Kevättunnelmissa – ihana Pääsiäinen

01.04.2018

Me ollaan otettu rennosti koko pääsiäinen, ulkoiltu ja leikitty ja touhuiltu yhdessä koko perhe. Nämä päivät on olleet tosi ihania ja voimaannuttavia. Ollaan suunniteltu kesälomareissua yhdessä lasten kanssa (tästä myöhemmin lisää!), ja nauraa rätkätetty täällä yhdessä. Vuokrattiin eilen Heinähattu & Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuva, joka oli myös aika nauruhermoja kutkutteleva. Iltapäivällä käytiin ensin harjoittelemassa pyöräilyä lasten kanssa, ja sitten hengailtiin vielä omalla pihalla. Ensimmäistä kertaa tälle keväälle auringon lämpö tuntui oikeasti kuumana mustassa takissa ja kasvoilla. Ihana fiilis!

Ainoa mikä mua on harmittanut tässä päivien aikana, on keskiviikkona alkanut mystinen jäätävän kova kurkkukipu, ilman mitään muita oireita. Olen ollut flunssassa viimeksi lokakuussa, ja antibioottikuurinkin olen syönyt viimeksi yli 2,5 vuotta sitten. Olen saanut nauttia terveenä olemisesta niin pitkään, että ihan hämmästyttää. Harmillisesti nyt tämä kurkkukipu tuli kuitenkin heti vatsataudin perään, mutta kai se vastustuskyky sitten laski sen takia hetkellisesti, ja pöpö pääsi iskemään.

Oli pakko taipua tämän hirveän kivun alla ja lähteä lääkäriin, kun ei särkylääkekään enää auttanut edes hetkeksi niin, että olisi pystynyt syömään tai nukkumaan. Onneksi menin, sillä multa paljastui angiina. Nyt on antibiootit ja paremmat särkylääkkeet, ja toivottavasti niiden  ja levon avulla tämä talttuu nopeasti.  Onneksi ei ole ollut kuumetta tai mitään muuta, niin olo on kurkkukipua lukuunottamatta hyvä. Toivotaan että tämä nyt tästä helpottaa pian, ja saa taas nukuttua kunnolla ja syötyä.

Tänään käytiin Oton perheen luona syömässä ja hengailemassa, ja meillä oli aivan ihana päivä Kauniaisissa. Lapset harjoittelivat taas pyöräilyä, ja herkuteltiin blineillä, pääsiäislampaalla ja muilla upeilla herkuilla. Oli ihana päästä valmiiseen pöytään syömään, vaikka syöminen mulle vähän kivuliasta olikin. Olisin voinut syödä suussasulavaa lammasta ja blinejä vaikka sata annosta, mutta nieleminen on niin kivuliasta että oli pakko tyytyä pieniin annoksiin.

Onneksi on vielä huominen päivä yhdessä ennen kuin koittaa arkeen paluu. Lääkäri kehotti mua lepäämään antibioottikuurin ajan, ettei angiinasta tule ikäviä jälkitauteja. Niin aion ehdottomasti tehdä, vaikka se hassulta tuntuukin, kun olo on tosiaan kurkkukipua lukuunottamatta täysin normaali. Mutta sentään on koko perhe täällä seurana, ja huomenna iskee Helsinkiin lehtien mukaan sellainen lumi-inferno, että ei taida muutenkaan olla ulos asiaa. Taisi mennä ihan harakoille eilinen terassin lapioiminen lumesta, jos sitä huomenna tulee kerran triplasti lisää. Mutta ei se mitään, se oli hauskaa!

Toivottavasti tekin olette nauttineet ihanasta Pääsiäisestä siellä ruutujen toisella puolella <3


35 Responses to “Kevättunnelmissa – ihana Pääsiäinen”

 1. Avatar Maiju sanoo:

  Siis aivan ihana tuo sun paita, niin nätti ja mätsää vielä tukkaankin! *_*

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti <3 En ois uskaltanu yhdistää keltasta mun tukkaan ellei ois ollut violettia paidassa jo valmiina! :D

 2. Avatar Liinu sanoo:

  Mistä tuo paita on? Ihana!! :)

 3. Avatar Tiia sanoo:

  Onpas kaunis asu! Sopii tosi hyvin hiuksiin ja muutenkin tosi sun tyylinen :)

 4. Avatar Lotta sanoo:

  Moi! Mistä tää ihana paita on? :)

 5. Avatar Erika sanoo:

  Oot ihan mielettömän kaunis näissä kuvissa kiva että pääsiäinen mennyt hyvin angiinasta huolimatta!

 6. Avatar Janna sanoo:

  Pakko kommentoida nyt ekaa kertaa, oon pitkään jo blogiasi lukenut, mutta tuo ensimmäinen kuva tässä postauksessa sinusta on aivan järjettömän kaunis!! En tiedä onko se tuo oranssi mikä jotenkin korostaa sun kasvoja tosi hyvin vai mikä, mutta ihan 10/10!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi miten ihanasti sanottu, kiitos ihan hurjasti <3 Ja ihana että kommentoit eka kertaa!! :) Tuli hyvä mieli! Kivaa kevättä sinne :)

 7. Avatar Jenni sanoo:

  Mistä toi sun ihana paita on?

 8. Avatar Handeli sanoo:

  A-streptokokki on vakava tauti kuten Emilialla oli. Toivottavasti et sitä Emilialta saanut ja hänet on hoidettu kunnolla. Nyt pitäisi ottaa nielunäytteet koko teidän perheeltä.
  T. Sairaanhoitaja

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   On ihan tuttu tauti, lapsuudessa on ollut mulla useaan kertaan. Toivotaan että ei tästä lähde nyt tarttumaan muille perheenjäsenille, onneksi ollaan muutenkin pidetty etäisyyttä kun tämä alkoi heti sen vatsataudin perään mulla :).

 9. Avatar Nelli sanoo:

  Ihanan keväinen lookki tulee tosta paidan ja hiusten yhdistelmästä (ja paljaista jaloista!) Meillä päästään kunnolla nauttimaan pääsiäislammasdinneristä vasta huomenna, mutta odotukset on korkeella ja toivottavasti ruoka on sitäkin parempaa

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon <3 Toivottavasti teillä oli ihana pääsiäisdinneri tänään! :)

 10. Avatar Rr sanoo:

  Oletpa todella kaunis! Toivottavasti kurkkukipu hellittää pian! Tämä talvi on kyllä ollut todella tautinen, meillä lapset ovat sairastelleet enemmän kuin koskaan ja samaa olen kuullut muiltakin.
  Aivan ihana tuo pusero, mistä olet ostanut?

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan superisti <3 Kyllä se on jo helpottamaan päin onneksi! :) Ja siis me ollaan oltu ihan uskomattoman terveenä koko talvi, vaikka just kaikki muut on sairastelleet, mutta nyt näköjään päätti sitten tulla kaikki kerralla :D Mut mieluummin näin päin, kuin että olisi koko talven kipeänä! Toivottavasti tän jälkeen saisi taas olla terveenä. Paita on Gina Tricotista :)

 11. Avatar E sanoo:

  Toi ensimmäinen kuva susta on u-p-e-a!!! Jäin vaan tuijottamaan. Wau! Sä hehkut niin ihanasti :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana, kiitos hurjasti <3 Ehkä oon vihdoinkin oppinut strobingin! :D

 12. Avatar kata sanoo:

  Ihana kevätfiilis kuvissa!<3 Paranemisia sulle!

 13. Avatar Elisabeth sanoo:

  Ihanan pirteä paita sinulle, sopii tosi hyvin! :) Paranemisia sinne!

  Pääsiäinen näytti itselleni kuinka väsynyt oikeasti olin, olen nukkunut todella hyviä yöunia sitten perjantain! Eli vapaat tulivat tarpeeseen, vaikka tänään palaankin jo töihin. Joskus kun sitä vain menee ja tekee, niin sitä ei edes huomaa miten väsynyt onkaan – vaikka saa normaalistikin nukuttua ihan ok, mutta kyllä se arki + koivuallergia voi kuitenkin väsyttää jos ei saa levättyä välillä. Tyttökin on nukkunut hyviä päkkäreitä (3h!) vaikka päiväkodissa yleensä nukkuu 1h-1,5h! Onnekis pääsiäinen tarjosi kaivattua taukoa.

  Nyt huhtikuussa lumi saisi kyllä jo sulata pois, joten toivotaan, että tämän lumimyräkän jälkeen koittaa oikea kevät!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos <3 Olin ihan yllättynyt että uskaltauduin laittamaan keltaista päälle tämän tukan kanssa, tuo violetti kuvio rohkaisi! :D Ja voi ei, no hyvä että olet saanut nyt levättyä sitten ja ihanaa että tytöllekin on maistuneet päiväunet :) <3

   Toivotaan että nuo tämän päivän lumet sulaisi äkkiä pois ja ilmat alkaisi lämpenemään! :) Kiitos kun kommentoit!!

 14. Avatar Isla sanoo:

  Kivalta kuulostaa teidän pääsiäinen. Pidän muutenkin paljon blogistasi. Se päivittyy ahkeraan, aiheet ovat mielenkiintoisia ja kuvat kauniita. Yksi asia vain on jo kauemmin pistänyt silmään: juhlapäivät kirjoitetaan pienellä kirjaimella! Se ei ole iso asia, mutta heikentää tekstisi laatua ja uskottavuutta.

  Hyvää kevättä <3

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon, ihana kuulla!! :) Ja totta, pitääkin muistaa jatkossa. Ehkä tämä nyt jää mulle mieleen :) Kivaa kevättä sinnekin! <3

 15. Avatar Taija sanoo:

  On kyllä ihanan keväinen lookki! Moni kysynytkin tuon paidan perään, kiinnostaisi minuakin ;) Novakin niin pirtsakka keltaisessa Addussa :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia <3 Se on Gina Tricotista! :) Ja joo tuo Novan keltainen addupaita on mun super lemppari!

 16. Avatar Jassu sanoo:

  Mieki haluaisin tietää kauniin paidan alkuperän

 17. Ihanat hiukset ja paita :)

 18. Avatar Anniina sanoo:

  Ihanan keväinen tunnelma kuvissa ja paita ylläsi kaunis kuten sinäkin! :-)

 19. Avatar Hennakaisa sanoo:

  Pakko kommentoida munkin tota paitaa, että näyttää jotenkin tosi ihanalta sekä vaate, että malli näissä kuvissa. Värioppisääntöjen mukaan sun just kannattais käyttää keltaista, koska se korostaa sun tukan värin violettia tosi hyvin. Jos violettien hiusten kanssa pitää esimerkiksi voimakkaan violettia paitaa, niin hiusten väri ei näytä niin kylläiseltä ja herkulliselta, koska vierekkäiset värit korostavat aina toistensa vastakkaisia ominaisuuksia. Samasta syystä oikein vaalean paidan kanssa hiukset näyttää tummalta ja mustan paidan kanssa taas vaalealta. Jos kiimnostaa tämmöset jutut enemmän, niin suosittelen googlaamaan josef albersin värioppi-juttuja. Ihanaa kevättä!

Kommentoi