Lasten lempparivälipalat – terveelliset & hauskat Muutit

02.04.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Muutin kanssa.

Meidän perheelle on tärkeää, että arjessa syödään terveellisesti ja monipuolisesti, vaikka joskus käytettäisiinkin nopeita ja helppoja ratkaisuja. Suosin aterioilla aina vaihtoehtoja, joissa on mahdollisimman vähän lisättyä suolaa, ja mieluiten ei ollenkaan lisättyä sokeria. Hedelmiä, marjoja ja kasviksia syödään vähintään suositusten verran päivässä, mutta joskus niiden nauttimiseen tarvitaan vähän apukeinoja. Joskus päivän aikataulu on tiukka, ja esimerkiksi harrastukseen mukaan on kätevää napata joku valmis välipala itse pilkottujen hedelmien sijaan.

Valmis välipala saa helposti päähän negatiivisia ajatuksia, tulee mieleen jotkut ”välipalakeksit” jotka ovat täynnä sokeria, tai myslipatukat tai muut sellaiset. Onneksi nykyään kaupat ovat kuitenkin pullollaan ihan oikeasti terveellisiä valmiita välipaloja, kuten valmiita hedelmäsmoothieita. Me tutustuttiin lasten kanssa Muutin ihastuttaviiin eläinhahmolla koristeltuihin smoothieihin ekan kerran melkein heti kun ne olivat tulleet kauppojen hyllylle viime vuonna. Kuopukselle puuroa ostaessa isommat tytöt bongasivat jännittävät eläinhahmot lastenruokahyllystä, ja kysyivät, saisivatko he sellaiset. No tietenkin saivat! Molemmat valitsivat suosikkihahmonsa, ja tykästyivät Muuteihin samantien. Mullakaan ei ollut valittamista, Muutihan on ihan mahtava välipalavaihtoehto.

Muuteissa on 100% hedelmiä ja marjoja ilman keinotekoisia väri-, aromi- tai säilöntäaineita. Muuteja on saatavilla kahta eri sarjaa, Luomu Muutit joita on kolmea eri makua, sekä Arktiset Muutit joissa korostuvat Pohjoisen maut. Yksi luomu Muuteista on Voimamuuti. Se on ainoa lisättyä (riisi)proteiinia sisältävä lasten välipala, joka sopii etenkin aktiivisesti harrastavan lapsen elämään loistavasti. Kaikki Muutit ovat gluteenittomia ja laktoosittomia, eivätkä sisällä kananmunaa tai maitoproteiinia. Lisätietoa Muuteista löytyy Muutin nettisivuilta.

Muutin pakkauksissa seikkailevat ihanat eläimet. Luomu Apina Muutissa on banaania ja mustikkaa, Luomu Leijona Voima Muutissa on banaania, persikkaa, mangoa ja riisiproteiinia, Luomu Fantti Muutissa on päärynää ja vadelmaa, ja Arktisessa Poro Muutissa on päärynää ja karpaloa. Muutit erottuvat muista pussismoothieista iloisilla pakkauksilla, jotka ovat lasten mieleen.

Meidän lempparivälipaloja Muutit on nimenomaan harrastuksiin lähtiessä, pitkillä automatkoilla Ouluun ja silloin jos pitää mennä joskus vaikka päiväkodin tai eskarin jälkeen vielä ruokakauppaan. Autossa Muutit on käteviä, koska ne on niin siistejä. Pakkauksen saa takaisin kiinni sitten kun se on tyhjä, niin smoothiet eivät leviä mihinkään. Taaperolle nappaan aina Muutit mukaan kun lähdetään jonnekin pidemmälle, sillä se on varma keino saada 1v iloiseksi metrossa, jos alkaa kyllästyttämään kesken matkan. Muutia on kiva myös puristaa pussista vaikka maustamattoman jugurtin ja itsetehdyn granolan joukkoon, tai puuron sekaan taaperolle.

Kyselin meidän pikkutyypeiltä, mitä mieltä he ovat Muuteista, ja mitkä on heidän lempparimaut.

”Nammmmmmm” kommentoi taapero painokkaasti.

”Poro Muuti on kivoin koska se maistuu kivalta. Mulla tulee siitä kesä mieleen”

”Mun mielestä toi Voima Muuti on kivoin koska siitä saa varmaan paljon voimaa siitä Voima Muutista”

”Autossa voi vaikka syödä Muutia, kunhan ei sotke”

”Sitä voi syödä myös ruokapöydän ääressä”

”Jos menee lenkille nii voi ottaa Muutia mukaan. Tai jos vaik pyöräillessä tulee nälkä”

”Ja voi syödä myös omassa huoneessa samalla kun siivoaa.”

Kannattaa muuten ottaa Muutin Facebook-sivu seurantaan, sillä sieltä löytyy kisoja ja hauskoja lapsille sopivia reseptejä, joissa Muuteja voi hyödyntää. Parhaat Muuti-valikoimat löytyvät hyvin varustelluista K-marketeista.

ARVONTA: VOITA PERHELIPPU LAPSIMESSUILLE ARVO n. 36€!

Missä teillä nautitaan Muutia, tai onko Muuti sinulle entuudestaan tuttu lastenruokahyllystä? Kommentoi postaukseen ja voita perhelippu Lapsimessuille tai Muuti-tuotepaketti. Osallistumisaikaa 9.4. klo 22.00 asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonnan pääpalkintona on perhelippu Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.4. järjestettäville Lapsimessuille (arvo noin 36€). Perhelippu sisältää sisäänpääsyn maksimissaan kahdelle aikuiselle ja max. kolmelle lapselle (4-15v). Pääpalkinnon lisäksi arvotaan arvotaan 5 Muuti-tuotepakettia (arvo noin 20€) perheen pienemmille. Tässä kisassa on siis kuusi onnekasta voittajaa, kannattaa osallistua! Arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Onnea arvontaan!


129 Responses to “Lasten lempparivälipalat – terveelliset & hauskat Muutit”

 1. Avatar Mia sanoo:

  Muuti on meille entudestaan tuttu -kulkee mukana monta kertaa viikossa jumpan ja kerhon jälkeen pienenä välipalana :)

 2. Avatar Anniina sanoo:

  Ei ole ennestään tuttu, mutta täytyy kyllä tutustua heidän tuotteisiin!

 3. Avatar Jutta sanoo:

  Ei ole vielä tuttu, mutta kun tyttö kasvaa niin testataan. :)

 4. Avatar Jenni sanoo:

  Meillä syödään Muutia aina reissussa, automatkoilla, kyläillessä. :) kotona kans välillä jos on kova nälkä ennen kuin ruoka on valmis. Muutit on meille tuttuja, erottuvat kivalla ulkonäöllä ja hauskoilla mauilla lastenruokahyllystä!

 5. Avatar Jenna sanoo:

  Ei ole tuttu entuudestaan! Meillä on käytetty Ellas kitchen ja Rainbown smoothieta tähän asti

 6. Avatar Ninni sanoo:

  Vielä ei olla testattu Muuteja mutta varmasti pian testataan.

 7. Avatar Ansku sanoo:

  Muutia meillä on ollut muutaman kerran. Täytyypä ostaa seuraavalla kerralla kaupasta.

 8. Avatar Sonja sanoo:

  Meillä Muutia syödään metsäretkillä ja pidemmillä automatkoilla. 5- verra itse valitsee (yleensä Voima Muutin) ja osaa avata ja sulkea. Arjen pelastajia kun on helppoa ja hyvää! Itsekkin kannan laukussa aina yhtä Muutia, sillä jos ruokailuväli töissä venyy niin on helppo sieltä itselleenkin napata evääksi.

 9. Avatar Niina sanoo:

  Joskus ollaan ostettu ja esikoinen itse asiassa sai virpomispalkaksi vaarilta muutin. Tykkäsi. Käteviä tosiaan automatkoilla ja vaikka eväänä uimahallissa

 10. Avatar Laura sanoo:

  Me ei olla vielä testattu Muuteja, mutta ois kiva. :) Tähän asti ollaan valittu lastenruokahyllyltä aina Pirkan luomusmoothieita ja pussipuuroja.

 11. Avatar Niina sanoo:

  Muuti ei ole meille vielä tuttu, mutta täytyy ehdottomasti testata. Olisivat tosi käteviä pitkillä automatkoilla kun reissataan mummien luokse.

 12. Avatar tiina sanoo:

  Meillä näitä syödään millon missäkin. Kotona aamu/välipalana tai juurikin sinä metroeväänä meidän helmikuiselle pojalle!

 13. Avatar Tanju sanoo:

  Muuti ei ole vielä tuttu, mutta ehdottomasti lähtee kokeiluun juuri vuoden täyttäneen taaperon kanssa!

 14. Avatar Miikku sanoo:

  Ei ole ennestään tuttu mut ehdottomasti pitää ostaa testiin. Automatkoille,pyöräretkille,shoppailureissuille jne otan lapsille usein mukaan nuita pussi”juttuja”

 15. Avatar Anniina sanoo:

  Muuti on merkiltään tuttu mutta ei olla vielä maistettu :) mutta tämän postauksen jälkeen varmasti ostetaan!

 16. Avatar Susanna sanoo:

  Ei ole vielä ollenkaan tuttu tuote ja odotellaan rauhassa että tämmösiä ihanuuksia päästään maistelemaan, poika täytti juuri 2kk!

 17. Avatar Jessica sanoo:

  Poikani on muutaman kerran saanut muutia välipalaksi :) on hyviä !

 18. Avatar R sanoo:

  Muutin voi antaa liian aikaisin heränneelle taaperolle niin saa vähän kerättyä itseään ennen puuron keittoa. Muuti pääsee myös matkaevääksi, ja kulkeekin aina hoitorepussa.

 19. Avatar Mira sanoo:

  Ihan uus tuttavuus tää Muuti, mutta pitää ehdottomasti tutustua paremmin! Meidän 8kk smoothien rakastaja tykkää varmasti :)

 20. Avatar Katziki sanoo:

  Muutit on tuttuja tuotteita meille. Olleet eniten käytössä automatkoilla sekä kerhoeväänä :)

 21. Avatar Minna sanoo:

  Ei ole vielä tuttuja, mutta kiinnostaisi testata.

 22. Avatar Miia sanoo:

  Meillä käytetään smoothiepusseja välipaloina ja reissueväinä, Muuti on entuudestaan tuttu ja ostetaan sitä merkkien ohella.

 23. Avatar Riikka sanoo:

  Meillä ei ole vielä ollut Muuteja. Kaupassa kyllä olen katsellut niiden hauskoja pakkauksia. Pitäisi kyllä maistaa Muuteja, maistuisi varmasti myös meidän pojalle. Nämä olisi kätevä ottaa mukaan mihin tahansa, jos on tarvetta pienelle välipalalle. :)

 24. Avatar Emmi Kauhaniemi sanoo:

  On tuttuja Muutit ja meidänkin 1v pojalle maistuvat Mukana arvonnassa!

 25. Avatar Laura sanoo:

  Ei olla vielä kokeiltu Muuteja mutta 1-vee taapero tykkää muista pussismoothieista joten seuraavalla kauppareissulla voisi ostaa näitä testiin!

 26. Avatar Heli sanoo:

  Käymme paljon uimahallissa lasten kanssa ja silloin smoothiet ovat meillä vakioeväänä

 27. Avatar Heidi sanoo:

  Meillä 2v poika syö usein välipalaksi tuota Luomu Fantti muutia. Yksi harvoja sopivia smoothieita allergiselle lapselle (tällä hetkellä noin 25 sopivaa ruoka-ainetta). Mukavaa vaihtelua, poikakin innoissaan pyytää ”pussia” :)

 28. Avatar Essi Sorvari sanoo:

  Meidän 9kk lähiaikoina ekan kerran maisto muuteja ja maistui! Messuille lippu ois jees ja tuotepakettikin ois upee voittaa

 29. Avatar Jenna sanoo:

  Tämä ei olekaan meille ennen tuttu mutta nyt lähtee varmasti kokeiluun Parhainta kantaa aina menossa mukana niin on hätävarana taaperolle kun tulee nälkä!

 30. Avatar Tarza sanoo:

  Oon huomannut muutaman eri maun hyllyssä, mutta en ollut tutustunut tarkemmin onko niissä esim. lisättyä sokeria, jota yritän vältellä. Oli kiva lukea, ettei näin ole; joten testiin menevät kohta 9kk pojalle! :)

 31. Avatar Jessica sanoo:

  Ei ole muutit vielä päässyt testiin meillä, mutta ulkonäöllisesti ovat tuttuja kyllä. Nämä pääsevät varmasti testiin meillä, koska tyttö tykkää kovasti smoothieista.

 32. Avatar Elisa sanoo:

  Ei olla koskaan kokeiltu muuteja. En ole ennen edes kuullut niistä. Ehdottomasti otetaan testiin meidän tytölle koska halutaan käyttää vain 100% hedelmästä valmistettuja välipaloja missä ei oo mitään ylimääräistä lisättynä. Maut myös kuullostivat herkullisilta.

 33. Avatar Johanna sanoo:

  Täytyykin näitä kokeilla! En ole aiemmin kuullut eikä ole osunut silmiin kaupassa, kun ollaan aina vaan vuodesta toiseen napattu toiset meidän vakkaripussit :D

 34. Avatar Anselica Nieminen sanoo:

  Ei ole kyllä tullut kaupassa vastaan, täytyykin seuraavalla reissulla napata kärryyn niitä.

 35. Avatar Salla sanoo:

  Hyvä reissueväs! Ja vaikka messupäiväksi menoon mukaan ;)

 36. Avatar Enni sanoo:

  On tuttuja, niin käteviä reissussa! Ainut et tyttö aina puristaa liikaa ja tulee rinnuksille…

 37. Avatar Julia sanoo:

  On muutit todellakin meillä tuttuja. Vähintään yksi muutti meillä löytyy aina rattaista kun on helppo antaa lapselle jos alkaa väsyttää ja harrastuksiin viedessä on hyvä välipala. Pitkillä automatkoilla on muutti ihan välttämätön matkavälipala josta meillä ainakin lapset tykkää ja pirteät kuvat on lasten lemppareita!

 38. Avatar Lode sanoo:

  Ei ole tuttu, haluaisin kokeilla!

 39. Avatar Siiri sanoo:

  On tuttu. Meillä on syöty reissussa.

 40. Avatar jiip sanoo:

  Muuti oli minulle täysin uusi tuttavuus. Jos Muuti -tuotepalkinto sattuisi kohdalleni niin antaisin kyseiset tuotteet kummipojalleni :) En ole puhunut kummipojan äidin kanssa onko Muutit heille jo entuudestaan tuttuja.

 41. Avatar Julia sanoo:

  Ei ole tuttu, mut pitää kyllä laittaa testiin :)

 42. Avatar Maiju sanoo:

  Meidän mini tykkää Muuteista ja muistakin pussukoista välipaloina ja toimii ne hyvin myös vaikka lentomatkalla mummolaan :-)

 43. Avatar Crista sanoo:

  En ole koskaan kuullutkaan! Mutta innokas oisin testaamaan, hyvältä kuulostaa :)

 44. Avatar Ina sanoo:

  Muuti ei ole entuudestaan tuttu. Sopisi hyvin mukaan retkelle! :)

 45. Avatar Siiri sanoo:

  Muutin tuotteet eivät ole vielä tuttuja. Pitää kaupassa tutkia hyllyä. Lapsimessuille olisi kyllä kiva päästä ja vielä mukavampaa olisi, jos voittaisin perhelipun sinne

 46. Avatar Janica sanoo:

  Meillä on Muutia nautiskeltu automatkalla tai kipeinä ollessa. :) tosi kätevä välipala!

 47. Avatar anna s. sanoo:

  Näyttävät tutuilta, joten todennäköisesti olen kaupassa törmännyt, mutta jostain syystä jääneet hyllyyn :) Olisi kiva kokeilla, lapselle varmasti maistuisi :)

 48. Avatar Krista sanoo:

  Muuteja ei ollakaan vielä kokeiltu, täytyykin kaupasta katsoa. Muita juotavia soseita käytetään ja paljon. Ne on niin käteviä! Mukana suurinpiirtein kaikkialla.

 49. Avatar Henriikka sanoo:

  Muuti on meille aivan uusi tuttavuus, mutta paljon harrastavana ja liikkuvana perheenä nämä olis tosi kiva lisä välipalavaihtoehtoihin! :)

 50. Avatar Anja sanoo:

  Ei ole entuudestaan tuttu tämä Muuti. Varmasti hyvä välipalana tai juuri liikkeellä ollessa, täytyy kokeilla.

 51. Avatar Nimetön sanoo:

  Pussi smoothieita nautitaan kun ollaan reissussa, on helppo ja hyvä välipala! :)
  Ei olla ennen ostettu muuteja, mutta varmasti otetaan kokeiluun, hauskan näkösiä pakkauksia!

 52. Avatar Sara sanoo:

  Ei ole entuudestaan tuttu, mutta maistella voitais:)

 53. Avatar L sanoo:

  Ei ole ennestään tuttu, mutta olisi kätevä ottaa mukaan vaikka pitkälle autoreissulle. :)

 54. Avatar Maria sanoo:

  Olen varmaan ainoa joka ei halua voittaa perhelippua lapsimessuille, koska meillä ei siellä tulisi kuitenkaan käytyä. Mutta sen sijaan Muuti-tuotepaketit olisi kiva ylläri! Lapset tykkäävät maiskutella tuollaisia esim automatkoilla. Kätevää!

 55. Avatar Rosanna sanoo:

  Ei ollut ennestään tuttu tuote, joten oli hyödyllinen postaus! Täytyykin kokeilla Muuteja :)

 56. Avatar Manteli sanoo:

  Ei ollut tämä merkki entuudestaan tuttu, vastaavia on kyllä tullut ostettua silloin tällöin välipalaksi ja laukkuun yllättävän nälän varalle. Mutta nämä ovat lisäaineettomia ja sokerittomia, niin ihan mahtava juttu!

 57. Avatar SannaL sanoo:

  Meillä taaperon herkkuja. Juurikin kun rattaissa olo kyllästyttää tai jos jostain syystä tulee tarve välipalalle reissussa. Näitä aina varuilta mukana. Myös isommat lapset tykkää, eskarilaisenkin saa hyvin jaksamaan kauppareissun eskarin päälle

 58. Avatar Hanne sanoo:

  Kerhoeväänä syödään meillä usein Muuteja.

 59. Avatar Emmi sanoo:

  On tuttu ja Muutia nautitaan välipalana!

 60. Avatar Rosie sanoo:

  Muuti ei ole tuttu, mutta muuten noita tuontyylisiä smoothieita on kyllä tullut kokeiltua! Tuo Poro-Muuti kuulostaa todella hyvältä!

 61. Avatar Jenni sanoo:

  Meillä syödään muuteja usein retkillä ja automatkoilla, välillä myös kotona muuten vaan välipalana tai jälkkärinä :)

 62. Avatar Mari sanoo:

  Ei ole entuudestaan tuttu. Olisipa Kiva välipala itselle ja lapsille.

 63. Avatar Cia sanoo:

  Meillä ei vielä olla maistettu moisia. Täytyykin laittaa testiin jos meillä vaikka innostuttaisiin tällaisistakin välipaloista. Kuulostivat kyllä herkulta! Mukana kilpailussa. :)

 64. Avatar Veera sanoo:

  Meillä suositaan oikeita hedelmiä prosessoitujen valmisteiden sijaan. Tulevat edullisemmiksi ja tuottavat vähemmän roskaa maailmaan, luonto kun on valmiiksi pakannut ne jonpjolestamme. Smootia meillä tehdään kotimetsän marjoista suoraan pulloon, jolloin toimivat tarvittaessa myös mukaan otettavana välipalana.

 65. Avatar Primrose sanoo:

  Meille Muuti on vielä vähän tuntemattomampi merkki, vaikka onkin tuttu lastenruokahyllystä. Muutia ottaisin mukaan retkille, automatkoillle ja ihan vaan oman kotipöydänkin ääressä syötäväksi, kun lapsi kaipaa jotain hauskaa välipalaa.

 66. Avatar Jenni sanoo:

  Ei olla meillä vielä Muuteja maistelu, muita smoothieita kyllä. Ne ovat kyllä käteviä shoppailuvälipaloja

 67. Avatar Milla sanoo:

  Muutit on tuttuja, esikoinen oli juuri sen ikäinen että tuli lastenruokahyllyjä tutkittua kun Muutit tuli kauppoihin :)

  Juuri tuollaisina helppoina välipaloina parhaita!

 68. Avatar Anna-Maria sanoo:

  Muuti ei ole entuudestaan tuttu, mutta kuulostaa loistavalta välipalavalinnalta!

 69. Avatar Mira H sanoo:

  Ei ole entuudestaan tuttu :)

 70. Avatar Emilai sanoo:

  Me nautimme juuri muutia niinkuin tekin eli automatkoilla tai reissuilla. Myös jos on kiire lähtö päiväunien jälkeen jonnekkin niin muuti on kätevä ja nopea välipala

 71. Avatar Minna sanoo:

  Uusi tuttavuus meille, aloitettiin kiinteät viime viikolla joten lastenruokahylly ei vielä tuttu uutuksineen! Muuti kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta! :) T.Minna & Venla 6 kk

 72. Avatar Anniina sanoo:

  Voi, kuulostaapas hyvältä. Vielä en itse ole näihin törmännyt, vaikka pussismoothieta tulee ostettua viikoittain. :)

 73. Avatar Emiliaa sanoo:

  Ei ole tuttu entuudestaan, osallistun ilolla tuotepakettien arvontaan!:) lapsimessuille en täältä kaukaa pohjoisesta tälle kevättä pääse.

 74. Avatar Nimetön sanoo:

  Sisältävätkö Muutit tiivisteitä, esim.mansikka/omenamehutiivistettä? Monissa soseissa/smoothieissa hehkutetaan, ettei sisällä lisättyä sokeria, mutta ainesosaluettelossa näkyy että valmistukseen on käytetty tiivisteitä. Eli toisin sanoen tuote sisältää sokeria paljon enemmän kuin se sisältäisi jos se oltaisiin tehty vain oikeista hedelmistä/marjoista ilman tiivisteitä. :(

 75. Avatar Miia sanoo:

  Meillä Muutteja ja muita pussismoothieita hörpitään lähinnä reissussa ollessa. Muutit on tuttuja ja meillä lasten lempparit niistä on apina ja elefantti :)

 76. Avatar Anniina sanoo:

  Ei ole entuudestaan tuttu tuote, mutta uimahallireissuille voisi olla kiva, siististi mukana kulkeva välipala. Hauskoja nuo pakkaukset!

 77. Avatar Masa sanoo:

  Mukana arvonnassa! Ei ole Muuti ennestään tuttu mutta täytyypä kokeilla!

 78. Avatar Salla sanoo:

  Ei olla vielä kokeiltu aiemmin, mutta taaperolle varmasti maistuisi :p

 79. Avatar Niina sanoo:

  Moikka meillä lapset syövät muilta merkeiltä pussi välipaloja.muutista en ole kuullutkaan ja meidän pienellä paikkakunnalla niitä ei edes ole kun aamulla tarkastin kauppa reissulla.pussi välipalat ovat käteviä esim retkellä ja reissatessa.ihan missä vaan olemme on hoitolaukussa tälläinen välipala.muuttia olisi mukava maistella kun tosiaan aika niukka valikoima on meidän omassa kaupassa ja lähimpään prismaan matkaa 80 km

 80. Avatar Veeruska sanoo:

  Täytyy testata nämäkin kun vastaavanlaisia on kokeiltu. Ja koululaisetkin tämmöisistä tykkää!

 81. Avatar Anni sanoo:

  Kaverin lapsi tykkää näistä hurjasti. Meilläkin varmasti otetaan käyttöön, kun on ajankohtaista. Ja voisihan noita syödä itsekin hätävälipalana! :)

 82. Avatar Terhi sanoo:

  Meillä on usein perhekerhossa mukana välipalana :)

 83. Avatar HN sanoo:

  Ei ollut vielä ennen tätä tuttu mutta täytyy ehdottomasti kokeilla!

 84. Avatar Matilda sanoo:

  Muuti ei ole meille entuudestaan tuttu brändi tai ei ole tullut kaupan hyllyiltä sitä bongattua. Muutenkin lasten välipalat on itselle aika uusi tuttavuus, paitsi nyt tämän 6kk aikana on tullut esikois tyttären synnyttyä nekin jo pikku hiljaa tutuimmiksi

 85. Avatar Anna sanoo:

  Nää ei oo tuttuja mutta haluaisin kyllä kokeiluun koska pari kertaa viikossa pussismoothien ovat eväinö mukana. Ihanan näköiset pakkaukset!

 86. Avatar Jennies sanoo:

  Muutit ei ole tuttuja mutta muut pussismoothiet kyllä viikottaisessa käytössä. Meillä nautitaan smoothieista välipaloina, retkillä, pitkillä automatkailla ja 5v haluaa näitä usein evääksi kerhoon.
  Ovat myös sairaspäivien pelastus, smoothiet melkein ainoa mikä kipeenä maistuu lapsille.

 87. Avatar Mari sanoo:

  Muutit eivät ole tuttuja, mutta kuulostavat kyllä tutustumisen arvoisilta:)

 88. Avatar Helip sanoo:

  Ei ole ennestään tuttu mutta ehdottomasti ostoslistalla seuraavalla kauppareissulla. Olisi kätevä automatkoilla ja muuten vaan helppona välipalana!

 89. Avatar Marika sanoo:

  Olen törmännyt kyseiseen tuotteeseen citymarketista ja ostanu muutaman pussin. Ihastuin niiden ulkonäköön.

 90. Avatar minna sanoo:

  Eniten näitä menee Metsämörri retkillä eväänä.

 91. Avatar Werhoutuja sanoo:

  Muuti ei ole meille ennestään tuttu, mutta vastaavat ”pussivälipalat” kyllä. Todella näppärä ja hyvä reissueväskin. Lapsimessuja täällä kovasti odotellaan. Viime vuonna ei vauvan syntymän vuoksi päästy, niin tänä vuonna kuumottas mennä.

 92. Avatar Henriikka sanoo:

  Muuti-merkki vielä tuntematon, mutta pussismoothiet hyvinkin tuttuja:)

 93. Avatar Susanna sanoo:

  Muutit on tuttuja. Menee juuri pieninä välipaloina, eväinä ja jugurtin seassa. Eskarilainen tykkää myös ”saunajuomana” nauttia muutien!☺

 94. Avatar Siiri sanoo:

  Muutti ei ole vielä tuttu käytännössä, kun esikoinen ei vielä osaa pussista syödä. Kaikista kivointa olisi puristaa kaikki ruoka pussista vaan ulos.

 95. Avatar Sofia sanoo:

  Muutia ei oo maisteltu, muita merkkejä kyllä. Töissä välipalana, reissueväänä..

 96. Avatar JonnaTi sanoo:

  Ei vielä maistettu, mutta varmasti tullaan maistamaan poika nyt 5kk.
  Ja noitahan syödään ihan kaikkialla kätevyyden ansiosta, vähemmän sotkua ja helppo myös kaupasta nappasta mukaan vaikka kotimatkalle.

 97. Avatar Matilde sanoo:

  Ei ole entuudestaan tuttu. Kiinnostaa.

 98. Avatar Pirpana sanoo:

  Meillä ei ole vielä Muuteja maistettu, ainoastaan vastaavia tuotteita, mutta ovat kyllä käteviä! Pysyvät helposti mukana niin arjen liikkumisessa kuin arjesta poikkeavilla reissuilla.

 99. Avatar Eveliina1 sanoo:

  Muutia ei olla vielä kokeiltu. Muita tämmösiä käteviä pakkauksia ollaan kokeiltu, ja ollaan tykätty kovasti. Äiti ja isä antaa erikoisplussat syönnin helppoudesta varsinkin reissussa. Ei tarvi lusikoita etsiä enää..

 100. Avatar Jenni sanoo:

  Ei ole ennestään tuttu, en ole tainnut kaupassa edes törmätä. Täytyykin tutustua! :)

 101. Avatar Priska sanoo:

  Muutit ovat tuttuja ja toimivat erityisen hyvin reissussa, kun sellaisen uskaltaa antaa autossakin. Jopa koululainen suostuu ottamaan niitä mukaan välipalaksi harrastuspäivinä!

 102. Avatar Johanna sanoo:

  Ei olla näitä vielä testattu, sillä ei kuulu lähikaupan valikoimiin. Mutta kuulostavat kyllä herkullisilta!

 103. Avatar mammatuinen sanoo:

  Retkieväänä ihan huippuja!

 104. Avatar M sanoo:

  Nämä onkin ihan uusi tuttavuus meidän perheelle, täytyy ensi kerralla vilkaista lastenruoka hyllyltä. Kiitos vinkistä! :)

 105. Avatar A sanoo:

  Muuti ei oo tuttu, muun merkkiset smoothiet kylläkin. Yleensä välipalana automatkoilla! :)

 106. Avatar Airii sanoo:

  On tuttu ja maistuu kaikille lapsille, ikähaarukka 1-4 vuotta.

 107. Avatar Henna sanoo:

  Ei Mutti mutta saman tyyppiset ovat. Reissussa ja kotona.

 108. Avatar ph sanoo:

  Tuttu tuote Mutti, loistokeksintö reissuun ja kotiin jos vaikka sairaana porukka.

 109. Avatar Sanna sanoo:

  Ei olla testattu mutta vaikuttaa kyllä kätevältä, just vaikka päiväkodin jälkeen ennen kauppareissua.

 110. Avatar Nina sanoo:

  Näitä ei olla vielä maistettu, täytyy ostaa kun tulee vastaan! Muun merkkisiä pussismoothieita ollaan käytetty lähinnä retkieväinä koko neljän vuoden ajan kun esikoinen syönyt kiinteää ruokaa :)

 111. Avatar Julia sanoo:

  Muutit ei vielä ole tuttuja, vaikka muita valmiita smoothieita tuleekin pidettyä aina laukussa mukana lapselle.

 112. Avatar Salla sanoo:

  Muuti ei ole tuttu, mutta kuulostaa hyvältä ja terveelliseltä. Ollaan kokeiltu aiemmin muiden merkkien smoothieita, ne ovat tosi käteviä lasten itse syödä iästä riippumatta.

 113. Avatar tiia sanoo:

  Ei ole ennestään tuttu, mutta 3 innokasta maistajaa löytyisi

 114. Avatar Sanni sanoo:

  Eivät ole vielä tuttuja. Olen kyllä kaupassa nähnyt niitä.

 115. Avatar Ulla sanoo:

  MuutI smoothiet tuttuja ja käteviä reissussa. Yksi 10kk ikäinen innokas maistelija tykkää.

 116. Avatar heidisusanna sanoo:

  Ei ole entuudestaan tuttuja, mutta varmasti menekkiä olisi. :)

 117. Avatar Idu sanoo:

  Ei ole ennestään tuttu, ei ole täällä kaupoissa näkynyt. Kuulostaa hyvältä, täytyypä isoimmista kaupoista ostaa :)

 118. Avatar JP sanoo:

  Ei oo vielä tullut ostettua vaikka kaupassa niitä onkin tullut kateltua.. reissueväänä nää ois hyviä :)

 119. Avatar J.V. sanoo:

  Itseasiassa tänään ekaa kertaa ikinä hypistelin kaupassa Muuteja, kun kerrankin oli aikaa pyöriä vauvanruokaosastolla. Vauva 8kk ja uusi tuttavuus vielä meille tuo Muuti

 120. Avatar Yotimix sanoo:

  Tuttu entuudestaan. Ainut pussi hedelmäsose merkki mistä lapseni tykkää :)

 121. Avatar Jonna sanoo:

  Muutit eivät ole vielä tuttuja mutta muita pussismoothieita on tullut testattua. Näppäriä kuljettaa aina mukana ja maistuu hyvälle! :)

 122. Avatar Sanni sanoo:

  Nämä tuotteet eivät ole entuudestaan tuttuja, mutta vaikuttavat ehdottomasti kokeilemisen arvoisilta! :)

 123. Avatar Minna sanoo:

  Muutit eivät ole entuudestaan tuttuja. Sitä jotenkin aina valitsee halvimman välipalasmoothien meidän 1 vee kun ei välillä suostu syömään puuroaan ilman smoothieta,niin niitä välillä menee päivässä muutamakin..

 124. Avatar Paapu sanoo:

  Pussismoothiet on tosi käteviä reissussa ja joskus kiireessä kotosallakin. Näitä Muuteja meillä ei vielä ole kokeiltu.

 125. Avatar Laura sanoo:

  On tuttu tuote, aina silloin tällöin tulee nautittua reissussa ja kotona. :)

 126. Avatar Jonna sanoo:

  Ei ole vielä tullut ostettua. Käteviä ovat kyllä!

 127. Avatar Milla sanoo:

  Ei ole ennestään tuttu mutta pakko kyllä käydä ostamassa :)

 128. Avatar Heta-Leena sanoo:

  Meidän taaperolle muutit maistuvat hyvin, on niin kätevää heittää pussi laukkuun kun lähtee kotoa, ei ole sitten nii tarkkaa jos ei välipala aikaan ehdikkään vielä kotiin. :)

 129. Avatar Mm sanoo:

  Muutit on meillä ennestään tuttuja ja kovasti tykättyjä! Kulkee aina mukana hoitolaukussa, eli niitä syödään missä milloinkin reissussa kun nälkä yllättää :) Kotona menee myös ihan välipalana.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.