkenis varaamaan ajan nyt.

 9. Emzi sanoo:

  Ihanalta näyttää!

 10. sanoo:

  Ootsä tosiaan 167cm pitkä. Oon luullu et oot joku 180cm. Sä vaan kuvissa näytät niii pitkälle

 11. Anni sanoo:

  Ooo kiva uus tukka!! Sulle kyllä on aina sopinu sekä tumma että vaalea väri.. 🙂 pakko sanoa, että kyllä itsekin lähtisin joka kerta tyytyväisenä kampaajan tuolista jos ei tarvi värjäämisestä sitä +/-100€ maksaa.. 😉

 12. Plää sanoo:

  Mun näytöllä on kans vihertävä

 13. Hmm sanoo:

  Munki näytöllä noi näyttää tosi vihreeltä varsinki tossa ennen-jälkeen kuvassa. 🙁
  Mä en itse innostu kylmän vaaleesta väristä mut eipä sillä oo väliä kuhan sä tykkäät. 🙂 Mut kaunis oot!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.