Lapset kertovat viikonlopusta

04.03.2018

”Me ollaan syöty karkkia. Sit me ollaan katottu leffaa ja Putousta. Ja sit me ollaan leikitty kahvilaa ja kaupunkia.”

”Ja sit mä sain mennä äidin kaa kahdestaan kävelylle, ja mun pikkusiskot sai olla isin kaa ja tehdä jotain hauskaa sen kanssa.”

”Niin mut me ei menty Mäkkäriin!”

”Ette mennykkää.”

”Mä oon saanut tehdä äidin kaa kaikkee hauskaa, niinku piirtää piirustuksen Pikkukakkoseen. Mä saan lähettää sen Pikkukakkosen postiin.”

”Mäki saan lähettää mun ravintolan.”

”Sit eilen meil kävi meidän kaks kaverii leikkitreffeillä, joiden kans me leikittiin ulkona lumilinnaa ja barbeilla sisällä. Ja me saatiin pullaa ja pillimehua. Mut niis ei ollu pillejä koska pikkusisko on ottanu ne kaikki ja laittanu hukkaan”

”Ja perjantaina meillä kävi pikkusiskon kummitäti, ja sen lapsi. Me leikittiin sellasta erilaista peiliä, et aina ku se peili käänty nii sit se huusi et heti paikalla istumaan ja sit piti äkkii juosta istumaan”

”Me ollaan syöty tortilloja, ja uunibataattia ja kanaa mitä isi teki. Se oli hyvää, tosi hyvää.”

”Me käytiin uimassa Flamingossa ja me käytiin kaikissa niissä altaissa, paitsi siinä minne hypittiin ja se oli neljä metrii syvä. Siel oli tosi kivaa.”

”Mut me ei pelattu sitä jalkapalloo siel, tai lentopalloo. Mä luulen et se oli jalkapallo.”

”Me käytiin perheliukumäessä, käärmeliukumäessä..”

”Ei se ollu käärme vaan kirahvi!”

”Sit me laskettiin sellasesta jääkuutioliukumäestä.”

”Ei se ollu jääkuutio vaan pyramidi. Kirjotitsä äiti jo perheliukumäen? Ja sit mä kävin isin kaa retkellä ja me mentiin niinku virtaukseen. Sielt ei päässy pois ku se meni vaa ympäri ja ympäri mut se oli hauskaa.”

”Sit eilen me käytiin kirjastossa ja lainasin mun omalla kirjastokortilla ihan hirveän paljon kirjoja.”

”Nyt mä en haluu enää kertoo enempää, kun mä haluun siivota näillä baby wipeseilla kun se on niin kivaa.”

”Mä oon lukenu äidin blogia ja se on kivaa, mä tykkään kattoo joskus kun äiti kirjottaa. Mä oon lukenu koko tänki tekstin samalla ku äiti kirjotti sitä. Tästä tulee hyvä postaus koska me ollaan niin hyvii kertomaan.”

”Ja sit ehkä huomenna me voidaan kattoa Pipsa Possua Netflixistä. Ehkä telkkarista illalla.”

”Hauskaa sunnuntai-iltaa kaikille!”

”Ja heihei kaikki!”

T. äidin ihan parhaat tyypit


5 Responses to “Lapset kertovat viikonlopusta”

 1. Nimetön sanoo:

  Hurjan hauska postaus! Ihanat pikkuneidit

 2. Anna sanoo:

  Tulipa tästä hyvälle mielelle :))

 3. Ihana postaus ja idea ottaa tolleen lasten suusta höpötystä just siltä hetkeltä :) Hihi vois joskus iteki näpyttää meijän 4veen höpötysjuttui :D

 4. :) sanoo:

  Puhuvatko lapset tosiaan toisistaan pikku- ja isosiskoina, eivätkä nimillä? Mietin vaan kun sä et postauksissasi nykyään mainitse lasten nimiä, niin onko tää vaan sitä vai ovatko he itse sanoneet juuri noin? Ihan mielenkiinnosta kysyn siis :)

 5. Petra sanoo:

  Siis aivan ihana postaus! Nauratti ihan ääneen :D Teillä on kyllä mahtavat tytöt <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.