Perhelauantai Design Marketissa

09.09.2017

Otto kotiutui mökkireissultaan jo aamupäivällä ja saatiin viettää ihan tavallista perhelauantaita kaikki yhdessä. Otettiin melkeinpä heti nokka kohti Ruoholahtea ja Kaapelitehdasta, missä Helsinki Design Marketia tänään ja huomenna vietetään. Ulkona oli aika koiranilma, mutta se ei menoa haitannut. Paikka oli aivan tupaten täynnä ihmisiä ja toinen toistaan mahtavampia merkkejä oli markkinoilla edustettuna.

Me käytiin ostamassa Papun Design Marketiin jämäpaloista tehdyt spesiaaliväriset polvipaikkaleggarit Novalle, sekä huikea lohikäärme-ovitarra tyttöjen leikkihuoneen oveen Made of Sundaysilta. Kaikkea muutakin ihanaa oli, mutta koska paikalle ei saanut viedä rattaita, ja unohdin meidän kantorepun kotiin, ei jaksettu kanniskella Novaa sylissä ihmistungoksessa enää sen pidempään. Kierrettiin siis vaan nopeasti eri paikat läpi ja tsekattiin ne muutamat mitä oltiin etukäteen ajateltukin.

Seinätarra pääsee paikoilleen vasta kunhan ensi viikolla meidän lattiat on VIHDOINKIN tehty loppuun. En voi sanoin kuvailla kuinka paljon (ja kauan, liian kauan) olen sitä odottanut. Mutta tässä on ollut vähän kaikkea muuta mielessä kuin lattiat, ja ollaan priorisoitu kaikki muu niiden ohi, ei ole tuntunut olevan sopivaa hetkeä toteuttaa niitä. Me ollaan vähän tällaisia huithapeleita että ei haittaa keskeneräiset lattiat, kun on paljon kaikkea muuta jännää.

Kyllähän nuo laminaatit pinossa tuossa keittiössä on välillä ärsyttäneet, vaan enpä tiedä minkä hauskan ja jännittävän hetken olisin vaihtanut mieluummin lattiaremonttiin, en kyllä mitään. No juu, tähän pätee hyvin sanonta ”Don’t look back, you are not going that way.” eli suunta eteenpäin, ja kohti ensi viikon lopussa häämöttävää toivottavasti valmista lattiaa. Meidän tuurilla (ja Oton perfektionisti-luonteella) tulee vielä jotain mikä estää tekemästä lattiaa ihan kerralla loppuun asti, mutta sitten tulee. Ei se ole edelleenkään niin justiinsa. Ja mieluummin keskeneräinen, kuin huonosti ”valmiiksi” tehty. Mutta se lattioista, ne on ensi viikon juttuja.

Katsottiin tyttöjen kanssa aamupäivällä Boss Baby -elokuva Elisa Vuokraamosta ennen kuin Otto tuli, ja se oli ihan huikea, voin suositella! Naurettiin tyttöjen kanssa melkein vedet silmissä. Ja meillä oli eilen ihan super hauska tyttöjen ilta, katsottiin Vain Elämää ja tanssittiin, ihan niin kuin suunniteltiinkin. Hengattiin peittojen alla lattiatyynyllä, mussutettiin popcornia ja naureskeltiin Novalle joka suhasi ympäri olohuonetta taukoamatta.

Hänestä on tullut ihan hullun nopea konttaamaan, ja nyt taputtaminenkin onnistuu jo kunnolla niin että käsistä kuuluu läpsytysääni, hahaa. Uusimpana juttuna hän on oppinut ihan melkein kiipeämään itse lattiatyynyltä sohvalle, joten sohvalle ei voi enää jättää m-i-t-ä-ä-n kuten tietokonetta, kameraa tai puhelinta, niinkuin ennen on voinut. Hän on erittäin kiinnostunut juuri niistä, ja päättäväisen luonteensa ansiosta niitä sinnikkäästi tavoittelee.

Me aletaan nyt leipomaan omenapiirakkaa, ja toivotan aivan ihanaa lauantai-iltaa teille kaikille <3


10 Responses to “Perhelauantai Design Marketissa”

 1. Anna sanoo:

  Siis kuinka ihanat kamppeet teillä kaikilla! oon seurannu alusta asti sun blogia ja nyt vasta eka kommentti. Mut nuo on vaan jotain nii ihania! Tipalla asenne kohillaan kyllä kuvissa Ja kuinka nopeesti lapset kasvaa, apua!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos, aivan ihana kommentti <3 Kiitos hurjasti!! Lapset kyllä kasvaa niin äkkiä, ja ihan yhtä äkkiä ne vuodet vaan täällä blogissakin vierii, tuntuu ihan hullulta että tämä mun neljäs vauva (eli blogi) täyttää keväällä jo seitsemän :DD Ihanaa syksyä sinne <3

 2. Plää sanoo:

  Hei, ihana toi sun mekko, ootko mistä sen hankkinut? :)

 3. Elisabeth sanoo:

  Meillä kävi ihan samoin tytön kanssa (että halusi koko ajan päästä puhelimiin kiinni), joten koska meillä oli ylimääräinen vanha kännykkä, niin otettiin siitä sim-kortti pois ja annettiin se tytölle. Ilman sim-korttia sillä ei pysty mitään tuhoa tekemään, mutta kännykkään pystyy esim. videoita tekemään eli molemmat vanhemmat olemme tehneet videoita tyttömme kanssa kyseiseen puhelimeen. Niitä hän jaksaa katsoa, kun hän itsekin niissä esiintyy, ja puhuu nykyään usein puhelimeen vaikka kertakaan hän ei ole siis oikeaan puhelimeen vielä puhunut. On meillä toki myös Fisher Pricen leikkikännykkä, mutta se ei tytön (1v2kk) mielestä ole yhtään yhtä kiinnostava.
  Upeat asut tosiaan teillä! No Minna Parikan kengät olisivat kyllä unelma tytölle, ehkä jouluksi?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hei toihan on hyvä! :D Me ollaan annettu Novalle vanha kännykkä joka ei toimi ollenkaan eikä mene päälle, mutta sehän ois just jännä kun siihen näyttöön tulis edes valo! :) Novallakin on oma Fischer Pricen leikkikännykkä joka ei kiinnosta, oikea pitäis olla :D Kiitos hurjan paljon kauniista sanoista <3 Ne Parikat on kyllä ihanat, itken kun on kohta pienet ja ei muutenkaan enää hyvät kun Nova jo kävelee tukea vasten :D Mietin just että raaskisko jouluksi kans ihan kunnon pohjilla ostaa :D

 4. Tähtijoukko sanoo:

  Oi että on ihanat pirteät ja iloiset asut teillä kaikilla! Ihana poppoo! <3
  T: https://tahtijoukko.blogspot.fi/

 5. Lilli sanoo:

  Onneksi saatte lattiat kuntoon, mua on tosi paljon häirinnyt puuttuvat listat kuvissa.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.