Ihana maaliskuu – arkiviikon kuulumisia

02.03.2018

Moikka maaliskuu ja heippa lyhyelle ja kylmälle helmikuulle. En varmasti ole ainoa joka tuntee kuinka energiaa on miljoona kertaa enemmän, kun melkein heti heräämisen jälkeen on valoisaa. Tai no me herätään nykyään kuudelta, moni varmasti saa herätä jo nyt siihen, kun aurinko heräilee ja ensimmäiset säteet valaisevat makuuhuonetta. Illallakin valoa riittää vielä pari tuntia sen jälkeen kun lapset ja Otto on tulleet kotiin. Ihan kuin vuorokauden tunnit olis jotenkin lisääntyneet, tämä on tätä joka keväistä ihmettelyä siitä miten paljon valosta saa energiaa. En todellakaan pistä pahitteeksi, nämä upean valoisat päivät on tulleet ihan kreivin aikaan.

Meillä on ollut tosi kiva viikko, ja nyt alkanut maaliskuu on täynnä kivaa puuhaa jota odotan innolla. Ensi viikolla meillä on vielä parina päivänä kuvauksia joista alkuviikolla kirjoittelin, ja sitä seuraavalla viikolla lähdetään Ouluun pitkäksi viikonlopuksi. Meillä osuu samalle viikonlopulle mun papan pyöreät synttärit ja serkun rippijuhlat, niin päästään oikein kunnolla juhlimaan koko perhe. Ihana päästä taas sinne Pohjoiseen rakkaiden tyyppien luokse, ja viettää samalla muutama päivä vapaata.

Maaliskuun lopussa on vielä pääsiäinen ja silloinkin päästään lomailemaan, ihan huippua! Vaikka yrittäjänä mulla ei käytännössä ole koskaan ”oikeaa” lomaa, niin silti se kun Otto ja tytöt on kotona tuntuu aina lomalta kuitenkin, kun saadaan olla yhdessä. Olen niin tottunut siihen että työ kuuluu mun jokaiseen päivään, että lomaksi riittää se että muut on lomalla, hah. No ei, toki sekin tuntuu hyvältä kun välillä saa ottaa vaikka ihan kokonaisen päivän vapaata ja irtautua hommista, ja kesän lähestyessä ajattelin pitää ehkä kokonaisen viikon lomaa, jos lähdetään reissuun. Silloin toki ajastan valmiiksi sisältöä tänne, jotta loma ei häiritse blogin päivittymistä. Mutta eipäs mennä asioiden edelle, nyt on vasta maaliskuun toinen päivä.

Ihanaa kun kovat pakkaset hellittivät ja tänään on ollut jo paljon miellyttävämpi lämpötila, ja silti yhtä upea aurinko kuin kunnon pakkaspäivinä! Kuopus sai hyvät päiväunet omalla pihalla, ja me ehdittiin sillä aikaa piirrellä ja leikkiä taikahiekalla kahdestaan keskimmäisen kanssa. Ihanaa laatuaikaa, meillä oli niin hauskaa.

Viikonloppuna me ajateltiin nähdä ystäviä, herkutella hyvällä ruualla, ulkoilla ja ottaa rennosti. Lupasin myös mennä käymään esikoisen kanssa kahdestaan kahvilla ja jossain pyörimässä, kahdenkeskinen aika lasten kanssa on ihan best. Mennään myös ehkä käymään uimassa koko perhe, siitä tulee varmasti tosi hauskaa!

Tämän illan suunnitelmissa on perinteiset perjantain löhöilyt, lasten karkkipäivä ja leffan vuokraus. Ihan paras perjantai-ilta, joka tuntuu aina niin hyvältä arkiviikon jälkeen. Lapsetkin tykkäävät kun perjantai-iltaisin otetaan ihan rennosti, ja touhuillaan enemmän vasta lauantaina ja/tai sunnuntaina.

PS: Nyt on muuten käynnissä ehdokkaiden haku uudistuneisiin Inspiration Blog Awardseihin! Mun blogia saa halutessaan ehdottaa ehdolle haluamassaan kategoriassa, jos se johonkin niistä teidän mielestä sopisi. Se onnistuu TÄSTÄ. Kiitos hurjasti <3


6 Responses to “Ihana maaliskuu – arkiviikon kuulumisia”

 1. Cami sanoo:

  Meidänkin viikonloppusuunnitelmiin kuuluu etenkin huomenna ulkoilu, sillä pitäähän kauniista ilmasta ottaa kaikki irti! :) Ihanaa, että menette käymään Oulussa. Itsekin olen siellä ala-asteeni käynyt ja sukulaisia asuu edelleen pohjois-pohjanmaalla :) Muistakaa rentoutua ja nauttia ajastanne! <3

 2. Lilli sanoo:

  Miksi sulla on silmät kiinni kaikissa paitsi ekassa kuvassa? Näytät kauniilta kun hymyilet silmät aukikin! :)

 3. Jenny sanoo:

  Vaikka ei itse postauksen aiheeseen liitykään, niin pakko sanoa, että harvoin luen saman bloggaajan (melkein) kaikki postaukset mutta sinä olet yksi heistä <3 pidän sinun tyylistä suhtautua asioihin ja kirjoituksiasi on mukava ja helppo lukea. Oikein ihanaa kevään jatkoa sinulle ja koko perheelle!

 4. Elisabeth sanoo:

  Ihanalta kuulostaa viikonloppu! Itse täytän vuosia maanantaina, joten juhlitaan sitä viikonlopun aikana puhumalla tulevista kotirempoista (tullaan tekemään pari pientä juttua täällä kotona seuraavien kuukausien aikana, se on synttärilahja minulle)! Sen lisäksi sulhasen serkuntytöllä on kastejuhla, joten sitäkin juhlitaan! Ja tosiaan, lisääntyvä valo on myös juhlan aihe – se on todellakin tervetullut ja niin ihana asia!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 5. Koala sanoo:

  Äänestin blogiasi äänestyksessä energisimmäksi.
  Olisiko siitä suuri vaiva ja onko edes mahdollista, että aiheet jaoteltaisiin otsikoiden alle aiheittain, esim. ruokajutut, sisustusjutut, vaatejutut jne omien otsakkeiden alle, kuten jotkut tekevät. Niin voisi selata niitä sitten aihealueittain sieltä?

 6. :) sanoo:

  Miksi pidät aina silmiä kiinni kuvissa? Tai katsot alaspäin ilmeisesti, mutta se näyttää aina että sun silmät on kiinni. Näyttää paremmalta jos sun silmät on auki.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.