IBA 2018 asu: kokovalkoinen puku

17.04.2018

Gaalahumusta on jo muutama päivä, mutta nyt on aika ottaa tsekkaus mun gaala-asuun ja iltaan muutenkin. Kuten kirjoitinkin, tarkoituksena oli alunperin lainata gaala-asu, kuten olen tehnyt jo vuosia. Nyt en kuitenkaan onnistunut löytämään hyvin istuvaa asua, joka olisi sopinut ja näyttänyt juuri siltä kuin toivoin. Niinpä oli käännyttävä kauppojen valikoiman puoleen. Mulla oli asulle vain yksi kriteeri: koska ostin sen, sen piti olla sellainen, jolle löytyy 100% varmasti käyttöä myös myöhemmin. Haussa oli siis mahdollisimman monikäyttöinen ja tyylikäs asu, joka sopii just mulle.

Kiertelin viime viikolla kauppoja vaikka kuinka paljon, mutta mikään ei oikein tuntunut omalta. Etsin ja etsin, mutta oikein mikään asu ei herättänyt sellaista ”TÄSSÄ SE ON!” -fiilistä. Oman osansa tähän etsintään toi haastetta myös hiusten väri, ihan kaikki ei nimittäin sovi pastelliliilan kanssa. Aina kun löytyi joku ihana malli, väri oli sellainen että se olisi tukahduttanut violetin, tai riidellyt pahasti sen kanssa. Aikani soviteltuani päädyin siihen, että sopivan puvun pitäisi olla joko keltainen tai valkoinen. Keltainen tuntui ihanan keväiseltä, ja valkoinen taas tylsältä. Kunnes..

..Astelin sisään Mangoon, ja heti ensimmäisenä iskin silmäni kokovalkoiseen pukuun. Päätin valjastaa gaalaan sisäisen Barney Stinsonini, ja ääni päässäni huusi: SUIT UP! Kävelin bleiserin ja housujen kanssa sovituskoppiin, ja nehän istuivat kuin hansikas. Eli hyvin, jos on oikean kokoiset hanskat. Tai puku. Suoraan sanottuna tuli tunne, että yksikään vaate ei ole vuosiin näyttänyt päälläni yhtä hyvältä, jos koskaan. No hääpuku oli aika täydellinen, ja sekin oli valkoinen. Miksi ihmeessä siis ajattelinkaan, että valkoinen olisi jotenkin tylsä? Päin vastoin! Se on rohkea, raikas ja mielettömän kaunis väri.

Puku päällä tuli ihan saman tien se olo että nyt löytyi se oikea. Sitten pitikin vielä metsästää pukuun sopivaa toppia. Pukua henkarissa katsellessani ajattelin, että minähän laitan sen rohkeasti ilman paitaa kokonaan, kuten Hollywood-tähdet. Päälle sen puettuani totesin, että ehkä kaula-aukko on aavistuksen turhan antava, jos 10 senttiä housunkaulusta näkyy siitä. Niinpä siis oli ehdottomasti löydettävä toppi. Sekin tuntui olevan oikea projekti, sillä oikean väristä ja mallista hyvin istuvaa toppia ei vaan löytynyt. Luovutin ja lähdin kotiin, ja päätin vielä kerran käydä kaapit ja vaaterekin läpi. Löysin viime vuonna ostamani nudenvärisen pitsitopin, ja se oli puvun kanssa tosi hyvä match. Onneksi! Sillä mikään muu ei ollut. Asu oli löytynyt.

Bleiseri Mango | Housut Mango | Toppi H&M | Kengät Zara | Laukku Rebecca Minkoff | Laukkukoru Coach | Korvikset H&M

Kuvat: Emilia Huttunen Edit: meitsi

Asustin kokovalkoisen puvun lempilaukullani, sekä luotto-gaalakorkkareillani, joilla olen ollut gaaloissa jo monta vuotta, eli mustilla yksinkertaisilla sandaleteilla, joissa on kultainen korko. Lisäksi laitoin vaan suuret valkoiset tupsukorvikset, jotka sopivat pukuun. Hiukset auki vähän taaksepäin kammattuna, ja simppeli meikki. Joskus yksinkertainen vaan toimii, ja nyt se mun mielestä toimi. Kokonaisuutena olin asuun ihan super tyytyväinen!

Kuvat: Henri ilanen

Gaala-ilta oli mahtavan hauska, ja oli niin kiva nähdä kaikkia tuttuja! Joitakin tuttuja en ollut nähnyt jopa pariin vuoteen, kun olen ollut niin paljon pois iltatapahtumista raskaus- ja imetysaikana. Oli niin kivaa vaihtaa kuulumisia. Voittoa tai edes sijoitusta ei tällä kertaa tullut, mutta haluan kiittää silti ihan hurjasti kaikkia äänestäneitä! Tällä kertaa voittajat valittiin niin, että vain kolmasosa pisteistä tuli yleisöäänistä. Arjen Sankari -voitto meni ihanalle Puutalobaby -blogille, ja voitto oli kyllä ehdottomasti ansaittu! Puutalobaby näyttää hienosti, miten siitä arjesta voi tehdä juuri oman näköistä, ja viettää vaikka talvet kokonaan Aurinkorannikolla. Onnea Kristalle ja Puutalobabylle, sekä kaikille muille upeille voittajille!

Me oltiin tapahtumassa liikkeellä Emilian, Topiaksen ja Emilian siskon Eveliinan kanssa, ja ilta oli kyllä niin hauska. Se on parasta, että on ystäväpariskunta, jonka kanssa molemmilla klikkaa niin hyvin. Meillä on aina porukalla hauskaa ja niin pöntöt jutut että vieläkin naurattaa kaikki.

Mitä mieltä kokovalkoisesta, iskeekö teihin?


27 Responses to “IBA 2018 asu: kokovalkoinen puku”

 1. Hmm sanoo:

  Mieluiten olisin ihaillut asua normaaleista, luonnonvalossa (ei vastavaloon) kuvatuista kuvista. Ekoissa kuvissa kun asua ei näy kunnolla ja gaalakuvissa liian jyrkkä valaistus. En siis toki itse ole mikään valokuvaaja, joten siltä osalta ei ole näkemystä asiaan.. 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mäkään en oo itse oikein vastavalokuvien ystävä, mutta tällä kertaa ei aikataulusyistä ehtinyt toteuttaa mun asukuvatoiveita, ja näillä mentiin 🙂 Pitää katsoa jos joskus saa kuvattua puvun uudelleen, sillä käyttöön se tulee takuuvarmasti! 🙂

 2. maija sanoo:

  Musta nää kuvat ei tuo oikeutta sun upealle asulle 🙁 Vaikea saada ylipäätään selvää kun kuvat on niin valottuneita ja toi aurinko tulee liian voimakkaana taustalta. Harmi, sillä sun asu oli upea ja yleensä sulla on tosi hyviä kuvia.

 3. Satu sanoo:

  Ihanalle näyttää nuo kuvat mitkä Emilia ottanu. Mut tuo sun tukka miks et värjää tuota juurikasvua?

 4. Essi sanoo:

  Olet kyllä ollut supernättinä liikenteessä! Harmi vaan että noi alun kuvat on tosi kökkö jälkeen, ei kyllä sovi nyt asupostauksen kuvitukseksi, kun koko asusta ei saa edes selvää :/

 5. Ee sanoo:

  Onpa harmillisen huono valaistus asukuvissa. Olisi ollut kiva nähdä asu paremmin. Noissa ryhmäkuvissakaan se ei oikein pääse oikeuksiinsa, kun esim. jakun alla oleva paita ei näy kunnolla ja kuvissa muutenkin ylimääräistä sälää, esim. Kuoharilasit, vip-kortit…

 6. Asilah sanoo:

  Oho mikä asu!! En ikinä pukisi päälleni mutta näytät hyvältä. Olisi kiva kuulla miten sulla ja Otolla menee vaatemaut yhteen, epäileekö toinen koskaan toisen valintoja tai toivoisiko Otto että käyttäisit enemmän mekkoja tms.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos paljon! 🙂 Ei meillä kumpikaan epäile toisten valintoja, molemmat saa olla just niin kuin on! Mä tykkään etsiä Otolle sellaisia Oton tyylisiä vaatteita, ja toisin päin. 🙂

 7. Mj sanoo:

  Minun mielestä ihania nuo alun kuvat jotka Emilian ottamia. Niissä jotenkin ihana tunnelma ja näkyy että nautit asustasi.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan superisti sun kommentista<3 Tuli niin hyvä mieli sun sanoista! Ja todellakin nautin, se tuntui niin omalta! 🙂 Ihanaa kevättä sinne <3

 8. SannaL sanoo:

  Mä tykkäsin noista kuvista, vaikka asu ei niin oikeuksiin päässytkään mutta ihana tunnelma.
  Pakko kysyä, kun näyttää noi housut kuultavan läpi, että millaiset alushousut sulla oli ihan koska itse arastelen valkoisia alaosia, kun pelkään että aina näkyy pikkarit läpi.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti <3 🙂 Ihana kuulla! 🙂 Housut ei kuultaneet ainakaan tapahtumassa läpi, plus onneksi oli se bleiseri siinä päällä 😀 Tuossa oli vaan niin kova auringonvalo, että näytti vähän siltä! 😀 Mut mulla oli mun ihonväriset saumattomat pikkarit, koska ne on best just tuollaisten vaatteiden alle. 🙂

 9. Marsa sanoo:

  Ihana asu, etenkin just noissa ulkokuvissa näyttää super hyvältä! Mun mielestä aina blogikuvienkaan ei tarvitse olla täydellisiä ja musta on just ihanaa että ootte leikitelly ihanalla kevätauringolla. Tulee hyvä mieli kuvista jotka todistaa että kyllä se kesä vihdoinkin tulee, vaikka ei niin täydellinen asukuvausvalo olekaan! Näkisin mielellään asun myös ilman tota takkia, eli pelkät housut ja toppi combon, jos joskus intoudut ottamaan (selvästi yleisön pyynnöstä) ”paremmat asukuvat” 😉 Pysy Iina ihanana itsenäs vaikka blogiin välillä tippuu hölmöjäkin kommentteja. Oot upea ja inspiroiva ihminen ja ehdottomasti mamagoals!<3

 10. Roosa sanoo:

  TYRMÄÄVÄ sinä! Aivan upea asu kertakaikkiaan!

 11. Laura sanoo:

  Ihanat ja kuvat ja ihana asu ❤ kannat sitä niin upeesti ❤

 12. emzi sanoo:

  Ihan mahtava asu! Näyttää todella hyvältä! 😀

 13. napin sanoo:

  Ihanaa että uskallat kokeilla uusia juttuja kuvissa, tykkään etenkin tosta toisesta paljon! Asetelma on hyvännäköinen ja tykkään miten sun jalat erottuu housujen läpi. Nää menee tosiaan ehkä enemmän taide- kuin asukuvien puolelle, mutta missäs muualla sitä leikittelisit kuvatyyleillä kuin omassa blogissasi? Keep it up 🙂

 14. Heli sanoo:

  Nämä kuvat ovat kyllä nättejä ja tunnelmallisia, mut jos ja kun niiden tarkoitus on esitellä asuasi niin siinä valitettavasti epäonnistuvat. Toivottavasti on vielä luvassa parempiakin kuvia.

  Kokovalkoinen toimii, hyvältä näyttää! 🙂

 15. Lotta sanoo:

  Siis pakko sanoa, että tykkään ihan sikana noista alun kuvista! Totta, eihän ne ihan niitä perinteisiä asukuvia oo, mutta jotenkin ihanat vibat tulee silti. Aurinko leikittelee kauniisti ja valkonen asu on vaan jotenki upee tollasessa super kirkkaassa valossa. Nää kuvat on erilaisia, mitä sulla yleensä on, kivan taiteellisia; mä tykkään!

 16. Marinanna sanoo:

  Oikeesti, niin harmi ettet saanu kuvia paremmalla valotuksella! Koska se mitä asusta näkee on 6/5, sun poseeraukset on 6/5 ja sä koko nainen oot ihan 6/5! Ois kiva saada postaus siitä miten loit ton lookin, koska näytät tosi hyvältä! Ens kerralla vaan aikatauluun just semmoset kuvat kun haluut!

 17. Miisa sanoo:

  Epäselviä noi ekat kuvat aurinko vasten, en tykkää. Mutta todella kiva asu, sopii sulle!

 18. Hennah sanoo:

  Upee asu <3 Toivottavasti saadaan paremmat kuvat asusta jotka tuo oikeutta sille! 🙂 Kuvista paistaa Emilian kuvaustyyli vahvasti esiin. Toiset tykkää toiset ei. Emilian blogissa osasin oottaa tämän tyylisiä kuvia ja sinne ne sopi. Valitettavasti sun blogilta oon oottanu aina enemmän kuvien suhteen, kun sun kuvaustyylistä tykkään enempi. Kuvat ei jatkoon, mut asu ehdottomasti! 🙂

 19. Oi, kiitokset superpaljon ihanista sanoistasi! <3

  Ihanan raikkaalta näytit muuten livenäkin, näin sinusta vilauksia ja sun valkoinen asu kyllä toimi! Hyvä kontrasti myös tummaan isoon halliin. Harmi että ilta hujahti ohi niin nopeasti, että ei ehditty vaihtaa kuulumisia!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.