Viimeinen postaus vaippalähettiläänä

13.11.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Liberon kanssa.

Helmikuun alussa asettelin vauvanhoitotuotteita nätisti lipaston päälle ja kuvasin vaippapaketteja supistusten lomassa. Se oli ihan vasta! Sitten vihdoin siskojaan huomattavasti pidempään mahassa viihtynyt kuopuksemme päätti tulla ulos, ja pääsin pukemaan minikokoisia vaippoja hänelle. Tuosta on kulunut yhdeksän kuukautta ja muutama päivä päälle – ja tuntuu ihan uskomattomalta että se pienen pieni rimpula on nyt tuo jäntevä tyttö joka kävelee hirmuista vauhtia kärryjen kanssa, kiipeää itse portaat, höpöttää monen sanan verran ja väläyttelee niin aurinkoisia hymyjä että koko maailma sulaa ympäriltä.

Ollaan jo aikoja sitten luovuttu hoitopöydän käytöstä, tämä neiti kun ei ole pysynyt paikallaan enää viiden kuukauden iän jälkeen hetkeäkään. Nykyään vaippoja vaihdetaan siinä asennossa mikä hänelle parhaiten sopii, sillä häntä on ihan turha yrittää oikeasti saada pysymään vaikka pötköllään lattialla, jos häntä ei kiinnosta. Välillä kontataan ympäri asuntoa hänen perässään niin että vaipan saa aina toiseen jalkaan laitettua, mutta sitten hän lähtee taas kipittämään niin että toista lahjetta ei saa pujotettua, ja toinenkin irtoaa kontatessa. Vaipan pukeminen on siis meillä oikein projekti nykyään. Onneksi on sentään nuo Libero Touch -housuvaipat, teippivaipan pukeminen se vasta mahdottomuus olisikin.

Hänestä on maailman hauskinta kun vaipan pujottaa päähän hatuksi, silloin saa ihastella hänen kahta hienoa hammastaan ja kuunnella ihanaa hersyvää naurua. Vaippoja on myös hyvä heitellä, ja tyhjentää vaippapaketista kaikki vaipat ulos, jos siihen pääsee käsiksi. Toinen lemppari on babywipesit, auta armias jos se paketti jää johonkin näkösälle. Kuopuksemme tyhjentää salamannopeasti kaikki puhdistuspyyhkeet ympärilleen, ja hieroo niillä lattiaa, seinää ja huonekaluja. Ja hän osaa tehdä sen hiiren hiljaa.

Tämän yhdeksän kuukauden aikana ollaan käytetty pelkästään Liberon vaippoja, ja suurimmaksi osaksi juuri Libero Toucheja. Välissä testattiin ambassadorin pestin myötä muutaman paketin verran Comforteja, mutta päädyttiin silti ostamaan Libero Toucheja, kun Comfortit loppuivat. Ei niissäkään mitään vikaa ole, me vaan tykätään Libero Toucheista vielä enemmän. Ai miksikö? Koska:

 • Libero-vaipat on kehitetty juuri meitä 2010-luvun perheitä ajatellen, ja niitä kehitetään koko ajan lisää perheiden omien kokemusten pohjalta: syys- ja lokakuussa 2016 toteutettiin Liberon kaikkien aikojen isoin tutkimus Pohjoismaissa kutsumalla vanhemmat testaamaan vaippoja. Tutkimukseen tuli yli 60 000 vastausta Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Vastaukset lähetettiin Liberon tuotekehittelijöille Göteborgiin, missä he  jatkoivat tuotekehittelyä vanhempien toiveiden pohjalta. Nyt kaupoissa olevat vaipat vastaavat siis entistäkin paremmin vanhempien toiveita ja tarpeita.
 • Niissä on kosteusindikaattori joka kertoo kun vaippa pitää vaihtaa, monissa muissa vaipoissa tämä on vain pienimmässä koossa
 • Ne ovat pehmeimpiä vaippoja joita markkinoilla on
 • Ne istuvat loistavasti eikä tule ohivuotoja tai niskakakkoja

Tämä vaippalähettilään pesti on ollut mukavaa puuhaa, ja olen iloinen että siihen lähdin. Me ollaan päästy helpolla, kun heti ekat vaipat joita kokeiltiin olivat meidän tarpeisiin sopivat. Aiempina vauva-aikoina kokeiltiin useampia eri vaippoja, ja välillä tuli ihottumaa tai iho ärtyi muuten. Nyt ei olla jouduttu turvautumaan sinkkivoiteeseen, ja iho on pysynyt todella hyvänä kaikki nämä kuukaudet.

Minä kiitän Liberoa hienosta vuodesta lähettiläänä, ja totean että käytetään ehdottomasti jatkossakin ainoastaan joutsenmerkittyjä, unelmanpehmeitä Toucheja. Kiitän myös teitä kaikkia joiden kanssa ollaan jaettu kokemuksia vaipoista ja vauvan ihonhoidosta tämän pestin aikana. Lisää kokemuksia pääsee vaihtamaan Libero-kerhon sivuilla, ja sieltä voi lukea muiden vanhempien kertomuksia ja kokemuksia.

PSST! Muistakaa myös Liberon vaippapaketeista vielä 30.11. asti saatava alekoodi Lindexin verkkokauppaan. Alennuskoodilla saa vähintään 30€ ostoksesta 10 euron alennuksen. Koodi käy siis VAIN Lindexin verkkokauppaan, ja se on mukana Liberon vaippapaketeissa, joista löytyy kampanjatarra, joka sisältää uniikin koodin ja ohjeet, kuinka käyttää alennus. Tarjous koskee koko lastenvaatevalikoimaa (44-170cm). Toimitus lähimpään Lindex-myymälään on maksuton, muualle 4€ toimitusmaksu. Tarjous on voimassa 30.11.2017 asti, eikä tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Ihanaa iltaa kaikille <3


11 Responses to “Viimeinen postaus vaippalähettiläänä”

 1. Sanni sanoo:

  Moi! Pidättekö noita vaippoja yölläkin, ettei tule ohivuotoja? Työ ootte ihana perhe, ja osanotot mummunne poismenosta.

 2. Maija sanoo:

  Miksi olette päätyneet kertakäyttövaippoihin? Olis mielenkiintoista kuulla miksi ette käytä kestovaippoja!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kestovaipat ei tunnu vaan sellaiselta jutulta, johon meillä riittäisi kärsivällisyys ja kiinnostus. Olen kyllä lukenut aiheesta paljon ja muutama kaveri on kestovaippaillut, mutta kertikset on meidän valinta vaipoissa, koska niiden kanssa pääsee yksinkertaisesti helpommalla. Yritetään tehdä niitä parempia valintoja muilla elämän osa-alueilla. 🙂

 3. Anni sanoo:

  Näin lapsettomana, toisten lapsia hoitaneena, olisin ollut erittäin kiitollinen noista teksteistä ”back”. Olisi ollut huomattavasti mielekkäämpää lähteä kotiin, kun ei olisi tarvinnut vaikerrella vanhemmille, että katsii tsekata se vaippa, etten edelleenkään muista kummin päin ne kuuluu…

 4. Katri sanoo:

  Ai teillä on Novalla 5 koko Paljon Nova painaa? Meillä 2-vuotias tyttö käyttää samaa kokoa

 5. Krisse sanoo:

  Onkohan Liberolla yhtään vaippaa, joka olisi saanut allergia- ja astmaliiton merkin? Ostin meidän aina Muumeja käyttäneelle tytölle Liberon housuvaippoja, koska Muumin housuvaipat on ihan jäätävän suuria ja yhden päivän käytön jälkeen nousi ihan hirvittävä vaippaihottuma vaikka ei varmasti joutunut märässä/ likaisessa vaipassa olemaan kauaa, kun ihan innoissani tsekkailin tuota kosteusindikaattoria. Iho

 6. Nimetön sanoo:

  Meillä ei liberon vaipat ole käyneet kummallekkaan lapselle ollenkaan. Esikoisella tuli jatkuvasti vaippavuotoja just liberoissa ja kuopukselle tuli hirveät vaippaihottumat. Esikoiselle sopi pelkästään pampers ja kuopukselle pelkästään xtran vaipat. Aika jännä juttu 😀 Riippuu varmasti tosi paljon vauvasta. Parilla kaverilla liberot taas toimineet just hyvin.

 7. Nimetön sanoo:

  Ktse knnostuin kestovaipoista luettuani ruskovillan mainosesitteen joskus lapsettomana parikymppisenä. Hoidin työkseni muiden lapsia ja likaiset kertakäyttövaipat ja vaipparoskikset aina vähän ällöttivät.
  No, saadessani omia lapsia ”hurahdin” noihin kestovaippoihin. Mikään ehdottomuus ne eivät toki olleet, vaan tarpeen tullen laitettiin kertakäyttövaippa vaikka hoitolaukkuun.
  Rahallinen säästö oli niin suuri, samoin helpotus siitä, ettei kotona tarvinnut pitää vaipparoskista (se haju on vaan niin ällöttävä).
  Kun vielä ostettiin jossain vaiheessa kuivausrumpu, ei kyllä olisi voinut helpommin lastaan vaipattaa.
  Ainoa itse kokemani miinus kestovaipoissa oli sellainen turhamainen ja esteettinen: moni vaate ei istu kestovaipan päälle kauniisti.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.