Ruutumekossa ja verkkosukkahousuissa

13.09.2017

Mä kuulin eräältä lukijaltani, että hän tykkää erityisesti mun asupostauksista, ja ne sanat lämmittivät mun mieltä ihan äärettömän paljon. Tiedän että asut ei välttämättä ole kovinkaan monen pääsyy tulla tänne, oikeastaan varmasti murto-osa teistä lukee mun blogia nimenomaan aikuisten vaatteiden takia. Mutta asukuvat ja -postaukset on mulle rakas osa blogia, koska pukeutuminen on aina kiinnostanut mua ihan valtavan paljon, ja mä rakastan miettiä erilaisia asuja, ottaa asukuvia ja seurata muotia. Vaikka kasvatuksesta, vanhemmuudesta ja arjen iloista kirjoittaminen on mulle äärettömän tärkeää ja tykkään siitä, mun salainen intohimoni niiden ohella on pukeutuminen.

Ei huolta, blogi ei ole muuttumassa yhtään sen enempää asukuvia sisältäväksi kuin ennenkään, tästä pienestä pukeutumispuheenvuorosta huolimatta. Edelleen aion keskittyä perheaiheisiin pääosin. Halusin vaan avata sitä niitä syitä siellä taustalla, miksi mä täällä perheblogissa asuja ylipäätään säännöllisesti julkaisen.

Näin meidän taannoisella Ruotsin reissulla yhdellä ruotsalaisella naisella Mall of Scandinaviassa vähän samanlaisen yhdistelmän kuin itselläni on näissä kuvissa: laatikkomaisen mekon, ja verkkosukkahousut. Mulle tuli siitä sellainen inspiraatio, se nainen näytti niin upealta ja asu niin kivalta ja rennolta! Olen siitä asti etsinyt sopivaa mekkoa jonka voisin yhdistää mun verkkosukkahousuihin, ja kun näin tämän laatikkomaisen ruutumekon, tiesin heti että siinä se on. Ruotsalaiset naiset on ihan mielettömän tyylikkäitä mun mielestä, ja seuraankin suomalaisten lisäksi lähinnä ruotsalaisia vaikuttajia esimerkiksi Instagramissa.

Ruutumekko on tosi yksinkertainen muuten, mutta kauluksessa on kirjailtu vähän blingiä siihen, mikä tuo muuten arkiseen vaatteeseen hauskaa pilkettä. Mä olin ihan myyty tälle, tässä on varmaan mun tän syksyn käytetyin mekko. Ja sitten kun ilmat viilenee, mekon voi yhdistää hyvin vaikkapa ylipolvensaappaisiin, tai vaikka neulesukkahousuihin verkkosukkisten sijaan. Verkkosukkikset on musta hauskat, ja tykkään niistä kovasti, vaikka eihän niissä mitään järkeä ole lämmityksen tai minkään muunkaan kannalta. Mutta hauska ja helppo trendi ne kyllä ovat. Tosin verkkosukkisten kanssa saa kyllä olla tarkkana ettei mene mauttomuuden puolelle, esimerkiksi minihameeseen tai avonaiseen toppiin en niitä itselläni uskaltaisi yhdistää. Jollain toisella voi näyttää tosi upealta sekin.

Mekko ZARA / Aurinkolasit H&M / Laukku Coach / Kengät Flattered (saatu) / Tupsu H&M / Sukkahousut Pull & Bear

Onko teillä turvavaatteita? Sellaisia, jotka voi laittaa päälle jos mikään muu ei tunnu vaan hyvältä? Mulla ei ollut raskauden jälkeen enää sellaista vaatetta, joka olisi ollut se the vaate jonka voi laittaa aina päälle. Olen etsinyt jotain sellaista, rentoa ja kivaa vaatetta, joka näyttää aina samalta, ja tuntuu aina kotoisalta, vaikka olisi muuten sellainen päivä että ei tee mieli juuri katsoa peiliin. Paras vaate huonoille kroppapäiville on ainakin mulla sellainen kotoisa säkki, joka päällä kelpaa mennä vaikka buffettiin ilman että alkaa kiristelemään. Näitä kuvia otettaessa mulla kyllä ei ollut sellainen päivä, mutta on ihanaa tietää että kaapissa on nyt se turvallinen säkki joka päällä on aina hyvä olla.

Sellaista vaatehöpinää keskiviikkoiltaan! Ihanaa iltaa kaikille <3 


10 Responses to “Ruutumekossa ja verkkosukkahousuissa”

 1. Leikkimyrsky sanoo:

  Ehdoton turvavaate varsinkin nyt imetysaikana on bomber, mitä voi käyttää sisälläkin. Jos hiki yllättää (niinkuin se imettäessä usein tekee), voi vetoketjua avata ja jos viluttaa niin vetoketju kiinni nopeesti.

 2. iida sanoo:

  Näytät tosi kauniilta! Nuo vaatteet passaa sinulle äärettömän hyvin! 🙂
  Ja minusta olisi kanssa kiva lukea ja katsoa näitä sinun asupostauksia! Joten ei haittaisi yhtään vaikka näitä tulis tiuhaankin tahtiin 😀
  Sinun kuvien laatu on parantunut todella paljon, ihania kuvia 🙂

 3. Minja sanoo:

  En dissaa/arvostele sua, vaan vaatteita. Mulle tulee auttamatta mieleen maksullinen seuralainen, joka on aamulla lähtenyt miehen paita päällä kotiin. 😀

 4. Jenni sanoo:

  Ei pettänyt taaskaan sun asupostaus, ihana asu ja näytät nätiltä<3

 5. Zara sanoo:

  Nyt on kyllä taas pakko pitkästä aikaa kommentoida!
  Mä niin tykkään näistä sun asukuvista! Vaikka tosi mieluusti luen kaikkia sun perhepostauksiakin, (löytyyhän täältä lähes samanikäiset tytöt kun teillä) mutta silti ihanaa vaihtelua katsella välillä erilaisia vaateyhdistelmiä joita oot keksinyt! Ja mä niin tykkään tästä sun tyylistä. 🙂 Ite en varmaan varsinkaan näin paljon pienemmässä kylässä uskaltais noin hienosti ja erikoisesti pukeutua, mutta sä kannat vaattees kyllä aina niin ylpeästi (voiko noin edes sanoa?), että ei voi kun ihailla! 🙂
  Toivottavasti jatkossakin saamme nähdä lisää asukuvia sulta! 🙂

 6. hmm sanoo:

  Näyttää vähä yökkäriltä tai äitiysmekolta. Yleensä sulla tosi tyylikkäitä vaatteita, mut tää ei nyt kyllä hyvä. (Mun mielipide) Tykkään näistä sun asu postauksista.

 7. Monika sanoo:

  Näytät hurjan kauniilta näissä kuvissa!

 8. Viivi sanoo:

  Pakko nyt sanoa, että mäkin tykkään sun asukuvista tosi paljon! Että ei haittaa vaikka niitä olis enemmänkin 😉 oot ihanan monipuolinen ja rohkee pukeutuja.

 9. Henne sanoo:

  Mäkin tykkään lukea asupostauksia, vaikka oonkin tosi eri tyylinen pukeutuja suhun verrattuna. Musta on mielenkiintosta kuitenkin seurata, mitä tyylirintamalla tapahtuu. Ja taiteellisena ihmisenä mulle kaikki visuaalinen on tärkeetä.

  Turvavaatteista sen verran, että mä ite yritän ostaa vaan lempivaatteita. Eli sellaisia, mitä voisin käyttää lähes joka päivä ja myös monikäyttöisyys on mulle tosi tärkeetä pukeutumisessa. Vielä muutama vuosi sitten saatoin ostaa vaatteita ajatellen, että ”no jaa, tän voi sitten viiä kirppikselle, jos ei nappaakaan.” Sen sijaan yritän aatella, että oikeasti sitoudun pitämään vaatetta. Tää voi olla jollekin ihan arkipäivää, mutta mulle se on ollut aika suuri oivallus elämässäni ja kulutustottumuksissa. 🙂

 10. Hanna sanoo:

  Moikka,

  Hauska asu ja ihana toi paita/mekko. Haluaisitko joskus tehdä postausta esim arkimeikistäsi? Olen itse ihan tumpelo nykyään ja kahden lapsen äiti ja olisi mukava saada jotain vinkkejä esim arki aamujen pelastamiseen että edes joskus naama olisi ”edustuskunnossa” Vaikka joku nopea arkimeikki tms postaus tai kuinka laitat hiuksesi tms
  Kiitos sulla on ihana asenne ja selvästi nautit työstäsi bloggaajana

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.