Suu pysyy terveenä älyhammasharjalla, voita oma Oral-B Genius Rose Gold!

01.12.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Oral-B:n kanssa.

Sähköhammasharjalla terveempi suu

Olen käyttänyt Oral B:n sähköhammasharjaa vuodesta 2013 asti, siihen asti pesin ihan tavallisella hammasharjalla. Kävin silloin hampaiden valkaisussa, ja sain myös ensimmäisen Oral B-sähköhammasharjani testiin. Siitä ei ole ollut takaisin paluuta enää, vaan sähköhammasharjalla on menty tyytyväisenä jo yli neljä vuotta. Olen aina välillä päivittänyt uudempaan malliin kun olen saanut niitä testattavaksi, ja antanut edellisen Otolle. Viimeisen vuoden ajan olen pessyt älypuhelimeen bluetoothin kanssa yhdistettävällä GENIUS 8000N-hammasharjalla, ja eron on todella huomannut entiseen verrattuna. Sille on syynsä, miksi hammasharja on järkevää yhdistää älypuhelimeen, vaikka se ensiksi saattaa hassulta kuulostaakin.

Nyt Otonkin on aika siirtyä älysähköhammasharjojen aikakaudelle, sillä tänä syksynä minä sain kaikkein uusimman, Oral-B GENIUS Rose Gold -hammasharjan testiin, ja se on niin kaunis että en luovu siitä vaikka mikä olisi. Hammasharjakin voi olla kaunis, miettikää. Mutta tuon GENIUS -sarjan hammasharjoissa ei tärkeintä ole todellakaan se harjan ulkonäkö, vaan se mitä se tekee hampaille ja suun terveydelle.

Ihmiset harjaavat liian vähän ja liian huonosti

Suun terveys on sellainen juttu, johon ihmiset kiinnittävät ihan liian vähän huomiota, vaikka monet tutkimukset ovat osoittaneet että suun terveydellä on suuri merkitys koko kehon hyvinvoinnissa. Monet kärsivät iensairauksista ja kiillevaurioista. Hampaita saattaa vihloa syödessä, ikenet saattavat verestää ja karies-bakteeri jyllää suussa. Tutkimukset osoittavat, että jopa 80% ihmisistä jättää vähintään yhden suun alueen harjaamatta kunnolla, ja 60% harjaa poskihampaitaan liian vähän tai ei ollenkaan. APUA!

Juuri näihin ongelmiin on helppo tarttua Oral-B GENIUS älysähköhammasharjalla. Kuten kaikissa Oral-B GENIUS -sarjan harjoissa, myös Rose Gold -harjassa on paikannusteknologia, joka älypuhelimen kameran avulla havainnoi suun puhdistamattomat alueet, varmistaen ettei mikään suun alue jää puhdistamatta. Siksi hammasharja on siis järkevää yhdistää omaan älypuhelimeen ja Oral-B -sovellukseen.

Se antaa reaaliaikaista palautetta siitä, kuinka hyvin harjaat hampaasi, ja pitää huolen että jokainen kohta hampaiden pinnoista tulee puhdistettua asianmukaisesti. Harjassa on myös älykäs paineentunnistus-teknologia, joka vilkuttaa valoa silloin kun harjaat liian kovaa, ja myös muuttaa harjojen pyörimisvauhtia hitaammaksi, jotta huomaisit painaa vähemmän. Monet harjaavat liian kovaa, ja sekin aiheuttaa ienongelmia ja on pahaksi hampaiden pinnoille. Monessa harjassa on nykyään tuo paineentunnistus, mutta olen kuullut että monissa harjoissa se huomauttaa vasta kun harjaa oikeasti todella kovaa. Oral-B:n harjoissa paineentunnistus on tosi herkkä, ja se alkaa vilkkumaan heti jos yhtään painaa liikaa.

Miksi juuri Oral-B?

Mun valinta hampaiden puhdistukseen on Oral-B, koska merkin harjat ovat testivoittajia, ja niissä on pyöreä ja pyörivä harjaspää, joka on tutkitusti kaikkein paras. Pyöreä harjaspää ympäröi jokaisen hampaan puhdistaen myös ne alueet, jotka usein jää puhdistamatta tavallisella hammasharjalla. Huippuominaisuuksien lisäksi harjassa on tietysti myös ajastin, joka kertoo kun olet harjannut hampaita tarpeeksi pitkään. Todella moni fuskaa harjauksessa normiharjalla, ja harjaa aivan liian vähän aikaa. Silloin hampaat ja hammasvälit eivät puhdistu kunnolla, ja suu on alttiina monille terveysongelmille.

Mulla ei ole edelleenkään ollut koskaan yhtään reikää hampaissa, ja saankin olla kiitollinen siitä että mun suussa ei jyllää karies. Kärsin kuitenkin ienongelmista, koska raskaus- ja imetysaikana mulla on tosi herkästi verestävät ikenet. Hormonit muuttavat jopa syljen koostumusta, mikä aiheuttaa sen että hampaat ovat alttiimpia reikiintymään, ja ikenet saattavat vuotaa verta. On siis todella tärkeää että huolehdin hyvin hampaistani. Hampaiden säännöllisen harjauksen lisäksi yritän myös langata hampaat vähintään kerran päivässä, ja käytän myös suuvettä aamuin illoin.

Jos hoidan hampaita huonosti, kärsin itse

Heti jos jätän jotain tästä pyhästä kolminaisuudesta tekemättä, ikenet alkavat verestämään, ja se on tosi ikävää. Eli yritän siis, pikkuvauva-arjesta ja iltaisin sohvalle nukahtamisesta huolimatta, pitää tunnollisesti huolta mun suusta, ihan oman itseni takia. Toki on myös tärkeää näyttää lapsille esimerkkiä, jotta hekin oppivat huolehtimaan suuhygieniastaan luonnollisesti. Ainoa jolla meidän perheessä on tavallinen hammasharja, on kuopus, sillä hänellä on vasta kaksi hammasta. Me muut harjataan Oral-B:n sähköhammasharjoilla, ja ainakin toistaiseksi ollaan kaikki vältytty rei’iltä ja sen suuremmilta ongelmilta.

Hammastahna auttamaan ien- ja kiilleongelmissa

Koska niin monet kärsivät ien- ja kiille -ongelmista, Oral-B on kehittänyt nyt myös uuden Oral-B Gum & Enamel Repair -hammastahnan, joka auttaa vahvistamaan ikeniä ja korjaamaan hammaskiillettä vain kahdessa viikossa. Hammastahnassa käytetty ActiveRepairTM -teknologia vaikuttaaa ikenien parantumiseen, ja auttaa sekä ien- että hammaskiilleongelmissa. Tahna on valmistettu herkille hampaille, suojaamaan hampaita hapon aiheuttamalta kulumiselta ja eroosiolta,  korjaamaan hammaskiillettä sekä antamaan antibakteerisen ikeniä vahvistavan vaikutuksen. Hammastahna auttaa jopa suojaamaan ja uudelleen rakentamaan hammaskiillettä.

Sähköhammasharja-arvonnat ovat kautta blogihistoriani olleet kaikkein suosituimpia, eivätkä ihan syyttä. Yleensä ne ajoittuvat juuri joulun aikaan, ja sähköhammasharjahan on aivan täydellinen lahja pukin konttiin. Varsinkin aikuisia lahjoessani haluan ehdottomasti välttää turhaa kuluttamista, ja antaa lahjan jossa on oikeasti jotain järkeä ja hyötyä. Meidän jokaisen kannattaa tehdä vastuullisia valintoja, ja suuhygieniaan panostaminen on ehdottomasti sellainen. Käy tutustumassa harjaan paremmin Oral-B:n sivuilla.

LUKIJAKILPAILU:

VOITA ORAL-B GENIUS ROSE GOLD! Kommentoi tähän, harjaatko sähköhammasharjalla vai tavallisella, ja miksi. Muista myös jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta-aikaa on 27.12. asti ja tarkemmat säännöt näet TÄÄLTÄ. Onnea kisaan kaikille!

Mahtavaa joulukuun ensimmäistä!


956 Responses to “Suu pysyy terveenä älyhammasharjalla, voita oma Oral-B Genius Rose Gold!”

 1. Netta sanoo:

  Sähköhammasharjalla on pesty jo pitkään, ja siinä kunnossa on kyllä jo se itse harjakin, eli välineistön päivitys olisi tosiaan paikallaan! 🙂

 2. JonnaNu sanoo:

  Harjaan Oralin sähköhammasharjalla mutta tuo uusi malli on niin kaunis! Ehdottomasti päivittäisin tämän itselleni ja mies saisi ikivanhansa tilalle minun harjan 🙂

 3. Essi sanoo:

  Perinteisellä mennään

 4. rosma sanoo:

  Sähköhammasharjalla 🙂

 5. Loviisa sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska se on niin paljon parempi!

 6. Allu sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, on vaan kaikin puolin parempi vaihtoehto hampaille ja kivempi itselle harjata 🙂

 7. ansku sanoo:

  minulla on hassu tapa harjata aamuisin sähköhammasharjalla ja iltaisin tavallisella. uuden sähköharjan osto olisi kyllä edessä, kun tuntuu ettei pesuteho ole enää entisensä.

 8. Milla sanoo:

  Nyt on tavallinen kun vanhaan sähköhammasharjaan en ole löytänyt uusia päitä mistään.
  Mutta colgate mulla on siis tuo sähköhammasharja ja olen miettinyt uuden hammasharjan ostoa kun tuohon vanhaan on vaikea saada noita päitä.
  Harjaan aamuisin hampaat, kerran viikossa langalla putsaan.
  Olen yrittänyt iltaisin myös harjata, välillä se jää.
  Ja fluoriton ainoastaan käy, kärsin aftoista joten tavalliset aineet ei käy kun ne lisää aftojen syntyä. Nyt on luomu hammastahna käytössä ja välillä elmex.
  Apteekin suuvesiä käytän silloin tällöin. Nyt ollut esim käytössä kun viisaudenhammas aiheutti ongelmia, sekin hoidettu tänään kun hammaslääkäri poisti hampaan 🙂
  Kaksi onkin jo poistettu aikaisemmin, samaa mieltä että hampaista voi johtua monta asiaa, etenkin jos niitä ei hoida.
  Kerran vuodessa yritän myös käydä tutkituttamassa hampaat, viime kesänä esim kävin puhdistamassa hampaat plakista yms.

  Kiva olisi tuollainen voittaa, etenkin nyt kun olen muutenkin ajatellut uuden sähköhammasharjan hankkia 🙂

 9. Annuska sanoo:

  Sähköhammasharjalla olen harjannut jo 3 vuotta eikä olisi myöskään paluuta. Jaamme yhden sähköhammasharjan poikaystävän kanssa joten olisi kiva saada itselle oma, etenkin kun se on noin kaunis 🙂

 10. Jenni sanoo:

  Oon jo pidempään harjannut sähköhammasharjalla ja en kyllä vaihda enää tavalliseen. On se sähköharja vaan huomattavasti parempi. Nykyinen sähköhammasharja alkaa jo vähän vedellä viimeisiään, ois kyllä aika päivittää uuteen. 🙂

 11. Jenna sanoo:

  Toistaiseksi vielä tavallisella, en ole raaskinut ostaa sähköhammasharjaa…

 12. Ana sanoo:

  Moikka ! Itse oon käyttänyt ennen just oral bn sähkistä, mutta se katosi viimeisimmällä lomareissulla ja siitä saakka oon käyttänyt normiharjaa ja todellakin uusi sähkis olis enempi ku tervetullut!

 13. Paula Lehtonen sanoo:

  Heippa! Harjaan tavallisella hammasharjalla, koska se on vain sellainen ”pinttynyt” tapa. Monesti olen miettinyt sähköhammasharjan ostoa, mutta se on vain jäänyt. Olen menossa naimisiin vuoden päästä ja ennen sitä haluan käydä hampaiden valkaisussa, joten pitää varmasti ostaa sähköhammasharja samalla.
  Mukavaa joulun odotusta teidän perheelle!
  Blogin alkuajoista asti olen blogiasi seurannut, mutta vain muutaman kerran kommentoinut.

 14. Paula Lehtonen sanoo:

  Heippa! Harjaan tavallisella hammasharjalla, koska se on vain sellainen ”pinttynyt” tapa. Monesti olen miettinyt sähköhammasharjan ostoa, mutta se on vain jäänyt. Olen menossa naimisiin vuoden päästä ja ennen sitä haluan käydä hampaiden valkaisussa, joten pitää varmasti ostaa sähköhammasharja samalla.
  Mukavaa joulun odotusta teidän perheelle!
  Blogin alkuajoista asti olen blogiasi seurannut, mutta vain muutaman kerran kommentoinut.

 15. Reetta sanoo:

  Tavallisella harjalla, koska en ole saanut aikaiseksi hommata sähköistä. En ole myöskään ollut ihan kartalla eri vaihtoehdoista, mikä olisi juuri se paras itselle. Tämä malli vaikuttaa kuitenkin tosi hyvältä, ehkä toivonkin tätä joululahjaksi jos arvonnassa ei onni suosi.

 16. Rose sanoo:

  Tavallista hammasharjaa tulee käytettyä – lähinnä tottumuksesta. Sähköhammasharjaa pitäisi kyllä varmaan kokeilla!

 17. Ida sanoo:

  Harjaan tavallisella koska en ole löytänyt tarpeeksi hyvää sähköhammasharja vaikka olen kokeillut erilaisia. Mutta toi kuullostaa tosi hyvältä, olis kiva kokeilla!

 18. Tiina sanoo:

  Sähköhammasharjalla, jonka olen perinyt serkulta vuosia sitten. On helpompi käyttää kuin tavallinen, tosin vetelee jo viimeisiään ja pitääkin olla koko ajan laturissa, että kestää sen parin minuutin pesun. Myös harjapäät ovat halpisversioita, eivätkä tunnu puhdistavan erityisen hyvin, tosin paremmin silti kun käsipelillä normaalilla hammasharjalla.

 19. Titta sanoo:

  Molemmilla. Asun kahdessa paikassa niin toisessa on sähköhammasharja ja toisessa tavallinen. Sähköhammasharjasta tykkään enemmän!

 20. Soikku sanoo:

  Tällä hetkellä harjaan tavallisella, mutta aiemmin sähköhammasharjalla. Onkin ollut pitkään tarkoituksena hommata uusi, toivottavasti arpaonni suosii.☺

 21. Iipa sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, koska entinen sähköhammasharjani meni rikki. Budjetti ei nyt anna myöten ostaa uutta. Hammasharja ja -tahnat ovat sellaisia joihin tykkään panostaa, ja siksi käytössä onkin tuo postauksessa esitelty hammastahnakin.

 22. mammatuinen sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska eron hampaiden puhtaudessa huomaa silmissä verrattuna siihen, että pesee tavallisella hammasharjalla!

 23. Pihla sanoo:

  Harjaan useimmiten sähköhammasharjalla koska huomaan selkeesti, et sillä tulee huomattavasti puhtaammat hampaat! Välillä jos on oikeesti kiire ni harjaan nopeesti normi hammasharjalla ja se on huono juttu just sen takii ku ei tuu pestyy ihan joka paikasta eikä varsinkaan kunnolla et hampaist tulis oikeesti puhtaat.

 24. Maria sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska tulee paljon puhtaampi lopputulos.

 25. Hanna sanoo:

  Harjana yhä edelleen tavallisella hammasharjalla, vaikka paljon nykyään kuulee sähköhammasharjan puolesta plussia. Olen ehkä melko perinteinen ihminen, joten siksi tavallinen hammasharja on tuntunut turvalliselta vaihtoehdolta 😀

 26. Niina sanoo:

  Harjaan pattereilla toimivalla hammasharjalla mutta siitä teho hiipuu todella nopeasti. Tällainen sähköhammasharja olisi ihan huippu juttu!!!

 27. Tuuli sanoo:

  Välillä yritän käyttää sähköhammasharjaa, mutta mulla on niin arat hampaat, että ei oikein onnistu. Joten pääsääntöisesti käytän tavallista hammasharjaa.

 28. Senni sanoo:

  Sain muutama vuosi sitten ystäviltäni lahjaksi sähköhammasharjan ja siitä asti sitä olen käyttänyt. Huomasin, kuinka paljon tehokkaampi sähköhammasharja on verrattuna tavalliseen, enkä voisi kuvitella käyttäväni enää tavallista harjaa. Hammasharjani on kuitenkin jo aika vanha, joten uusi malli tulisi ehdottomasti tarpeeseen!

 29. Matleena sanoo:

  Tavallisella pesty. Aiemmin oli sähköhammasharja, mutta taapero sen onnistui hajoittamaan.

 30. Kipsu sanoo:

  Mukana skabassa!

  Meillö on käytetty sähköhammasharjaa varmaan parikyt vuotta (lieneeköhän niin monta vuotta edes hökötys ollut olemassa?). Mun mummi ja ukki on molemmat hammaslääkäreitä ja mummi on ostanut mun sähköhammasharjat. Edelleenkin kaikkien näiden vuosien jälkeen saan joka joulu mummilta lahjaksi vaihtoharjapakkauksen.

  Miksi mä haluaisin sitten voittaa? Oral B:n tuotteet on siis tuttuja vuosikymmenten ajalta, mutta mun oma harja taitaa olla noin 6v vanha halpismalli. Siinä on niukat toiminnot ja tehot vähän heikot, joten olis kiva päästä kokeilemaan tollaista luksusversiota!

 31. Sanni sanoo:

  Tavallisella, ei ole toistaiseksi ollut varaa ostaa sähköhammasharjaa opiskelijalla 🙂

 32. Minna sanoo:

  Harjaan edelleen tavallisella hammasharjalla ja ihan hävettää myöntää tämä… Monesti jo hammaslääkäristä kehotettu vaihtamaan sähköhammasharjaan, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä nyt olisi hyvä aika sille? Olen juuri käynyt hammaskivenpoistossa ja hampaita on muutenkin paikkailtu, vielä on viisauden hampaan poisto edessä, mutta sen jälkeen voisi aloittaa vähän niinkuin puhtaalta pöydältä ja alkaa harjaamaan paremmin! Ehkä vähentyisi hammaslääkärikäynnitkin..

 33. Riina sanoo:

  Mä olen harjannut pitkään sähköhammasharjalla, mutta se meni rikki muutama kuukausi sitten ja hampaiden pesemimen tavallisella harjalla tuntuu kamalalta! Sähköhammasharjalla saa todellakin ihan erilaisen puhtauden tunteen suuhun. 🙂

 34. Veera sanoo:

  Käytän tavallista hammasharjaa, koska en vaan ole saanut hommattua itelle sähköhammasharmaa mutta ois kyllä tarpeellinen tuo sähköhammasharja nii pysyis hampaat vielä paremmassa kunnossa.

 35. Marika sanoo:

  Sähköharjalla ehdottomasti! Kun sen ostin, en ole käsiharjalla enää harjannut. Tuntuu, että sähköharjalla saa paljon paremmin puhdistettua kaikki hampaat ja tulee aina harjattua vähintään se 2 minuuttia.

 36. Pulla sanoo:

  Sähköhammasharjalla. Tuntuu hampaat puhtaammilta kuin perushammasharjalla harjatessa.

 37. Hanna Nyström sanoo:

  Sähköhammasharjalla koska puhdistaa paljon paremmin.

 38. Katariina sanoo:

  Sähköhammasharjalla tulee harjattua, juurikin sen vuoksi, että on helppo tietää millon on harjannut tarpeeksi kauan. Itsellä kuitenkin alkeellinen versio käytössä ja tämä onkin ainut toiminto, mikä harjasta löytyy. Olisi huippua tietää jo hampaita harjatessa kuinka hyvin todellisuudessa harjaa hampaat!

 39. Sara sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, mutta omani olen saanut 3 vuotta sitten joululahjaksi eli todellakin kaipaisi jo päivitystä!

 40. Nimetön sanoo:

  Harjaan hampaani vielä tavallisella harjalla, mutta olen jo kauan suunnitellut vaihtavani sähköhammasharjaan, kunhan opiskelijabudjetti antaisi myöten 🙂

 41. Cecilia sanoo:

  Harjaan ikivanhalla sähköhammasharjalla Oon miettiny että pitäiskö päivittää, kun se alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt. Mutta kyllä suosin ehdottomasti enemmän sähköhammasharjaa kun tavallista

 42. Sanni sanoo:

  Harjaan hampaani vielä tavallisella hammasharjalla, mutta olen jo kauan suunnitellut vaihtoa sähköhammasharjaan, kunhan opiskelijabudjetti antaisi myöten 🙂

 43. HannaB sanoo:

  Tavallisella harjalla. Vanha sähköharjani sanoi sopimuksen irti enkä ole ostanut uutta.
  Tulisi siis todella tarpeeseen! 🙂

 44. Sara123 sanoo:

  Harjaan hampaani tavallisella hammasharjalla. Ei vaan koskaan ole tullut hommattua sähköhammasharjaa 🙂 Pitäisi kyllä testata!

 45. Koen että hampaiden terveys on todella tärkeä asia.
  Olen itse raskaana rv 22, joten asia korostuu nyt vielä enemmän.

  annika.s.peltonen@gmail.com

 46. Suvi sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska sillä on paljon helpompaa puhdistaa myös takimmaiset hampaat ja ienrajat kunnolla. Olisin kyllä iloinen tuollaisesta Bluetooth -hammasharjasta! 🙂

 47. Riina sanoo:

  Tavallisella.

  t. opiskelija (vastannee tuohon miksi -kysymykseen 🙂

 48. Lode sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa paljon hampaat puhtaammiksi.

 49. Katja sanoo:

  Sähköhammasharjalla mutta uus pitäisi hommata

 50. Salli sanoo:

  Käytän ihan tavallista hammasharjaa .hammaslääkäri kyllä suositteli pariviikkoo sitten sähköhammasharjan käyttöä .mukaan arvontaan.

 51. Katariina sanoo:

  Pesen hampaani tavallisella harjalla vaikka ikeneni varmasti tykkäisiä enemmän sähköhammasharjasta hinta on tähän mennessä opiskelijana ratkaissut.. Toi olisikin niin ihana voittaa

 52. M sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjailen! Siksi että sillä saa oikeasti suun puhtaan tuntuiseksi. Reissuun otan mukaan normiharjan ja kotiin palatessa on kyllä hyvä fiilis pestä ekan kerran taas sähköhammasharjalla. Tuntuu että no Nyt on puhtaat hampaat 😀

 53. Annastiina sanoo:

  Sähköhammasharjalla, kesti aikaa ennenkin oppi mutta kannatti!

 54. Pallukka sanoo:

  Vielä mennään ihan perinteisellä harjalla, mutta hankintalistalla olisi kyllä sähköhmasharja!

 55. S sanoo:

  Aina sähköhammasharjalla, puhdistaa tehokkaammin!

 56. Anni sanoo:

  Tavallisella harjaan vielä, vaikka viime aikoina olen kovasti miettinyt sähköhammasharjan ostoa! Kauppareissujen yhteydessä olen useastikin käynyt katselemassa sähköhammasharjoja, mutta ne ovat kuitenkin jääneet kauppaan. Melko kallis hinta on mietityttänyt.. Nyt olisinkin iloinen jos voittaisin!

 57. Essi sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla, mutta suunnitellut jo pitkään sähköhammasharjan hankkimista. Hankkiminen on kuitenkin aina jäänyt ja jäänyt… Voi kunpa nyt voittaisin! 🙂

 58. Mirella sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, tavallisella harjatessa iskee ientulehdus saman tien.

 59. Marjo sanoo:

  Sähköhammasharjalla Oral-b ”pappaversiolla”.
  Tämä ois tosi huippu ja kauniskin vielä. Ja ihan hammaslääkärin suosituksesta sähkösellä versiolla harjaan.

 60. J sanoo:

  Sähköhammasharjaan vaihtaminen on yksi ainaisista ikuisuusprojekteista, mihin haluaisin vihdoinkin päätöksen. Jospa tänä vuonna saisi pukin kontista – tai arvonnan voittona 🙂

 61. MR sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, koska sähköhammasharjani on mennyt rikki, enkä ole jaksanut ostaa uutta…

 62. Janika Sirén sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla, sillä jotenkin vain olen siihen tottunut pienestä pitäen. Olisi kyllä ihanaa päästä testaamaan sähköhammasharjaa. Tuo on vielä erittäin kauniin näköinenkin!

 63. Saana sanoo:

  Meille pesee sähköhammasharjalla hampaat koko perhe. Ihan yksivuotiaasta lähtien! Tulee niin paljon puhtaamman tuntuiset ja helpompi lapsiltakin pestä sillä

 64. Nora sanoo:

  sähkohammasharjalla! joka on valitettavasti jo monta vuotta vanha

 65. Karoliina sanoo:

  Harjannut melkeinpä aina tavallisella harjalla, kun koskaan ei ole oikeastaan käynyt mielessä sähköhammasharja, ehkä pelottanut että se pyöriminen on niin voimakasta että se satuttaisi hampaita, kamalan kuulosta mutta tää on ollu mun kuva 😀 Ehkä jos tässä voitan niin voin mun pelot viimeinkin selättää aiheesta!

 66. Pinja sanoo:

  Sähköharjalla harjaan. En tosin noin uudella ja upealla kuin tuo ruusukulta!

 67. Lina sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla, kun ei oo saanut aikaiseksi hommata sähköhammasharjaa. Oishan se kyllä parempi vaihtoehto.

 68. Maria sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut käytössä niin kauan kuin muistan, meillä äiti on aina puhunut niiden puolesta ja on ollut tosi itsestäänselvää käyttää sellaista. Harjan päivittämisen paikka tosin olisi, oma on ties kuinka vanha jo

 69. Virpi sanoo:

  Täällä harjataan sähköhammasharjalla aina. Tulee paljon puhtaampi tulos kuin tavallisella harjalla.

 70. Annika sanoo:

  Sähköhammasharjalla oon harjannu kunnes se sanoi sopimukset irti. Ja tälleen opiskelijabudjetilla ei raaskii uutta ja parempaa hankkia.

 71. Anni sanoo:

  Ehdottomasti mukana kilpailussa. Kun 2013 vuonna siirryin käyttämään sähköhammasharjaa, ei paluuta ole enään vanhaan. Sähköhammasharjalla saa niin paljon puhtoisenpaa jälkeä<3

 72. OO sanoo:

  Mukana arvonnassa!!!! Pesen sähköhammasharjalla (jo varmaan 5v vanha niin pitäisi päivittää….) 😀
  Pesen sillä koska eron huomaa normi harjaan, sähköisellä pystyy peseen vaikka oma toimintakyky laskisi ja manuaalisesti harjaaminen vaikeutuisi. sairastuin tulehdukselliseen sairauteen jossa kaikki infektiot on pahasta, hampaista pitää pitää entistä parempi huoli nyt. mukavaa joulun odotusta! 🙂

 73. jiip sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska tällöin itsellä muodostuu vähemmän hammaskiveä enkä harjaa hampaita / ienrajoja liian voimakkaasti. Sähköhammasharjalla hampaat tulevat kaiken kaikkiaan paljon puhtaammiksi kuin tavallisella harjalla.

 74. Sanna sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla. Sähköhammasharja on ollut ajatuksena hankkia mutta vielä en ole sitä raaskinut ostaa, se olisikin oiva joululahja 🙂

 75. Heini sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharjalla! Niin huomattava ero lopputuloksessa että vanhaan ei ole paluuta 🙂 Ja upeeta että toi harja on tosiaan jo ulkoisestikin HIENO! 😀

 76. Katariina sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, harjannut jo melkein 10 vuotta. Tuntuu että hampaat tulevat puhtaammaksi sähköhammasharjan kanssa.

 77. Maijueveliina sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska koen että hampaat ovat silloin puhtaammat ja paremmin pestyt. 🙂 uusi harja tulisi kyllä jo tarpeeseen!

 78. tt3 sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla, sähköhammasharjaan siirtyminen on tuntunut liian isolta muutokselta. 😀 Mutta haluaisin pitää niin hyvää huolta hampaistani kuin mahdollista.

 79. Jenna sanoo:

  Muistan, kun joskus yläasteella vaihdoin normi harjasta sähköiseen ja sillä tiellä ollaan edelleen! Se puhtauden tunne, jonka sähkösellä harjalla saa on vaan niin parasta. Aivan eri kuin perus harjalla. Olisi mahtavaa saada päivitettyä tuo vanha sähköhammasharja tuohon upeaan uutuuteen! Menee kyllä ehdottomasti ostoslistalle jos ei arpaonni suosi.

 80. Napsu sanoo:

  Sähköhammasharjalla aina!

 81. Nora sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla koska se on paljon tehokkaampi ja miellyttävämpi 🙂

 82. 6tytönäiti sanoo:

  Tavallisella harjalla pesen. Ei ole tullut kokeiltua sähköhammasharjaa vielä.

 83. Tuuli sanoo:

  Sähköhammasharjalla ehdottomasti, koska sillä saa suun ainakin tuntumaan puhtaammalta ja raikkaammalta Vanhasta alkaa olla akku niin finaalissa, että uusi harja olis enemmän kun tervetullut☺️

 84. Sallis sanoo:

  Tavallisella olen aina harjannut! Nyt voisi kokeilla sähköhammasharjaa. Kokenut manuaalisen helpompana tähän asti .

 85. Iitawaa sanoo:

  Vanhempieni luona käytän sähköhammasharjaa, mutta toistaiseksi poikaystäväni luona normaalia hammasharjaa. Sähköhammasharja on kyllä huippukätsy ja on tarkoitus jossain vaiheessa hankkia myös poikaystävän luo omansa 🙂 Olisi kyl superhienoa jos voittaisin tämän älysähköhammasharjan, koska se on samalla niin kaunis kun käytännöllinen! Hyvää Joulukuun alkua teille ja tytöille <3

 86. Isa sanoo:

  Kummallakin. Riippuu fiiliksestä.

 87. Kaisa sanoo:

  Itse pesen aivan tavallisella sähköhammasharjalla. Heti hampaat tuntuvat puhtaammilta verrattuna tavallisella harjalla pestyjä hampaita

 88. JennaK sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla. Haluaisin kovasti ottaa sähköhammasharjan testiin, mutta vielä ei ole ollut varaa ostaa. Innolla siis mukana kisassa 🙂

 89. Jenni sanoo:

  Oralin harja on ollut jo vuosia käytössä ja kaipaisi päivitystä uudempaan!

 90. Petu sanoo:

  Harjaan sekä tavallisella että sähköhammasharjalla, mutta en tietenkään samaan aikaan. Tavallisella teen nopean pesun, pitäisi kyllä jaksaa pestä aina sähköhammasharjalla.

 91. Nana sanoo:

  Perinteisellä harjalla. Se on kätevä napata mukaan reissuun kun lähtee, mutta kotona voisi kyllä siirtyä käyttämään kunnon sähköhammasharjaa.

 92. Sonja sanoo:

  Harjaan tavallisella sähköhammasharjalla, koska sillä saa harjattua paljon perusteellisemmin kun pelkällä tavallisella harjalla. Olis kiva voittaa uusi, varsinkin noin hieno! 🙂

 93. Salla sanoo:

  Olen muutaman vuoden verran harjannut sähköhammasharjalla enkä vaihtaisi enää pois, koska sillä saa puhtaampaa jälkeä aikaiseksi 🙂

 94. Julia sanoo:

  Meillä kaikki harjaa Oral B professional care sähköharjalla ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Sähköharjalla juuri sen takia että paljon nopeampaa ja puhdistaa hampaat paremmin. Toi uus olis mulle tosi ihana ja väri on niin täydellinen

 95. Mira sanoo:

  Itse käytän sähköhammasharjaa. Se on vaan kätevämpi kuin normi hammasharja ja tuntuu, että sillä saa puhtaammat hampaat.

 96. Roosa L sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska se on tutkitusti tehokkaampi kuin tavallinen ja sillä tulee ihanan puhtaan tuntuiset hampaat!

 97. Veera sanoo:

  Harjaan hampaani myös oral-b sähköhammasharjalla siksi, että sillä tulee paljon puhtaampi tunne suuhun kuin tavallisella harjalla! 🙂

 98. O sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska se puhdistaa paremmin!

 99. Laura sanoo:

  Sähköhammasharjalla ollaan menty jo vuosien ajan, saa niin paljon puhtaammat hampaat!

 100. Eeva sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, koska olen vaan aina vetkutellut sähköhammasharjan oston suhteen, vaikka hammaslääkärikin sitä on mulle suositellut, kun harjaan normi soft-harjallakin liian kovaa.

 101. Venla sanoo:

  Todella paljon toivoisin tuota sähköhammasharjaa! Käytössä itsellä tavallinen hammasharja eikä budjetti ole antanut periksi sähköhammasharjan ostamiseen.

 102. Nepa sanoo:

  Tällä hetkellä perinteiselläharjalla mennään. Tämmöinen olisi ihan mahtava lahja ja pääsisi kovaan käyttöön! En ole raaskinut ostaa vielä uutta, kun edellinen sähköhammasharja hajosi. Ja jos nyt hankin uuden niin saa kyllä olla parasta luokkaansa mitä kaupasta löytyy. Olen myös välttänyt kaikki hammasongelmat tähän asti, ihme ja kumma Pidän hampaiden hoitoa erittäin tärkeänä ja harjailen koirankin hampaat joka ilta Mukavaa joulukuun alkua

 103. Pauliina sanoo:

  Sähköhammasharja! Sillä tulee selkeästi puhtaampaa jälkeä. 🙂

 104. Ninni sanoo:

  Tavallisella harjalla harjaan + tottakai lankaus. Suu pysynyt terveenä näin, mutta olisihan tuo sähköharja huikea!

 105. A sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska tuntuu että hampaat puhdistuu paremmin!

 106. Laura sanoo:

  Sähköhammasharja käytössä, pitäisi ostaa uusi, niin olisi tehoja paremmin, edellinen kymmenen vuotta vanha 😀 Itsellä hampaat vinot ja välit ahtaat, joten peseminen on tarkkaa sen puolesta. Sähköhammasharjalla tulee puhtaammaksi hampaat, sekä tavallinen harja liian kova omaan suuhun. 🙂

 107. Alexilo sanoo:

  Vitsit mikä arvonta! Tavallisella harjailen, vaikka sähköinen houkuttaisi niiin paljon! Ja tää on vielä noin hieno!! Opiskelijana ei vaan oikein ole ylimääräistä rahaa, jonka sijoittaa hammasharjaan, siksi tällä hetkellä käytössä se tavisversio.

 108. Ellen sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, koska nykyinen sähköhammasharjani on tympeä käyttää!

 109. Anna sanoo:

  Molemmilla. Iltaisin huolellisesti sähköhammasharjalla ja aamuisin tavallisella harjalla, koska sähköversion ääni tuntuu unisena niin kovalta.

 110. Nenne sanoo:

  Tavallisella harjaan, vaikka pitäisi kyllä olla tuo sähköhammasharja. Meillä on ollut huonosti pistorasia vessassa, joten lataamisen vuoksi olen kokenut tavallisen helpompana.

 111. Venla sanoo:

  Tällähetkellä harjaan tavallisella harjalla, sillä opiskelijabudjetilla en raaski ostaa sähköhammasharjaa. Tämä ruusukultainen sähköhammasharja olisi täydellinen, koska se on todella nätti ja tulisi kovasti tarpeeseen!

 112. leijonamama sanoo:

  Pesen sähköhammasharjalla, ihan vaan senkin vuoksi että koko suu tuntuu paaljon puhtaammalta harjauksen jälkeen. Usein normi hammasharjalla pestessä hampaisiin jää silti ”likakerros” mitä ei tunnu saavan pois. Tämän oon huomannut sen jälkeen kun siirtynyt sähköhammasharjaan 🙂

 113. iida sanoo:

  Mukana ehottomasti!! Ja tavan hammasharjalla koska en oo saanu hommattuu viel sähköstä ja opiskelijabudjetilla muutenki mennää olis aivan huippuu voittaa!

 114. Johanna sanoo:

  Olen harjannut pitkään sähköhammasharjalla joten tuntuu ettei tavallisella enää lähde hampaat puhtaaksi! Tämä olisi ihana saada:)

 115. Maiju sanoo:

  Itse harjaan iltaisin tavallisella ja aamuisin sähköhammasharjalla. Tämä on ehkä vähän vanhoja peruja, ettei vanhan harjani pörinä herättäisi meidän pientä. Ääni on nimittäin oikeasti aikamoinen 🙂

 116. Elli-Noora sanoo:

  Puoliso käyttää sähköhammasharjaa, mutta itselle jäänyt pitkän oikomishoidon jälkeenkin tapa pestä hampaat tavallisella hammasharjalla. Vaikka niin helppoa se olisi vain vaihtaa itsellenikin sähköhammasharjan harjaspää! 🙂

 117. HKS NO sanoo:

  Harjaan useimmiten tavallisella hammasharjalla, koska olen jo vuosia niin tehnyt eikä reikiä ole tullut. Kuitenkin jonkin verran vihlontaa on hampaissa ja voi olla, että tarve sähköhammasharjalle on kasvanut. Kaunis ruusukultainen harja myös innostaa pesemään kunnolla ja sovellus vaikuttaa mielenkiintoiselta! Toivon, että pääsisin joskus omistamaan kyseisen harjan, vaikka en tästä voittaisikaan sitä. 🙂

  Hyvää joulun odotusta!

 118. Venlu sanoo:

  Mukava kuulla ajatuksiasi tästä asiasta! Suu omahoito on tosiaan äärettömän tärkeää 🙂 Itsekin käytän aina sähköhammasharjaa, sillä sen kanssa harjaustekniikkani on parempi verrattuna manuaaliseen harjaan. Sähköhammasharjaa on helppo kuljettaa ienrajaa pitkin hampaita myötäillen ja sen pienellä päällä pääsee tehokkaasti puhdistamaan myös poskihampaiden distaaliset pinnat. Itselläni on kerkiverto oral B:n harja, mutta salaa olen näistä hienoimmista harjoista haaveillut!

 119. Anonyymi sanoo:

  Harjaan ihan perus sähköhammasharjalla, mutta sen voisi joskus uusia, joten tämä malli on ihan super siistin näköinen ja ominaisuuksiltaan just huippu! Tekisi harjauksestakin mielenkiintoisempaa, kun näkee puhelimesta, mitä kohtaa kannattaa parantaa 🙂 Tulisi todella tarpeeseen!

 120. Ella O sanoo:

  Harjaan hampaitani aivan tavallisella harjalla, koska en aikaisemmin tajunnut, että sähköinen olisi parempi. Nyt kun olen sen tajunnut, niin olen opiskelija, eikä ole valitettavasti rahaa. Olen kuullut, että harjaan juurikin liian kovaa

 121. Jenni sanoo:

  Tavallisella harjalla harjaan. Olen haaveillut jo useamman vuoden sähköhammasharjasta, mutta koskaan en ole saanut aikaiseksi hankkia sellaista. Ja nyt hoitovapaalla olevana yksinhuoltajana kaikki hankinnat keskittyy lähinnä lapsen tarpeisiin, joten se sähköhammasharja on edelleen hankkimatta.

 122. Iris sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, pinkillä tietenkin, mutta toi on huikeen värinen ja ihana sähköhammasharjalla oon harjannu ylä-asteelta asti eli nyt noin 10 vuotta jo!

 123. Taru sanoo:

  Heippa! Aivan älyttömän kaunis hammasharja! Mulla on sähköhammasharja ja tavallinen ja käytän edelleen molempia mutta pääsääntöisesti sähköistä! Aloitin taas noin 3 vuoden välttelyn jälkeen hammaslääkärissä ravaamisen ja nyt sitten kärsitään seuraukset 😀 mut tosi söpö harja! Tuolla pesis varmaa tunnin välein 🙂

 124. Sallikka sanoo:

  Harjaan tavallisella. En ole raaskinut ostaa sähköhammasharjaa..

 125. Marjo sanoo:

  Minulla käytössä on normaali hammasharja, mutta pitkään olen jo miettiny sähköhammasharjan ostamista. Aina se on vain jostain syystä jäänyt, joten tulisi kyllä tarpeeseen!

 126. Riina sanoo:

  Mulla on sähköhammasharja, mutta semmoinen tosi halpa eikä pyöreäpäinen eli uutta tarvittaisiin!

 127. RP sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska sillä saa ehdottomasti parhaan lopputuloksen. Jos voittaisin, niin menisi ehdottomasti lahjaksi siskolle

 128. Noora sanoo:

  Harjaan tavallisella. Kotona sähköhammasharja mutta jotenkin se jäi.. Pitääpä ottaa käyttöön! 🙂

 129. Nora sanoo:

  Sähköhammasharjalla(joku halpis) koska parempi ja helpompi kuin normi. Joskus myös normaalilla hammasharjalla

 130. Ennu sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska sillä saa puhtaammat hampaat kuin tavallisella hammasharjalla. Mutta vanhassa harjassani on akku niin huono ettei kestä ku max 2 harjauskertaa, joten uudelle olisi tarvetta. 😉

 131. Mymmeli sanoo:

  Vielä tavallinen hammasharja käytössä, mutta nyt syksyllä sain hammaslääkäriltä palautetta että kannattaisi vaihtaa sähköiseen..toi hammasharja kuulostaa huikeelta!

 132. Jempula sanoo:

  Tavallisella. Monesti katsonut sähköhammasharjaa, mutta ei vaan raaski ostaa.

 133. zirpale sanoo:

  Tavallisella

 134. Anni sanoo:

  Mä oon kans harjannut tavalliseöla harjalla koko ikäni kunnes muutama vuosi sitten sain ekan sähköhammasharjan ja nyt ois vaikeaa kuvitella elämää ilman sitä! Parasta kun ei tarvitse itse kellottaa sitä parin-kolmen minsan harjausaikaa, vaan harja kertoo, ja senkin harjaanko hyvin vai huonosti. Pa-ras-ta!

 135. Emma sanoo:

  Tavallista hammasharjaa. Vaikka tiedänkin että sähköhammasharja olisi parempi mutta näin opiskelijana ei tule sijoitettua sellaiseen heti ensimmäisenä.

 136. Mertsi sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska hammaslääkäri suositteli vaihtamaan siihen.

  Omistan tosin halvimman mahdollisen, eikä sillä harjaaminen ole kauhean nautinnollista ja kuulunkin siksi just noihin, jotka pesee hampaat, mut hiukan huithapelisti sieltä täältä. Ois kyllä unelma tää harja, mut pihistelen aina väärissä asioissa. Sitä jotenkin ajattelee, että ku tää on ”vaan” hammasharja 😀

 137. Peppi sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla. Mulle on onneksi opetettu pienestä pitäen hampaiden hoidon tärkeys (erityisesti mun mamma oli tarkka, suuhygienisti.. :D). Juurikin siitä syystä, että se on tehokkaampaa ja parempi vaihtoehto hampaille. Matkoilla tosin aina tavallisella, kun mun harjassa on niin huono akku.. Uusi harja olis siis enemmän kuin tervetullut!

 138. Tiiamari sanoo:

  Sähköhammasharjaa oon käyttänyt siitä lähin, kun veljen puoliso siihen hammaslääkäriopiskelijana patisti muutamia vuosia sitten . Enkä oo sitä harmitellut päivääkään <3

 139. Anniina sanoo:

  Harjaan hampaani tavallisella hammasharjalka koska en ole saanut ostettua sähköhammasharjaa. Sähköhammasharja tulisi siis tarpeeseen 😀

 140. TarjaL sanoo:

  Sähköhammasharjalla reilu vuosi ja juurikin sen parhaan pesutuloksen vuoksi.

 141. Carina sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa eikä paluuta enään ole!❤️ Sähköhammasharja pesee hampaat ihanan puhtaiksi mitä normi harja ei tee..

 142. Jenni sanoo:

  Mukana arvonnassa itse harjaan sähköhammasharjalla, puhdistaa mielestäni paremmin kuin tavallinen hammasharja.

 143. Ansku sanoo:

  Sähköhammasharjalla jo monta vuotta, koska olen todennut sen olevan parempi verrattuna normiharjaan! Viime hammaslääkäri käynnillä ei ollut reikiä, onneksi! Osallistun arvontaan, olis jo aika päivittää harja!

 144. Sannis sanoo:

  Sähköharjalla harjaan, mutta meillä on kyllä huomattavasti vähemmän älykäs harja eli mukana ollaan.

 145. Laura sanoo:

  Harjaan sähkärillä, mutta se on jo aika vanha, joten tällaista uudempaa ja varmaan triplasti parempaa olis kiva käyttää!

 146. Krista sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla, koska siihen olen tottunut. Olisi kiva kyllä kokeilla sähköhammasharjaa, jota ei ole ikinä tullut kokeiltua. 🙂

 147. L sanoo:

  Harjaan hampaat sellaisella perus Oral-B sähköhammasharjalla, koen hampaiden puhdistuvan sillä paremmin tavalliseen hammasharjaan verrattuna.

 148. Essi sanoo:

  Harjaan aamuisin perinteisellä hammasharjalla, koska sillä harjatessa tahna vaahtoutuu paremmin ja suu tuntuu raikkaalta. Iltaisin kaipaan perusteellisempaa puhdistusta ja teen sen sähköhammasharjalla.

 149. Lottae sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, sillä se tuntuu puhdistavan paremmin.

 150. Sanna sanoo:

  Tavallisella harjaan, mutta haaveillu sähköharjasta

 151. Janina sanoo:

  Harjaan kummallakin! Jos harjaan aamulla sähköhammasharjalla, harjaan illalla normaalilla ja toisinpäin.

 152. tiina sanoo:

  Molemmilla! Sähköhammasharjalla ehdottomasti parempi tulos mut joskus tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikeelta ottaa se esiin, ni mennään taviksella.

 153. Leena sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, mutta uusi tulisi tarpeeseen, kun nykyisestä tuntuu akku loppuvan hirveän äkkiä nykyään.

 154. SallaM sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska hampaista tulee silloin puhtaammat.

 155. siiri sanoo:

  harjaan ihan perusharjalla, mutta sähköhammasharjan osto on ollut mielessä jo pitkään!

 156. Johanna sanoo:

  Onpa muuten nätti harja, pakko sanoa 😀 Harjaan tavallisella harjalla, mutta kaapissa pölyttyy myös sähköhammasharja, ollut siellä 4 vuotta… Silloin päätin että hommaan sähköhammasharjan, mutta vastoin suunnitelmiani, nappasin hyvästä tarjouksesta mukaani yksilön, jossa ei ollut pyöreä harja, enkä tykännyt. Ja koko lataushommeli oli jotenkin kömpelö, enkä jaksanut sitä, joten tässä ollaan 😀

 157. Anna sanoo:

  Minulla on käytössä sähköhammasharja, siirryin käyttämään sitä kun sain sen joululahjaksi ja enää en osaisi edes normi hammasharjaa käyttääkään! Mutta olisipa mahtavaa saada tuo kyseinen sähköhammasharja sillä sitten näkisi kuinka tarkasti tuleekaan pestyä jos ei niin keskity hommaan 😉

 158. Greta sanoo:

  Olen käyttänyt sähköhammasharjaa jo monta vuotta. En koskaan palaa tavalliseen harjaan koska sillä ei vaan saa niin puhtaaksi hampaita kun sähköhammasharjalla.

 159. Saara sanoo:

  Sähköhammasharjalla. Hampaat tuntuvat tulevan sillä paljon puhtaammiksi, kuin tavallisella harjalla.

 160. Milla sanoo:

  Sähköharjalla! Tuleehan sillä vaan yksinkertasesti paljon siistimpää jälkeä ku normiharjalla

 161. Ruska sanoo:

  Mä harjaan tavallisella, mikä nyt tämän postauksen jälkeen vaikuttaa tosi huonolta jutulta 🙁 eli sähköhammasharja olisi ihan tervetullut tähän talouteen!

 162. Hannele sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, mutta se on edullisin sekä myös vanha ja tuo sinun mallisi tulisi hyvään käyttöön 🙂

 163. Elsa sanoo:

  Mulla on tavallinen harja käytössä. Muulla perheella on sähköhammasharja, mutta mä olen jotenkin jumahtanut puoli vahingossa tavalliseen. 😀 Ei ole lopullinen ratkaisu, ehdottomasti jossain vaiheessa siirryn sähköhammasharjaan. Ihana palkinto!

 164. Brit sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla, mutta olen harkinnut sähköiseen siirtymistä. Tällä olisi hyvä testata, olisko mun juttu! 🙂

 165. klaara sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjaan koska tällä saa hampaat puhtaammiksi kuin tavallisella harjalla. Hyvää joulun odotusta!

 166. Viivi sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, sillä normaalilla hammasharjalla harjatessani painan usein liikaa eivätkä hampaat tunni tulevan puhtaiksi! Olisi mahtava voittaa älyharja!

 167. Mari kokko sanoo:

  Tällä hetkellä käytän tavallista harjaa, sähköhammasharja on ollut hankintalistalla, mutta jäänyt vielä ostamatta. Olisi huippua voittaa 🙂

 168. Anna sanoo:

  Sähköhammasharjalla

 169. Inka sanoo:

  Harjaan ihan tavallisella harjalla, koska se on tuntunut kaikkein helpoimmalta vaihtoehdolta. Nyt kuitenkin haluaisin panostaa suuhygieniaan vieläkin enemmän!

 170. SiukkuP sanoo:

  Normiharjalla. Vielä. Aiemmat kokeilut sähköversioilla saaneet ikenet aroiksi. Ja jopa vuotamaan. Aika iso kynnys ollut kokeilla enää…

 171. Laura sanoo:

  Harjaan hampaani tavallisella hammasharjalla, mutta useamman kerran olen ajatellut, että ehkä olisi parempi hommata sähköhammasharja. Tuo Oral-B:n harja vaikuttaa kyllä laadukkaalta! 🙂

 172. Karoliina sanoo:

  Käytän tavallista hammasharjaa, mutta jo pidemmän aikaa on täytynyt sähköiseen versioon vaihtaa. Tämä olis ihan huippu!

 173. Petra sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, mutta oon kyllä kuullut paljon hyvää sähköhammasharjoista ja varmaan se olisi hampaille parempi vaihtoehto 🙂

 174. Elina sanoo:

  Meidän perheessä on iän vanha, kylläkin asiansa ajava sähköhammasharja sekä tavalliset hammasharjat. Käytän monesti vain tavallista hammasharjaa, vaikka tiedän ettei pesutulos ole niin perusteellinen kuin että pesisi sähköhammasharjalla. Ehkä täytyisi päivittää sähköhammasharja uudempaan malliin niin pystyy pitämään suun takuu varmasti puhtaana.

 175. Miba sanoo:

  Olen pienestä pitäen harjannut hampaani sähköhammasharjalla (lukuunottamatta joitain reissuja, joille olen saattanut ottaa vain tavallisen hammasharjan mukaan) enkä kyllä luovu tästä harjasta! Tuntuu niin oudolta aina, jos joutuu harjaamaan normaalilla harjalla, tai jos sähköharjasta loppuu akku. Tarvitsisinkin tässä piakkoin uuden harjan, kun edellisessä alkaa akku tyhjenemään sellaista vauhtia, että harja saa olla jatkuvasti latauksessa! Tää ruusukulta on kyllä niin herkun näköinen, että toivon todella onnen osuvan kohdalleni!

 176. Sanni sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla ja takaisin normiin en vaihda kuin satunnaisilla mökkireissuilla. Käytössä just Oral-B, mutta jo monta vuotta vanha malli koska ei ole ollut varaa päivittää tuollaiseen älymalliin vaikka sellainen kyllä todella kiinnostaisi

 177. Hanna sanoo:

  Harjaan hampaani hammaslääkärini suosituksesta sähköhammasharjalla. Omani taitaa olla se halvin Oralin malli, joka iänsä puolesta olisi jo hyvä vaihtaa jo uudempaan – uusi sähköhammasharja tulisi siis tarpeeseen, joten mukana kilpailussa!

 178. Vima sanoo:

  Oi vitsi olen jo pitkään miettinyt uuden sähköhammasharjan hankkimista, edellinen oli juuri tuommoinen pyörivä mutta nykyiseen saa vaan niitä erilaisia ”pitkulaisia” enkä tykkää niistä yhtään niin paljon. Jospa tästä nyt voittaisi joululahjaksi uuden tai jos ei niin sitten vaan pukille lahjatoivetta 🙂

 179. Jonna sanoo:

  Tänne kelpaisi sähköhammasharja, pitkään olen semmoisen halunnut mutta jotenki ei ole raaskinut ostaa mitään laadukasta (=kallista) harjaa. Edelleen siis ihan normiharja käytössä ihan vaan taloudellisista syistä.

 180. Anni sanoo:

  Isältäni sain monta vuotta sitten ensimmäisen Oral B:n sähköhammasharjani, tavalliseen en enää vaihtaisi!

 181. Krista sanoo:

  Meillä harjataan Oral-B:n sähköhammasharjoilla! 🙂 Lopputulos on aivan eri luokkaa kuin tavallisella hammasharjalla! Ja tämä uusi ihana, naisellisen värinen harja olisi kyllä tervetullut meille! 🙂

 182. Sonja sanoo:

  Harjaan tavallisella ja oon euroopan hätäisin hampaidenpesijä! Sähköversio ois tarpeen toden teolla.

 183. elina sanoo:

  Tosi hyvä postaus, olit kirjoittanut asiasta tosi hyvin ja monipuolisesti 🙂 Hampaiden harjauksesta pitäisi muutenkin puhua enemmän!
  Minä pesen tavallisella hammasharjalla. Joskus kokeilin avopuolisoni sähköhammasharjaa, mutta se tärryytti niin paljon, että en pystynyt harjaamaan sillä. Varmasti ajan myötä olisin tottunut. Olen haaveillut sähköhammasharjasta, että joskus kun varani sellaiseen (ja mielelläni laadukkaaseen sellaiseen

  • elina sanoo:

   Voi, painoin vahingossa kommentoi nappia ennen aikojaan…
   Jatkan siihen mihin jäin; Olen haaveillut sähköhammasharjasta (ja mielelläni laadukkaasta sellaisesta, joka ei tunnu sitä niinkun porakone iskettäisi suuhun), joten olen ajatellut sellaisen hankkia, kun joskus varat riittävät laadukkaaseen harjaan 🙂 Minulla on Sjögrenin syndrooma, jonka vuoksi suu on todella kuiva ja hampaat reikiintyvät todella herkästi. Sähköhammasharja varmaan voisi sitä ehkäistä! 🙂

 184. Ellen sanoo:

  Tavallisella, vanhasta tottumuksesta 🙂

 185. Hattara sanoo:

  Sähköhammasharjalla on tullut harjailtua jo kymmenen vuotta, enkä vaihtaisi mistään hinnasta enää sitä pois ;D hampaat on kiittänyt ja hampaiden pinta tuntuu joka harjauskerran jälkeen ihanan sileältä!

 186. Marjaana sanoo:

  Sähköhammasharjalla, jonka mieheni osti mulle lahjaksi.

 187. Piia sanoo:

  Harjaan normiharjalla ja vaikka monesti on ostoslistalla ollut sähköhammasharja, niin silti aina on tässä kohtaa säästänyt ja ostanut edelleen normiharjan. Mutta tulisi kyllä tarpeeseen ☺️

 188. Emmi sanoo:

  Tavallisella, ei ole tullut ostettua sähköistä

 189. Ellis sanoo:

  Huippu arvonta! Mukaan ehdottomasti. Käytän sähköhammasharjaa, joskin perusversio ei älykäs, hehe. Satunnaisesti tavallista hammasharjaa.

 190. Jenni sanoo:

  Tällä hetkellä käytän tavallista hammasharjaa. Harjaan monesti hampaita todella kovaa ja luultavasti myös liian vähän aikaa, minkä vuoksi olen harkinnut sähköhammasharjan hankintaa. Varsinkin näin raskausaikana suuhygienian merkitys korostuu entisestään. Täytyy ehdottomasti hankkia kyseinen harja itse, mikäli onni ei suosi arvonnassa

 191. Blonette sanoo:

  Toistaiseksi vielä tavallisella hammasharjalla, pitäis opetella käyttämään sähköhammasharjaa..

 192. Emma sanoo:

  Harjaan molemmilla 😀 Aamuisin sähköhammasharjalla & lankaan hampaat, iltaisin kun oon väsynyt niin oon antanut itselleni ”luvan” laiskotella ja harjata tavallisella harjalla (silloinkin harjaan kyllä tarkasti, joten ehkä voisin vaan käyttää sitä sähköhammasharjaa silloinkin).

 193. Juli sanoo:

  Sähköhammasharjalla, nimenomaan koska sillä saa paljon paremman lopputuloksen ja hampaat kiittää 🙂

 194. Jutta sanoo:

  Sähköhammasharjalla. Se on parempi kun tavallinen. 🙂

 195. Reetu sanoo:

  Mukana arvonnassa! Mä oon just ettiny meidän perheelle uutta sähköhammasharjaa. Meillä on tosi vanha malli eikä olla nyt raaskittu vielä uudempaa ostaa. Harjaan sähköhammasharjalla iltaisin hampaat. Aamuisin monesti harjataan tavallisella, kun meillä ei ole useampaa sähköhammasharjan vartta käytössä. Nyt ois ihanaa saada uusi harja:)

 196. Sarkkuliini sanoo:

  Harjaan vanhalla sähköhammasharjalla tai tavallisella, riippuu ehtiikö mies varata sähköhammasharjan. 🙂 Kylläpä on kaunis tuo Rose Gold!!!!

 197. Johanna sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla. Harjaan sillä, koska hampaat saa paremmin pestyä ja tulee puhtaampi tunne suuhun.

 198. Ssini sanoo:

  Minulla on käytössä sekä tavallinen että sähköhammasharja 🙂 uusi sähköhammasharja tulisi tarpeeseen!

 199. Anna sanoo:

  sähköhammasharjalla, tulee puhtaampaa jälkeä ja yltää taaimmaisiin hampaisin ykäämättä 😀

 200. Eveliina sanoo:

  Käytän Oral-B -sähköhammasharjaa, olen käyttänyt aina siitä asti kun sain sellaisen itseasiassa ylioppilaslahjaksi. Normaalilla hammasharjalla harjaan herkästi liian kovaa tai muuten saan harjakset harjasta huonoon kuntoon alta aikayksikön. Toisaalta sähköhammasharjan ajastintoiminto kannustaa myös harjaamaan oikean pituisen ajan. Lisäksi minulla on edessä pienet hammasvälit, joten suuhygienisti on suositellutkin sähköharjan käyttöä. Minulla on myös ykköstyypin diabetes, jonka vuoksi suun hygieniasta ja hampaista huolehtiminen on tärkeää.

 201. Johanna sanoo:

  Sähköhammasharjalla koska sillä tulee puhtaampaa.

 202. Laura sanoo:

  Mulla on aina ollut käytössä tavallinen hammasharja, jotenkin oon kokenut sen mukavammaksi. Nyt oon kuitenkin miettinyt sähköhammasharjan hankkimista, tuntuvat vaan kovin kalliilta

 203. Emmi sanoo:

  Sähköhammasharjalla, ainoastaan lapsella on tavallinen harja mutta hänellekin pitäisi sähköhammasharja ostaa! 🙂

 204. Liina sanoo:

  Sähköhammasharja on tällä hetkellä käytössä mutta se alkaa olla niin vanha että akku ei enää kestä niin hyvin joten uusi tulisi tarpeeseen 🙂

 205. Annika sanoo:

  Hampaat tulee harjattua tavallisella hammasharjalla, sillä lapsena muistelen sähköhammasharjan kuvittaneen nenää. Nyt olisi aika testata uusiksi!

 206. Mira sanoo:

  Sähköhammasharjalla. Tulee puhtaampi suu kuin tavallisella.

 207. Maaju sanoo:

  Harjaan parhaillaan sähköhammasharjalla jossa ei ole pyörivä/pyöreä pää ja ikävä kyllä tuntuu, että se oli huono sijoitus koska suussa ei ole ihanan freesi fiilis harjauksen jälkeen:( Olisi ihana voittaa uusi sähköhammasharja kun uutta en raaski ostaa kun vain 6 kuukautta sitten hankin edellisen…

 208. Jonna sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla! Sain ensimmäisen sähköharjan kolmisen vuotta sitten joululahjaksi, eikä paluuta tavalliseen harjaa todellakaan ole! Sähköharjalla harjaamisen jälkeen hampaisiin jää vain niin puhdas tunne! 🙂

 209. pipsa sanoo:

  Tavallisella pesen aamuin illoin. Tykkään ns normi hammasharjoista,mutta tuota sähköhammasharjaa mielellään kokeilisin!

 210. Mk sanoo:

  Harjaan normaalilla hammasharjalla. Ei vain ole tullut ostettua sähköhammasharjaa, vaikka pitkään oon miettinyt sen ostamista. Mukana siis arvonnassa!

 211. avaruuskenguru sanoo:

  Mukana! Harjaan tavallisella hammasharjalla, en oikeastaan edes tiedä miksi. 🙂 Sähköhammasharjaa on mietitty jo useampi vuosi, mutta jostain syystä se ei ole vieläkään ilmestynyt meidän talouteen!

 212. Salla sanoo:

  Ihan tavallisella harjaan, en oo koskaan aatellu, että pitäis hammasharjaan panostaa niin paljon rahaa… Noin kauniiseen vois jo laittaakin!

 213. Aino sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla tällä hetkellä, ja sähköhammasharjaan tottuneelle se on kamalaa! Voitto osuisi siis hyvään saumaan 🙂

 214. kaija sanoo:

  en ole raaskinut ostaa sähköhammasharjaa, tavalliset on niin paljon halvempia

 215. Daisy sanoo:

  Sähköhammasharja. Olen niin laiska harjaamaan niin sähkö on helpompi 😀

 216. Mari sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska sillä lähtee plakit ienrajasta ja suu tuntuu harjauksen jälkeen puhtaalta :).

 217. Helmia sanoo:

  No sekä että. 🙂 kun sähköhammasharjasta loppuu akku, niin usein menee aikaa ennenkö saa sen aikaseks laitettua laturiin, niin suuri vaiva kato työntää johto seinään:D

 218. Paula sanoo:

  Sähköhammasharjalla ja koska sillä vaan saan puhtaammat hampaat! Ja tää ois hieno lahja jo kotoa muuttaneelle teinille.

 219. Aada sanoo:

  Tavallisella. Sähköhammasharja on ollut ostoslistalla jo kauan, mutta ei ole ollut varaa ostaa.

 220. Maisa sanoo:

  Toistaiseksi olen harjannut tavallisella, mutta olisipa tämä hyvä!

 221. Juulia sanoo:

  Sähköhammasharjalla,joka kylläkin vetelee viimeisiä ja uusi täytyisi hankkia!

 222. manna sanoo:

  Minulla on tavallinen harja, mutta mielelläni päivittäisin sen!

 223. Annika sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska sen avulla saa hampaat tehokkaasti ja kuitenkin hellävaraisesti puhtaaksi! 🙂

 224. Emma sanoo:

  Tavallisella harjaan mutta olen haaveilut sähköhammasharjasta. Se olisi niin kätevä ja saisi puhtaammat hampaat Sähköhammasharja onkin ainut mitä olen toivonut joulupukilta

 225. Julle sanoo:

  Käytin ennen sähköhammasharjaa, mutta viimeisiä vedellessään harja alkoi reistailemaan ja siirryin normaaliin hammasharjaan. Vaikka olenkin ehdottomasti sähköhammasharjan puolesta puhuja, on uuden harjan ostaminen jäänyt, sillä laadukas sähköhammasharja voi kertaostoksena olla aika hintava. Sähköhammasharjalla harjatessa hampaat tuntuvat ihanan puhtaita ja käyttökokemus on mielestäni muutenkin kivempi, kuin perinteisessä versiossa 🙂

 226. milli sanoo:

  Tällä hetkellä käytän normiharjaa, kahdesti aiemmin olen siirtynyt sähköhammasharjaan ja taas palannut tähän normiin. Houkuttelisi kyllä taas sähköhammasharjan kokeilu.

 227. Anni sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjaan, sillä pesutuloksen paremmuuden huomaa Kuitenkin toi uus harja ois magee, tällähetkellä käytössä vähän yksinkertaisempi malli

 228. Ella sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa hampaat puhtaammaksi! 🙂

 229. N.E.R sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, sillä tavallisella hammasharjalla ei saa yhtä puhdasta yhtä vähällä vaivalla!

 230. Rimpula sanoo:

  Sähköhammasharjasta tykkään enemmän, kuin tavallisesta. Sillä saa mielestäni puhtaammat hampaat 🙂

 231. Eveliina sanoo:

  Viimeisen vuoden ajan olen pessyt hampaani sähköhammasharjalla, koska muutimme yhteen poikaystäväni kanssa ja hän toi mukanaan kauan kaipaani harjan 😀 sen jälkeen ei ole tullut mieleenkään vaihtaa takaisin tavalliseen harjaan. Oma harja olisi kyllä kova, koska matkustelen paljon ilman poikaystävääni, eikä hän tietenkään anna minun ottaa harjaa mukaan 🙁

 232. Tiia sanoo:

  Olen harjannut lähes aina tavallisella harjalla, mutta pitäisi kyllä vaihtaa sähköhammasharjaan. En vain jostain syystä ole saanut aikaiseksi. Tämä kyllä herätti mun uteliaisuuden! 😀

 233. Elina sanoo:

  Sähköharjalla. Hampaat paljon puhtaamman tuntuiset 🙂

 234. Paula S. sanoo:

  Heippa! Hyvä ja kiinnostava arvonta niin mukana ollaan. Itse käytän kyllä jo sähköhammasharjaa ja merkkinä Oral-B. Ostin sen aikoinaan 20 eurolla, koska halusin testata päihittääkö se tavallisen hammasharjan – sille tielle jäätiin 🙂 Olen toki päivittynyt vaihtopäät, mutta itse hammasharjalle tulee tässä 2 vuotta täyteen. Mielläni voittaisin uudemman version, vielä näin uudistuneen ja nykyaikaisen.

 235. Emppu sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska koen sen helpommaksi ja paremmaksi tavaksi. Nyt tarvisin kipeästi uutta harjaa, sillä edellinen on jo monta vuotta vanha..

 236. Minni sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla koska se on aina tuntunut tehokkaammalta eikä saa ikeniä verille.

 237. Tiina sanoo:

  Perusharjalla mennään, oon jotenki skeptinen sähköhammasharjaa kohti. Pitäis joskus kokeilla!

 238. Ansku sanoo:

  Molemmat on käytössä. Pesen tavallisella jos sähköhammasharjasta on akku loppu tai olen yötä pois kotoa. 🙂

 239. Emilia sanoo:

  Harjaan molemmilla. Nykyisessä sähköhammasharjassa on todella huono akku joten sitä ei tule käytettyä joka päivä, koska unohdan aina laittaa sen lataukseen

 240. jepujep sanoo:

  Tavallisella, mutta pukilta toivoin sähköisen! 🙂

 241. Heidi sanoo:

  Vaihdoin sähköhammasharjaan n. vuosi sitten ja voin kyllä sanoa että eron huomasi heti. Välillä tulee edelleen pestyä tavallisella harjalla, kiireessä.. Ja heti suuhun jää likainen tunne.. Omassa sähköhammasharjassani ei ole mitään erikoisia toimintoja, mutta aion kyllä jatkossakin käyttää sähköhammasharjaa, sillä kun saa niin puhtaan tunteen suuhun! Ja omat hampaat on myös valkoisemmat kuin ennen tavallisella harjalla harjatessa.

 242. Tavallisella, mutta olen pitkään harkinnut siirtymistä sähköversioon. En vain ole saanut aikaiseksi.

 243. Maija sanoo:

  Aloitin harjaamaan sähköhammasharjalla, kun sain pari vuotta sitten hammasraudat aikuisikäisenä. Siihen olen jäänyt 🙂

 244. . sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla koska ei ole varaa sähköiseen, semmoinen ois kyllä ihana omistaa 🙂

 245. Minnni sanoo:

  Tavallinen harja vielä käytössä. Aikomuksena on hankkia sähköhammasharja heti kun rahatilanne sen paremmin sallii:)

 246. Riikka sanoo:

  Haluaisin niiiiiiin paljon juuri tämän. Paras joululahja ♥♡♥♡♥♡

 247. Riikka sanoo:

  Harjaan vanhalla sähköhammasharjalla koska parempi kuin tavalli e . ♥♡♥♡♥♡

 248. Johanna sanoo:

  Sähköhammasharja on käytössä. Eron huomaa vaikka mökkiviikonlopun jälkeen. Tavallisella harjalla ei vaan saa samaa tulosta kuin shköhammasharjalla.

 249. Viivi sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, jotta hammaskiveä syntyisi vähemmän.

 250. sanna sanoo:

  käytössä enemmän tavallinen harja

 251. Henna Mikkonen sanoo:

  Sähköhammasharjaan siirtymisen jälkeen paluuta ei ole ollut! Harja on kuitenkin jo useamman vuoden vanha ja kaipaisi päivitystä. Sähköhammasharjalla harjauksen jälkeen suu tuntuu aivan huomattavasti puhtaammalta verrattuna tavalliseen harjaan. Mielestäni se on myös vaivattomampi tapa puhdistaa hampaat, sillä ei joudu käyttämään voimaa ja hinkkaamaan hampaita, vaan harjan pyörivä liike tekee kaiken puolesta 🙂

 252. Viki sanoo:

  Tavallisella, en ole saanut vielä aikaiseksi kokeilla sähköistä. Tässä olisi oiva mahdollisuus 🙂

 253. Salla sanoo:

  Harjaan tavallisella mutta tässä olisi loistava harja siirtyä sähköiseen versioon 🙂

 254. Sanni sanoo:

  Oon käyttäny kans oral-b:n sähköhammasharjaa jo useamman vuoden ja suosittelen Kyllä! Varsinkin ku itsellänikin on sellainen harja, missä on mahdollisuus säädellä tehoja ja näkee ajankin, että kuinka kauan on harjannut! 🙂

 255. Riina sanoo:

  Harjaan tavallisella. Hyvät sähköhammasharjat ovat liian kalliita minun kukkarolle 🙁

 256. Tuuli sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska sillä yksinkertaisesti saa vaan paremmin pestyä! Toi uus ois kyllä ihan huippu saada!

 257. Maria sanoo:

  Meillä oli kotikotona sähköhammasharja joskus kun olin yläasteella, mutta koska vain yksi ihminen sai sillä harjata kerrallaan, ei siitä oikeen tullut mitään (se oli joku halpis versio). Myöhemmin sitten tossa vuosi – pari sitten hankin uudestaan sen ja en kyllä päivääkään ole katunut! Se ajastin on ihan super, ja koska itsellä on kielikoru niin huomaan ettei siihen koruun ole plakkia kertynyt läheskään niin paljon, kuin tavallisella harjalla 🙂 mun tarvis ostaa miehelle oma, koska hän tykkää myös tosi paljon käyttää sitä ja aina pitää odotella, kun toinen pesee – sillä mies ei suostu enää käyttämään normaalia hammasharjaa.
  Olisi siis todellakin kaivattu lahja!

 258. Ella L. sanoo:

  Mulla oli kotona sisarusten kans yhteinen oral-b:n sähköhammasharja ja sitä käytin aina, koska se oli yksinkertaisesti paras! Sit kuitenki muutin omaan kämppään ja sähköhammasharja jäi sisarusten käyttöön, joten on ollu pakko käyttää normihammasharjaa. Voin kertoa, että ei tunnu kivalle sähköhammasharjan jälkeen 😀 Toivottavasti onni suosisi nyt!

 259. Anne sanoo:

  Sähköhammasharjaa käytän, koska puhdistaa hampaat hyvin ja ei vahingoita ikeniä. Hammaslääkäri myös suositteli vuosia sitten vaihtamaan tavallisen hammasharjan sähköhammasharjaan.

 260. Sonia Moriano sanoo:

  Sähköhammasharjaa käytetään. Puhtaat hampaat, terveempi suu

 261. Krista sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla. Eron todellakin huomaa! Reissuissa pesen normiharjalla, ja aika tuntuu paljon pidemmältä kun ei ole ajastinta ilmoittamasssa kuinka kauan on harjannut. Pitäisi päivittää harja nykypäivään, mun harja on ostettu vissiin vuonna 2012 😀

 262. Noora Nevalainen sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Harjaaminen huomattavasti helpompaa sillä, kuin tavallisella.

 263. Suvi sanoo:

  Käytän aina sähköhammasharjaa sillä sillä saa puhtaampaa jälkeä. Vanhassa harjassa akku tosin on huono eli uudelle olisi tarvetta 🙂

 264. Milla sanoo:

  Tavallisella kun sähköhammasharja kutittaa 😀 totuttelu kysymys, nyt voisi opetella 🙂

 265. Vilma sanoo:

  Tavallisella tulee harjattua, vaikka hammaslääkäri aina sähköistä suositteleekin! Pieni pisto taas sydämmessä, kun hammaslääkäri ensi kuussa koittaa eikä vieläkään sitä sähköhammasharjaa ole tullut hankittua!

 266. anna s. sanoo:

  Sähköhammanharjalla, sillä tuntuu että se on paljon tehokkaampi 🙂

 267. Janna sanoo:

  Sähköhammasharjalla, ehdottomasti!
  Hampaat tulee vain puhtaammaksi sähköhammasharjalla pestessä.
  Tarvetta olisi uudemmalle mallille, nykyisellä versiolla menty jo vuosikaudet.

 268. Niina sanoo:

  Sähköhammasharjalla, sillä sen käyttö on hampaille parempi ja se edistää suun terveyttä.

 269. Henna sanoo:

  Harjaan tavallisella koska en koskaan ole raaskinut sijoittaa sähköiseen vaikka sellaista hammaslääkäri on toistuvasti suositellutkin. Lahjaksi olen niitä ostanut useammallekin sukulaiselle ja toivoinkin sellaisen itsekin joskus saavani.

 270. Anniinas sanoo:

  Mahtavaa, että hoidat hampaitasi noin hyvin, hammaslääkäriopiskelijan sydäntä lämmittää! En tiedä, onko hammaslääkärisi koskaan maininnut, mutta suuvettä ei enää nykyisin suositella käytettäväksi päivittäin (muuten kuin erityistapauksissa). Jos kuitenkin tahdot käyttää suuvettä, kannattaa aina ehdottomasti valita alkoholiton suuvesi! Mukavaa joulunodotusta 🙂

 271. Sara sanoo:

  Sähköhammasharjalla ehdottomasti, koska sillä saan tuntumaan ja näyttämään hampaat puhtaammilta!

 272. Nonnuska sanoo:

  Olipas paljon hyvää asiaa Sulosointuja hammashoitajan korville ( tai siis silmille ) ❤ Meidän koko perheen hampaat harjataan sähkiksellä, koska sillä tulee parhain lopputulos

 273. Liisa sanoo:

  Sähköhammasharjaa olen käyttänyt useamman vuoden hammaslääkärin suosituksesta. Tämä on kyllä kaunis harja!

 274. Sara sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharja, koska sillä saa tuntumaan ja näyttämään hampaat puhtaammilta! (:

 275. Silja sanoo:

  Vautsi mikä arvonta! Sähköhammasharjalla harjaan, mutta uusi olisi jo kyllä tarpeen 🙂

 276. Jonna sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä vaan saa parempaa jälkeä aikaan! 🙂

 277. hilda hissu sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut jo pitkään käytössä. Normaali hammasharja tuntuu lelulta sen jälkeen 😀

 278. Janni sanoo:

  Tavallisella, vaikka haluisin harjata sähköhammasharjalla. Syy on erittäin huono, en vain ole saanut ostettua sähköhammasharjaa! Olis ihana joululahja itselle 🙂

 279. Anna sanoo:

  Sekä sähköhammasharjalla että tavallisella, useimmiten sähköisellä. Tosin nyt alkaa olla jo niin vanha ja huonossa kunnossa harja että uusi tulis todellakin tarpeeseen!

  • ruusulilla sanoo:

   Tavallisella harjalla, koska en omista sähköhammasharjaa ja ois kiva testata tuota uutta kehuttua harjaa, koska oon kuullu siit paljon hyvää, mutta on sillä hintaakin nii ei ole siksi tullu ostettua 🙂

 280. Noora sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa koska sen avulla saa tehokkaammin puhdistettua hampaat. Eikä tule hangattua liian voimakkaasti kun sähköhammasharja hoitaa pyörimisliikkeellä saman.

 281. Janina sanoo:

  Omistan molemmat harjat, sähkö että tavallisen mutta mielummin harjaan sähköhammasharjalla! Koska itselläkin oral b joka näyttää miten harjata ja mistä että
  varmasti tulee puhtaat hampaat!

 282. Riina sanoo:

  Harjaan itse ja olen saanut miehenikin mukaan harjaamaan myös Oral-B sähköhammasharjalla, koska itsellä oli kova hammalääkärikierre ja hammaslääkäri suositteli lämpimästi hyvää sähköhammasharjaa. Oma harjani on vaan monta vuotta vanha, pitäisi päivittää. Mutta sähköhammasharjalle peukku! 🙂

 283. Sinik sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut käytössä useita vuosia, se vaan on niiiin paljon tavallista parempi. Minulla on valitettavasti ollut aika paljon ongelmia hampaiden kanssa, mutta huolellinen kotihoito auttaa onneksi.

 284. Sini K sanoo:

  Mul on kotona molemmat, mut sähköhammasharja on jo niin vanha et sama veivaa käsin 😀

 285. Essi sanoo:

  Sähköhammasharjalla ehdottomasti! Kesällä oli kauheaa, kun olin yhden yön hotellissa ja mukana oli perus hammasharja. Hampaat tuntui niiiin likaiselta!

 286. Vilma sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla ihan vain siksi, että en omista sähköhammasharjaa enkä ole saanut aikaiseksi hankkia.

 287. Hansku sanoo:

  Vielä tavallisella, mutta jospa pukki toisi sähköhammasharjan!

 288. Sanniluu sanoo:

  Moi! Harjaa sähköhammasharjalla jonka mieheni osti minulle lahjaksi viime jouluna. Sitä ennen harjasin ihan vaan normaalilla hammasharjalla. Eron kyllä huomaa ja en todellakaan voisi kuvitellakkaan enää harjaavani normaalilla hammasharjalla. Koitan pitää hampaistani huolta parhaimpani mukaan ja olisikin mukava saada uusi kaunis sähköhammasharja joka lisäksi kuullosta erittäin tehokkaalta 🙂

 289. Vera sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska hammaslääkäriksi opiskeleva serkkuni suositteli!

 290. Mira sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa, mutta se on veljeni vanha. Hammaslääkäri käski siirtymään normiharjasta sähköhammasharjaan hammaskiven ja ientulehduksien takia…

 291. Anniina sanoo:

  Pesen sähköhammasharjalla, Kun lapsena laiminlöin hampaiden harjausta ja nyt on huonot hampaat (paljon paikatut).

 292. Maiju sanoo:

  Sähköhammasharjaan siirryin jokunen aika sitten ja nyt oonkin miettiny miksen aikasemmin tehny tätä vaihtoo. 🙂

 293. Emma sanoo:

  Tavallisella! En ole edes ikinä kokeillut sähköhammasharjaa mutta pelkkää hyvää olen kuullut! Ehkä tänä vuonna pukki semmoisen toisi 🙂

 294. Ani sanoo:

  Sähköhammasharjalla pesen. Tämä uus olis mukava voittaa!

 295. Emppu sanoo:

  Ihan normilla oon tähän asti mennyt ja silläkin aika laiskasti luottaen siihen että ei oo ennenkäön ollut reikiä nii ei tulekaan. Kunnes muutin yhteen poikaystävän kanssa joka on ihan kokisaddikti ja tapa tarttu. Ja kappas kepposta siellä olis ensimmäinen reikä jo paikkausta odottelemassa, että kai se on sitten alettava huoltaa huolella.

 296. Mari sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharja. Mikään muu ei pese niin puhtaaksi ja tarkasti. Kaikki hammaslääkärit aina ihmettelee kun hammaskiveä ei näy, ja se on varmasti tämän ansiota! Nyt juuri sopivasti oma vanha sähköhammasharja veteleekin viimeisiään, eli tulisi tosi tarpeeseen!

 297. Ida sanoo:

  Harjaan yleensä sähköhammasharjalla, koska sillä saa paljon paremman tuloksen.

 298. Rebekka sanoo:

  Harjaan yhä edelleen 24-vuotiaana tavallisella harjalla, koska oon vaan niin pirun pihi enkä ikinä raaski ostaa sähkistä Sina sitä harkitsen ja silti skippaan, vaikka oon varmaan käyttänyt noihin normiharjoihin jo moninkertasen määrän rahaa, kun hammasharjan kuitenkin vaihdan suht usein

 299. Emilia sanoo:

  Pesen sähköhammasharjalla koska niin saan puhtaammat hampaat ja harjaspää mahtuu puhdistamaan ahtaimmankin hammasparin 🙂

 300. Elsa sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla harjaan, haaveissa sähköhammasharja 🙂

 301. Pauliina sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla, vaikka ollut pitkään ajatuksissa ostaa sähköhammasharja joten tulisi tarpeeseen ja olisi oiva lahja itselle

 302. huomio sanoo:

  Sähköhammasharjalla meilläkin harjataan, koska sillä saa yksinkertaisesti paremman lopputuloksen ja suu voi paremmin. Enkä minä ihan oikeasti osaisi arvioida ilman harjaa, että koska se kaksi minuuttia tulee täyteen, joten ilman sähköhammasharjaa tulisi harjattua hampaat todennäköisesti huonommin jo senkin takia, kun aattelisin, että kyllä se kaks minuuttia jo meni.

 303. Tummeli sanoo:

  Manuaalisella harjaan. Sähköhammasharjastani meni akku niin huonoks, että ei tullut ostettua uutta, joten sitten ihan sähköttömällä on menty.

 304. Laura sanoo:

  Noin seitsemän vuoden ajan pesin koneella, mutta jokin aika sitten viimeisin kone lakkasi toimimasta ja vähän aikaa oon nyt pessyt tavallisella hammasharjalla. Huomaa kyllä eron, kone niin paljon parempi!! Olispa kyllä hyvä sauma voittaa tuo 🙂 kaunein hammasharja mitä oon nähny,kelpais harjailla 🙂

 305. VeeraP sanoo:

  Tavallisella harjalla vielä harjaillaan. Etsinnässä kyllä hyvä sähköhammasharja, jospa onni tälläkertaa suosisi minua

 306. Smiley sanoo:

  Mää harjaan molemmilla, aina vähän tilanteesta riippuen! Jos on kiire (ts. illalla jos kuolemaväsyttää) tai sähköhammasharjaa ei oo ladattu valmiiks niin harjaan ihan perushamppuharjalla, mutta sitten kun on aikaa, jaksamista ja akkua niin sähköhammasharjalla! Rakastan hampaidenpesua ja mun on ihan helppo käyttää kuuskin minuuttia hampaiden harjaamiseen kerralla. Tiedän, että se suositus on kaks minuuttia, mutta siinä ajassa ei tuu puhdasta, koska tykkään olla tosi tarkka ja varmasti harjata kaikki mahdolliset koloset. 😀 Mulla ei oo koskaan ollu reikiä tai mitään muutakaan ongelmia suussa ja aina ollu valkoset ja suorat hampaat, joten haluan myös pitää asioiden tolan näin. Sen takia suosin kyllä sähköhammasharjaa ja oliskin ihan mahtavaa voittaa tää omakseni ja päivittää vanha Oral-B:n mallini tähän uuteen. 🙂

 307. Mari sanoo:

  Sähköhammasharjalla surraan mutta ois syytä päivittää uudempaan!

 308. SannaMi sanoo:

  Perinteinen on ollut käytössä 🙂

 309. Jessica sanoo:

  Sähköhammasharjaa käytän! Suu tuntuu puhtaammalta kun pesen sillä 🙂

 310. Vilma sanoo:

  Sähköhammasharjalla menty jo monta vuotta ja se näkyy sekä hampaissa että harjan kunnossa! Uusi tulis tosiaanki tarpeeseen

 311. Emilia sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska se vaan on parempi. Tunnelmallista joulunaikaa! 🙂

 312. Jonna sanoo:

  Harjaan tavallisella, olen vaan tottunut käyttämään tavallista. En ole edes harkinnut sähköhammasharjaa ennen tätä. Mutta nyt haluaisin kyllä tälläisen! Toivottavasti onni suosisi 🙂

 313. SatuB sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjaan, koska on miellyttävämpää ja paremmin saa pestyä. 🙂

 314. Viivi sanoo:

  Tavallisella harjalla mennään just nyt! Pienenä sain joululahjaks sähköhammasharjan ja sillä harjaaminen rupes kutittaa mua niin kauheesti nenästä, että piti vaihtaa tavalliseen 😀 Sähköhammasharja on pitäny ostaa jo kauan ja kokeilla josko oisin kasvanu, että ei enää kutittais!

 315. Riikka sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjaan. Vuosi sitten vaihdoin ja voi sitä eroa ja puhtauden tunnetta verrattuna tavalliseen harjaan. Ihanan kaunis tämä harja!

 316. Katziki sanoo:

  Itseltäni löytyy molemmat ja vähän fiiliksen mukaan tulee pestyä vuorotellen molemmilla 🙂

 317. Anniina sanoo:

  Tavallisella, koska jostain syystä sähköhammasharjaa ei ole tullut ostettua. Tänään kuitenkin hammaslääkäri sanoi että se olisi hankittava joten se menee hankintalistalle. Mahtavaa olisi voittaa se 🙂

 318. Riikka sanoo:

  Sähköhammasharja ehdottomasti on käytössä. 🙂 ongelma suu, ahdas, ja herkästi ien tulehduksia, tavallinen hammasharja ei pysty läheskään niin hyvään jälkeen kuin sähköinenmalli.

 319. Erika sanoo:

  Sähköhammasharjalla, tuntuu tehokkaammalta ja helppo!

 320. Hanna sanoo:

  Sähköhammasharjalla, jonka voisin jo päivittää uudempaan :).

 321. Susanna sanoo:

  Molempia käytän mutta sähköhammasharjalla tulee kyllä niin paljon puhtaammaksi! Mahtava arvonta 🙂

 322. Jnma sanoo:

  Sähköhammasharjalla mennään, se vaan on paras ! Harjani vaan on jo 5 vuotta vanha, olisi ilo saada päivitetympi versio!

 323. Jenni sanoo:

  Harjaa sähköhammasharjalla, koska tulee puhtaammat hampaat. Minkä ikäisenä olet alkanut harjaamaan tytöillä sähköisellä? Kun 8kk iässä hammashoitajalla lastani käyttäessä hoitaja ei osannut sanoa ikää suositus ikää…

 324. Nekku sanoo:

  Sähköisellä mennään, sillä on vaan mukavampi pestä! Tuommonen moderni harjahan se innostais pesemään vielä tarkemmin!

 325. Heidi sanoo:

  Mukana skabassa. Meillä koko perhe käyttää sähköisiä

 326. Anni sanoo:

  Ennen harjasin sähköisellä, mutta sen mennessä rikki, ei koskaan tullut hommattua uutta tilalle vaan on menty tavallisella. Tämä olisi siis loistava keino palata hyvien tapojen pariin. Miten mahtava joululahja olisi itselle!

 327. Miia sanoo:

  Sähköhammasharjalla,alkais olla päivityksen tarpeessa!

 328. Enni sanoo:

  Tavallisella koska vessassamme ei onnitu lataus ja siksi se aina jää kun lataaminen muualla unohtuu aina ja on muka liian työlästä.. mut toi on kyl upee ja kuulostaa kätevältä! Uudessa kodissa on lataus!

 329. Essi sanoo:

  Sähköhammasharjalla, joka vaatisi kyllä päivitystä uuteen. Sähköhammasharjalla saa ehdottomasti puhtaammat hampaat 🙂

 330. Tarza sanoo:

  Haluaisin vaihtaa sähköhammasharjaan, mutta hyvät ovat liian kalliita. Siksi mennään vielä tavallisella.

 331. Jenica sanoo:

  Sähköhammasharja on käytössä! Tuntuu että sillä saa paljon tarkemman ja siistimmän lopputuloksen ja freesimmän olon suuhun 🙂

 332. Hantsu sanoo:

  Oon harjannut sähköhammasharjalla 15 vuotta, joskin ”älyttömällä” sellaisella. Vaihto uudempaan malliin onkin ollut haaveissa, vaikka hyvää jälkeä tekee nykyinenkin kun ei paremmasta tiedä. 🙂

 333. Pii sanoo:

  Sähköhammasharja kotona ja matkoilla perinteinen.

 334. Sofia sanoo:

  Molemmilla tulee pestyä, enempi kuitenkin sähköhammasharjalla. Nykyinen sähköhammasharjani on jo niin vanha, että kovasti olen pukilta uutta toivonut. Tämä voitto siis tulis niin tarpeeseen 🙂

 335. Sara sanoo:

  Sähköhammasharja on meillä käytössä ja harjataan sillä, koska koen sen paremmaksi hampaille.:)
  Ihanaa joulun odotusta!♡

 336. Jenna sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa hampaat puhtaammaksi.

 337. Saara A. sanoo:

  Tavallisella pesen itse, sähköhammasharjaa on kyllä suositeltu mutta sitä ei lle tullut hankituksi. Ehkä tämä muuttaisi asian?

 338. Niina sanoo:

  Onpa upea harja! Sähköhammasharjalla olen harjannut monta vuotta.

 339. Rosanna sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska hammaslääkärit suosittelevat sitä. Mutta sähköhammasharjani on jo aika vanha, joten olisi ihanaa saada uusi ja tehokas!

 340. Riikka sanoo:

  Sähkö. Reissussa kun harjaan perus matkaharjalla niin tuntuu että ei oikein mikään puhdistu. Hyi yäk! En osaa kuvitella että ikinä pesisi enää tavallisella harjalla.

 341. Jenni L sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla enkä tavalliseen harjaan enää vaihtaisi 🙂 Sähköhammasharjalla harjaamisen jälkeen hampaat ja ylipäätään koko suu tuntuu vain puhtaammalta.

 342. maija sanoo:

  Sähköhammasharja on parasta hampaille! Toinen sähkis jo menossa ja nyt tarvitsisi uudistaa.

 343. Hanna sanoo:

  Sähköhammasharjalla olen harjannut lapsesta saakka. Tavalliseen harjaan mua ei sais kyllä vaihtamaan 😀

 344. Hanna sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla. Tavallisella harjalla harjasin liian kovaa ja liian kauan, josta ikenet kärsivät. Sähköharjalla harjatut hampaat myös tuntuvat puhtaammilta.

 345. Hemppe sanoo:

  Ennen viime vuotta harjasin tavallisella harjalla, kunnes hammaslääkärini käski minun vaihtaa sähköhammasharjaan. Ei ole enää paluuta tavalliseen harjaan! 🙂

 346. Susanna sanoo:

  Harjaan tavallisella koska en ole koskaan vain ostanut sähköhammasharjaa. Saattaisi olla kiva kokeilla onko se sitten paljonkin parempi kuin tavallinen..

 347. Oona sanoo:

  Tällä hetkellä pesen tavallisella hammaharjalla koska muutin vasta omilleni ja sähköhammasharja jäi kotiin…. Ihan ehdoton toive on saada oma sähköhammasharja joululahjaksi ja tää ois ihan täydellinen lahja!!

 348. Mariia sanoo:

  Tavallisella, olen miettinyt sähköhammasharjan hankkimista 🙂

 349. Veera sanoo:

  Minä ja lapset omistamme omat Oral B:mme jokainen. Mallina taitaa olla ”ihan perus”, eikä niitä kestävinä koneina ole toistaiseksi tarvinnut uusiin päivittää. Vaikka olisihan se hienoa, jos voisi oikein älykkäästi harjata… Saattaisi innostaa noita lapsiakin ahkerampaan ja tarkempaan harjaukseen.

 350. Irina sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska koen pääseväni sillä paremmin harjaamaan joka paikasta. Satunnaisesti matkoilla tms., kun harjaa tavallisella harjalla niin tuntuu, että ei tule oikein puhdasta. Harmittaa vaan, että vanha harja alkaa olla tulossa tiensä päähän.

 351. Sofia sanoo:

  Sähköllä, tuntuu puhtaammilta sen jälkee

 352. Julia sanoo:

  Käytän tavallista hammasharjaa, koska en omista sähköhammasharjaa. Olen kuitenkin miettinyt sähköhammasharjan ostoa ja aionkin hankkia sellaisen!

 353. Jenna sanoo:

  Oral b sähköhammasharjalla olen harjannut nyt useamman vuoden. Nykyisestä harjasta vaan alkaa akku pettämään. Olen sen vuoksi joutunut välillä pesemään perusharjalla ja tuntuu ettei sillä tuu läheskään yhtä puhtaat hampaat ku sähköhammasharjalla. Mulla myös alkaa perusharjaa käyttäessä herkästi ikenet verestämään. Meillä myös 4v käyttää sähköhammasharjaa. Uusi harja on nyt mietinnässä. Jos ei onni suosi niin täytyy toivoa pukilta 🙂

 354. Heidi sanoo:

  Tavallisella. Ei oo tullu ostettua sähköhammasharjaa vaikka pitäisi kyllä.

 355. Veera sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla koska opiskelijana ei ole ollut varaa ostaa sähköhammasharjaa 🙂 harjaustekniikkani on kuitenkin todettu suht hyväksi, yhtään reikää ei vielä ole ollut! Ja toivottavasti ei tulekaan

 356. PeePee sanoo:

  Yleensä sähköhammasharjalla. Uusi harja olisi hieno joululahja.

 357. Jenni sanoo:

  Harjaan vain sähköhammasharjalla. Reissussa tavallisella ja kyllä sen huomaa ettei saa tavallisella harjalla yhtä puhtaaksi kuin sähköisellä. Ja myös sen olen huomannut, kun vaihtopäiksi ostaa jotain halpisversioita niin todellakin ovat huonompia. Oral been harjoilla tulee puhtaampaa jälkeä.

 358. Aino sanoo:

  Toistaseksi vielä perinteisellä mennään , mutta ehdottomasti tarve ois siirtyä sähköhammasharjaan ja puhtaampaan lopputulokseen!!

 359. Liisukka sanoo:

  Tavallisella harjaan. Vuosia käytin sähköhammasharjaa mutta jotenkin siirryin sitten takaisin tavalliseen. Sähköharja jäi miehen yksityiskäyttöön. Jos saisin uuden harjan niin ehdottomasti vaihtaisin takaisin sähköiseen.

 360. Annnnnnnnnna sanoo:

  Tavallisella, koska en ole saanut aikaiseksi hommata muuta. Olisi ihana päästä testaamaan puhelinsovelluksen opastuksella, puhdistuuko hampaat paremmin tälläisellä superharjalla! 🙂

 361. Nelma sanoo:

  Olen juuri siirtynyt sähköhammasharjan käyttäjäksi ja on se vaan ihana. Harjaan myös aina liian lujaa, joten herkkä paineen tunnistus olisi huippu. Omassani saa painaa hurjan lujaa, että valo välähtää.

 362. Henna sanoo:

  Sähköhammasharja on ehdoton. Olen itse kärsinyt koko aikuisikäni siitä, että hampaistani ei ole huolehdittu lapsena. On ollut paljon reikiä,lohjenneita hampaita yms. Kun aloin odottaa ensimmäistä lastani ja kun kuulin että hampaiden terveys vaikuttaa tulevaan lapseen, kohtasin pelkoni ja aloin hoitamaan hampaitani extra tarkkaan. Nyt kolmen lapsen äitinä, 5vuotta hampaiden korjaamista takana, niin monet itkut itkeneenä hampaiden takia voin sanoa että yhtään reikää ei sen jälkeen ole tullut, kun vaihdoin sähkohammasharjaan.
  Itkisin varmaan silmät päästäni jos nyt voittaisin tuon aivan mielettömän, ruusun kultaisen hammasharjan, mätsäisi jopa vihkisormukseen

 363. Krista sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla, en ole vaan saanut aikaiseksi siirtyä sähköhammasharjaan. Tulisi tuo kyllä tarpeeseen 🙂

 364. mmeija sanoo:

  Sähköhammasharjalla mennään täälläkin! Ei paluuta tavisharjaan näillä ikenillä. Alkais olemaan uudelle harjalle tarvista.. Alkaa meinaan olemaan vanhassa akku huonona. Kaunis harja on 🙂

 365. Kika sanoo:

  Harjailen vaihtelevasti joko tavallisella tai sähköhammasharjalla, riippuen tilanteesta. En ole vielä löytänyt mieleistä sähköhammasharjaa, mutta tuo kuulostaa kyllä niin hyvältä, että ei tavallista viitsisi edes enää käyttää.

 366. MinttuW sanoo:

  Sähköharja käytössä, mutta se on joku ihan karvahattu nalli tähän kaunokaiseen verrattuna. Olisi kiva päästä pesemään ihan huippu harjalla.

 367. Annamari sanoo:

  Sähköhammasharjalla olen harjaannuttavat 7 vuotta. Puhdistaminen on nopeampaa ja helpompaa ja tietenkin lopputulos on parempi

 368. Saana sanoo:

  Sähköhammasharjani hajosi, joten tavallisella harjalla mennään. Ainakin toistaiseksi 🙂

 369. EmmaB sanoo:

  Tavallisella, kun sähköhammasharja meni vahingossa roskiin muuton yhteydessä.

 370. Jenna sanoo:

  Harjaan Oral-b sähköhammasharjalla. Hävettää kyllä myöntää että harjani on useamman vuoden vanha joten uudelle harjalle olisi todella tilausta. Kai vanhakin sähköhammasharja on silti parempi kuin tavallinen…?

 371. Henna sanoo:

  Sähköhammasharjan otin käyttöön muutama vuosi sitten ja takaisin normaaliharjaan ei ole paluuta! Aivan ihana olisi tämä uusi harja 🙂

 372. Aino sanoo:

  Tavallisella harjalla. Sähköhammasharja on kyllä ollut pitkään harkinnassa 🙂

 373. Matilda sanoo:

  Tavallisella vielä. Pitänyt jo pitkään hommata sähköharja, mutta aina jäänyt hankkimatta ilman pätevää syytä.

 374. Memmu sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla. Uusi harja tulisi tarpeeseen. Olisi hyvä lahja itselle.

 375. Kirsi sanoo:

  Tavallinen hammasharja käytössä. Sähköhammasharjoista en tietäisi mikä olisi paras ja olisiko kuitenkaan lopputulos parempi.

 376. AnnikaH sanoo:

  Tavallisella harjalla harjaan. Omistan kyllä vanhan sähköhammasharjan, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa uusia vaihtopäitä. Tämä tulisi tarpeeseen 🙂

 377. Minkkinen sanoo:

  Harjaan toistaiseksi tavallisella harjalla. Hammaslääkäri suositteli kyllä siirtymään sähköiseen. Joskus mulla on sellainenkin ollut, mutta se tärinä saa nenän kutiamaan ihan hillittömästi. Tää olis niin nätti, että tulis varmaan harjattua entistä tunnollisemmin.

 378. Laura sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla, sähköhammasharja on kyllä hankintalistalla 🙂

 379. Janette sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa parhaan lopputuloksen. Tykkään myös siitä, että sillä pestessä hampaat tuntuu oikeasti puhtailta.

 380. Marju sanoo:

  Sähköhammasharjalla. Entinen on kyllä huono jo niin uusi tulisi tarpeeseen 🙂

 381. Marrria sanoo:

  Harjaan tavallisella, mutta olen jo pitkään miettinyt sähköhammasharjan ostoa. En vain ole saanut aikaiseksi ostaa! Tää olis huippuhyvä joululahja itselle 🙂

 382. siiri sanoo:

  Sähköllä, koska se on paljon tehokkaampi.

 383. Mm sanoo:

  Sähköhammasharjalla olen harjannut viimeiset neljä vuotta. Juuri sain vähän aikaa sitten kuulla suuhygienistiltä, että mun ikenet ovat hieman ”paenneet”, mikä johtuu luultavasti siitä, että olen aiemmin tavan hammasharjalla painanut liian kovaa harjatessa. Tää uus harja tulis todella tarpeeseen, koska entisessä on mennyt akku niin huonoksi, ettei enää pysy käynnissä ilman jatkuvaa latausta.

 384. Riikka sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjailen! Nykyinen alkaa vedellä viimeisiään, uusi tulisi tarpeeseen 🙂

 385. Ilona sanoo:

  Kotona sähköhammasharjalla ja matkoilla tavallisella. Tuntuu kuin sähköhammasharjalla hampaat olisivat puhtaammat 🙂

 386. AnninaN sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharjalla!
  Uusi hammasharja tulisi todellakin tarpeeseen! Olen pitkittänyt uuden harjan ostamista jo pidemmän aikaa, kun vanha alkaa olla loppuun käytetty. Tämä olisi ihana palkinto voittaa ❤️ Ja vielä missä värissä oijoijoi!

 387. Johanna K sanoo:

  Tavallisella, tarkoitus olisi vaihtaa sähköiseen. 🙂

 388. Yotimix sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjailee täällä joulun jälkeen koko perhe. Vanhemmilla on käytössä ja mutta lapsemme 2,5 vuotta saa joululahjaksi sähköisen hammasharjan. Omasta kokemuksestani jo kielellä tuntee eron tavallisen ja sähköhammasharjan välillä. En vaihtaisi takaisin.

 389. ina sanoo:

  Ensimmäinen yhteistyö postaus ikinä, mitä luin silmät kiiluen ! Teen kaikkeni, jotta hampaani pysyisivät kunnossa, mutta silti saan käydä hammaslääkärillä useamman kerran vuodessa. Olen käyttänyt sähköhammasharjaa lapsesta saakka, ja olisikin aika päivittää harja uuteen. Eipä tullut edes mieleen, että on olemassa älysähköhammasharjoja. Taitaakin älykellohankinta vaihtua älyhammasharjaan.. 🙂

 390. Marru sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska hampaista tulee selkeästi puhtaammat ja tulee harjattua se 2min, kun harjassa on ajastin.

 391. Sonja sanoo:

  Perinteisellä mennään vielä toistaiseksi. Aivan upea harja, tulisi taatusti käyttöön!

 392. :) sanoo:

  Sekäettä, mutta kyllä vaan sähkösellä tulee paljon puhtaamman oloiset hampaat. 🙂 (pitäs vaa muistaa ostaa uusia harjaosia ni tulis taas käyttöön)

 393. Sonja sanoo:

  Perinteisellä mennään vielä toistaiseksi. 🙂

 394. Annika sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla. Ei vaan ole koskaan tullut ostettua sähköhammasharjaa vaikka sellainen on ollut jo pitkään ostoslistalla 😀

 395. Amppu sanoo:

  Perinteisellä mennään mutta ois todellakin aika vaihtaa sähköhammasharjaan…

 396. Selmiina sanoo:

  Tavallisella toistaiseksi, vaikkakin sähköhammasharja on ollu haaveens pitkään.

 397. Niina sanoo:

  Käytössä sekä sähköhammasharja että tavallinen. Tavallista käytetään näinkin huonon selityksen takia: sähköharjan johto ei yletä kylppärissä pöydältä pistorasiaan, eli siitä tuppaa välillä akku loppumaan jos ei muista viedä latautumaan. En kestä! 😀

 398. Salla sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa paremman lopputuloksen 🙂

 399. Ann sanoo:

  Sähköhammasharjalla, sillä kun saa niin raikkaan olon! Joskus reissussa tulee vielä tavisharjaa käytettyä.

 400. Ronja sanoo:

  Joskus pienempänä meillä oli kiva Disneyn sähköhammasharja veljen kanssa. Kummallakin omat harjapäät tietysti, mutta voisinpa sanoa, että 20/22 elämäni vuosista on menty tavallisella. Sähköhammasharja on ollut tosi pitkään hankintalistalla, mutta aina jokin on mennyt aina ohitse. Joten todellakin olisi tälle käyttöä! Tavallinen hammasharja on ollut käytössä ihan sen takia, kun ei ole ollut varaa ostaa sähköistä.

  Tosi mielenkiinnolla luin tän tekstin! Sai miut vähän enemmän ajattelemaan aihetta.

 401. Sanna sanoo:

  Tällä hetkellä tavallisella, koska vanhan, tosin jo päivityksen tarpeessa olleen sähkiksen latausjohto katosi muutossa! Uusi olisi tarpeen esim. estämään hammaskiven muodostumista.

 402. ennu sanoo:

  Tavallisella harjaan! Ei oo vaan koskaan tullu hankittua sähköistä. Poikaystävä semmoisen hankki hetki sitten ja nyt olis kiva saada toinenkin sähköhammasharja meidän perheeseen 🙂

 403. Ansku111 sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharjalla, koska sillä lähtee parhaiten puhtaaksi 🙂

 404. Anna sanoo:

  Olen koko ikäni käyttänyt perinteistä hammasharjaa, sillä en ole ehtinyt perehtymään sähköhammasharjojen erilaisiin ominaisuuksiin. Hinta on myös osasyy siihen, miksi olen aina ostanut vain parin euron perinteisiö hammasharjoja. Hampaani eivät onneksi reikiinny kovin usein, mutta olisihan se varmasti mahtava teko suulle, jos vaihtaisi perinteisen harjan vähän tehokkaampaan.

 405. Elisa sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa satunnaisesti. Omassa harjavanhuksessa on akku niin heikossa kunnossa, että mieluummin harjaan jo perinteisellä harjalla. Uuden sähköhammasharjan hankinnan aika olisi siis 🙂

 406. Emilai sanoo:

  Sähköhammasharjalla:) koska tulee vaan niin paljon puhtaampaa! Tavallisella harjalla tulee painettua ihan liian lujaa

 407. Riikka sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjataan meillä ja ihan vaan sen takia, että sillä tulee huomattavasti puhtaammat hampaat kuin tavallisella hammasharjalla.

 408. Veera sanoo:

  Olen pessyt tavallisella kun ei ole raaskinut ostaa sähköhammas harjaa

 409. Halejo sanoo:

  Tavallisella harjaan. Puolisollani on sähköhammasharja, mutta en jotenkin osaa käyttää sitä niin, ettei hammastahnaa lentelisi kaikkialle. Ehkä se hammasharjan pää on liian suuri. Tuossa näyttäisi olevan huomattavasti pienempi, joten siksi liityn mukaan arvontaan! 🙂

 410. Laura sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla – olen harjannut jo vuosien ajan. Syynä se, että se vaan tuntuu paremmalta vaihtoehdolta, kuin tavallinen hammasharja. Suu jää puhtaamman ja raikkaamman tuntuiseksi ja positiivisimpana asiana se, että olen päässyt eroon liian kovasta hankaamisesta. Kun suu voi hyvin on paljon helpompi hymyilä 😉

 411. Susanna sanoo:

  Jotenkin olen jumahtanut tavalliseen vaikka tiedän että olisi parempi pestä sähköisellä. Tää oliskin oivallinen tapa siirtyä sähköhammasharjaan ja pitää hampaista hyvä huoli!

 412. Lurumuru sanoo:

  Sähköisellä.

 413. Sanna sanoo:

  Normaalilla, mutta tämä ois mahtava tapa siirtyä sähköhammasharjaan jos voitto omalle kohdalle osuis!

 414. Annina Mäkelä sanoo:

  Harjaan sekä että. Iltaisin yleensä sähköhammasharjalla joka kaupan halvin, mutta iha ok.
  Aamusin muka tavallinen helpompi ja nopeempi vaikka tovin harjaaki ku illalla taas lasten nukkuu mennes saa rauhas surruutella Sähköllä.

 415. Tiina sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla. Tosin harjani on jo useita useita vuosia vanha ja toimii siis ainoastaan niin että on koko ajan laturissa. Tarkoitus ollut hommata uusi.

 416. nelliina sanoo:

  Waka wanha sähköhammasharja vetelee viimesiään, joten uudelle olis tilausta. Mukana.

 417. Heidi sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla, mutta olen haaveillut hyvästä sähköhammasharjasta jo pitkään, toivottavasti siis onni suosisi tässä arvonnassa! 🙂

 418. Susanna sanoo:

  Sähköhammasharja käytössä täälläkin! Hammaslääkäri suositteli hampaideni huonon kunnon takia 🙂 ei ole sen jälkeen reikiä ollut ja nykyinen harja jo useamman vuoden vanha että uusi tulisi todellakin tarpeeseen!

 419. Maija sanoo:

  Vielä käytössä ihan tavallinen hammasharja, kun en ole saanut aikaiseksi vertailla ja hankkia sähköhammasharjaa. Toi väri on kyllä kaunis!

 420. Jutta sanoo:

  Tällä hetkellä tavallisella hammasharjalla mutta on jo pitänyt pitkän aikaa vaihtaa sähköhammasharjaan. Miehelle ajattelin joululahjaksi hankkia, mutta itseltä vielä puuttuisi. 🙂

 421. Emmi sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjauksen jälkeen hampaat tuntuu niin ihanilta! Ei normi hammasharjalla saa samaa fiilistä. Aina kun vaan mahollista niin sähköhammasharjaa tulee käytettyä. Reissuissa on kyllä tähän asti kulkenu vaan normaali mukana. Älyhammasharjoista ei löydy vielä kokemusta. Olis kiva päästä testaan. Tuo uusi malli on niin kaunis, että kyllä kelpaisi harhailla!

 422. Teija sanoo:

  Tavallisella. Haluaisin kyllä kovasti sähköhammasharjan mutta en oo vaan jotenki vielä raaskinut ostaa…

 423. JJ sanoo:

  Harjaan hampaat tavallisella harjalla ja on ainoastaan yksi harja minkä kelpuutan. Painan tosi kovaa harjaa ja harja menee pilalla todella nopeasti… Haluaisin kokeilla sähköhammasharjaa, jos sillä pääsisin hurjasta painamisesta harjatessa eroon. Tämmösen hienouden ku sais ois makeeta!

 424. Tuulia sanoo:

  Perinteisellä harjalla tulee harjattua hampaat. Olisin kyllä kiinnostunut vaihtamaan sähköiseen, mutten vain ole saanut aikaiseksi!

 425. Äiti neljälle sanoo:

  Meillä sähköhammasharja aikuisilla käytössä,se tosin monta vuotta vanha joten jo laiskakahdella nuorimmalla refluksitauti jonka takia hampaat koetuksella,heille pitäisi tehokkaampi harja saada.Ovat vaan niin hinnoissaan vaihtoharjoja myöten

 426. Krista sanoo:

  Tavallisella harjailen, mutta sähköhammasharjan hankkimista olen jo pidempään harkinnut paremman pesutuloksen toivossa 🙂

 427. Emmi sanoo:

  Sähköhammasharja ollut jo muutaman vuoden, enkä vaihtais! Niin paljon helpompi, tehokkaampi ja nopeampi. 🙂

 428. Siiri sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä harjaten hampaat tuntuvat puhdistuvan parhaiten 🙂

 429. SJ sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Sillä ylettyy paremmin takahampaisiin ja tuntuu, että saa hampaat kunnolla puhtaiksi. 🙂

 430. Kaisa sanoo:

  Oma sähköhammasharja alkaa olla jo uusimisen tarpeessa joten tämä tulis tarpeeseen! Tai sitten joululahjaksi jollekin 🙂

 431. Hanna sanoo:

  Enimmäkseen sähköhammasharjalla, mutta välillä kiireessä (mukamas) normaalilla harjalla.

 432. Hiisukas sanoo:

  Sähköhammasharja on kätevä, kun siihen on tottunut. Mutta matkalle otan mukaan tavallisen.

 433. Krista sanoo:

  Tavallisella koska ei ole ollut varaa ostaa sähköhammasharjaa. Nyt olisi hyvä sauma saada ja vielä noin hieno!

 434. Heidi Koivisto sanoo:

  Sähköhammasharja käytössä

 435. Mari sanoo:

  Tavallisella harjalla. En oikeastaan tiedä miksi, ehkäpä totuttu tapa.

 436. Kristiina sanoo:

  Oon nyt alkanut harjaamaan sähköversiolla hammaslääkärin suosituksesta ja kyllähän eron huomaa! Jostain syystä vierastin sitä hirveästi aikaisemmin mut nyt hampaat tuntuu likaisilta tavallisen harjan jälkeen 😀

 437. PauliinaMilla sanoo:

  Tavallisella harjalla mennään, mutta olen ajatellut vaihtaa sähköhammasharjaan 🙂 Veljellä on käytössä ja on suositellut!

 438. Jennika sanoo:

  Tavallisella, mutta aikeena ollut jo pitkään vaihtaa sähköhammasharjaan!

 439. Linda sanoo:

  Sähköhammasharja käytössä mulla, kivempi käyttää ja parempi tulos (:

 440. Taru sanoo:

  Sähköhammasharja käytössä. Hampaat tuntuu paljon puhtaammilta kun harjaa sillä

 441. Pia sanoo:

  Tavallinen harja käytössä. Sähköhammasharja on kyllä ostoslistalla, joten olisipa mahtavaa voittaa se arvonnassa

 442. Henriikka sanoo:

  Sähköhammasharjaa olen käyttänyt jo usean vuoden, mutta tällänen huippuharja olisi hyvä niin ei tulisi harjattua liian kovaa 🙂

 443. Nimk sanoo:

  Tavallisella, koska aina on muka tärkeämpiä asioita ostettavana kuin kunnon sähköhammasharja 😀

 444. C sanoo:

  Molemmilla. Yleensä normilla aamuisin ja sähköllä iltaisin. AInut mikä sähköhammasharjoissa on vikana mielestäni, on se ettei saa kieleä kunnolla puhtaaksi.

 445. Hanna sanoo:

  Sähköhammasharja, tulee puhtaampaa jälkeä.

 446. Riikka sanoo:

  Tavallisella, mutta sähköhammasharja on ollut ostoslistalla jo hävyttömän kauan

 447. nina sanoo:

  Nyt taas pitkänajan jälkeen tuli otettua taas sähköhammasharja käyttöön joka on jo lähemmäs 17v vanha mut toimiva kampe joka pitäs kyllä todellakin uusia mut tää on niin söpö minni hiiri harja joka sit musisoi kun täytyy vaihtaa alapuolelta ylös pesemään, esikoisenkin sain innostumaan sähköhammasharjasta vihdoin ja viimein kun meillä hampaidenpesu on joka ilta tuskan ja työntakana ollut tavallisella. Joten tää tulis kyllä tarpeeseen ja varmasti sais lapsenkin innostumaan enemmän kun saa samalla sovelluksen joka kertoo miten harjaat hampaita, ihan itsellekkin varmasti. Ja onhan tuo harja aivan älyttömän kaunis ❤

 448. Essi sanoo:

  Harjaan tavallisella ja on niin ikävä sähköhammasharjaa, joka meni rikki :(( Syy on siis se, että en omista enää sähkistä.

 449. Anni sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa, mutta usein akku on loppunut ja joudun turvautumaan perinteiseen. Uusi harja voisi olla paikallaan.

 450. Janna sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjaan ehdottomasti! Itseasiassa sen harjan on poikaystäväni saanut 8v sitten joululahjaksi, mutta ei itse tykkää/uskalla/halua käyttää sitä, joten ilomielin olen sen ottanut käyttöön. Sähköhammasharjalla ikeneni eivät vuoda verta, toisin kuin tavallisella hammasharjalla pestessä, sähköharjalla saa myös selvästi puhtaamman tuntuiset hampaat. En raaski ikinä ostaa uutta sähköharjaa, vaikka asia on ollut monesti mielessä! Arvonta loppuu myös juuri syntymäpäivänäni, joten uusi harja olisi mahtava 30v lahja. Hyvää joulun odotusta! 🙂

 451. Anna sanoo:

  Tavallisella harjalla. Meillä on lapsilla sähköhammasharjat. Olisipa mahtavaa päästä itsekin testaamaan laadukasta sähköhammasharjaa <3

 452. Venla sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska siihen olen tottunut pienestä pitäen

 453. Laura sanoo:

  Sähköhammasharjalla, suu tulee puhtaammaksi. Tosin laite olisi kyllä syytä vaihtaa uuteen.. 😉

 454. H sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharjalla! Sen oikein tuntee kuinka sillä tulee puhtaammat hampaat kuin tavallisella harjalla.

 455. Bambi sanoo:

  Wau! Tällaisen haluan! Tavallisella koska ei ole varaa ostaa kalliin. Olis täydellinen joululahja itselleni 🙂 jos ei voitto osu niin pitäis ostaa jos tulee hyvä tarjous ja jos on varaa. Lapsilla sähköhammasharjat, kuopuksella vielä tavallinen.

 456. Salla-Mari sanoo:

  Sähköhammasharjalla. Sillä tulee paljon puhtaammat hampaat.

 457. Maiqqu sanoo:

  Sähköharjalla, koska sillä saa nopeammin puhtaampaa jälkeä

 458. Maiqqu sanoo:

  Sähköharjalla, koska sillä saa nopeammin ja puhtaampaa jälkeä

 459. Sisko sanoo:

  Tavallsella harjalla mennään. En ole raaskinut hankkia sähköhammasharjaa vielä. Olisi mukava päästä kokeilemaan, vieläpä noin kaunista laitetta.

 460. Hanna sanoo:

  Sähköhammasharjalla on menty jo pidemmän aikaa, joten harjan päivitys alkaisi olla ajankohtaista 🙂 se vaan puhdistaa niin paljon tehokkaammin kuin tavallinen harja!

 461. Heidi N. sanoo:

  Tavallisella harjalla harjannut läpi elämän. Sähköhammasharjasta kylläkin haaveillut jo vuoden verran, vaan en ole osannut päättää mikä olisi se ”paras vaihtoehto”. Tämä kuulostaa huipulta! <3

 462. Anni sanoo:

  Tavallisella, koska vanha sähköhammasharja meni rikki. Uusi tulisi siis erittäin tarpeeseen!

 463. R sanoo:

  Harjaan normaalilla eli manuaalihammasharjalla niinkuin meillä sanotaan 😀
  Sain joskus joululahjaksi jonkinmoisen sähköhammasharjan, joka ei minun mielestä kyllä ollut hyvä. Se oli jotenkin laiska joten jäi käyttämättä. Olen aikonut kyllä hankkia oral-B hammasharjan vaan katsotaan ensin suosiiko arpaonni 🙂

 464. Heidi sanoo:

  Tavallisella, vielä . Miehelle hommattiin jo sähköhammasharja, itseltäni se vielä puuttuu. Tää olis ihan huippu, itsekin olen vielä säästynyt hampaiden reikiintymiseltä ja kauhulla odotan sellasta lääkärireissua jos joskus löytyykin jotain paikattavaa.

 465. Johannamaa sanoo:

  Tavallinen hammasharja käytössä. Kustannussyistä en ole siirtynyt sähköiseen, vaikka olenkin lukenut useammasta paikasta, että sähköinen olisi hampaille ehdottomasti parempi!

 466. Linda sanoo:

  Sähköhammasharjalla.

 467. Sirpa sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjailtu jo useamman vuoden ajan. Hampaat tuntuu tosi paljon puhtaammilta kuin tavallisella harjalla harjattuna.:) En vaihtais enää pois!

 468. Jenni sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska ne on niiiiin paljon parempia.

 469. Kaisa sanoo:

  Sähköhammasharja rikki niin tavallisella harjaan nykyään. 🙂

 470. Taru sanoo:

  Harjaan tavallisella, en ole raaskinut ostaa hyvää sähköhammasharjaa.

 471. Laura sanoo:

  Heippa! Täälä on käytössä sähköhammasharja toooodella vanhaa mallia ja toooodella tylsä. Myönnettäköön että täälä sorrutaan nopeeseen huolimattomaan harjaamiseen iltaväsyssä. Noin magee hammasharja taatusti tekis harjaamisesta mielekkäämpää!

 472. Minja sanoo:

  Sähköhammasharjalla tulee puhtaampaa jälkeä, joten käytän sitä 🙂

 473. Jipi sanoo:

  Tavallisella, koska tähän asti oon aina ajatellut etten raaski tuhlata kunnon sähköhammasharjaan ku tavallinenki riittää…. Mut nyt kuulostaa toi paikannushomma niin hyvältä että tohon voisin jopa vaihtaa! 😀

 474. Essi sanoo:

  Miulla on käytössä tavallinen harja. Aikeissa on kylläkin siirtyä sähköhammasharjaan.

 475. Lauris sanoo:

  Pääasiassa sähköhammasharjaa, mutta jos kyseinen vehje on latausta vailla niin saattaa mennä muutama päivä tavisharjalla

 476. Roosa sanoo:

  Tavallisella kun omassa sähköhammasharjassa on niin huono akku..

 477. Olga sanoo:

  Sähköhammasharjalla mennään:)

 478. Janna sanoo:

  Tavallisella, koska en oo löytänyt vielä sellaista sähköhammasharjaa millä kokisin saavani sen tunteen että ah nyt harjasin hampaat ja ne tuntuu ihanan puhtaille 😀 mulle vois toimia tuollainen mikä antaa palautetta puhelimeen, jospa sitä sitten uskoisuskoi paremmin että puhtaaksi ne tuli! Nyt raskauden aikana oon erityisesti joutunut kiinnittämään huomiota ikeniin ja hampaiden harjaamiseen, kun ienongelmathan ovat just raskaana ollessa melko yleisiä ja voivat altistaa esim ennenaikaiselle synnytykselle. Tuo harja ois passeli myös väritykseltään just mulle

 479. Jonna sanoo:

  Sähköhammasharjalla 🙂 uusi harja tulis tarpeeseen!

 480. Kaekki sanoo:

  Tavallisella mennään, ei ole ollut varaa ostaa sähköhammasharjaa opiskelijana mutta harkinnassa on ollut jo pitkään

 481. Nilla sanoo:

  Sähöhammasharjalla, koska puhdistaa selkeästi tehokkaammin kuin tavallinen!

 482. Jennina sanoo:

  Tällä hetkellä harjailen tavallisella hammasharjalla. Oon kuitenkii jo jonkin aikaa miettiny, että sähköhammasharjaan pitäis siirtyä.

 483. J sanoo:

  Harjaan vielä tavallisella! En ole oikein osannut vaihtaa, kun en tiedä mikä sähköharjoista olisi hyvä. Toisaalta tavallisella on myös helpompi harjata kieli, niin oon aatellu että turhaa sitä kahta mukana kantaa. Mutta tossa harjassa ainakin ulkonäkö miellyttäis ja uskon sen olevan myös tosi toimivakin kapistus, joten kiva ois päästä testaamaan 🙂

 484. Sanna sanoo:

  Aiemmin harjasin tavallisella, mutta ahtaitten hammasvälien ja sen myötä helpommin reikiintyvien hampaitteni takia vaihdoin sähköhammasharjaan. Ero tavalliseen harjaan on ollut huomattava eikä reikiäkään ei ole enää tullut! Nyt kuitenkin nykyinen sähköhammasharja vetelee viimeisiään ja älyhammasharja olisi enemmän kuin tervetullut 🙂

 485. Erja sanoo:

  Kummallakin tulee harjailtua, mutta sähköhammasharjaa pyrin käyttämään enemmän! Reissussa vaan tuntuu, että perushampiharja olis ”helpompi”, mutta eihän se niin ole Sähköharja on kylläkin ylivoimaisesti parempi!

 486. Mirkku sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa, koska sillä saa hampaat tehokkaammin puhtaaksi 🙂

 487. Inka sanoo:

  Tavallisella, koska opiskelijana ei ole ollut rahaa ostaa sähköharjaa. Mieli tosin tekisi.

 488. Smarianne sanoo:

  Tavallisella, eipä oo malttanu ostaa sähköhammasharjaa.

 489. Nea sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla, valitettavasti. Mulla ei reikiä ole vielä kertaakaan ollut (ikä lähempänä 30v jo kuitenkin). Mutta nyt ensimmäisen raskauden ja imetyksen aikana ikenet ovat menneet huonoon kuntoon, ja hammaskiveä voisi käydä poistelemassa joka toinen kuukausi… Xylitol-pastillit on ahkerassa käytössä ja hammaslankaa kuluu myös. Seuraava isompi ostos on varmasti sähköhammasharja

 490. Vilma sanoo:

  Sain viime jouluna lahjaksi sähköhammasharjan ja sen jälkeen se on ollut joka päivä käytössä. Eron tavalliseen hammasharjaan huomaa selvästi ja koko suu tuntuu puhtaammalta harjauksen jälkeen. Olisi ihana saada hammasharja päivitettyä, varsinkin toi ominaisuus että sen saa liitettyä älypuhelimeen olisi super iso plus!

 491. siiri sanoo:

  Mulla on edelleen käytössä tavallinen harja. Suuhygienisti suositteli hankkimaan sähköhammasharjan ja nyt elättelen toivetta, että jouluna sellaisen saisin. Jos en saa, niin sitten hankin itse. 🙂

 492. Jenna sanoo:

  Perinteisellä mennään täällä 🙂 oon joskus aikoinaan monta vuotta sitten kokeillut sähköhammasharjaa, mutta silloin ei kyllä kolahtanut. Ehkä tekniikka on muuttunut jo niin paljon, että olisi aika kokeilla uudelleen.

 493. Annika sanoo:

  Mulla on vähän vuorotellut, eli välillä on ollut käytössä sähköhammasharja ja nyt taas pidempään on menty tavallisella harjalla (varmaan jotain reippaat 5v..). Jostain syystä ne aikaisemmat sähköhammasharjat on tuntuneet jotenkin epäkäytännöllisiltä (?? en tiedä, ehkä liian kova ääni tai jotain). Ehdottomasti hankinta, joka pitää vielä pian tehdä! Ja tällä kertaa panostaa laatuun. 😀

 494. Jonna sanoo:

  Sähköhammasharjalla, sillä tuntuu tulevan puhtaammat hampaat! Saan putsattua vaikeasti tavoiteltavat viisaudenhampaatkin hyvin 🙂 minulla on aika huonot hampaat, useaan kertaan paikatut, ja on todg

 495. Jonna sanoo:

  Sähköhammasharjalla, sillä tuntuu tulevan puhtaammat hampaat! Saan putsattua vaikeasti tavoiteltavat viisaudenhampaatkin hyvin 🙂

 496. kaisa sanoo:

  Sähköhammasharjalla pesen ja uus ois hyvä :). Nykyisestä loppuu akku
  nopeasti ja ei ehkä nii tarkasti pese. Joudun monesti pesee uudelleen, mutta oonkin aika tarkka mun hampaiden kaa 🙂 😀

 497. Tanja sanoo:

  Tavallisella harjalla harjaan. En ole raaskinut ostaa kallista sähköhammasharjaa. Vaikka tiedän, että hampaista tulisi puhtaammat sillä pesemällä.

 498. Mirella sanoo:

  Ehdottomasti vain ja ainoastaan sähköhammasharjalla. Hampaat tuntuvat niin paljon puhtaimmille ja suutuntuma muutenkin raikkaampi sähköhammasharjalla pesun jälkeen. Kaikille reissuille ja mökillekin otan aina mukaani sähköhammasharjan. =)

 499. Vera sanoo:

  Tavallisella harjaan, mutta suunnitelmissa olisi sähköhammasharjan osto! 🙂

 500. Anne sanoo:

  Sähköhammasharja käytössä kotona. Reissussa ja mökillä harjaan tavallisella ja kyllä sen eron huomaa välittömästi. Sähköharjalla hampaista saa huomattavasti puhtaammat. Oma sähköharja taitaa olla jo ainakin kymmenen vuotta vanha, joten olispa hienoa voittaa uudempi versio!

 501. Adeliina sanoo:

  Perinteisellä, koska opiskelijana ei ollut varaa sähköiseen.

 502. Jossu sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut käytössä jo jonkin aikaa! Sähköhammasharjalla suu puhdistuu huomattavasti paremmin ja suuhun jää harjauksen jälkeen huomattavasti raikkaampi olo kuin normalilla hammasharjalla harjatessa.

 503. Emma sanoo:

  Käytän tavallista hammasharjaa, en ole koskaan kokeillut sähköhammasharjaa. Tämä vaikuttaa mielettömältä tuotteelta, jolla varmasti saisi pidettyä hampaat entistä paremmassa kunnossa. Suun terveys on tärkeä asia mulle, eikä mulla olekaan ollut reikiä hampaissa koskaa.

 504. Sofia sanoo:

  Sähköhammasharjalla on tullu pestyä jo useampi vuosi:)

 505. Saija sanoo:

  Oral-B:n vanhalla sähköhammasharjalla harjailen, pitäisikin päivittää uudempaan malliin. Pitänee ostaa tämä malli, on niin kauniskin 🙂 Sähköisellä tulee vaan normaaliharjaan verrattuna niin paljon puhtaamman tuntuiset hampaat ja ikenetkin pysyy paremmassa kunnossa.

 506. Mari sanoo:

  Harjaan nykyään yleensä perusharjalla, sillä sähköhammasharjan ostaminen vanhan hajottua on tuntunut hankalalta. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, on kynnys panostaa uuteen noussut korkeaksi. Tarpeeseen siis postauksen info

 507. Anni sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Mutta melko vanhalla, joten uusi olisi tervetullut… 🙂

 508. Annak sanoo:

  Tavallisella, en oo perehtynyt saati raskinut vielä sijoittaa sähköhammasharjaan vaikka oonkin miettinyt sitä

 509. Suvi sanoo:

  Sähköhammasharjalla hampaat harjaan, paljon tehokkaampaa! Tavallisella harjalla harjataan ainoastaan purentakisko. 🙂

 510. Iris sanoo:

  Sähköisellä mennään. Se on ihan paras. Neljään yhtä pitkään osaan ajastettu Oral B:n sähköharja helpottaa huomattavasti hampaiden pesua, näin ei tarvii aina harjatessa tuijottaa kelloa riittävästä harjausajasta vaan harja ilmottaa siitä puolesta. 🙂

 511. Essi sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjaillut nyt vuoden päivät kun oon kokenut sen paremmaksi mitä tavallinen 🙂 tuo olis ihana!

 512. Tanja sanoo:

  Sähköisellä harjataan, tavallinen tuntuisi vähän turhalta..
  T.Tanja

 513. Laura sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Hammaslääkäri suositteli ja suu tuntuu paljon puhtaammalta 🙂

 514. M sanoo:

  Harjaan sekä sähköisellä että tavallisella hammasharjalla, mutta eron kyllä huomaa käyttäessä, sähköhammasharjalla tulee paljon puhtaampi jälki. Oral-B harja löytyy kotoa, mutta on kipeästi päivittämisen tarpeessa!:)

 515. Nina sanoo:

  Molemmilla, mutta kyllä eron huomaa kun sähköhammasharjalla on pessyt. Tavallinen harja kuitenkin oltava kielen puhdistukseen.

 516. Sini Sädeaho sanoo:

  Lähes 10 vuotta käyttänyt sähkistä, koska tulee vaan niin paljon puhtaammat hampaat 🙂 Nykyinen kaipaisi päivitystä ja toi on kyllä super söpö + tosi kiinnostavia uusia toimintoja!

 517. Teemu sanoo:

  Ramppaaminen suuhygienistillä värjäytymiä putsauttamassa loppui sähköhammasharjan ostoon vuosia sitten.

 518. Melissa sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla olen tähän asti harjaillut, mutta olen ajatellut vaihtaa sähköhammasharjaan. 🙂

 519. Katriina sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla. Olen useamman vuoden yrittänyt pyytää sähköhammasharjaa joululahjaksi mutta me ollaan vähävarainen perhe, eikä mullakaan yksin asuvana opiskelijana ole laittaa rahaa sähköhammasharjaan. Tää ois mulle ihan lottovoitto

 520. Sirpa sanoo:

  Käytän molempia mutta kyllä sähkärillä tulee puhtaammat hampaat

 521. Elina sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa parhaiten puhtaat hampaat. Tuo uus hammasharja olis kyl mahtava.

 522. Kati Hoo sanoo:

  perinteisellä harjalla toistaiseksi. Nyt olen jo jonkin aikaa haaveillut sähköhammasharjasta, en vain ole saanut aikaiseksi ruveta tekemään vertailua.

 523. Teija sanoo:

  Sähköhammasharjalla ennen mutta nyt on periteinen harja käytössä, koska ei ole vain tullut ostettua uutta.

 524. S sanoo:

  En tiedä syytä, mutta harjaan aina aamuisin normiharjalla ja iltaisin sähköharjalla 😀

 525. Mari sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla olen pessyt, sähköhammasharjakin löytyy mutta se on jokin halpisversio, jossa ei akku riitä edes yhteen harjauskertaan… Uudelle sähköiselle harjalle olisi siis tosiaankin käyttöä!

 526. Ulla/Unelmien elämistä sanoo:

  Sähköisellä,mutta se kaipaisi jo päivittämistä!!Mielestäni sähköisellä tulee paljon puhtaammat

 527. Paula sanoo:

  Moi! Hieno harja! Mä edelleen harjaan hampaani normaalilla ksikäyttöisellä harjalla koska inhoan noita sähköhammasharjojem johtoja ja latausjuttuja mitkä kaatuilee eikä pysy vessassa aisoissa. Inhoan myös sitäse, että siitä hammasharjasta loppuu aina akku just kun pitäis pestä hampaat. Eli jos tää harja voi kumota mun sähköhammasharjainhokkuuden, niin ois kiva voittaa se 🙂

 528. Riina sanoo:

  Harjaan molemmilla. Vähän vaihdellen. Uusi sähköhammasharja tulisi tarpeeseen. Ehkä sen jälkeen päivittäis sillä 🙂

 529. 101Dalmatialaista sanoo:

  Tavallisella tällä hetkellä harjaan. Tuntuu, että sähköhammasharjasta vain aina jotenkin erkaantuu, vaikka tietää sen olevan parempi!!

 530. Iina sanoo:

  Sähköhammasharja ollu muutaman vuoden käytössä.. Kyllä sillä vaan tulee puhtaampaa jälkeä..

 531. Hanna sanoo:

  Tavisharjalla vaikka monta vuotta ollut suunnitelmissa ostaa sähköinen versio. Tämä olis kyllä aivan huippu!

 532. Annika sanoo:

  Harjaan kotona aina sähköhammasharjalla. Budjetti on kuitenkin pieni, joten uusi tulisi tarpeeseen. Nykyisen harjan tehot ovat täysin nollissa ja se joutuu olemaan kokoajan kiinni pistlorasiassa. Nyt olen ollut ulkomailla 1,5 kk ja mukana on ollut vain tavallinen hammasharja. Sen kyllä huomaa. Tuntuu että suu ei vaan tule kunnolla puhtaaksi vaikka kuinka jynssäisi.

 533. Nimetön sanoo:

  Sähköhammasharjalla pestään koko perheVälineet kaipaavat jo päivitystä☺️

 534. Matleena sanoo:

  Sähköhammasharjalla pestään koko perhe. Välineet kaipaavat jo päivitystä☺️

 535. Julia sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa, mutta uudelle olisi tarve. Vanha on poikaystävän ja toiselle olisi käyttöä. Sähköhammasharja on niin kätevä kun ei tarvitse itse miettiä juuri mitään kun pesee hampaat!

 536. Essi sanoo:

  Oon nyt vajaan vuoden pessy sähköhammasharjalla, eikä ajatustakaan palata vanhaan, niiin paljon ouhtaammat hampaat tulee näin. En ymmärrä miten olin pystynyt elämään 25 vuotta tavallisen hammasharjan kanssa! Toi postauksen hammasharja on aivan mielettömän kauniin värinen!

 537. Jessica sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut ostoslistalla jo kauan mutta ihan niin kuin postauksessakin luki niin jotenkin sen suun terveyden ehkä hieman sivuuttaa niin kauan kun ei ole pahempia ongelmia eli tähän saakka on sitten aina tullut muita rahareikiä ja sähköhammasharja on saanut odottaa. Siksi olisikin ihana jos yllätykseksi voittaisi hammasharjan ja vihdoin voisi huolehtia omista hampaista kunnolla!

 538. KP sanoo:

  Ehdottomasti vannon sähköhamnasharjan nimeen!Sillä vaan yksinkertaisesti tulee paljon puhtaammat hampaat,kun pesee tavallisella esim.reissussa niin tuntuu kuin hampaita ei olisi pestykään 🙁 Kiva arvonta!

 539. PauliinaL sanoo:

  Löysin pari viikkoa sitten kaapin perältä vanhan sähköhammasharjani ja koska 1,5v innostui omasta sähköharjastaan niin päätin minäkin antaa mahdollisuuden. Hyvä niin, tulee hampaiden välitkin puhtaan tuntuisiksi! Harmi vaan että en löydä omaan Omron-harjaani enää vaihtopäitä, uuden harjan osto siis edessä. Nyt peukut pystyyn 🙂

 540. Heini sanoo:

  Harjaan tavallisella, sähköinen ollut pitkään mietinnässä.

 541. Siri sanoo:

  Sähköhammasharjalla, sillä tulee paljon puhtaammat hampaat 🙂

 542. Airiina sanoo:

  Tavallisella, ei ole varaa ostaa kunnollista sähköhammasharjaa ja halpaa en osta.

 543. Appa sanoo:

  Vanha, kunnon Jordan, ei vaan ole tullut koskaan ostetuksi muunlaista.

 544. Henna sanoo:

  Tavallinen on vain meillä perheenä käytössä, jokaisella oma tietty. En osaa sanoa miksi mutta ehkä lapset tykkää myöhemmin sähköhammasharjasta.

 545. Petri sanoo:

  Sähköhammasharjalla saa puhtaimmiksi.

 546. Mirka sanoo:

  Sähköhammasharjalla missä on jo huono akku

 547. Riina sanoo:

  Vaihtelevasti molemmilla. En omista kovin hyvää sähköharjaa, mutta enimmäkseen sillä tulee pestyä.
  Tulee pestyä kauemmin ja saa puhtaamman tuntoset hampaat.

 548. Kaisamari sanoo:

  Sain sähköhammasharjan viime jouluna lahjaksi enkä enää ikinä voi kuvitella peseväni hampaita millään muulla! Nyt ajattelin ostaa miehelle joululahjaksi sähköhammasharjan 🙂

 549. Kaitlin sanoo:

  Sähköhammasharja on telakalla koska en saa ostettua siihen laiskana uusia harjauspäitä, joten käsipelillä mennään 😀

 550. Saakku sanoo:

  Pesen hampaat sähköhammasharjalla koska se on vain yksinkertaisesti vaivattomampaa ja tehokkaampaa. Lopputulos on paljon puhtaampi kuin tavallisella hammasharjapesulla.

 551. Auri sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla pestään hampaat, koska en omista sähköistä versiota. Tässä olisikin juuri tarve kunnolliselle sähköharjalle 🙂

 552. Elina sanoo:

  Ihan perinteisellä harjalla mennään taas vaihteeksi. Vanha sähköhammasharja tuli tiensä päähän eikä näin opiskelijabudjetilla ole tällä hetkellä varaa laittaa uuteen, joten tulisi tosi tarpeeseen! 🙂

 553. Ida sanoo:

  Sähköhammasharjalla mennään! Lapsesta saakka ollut sähköri käytössä, enkä kyllä vaihtais pois juuri noista sun mainitsemista syistä 🙂 tuo ruusukultainen on niin kaunis, ja olisikin ajankohtaista vaihtaa uuteen kun akku omassa harjassa ei enää oikein kestä!

 554. Alina sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjailen, sain sen joululahjaksi joku vuosi sitten mieheltäni. 🙂

 555. Varpu sanoo:

  Sähköhammasharjaa käytän, eron tuntee puhtaudessa!

 556. Justiina sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska se vaan on kaikin puolin parempi.

 557. Marjut sanoo:

  Heippa! Oral b:n ihan perus sähköhammasharja on meillä käytös ja hampaat tuntuu palio puhtaammilta kun sillä pesee, enkä enää vaihtaasi tavalliseen harjaan ☺

 558. Aada sanoo:

  Tavallisella mennään eikä ole vielä ikinä ollut hampaiden kanssa ongelmia. Haaveissa kuitenkin sähköinen versio! 🙂

 559. Jenna sanoo:

  Harjaan tavallisella, mutta en edes tiedä miksi. Suuhygienisti suositteli minulle jo pari vuotta sitten sähköhammasharjaa, mutta se on jäänyt piiiitkän ostoslistan viimeiseksi. Kävin alkuvuodesta poistattamassa hammaskiveä ja sen jälkeen yritin pestä hammaskivikohdat entistä huolellisemmin. Ei auttanut. Nyt minulla on taas hammaskiveä samassa kohdassa. Siis ihan järkyttävää! Sähköhammasharja meni suoraan ostoslistan kärkisijoille.

 560. Moi sanoo:

  Harjaan normaalilla hammasharjalla, koska en ole raaskinut ostaa sähköhammasharjaa. Poikaystäväni veli hammaslääkärinä on kuitenkin suositellut jo pitkään sähköhammasharjan ostoa.

 561. LindaW sanoo:

  Toi harjanvaihtamisasia aina välillä aktivoituu kun esimerkiksi blogikirjoituksen luettuani, mutta en ole saanut aikaiseksi. Olis jo aika laittaa asia järjestykseen 🙂

 562. Sanna sanoo:

  Harjaan normaalilla harjalla mutta olen miettinyt sähköhammasharjan ostoa koska olen lukenut siitä niin paljon hyvää

 563. Piiu sanoo:

  Tavallisella harjalla, mutta tarkoitus on ollut vaihtaa tehokkaampaan sähköiseen peliin!

 564. Vippe sanoo:

  Sähköhammasharja täälläkin käytössä, mutta aika vanha jo joten uudelle olisi todella käyttöä!

 565. Hannamari sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Helpompaa ja tehokkaampaa 🙂

 566. Katja sanoo:

  Sähköhammasharja ollut molemmilla, minulla ja miehelläni, käytössä nyt noin vuoden. Tyytyväisiä ollaan oltu. Puhdasta tulee.

 567. Kaisa sanoo:

  Sänhöhammasharjalla menty 5 vuotta,paluuta vanhaan ei voisi ajatellakkaan. Kyllä sen ovat hammaslääkäritkin huomanneet, että harjaa sähköhammasharjalla.

 568. Neea sanoo:

  Itse käytän tavallista harjaa, mutta olen jo pitkään miettinyt, että vaihtaisin sähköhammasharjaan. Tavallinen harja kun alkaa tuntumaan jo vähän työläältä ja ikenetkin vuotavat verta. Usein huomaan myös etenkin poskihampaiden jäävän likaisiksi. En vain ole saanut aikaiseksi hommata sähköhammasharjaa :`D Ps. Ihana blogi sulla ♡.

 569. Riina sanoo:

  Lapsena mulla oli sähköhammasharja mutta nykyään pesen tavallisella koska opiskelijabudjetti 🙂

 570. Leena sanoo:

  Sähköhammasharjalla jo vuosia mutta nyt edellinen meni rikki ja olis uuden osto edessä

 571. Tanjaminna sanoo:

  Perinteisellä mennään. Ja tiedätkö, miksi? Koska haluan ostaa sähköhammasharjan, jossa on hyvät ja tarvittavat ominaisuudet, mutta erilaisia harjoja on niin paljon, että niiden ominaisuuksiin tutustumiseen menee pieni ikuisuus… Ja en siis ole saanut sitä aikaiseksi. Mutta tämä kuulostaa erittäin hyvältä!

 572. Heta sanoo:

  Ikivanhalla sähköhammasharjalla, päivitystarvetta olis!

 573. Laura sanoo:

  Loppukesästä asti olen taas harjannut sähköhammasharjalla kun ostin itselleni uuden. Sitä ennen käytin jonkin aikaa tavallista hammasharjaa kun vanhan sähköharjan akku oli mennyt niin huonoksi että koko ajan sai ladata. Otettuani käyttöön tuon uuden sähköhammasharjan niin eron huomasi kyllä välittömästi, koko suu vaan tuntuu sen jälkeen niin paljon puhtaammalta kuin tavallista harjaa käyttäessä. Paluuta tavalliseen hammasharjaan siis tuskin enää on! 😀 Jos onnetar suosisi tällä kertaa, haluaisin ehdottomasti antaa tuon kauniin hammasharjan joululahjaksi rakkaalle äidilleni. 🙂

 574. margareta sanoo:

  Harjaan tavallisella hammasharjalla, koska puolitoistavuotias tyttäreni rikkoi sähköhammasharjani pesemällä sen oma-aloitteisesti pyykkikoneessa.:D

 575. Kristiina sanoo:

  Harjaan tällä hetkellä normaalilla hammasharjalla. Tarkoitus on vaihtaa sähköhammasharjaan, mutta koska vaihtoehtoja on monia, niin iskee valinnanvaikeus niitä katsoessa 😀

 576. Tonttu sanoo:

  Tavallisella, mutta puuvartisella ekohammasharjalla. Älyharja ei haittaisi!

 577. Mariii sanoo:

  Harjaan edelleen perinteisellä ja nyt suuhygienisti kehotti hankkimaan sähköhammasharjan jotta hampaani olisivat puhtaammat ja terveemmät. Tämmöisellä ihanuudella kelpaisi harjata ja älyominaisuuksistakaan ei olisi haittaa!

 578. Minnala sanoo:

  Sähköhammasharjalla, mutta sekin alkaa oleen jo ikäänsä nähnyt. Tulisi siis tarpeeseen uusi!

 579. Erika sanoo:

  Harjaan aamuin illoin sähköhammasharjan ja eron on huomannut suun terveydessä aina hammaslääkärikäyntien yhteydessä 🙂 Sähköhammasharjalla pesun jälkeen suu tuntuu niin paljon puhtaammalta kuin tavallisella hammasharjalla pestynä! Välineistön päivitys olisi kyllä paikallaan!

 580. Veera sanoo:

  Vau toi on niin hieno! Ite harjaan tavallisella. En oo ikinä saanu aikaseks hommata sähköhammasharjaa, vaikka se varmasti parempi onkin.

 581. Pinja R sanoo:

  Tavallista useimmiten.. Ja hieman ”häpeillen” sillä hammaslääkäri on monesti jo kehottanut käyttämään sähköhammasharjaa. Omistan jonkun ehkä yli 5 vuotta vanhan sähköhammasharjan joka kyllä toimisi jos saisi ostettua uuden harjaspään siihen.. Mutta enpä ole saanut aikaiseksi joten tavallisella mennään vielä.. Tämä tulisi siis ehdottomasti käyttöön

 582. Melissa sanoo:

  Sähköisellä harjaan, koska se on niin kätevää ja joskus olen myös kuullut että tehokkaampaa!

 583. Assi sanoo:

  Perinteinen vielä käytössä, mutta pitäisi vaihtaa sähköiseen, koska veikkaan että sillä tulisi puhtaampaa jälkeä.

 584. Sonjusska sanoo:

  Pääsääntöisesti sähköisellä, parempaa ja puhtaampaa jälkeä. Erittäin väsyneenä tulee pestyä tavallisella.

 585. Heini sanoo:

  Sekä tavallisella että sähköhammasharjalla. Pääasiassa kuitenkin sähköhammasharjalla.

 586. Kata sanoo:

  Tavallisella kun ei oo syystä tai toisesta saanu hankittua sähköistä, joten tää olis mahtava!

 587. Jansku sanoo:

  Tavallisella, mutta kovasti ollaan harkittu sähköhammasharjan hommaamista.

 588. Noora sanoo:

  Tavallisella, koska mun sähköhammasharja meni rikki pari päivää sitten. Toivottavasti arpaonni suosisi

 589. Tuulia sanoo:

  Sähköhammasharjalla , koska sillä saan paljon paremmin puhdistettua hampaat.

 590. sssansan sanoo:

  Mulla on käytössä sähköhammasharja ollut jo muutaman vuoden, mutta kyllä sitä tavallistakin harjaa tulee välillä käytettyä. Sellaisia terkkuja hammashoitajalta vielä, että toi tollainen harjapää missä on tuo kuppi, ei ole välttämättä kaikein paras, vaan ennemminkin suositellaan sellaista missä on pelkkiä harjaksia, mieluiten se pehmeä, onko nyt nimeltään joku sensitive tms. 🙂 Ps. kiva kuulla että muistat myös langata! Liian monet ihmiset on siinä harhaluulossa, että harjaamalla saisi hammasvälit ja ientaskutkin puhtaaksi, mutta se ei pidä paikkaansa…

 591. Liisa sanoo:

  Tavallisella harjaan, koska en ole saanut aikaiseksi ottaa selvää sähköisistä eri vaihtoehdoista.. 😀 Tämä Oral B:n versio kuulostaa kuitenkin mahtavalta, ja siihen vaihtaminen olisi siis todellakin paikallaan!

 592. Iina sanoo:

  Harjaan normaalilla harjalla. Olisi hienoa saada sähköhammasharja käyttöön!

 593. Milka sanoo:

  Harjaan ihan tavallisella hammasharjalla, mutta pitkään on ollut hankitalistalla sähköhammasharja. Aina vain on ollut kaikkea muuta (mukamas) tärkeämpää hankittavaa 😛 Tämä olisi ihana joululahja itselle 🙂 Tajusin muuten juuri etten ole ikinä omistanut sähköhammasharjaa ja olen jo sentään 33-vuotias 😀 Taitaisi olla jo korkea aika.

 594. Mimss sanoo:

  Sähköisellä, koska sillä suu tuntuu puhtaammalta 🙂

 595. HannaO sanoo:

  Perinteisellä harjalla mennään. Oispa kiva saada kunnollonen sähköhammasharja!

 596. Jenni sanoo:

  Sähköisellä mennään, sillä tulee vaan niin paljon puhtaammat hampaat kuin tavallisella

 597. Sara sanoo:

  Perinteisellä mennään, mutta sähköhammasharjan hankkiminen käy kyllä aina välillä mielessä.

 598. Ida sanoo:

  Tavallisella harjaan mutta sähköhammasharjalla olen joskus harjannut ja sitä olisi kiva kokeilla uudestaan 🙂 !

 599. mandi sanoo:

  Tavallisella tällä hetkellä, koska en raaski ostaa sähköhammasharjaa kun edellinen hajosi. Tää ois niin upea voitto!

 600. jessika sanoo:

  tavallisella, mukamas edullisempaa

 601. maisa sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharjalla, eron puhtaudessa huomaa ihan selkeästi!!

 602. Maija sanoo:

  Tavallisella, koska onnistuin hukkaamaan vanhan sähköhammasharjan muutossa!

 603. henna sanoo:

  Sähköhammasharjalla. sillä saa mielestäni paremman tuloksen.

 604. Laurap sanoo:

  Harjaan sähkiksellä, koska eron puhtaudessa huomaa jo kerrasta. Olen myöskin ottanut missiokseni levittää sähkiksen ilosanomaa ja monet läheiset ovatkin tyytyväisiä, että ovat vaihtaneet perushammasharjat pois. Reissussa pidän mukana kokonaan biohajoavaa bambuhammasharjaa.

 605. Sonja sanoo:

  Vuosi sitten vaihdoin sähköhammasharjaan eikä paluuta enää ole! Sillä vain saa hampaat niin paljon paremmin puhtaaksi myös vähän ahtaimmista väleistä 🙂

 606. Maj sanoo:

  Sähköhammasharjalla, se vaan on niin hyvä hampaille ja ikenille. Tavallinen harja mukana reissuissa ja eron kyllä huomaa.

 607. mamba sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa helpommin parhaan tehon harjaukseen.

 608. piitu sanoo:

  Tavallisella ja ihan vaan ilman mitään erityistä syytä.

 609. Elli sanoo:

  Mä harjaan tavallisella harjalla, vaikka kiinnostusta olis tutustua sähköhammasharjaan. En oo vaan vielä päässyt niin pitkälle, että alkaisin tutkia eri vaihtoehtoja 😀

 610. Mardi sanoo:

  Harjaan edelleen tavallisella. Pitkään on ollut tarkoitus investoida sähköhammasharjaan, viimeksi sen hankinta tuli mieleen toissapäivänä, kun kävin hammaslääkärissä.

 611. Nina sanoo:

  Tavallisella, koska en ole raaskinut ostaa sähköhammasharjaa. Hammaslääkäri juuri tosin kehotti hankkimaan sähköhammasharjan. Eli palkinto tulisi tarpeeseen 😀

 612. Laura sanoo:

  Tavallisella vielä tällä hetkellä, mutta toivon mukaan pian sähköisellä 😉

 613. Heidi sanoo:

  Tällä hetkellä pesen tavallisella hammasharjalla, sillä sähköhammasharjani on enää vain muisto kivikaudelta ja kaipaisi pikaista päivitystä nykyaikaan. Uusi rose gold olisi unelmien täyttymys niin ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään

 614. Ida sanoo:

  Pääasiassa tykkään pestä sähköhammasharjalla, mutta omani alkaa olemaan jo sen verran vanha ettei se oikein jaksa toimia kunnolla. Sähköhammasharjalla hampaista tulee vaan niin paljon puhtaamman tuntuiset!

 615. MarjaKoo sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharja, koska niin herkästi tulee suuhun ongelmia.

 616. Minttist sanoo:

  Sähköhammasharjalla, tulee vaan puhtaampi fiilis suuhun ja homma käy paljon nopeammin! Koko perhe meillä käyttää sähköhammasharjaa

 617. Mal sanoo:

  Tavallisella viel

 618. Lurre sanoo:

  Tavallisella harjailen.

 619. Heta sanoo:

  Oral B:n sähköhammasharjalla on tullut harjattua nyt parivuotta. Neuvolan perhevalmmennukssa puhuttiin niin paljon hampaiden harjauksesta että sen jälkeen ostin sähköhammasharjan ja takaisin en vaihda.

 620. Aino sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska parempaa jälkeä sillä saa kuin tavallisella. Uudelle sähköhammasharjalle olis kyllä tarvetta, toi nykynen on tosi vanha.

 621. Elina sanoo:

  Pesen sähköhammasharjalla, koska sillä pestessä suu tuntuu paljon puhtaammalta kuin tavallisella harjalla pestessä.:-) Nyt olisi kuitenkin jo aika päivittää vähän uudempaan ja parempaan malliin

 622. Elina sanoo:

  Harjaan hampaani sähköhammasharjalla, koska sillä saan pestyä hampaat paremmin kuin tavallisella harjalla.

 623. Mariiia sanoo:

  Sähköhammasharja ollut muutaman vuoden ajan käytössä, koska sillä saa selvästi puhtaamman lopputuloksen.

 624. Tuulevi sanoo:

  Sähköhammasharjalla iltaisin, tavallisella aamuisin ja reissussa. Kylläpä tuo onkin suloisen näköinen kapistus!

 625. Elina sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla koska oma sähköhammasharjani on vähän rikki. Sähköhammasharjalla hampaat tuntuvat puhtaammalta, joten ehdottomasti haluaisin uuden vastaavan! Tuo kyseinen yksilö vielä näyttääkin nätiltä ❤️

 626. Veera sanoo:

  Sähköhammasharjalla, tulee niin paljon puhtaampi lopputulos kun saa puhdistettua helposti kaikki hampaat 🙂 eron kyllä huomaa, tavalliseen harjaan ei ole enää paluuta!

 627. AnniinaH sanoo:

  Hei! Olisi mahtavaa voittaa tämä tuote! Harjaan hampaita Oral-B:n karvalakkimallilla, joka on jo iäkäs ja parhaat päivänsä aikaa sitten ohittanut. Haaveilen paremmasta harjasta varsin usein.

 628. Mari sanoo:

  Ehdottomasti sähköhammasharjalla. Tavallisella hampaat tuntuu niiin likaisilta! Vanha on vaan jo 5 v vanha ja pelkään että se sanoo kohta sopimuksensa irti!

 629. Jennaaa sanoo:

  Olen jo useamman vuoden käyttänyt sähköhammasharjaa, ja ero on valtava! Enää ei tule hammaslääkäriltä moittivia kommentteja

 630. Terhi J. sanoo:

  Sekä että, mutta sähköhammasharja kaipais uudistusta kun on niin vanha joten josko ois arpaonnea <3

 631. saanama sanoo:

  Sähköhammasharjalla. Oon saanut sen joskus lahjaksi, sen suurempaa syytä ei taida olla 😀 Tiiän, että harjaan ihan liian kovaa,joten tää uus hieno äly ominaisuus olis enemmän kun tarpeen.

 632. Maija sanoo:

  Ihanaa kun kerrankin arvonta on näin hyödyllinen. Ja tykkään kun sun yhteistyöpostaukset ovat näin informatiivisia, ei pelkkää sanahelinää todellakaan!
  Mä olen nyt vuoden verran harjannut sekä-että, jotenkin välillä se sähköhammaharjan käyttö tuntuu raskaalta kun se on sellainen vanha ruma möhkäle ja akku aina loppu. Kelpais siirtyä vähän moderniimpaan malliin! Huomaan kyllä aamulla eron jos pesen illalla normiharjalla vs. sähköhammasharjalla…

 633. Niina sanoo:

  Tavallisella harjalla, paitsi silloin kun jaksaa sähköhammasharjaa ladata

 634. Lilli sanoo:

  5 vuotta vanhalla karvahattumallin sähkiksellä kahdesti päivässä. Tulee parempaa jälkeä kuin tavallisella harjalla. Lisäksi on ikenille hellävaraisempaa.

 635. tiiakar sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, ihan vain koska en ole saanut laiskuuttani ostettua sähköistä.

 636. Puupii sanoo:

  Sähköharjalla, sillä saa paremmin puhdasta.

 637. Sofia sanoo:

  Sähköisellä kotona ja reissussa manuaalisesti 😉

 638. Niina sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut käytössä pari vuotta ja en kyllä vaihtais enää tavalliseen kun sähköhammasharjalla saa paljon helpiommin ja paremmin hampaat puhtaaksi.

 639. Jasmin sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Nyt pitäisi päivittää vanha sähköinen peli uuteen, huomaa ettei teho ole todellakaan niin hyvä mitä oli ennen! Tavallisella harjalla ei enään ”osaa” harjata hampaita lapselle pukinkonttiin oma sähköhammasharja

 640. Mira sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska sillä pestessä hampaat tuntuvat paljon puhtaammilta. Ja samalla se on myös hellävaraisempi, sillä se ilmoittaa mikäli tulee painettua hammasharjalla liian kovaa 🙂

 641. Jenni sanoo:

  Oral-B sähköhammasharja löytyy ja vieläpä aika uusi malli, mutta ei tuota älypuhelimeen yhdistettävää. Opin jo lapsena (80-luvulla) harjaamaan sähköhammasharjalla ja tiedän, että se puhdistaa paremmin kuin tavallinen harja. Eikä ole reikiä.

 642. Maiju sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska se on niin paljon parempi ja hammaslääkäritkin sitä suosittelee. Älyharja olis ihan huikee! 🙂

 643. LauraKristiina sanoo:

  Ikivanhalla sähköhammasharjalla.. koska olen aina ollut sitä mieltä että tavallisella harjalla hampaista ei saa muuten yhtä puhtaita.
  Olisi siis harjan päivitys paikallaan ja kiinnostaa kovasti nuo älyharjat ja onhan tuo mahdottoman kauniskin! 🙂

 644. Katariina sanoo:

  Sähköhammasharjaa käytän, juurikin sen takia, että se kertoo millon on harjannut tarpeeksi kauan. Tämä onkin ainut toiminto, mikä sähköhammasharjasta löytyy. Olisi huippua saada tietää jo hampaita harjatessa kuinka hyvin harjauksen on tehnyt!

 645. Ilopilleri sanoo:

  Pesen molemmilla fiiliksen mukaan. Tavallisella ainakin silloin, kun sähköhammasharjasta on akku loppu. 😀

 646. Janika sanoo:

  Sähköhammasharjalla harjaan. Mielestäni sillä saa hampaat paljon tehokkaammin puhtaiksi kuin normaalilla hammasharjalla. Omani on jo pari vuotta vanha, joten olisi kiva voittaa uusi. 🙂

 647. Milla sanoo:

  Mä harjaan toistaiseksi tavallisella hammasharjalla, kun yks joulu lahjaksi saamani sähköhammasharjan sähköjohto katosi jonnekkin enkä siis ole saanut sitä ladattua 🙁 tää kelpais varmasti siskolle tai mahdollisesti jopa itelle joululahjaksi!

 648. Jutta sanoo:

  Tavallisella, omistin joskus sähköhammasharjan ja se hajos niin en ole vaan omaa laiskuuttani saanut ostettua uutta. Mutta pitäisi kyllä ryhdistäytyä ja hankkia sellainen taas.

 649. Tiina sanoo:

  Sairauksien ja vammojen vuoksi minun
  on käytettävä sähköhammasharjaa, se
  on ainoa millä harjaaminen onnistuu edes jotenkin. Tällä hetkellä haastetta tuo se että puolison kanssa yhteinen tuo käsiosa ja se on hankalaa minulle kun täytyy irroitetlla sitä harjaosaa edestakaisin. Minun käsissäkin on myös toimintarajoitteita/sairauksia/kipuja.

 650. Jutta sanoo:

  Ikivanhalla sähköhammasharjalla, joka tosin unohtui liian pitkäksi aikaa kaappiin ja harjasin pitkään tavallisella. Nyt syksyllä otin itseäni niskasta kiinni ja hammaslääkärikäynnin jälkeen aloin käyttää taas sähköistä! Tuo yksilö tosin on ainakin kymmenisen vuotta vanha ja varmasti jo kuolemansa partailla.

 651. Bikke sanoo:

  Ihme kyllä empäs vielä omista…vaikka lääkäri määräsi….

 652. Laura sanoo:

  Sähköhammasharjalla, hampaat ovat puhtaammat pesun jälkeen. Uudelle olisi tarvetta. 🙂

 653. riikka sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla harjaan. Minulla oli aikanaan sähköhammasharja, mutta se sammui jatkuvasti. Omaa laiskuuttani en ole muistanut/saanut ostettua uutta sähköhammasharjaa..

 654. riikka sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla olen harjannut. Minulla oli aikanaan sähköhammasharja, mutta se sammui jatkuvasti. Omaa laiskuuttani en ole muistanut/saanut ostettua uutta sähköhammasharjaa..

 655. Liisa sanoo:

  Harjaan perinteisellä, vaikka mulla onki sähköhammasharja. Sähköhammasharja aiheuttaa liikaa meteliä pienessä asunnossa, mutta en muista käyttää sitä silloinkaan, kun mies ei ole nukkumassa. Mutta ehkä uudemmat ovat pienempi äänisiä!

 656. Henna73 sanoo:

  sähköhammasharjalla, koska se tuntuu helpommalta

 657. Laura sanoo:

  Olen harjannut jo pitkään sähköhammasharjalla, tosin karvahattu versiolla tälläinen harja olisi ihana koska en tällä hetkellä voisi uutta ostaa korkean hinnan takia. Minulla on hampaissa kiillevauriota ja reikiä ollut ja ientulehduksia helposti joten suun hoito on tärkeää minulle. Olen kasvanut lapsesta saakka mehulla ja kokiksella ja se kyllä näkyy suussa. Pitää yrittää etsiä tuota tahnaa josko siitä olisi hieman apua 🙂

 658. S sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, tulee huomattavasti puhtaamman tuntuiset hampaat.

 659. Miiru sanoo:

  Sähköhammasharjalla, suu on paljon puhtaampi ja paluuta tavan harjaan ei ole!

 660. Ida sanoo:

  Sekä että. Olen aina inhonnut sähköhammasharjan käyttöä ja siksi käyttänyt enimmäkseen tavallista harjaa. Nyt olen kuitenkin päättänyt opetella sähköhammasharjan käytön juurikin sen paremmuuden vuoksi. Siksipä puolisen vuotta olen pessyt hampaat kerran päivässä sähköhammasharjalla ja kerran päivässä tavallisella hammasharjalla. Ja kohta tavallinen hammasharja vaihtuu pelkkään sähköhammasharjaan. Siksipä tuo uusi Oral-B Genius Rose Gold olisikin ihana saada itselle:)

 661. Jenni sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut käytössä nyt 3-4 vuotta. En vaihtaisi enää tavalliseen harjaan muuta kuin hätätapauksessa, koska sähköhammasharjalla tulee niin paljon puhtaampaa jälkeä.

 662. AnnaMaria sanoo:

  Tavallisella ja mulla on siitä niin kamala morkkis, koska haluaisin harjata sähköisellä, mutten vain ole saanut aikaiseksi hankkia uutta moneen vuoteen. Se perinteisen osto on niin helppoa… Tämä tulisi ehdottomasti tarpeeseen <3

 663. Niina sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa – tosin tuo on joku halpisversio Oral-B:ltä. Hammashygienisti oli sitä mieltä, että se on silti paljon tehokkaampi kuin normiharja, joten tällä mennään. Meidän pitäisi kyllä koko perheen investoida kunnon sähköisiin. Meidän tyttö myös tekee vasta hampaita, mutta mieheni olisi kyllä jo aika siirtyä sähköversioon. Tuo esittelemäsi harja on todella upea ulkonäöltään, mutta ennenkaikkea nuo ominaisuudet kiinnostaisi. Mun tulee herkästi selattua puhelinta samalla kun pesen hampaita, mutta tuon sovelluksen avulla saisi infoa siitä, onko kaikki alueet puhdistettu. Ja toi ominaisuus mikä kertoo harjaako liian voimakkaasti olis ihan bueno mun miehelle! 🙂

 664. hennap sanoo:

  Tavallisella, vaikka sähköhammasharja ollut aikeissa ostaa (jo vuosia…:D). Sitä vaan aina priorisoi johonkin muuhun, näin opiskelijana esimerkiksi ruokaan..:-D Toivottavasti arpaonni suosii tällä kertaa!

 665. Ida sanoo:

  Tavallisella. Haluaisin kyllä vaihtaa sähköhammasharjaan, mutta äitiyslomalla ei ole varaa sitä vielä hankkia 🙂

 666. veramarika sanoo:

  Mulla on sähköhammasharja mut siinä alkaa akku vedellä viimeisiään!

 667. Jasmiina Hoo sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa, koska tuntuu että sillä hampaat tulee puhtaammiksi 🙂

 668. iituliina sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, osittain johtuen lapsuuden traumoista silloiseen sähköhammasharjaan liittyen (:D) ja osittain myös siksi, että näin opiskelijana eläessä sähköhammasharja ei oikein mahdu budjettiin.

 669. J sanoo:

  Normaali hammasharjalla. Sähköhammasharjan haluaisin, ja oonki toivonut sitä lahjaksi.

 670. Tanja sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla. Hampaat ja ikenet on kovilla sairaudesta johtuvan lääkityksen ja oksentelun vuoksi.
  Oma harjani on on jo useamman vuoden vanha joten päivitystä kaipaisi.

 671. Jakorpi sanoo:

  Sähköhammasharjalla olen harjannut jo vuosia. Sillä saa helpommin puhtaaksi hampaat. Tää käyttämäsi sähköhammasharja kuulosti mahtavalta! Käytän myös päivittäin hammaslankaa. Siihenkin kun on tottunut niin huomaa heti jos jää pari päivää välistä että ei lankaa 😀

 672. Ida sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa puhdistettua hampaan pinnat tutkitusti tehokkaammin.

 673. AnskuBansku sanoo:

  Olen pari vuotta harjannut juurikin Oral-B:n sähköhammasharjalla! Kipeänä ollessani käytän tavallista hammasharjaa ja eron kyllä huomaa!!! (En raaski vaihtaa sähköiseen harjaa terveeksi tultuani harjan hintaeron takia………..)

  Harjani on kyllä jo aika monet pesut nähnyt (käytämme samaa koko perhe, toki harjat omat hah). Tälläinen ruusukultainen ihanuus on laitettava joululahja-toiveisiin..!! :))

 674. Maiju sanoo:

  Tavallisella, mutta tarkoituksena olisi hankkia sähköhammasharja!

 675. Justiina sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska saa niin paljon puhtaammat hampaat.

 676. mymmyryy sanoo:

  Tavallisella pestään kun en saa aikaiseksi ostaa sähköistä.

 677. Päivi sanoo:

  Tavallisella, koska en ole raaskinut ostaa itselleni muuta. Lapsilla on sähköhammasharjat.

 678. Maria sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, mutta olen ajatellut vaihtaa sähköiseen tulevaisuudessa!

 679. Sallamari sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, mutta vanha harja alkaa tulla juuri tiensä päähän, akku ei enää kestä kauaa. :/ Suuhygienistin suosituksesta vaihdoin aikoinani sähköhammasharjaan ja sillä tiellä olen onneksi pysynyt. Oon tosi laiska ollut aina hoitamaan hampaitani ja se näkyy valitettavasti ikenissä, joten tämmöinen harja tulisi kyllä todellakin tarpeeseen!

 680. Hanna sanoo:

  Ikivanhalla sähköhammasharjalla. 🙂

 681. Anni sanoo:

  Moikka Iina, tämä on kyllä tärkeä asia. Itsellä sähköhammasharja, mutta tosiaankin monia vuosia vanha ja kaipaisi päivitystä

  Kiitos myös blogistasi ja lämmintä joulunodotusta!

 682. Tiia sanoo:

  Aina sähköhammasharja! Omaan erittäin hankalat hampaat, joten se on ehdoton ja suht pieni asia mitä voin hampaiden eteen tehdä.

 683. Viinikumi sanoo:

  Sähköhammasharjaan kun aikoinaan siirryin, niin ei ole paluuta ollut! Hampaat tuntuvat niin paljon puhtaammilta sellaisella harjatessa. Uusi harja olisi itselläkin ostoslistalla, mutta tämän älyhammasharjan antaisin ehdottomasti miehelleni, joka harjaa aivan liian kovaa purukalustoaan. Ehkä tämä auttaisi ongelmaan! 🙂

 684. Riiti sanoo:

  Tavallisella harjalla harjaan, sähköhammasharjaa on kyllä hammaslääkäri suositellut hankkimaan. Ei vain ole tullut ostettua vielä.

 685. Katja sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska se puhdistaa mielestäni paremmin hampaat kuin tavallinen hammasharja.

 686. HennaMar sanoo:

  Ehdottomasti sähköisellä, toinen versio menossa. Auttaa myös estämään hammaskiven muodostumista.

 687. Minna sanoo:

  Tavallisella harjaan.

 688. Anu sanoo:

  Olen vähän aikaa sitten vaihtanut sähköhammasharjaan hammaslääkärin suosituksesta. Ilmeisesti olen tavallisella harjalla harjannut liian kovaa ajoittain ja hampaissa näkyy harjausvaurioita – sähköhammasharjalla niitä voi estää koska ei tarvitse painaa juurikaan. Olisipa loistavaa voittaa uusi, tehokas sähköhammasharja!

 689. Miiu sanoo:

  Minulta löytyy myös sähköhammasharja, mutta harjaan sillä todella vähän. Noin kauniilla harjalla tulisi varmasti harjattua hampaat paremmin ❤️

 690. Susanna sanoo:

  Sähköhammasharjaa olen käyttänyt nyt muutaman vuoden eikä enää tulisi mieleenkään vaihtaa tavalliseen harjaan. Sähköhammasharjalla hampaat tulee paljon paremmin harjattua ja tuntuu puhtaammilta:)

 691. Elina sanoo:

  Olen jo pian 3 vuotta käyttänyt oral-b:n sähköhammasharjaa, enkä enään ikinä siirtyisi tavalliseen. Siirryttyäni sähköhammasharjaan ei ole enään tarvinnut hammaskiveäkään poistaa! Poikaystävälläni on tavallinen hammasharja ja tämä olisi täydellinen joululahja hänelle.

 692. Sanni L sanoo:

  Tavallisella, mutta sähköhammasharja on ostoslista!

 693. Eija sanoo:

  Kuukausi sitten sähköhammasharjani lakkasi toimimasta. Tarvitsisin ehdottomasti uuden!

 694. Maria sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla ja olen jo jonkin aikaa miettinyt sähköhammasharjan hankintaa. Tämän voittaminen olisi täydellistä!

 695. Suvilii sanoo:

  Sähköhammasharjalla, se vaan puhdistaa paremmin 🙂 Tää harja vaikuttaa tosi hyvältä!

 696. Anninalexandra sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä vaan hampaat puhdistuu oikeesti paremmin. Tosin mun harja on ihan surkea, akunkesto on niiiiin huono.

 697. Miia sanoo:

  Sähköhammasharja käytössä koska tulee niin paljon puhtaampaa

 698. Salla sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, koska sillä suu puhdistuu tehokkaasti! Olisikin jo uudelle harjalle tarvetta 🙂

 699. Oliviah sanoo:

  Sähköhammasharjalla, mutta toive uudesta on jo esitetty joulupukille, kun tuossa vanhassa akku hyytyy niin nopeasti.

 700. sikkuralla sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska jälki on puhtaampaa.

 701. Lotus sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Ei ole sen jälkeen ollu paluuta tavalliseen koska ei se tavallinen sanyhtä puhdata tulosta ja tuntumaa kuin sähköinen

 702. Sanna sanoo:

  Sähköhammasharja on käytössä! Olen todennut että sillä saa huomattavasti puhtaampaa jälkeä kuin perinteisellä versiolla 🙂

 703. A sanoo:

  Tavallisella harjaan, en ole raaskinut ostaa sähköhammasharjaa.

 704. Johannan sanoo:

  Yleensä käytän sähköhammasharjaa, koska se puhdistaa hampaat huomattavasti paremmin kuin perinteinen hammasharja. Nyt tosin useamman viikon käytössä on ollut taas perinteinen harja, koska sähköhammasharjani akku irtisanoi sopimuksensa.

  Ja sähköhammasharjoissakin on eroja, sillä se kaikista halvin vaihtoehto värisee eri tavalla kuin sellainen kympin enemmän maksava malli!

 705. Handeli sanoo:

  Sähköllä illalla ja tavallisella aamulla 🙂 , koska tulee puhtaampaa sähköllä, mutta aamuisin et halua herättää muuta perhettä! Aivan todella kaunis tuo sähkis!

 706. Hippu sanoo:

  Kyllä varmaan jo pitäisi luopua tavallisesta ja siirtyä sähköaikaan, saamattomuutta ilmeisesti.

 707. Suv1 sanoo:

  Pesen sekä tavallisella että sähköhammasharjalla, ihan vain vaihtelun vuoksi 😀

 708. Sanni sanoo:

  Normiharjalla, vieläpä todella huonosti viimeiset yli 2,5-vuotta, eli esikoisen syntymän jälkeen. Se on ollut se mistä on ollut helppo pihistää, kun iltasin ja aamusin on vetämätön olo. Nyt kuitenkin niskasta kiinni ja hampaat kuntoon, toivottavasti sähköhammasharjalla!

 709. Tuisku sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska parempi!

 710. Isa sanoo:

  Käytän aina sähköhammasharjaa, mutta matkoille otan tavallisen hammasharjan mukaan. Olisi ihanaa saada päivittettyä sähkäriä, nykyisen olen ostanut jo yli 5 vuotta sitten!:)

 711. miida sanoo:

  Sähköhammasharjalla, lähtee paljon puhtaammaksi 🙂

 712. Jassu sanoo:

  on pitänyt kauan jo ostaa sähköhammasharja ja ku näin tän yhessä toisessa blogissa ni ajattelin ”Me want!” On monia vuosia pitäny mennä hampilääkärille mutta on hammaslääkäripelko. Saisi pontta mennä sinnekin. Onhan suun tärkeys oikeasti tosi tärkeää.

 713. Julia sanoo:

  Sähköhammasharjalla, tuntuu vaan jotenkin niin paljon helpommalta ja nopeammalta 😀 jättää myös sellasen tunteen että nyt ne hampaat on oikeasti puhtaat.

 714. Sofia sanoo:

  Sähköhammasharjalla on kuljettu vuosia. Yhdyn kyllä moneen kirjoittamaasi asiaan, kyllä sen eron vain huomaa 🙂

 715. lillamy sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, mutta mulla on käytössä monen monta vuotta vanha harja, joka maksoi uutena ehkä 20e 😀 Ja tuntuu, että teho on vielä hiipunut aika paljon siitä alusta, mikä ei todellakaan ole mikään ihme, kun harja on kuitenkin ahkerasti käytössä aamuin ja illoin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että sähköhammasharja on joka tapauksessa parempi valinta kuin perinteinen harja ja olen lykännyt uuden ostoa, kun vanhakin vielä toimii 😀 Olen ajatellut, että viimeistään joulun jälkeen ostaisin uuden ja tämän luettuani tekee kyllä hirveästi mieli panostaa laatuun joten katsotaan jospa raaskisin ostaa tämän, joka vaikuttaa melkein liian hyvältä ollakseen totta 🙂

 716. MaijaH sanoo:

  Käytin aiemmin sivuttain liikkuvaa sähköhammasharjaa, mutta sen käyttö alkoi yököttää minua raskausaikana enkä ole sittemmin pystynyt kyseiseen harjaan palaamaan. Ehkä olisi jo aika kokeilla.

 717. Oona sanoo:

  Harjaan tavallisella harjalla, koska en oo jostain syystä uskaltanut/raaskinut ostaa sähköhammasharjaa Tiedostan, että sen hankinta olis varmasti fiksua mutta jotenkin en vaan saa aikaiseksi. Tää tulis siis todellakin tarpeen!

 718. Milla sanoo:

  Tavallisella. Haaveena on ollut ostaa sähköhammasharja mutta ei ole rahaa ostaa. 🙁

 719. ReK sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Jossa tosin olisi jo päivittämisen varaa 😀

 720. Sanni sanoo:

  Sähköhammasharjalla ehdottomasti! Paljon parempi lopputulos 🙂

 721. Emmi sanoo:

  Perinteisellä mennään, ja sähköinen olisi erittäin kiva lisä hampaiden hoitoon!

 722. Tainakaroliina sanoo:

  Tavallisella hammasharjalla harjaan, mutta aina harjauksen jälkeen tuntuu siltä että hampaat olisi vieläkin likaiset. Monta eri hammasharjaa olen kokeillut ja ikenet välillä hyvin kipeät. Sähköhammasharjaa olen toivonut jo jokusen vuoden mutta en ole saanut. Jos nyt onni tärppäisi. Ja tuo ulkonäkö sulatti mun sydämen. T, vaalenapunainen/rosa hullu

 723. Mari sanoo:

  Harjaan sähköhammasharjalla, ja tällainen päivitetty versio olisi ihan unelma 🙂

 724. Ida sanoo:

  Harjaan hampaani normaalilla hammasharjalla sillä en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia sähköhammasharjaa. Monta vuotta on ollut hankinnassa sekä pukinkontissa toive, mutta kukaan ei ole vielä tuonut!
  Sähköhammasharjaa on myöskin todella vaikea valita, kun niitä on NIIN monta niin ei tiedä, että mikä on hyvä sekä mikä ei. Toivottavasti saisin vihdoinkin kauan kaivatun sähköhammasharjan!

 725. Bea sanoo:

  Tavallisella! Jo ois aika siirtyä sähköiseen.

 726. Henni sanoo:

  Sähköhammasharjalla olen pessyt jo pitkään, ja ihan sen takia että puhdistaa hampaat paremmin ja on kivempi harjata! Uusi harja olisi tarpeen 🙂

 727. Iviiv sanoo:

  Oo osallistun! Normaalilla harjalla tällä hetkellä harjailen. 🙂

 728. Henriikka sanoo:

  Sähköhammasharjalla! Pitkään harjasin ihan tavallisella vaan, mutta sit kun tajusin kuinka paljon puhtaammalta ja kiiltävämmältä hampaat tuntuu sähköhammasharjalla harjaamisen jälkeen niin ei ole paluuta enää! Tykkään myös siitä kuinka se tärähtelee aina merkiksi kun on aika vaihtaa puolta, tulee tarpeeksi harjattua kaikkialta.

 729. Donja sanoo:

  Sähköhammasharjaa olen käyttänyt jo pitkään.

 730. Helmi sanoo:

  Harjaan aina sähköhammasharjalla, koska hammaslääkärit painottavat aina sen käytön tärkeyttä.

 731. Jeanette sanoo:

  Sähköhammasharjalla. Sillä tulee paljon puhtaampaa ja pystyy harjaamaan hampaita eri suunnasta.

 732. Saana sanoo:

  Kotona pyrin harjaamaan sähköhammasharjalla, mutta olen noin kaksi viikkoa kuusta työmatkoilla ja siellä mennään perinteisellä harjauksella 🙂

 733. Mirva sanoo:

  Sähköhammasharja, tuntuu et tulee puhtaampaa ja helpommin

 734. S sanoo:

  Sähköhammasharjalla, koska sillä saa niin paljon puhtaampaa jälkeä – vaikka itsellä onkin vielä käytössä kaikkein simppelein perusmalli.

 735. Liia sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut käytössä jo vuosia. Joudun pitämään vanhustani jatkuvasti latauksessa, joten uusi tulisi tarpeeseen. 🙂

 736. Tiina sanoo:

  Tavallisella koska sähköharja hajosi.

 737. Emma sanoo:

  Nykyään taas sähköhammasharjalla, siirryin siitä joku aika sitten tavalliseen, en oikein enää edes muista miksi… Varmaan vaihtelun vuoksi.. Mutta katsoin itseasiassa tubettaja Hermannin videon jossa hän kertoi sähköhammasharjan hyödyistä ja siitä lähtien olen taas käyttänyt sähköhammasharjaani, ja voi vitsi miten paljon puhtaampaa jälkeä sillä saa aikaan! Hampaani menivät lapsen saanniin jälkeen vähän huonompaan kuntoon ja olen halunnut nyt koittaa pitää niistä parempaa huolta, samalla kun opetan 1,5 vuotiaalleni hampaidenhoitoa. <3

 738. -M sanoo:

  Sähköisellä pessyt jo vuosia. Mutta meillä miehen kans yhteinen varsi, joten toinen ois tarpeen! 😀

 739. Salla sanoo:

  Perinteisellä harjalla. Sähköhammasaharja on ollut jo pitkään hankintalistalla.

 740. Elina sanoo:

  Sähköhammasharjalla ehdottomasti! Suu tuntuu puhtaammalta verrattuna tavan hammasharjalla pestyyn.

 741. Larra sanoo:

  Nyt on pakko osallistua tähän arvontaan, vaikka harvemmin tulee osallistuttua. Sähköhammasharjan hankinta olisi todellakin ajankohtainen, mutta sitä on tullut siirrettyä aina jollain verukkeella. Hävettää myöntää, että hampaiden huollossa olisi parantamisen varaa, vaikkei onneksi reikiä suusta löydykään.

 742. Jonteere sanoo:

  Perinteisellä harjataan, mutta nyt tekee mieli hommata sähköhammasharja kun tää on niin upee!!! 🙂

 743. Mimma sanoo:

  Useimmiten tavallisella, koska sähköhammasharjani on joku karvalakkimalli ja tuntuu usein liian ”kovalta”

 744. Satu sanoo:

  Käytän sähköhammasharjaa, koska sillä tulee paremmin puhdasta!

 745. Elina sanoo:

  sähköhammasharjalla, koska haluan huoltaa hampaitani mahdollisimman hyvin!

 746. Emssu sanoo:

  Tavallisella, koska köyhällä opiskelijalla ei oo ollu varaa sähköseen 😀