Kuinka saada keho voimaan hyvin sairastelun jälkeen

17.04.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa, ja on osa vuottani Life-ambassadorina. Psst! Lopussa sekä arvonta että alekoodi!

Kuten varmasti luittekin, maalis-huhtikuun taitteessa mä kärsin rajusta vatsataudista, ja melkein heti perään sairastuin angiinaan. Sama taudit kiersivät myös osan muusta perheestä, ja tällä viikolla parille meistä on iskenyt ihan tavallinen flunssa. Ennen tuota vatsatautia oltiin viimeksi kipeänä viime vuoden lokakuussa, eli meille on tullut koko talven sairastelut nyt kerralla muutaman viikon sisään. Nyt tärkeänä tavoitteena onkin katkaista ikävä tautikierre ja lähteä hyvinvoivana ja terveenä kohti kesää, lämpöä ja valoa. Sairastelusta ei tykkää kukaan, ja varsinkin kun on kevään loppurutistus menossa töiden kanssa ennen kesää ja hiljaisempia viikkoja, olisi mahtavaa saada hoitaa työt terveenä.

Ollaan syöty nyt parin kuukauden ajan Lifen omia vitamiineja ja lisäravinteita, sekä probiootteja vatsan hyvinvointiin. Uskon että nämä tuotteet ovat olleet apuna siihen, että ollaan sentään toivuttu nopeasti ikävistä taudeista, ja saatu olla välissä terveenäkin. Nyt kuitenkin olisi huippua saada vastustuskyky takaisin sille samalle tasolle, että ei tarvitsisi olla kipeänä ollenkaan. Faktahan on että päiväkoti-ikäisten lasten perheissä kahdeksankin nuhakuumetta vuodessa on ihan normimäärä, että kyllä me ollaan päästy vähällä näistä muutamasta taudista huolimatta. Nyt on vaan ollut huonoa tuuria, vatsatauti varmaan alensi vastustuskykyä niin että nyt muutkin bakteerit ovat päässeet tarttumaan.

Me syödään Oton kanssa molemmat Lifen monivitamiineja, eli Life Multi Mania ja Life MultiWomania. Otto on meidän perheestä se, jolla on ollut aina paras vastustuskyky, ja hän välttyikin kokonaan angiinalta, ja sairastui vatsatautiin meistä viimeisenä. Onneksi hän sai senkin lievempänä kuin minä. Miesten Life MultiMan sisältää Beetakaroteenia, monia B-vitamiineja, Biotiinia, foolihappoa, C- D- ja E-vitamiinia, Jodia, Rautaa, Kuparia, Kromia, Mangaania, Molybdeenia, Seleeniä ja Sinkkiä. Kaikkia tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita, optimoituna juuri miehen tarpeisiin.

Life Multi Woman sisältää samat vitamiinit ja hivenaineet, mutta paremmin naiselle sopivina määrinä. Näiden lisäksi syödään Lifen vahvaa D-vitamiinia, joka parantaa vastustuskykyä ja luuston hyvinvointia. Lifen Vahva D-vitamin sisältää 100 mikrogrammaa D-vitamiinia, ja onkin hyvä erityisesti meille suomalaisille, jotka emme saa D-vitamiinia talvella auringosta juuri ollenkaan. Olen miettinyt, että kävisin mittauttamassa oman D-vitamiinitasoni, sillä puhuimme Life-konsulttini kanssa tästä D-vitamiinimittauksesta, ja mua kiinnostaisi tietää omakin tasoni, että onko se lähelläkään optimaalista.

Näiden lisäksi me syödään Life Omega-3 70% valmistetta, joka sisältää 1000mg kalaöljyä, josta 630mg omega-3 rasvahappoja, 300mg EPAa, josta 200mg DHA:ta ja 30mg DPA:ta. 100mg on muita Omega-3 rasvahappoja, sekä 5mg E-vitamiinia. Lifen omat kalaöljykapselit on eettisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla tuotettuja, ja niissä Omega-3 on hyvin tiivistetty ja luonnollisessa muodossa oleva vahva kalaöljy. Kalaöljyn hyödyistä olen kirjoittanut blogissani ennenkin, mutta se on siis aivoille, sydämelle ja verisuonille hyväksi oleva lisäravinne. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina, ja EPA ja DHA yhdessä edistävät sydämen normaalia toimintaa, mistä hyötyy koko verenkiertoelimistö. Meillä myös isommat lapset syövät kalaöljyä, tosin vähän eri muodossa, eli hyvänmakuisina geelipaloina. 

Probiootit, eli tuttavallisemmin maitohappobakteerit, ovat suolistossa luonnollisesti eläviä bakteerikantoja, joiden positiiviset vaikutukset perustuvat niiden kykyyn kiinnittyä suoliston pintaan ja palauttaa sinne oikea bakteeritasapaino. Lisäksi maitohappobakteerit voivat muun muassa maitohappoa tuottamalla tuhota pahoja bakteereita sekä tehostaa immuunivastetta. Miksi meillä syödään probiootteja? Minäpä kerron muutaman syyn:

– Erityisesti raskaana olevien ja meidän imettävien äitien  olisi hyvä käyttää probiootteja, sillä näin voi parantaa oman suolistomikrobiston tasapainoa. Kun lapsi saa jo raskaus- ja imetysaikana äidiltä hyvän bakteerikannan, hänen riskinsä sairastua aikuisena atooppiseen ihottumaan tai astmaan laskee merkittävästi. Monissa muissa maissa probiootit on jo lisätty osaksi raskaus- ja imetysajan virallisia ravitsemussuosituksia. Mä imetän vielä meidän taaperoa, ja olen koko raskaus- ja imetysajan syönyt maitohappobakteerivalmistetta. 

Maitohappobakteerit ovat hyviä myös näin alkavana siitepölyaikana, sillä allergiaoireilu voi helpottaa, kun suoliston mikrobiston epätasapainoa korjataan probioottien avulla. Viime vuonna en kärsinyt ollenkaan siitepölyallergiani oireista, ja samaa toivon tälle keväälle.

Probiooteista voi olla apua mm. korvatulehdusten ehkäisyssä, autoimmuunisairauksien kuten Diabeteksen ehkäisyssä ja suun hyvinvoinnin edistämisessä. Ei kannata myöskään unohtaa probiootteja antibioottikuurin aikaan, eikä matkalle lähtiessä.

Lifen omat probiootit on vegaanisia, ja ne sisältävät seitsemän ihmisperäistä maitohappobakteerikantaa ja 5 miljardia bakteeria/kapseli. Kuulostaa hurjalta, ja tehokkaalta. 

Mä uskon että tästä lähdetään nyt takaisin kohti tervettä ja hyvinvoivaa kehoa, ja meidän sairastelut olis nyt tässä. Toivottavasti lähestyvä kesä, sekä lasten pitkä yli kahden kuukauden kesäloma auttavat tässä myös. D-vitamiinia tankataan muuten purkin lisäksi pian Etelän auringossa, sillä me ostettiin viime viikolla reissu heti kesäloman alkuun! Seuraavassa Life-postauksessa kerronkin matkalle mukaan otettavista, ja ennen matkaa nautittavista valmisteista, sekä luonnonkosmetiikasta. Olen ihan innoissani, sekä matkasta että loistavista tuotteista.

ALEKOODI & TARJOUSKAMPANJA:

Lifella on nyt juuri meneillään tarjouskampanja, jossa kahden Lifen oman Life-tuotesarjan tuotteen ostaja saa kolmannen (edullisimman) tuotteen kaupanpäällisiksi. Se on voimassa myymälöissä  16.-22.4. Alekoodilla sandwich saatte 20% alennuksen kaikista kaikista normaalihintaisista Lifen oman Life-tuotesarjan tuotteista vuoden loppuun saakka. Koodi on voimassa sekä Lifen verkkokaupassa, että Lifen kaikissa myymälöissä koko tämän vuoden ajan. Lifen oma tuotevalikoima on todella kattava, tässä postauksessa kerrottujen tuotteiden lisäksi siihen kuuluu yli 60 muuta tuotetta, kuten luonnonkosmetiikkaa. 

ARVONTA:

Osallistu arvontaan ja voit voittaa vapaavalintainen Lifen oman Life-tuotesarjan tuotteen! Mitkä ovat tärkeimpiä askelia, joita sinä otat oman hyvinvointisi vuoksi? Minkä Life-tuotteen sinä haluaisit voittaa? Tsekkaa Lifen tuotevalikoima ja kerro oma vastauksesi postauksen kommenttiboksiin, ja osallistut arvontaan, jossa palkintona on vapaavalintainen Life-tuotesarjan tuote. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Osallistumisaikaa on 24.4. klo 22.00 asti. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Ihanaa päivää kaikille ja onnea arvontaan!


86 Responses to “Kuinka saada keho voimaan hyvin sairastelun jälkeen”

 1. Riikka sanoo:

  haluaisin just noita maitohappobakteereita! koen että pysyn terveenä kun syön joka päivä paljon erilaisia vitamiineja ja ravintolisiä, ja olis kiva testata lifen tuotteitakin :)

 2. Eveliina sanoo:

  D-vitamiini olisi tarpeellinen, ympäri vuoden. Liikkuminen, terveellinen ruoka sekä lepo tärkeimmät.

 3. Minna sanoo:

  Terveellinen ja säännöllinen ruoka, liikunta sekä uni! Maitohappobakteerit ja omega 3 kapselit tulisivat tarpeeseen näin keväällä.

 4. Viv sanoo:

  Tärkeimpiä juttuja oman terveuden kannalta on hyvän ja terveellisen ruuan syöminen sekä d-vitamiinin ja omegoiden ottaminen. Nyt olisi kiva päästä testaamaan miten nuo probiootit vaikuttavat!

 5. Jessica sanoo:

  Haluaisin kokeilla multiwomania :) muuten yritän syödä monipuolisesti sekä paljon hedelmiä ja vihanneksia !

 6. Maiju sanoo:

  Terveellinen ruoka ja riittävä uni, probiootit haluaisin testiin.

 7. jiip sanoo:

  Tällä hetkellä pyrkimys on tietoisesti laskea stressileveleitä alemmas. Tämän tukemiseen käytän lisäravinteina mm. probiootteja, D-vitamiinia, omegaa ja sinkkiä sekä c-vitamiinia. Lisäksi huolehdin riittävästä unen saannista, sopivasta liikunnan määrästä (ettei aiheuta lisää stressiä), oikeasta ravinnosta sekä myös rentoutumisesta.

  Tuotteista haluaisin kokeilla uusinta Life Sporebioticia.

 8. roosamiina sanoo:

  Riittävästä unensaannista olen nyt yrittänyt pitää kiinni. Päivittäin paljon vettä ja probiootit niin kroppa rullaa paremmin.

 9. Sirppu sanoo:

  Unen kanssa olen tehotsempannut ja tulokset on huikean hyvät, mahtava olo ja kipeilyt on poissa <3 Siihen päälle hyvää safkaa ja paljon liikuntaa mieltä nollaamaan, niin jo tekee hyvää!
  Probiootteja kokeilisin mielellään :)

 10. M sanoo:

  Nii kattava että vaikia valita! oisko se d vitamiini ehkä?

 11. Johanna H sanoo:

  Syömällä jörkevää ruokaa säännöllisesti ja sopivat määrät, ulkoilenalla ja liikkumalla ja yrittämällö parantaa yöunia. Maitohappobakteerit valitsisin!

 12. HENNA sanoo:

  Probiootit maistuisi minullekin

 13. Henriikka sanoo:

  Vitamiineja ravinteista ja riiittävästi vettä.

 14. Elina sanoo:

  Olen yrittänyt jo pitkää lisätä unen saantia menemällä aikaisemmin nukkumaan. Lisäksi pyrin lisäämään myös liikuntaa enemmän elämääni.

  En koe tarvitsevani muita ravintolisiä kuin D-vitamiinia, joten voittaessani valitsisin voittaessani todennäköisesti Aurinko D 30 µg -tuotteen.

 15. Jatsa sanoo:

  Huolehdin riittävästä unesta, syön hyvin ja juon vettä paljon. Haluaisin kokeilla multiwomania.

 16. Heli sanoo:

  Me ollaan myös lähdössä ulkomaille ja maitohappobakteerit kiinnostaa..niillä saisi vatsan tasapainoon ja ehkä mikään turistipöpö ei iske reissussa

 17. Sara sanoo:

  Probiootteja ois kiva kokeilla!

 18. Tarza sanoo:

  Liikunta, hyvä ruoka ja riittävä uni ovat omat peruspilarini, joskin näin öisin kiertäessä tuo viimeinen ei niin toteudu :D oliskin kiva testata miten probiootit, woman tai sport vitamiinilisät vaikuttaisivat omaan oloon ja jaksamiseen.

 19. Jossu sanoo:

  Riittävä uni, monipuolinen ravinto ja liikunta, niillä pääsee pitkälle. Haluisin testata probiootteja.

 20. Airi sanoo:

  Liikun ja syön kalaa, kasviksia. D-vitamiinia tarvitsen jos voitan.

 21. Mili sanoo:

  MultiPregnant. Tai sitten omalle äidilleni suosittelisin jotain :)

 22. Anna sanoo:

  Liikunta, terveellinen ruoka, uni, sisäinen hyvinvointi perhe, ystävät, harrastukset <3

  Multiwoman lähtis testiin!

 23. HannaO sanoo:

  Hyvinvoinnin eteen pyrin tekemään töitä. Hyvä ja monipuolinen ravinto, liikunta ja muutoinkin terveelliset elämäntavat tuo puhtia arkeen ja pitää mielen virkeänä. Multisportti olisi minun valinta.

 24. Satu sanoo:

  Edistän omaa hyvinvointia nukkumalla tarpeeksi, syömällä säännöllisesti ja karsimalla kalenteria. Huomasin, että olen ollut todella paljon vähemmän kipeänä, kun en kuormita itseäni liikaa töissä ja opiskellessa. Tietysti on myös haittapuolensa, kun keskittyy vain opiskeluun ja tekee töitä vain loma-aikoina, mutta mieluummin vähemmän rahaa ja enemmän terveitä päiviä. Olen huomannut, että minulla on muutenkin parempi olo ja jaksan enemmän, kun en täytä kalenteria menoilla aamusta iltaan, vaan jätän myös suunnitellusti tyhjää tilaa ja aikaa vainolla tai tehdä sitä, mikä nappaa sillä hetkellä.

  Multiwoman kuulostaa sellaiselta, jossa olisi kaikki tarvittava samassa ja sitä haluaisin kokeilla. En muista popsia kaikkia eri vitamiineja erikseen, joten tuossa riittäisin, kun yhden muistaa.

 25. Tuisku sanoo:

  Yritän syödä terveellisesti, ulkoilla ja nukkua riittävästi. Probiootteja haluaisin testata.

 26. Sannamarianna sanoo:

  Liikunta, koitan syödä monipuolisesti ja nukkua tarpeeksi. Olen myös lisäravinteiden suurkuluttaja. :D

  Valitsisin tämän:
  https://www.life.fi/epages/life.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/HLT/Products/100081

 27. Janica sanoo:

  Mun tärkeimmät askeleet on säännöllinen syöminen, liikunta ja uni hyvinvoinnin kanssa.
  Maitohappobakteerit tulis kovaan tarpeeseen itelläni.

 28. Juulia sanoo:

  Olen huomannut, että riittävä uni on minun hyvinvointini tärkein tukipilari!

  Probiootteja haluaisin minäkin kokeiltavakseni :)

 29. Maiju sanoo:

  Tärkeimpiä ovat riittävä uni, terveellinen ruoka ja säännöllinen liikunta samalla rennon otteen muistaen stressin välttämiseksi. Terveyden tukena käytän myös monivitamiinivalmistetta ja d-vitamiinia. Probiootteja haluaisin testata Lifen valikoimasta. :)

 30. Marru sanoo:

  Pyrin noudattamaan perusterveellisiä elämäntapoja. Maitohappobakteerit ottaisin kokeiluun.

 31. Essi sanoo:

  Terveellistä ruokaa, ulkoilua ja hyvät yöunet! D vitamiinia ois mukava kokeilla :)

 32. Katya sanoo:

  Probiootit pitkän antibioottikuurin jälkeen

 33. Elina sanoo:

  Uni, liikunta ja hyvä ruoka, niillä luulen pötkiväni pitkälle. Uni ei vain tällä hetkellä ole omissa käsissäni sillä kaks lasta pitää huolen että yöt pysyvät katkonaisina. Pieni apu vastustuskykyyn olisi tarpeen, valitsisin probiootit.

 34. Milla sanoo:

  Maitohappobakteerit kuulostaa hyvältä.
  Itse juuri toipumassa pikkuhiljaa kovasta flunssasta.
  Ensin kurkku kipeä ja pientä kuumetta , sitten nenä valuu ja nyt alkaa se yskä vaivaamaan :/
  Maanantaina jouduin lähtemään töistä kesken päivän ja lähtemään lääkäriin hakemaan sairaustodistusta töihin.
  Nyt voisin kokeilla vaikka mitä oikeastaan että pysyisin terveenä.
  En muista koska minulla on ollut tälläinen flunssa.
  Satunnaisesti olen c-vitamiinia ottanut poretablettina ja b-vitamiinia säännöllisesti mutta täytyy kyllä kokeilla jotain muutakin ja tämä postaus onkin hyvä kun kerrot että mikä olisi hyvä :)
  Olen välillä niin ulkona noista kun vitamiineja on niin monenlaisia kaupan hyllyssä.

 35. Iina sanoo:

  Maitohappobakteerit olisivat todella tarpeen! Lisäävät vastustuskykyä ja sitä tarvitsen :)

 36. R sanoo:

  Olen lisännyt kasviksia ja hedelmiä ruokavaliooni ja vähentänyt punaisen lihan syöntiä! Olo on ollut virkeämpi :) haluaisin testata probiootteja!

 37. Ts sanoo:

  Pyrin pitämään huolen niin fyysisestä, psyykkisestä kuin sosiaalisestakin hyvinvoinnista. Jos yhdellä sektorilla mättää, se näkyy nopeasti myös muissa.

  MutiWomania kokeilisin mielelläni!

 38. pimassou sanoo:

  Juuri nyt minun pitäisi panostaa kunnon yöunien ja stressitasojen laskemiseen. Life-tuotteissa on monta hyvää suosikkia, kala-allergisena valitsisin Life Krill Oilin. :)

 39. Essi sanoo:

  Olen syönyt juurikin noita Multi Woman -kapseleita ja ne ovat loppumassa joten niitä ottaisin mielelläni lisää! Pidän hyvinvoinnista huolta liikkumalla ja syömällä terveellisesti, ja koen että tabletit tukevat hyvin terveellistä elämäntapaani.

 40. Laura sanoo:

  Oon koittanut pitää nää elämän ihan perusasiat kunnossa, jotta jaksaa arjessa. Eli riittävästi lepoa, liikuntaa ja terveellinen ruokavalio! Viimeisestä oon tosi kiireisen kevään takia joutunut tinkimään, joka sitten on kyllä näkynyt esim. alentuneena hemoglobiinina. Sen takia haluaisinkin jonkun rautapitoisen tuotteen, vaikka Solgar Gentle Iron -kapseleita, jotta saan veriarvot taas kohdalleen!

 41. Jenna sanoo:

  Terveellinen ruokavalio tärkein :) Haluaisin kokeilla tota vegaaneille suunnattua monivitamiinia

 42. lady sanoo:

  Edellisen Life-postauksen jälkeen sain itsenikin viimein raahattua vitamiiniostoksille.
  Seuraavaksi tekisi mieli kokeilla luonnonkosmetiikkaa, vaikka ensin yhdellä tuotteella :)

 43. Justiina sanoo:

  Riittävä uni ja liikunta. Maitohappobakteeri ja d-vitamiini

 44. Maiju sanoo:

  Riittävästi unta joka yö, liikuntaa joka päivä ja oon nyt alkanut panostamaan terveelliseempään ruokavalioon. :) Vettä tulee juotua nykyään myös suositusten mukaan! Ehkä probiootit valitsisin.

 45. Rose sanoo:

  Terveyden avaimet ovat täälläkin perinteiset terveellinen ruoka, liikunta ja riittävä lepo. Kasvissyöjänä Lifen kasvissyöjille suunnattu monivitamiini kiinnostaa!

 46. Siiru sanoo:

  Huolehdin itsestäni mahdollisimman pitkillä yöunilla ja ulkoilemalla! Omega-3 -kapselit päivittäisessä käytössä, joten varasto vaatii täydennystä.

 47. Emma sanoo:

  Haluisin kokeilla kyllä tota multiwoman tuotetta itsellä aika alhainen vastustuskyky,joten olisi kiva nähdä vaikuttaisiko tuo minuun millä tavalla.
  Tärkeintä terveydestä huolehtimisessa on terveellinen ruokavalio ja liikunta !

 48. riikka sanoo:

  Uni, liikkuminen, monipuolinen ruoka, stressittömyys ja läheiset ovat hyvinvointini kulmakiviä. En juurikaan käytä ravintolisiä, mutta D-vitamiini olisi tarpeen!

 49. Sanna P sanoo:

  Halusin kokeilla Life Sporebiotic, josko näistä olisi hyötyä mahan hyvinvoinnille. Pyrin liikkumaan, syömään hyvin, lepäämään tarpeeksi ja näin.

 50. Annak sanoo:

  Life probiootit ois kyllä sellaset mitä tarvisin ja mistä ois hyötyä :)

 51. -M sanoo:

  Haluaisin tämän kolmannen raskauden jälkeen taas alkaa liikkua aktiivisemmin! Life tuotteista kiinnostaisi imettävälle äidille tarpeelliset vitamiinit tms :)

 52. Minttu-Maaria sanoo:

  Life multiwoman kiinnostaisi eniten :)

 53. Elisabet sanoo:

  Hei, oon sun blogia lukenut pidemmän aikaa, ja siinä tuntui olevan jotain mitä muissa blogeissa ei ole. Että se on jotenkin aidompi, mutta nyt on alkanut ärsyttää kun joka toisessa postauksessa on jokin tuote tai asia mainostettuna. Ymmärrän toki, että joskus jokin tuote voi olla ”hehkuttamisen” arvoinen, mutta sun blogi ei ole enää niin kiinnostava ja aito, kuin ennen. Ja tiedän, ettei ole pakko lukea, jos ei kiinnosta, siksi lopetankin sun blogin lukemisen nyt tähän erään. Ajattelin vain sanoa tän sulle kuitenkin, en ilkeyttäni, vaan siksi että sulla oli aiemmin hieno ja kiinnostava blogi joka on muuttunut tuotteiden/asioiden hehkutus ja mainostuspostauksiksi…

 54. Vilma sanoo:

  Liikunta, riittävä lepo sekä terveellinen ruoka ovat itselleni tärkeitä. Haluaisin testiin lifen arganöljyn, jota voisin käyttää kuiviin hiuksiin sekä iholle.

 55. Sarkku sanoo:

  MultiWomania olis mukava testata!

 56. Mari sanoo:

  Vauva-arjessa suurin terveysteko on kyllä nukkuminen. Yritän mennä nukkumaan pian lapsen jälkeen. Haluaisin testata erityisesti maitohappobakteerit (koska imetän!) ja multiwomanin.

 57. Emma sanoo:

  Maitohappobakteerit! Olen yleensä noin 10 kertaa vuodessa flunssassa, joten tarpeeseen tulisi

 58. miida sanoo:

  Uni ja liikunta pitää kunnossa. Maitohappobakteereita tarvisin lisää :)

 59. F sanoo:

  Näin farmaseuttina täytyy tuosta D-vitamiinista sanoa sen verran, että suositushan meille suomalaisille on 0-17-vuotiaille 10mikrog ympäri vuoden ja 18-74-vuotiaille 10mikrog talvisaikaan, että tuo 100mikrog on aika hurja määrä, varsinkin kun D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini ja varastoituu elimistöön. Tosiaan suosittelen tasojen mittausta jos noin suurella annoksella meinasit jatkaa! :)

 60. Essi sanoo:

  Sekä hyötyliikunta että muu jumppa ja terveellinen ruokavalio ja yöuni! Pyhä kolminaisuus jolla pääsee todella pitkälle. Varsinkin lapsettoman onnistuu nuo yöunetkin pitää riittävinä kun itse niin päättää. Haluaisin kyllä D vitskut tai maitohappobakteerit käyttöön! Täytyy melkeen hommata heti hyvillä aleilla!

 61. Kevätflunssa pukkaa taas sanoo:

  Olen ollut koko vuoden useaan otteeseen flunssassa ja nytkin tauti päällä. Haluaisin kokeilla maitohappobakteereita, jos vaikka seuraava flunssa jäisi välistä paremman vastustuskyvyn vuoksi :)

 62. MarjaKoo sanoo:

  Riittävästi unta ja muutenkin elämä tasapainossa, liikuntaakin kohtuullisesti. Kun liikaa innostun juoksulenkeistä, niin usein se johtaa vain sairastumiseen. Mun valinta tuotteista olisi Life MultiWoman 55+, vaikka olenkin vielä ”alaikäinen” sitä käyttämään :)

 63. PS sanoo:

  Liikunta, uni ja hyvä puhdas ruoka.
  Monivitamiinit on ostoslistalla❤️

 64. JV sanoo:

  Mulla on lääkekuurin takia iho tosi kuivassa kunnossa, joten arganöljy lähtis kokeiluun :)

 65. Meri sanoo:

  Haluaisin testata Lifen Aloe vera -tuotesarjaa, ensimmäisenä suihketta. Iho tuppaa kärvähtämään jo maaliskuun auringonsäteissä, joten mahdollisimman luonnollinen after sun -tuote tulisi tarpeeseen kesäkuukausien ajaksi. :)

 66. H sanoo:

  Mulle tärkeintä hyvinvoinnissa ovat säännöllinen ruokarytmi ja riittävät yöunet. Life-tuotteista kiinnostaa ravintolisät. :)

 67. Jenni sanoo:

  Oman hyvin vointini vuoksi syön d- ja c-vitamiinejä päivittäin ja omega 3:sta syön myös paljon kasviksia ja hedelmiä. Lifen tuotteista valitsisin nuo probiootit/maitohappobakteerit, en edes tiennyt että niillä noin suuri vaikutus…

 68. Elina sanoo:

  Haluaisin kokeilla noita Sporebiotic maitohappobakteereja, uusi asia minulle :) hyvinvoinnista huolehdin nukkumalla tarpeeksi paljon ja koittamalla syödä terveellisesti ja liikkua. Syön myös vitamiineja mutta maitohappobakteereja oon syönyt vaan jogurtissa ja piimässä. Tosiaan kiinnostaisi noi sporebioticit kun siinä ne taitaa pysyä hyvänä paremmin kuin tavallisissa maitohappobakteerikapseleissa.

 69. kanka sanoo:

  Riittävä uni, säännöllinen ruokarytmi ja liikunta. :) Multiwomania olisi kiva testata.

 70. Eve sanoo:

  Riittävä uni, monipuolinen ruokavalio ja liikunta ovat itselleni tärkeitä. Mun valintani tuotteista olisi aivan ehdottomasti Lifen Aurinko Plus – tabletit!

 71. Nekku sanoo:

  Liikunta ja terveellinen ruokavalio merkittävimpiä!
  Probiootteja tai omegaa kokeilisin mielelläni.

 72. Lodr sanoo:

  Ulkoilen paljon, syön terveellisesti ja D-vitamiini on lisänä. Haluaisin kokeilla Life multiwoman-tuotetta

 73. Nelliina sanoo:

  Maitohappobakteereja testaisin, joten mukana ollaan :-)

 74. Johanna sanoo:

  Kyllä se tuon d-vitamiinin puolelle kallistuu.

 75. K sanoo:

  Lepo, päivittäiset vitamiinit ja ulkoilu sekä ravinto. Myös muut mielen hyvinvoinnin edistäjät, kuten ihmissuhteet.
  Probiootteja haluaisin voittaa, loppuraskaus meneillään ja imetys toivottavasti alkamassa pian :)

 76. mymmeli sanoo:

  Lifen tuotteista kiinnostaisi Algamaris- aurinkovoide, jota käytetty jo muutamalla reissulla koko perheen voimin :)

 77. Noora sanoo:

  D-vitamiini on tällä hetkellä se, mitä tarvitsisin päivittäiseen vitamiiniannokseeni!

 78. Angrybirds sanoo:

  Probiootit tulisivat tarpeeseen antibioottikuurien jälkeen. Vitamiinilisiä syön sekä käytän erilaisia öljyjä ruuanlaitossa.

 79. Elina sanoo:

  Noita probiootteja ja perusvitamiineja voisin kyllä lisätä omaan kaappiin ja käyttää enemmän. Nykyään niitä tulee otettua kuuriluontoisesti ja lähinnä talvisaikaan.

 80. anna sanoo:

  aurinko plus -kapselit tulisivat tarpeeseen näin kesän kynnyksellä :-) tällä hetkellä kaipaan vitamiiniyliannostusta orastavaan flunssaan…

 81. Elli sanoo:

  Maitohappobakteerit puuttuu mun päivittäisestä vitamiiniannoksesta vielä ja niistä olisi varmasti hyötyä, etenkin näin siitepölyallergikolle :)

 82. Johannan sanoo:

  Syön terveellisesti ja käyn kuntosalilla sekä juoksemassa.

  D-vitamiini ja multivitamiinilisä tulisi tarpeeseen.

 83. Paula sanoo:

  Liikunnan lisäys, ruokavalion tarkistus. Haluaisin kokeilla kaikkia jutussa mainittuja tuotteita.

 84. A sanoo:

  Yritän kovasti liikkua ja syödä terveellisesti.

 85. Hetukka sanoo:

  Itselleni tärkeimmät askeleet hyvinvoinnin tukemiseen ovat, niin kliseiseltä kuin se kuulostaa, ravinto, liikunta ja nukkuminen. Olen viime aikoina huomannut, kuinka suuri vaikutus tuolla kolmikolla on elämään. Aloitan itselleni pienen tsemppausjakson, jonka aikana laitan kuntoon nämä kolme osa-aluetta, vaikkakin liikunta on jo hoidossa. Alkuvuoden kuumeilun ja muun sairastelun jäljiltä vastustuskyvyn tueksi haluaisin kokeilla Life Multiwoman -valmistetta. Rautavalmiste oli myös vaihtoehtona, mutta töistä sain suosituksen kokeilla nestemäistä versiota pillereiden sijasta.

 86. Nimetön sanoo:

  Vitamiinit, hyvä balanssi työn, arjen ja vapaa-ajan kesken ja tottakai fressi ruoka :) Haluaisin voittaa https://www.life.fi/epages/life.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/HLT/Products/100105

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.