Pakkaspäivän neuleasu & perjantain kuulumiset

19.01.2018

Tällä viikolla on satanut aivan ihanan paljon lunta vihdoin myös tänne Helsinkiin, kun niin pitkään ollaan kaivattu sitä. Lumi piristää maisemaa heti aivan uskomattoman paljon! Nämä kuvat on kuitenkin napattu viime viikonloppuna, ennen kuin yhtään hiutaletta oli vielä satanut maahan, ja kun pakkanen ilman lunta tuntui luissa ja ytimissä.

Niin kuin kerroinkin, me käytiin vauva- ja perhekuvauksessa viime viikonloppuna, ja tämä asu mulla oli siis siellä päällä. Me haluttiin mätsätä koko perhe, ja mietittiin edellisenä päivänä asuvaihtoehtoja. Ei laitettu samaa väriä/samanlaisia vaatteita kaikille, mutta koitettiin vähän värikoordinoida niin että meidän vaatteet eivät ainakaan riitelisi keskenään.

Otolla oli päällä viiininpunainen kauluspaita ja keskisiniset farkut, ja mä valkkasin sitten tuollaisen babypinkin neuleen itselleni, melko saman sinisten farkkujen kaveriksi. Vaaleanpunainen ja viininpunainen sopivat kivasti yhteen ainakin meidän mielestä. Lapsilla oli tarkoitus olla alunperin myös vaaleanpunaista, viininpunaista ja denimiä, mutta lopulta heillä olikin kaikilla sellaiset hempeät mekot, yhdellä vaaleanpunainen ja kahdella luonnonvalkoiset. Uskon että nekin toimivat kyllä meidän asujen kanssa ihan kivasti yhteen.

Perhekuvausten vaatteisiin löytyy tosi paljon kivoja ideoita esim. Pinterestistä, kun laittaa sinne vaan että ”family photo outfits”. Siellä on tosi simppeleitä havainnekuvia siitä, mitkä värit toimivat hyvin keskenään, kun haluaa värikoordinoida asut koko perheelle. Mä oon kyllä ihan koukussa Pinterestiin, ollut jo monta vuotta. Sieltä löytyy ihan kaikkea mitä vaan kuvitella saattaa, ja luulen että käytän sitä enemmän kuin Googlea. Ainoa huono puoli on se että sieltä inspiroituu vähän liikaakin ja tulee välillä aloitettua esim. kaiken maailman DIY-projekteja sitten, jotka jäävätkin kesken tai eivät onnistukaan mun taidoilla. Mutta silti, se saa mut innostumaan uudelleen ja uudelleen.

Tänään alkoi viikonloppu, ja sen kunniaksi lapset pääsivät lelukauppaan ostamaan omilla joululahjarahoillaan kineettistä hiekkaa, kun olivat sitä pitkään jo halunneet ostaa. He tekivät niin fiksusti että ostivat puoliksi ison pakkauksen, niin kummallekin jäi vielä vähän taskurahaa jäljelle ja saivat enemmän, kuin mitä olisivat saaneet jos toinen olisi vaan ostanut. Hiekalla oli tosi hauskaa leikkiä, mä vilautin meidän touhuja insta storynkin puolella. Hiekka oli paljon vähemmän sotkuista kun oletin, ja olisin voinut itsekin muovailla hiekkajuttuja vaikka aamuun asti kun se oli niin chilliä. Ehkä tässä koneen kiinni laitettuani hipsin vielä vähän hiekkamuovailemaan ja teen tytöille yllätyksen aamuksi hiekkalaatikkoon.

Takki Adidas / Neule Gina Tricot / Farkut Gina Tricot / Kengät Zara / Laukku Coach

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille ja kiitos mielettömän ihanista viesteistä ja kommenteista joita olette tällä viikolla laittaneet! Mä yritän purkaa viesti- ja kommenttisumaa viikonlopun aikana ja vastailla niihin kaikkiin mihin en vielä ole vastannut. Ootte kyllä parhaita <3


4 Responses to “Pakkaspäivän neuleasu & perjantain kuulumiset”

 1. Rinkeli sanoo:

  Moikka!
  Etsin joskus syksyllä sairastaessani Googlesta lukemista hakusanoilla ”paras blogi”. Löytyi mm. sun blogi, jota innokkaasti rupesin lukemaan alusta alkaen, ja nyt viimein olen päässyt tähän asti 😀 Kiitos monista, monista viihdyttävistä hetkistä, on ollut tosi mielenkiintoista seurata blogin ja teidän perheen kehittymistä ja kasvamista. Tykkään blogisi tyylistä ja takuulla jään seuraamaan sitä jatkossakin!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi miten ihana kommentti, kiitos ihan uskomattoman paljon <3 Tuli niin hyvä fiilis sun sanoista!! Kiva kuulla tuollaista palautetta, ja ihanaa että aiot seurata jatkossakin!

 2. Rosi sanoo:

  Moi!

  Sun blogi on niin inspiroiva ja valovoimainen! Itselläni on 8kk poika, ja oon niin usein saanut vinkkejä ja jopa tukea aina hankinnoista kasvatukseen.

  Instastoryista ja kirjoituksistasi saan sinusta älyttömän positiivisen, energisen ja lapsiläheisen kuvan, ja se energia tarttuu muhunkin. Jaksan siten hieman paremmin työntää syrjään väsymyksen ja muut äitiyden kuluttavat puolet antaakseni enemmän tilaa huikeille hetkille. Teidän perheen Hakuna Matata-oloinen meininki on se, millaista haluan omankin kotini täyteen.

  Kysyisin vielä, kun multa on mennyt ohi, että kenellä valokuvaajalla kävitte kuvat ottamassa? 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka <3 Kiitos ihan superisti, niin ihana kommentti!! Musta on mielettömän hienoa saada tällaista palautetta, eipä paljon enempää voisi toivoakaan. 🙂 Ja kiva kuulla että täältä saa positiivista fiilistä, mä haluan toimia positiivisemman arjen puolesta! Ihania kevätpäiviä sinne ja iso kiitos vielä<3

   Me käytiin Annina Segerman photographyllä! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.