Fiiliksiä keskellä viikkoa

07.03.2018

Kiitos hurjasti kaikille jotka ovat kommentoineet edelliseen postaukseen, tai lähettäneet ihania viestejä. On tullut kyllä niin loistava fiilis siitä palautteesta mitä olen saanut, ja on ollut hienoa kuulla teidän tarinoita ja ajatuksia! Jatkan kommentteihin vastaamista huomenna, kun pääsen viettämään vähän ”normaalimpaa” työpäivää. Alkuviikko on ollut ihan hulinaa, kun kuvattiin maanantaina koko päivä ja tiistaina vielä muutama tunti sitä videoprojektia josta aiemmin mainitsin, ja tänään olin lounastapaamisessa ja kirjan julkkareissa kaksi lasta mukanani. Olipahan äksöniä kerrakseen, voin kertoa. Mutta oli just hauskaa!

Kuvaukset olivat kyllä uskomattoman  mahtava kokemus meille kaikille, enkä malta odottaa lopputulosta. Parasta oli ehdottomasti se huikea porukka jossa päästiin projektia tekemään. Ja se on kyllä myös yksi oman työni parhaista puolista, että pääsen niin usein tutustumaan niin mielettömän hienoihin uusiin ihmisiin. Mä oon just sellainen people person joka rakastaa jutella ihmisten kanssa ja tutustua ja vaihtaa ajatuksia. Se sopii tähän ammattiin kuin nenä päähän. Rakastan myös kliseisiä kielikuvia, kuten olette ehkä saattaneet joskus huomata.

Huomenna mä en aio pistää nenää ulos ovesta ollenkaan, paitsi jos tulee sellainen fiilis että lähden sittenkin nauttimaan upeasta auringosta, jälleen. Tällä viikolla ollaan ulkoiltu yhteensä yli kymmenen tuntia jo alkuviikon kolmen päivän aikana, ja vaikka se on ollut ihanaa, sellainen verkkaripäivä houkuttelisi ihan tosi kovaa. Ehkä huomenna on juuri sellainen päivä? Aamulla puen jalkaan vaan ne samat verkkarit jotka illalla tiputan sängyn viereen lattialle, ja pidän niitä ihan koko päivän.  Juon liian monta kuppia kahvia, ja hengaan lattiatyynyllä taaperon kanssa lukemassa kirjoja. Kuulostaa aika hyvältä suunnitelmalta. Päikkäriaikaan makaan sohvalla tekemässä töitä läppäri sylissä, edelleen niissä samoissa verkkareissa.

Vaihtelu on toinen tämän ammatin parhaista puolista: yhtenä päivänä kuvataan kolme tuntia meren jäällä viimeisen päälle topattuna, toisena edustetaan pr-tilaisuudessa ja tutustutaan uusiin ihmisiin, ja kolmantena makoillaan verkkareissa yksin kotona naputtelemassa konetta. Mä rakastan vaihtelua ja sitä, että yksikään päivä ei ole samanlainen kuin joku toinen. Vaikka olen sosiaalinen tyyppi ja tykkään olla ihmisten kanssa, on välillä ihan best vaan olla ja öllöttää kotona ja naputella sormet sauhuten läppäriä, yksin.

Tosin tässä naputellessani tajusin, että huomenna vietetän Naistenpäivää, ja meillä liittyy siihen ihan oma perinne. Ehkä illalla riisunkin siis verkkarit ja vaihdan ne vähän siistimpiin pöksyihin, ja mennään ostamaan kaikille meille meidän perheen naisille Naistenpäivän kukat, niinkuin meillä on tapana. Se on ihana perinne. Innolla odotan millaisen kukan taapero valitsee itselleen, kun hän pääsee ensimmäistä kertaa mukaan Naistenpäivän kukkaostoksille niin että tietää mitä ”kukka” tarkoittaa edes.

Kiitos teille kaikille vielä ja ihanaa huomista Naistenpäivää jo etukäteen kaikille teille upeille, mahtaville, mielettömille naisille siellä ruutujen takana <3 


8 Responses to “Fiiliksiä keskellä viikkoa”

 1. Minnis sanoo:

  Moikka taas! Jos millään ehdit vastata tähän mutta sulla taitaa olla semmonen ”meikkipöytä” jossa lasinen taso ja semmonen pieni lokerikko siinä sivulla alhaalla 😀 onko se ikeasta? Mä niin haluisin semmosen mut harmikseni en löytänyt sitä sieltä sivuilta ni mietin et onko se edes sieltä ikeasta :D?!

 2. Mamma sanoo:

  Moi Iina!
  Nyt mun pitää kommentoida sulle. Oon niin monta vuotta itsekkäästi lukenut sun blogia, mutten oo koskaan kommentoinut mitään.
  Esikoisen synnyttyä syksyllä -14 aloin seurata joitain mammablogeja, mm. tätä sun. Vuosien varrella kaikki muut blogit on jääneet, mut jostain syystä aina palaan tänne.
  Tykkään sun blogissa kaikesta: aiheet, kirjoitustyyli, sun (ja sun perheen) asenne elämään, teidän lasten vaatteista (:D), kodin sisustuksesta ym.
  Mulle tulee aina hyvä fiilis kun luen tätä, pystyt välittämään positiivista energiaa sun lukijoille, ja esittelemään kotia, vaatteita, tekemisiä herättämättä toisissa pahaa mieltä tai kateutta.

  Arvostan ihan satasella sua ja sun blogia! Kiitos!

 3. Laura sanoo:

  Hyvää naistenpäivää teidän perheen naisille! 🙂 Toi sun tukka on kyllä niin upea, houkuttais itseäkin kokeilla jotain räväkämpää väriä.

  Toivon usein, että oisin myös people person, mutta tuntuu vaan niin turhalta jutella randomien ihmisten kanssa turhanpäiväsyyksiä. Esim. saan kampaajakäynneistä yleensä päänsäryn jos kampaaja koittaa ylläpitää smalltalkia liian innokkaasti kun mieluummin vaan seuraisin hiljaisuudessa, että mitä se hiuksilleni tekee 😀 Toisaalta oon kuitenkin suhteellisen hyvä tutustumaan ihmisiin, kun tykkään jutella ja oppia tuntemaan ihmisiä syvällisemmin. Mutta jotenkin tarviin siltä keskustelulta sen että se ”johtaa johonkin” (=ystävyyteen). Ois hieno taito oppia ihan vaan jutustelemaan, sitä kun tarvitsisin nykyisessä työssänikin, kun kohtaan asiakkaita suhteellisen usein.

 4. Tiia sanoo:

  Ihanan väriset hiukset! Ja kiva blogi kirjoitus myös. Oli kiva lukea.

 5. Miia sanoo:

  Tuo mekko on ihana! Mistähän se mahtaa olla ostettu? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.