Mun resepti arkiruokakassiin?

03.09.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Sannan ruokakassin kanssa.

Olen tehnyt pitkään yhteistyötä ruokakassipalvelu Sannan ruokakassin kanssa, ja olen saanut ilokseni samalla seurata palvelun kehitystä sen alkumetreiltä saakka siihen mitä se nyt tänä päivänä on. Sannan ruokakassi on palvelu, joka tarjoaa monia erilaisia ruokakasseja erilaisille ihmisille, ja toimittaa siis reseptit ja raaka-aineet suoraan kotiovelle. Me ollaan testattu niin perhekassia, hedelmäkassia kuin uusinta vegekassiakin, ja tykätty kaikista ihan todella paljon. Tarjolla on vaihtoehtoja isoille perheille ja pienille perheille.

Olen ollut tyytyväinen pitkään yhteistyöhön, ja oikeasti kokenut ruokakassipalvelun mahtavana arjen helpottajana esimerkiksi loppuraskaudessa, ja pikkuvauva-aikana. Lisää meidän kokemuksia Sannan ruokakassista löytyy blogista Sannan ruokakassi -tagin alta.

Nyt mulla on kuitenkin täysin uudenlainen mahdollisuus osallistua Sannan ruokakassin kehittämiseen, nimittäin mikäli saan tarpeeksi ääniä teiltä, mun kehittämä arkiruokaresepti ja sen toteuttamiseen tarvittavat tuotteet pääsevät mukaan Sannan ruokakassiin yhdessä muiden bloggaajien arkiruokareseptien kanssa!

Kun mua kysyttiin tähän kamppikseen, mä lähdin heti miettimään mikä on meidän perheen luotto-arkiruoka joka maistuu ihan koko perheelle. Ruoka joka on terveellinen ja vieläpä kaunis, eikä välttämättä se tavanomaisin lapsiperheen arkiruoka. Mikä on resepti jonka haluaisin jakaa kaikille, ja josta olen vähän ylpeäkin. Sitten se välähti: se on meidän aasialaistyyppinen uunilohi riisillä ja kaalisalaatilla. Se on sellainen ruoka josta ei jää jämiä jääkaappiin vaikka tekisin kolminkertaisen annoksen, se on niin hyvää että jatketaan vaan sen syömistä niin kauan, että se loppuu. Tämä on se kuuluisa kalaruoka, jota miehenikin syö vaikka ei muuten ole niin kalan ystävä.

Reseptin toteuttaminen on helppoa ja nopeaa Sannan ruokakassin arkiruokafilosofian mukaisesti, ja siihen kuuluu laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita. Lohesta saa helposti miedomman tai tulisemman mausteiden määrää muuttamalla, oman tai lasten maun mukaan. Meidän lapset ovat tottuneita mausteiseen ruokaan, ja tykkäävät myös chilistä ja valkosipulista, joten tämä on ihan heidän herkkuaan. Reseptiä en vielä paljasta, mutta jos olette vakuuttuneita siitä, että tämä resepti ansaitsisi paikan Sannan ruokakassissa (ja haluatte voittaa ilmaisen Sannan ruokakassin, lukekaa postauksen alaosasta ohjeet!

Sannan ruokakassilla on muuten nyt viikkojen 35-37 ajan uusille tilaajille ruokakassit 50% alennuksessa! Normaalisti  neljän hengen perhekassi viidelle päivälle  on 95 €, (normaalisti ensimmäistä kertaa tilaaville 79€). Kassi sisältää raaka-aineet ja reseptit neljään illalliseen, joista  yhdestä riittää kahdelle päivälle. Valittavana on myös kolme illallista sisältävä kassi, gluteeniton perhekassi, pikakassi ja vegekassi. Lisää infoa vaihtoehdoista ja niiden hinnoista löydät Sannan ruokakassin sivuilta. Jos tilaa Sannan ruokakassin nyt tämän linkin kautta, saa lahjaksi kaupan päälle vielä Microplane-raastimen.

LUKIJAKILPAILU: Aasialaistyyppinen uunilohi riisillä ja kaalisalaatilla Sannan ruokakassiin, ja sinulle kassi ilmaiseksi? Kommentoi postaukseen, ansaitseeko mun resepti paikan ruokakassista, ja perustelut miksi sen tulisi päästä mukaan. Eniten kommentteja saaneet reseptit pääsevät mukaan Sannan ruokakassiin marraskuussa. HUOM! Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla (Esim. Tuusula ja Nurmijärvi), Tampereella, Turussa, Lahdessa, Vaasassa ja Jyväskylässä. Sannan ruokakassin –sivuilta voi tarkistaa toimitetaanko palvelua omalle postinumeroalueelle. Kommentoineiden kesken arvotaan yksi Sannan ruokakassi (perhekassi).

Toivottavasti mun resepti-idea on teidän mieleen, sillä musta olisi _niiiiin_siistiä_ päästä mukaan Sannan ruokakassiin, ja tietää että monessa kodissa herkutellaan mun keksimällä reseptillä, se olisi suuri kunnia.

Huikeaa päivää kaikille <3


138 Responses to “Mun resepti arkiruokakassiin?”

 1. Milla sanoo:

  Harmi kun meillä ei syödä kalaa,tai siis mies ja lapset ei syö.
  Itse kyllä voisin herkutella hyvällä kalalla mutta ei kelpaa,nimittäin näyttää herkulliselle tuo teidän kala ruoka 🙂

  Ja meidän alueelle tuota palvelua ei olekkaan,asumme niin syrjässä pikku kaupungissa ettei täällä ole mitään vissiinkään tuollaista,kaikki pitää itse käydä ostamassa prismasta esim.
  Ja edelleen kyllä sitä mieltä että tuo Sannan ruokakassi on kallis. Kävin vaan heidän sivuilla katsomassa hintoja ja edelleen näyttäisivät olevan samat hinnat,olen lueskellut kun muutkin kauhistelevat hintoja niin ajattelin että jokohan on hinnat laskeneet mutta ei.
  Meidän perheen viikon ruuat prismasta tekee noin sata euroa,laskien siihen pesuaineet ja muut shampoot yms joita ei tietenkään ole joka kerta ostoslistalla.

 2. Jenna sanoo:

  Ehdottomasti pitäisi! Kalaruokia kun tulee tehtyä niin harvoin niin tässä olisi täydellinen resepti

 3. Elina sanoo:

  Nam! Näyttää herkulliselta 🙂 Tämä resepti sopisi varmasti super hyvin ruokakassiin, sillä ainakin minä olen jämähtänyt tekemään uunilohen aina samalla kaavalla, sitruunapippurit ja suolat kalaan ja kala uuniin. Olisi kiva kokeilla jotain uuttaja erilaista kalareseptiä, enkä varmasti ole ainut.

 4. Mary sanoo:

  Kyllä haluan tietää tämän reseptin! Kalaruoat ovat terveellisiä ja niitä syödään lapsiperheissä aivan liian vähän.

 5. Senni sanoo:

  Ansaitsee ehdottomasti paikan ruokakassista! Kala on kuitenkin sellainen, jota tulisi syödä viikottain, mutta sen valmistus saatetaan usein kokea vaikeaksi ja aikaa vieväksi. Uskon siis, että helpolle kalareseptille on tarvetta.

 6. Veera sanoo:

  Toki ansaitsee!
  Kala on nopeaa valmistaa ja sitä pitäisi aina vaan syödä enemmän.
  Omassa kalankäytössä ”ongelma” on usein hinta, se kun on aina sitä tylsää arki-jauhelihaa kalliimpaa hankkia. Toinen kynnys tulee säilyvyyden kanssa: kala pitää mielestäninostaa tuoreena ja valmistaa samana päivänä. Parasta on, kun saa ystäviltä kalaa tuliaisiksi tai ”vaihtovaluuttana”. Itsellämme ei ole mökkiä tai muita kalavesiä, joten olemme muuten ostokalan varassa. Onneksi aina toisinaan onnistaa.
  Pitäisikin tuon kalan käytön kanssa taas ryhdistäytyä. Uusiakaan rupesi heti tekemään mieli.

 7. Aada sanoo:

  Todellakin sun resepti Sannan ruokakassiin! Näyttää hyvältä ja kuulostaa herkulliselta!

 8. Nimetön sanoo:

  Kuulostaa just sopivalta reseptiltä tuollaiseen palveluun, vähän erilainen kuin perusarkiruoka mut kuitenkin ilmeisesti yksinkertainen.
  En osallistu kuitenkaan arvontaan kun asun lapissa..

 9. Jena... sanoo:

  Ihan ehdottomasti pitäisi tuo julkaista! Miksi?

  Siitä syystä, että uunilohireseptit tuppaavat usein olemaan enemmän tai vähemmän toistensa kopioita, mutta tuo teidän resepti on taatusti erilainen mitä valtavirralla! Itsekään en ole todellakaan kalan ystävä, mutta koska aasialaistyyppinen ruoka on kaikkein parasta, oli se sitten vaikka thaimaalaista, kiinalaista, indonesialaista, nepalilaista tai intialaista, niin taatusti kokeilisin! Jos ruoka on aasialaistyyppistä, niin pakko sen on olla hyvää 🙂

  Ps. Katsoin instan tarinasi ja teillä oli karkkipäivä. Olen lukenut ja seurannut blogiasi vuosia ja en nyt kyllä kuollaksenikaan muista oletko tehnyt postausta perheenne herkuttelutavoista, mutta niistä olisi kiva lukea! Miten toimii karkkipäivä, miten paljon silloin saa ostaa/syödä karkkia, mitkä on sun ja Oton kokemukset herkuttelupäivistä omassa lapsuudessa/nuoruudessa, iskeekö mieliteot herkkuihin kotona tai kaupassa helpostikin jnejnejne… Ja mikä kaikki lasketaan herkuksi teidän perheessä?

 10. Elina sanoo:

  Uskon, että aasialainen lohesi sopii hyvin Sannan ruokakassin resepstivalikoimaan 🙂 Tästä ruuasta oot puhunut aiemminkin ja se on monesti jäänyt vähän ”kaivelemaan”, sillä kuulostaa hyvältä! Odotankin jo innolla, että jaat reseptin.

 11. Anni sanoo:

  No aivan ehdottomasti kuuluisi kassin sisuksiin! Kuulostaa ja näyttää hyvälle. Tosiaankin arkiruoka mitä monet eivät varmasti ole ajatelleet, yleensä uuniin pääsee varmasti se kermainen uunilohi monessa perheessä.

  Itse olen ajatellut ruokakassin kokeilemista, sillä harrastusten, koulun ja työn täyteisessä elämässä se auttaisi varmasti ruokien laittoa ja suunnittelua. Vielä en ole kuitenkaan sitä tehnyt, joten ehkä nyt jos reseptisi pääsee mukaan!

 12. Nimetön sanoo:

  Mistä tuo päälläsi oleva paita/mekko on? 🙂 näyttää niin hyvältä!

 13. Teppi sanoo:

  Mun mielestä sun reseptin pitäisi ehdottomasti päästä mukaan, koska ihmiset pitävät nykyään aasialaisesta ruoasta, mitä laitetaan harvoin kotona itse.

 14. marika sanoo:

  Reseptisi sopisi todella hyvin Sannan ruokakassiin! Se on ihanan monipuolinen, herkullinen ja päällepäin hyvin kaunis annos! Kuvat ovat niin herkullisen näköisiä, että tuli himo kokata! <3

  Olen miettinyt itsekin, että haluaisin kokeilla tätä palvelua! Siitä olisi varmasti apua perheen ja opiskelun kiireiden ohella!

 15. Omppu sanoo:

  Ehdottomasti viikonloppuruuaksi tuo olisi ihana valmistaa! Kalaa tulee muutenkin syötyä todella harvoin ja koen sen maustamisen hankalaksi. Kiinnostaisi kokeilla tätä reseptiä.

 16. Katriina sanoo:

  Hei!

  Ehdottomasti resepti ruokakassiin, uudet kalareseptit aina tervetulleita! 🙂

 17. kkatja sanoo:

  Todellakin! Kalaruoat on ihan parhaita, mutta niitä vaan tulee syötyä liian harvoin. Uudet reseptit on aina tervetulleita, jospa siitä sais inspistä !

 18. J sanoo:

  Tää vaikuttaa just sellaiselta ruualta mitä mielellään kokattais poikaystävän kanssa! 🙂

 19. Satuj sanoo:

  Viikonloppuruoaksi kiva idea! Chili saattaa olla liian tulinen makuelämys joillekin lapsille?

 20. A sanoo:

  Itse olen kalalle allerginen mutta tokihan reseptisi sinne sopisi hyvin.

 21. Ansku V sanoo:

  Hei! Näyttääpä hyvältä, suorastaan herkulliselta! Eli suosittelen kyllä ottamaan osaksi Sannan palveluita. Ja samalla olen innolla mukana arvonnassa, etenkin kun huomasin palvelun toimivan meidänkin kotikaupungissamme. 🙂

 22. S sanoo:

  Täydellisen näköinen ja kuuloinen resepti! Laitetaan kuvan perusteella jo kokeiluum vaikka kaikkia aineita en tiedäkkään:)

 23. Johanna sanoo:

  Ehdottomasti kuuluu ruokakassiin! Kala on äärettömän hyvää ja terveellistä – hyviä rasvoja! Kala + aasialaiset maut ei voi mennä pieleen, nam!

 24. HEIDI sanoo:

  Kyllä mun puolesta tuo resepti kassiin päätyisi! Kalan ja tulisen ruuan ystävänä, tuo yhdistäisi molemmat.

 25. Anna sanoo:

  Reseptisi ansaitsee tulla valituksi ruokakassiin, koska se vaikuttaa valmistuvan helposti, mutta kuitenkin makuyhdistelmällään tuo mukavaa vaihtelua tasaiseen arkiruokaan. Ja mikä parasta: opettaa lapsille myös maailman keittiön makuja. Eikä pieni makumatka aikuisellakaan pahaa tee. Yllättävän moni voi suhtautua ennakkoluuloisesti uusiin elintarvikkeisiin, resepteihin ja makuihin, mutta ruokakassissa nekin tulee testattua.

 26. Johanna sanoo:

  Ansaitsisi kyllä paikan, vaikka itse en kalaa (enkä lihaa) syökään. Kala tulee usein tehtyä perheelle vaan yhdellä tavalla niin tää ois kivaa vaihtelua!

 27. Vieras sanoo:

  Moikka! Olen kahden vaiheilla tämän reseptin suhteen! Lohi on herkkua ja tuo kuulosti aivan mahtavalle, mutta lohta on helppo valmistaa ja tuunata oman maun mukaiseksi. Siksi toivoin, että kyseessä olisi ollut jokin muu kalaruoka, jota ehkä vähemmän syödään tai jokin erikoisempi, mistä saisi ideaa ja inspiraatiota koittaa uutta tai vierasta kalaruokaa. Mutta varmasti tekisin innolla tätä reseptiä jos se päätyisi Sannan ruokakassiin!

 28. Mirka sanoo:

  Oii miten herkulliselta näyttää ja kuulostaa! Inspiroiva ja uusi tapa laittaa kalaa,jota tulee muutenki syötyä aivan liian harvoin. Eli ehdottomasti sopisi ruokakassi-palveluun:)

 29. emmi sanoo:

  Sopisi hyvin! Rakastan kalaruokia ja tämä on valmistettu eritavalla miten yleensä itse valmistan, niin olisi mukava poiketa omasta kaavasta ja maistella uusin mauin!!:)

 30. julia sanoo:

  Hyviä ja nopeita kalareseptejä ei koskaan ole liikaa joten ilman muuta ansaitsee:)

 31. Pajulintu sanoo:

  Resptisi avulla on helppo toteuttaa terveellinen ja herkullinen kalaruoka. Uunissa kypsentäminen on kalalle parempi tapa valmistaa kuin pannulla paistaminen. Suosittelen Sannan ruokakassiin.

 32. Essi sanoo:

  Joo, tää ehottomasti mukaan! Näyttää kauniilta, herkulliselta ja helpolta ja myös vähän erilaiselta reseptiltä mitä ite yleensä tulee tehtyä. Lohi on kyllä ihan ykkösruokaa, vaikka harvoin tulee tehtyä kalliin hinnan vuoksi.

 33. Ida sanoo:

  Kuulostaapa hyvältä! Ollaan miehen kanssa aasialaisen ruuan ystäviä, ja on aina kiva saada tälläisiä erilaisia kala reseptejä! Tuntuu että aina tulee tehtyä sitä samaa perushuttua.. oon ennenkin lukenu sun ja MutsisOn postauksia tästä Sannan ruokakassista, mutta nyt taidan kyllä lähteä kokeilemaan! Oon surkein keksimään uusia ruokia, tää olis kyllä helppo tapa!

 34. Mira sanoo:

  Hyvältä näyttää! Söisin ehdottomasti! Kokkimieheltäni kehut annoksen esillepanosta 🙂

 35. Milli sanoo:

  Ei ihan perinteinen kalaresepti mutta niinhän se arkiruoka muuttuu ajansaatossa, kiva ois kokeilla Jatkoon

 36. Rose sanoo:

  Tuo resepti sopisi varmasti kassiin! Hyviä kalareseptejä on välillä vaikea löytää moneen makuun sopivina. Ja voi miten kauniskin tuo kala kuvissa on! 😀

 37. Johanna sanoo:

  Mukaan ehdottomasti, koska kaipaisin vaihtoehtoa sille perinteiselle uunilohelle, johon olen aivan totaalisen kyllästynyt!

 38. Mari sanoo:

  Ehdottomasti tämä mukaan! Kalaa voi koskaan syödä liikaa ja helpot, mutta erilaiset reseptit tosi tervetulleita❤️

 39. Helii. sanoo:

  Ehdottomasti! Juuri uunilohi on se ruoka, jossa meidän perhe on jumiutunut tilli-mustapippuri-suola -asteelle maustamisessa ja uunijuureksia/muussia sekä kermaviilikastiketta kyytipojaksi. Odotan jo teidän ihanalta Näyttävää reseptiä!

 40. Maria sanoo:

  Moikka! Tää on tosi kiva yhteistyö! Yritin äsken tilata kassia kun innostuin tosta maininnasta, et VIHDOINKIN Jyväskylässäkin on näitä palveluja. Tilaukseen piti syöttää postinumero, josta sain kuitenkin ilmoituksen ettei kassia ole saatavilla alueellamme. Kokeilin myös muita Jyväskylän postinumeroita (olisin voinut hakea kassin esim. kaverin ovelta :D) mutta ei toiminut edelleenkään. Onko siis niin, ettei kassia toimitetakaan Jyväskylän alueelle vai tulisikohan mun olla yhteydessä asiakaspalveluun jos nettisivuilla on joku virhe?

  Toivottavasti toimitus tänne onnistuu, koska kävin kattomassa instasta reseptejä ja ne näytti tosi hyviltä! Sun lohiresepti sopis myös hyvin joukkoon 🙂

  • Toinen Maria sanoo:

   Joo, mäkin innostuin. Kokeilin kanssa useammalla Jyväskylän postinumerolla, mutta aina sama ilmoitus, ettei toimiteta. Kokeilin myös eri kasseja. Kyllä saisi tosiaan tulla tännekin, niin voisi kokeilla!

 41. Eve sanoo:

  Oh näyttää niin hyvältä! Ohjetta kehiin ja varmasti menestyisi myös Sannan ruokakassissa!

 42. Satu sanoo:

  Mun suosikkeja on just mausteiset ja ”eksoottiset” ruuat, ja tää kuulosti siltä että kokeiluun menee! Kisassa mukana 🙂

 43. Mia sanoo:

  Ehdottomasti kuuluisi päästä mukaan! Näyttää vain ihan mielettömän hyvältä, njam! Ja juuri sellainen joka voisi hyvin sopia Sannan ruokakassin konseptiin. En malta odottaa että paljastat reseptin 🙂

 44. elsa sanoo:

  Joo, ansaitsee päästä mukaan! Itte syön kalaa pari-kolme kertaa viikossa ja varsinkin kirjolohta kuluu paljon. Ois kuitenkin kiva löytää jotain uusia reseptejä, kun sitä helposti vaan jumittaa niihin samoihin juttuihin (missä ei siis mitään vikaa ole, mutta vaihtelu virkistää).

 45. Annika sanoo:

  Näyttää superherkulta ja ehdottomasti ansaitsee päästä mukaan! Me tykätään tosi paljon kalasta, mutta tulee valitettavan harvoin laitettua. Ehkä uusi ja hyvä resepti inspirois niin, että muistais useammin ostaa kalaa kaupasta. 🙂

 46. Maiju sanoo:

  Tuo teidän lohiannos vaikuttaa todella herkulta meidän perinteiseen uuniloheen verrattuna! Kyllä ansaitsee päästä mukaan 🙂

 47. Laura sanoo:

  Resepti ansaitsisi paikan Sannan ruokakassissa, koska kalaa on hyvä syödä viikottain useammankin kerran. Herkullinen kalaresepti takaa sen, että myös epäileväisemmätkin lapset innostuvat syömään kalaa!

 48. Laura sanoo:

  Ansaitsisi, koska kalaa tulisi syödä useamman kerran viikossa. Herkullinen kalaresepti takaa sen, että lapsetkin innostuisivat syömään kalaa!

 49. Noora sanoo:

  Ehdottomasti pitäisi, koska tuo ruoka näyttää todella hyvältä ja kalaa tulee syötyä harvoin

 50. Iina sanoo:

  Näyttääpä herkulliselta! Ihan herahti vesi kielelle! Kyllä maistuisi meillekin jos tuommoista saisi valmistaa ja raaka-aineetkin tuotais koti-ovelle asti. NAM:P
  Toivottavasti resepti pääsee jatkoon!!!

 51. Katziki sanoo:

  Kyllä! Näyttää ja kuulostaa todella hyvältä muunneltavissa olevalta ja terveelliseltä ruoalta. Haluaisin ehdottomasti kokeilla tätä reseptiä ja tuskin on mitään hyvää syytä miksei se sopisi Sannan ruokakassiin 🙂

 52. Salla sanoo:

  Nam! Ehdottomasti kelpaisi osaksi ruokakassia; kuulostaa niin hyvältä, sopivasti eksoottiselta muttei kuitenkaan liian erikoiselta esim.lastenkaan makuun.
  Me itse asumme sen verran syrjässä, ettei Sannan ruokakassin toimialue ylety meille asti. Kiinnostaisi kuitenkin kokeilla palvelua!

 53. Tiia sanoo:

  Siis mun nykyinen ruokabravuurihan on, (josta mieheni sanoo ”katos kerranki on hyvin maustettua ruokaa”) aasialainen lohi. Ja sen reseptin pohja on täältä sulta, maailman parasta. Joten ehdottomasti ansaitsisi! <3 namnamnam!

 54. Riikka sanoo:

  Hei, ehottomasti ruokakassiin niin herkullisen näköinen että vesi nousi kielelle. 😀

 55. Taru sanoo:

  Ehdottomasti! Ruoka näyttää herkulliselta ja lohi on loistava raaka-aine.

 56. Sinna sanoo:

  Todellakin kuuluu koska suomalaisten kalareseptit on liian vähissä!! Tää on varmaan ihanaa 🙂

 57. Jonna sanoo:

  Kyllä olisi kiva saada resepti tuohon!kalaruokia pitäisi tehdä muutenkin enemmän 🙂 ja tuota sannan kauppakassia täytyy joskus testata!

 58. Lydiah sanoo:

  Kuulostaa niin herkulliselta ja vähän erilaiselta lohireseptilta. Joten tämä todella ansaitsisi päästä mukaan!

 59. Karoliina sanoo:

  Ehdottomasti mukaan, kalaruokia ei tuu koskaan syötyä liikaa!

 60. K sanoo:

  Tämä kyllä näyttää jo niin herkulta että ehdottomasti koko kansan saataville niin saadaan uusia tuulia perheiden arkiruokailuihin! (tuleeha tää resepti pian tänne jakoon 0:) )

 61. Katariina sanoo:

  Todellakin! Lohi on ehdottomasti parasta kalaa ja kuvat näyttivät niin herkullisilta! Mä rakastan pientä tulisuutta ja mausteisuutta sekä erimaalaisia ruokia, innolla haluaisin kokeilla tätä reseptiä 🙂

 62. Janita sanoo:

  Ehdottomasti tämä herkullisen näköinen lohi mukaan Sannan ruokakassiin!

 63. sanna sanoo:

  Ehdottomasti! Kalaa pitäisi syödä enemmän ja resepti vaikuttaisi super hyvältä 🙂

 64. Tiits sanoo:

  Kassiin vain!

 65. Hanna sanoo:

  Todellakin ansaitsee päästä mukaan. Kalaruokia tulee tehtyä liian vähän ja yleensä vain niitä samoja. Tästä saisi uutta reseptiä omien vakkareiden lisäksi, etenkin kun perheemme pitää mausteisesta ruuasta.

 66. Köyhä opiskelija sanoo:

  Reseptisi on ihana ja ansaitsisi kyllä päästä kassiin! Kassiin liittyen, mainitset postauksessasi että toimitusalueeseen kuuluisi Jyväskylä, kuitenkaan ruokakassia ei mihinkään postinumeroon täällä saa tilattua. Oletko tehnyt virheen vai saanut virheellistä tietoa? Ollaanko saamassa kassi Jyväskyläänkin, mutta se ei vaan ihan vielä ole toiminnassa?

  Oon lukenut kassista useasti ja olin hyvin innoissani kun ajattelin sen vihdoin saapuneen tänne. Harmi ettei niin vielä näytä olevan :/

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hei, omassa saamassani ohjeistuksessa kampanjaa varten oli Jyväskylä mukana, eli sieltä on minun tietoni peräisin. Mutta täytyypä kysyä uudelleen että miksi olen saanut tällaisen tiedon jos se ei pidä paikkaansa! Pahoittelut minun puolestani 🙁

 67. Maarit sanoo:

  Kuvia katsoessa tuli nälkä, joten kyllä haluaisin tätä ruokaa valmistaa ja sen löytyvän Sannan ruokakassista.

 68. Minttu sanoo:

  Reseptisi sopisi sinne mainiosti ja veikkaisin muidenkin kuin minun olevan iloinen uudesta kalareseptistä!

 69. sm sanoo:

  Hei excuse me, mut Jyväskylään ei kyllä pysty tilaamaan tota ruokakassia. Aika julmaa leikkiä nälkäisten opiskelijoiden tunteilla näin!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hei, omassa saamassani ohjeistuksessa kampanjaa varten oli Jyväskylä mukana, eli sieltä on minun tietoni peräisin. Mutta täytyypä kysyä uudelleen että miksi olen saanut tällaisen tiedon jos se ei pidä paikkaansa! Pahoittelut minun puolestani 🙁

 70. Niina sanoo:

  Nam! Kuulostaa ja näyttää hirmu hyvälle, todellakin kuuluisi ruokakassiin mukaan! Oon itse suuri lohen ystävä ja haluaisin kyllä kokeilla sun reseptiä!

 71. Saini sanoo:

  Ehdottomasti mukaan Sannan ruokakassin resepteihin! Uunilohi tulee tavallisesti tehtyä vaan sillä yhdellä tavalla, joten vaihtelu virkistäisi. Omalle asuinpaikkakunnalle ei Sannan ruokakassi toimita, mutta jos sattuisi voitto omalle kohdalle, haluisin ilahduttaa pääkaupunkiseudulla asuvan siskon perhettä. Siellä ruokakassi voisi helpottaa kummasti pikkulapsiperheen arkea 🙂

 72. Jenna sanoo:

  Oli kyllä huipun näköinen annos ja jonku aikaa olen jo miettinyt kassin kokeilemista! Ääni tälle!

 73. Jenny sanoo:

  Ansaitsee ehdottomasti! Herkullisen näköinen ruoka, varmasti myös hyvänmakuinen 🙂

 74. Eveliina sanoo:

  Todellakin pitäisi. Näytti niin herkulliselle ja tuliset ruoat ja varsinkin itämaiset maut on eritäin lähellä sydäntä. Kalaa pitäisi muutenkin syödä useammin. Mahtava annoskokonaisuus, toivottavasti saa paikkansa sannan ruokakassista.

 75. Hemuli sanoo:

  Oi! Tämä resepti on pakko päästä mukaan! Aina tulee tehtyä kiireisessä arjessa samoja ruokia samoista raaka-aineista. Tämä toisi mukavaa vaihtelua arkiruokaan ainakin meidän perheessä. Kovasti peukkuja!

 76. Tanja sanoo:

  Meillä kalaruut ovat lapsille kauhistus. Siksi kalaa pitää markkinoida neidän nirsoille uusilla ja maukkailla resepteillä. Alkaa ideat käydä vähiin. Kiitos Iina. Tämäkin resepti menee kokeiluun. Meilke vanhemmille varmasti maistuu.

 77. Jessica sanoo:

  Ehdottomasti mukaan! On niin hyvän näköistä:)

 78. Sensei sanoo:

  Todellakin ansaitsisi päästä mukaan! näyttää niiiiin hyvältä! 🙂 Tilaisin kassin ystävälleni jos voitan <3

 79. Anna sanoo:

  Kyllä, ehdottomasti mukaan Sannan ruokakassiin. Arvostan ruoanlaitossa hyviä kotimaisia raaka-aineita. Lohi on meidän perheen lempiruokaa. Olisi hienoa päästä testaamaan sinun reseptiäsi.

 80. Jonna sanoo:

  Oih, todellakin jatkoon tää resepti! Näyttää herkulliselle!

 81. Bambi sanoo:

  Nam näyttää herkulliselta! Toivottavasti voitat 🙂

 82. Minka sanoo:

  Tosiaankin kuuluu sun resepti ruokakassiin! Jos siellä olisi tuollainen herkkuruoka, niin mäkin voisin tilata ruokakassin! 🙂

 83. Essi sanoo:

  Ehdottomasti pitäisi! Kalaa pitäisi syödä sen vähintään 2 kertaa viikossa. 🙂

 84. Anna sanoo:

  Kuulostaa hyvältä reseptiltä ja ois vaihtelua meidän ainaiselle tilli -sitruunapippuri -sitruuna -sormisuola uunilohelle! 😀

 85. Roosa sanoo:

  Ehdottomasti mukaan ruokakassiin! Itse olen aasialaisten ruokien ystävä ja näytti kyllä tosi hyvältä tuo annos. On monesti pitänyt kokeilla tilata ruokakassi, koska toisinaan tulee vaikeuksia päättää, mitä tekisi ruuaksi kun kaikki vakkariruuat on tehty eikä keksi mitään uutta. Ja tosi makeeta olis voittaa tämä ruokakassi kokeiluun 🙂

 86. Helmiao sanoo:

  Hei ehdottomasti ansaitsisi päästä kassiin mukaan. Niin hyvän näköistä!:)

 87. Minna sanoo:

  Kyllä kalareseptit on aina tervetulleita.

 88. Toinen Maria sanoo:

  Kommentti jäi. Kyllä pitäisi! En pidä tulisista ruuista, mutta tuo lime kompensoi.

 89. Tuuli sanoo:

  Ehdottomasti mukaan! Kuulostaa tosi hyvältä 🙂 omia lempparijuttuja ruoassa on juuri aasialaiset maut ja tulisuus, lisäksi tykkään lohesta paljon.

 90. Jenni sanoo:

  Todellakin pitäisi saada tuo resepti mukaan, koska kuulostaa ja näyttää herkulliselta ja kalaa syödään muutenkin liian vähän! Tietysti lohi on myös suht kallista, mutta monet ei myöskään osta sen takia, ettei keksi miten tekisi siitä herkullista, jos ei ihan perus uunilohi maistu.

 91. Mira sanoo:

  Ehdottomasti pitäisi, kun näyttää niin herkulliselta 🙂

 92. Viivi sanoo:

  Nam, näyttää niin hyvältä! Itse oon niin kangistunut kalanpaistaja (suolaa sitruunapippuria ja sipulia vaan) joten ois kyllä aika testata jotain erilaistakin!

 93. Maiski sanoo:

  Kuulostaa hyvältä… Meille ei näköjään Sannan ruokakassi toimita vaikka ihan kaupungissa asutaan 🙁

 94. Nora sanoo:

  Ehdottomasti pitäisi tulla kassiin! Mä teen ite unilohen aina samalla tavalla smetanan ja kasvisten kanssa niin tää olis tosi kiva testata. Vähä erilainen, mut varmasti herkullista 🙂

 95. Henna sanoo:

  Todellakin mukaan koska näyttää NiiiiiN hyvältä!

 96. Miikku sanoo:

  Juu pitäisi

  Tänään saadaankin kotiovelle ensimmäinen ruokakassitilaus. Hauska päästä kokeilemaan miten toimii meidän perheessä

 97. Johannan sanoo:

  Ehdottomasti mukaan Sannan ruokakassiin!

  Vaikuttaa terveelliseltä ruoalta arkeen, mutta vieläpä erittäin herkulliselta!

  Meidänkin mies on huono syömään kalaa, mutta lohi kyllä maistuu muodossa tai toisessa.

 98. Heini sanoo:

  Varmasti resepti sopisi hyvin ruokakassiin. Näyttää todella herkulliselle, mielelläni tuota testasin ja uskon että maistuisi meillä kaikille.

 99. Mira sanoo:

  Ehdottomasti! Kuulostaa tosi herkulliselta. 🙂

 100. Maria sanoo:

  Ehdottomasti mukaan! Kalareseptejä ei voi koskaan olla liikaa. Meillä kalasta tykkää koko perhe, varsinkin lapset.

 101. Marika sanoo:

  Namm vitsi miten hyvännäköinen uunilohi! Juuri mietittiinkin että mistähän saisi vaihtelua uuniloheen, koska voisi kokeilla välillä jotain uutta. Lohi on niin hyvää! Ja tuo on vielä kauniskin 🙂

 102. Mimmi sanoo:

  Nam! Näyttää super hyvältä. Rakastan kalaa, joten ehdottomasti tämä resepti ansaitsee päästä Sannan ruokakassiin 🙂

 103. tiia sanoo:

  ehdottomasti mukaan. kalaa tulee syötyö liian harvein, varsinkin lapsiperheissä. uusia reseptejä tarvitaan ainana, kun usein tulee tehtyä samalla vanhalla kaavalla.

  resepti vaikuttaa mukavan helpolta ja näyttää erittäin herkulliselta

 104. Niina sanoo:

  Kyllä ansaitsee on niin herkullisen näköistä.Täällä se tosi tylsä äiti joka aina tekee sitä samaa mössöä voisi saada tuolla reseptillä pisteet kotiin!!

 105. Heli sanoo:

  Ansaitsee toki, kuulostaa herkulliselta ja vähän erilaiselta! Itse en toki kalaa syö, mutta kun noissa kasseissa sitä kuitenkin on, niin tämä olisi täydellinen vaihtoehto.

 106. Annak sanoo:

  Voisin kuvitella tuon reseptin kassiin, sillä en usko että ainakaan itellä tulisi tuota muuten kokeiltua. Toki vähän mietityttää tuo mausteisuus, miten se sitten uppoaa ihmisille..

 107. Heidi sanoo:

  Ehdottomasti pitäisi, kuulostaa herkulliselta!

 108. Juulia sanoo:

  Hyvältä näyttää ruoka! Reseptiä odotellessa…. Harmi, ettei meilläpäin tätä palvelua ole. Olisi kyllä käyttöä!

 109. Petruska sanoo:

  Erinomainen resepti, kiinnostuin! Ansaitsisi päästä mukaan ruokakassiin! Sannan ruokakassia ei olekaan vielä tullut kokeiltua, vaikka asustellaan pääkaupunkiseudulla.

 110. Riikka sanoo:

  No todellakin pitäisi koska N A M I I !!!! Näyttää törkeen hyvältä ja kalaa pitäisi syödä paljon useammin kuin tulee syötyä..ups

 111. Emmi sanoo:

  Ai apua kun tuo näyttää hyvältä. Ihan kieli sulaa kun katselin kalaa, eli todellaki tämä jatkoon. Opiskelijalle kelpais tuo ruokakassi muutenkin, poikaystävä harmittelee aina reseptien keksimisen vaikeutta…

 112. Liisukka sanoo:

  Näyttää herkulliselta. Ruokakassiin ehdottomasti.

 113. Mimmi sanoo:

  Etkös oo joskus julkassu tän aikasemminkin täälä blogissa? Siis tän ohjeen? Mietin sillon jo ton testaamista ja nyt jos se päätyis kassiin nii voisin sitten testata molempia samalla kertaa!

 114. Elina sanoo:

  Jos tämä suinkin on se resepti minkä olet joskus blogissa jakanutkin, mä äänestän tätä sata kertaa! Mieheni pyytää aina välillä josko tehtäisiin ”sitä herkkulohta siitä blogista mitä luet”, sillä tämä on meidän suursuosikki. En muista koska olisin aikuisena nuollut lautasen puhtaaksi paitsi tästä kalan kastikkeesta, heh! 😀 Tämä Sannan ruokakassiin siis, ehdottomasti!

 115. Aino sanoo:

  Kyllä ansaitsee! Kalaa ei tule syötyä tarpeeksi, joten se sopii hyvin Sannan ruokakassiin! Lisäksi resepti eroaa perus uunilohesta ja on myös esteettinen! Resepti on hyvällä tavalla erikoinen ja kiinnostava! Tekisi mieli heti testata!

 116. EV sanoo:

  Voi jumpe tuo sun resepti kuulostaa hyvältä! Tuttuja raaka-aineita sopivalla twistillä 🙂 Toivotaan kovasti, että sun resepti pääsis mukaan!

  PS. Monen monta peukkua sille, että Sannan ruokakassi toimii myös kotipaikkakunnallani Vaasassa. Tämä tarkoittaa nimittäin sitä, että mäkin pääsin osallistumaan tähän arvontaan!

 117. Matsku sanoo:

  Reseptisi todellakin ansaitsee paikan ruokakassissa! Näyttää niin herkulliselta että tällainen kalatiskeillä vain satunnaisesti asioiva saisi varmasti uutta intoa kalan valmistukseen. Ruokakassia en ole koskaan koittanut, joten olisipa mukava jos arpaonni osuisi kohdalle.

 118. invisible sanoo:

  Tää resepti ansaitsis päästä mukaan Sannan ruokakassiin, koska lohi on nopea laittaa, se on älyttömän terveellistä ja tää resepti sopis niin monelle ruokakunnalle ja moneen tarkoitukseen: arkiseen päivälliseen lapsiperheessä tai tunnelmalliseen treffi-iltaan kotona kumppanin kanssa. 🙂

 119. Krista sanoo:

  Kyllä antaitsee, muutenki kaipaan lisää reseptejä kalaruuista. Ja tämä lähtisi heti testiin, mikäli reseptin saisin käteeni! 🙂

 120. Lotta sanoo:

  Siis tuo kala näyttää niin hyvältä! Haluan sen reseptin eli todellakin Sannan ruokakassiin mukaan! Oon joskus kokeillut Sannan kassia ja just yks kalaresepti jäänyt sieltä vakkarikäyttöön ja oon ihan varma että tälle reseptille kävisi samoin!
  Sannan kassitarjouksissa harmittaa että aina kaikki edut on vain uusille tilaajille. Ja normaalihinta on kilpailijoihin verrattuna niin tyyris että sitä ei normaalihinnalla tule ostettua kuin silloin kun viikon ruokalistalla kaikki ruoat näyttää ja kuulostaa upeilta (näin vähän nirsona ja ennakkoluuloisena tosi harvoin siis).

 121. Vilma sanoo:

  Ehdottomasti tämä mukaan ruokakassiin! Meidän perheessä kukaan muu ei pidä lohesta, mutta ehkä tällä reseptillä lohi maistuisi muillekin.

 122. juppe sanoo:

  nam, kyllä, kuulostaa hyvältä! olen tätä lohireseptiä itse asiassa silmäillyt jo aiemmin sun blogissa.

 123. Anna sanoo:

  Ehdottomasti ansaitsisi päästä ihan vain siitä syystä että ihania lohireseptejä ei voi koskaan olla liikaa!

 124. Tuuli-Maaria sanoo:

  Tämän pitäis päästä mukaan! Itse olen laiska tekemään kalaruokia, joten tämmöiset uudet reseptit ovat enemmän kuin tervetulleita! Innostaa tekemään enemmän.

 125. Heini sanoo:

  Ehdottomasti mukaan vaan! Kuulostaa hyvältä ja maukkaalta

 126. xod sanoo:

  Oi joo, toi vaikuttaa tosi hyvältä!

 127. Linda sanoo:

  Ehdottomasti, tuo näyttää herkulliselta! Uusi lohiruokaresepti tulisi tarpeeseen kun aina tulee itse tehtyä niitä samoja… Minun on tehnyt mieli kokeilla Sannan ruokakassia, mutta en ole vielä sitä tehnyt. Kaikki arjen helpotus tulisi tarpeeseen kun täälläkin pienen lapsen kanssa mombrains pitää huolen että kaupassa aina unohdan ostaa jonkin ruokatarvikkeen..

 128. Juttis sanoo:

  Ehdottomasti tän pitäis päästä! Kalaa syödään liian vähän nykyään (vaikka eihän se edullisinta olekaan) ja usein kuulee että kalaa voi vaan paistaa, uunittaa ja keittää keiton. Ite oon koulussa oppinu ”perinteisten” kalaruokien lisäks syömään myös tämmösiä erikoisempia 🙂 tää kannustais kokeilemaan ja yllättyyn!
  Mä niin haluan tän reseptin

 129. Maija sanoo:

  Mukaan ruokakassiin, ehdottomasti! Lohi kivalla twistillä ja herkullinen kaalisalaatti kylkeen maistuisi aivan varmasti. Houkuttelevan näköiset kuvatkin postauksessa.

 130. Emzi sanoo:

  Ehdottomasti mukaan! Kala on aina nii hyvää! 🙂

 131. Maija sanoo:

  Pitäisi! Lohta suurinosa varmasti tekee vain ”perinteisesti” ja monen kotiin tämä toisikin uutta vaihtelua!

 132. Katja sanoo:

  Aivan ehdottomasti pitäisi päästä mukaan! Vaikuttaa juuri sopivan erilaiselta reseptiltä jossa on kuitenkin selkeitä makuja. Varmasti monen mieleen oleva ruoka 🙂

 133. Maria sanoo:

  Hei! Saitko selville, saako kassia Jyväskylään? Haluaisin tilata, mutta onnistuuko?

 134. Mariah sanoo:

  Ehdottomasti pitää päästä mukaan, tosi herkulta näyttää!!

 135. Mari sanoo:

  Ehdottomasti pitäisi päästä mukaan. Kalaa ainakin itselläni tulee syötyä aivan liian vähän, joten tällainen olisi kiva vaihtoehto arkeen 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.