Kolmen lapsen vanhempien & vaaleanpunaisen sohvan paras kaveri – Bissel Spot Clean

20.05.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Bissellin kanssa.

Vaaleanpunainen sohva & kolme lasta = mahdoton yhtälö?

Te tiedätte, että meillä on vaaleanpunainen sohva, joka on meidän lempipaikka koko meidän kodissa. Olen rehellisesti kertonut täällä blogissa, että jos haluaa sen näyttävän aina kauniilta ja puhtaalta, sitä ei kannata hankkia, jos siis tykkää myös ottaa sen kanssa yhtä rennosti kuin me. Meidän sohvalla on aina vähän jotain likaa, ja tähän asti se on myös ollut tosi harmaantunut. Meillä ei kukaan natseile vaalealla sohvalla tummissa vaatteissa hengailusta, ja sen näköinen on sohvakin. Vaikka meidän sohvassa on konepestävät ja irroitettavat päälliset, sappisaippua ja tavallinen hajusteeton pesuaine eivät tepsineet tummien vaatteiden aiheuttamiin tummentumiin kankaissa. Sohva oli pesty viimeksi n. viisi kuukautta sitten jouluna, ja se ei silloin lähtenyt tummentumista puhtaaksi, vaikka tahrat lähtivätkin. Viiden kuukauden jälkeen sohva näytti jo ihan samalta, kuin silloin ennen joulua. Tahraiselta, harmaalta ja rajusti rakastetulta.

Sohvan pinta ennen puhdistusta

Oikeat välineet puhdistukseen on kaiken a ja o

Yleensä me pyyhkäistään tahroja heti kun niitä ilmestyy, mutta se ei ole kovin tehokasta. Ja kuten kerroinkin, konepesukaan ei puhdistanut päällisiä kokonaan, edes armottoman sappisaippuahinkkauksen kanssa. Olinko jo menettänyt toivoni sohvan värin suhteen? Kyllä. Ajattelin, että se tulee olemaan harmaantunut loppuelämänsä, ja olin itse asiassa jo ihan sinut sen kanssa. Ajattelin, että kunhan tahrat saa pois niin tummentuma ei haittaa, se on elämää. Edelleenkin olen samaa mieltä, mutta kun näytin sohvalle Bissell Spot Clean -tekstiilipesuria, sain hämmästyä: tummentumat alkoivat lähtemään mun silmien edessä. Harmauden alta alkoi paljastumaan se alkuperäinen vaaleanpunainen sävy.

Miksi tekstiilipesu ennemmin kuin konepesu?

Konepesukin on tehokasta, ja tarpeen aina ajoittain, mutta tekstiilipesuri on siitä kiva, että sen voi ottaa esiin ihan milloin vaan. Kaikkien päällisten irroittelu ja pesukoneeseen roudaaminen ja kuivattaminen vie aina vähintään sen päivän niin, että sohvalla ei sitten voi istua. Tekstiilipesurilla sen sijaan voi putsata tahrat heti kun niitä tulee. Aina välillä voi myös sitten käsitellä koko sohvan, niin saa tosiaan sen harmauden pois. Ja postauksen loppupuolella kurkataan, mitä meidän sohvasta irtosi viiden kuukauden käytön jälkeen.

Mitä kaikkea tekstiilipesurilla voi puhdistaa?

Tekstiilipesurihan sopii kaikkien kodin kangaspintojen lisäksi hyvin myös esimerkiksi lasten ulkovaatteiden puhdistukseen. Sitä voi käyttää joko yhdessä Bissellin Oxygen Boost & Formula -puhdistusaineiden kanssa, tai sitten ihan pelkällä vedellä. Kuuma höyry, sekä veden kuumana pitävä HeatWave -technology ovat jo itsessään tehokkaita puhdistajia. Ulkovaatteiden vedenpitävyyskäsittelyt saattavat kärsiä, jos vaatteita jatkuvasti pesee pesukoneessa. Spot Cleanilla tahrat voi putsata heti niiden synnyttyä ilman että vaatteiden ominaisuudet kärsivät. Lisäksi kuumalla höyryllä myös bakteerit kuolevat tehokkaasti. Veikkaan että ulkovaatteista ei myöskään irtoa yhtä paljoa mikromuoveja, kun käsittelee niitä kuumalla vesihöyryllä, verrattuna pesukonepesuun. Mutta tämä on toki vain omaa mututuntumaa, joku osaavampi voisi kertoa pitääkö paikkansa?

Kuinka poistaa banaanitahrat, voikukkatahrat tai saippuakuplatahrat vaatteista & kankaista?

Jokainen lasten vaatteita huoltava tietää, että painajaisimmat tahrat eivät suinkaan ole pahalta näyttävät veri (lähtee kylmällä vedellä) tai mustikka, johon sappisaippua tehoaa helposti, vaan vähemmän silmiinpistävät banaani, voikukka ja saippuakuplaneste. Vaikka ne eivät ole niin pigmenttisiä kuin vaikkapa mustikka, ne ovat sitäkin tiukemmin kiinni pysyviä. Niiden kanssa saa välillä taistella ihan huolella, että saa irtoamaan. Aurinko auttaa melkein kaikkeen, mutta aina ei ole aikaa odotella. Bissellin Spot Cleanilla lähti ainakin meidän sohvatyynystä banaanitahra, jonka taapero teki eräänä aamuna, kun hän päätti lähteä keittiöstä erittäin kypsän banaanin kanssa halimaan tyynyjä olohuoneeseen.

Bissell Spot Clean -laitteen käyttö

Bissell Spot Clean on helppoa ja nopeaa ottaa käyttöön. Vesisäiliössä on selkeät merkinnät mihin asti laitetaan kuumaa vettä, ja mihin asti kahta eri pesuainetta. Merkinnät on tehty sekä pienelle määrälle seosta, että suurelle määrälle seosta. Käyttö on tosi helppoa, täytetään vaan säiliö, laitetaan johto seinään ja laitetaan päälle suuresta punaisesta napista. Kuuma höyry-pesuaineseos on tosi tehokas puhdistaja, ja se oikeasti irrottaa lian silmien edessä.

Kannattaisiko sohvat ja nojatuolit puhdistaa säännöllisesti tekstiilipesurilla?

Kun mä olin putsannut meidän YHDEN sohvan istuintyynyn, ja katselin Spot Cleanin likavesisäiliötä, mua alkoi ällöttää. Katsokaa tuota vettä, mikä sohvasta irtoaa sen oltua käytössä viisi kuukautta edellisen konepesun jälkeen. Viisi kuukautta. Ja miettikää sohvia, joissa ei ole irrotettavia päällisiä, ja jotka ovat käytössä vuosia tai vuosikymmeniä. Vaikka likaa ei näkisi tummasta kankaasta, se ei tarkoita etteikö sitä siinä olisi. Tuli kyllä sellainen fiilis, että mä todellakin haluan putsata meidän sohvan päälliset erittäin säännöllisesti. Siinä oleskellaan niin paljon, että se todella kerää kaiken lian ja pölyn iholta. Ja varsinkin näin kesällä, kun ollaan usein samoilla vaatteilla sekä ulkona että sisällä, on tärkeää putsata sohvaa vieläkin useammin.

Bissell lyhyesti

Bissell oli itselleni tuntematon merkki ennen tätä kampanjaa, mutta tutustuttuani yhtiön historiaan, olen entistäkin vakuuttuneempi siitä, että Bissell on hieno yritys. Bissell on perustettu jo vuonna 1876, ja itse asiassa Bissellin johtoon astui vuonna 1889 Amerikan ensimmäinen naispuolinen toimitusjohtaja: yrityksen perustaneen Melville Bissellin vaimo Anna. Ihan mieletöntä, ja edistyksellistä siihen aikaan! Bissell on edelleen perheyritys, vaikka onkin kasvanut melkoisesti 1800-luvulta. Yhtiön filosofia kohtaa hyvin omani kanssa: kotona kuuluu saada nauttia siellä olemisesta, eikä varoa sotkuja tai elämää.

LUKIJAKILPAILU: VOITA OMA BISSELL SPOT CLEAN TEKSTIILIPESURI (ARVO 129€)!

Mitä sinä puhdistaisit Bissell Spot Cleanilla? Tutustu Spot Cleaniin ja sen mahdollisuuksiin Bissellin sivuilla, ja kerro vastauksesi tämän postauksen kommenttiboksissa, niin osallistut yhden Bissell Spot Cleanin arvontaan (arvo 129€). Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Osallistumisaikaa on 27.5.2018 klo 22.00 asti. Arvonnan tarkemmat säännöt näet TÄÄLTÄ. Onnea arvontaan kaikille!


1 120 Responses to “Kolmen lapsen vanhempien & vaaleanpunaisen sohvan paras kaveri – Bissel Spot Clean”

 1. Laura sanoo:

  Sohva ja auton istuimet vaatis kyllä tekstiilipesuria! Oon sellaisen vuokraamista miettinyt mutta olisihan se nyt helpompi kun ois sellanen valmiina kotona 🙂

 2. Milla sanoo:

  kokeilisin kummankin auton penkkeihin koska meillä on lasten jäljiltä auton penkit kamalassa kunnossa.
  Siellä välillä syödään, sotketaan ja kuraa yms tulee niin olisi kiva kokeilla auton penkkeihin että tehoaako 🙂
  Ja sitten voisin tottakai sohvan ja löhötuolin puhdistaa myös 🙂
  Tuollainen olisi kätevä kyllä.

 3. Kaisa sanoo:

  Sohva lähtisi käsittelyyn!

 4. Meri sanoo:

  Sohvan!! Aivan järkyttävän näköinen tahroineen vaikka tumma onki

 5. Minna sanoo:

  Ensimmäisenä sohva ja sitten sängyt. Tästä laitteesta on haaveiltu, koska kolmilapsisessa perheessä sattuu ja tapahtuu. Välillä joutuu miettimään että millähän tämäkin putsataan.

 6. JuliaHei sanoo:

  Sohvan puhdistaisin! En ole sohvaa koskaan pessyt millään, niin nyt olisi kyllä jo aika.

 7. Minna sanoo:

  Ekana voisin testata tätä sängynpäätyyn, joka on tekstiiliä.

 8. Saara sanoo:

  Putsaisin ehdottomasti meidän sohvan! Meillä on kaksi kissaa ja paljon vietetään muutenkin aikaa sohvalla. Eikä meidän sohvassa ole irrotettavia päällisiä,joten tuo olisi meidän pelastus!

 9. Riikka sanoo:

  Sohva kaipaisi puhdistusta!

 10. Nonnuska sanoo:

  Puhdistaisin meidän sohvaa ja sänkyjä ainakin ☺️ Tarvetta lapsiperheessä todella olisi

 11. Sella sanoo:

  Sohvaa, 1,5v lapsen käsittelyssä vaalean harmaat päälliset ei kauaa pysy tahrattomina

 12. Hanna sanoo:

  Ah, tulisipa kyllä tarpeeseen! Pesuun pääsisivät ensin sohva, lattiatyynyt ja auton istuimet ja seuraavaksi terassikalusteiden pehmusteet, mattoja, nojatuoli, sängyn petari ja ja ja… 😀

 13. Mari sanoo:

  Kun perheessä on 2 lasta, 2 koiraa ja kissa, niin pesurille tulisi käyttöä niin sisällä talossa, kuin autossakin!

 14. Tarkku sanoo:

  Mua rupes vähän ällöttää nyt oma sohva, joka on tummanharmaa eikä siinä tosiaan kaikki lika näy. Voin vaan kuvitella miten paljon likaa siitä irtoo. 😀 Eli ihan ekana pesisin sen! Ja sitten olkkarin ja lastenhuoneen maton! 😀

 15. Matleena sanoo:

  Sohvan ehdottomasti. Meillä asuu kaksi koiraa, 3 vuotias ja 4kk pojat. Sohva on nähnyt niin puklit, oksennukset, pissat ja kaatuneet juomat.. koirien karvoista saisi välillä villapaidan ja noh.. koirillakin on tyttöjenpäivät.

 16. Sanna Veiskola sanoo:

  Sohvan ja auton penkit 🙂

 17. Noora sanoo:

  Sohvan ehdottomasti

 18. Jonna sanoo:

  Sohva ehdottomasti !!

 19. Anna-Maria sanoo:

  Sohva ja auton penkit meilläkin likaisemmat, iso koira, ulkoileva kissa ja kolme lasta, lian määrää ei tarvitse arvuutella 😉

 20. Nita sanoo:

  Ehdottomasti sohvat pääsisi ensimmäisenä käsittelyyn, sen jälkeen auton sisusta.

 21. Mari sanoo:

  Meillä puhdistettaisiin ihan ekana sohva ja vierashuoneen vuodetuoli!

 22. Laika sanoo:

  Auto. Tosin sitä likavesisäiliötä en haluaisi edes kuvitella….

 23. Sonsku sanoo:

  Sohvahan se varmaan tarvis pestä, vaaleasta sohvasta on tuskaa yrittää irrottaa tahroja kun päälliset ei oo irrotettavissa 😮

 24. Anna sanoo:

  Sohvan ja auton istuimet puhdistaisin, lapsen turvaistuin tarvitsisi kans pesua

 25. Reetta sanoo:

  Onko tuommoisia laitteita oikeasti olemassa?! Ihan uskomaton lopputulos. Meidän taloudessa laite saisi ensimmäisenä puhdistaa sohvan (ei irrotettavia päällisiä ja syödään päivittäin sohvan ääressä = järkky näky) ja matot haluaisin kans käydä läpi. Myönnän olevani välillä aikamoinen siivousnatsi, mutta tekstiilien pesu on semmoinen, mitä tulee hyvin harvoin tehtyä. Hyvillä välineillä ikävistä hommista vois saada hiukan helpompia toteuttaa, toivottavasti

 26. Vilma Eid sanoo:

  Ihanan kätevä tuo tekstiili pesuri! Puhdistaisi ehdottomasti sillä meidän söderhamn sohvan joka on lapsen ja koiran (sekä myös mieheni) jäljiltä täys tahroja ja tummentumia 😀

 27. Venla sanoo:

  Puhdistaisin sohvan ja sängyn patjat!

 28. Essi sanoo:

  Sohvan ja auton penkit taaperon jäljiltä!

 29. Essi sanoo:

  Juurikin sohvan, sängyn ja petarin sekä auton istuimet ja turvaistuimet näin niinkun aluksi.

 30. Sinna sanoo:

  Vaniljan värinen sohvamme on aivan hirveässä kunnossa ja myös meidän jenkkisänky! Ne putsaisin ensimmäisenä. Keittiön kangastuolit ja eteisen matto saisivat osansa tämän jälkeen. Oma puhdistin olisi kyllä niin huikea juttu, että lainaisin sitä myös kaikille lapsiperhe-kavereille, koska toi on ihan lapsiperheen unelmaväline

 31. Jonna sanoo:

  Heti ensimmäisenä vaalean sohvan ja nojatuolin, joita en enää uskalla läheltä edes katsoa, kun likaa löytyy laidasta laitaan Hyi!

 32. Laura sanoo:

  Hei! Minä putsaisin myös meidän uuden mutta käytetyn auton penkit. Auto on vuodelta 2002 enkä usko että tekstiilipesuria on siihen käytetty! Toki myös sohvan pesuun!

 33. Piia sanoo:

  Sohva, auton penkit ja myös vanhempien sohva pääsisi käsittelyyn

 34. Katziki sanoo:

  Sohvan puhdistaisin ehdottomasti !

 35. Heidi sanoo:

  Putsaisin sohvat omassa kodissa sekä auton penkit! Lainaisin pesuria myös perheelle ja ystäville, koska pesuria ei kuitenkaan tarvitsisi itse joka päivä.

 36. H sanoo:

  Oi sohva ja nojatuoli olisivat kyllä ainakin pesun tarpeessa tässä taapero- ja koirakodissa 🙂

 37. Katariina sanoo:

  Ihan ekana puhdistaisin meidän vierashuoneen sohvan! ☺️

 38. Anniina sanoo:

  Sohvan ja lattiatyynyn. Toimisi varmasti myös asuntovaunun istuin päällisiin!

 39. Up sanoo:

  Sohva ja auton penkit pääsis käsittelyyn samantien. Muitakin kohteita löytyy tällaisesta 6 hengen perheestä. 🙂

 40. Emmi sanoo:

  Meillä on säännöllisesti koira hoidossa, joten sohvat likaantuvat. Olisi kiva siivota sohva niin, että lika puhdistuisi silmien edessä!

 41. Päivi sanoo:

  Jos voittaisin, niin pesisin varmaan kaikki meidän kodin tekstiilit siltä istumalta. Erityisesti sohva ja petauspatja kaipaisivat pesua.

 42. Salla sanoo:

  Vau mikä tuote! Itsellä menisi sohva, nojatuolit, matot ja verhot putsaukseen. Ja veisin ystäville lainaan, eli hyötykäyttöön ehdottomasti.

 43. Laura sanoo:

  Auton penkit ja sisällä talossa sohvan ainakin 🙂

 44. Noora sanoo:

  Sohvaa ja auton penkkejä lähtisin puhdistamaan!

 45. Eveliina sanoo:

  Sohvan ehdottomasti! En kyllä uskalla edes ajatella miten mustaa vettä siitä tulisi.

 46. Henriikka sanoo:

  Ehdottomasti matot ja patjat, jotka painavia pestäviä

 47. Jonna sanoo:

  Heti ensimmäisenä vaalean sohvan ja nojatuolin, joita en enää uskalla läheltä edes katsoa, kun likaa löytyy ihan liika laidasta laitaan Hyi!

 48. Jepa sanoo:

  Sohva ja matot kyllä kaipaisivat pesua nykyistä huomattavasti useammin… Tähän mennessä olen satunnaisesti vuokrannut pesurin, mutta jos oma löytyisi niin tulisi varmasti pestyä useammin!

 49. Jessica sanoo:

  Sohvan ja matot puhdistaisin 🙂

 50. Veera sanoo:

  Aloittaisin mun sohvasta ja sit vois olla sängyn vuoro

 51. Jaana sanoo:

  Puhdistaisin nojatuolin ja sohvan ensimmäisenä.

 52. Katri sanoo:

  Sohvan ja räsymatot, futonin…

 53. Nea.O sanoo:

  Oooh bissel spot clean tekstiilipesuri kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Meillä 10kk ikäinen pieni mies pitää huolen että aina löytyy matoista,sohvasta,keittiön pöydän tuoleista,divaanista ja oikeastaan joka puolelta puhdistusta vaativia tahroja Olisi ihanaa ettei tarvitsisi enää hinkata tekstiilinpesuaineen ja rätin kanssa joka paikkaa,vaan sen voisi jatkossq tehdä vaivattomasti bissel spot cleanerilla!

 54. Marjo-Riitta sanoo:

  En enää juurikaan osallistu arvontoihin, mutta tämä on sellainen arvonta, johon on osallistuttava – palkinto tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Puhdistaisin tekstiilipesurilla ainakin meidän sinisen sohvan, joka on ollut meillä jo yli kymmenen vuotta.
  Lisäksi pesuun pääsisivät myös matot sekä parvekkeen moduulisohvan pehmusteet.
  Kunpa arpaonni suosisi minua! 🙂

 55. Jenni sanoo:

  Ihan kaikkiin mahdollisiin tekstiileihin kokeilisin. Etenkin sohva, rahi ja sängyn patjat petareineen saisivat osansa pesusta. Matot, verhot ja vaatteet pääsisivät myös käsittelyyn. Kohteita on varmasti loputtomasti!

 56. tepa sanoo:

  Sohva ja sänky tarvis käsittelyä

 57. Jepa sanoo:

  Sohva ja matot kaipaisivat pesua nykyistä huomattavasti useammin… Tähän mennessä olen satunnaisesti vuokrannut pesurin, mutta jos oma löytyisi niin varmasti tulisi pestyä useammin!

 58. Paula sanoo:

  Siis meillä on auton penkissä (ja katossa!!!) ihan mysteerinen läikkä edellisen käyttäjän jäljiltä, epäilen vahvasti kuohunutta coca colaa! kokeilisin ehdottomasti putsata sen vihdoin!

 59. Mari sanoo:

  Ehdottomasti putsaisin sohvan ja auton penkit ensimmäisenä! 😀

 60. Henna H sanoo:

  Kulmasohvan, siinä nukkuu koira ja lapsilla on monet pisut ja mehut tirahtaneet tyynyille.

 61. Tiina sanoo:

  Autot sisältä sekä sohvat ehdottomasti! Ja vois kokeilla nuihin lasten ulkovaatteisiin 🙂

 62. Hanna sanoo:

  Sohva ja nojatuolit sekä autonsisus ainakin näin alkuun.

 63. Katri sanoo:

  Auton penkit, soffan ja matoista läikät!

 64. Nina sanoo:

  Ehdottomasti sohvan ja autojen penkit! Meillä ei tosiaan ole irrotettavia päällisiä sohvassa, nyt lähinnä pelottaa että kuinka likaiset ne OIKEASTI on. Hyh. :R

 65. Jenni sanoo:

  Täältä löytyy sama sohva samassa värissä, joten varmasti käytettäisiin sohvan pesuun! 🙂 Vanhemmilta löytyy valkonen sohva (sekä koira:D) ja päälliset eivät ole helposti irrotettavissa, joten varmasti menisi myös sinne lainaan!

 66. Airi sanoo:

  Sohvan ja sohvatuolit, meillä on valkoinen sohvakalusto ja kaksi pientä lasta joten tämä tulisi tarpeeseen.

 67. Eeva sanoo:

  Auton beessit penkit kaipais todella pesua ja sisällä sohva ja rahi.

 68. Crista sanoo:

  Haluaisin auttaa äitiäni ja puhdistaa hänen sohvasta ison tahran mikä on ollut siinä pitkään…

 69. Janni sanoo:

  Auton penkit ihan ensimmäisenä!
  Myös sohva ja sohvatyynyt. Tämmöisestä laitteesta haaveillut pitkään, oispa siistiä voittaa tää

 70. Laura sanoo:

  Meillä on nahkasohva mutta puhdistaisin tällä ehdottomasti ainakin mattoja!

 71. Tuuli sanoo:

  Auton penkit, koska apukuskin penkissä on siskon aiheuttama jäätelötahra. Lisäksi kävisin myös säännöllisesti meidänkin Söderhamin lävitse. Alkoi ihan ällöttämään kuinka likainen oma sohva saattaa olla, kun päälisiä ei ole vielä kertaakaan pesty

 72. Jenna sanoo:

  Tekstiilipesuri on ollut hankintalistalla jo pitkään. Kolmen koiran ja yhden kissan (mies mukaanlukien :D) taloudessa tuollaselle olis paljon käyttöä! Ensimmäiseksi sillä puhdistaisin sohvan ja nojatuolit, missä karvakorvat tykkää löhöillä, eikä kuolalta olla vältytty 😀
  Tulisi kyllä tarpeeseen ja pelastaisi kiireisen arjen keskellä!

 73. Elina sanoo:

  Kahden koiran ja rennosti ottavan naisen taloudessa sohva on kärsinyt jo jonkinmoista kuraroisketta, pissatahraa ja ruoan tiputtelua, joten tekstiilipesuri olisi ihan huipputuote meillä!
  Kun sohvanpäälliset ei ole edes irrotettavia, voi jo arvata, miten likaista vettä tästä sohvasta tulisi kahden vuoden käytön jälkeen!

 74. Susanna sanoo:

  Ehdottomasti sohvan!

 75. Mia sanoo:

  Pesisin lasten istuimet ja sohvan. Inhoan repiä sohvan tyynyjen päällisiä pesuun. Ja vaalea sohva kahden taaperon kanssa, kaipaan todellakin arkea helpottamaan tällaista

 76. Anni sanoo:

  Kaikki kodin kolme sohvaa pääsisivät käsittelyn alle!!! Ja myös auton kangaspenkit ovat varmaan mielenkiintoiset puhdistaa kahden pojan jäljiltä

 77. Ellu sanoo:

  Sohvat! Koirataloudessa tää ois enemmän kuin tarpeen

 78. Iidakaroliin sanoo:

  Sohvan pesisin ensimmäisenä,on nimittäin kamalassa kunnossa lasten ja eläinten jäljiltä patjat,peitot ja tyynyt ois myös kiva puhdistaa ilman pesukonetta 🙂

 79. Milla sanoo:

  Wou mikä tulos! Meidänkin sohva kaipaisi samaa käsittelyä, samoin petariin voisin kokeilla!

 80. Maitoviiksi sanoo:

  Täytyy tylsästi todeta, että aivan ehdottomasti sohvaan. Alkoi todella ällöttää sohvan mahdollinen likaisuus postaustasi lukiessa. Aina röhnötän suosikkinurkassani sohvalla ja tässä on syöty, välissä kaatunut maitopullo, joskus tullut lapselta muitakin tahroja sohvaan. Olisi siis ilo päästä puhdistamaan sohva ihan kunnolla, ilman kankaiden irrottamista.

 81. Hnanna sanoo:

  Meiltä löytyy nahkasohvat, joita ei tuolla voi puhdistaa, mutta matot ja auton penkit kyllä saisivat käsittelyn!

 82. Emmaa sanoo:

  Ehdottomasti sohvan peseminen olisi ensimmäisenä listalla! Kotieläintalous ja sotkuinen mies ei ole hyvä yhdistelmä herkän sohvamateriaalin kanssa 😀

 83. Heidi K sanoo:

  Sohvan ja auton penkit! Molemmat on aika karmeessa kunnossa

 84. Mira sanoo:

  Meidän sohvan. Se on kanssa ihan kauheen näköinen kun kaksi innokasta lasta saa sen aina enemmän tai vähemmän sotkuun

 85. Elina sanoo:

  ensimmäisenä monta vuotta käytössä olleet sohvat ja sitten auton penkit! koirataloudessa tommoselle laitteelle olis käyttöä!!

 86. Annika sanoo:

  Meillä kaipaisi sohva todellakin pesua. Ei ole irrotettavia päällisiä. Meillä on eläimiä ja 3 lasta. Voit siis vain kuvitella miltä tämä sohva näyttää. Olen jo harkinnut kaatopaikalle vientiä mutta tuo pesu pelastaisi tämän sohvan.

 87. Susanna sanoo:

  Ehdottomasti sohvaan käyttäisin. Pienet vilkkaat lapset meilläkin, joten sotkua tulee, eikä ole irroitettavia päällisiä sohvassa…

 88. Anne sanoo:

  Ensimmäisenä pesisin koko perheen sänkyjen patjat. Sitten sohva. Mies haluaisi varmasti pestä autonpenkit, saisi viimein kaikki lasten sotkutkin irtoamaan 😀

 89. Jonna sanoo:

  Tekstiilipesuria tarvittaisiin ehdottomasti kotona sohvien sekä sängyn pesemiseen. Lapsi ja koira perheessä tekstiilien pinnat ovat sen näköisiä että tarvitsisivat hellyyttä. 🙂

 90. Nappi sanoo:

  Siis apua!! Siivousfriikkinä voisin varmaan pestä tuolla kaiken mahdollisen autonpenkeistä soimaan ja keittiön tuoleihin ja sen jälkeen vielä kaikkien tuttujenkin kodeista kaiken Oi ja terassikalusteiden päälliset!! Ei oo ehkä normaalia innostua tekstiilipesurista näin paljon

 91. Henna sanoo:

  Ensimmäisenä vaaleat sohvat. Sitten kankaiset ruokapöydän tuolit. Lasten istuimet autossa. Onnistuisiko sängyn verhoilun pesu myös? Loputon lista ja keksin lisää kohteita aivan varmasti, jos omasta siivouskaapista tälläinen ihanuus löytyisi!

 92. Mira sanoo:

  Sohva ja auton penkit tarviis meillä ehdottomasti tämän käsittelyn joita eivät ole koskaan saaneet! 2 koiran ja taaperon talous niin sohvakin on sen näköinen

 93. Miia sanoo:

  Sohva vaatisi pesua, etenkin kun ollaan juuri saatu portaat hiottua. Puupölyä ja muuta likaa varmasti löytyy..

 94. Roope sanoo:

  Kokeilisin pesuria meidän sohvaan, jolle kissa on päästellyt karvapalloja – sohvatyynyt ovat täynnä tahroja, eikä päällystä saa pestä pesukoneessa. Lisäksi voisin kokeilla puhdistaisiko se vanhoja tyynyjä, jotka ovat vuosien saatossa tummuneet pesuista huolimatta 🙂

 95. Jessica sanoo:

  Putsaisin sohvat ehdottomasti! Meillä kaksi isoa koiraa ja pieni lapsi niin sohvat näyttävät aivan kamalalta.. Kaduttaa kyllä että joskus vaaleat sohvat ostettiin mut tuollaisella saisi ne varmasti vielä pelastettua 😀

 96. Aino sanoo:

  Meidän beigen ihanan löhöilytuolin, harmaan kulmasohvan jonka päällisiä ei saa kaikkia irti sekä auton istuimet ainakin 🙂 toiminee myös verhoihin.

 97. Petra sanoo:

  Valkoinen sohva ja kolme lasta on myös tosi hyvä yhdistelmä joten sohvan puhdistaisin ekana ja sen jälkeen siirtyisin auton kimppuun

 98. Marika.T sanoo:

  Ainakin matot puhdistaisin 🙂

 99. Johanna sanoo:

  Ei vitsit!! Tätä me tarvitaan niin kipeesti!! Puhdistaisin heti meidän sohvan! Se on niin järkyttävän näköinen meidän kahden pienen jäljiltä, että harkitaan joka päivä uuden ostamista. Mutta koska hoitovapaa kolkuttelee oven takana ei uuteen sohvaan ole nyt varaa. Mutta tää muuntais meidän sohvan varmasti taas uuteen uskoon! ☺️

 100. EssiP sanoo:

  Käyttökohteita tulee heti mieleen useita: kotona sohva, sängyn petari ja tyynyt. Auton istuimet
  Mökin sohva ja nojatuolit
  Kaikkea ei edes tässä tule mieleen, mutta varmasti käyttökohteita tulisi jatkuvasti lisää 🙂

 101. Piiatee sanoo:

  Sohviin, patjoihin ja nojatuoleihin

 102. Saara sanoo:

  Sohva ja olohuoneen matto pääsisivät ensimmäisinä käsittelyyn. Kahden lapsen ja kahden koiran kanssa siivottavaa riittää.

 103. VeeraM sanoo:

  Ekana kokeilisin tätä varmaan meidän valkoiseen päiväpeittoon, jota en raaski laittaa pesukoneeseen ettei se menettäisi muhkeuttaan, mutta joka kuitenkin kaipaisi pesua. Sitten varmaan sohvan kanssa putsailisin 🙂

 104. Suvi sanoo:

  Tää ois huippu!:) Puhdistaisin ensimmäisenä sohvan!

 105. Niina sanoo:

  Sohvan,jenkkisängyn ja auton penkit!

 106. Jonna sanoo:

  Käyttäisin laitetta sohvan ja auton istuimien puhdistamiseen

 107. Jenni sanoo:

  Sohvan pesuun! Alkoi ihan puistattamaan kuinka paljon likaa siinä voi olla…

 108. Iida sanoo:

  Käyttäisin tuota perheemme ei niin valkoisen sohvan puhdistamiseen;)

 109. mymmyryy sanoo:

  Ehdottomasti olohuoneen tuoli olisi ensimmäisenä puhdistuksen tarpeessa. Auton penkit vois kans tarvita putsausta.

 110. sannianna sanoo:

  Putsaukseen pääsisi ehdottomasti autonpenkit, vaikka en halua edes ajatella minkäväristä vettä niiden lika saisi aikaan….

 111. Laura sanoo:

  No huh! Tämän postauksen kuvien jälkeen kaiken mahdollisen! Sohvan (jossa ei ole edes irroitettavat päälliset), keittiön tuolien päälliset, karvalankamaton, auton penkit, nojatuolin…. käyttöä olisi! Joten ehdottomasti mukana 🙂

 112. Leena sanoo:

  Oi tämä olis kyllä niiin pelastus sohvaa pesisin ehdottomasti ja tulisi kyllä tekstiilipesuri kovaan käyttöön tällee lapsiperheelle

 113. Marjo sanoo:

  Ehdottomasti putsaisin sohvani ja sitten kävisin yllätykses putsaamassa myös avopuolisoni vanhempien sohvat, jotka meidän koirat välillä sotkee

 114. Rouseliini sanoo:

  Tekstiilipesuri on ollut kyllä hankintalistalla ja tää ois ihan huippu! Meillä on valkoinen kangassohva ja just tänään pesin päälliset. Ongelma on kuitenkin ettei sohvan käsinojaa voi pestä ja se näyttääkin siltä, hyi. Ja kohta meillä on vielä pieni vauva. Ja meillä sohvalla saa herkutella jne. Se on tehty elämistä varten!

 115. Itm sanoo:

  Tämä olisi meille aivan täydellinen Siivoushulluna kokeilisin laitetta aivan varmasti lähes kaikkeen mihin mahdollista, vaikuttaa niin näppärältä ja tehokkaalta. Ehdottomasti etenkin sohva ja auton istuimet kaipaisivat kunnon puhdistusta, unohtamatta koiramme petiä mikä ei mahdu edes pesukoneeseen.

 116. Iida sanoo:

  Tulis varmasti pestyä kaikki mahdollinen tällä. Mutta ainakin sohvat, petari, patja,mattoja ja auton penkit ja varmaan myös turvaistuimen kankaat (jos niitä saa ees tolla pestä)

 117. Jenni sanoo:

  Ehdottomasti sohvan ! Sohvamme on sävyltään vaalea ja kerää herkästi itseensä likaa ja on muuttunut harmahtavaksi, olen jopa harkinnut uuden sohvan ostoa pelkästään siksi etten enää keksi keinoa millä tuon muuten täydellisen sohvan saisi pidettyä puhtaana .

 118. Juho sanoo:

  Auton penkit molemmista autoista. Itsellä vaalea kangassisusta ja kuljen työvaatteissa. Lisäksi muksut sotkee takapenkit. Myös kodin sohva kaipaisi pesua. Meillä opetellaan enemmän ja vähemmän kuivaksi niin tuntuu että sohva on koko ajan likainen.

 119. Moona sanoo:

  Miehelläni puhkesi hajusteallergia työskennellessään aikaisemmassa työpaikassaan henkilökohtaisena avustajana. Erilaisten kemikaalien käyttö päivittäin kuului työnkuvaan, eikä tehnyt selvästi tehnyt hyvää. Onneksi vältymme pahimmilta oireilta uudessa työpaikassa ja uudessa kodissamme. Esikoisemme syntyy sattumoisin aivan pian heinäkuussa. Suuri toiveeni on, että kotimme on hygieeninen ja siisti miehen allergiaa sekä tulevaa vauvaamme ajatellen. Käyttäisin bissel spot clean -pesuria uuden kotimme tekstiilien sekä tulevan esikoisemme tarvikkeiden putsaukseen. Tekstiilipesuri olisi toivottu lisä pieneen perheeseemme 🙂

 120. Marika sanoo:

  Ihan ensimmäisenä sohva ja matto, sen jälkeen auto. Tähän asti tullut vuokrattua pesuria, mutta tulis varmasti useammin pestyä omalla pesurilla 🙂 kahden pienen lapsen jäljiltä kankaat ovat jatkuvasti pesun tarpeessa.

 121. poola sanoo:

  ensimmäisenä puhdistukseen menis meijän kaikki matot! varsinki ku just muutetaan uuteen kotiin niin olis hyvät puhistaa vanhat pölyt pois sen jälkee sohva ja autot!

 122. Jenni sanoo:

  Puhdistaisin auton penkit ja sohvan kankaat. Ei järkevin ratkaisu ollut laittaa lapsiperheeseen sohvaa, jossa kiinteät kankaat, mutta minkäs teet 😀

 123. Katja sanoo:

  Puhdistaisin sohvan sekä auton istuimet!

 124. Jenni sanoo:

  Puhdistaisin ihan ensimmäisenä vaaleat sohvat ja nojatuolin:)

 125. Miia sanoo:

  Meillä tuo sama vaaleanpunainen sohva joka kaipaisi kunnon pesua, konepesu ei meilläkään ole päällisiä täysin puhdistanut.

 126. Roosa sanoo:

  Ehdottomasti pesisin ensimmäisenä meidän sohvan! Perheeseen kuuluvat leikki-ikäinen, taapero ja kissa. Sohvasta ei saa päällisiä pois ja ikävä pestä vanhoja pukluja, kaatuneita mehuja, pinttyneitä suklaan jälkiä sohvasta rätin avulla. Kissakin välillä kuljettaa ruokaa mukanansa sohvalle. Toiseksi pesisin meidän valkoisen olohuoneen maton (joka ei ole enään valkoinen). Pesulaan ei viitti joka kerta lähteä viemään eikä kerrostalossa ole mahdollisuuksia itse pestä. Mattolaitureitakaan ei taida lähistöllä olla. Tämä kyllä tulisi niin tarpeeseen meidän perheelle! 🙂

 127. Aino sanoo:

  Meidän sohva tarvitsisi tekstiilipesuria!

 128. Eliis sanoo:

  Meillä olis kaikki mahdollinen vailla pesua sohvat,sängyt,matot,auto sisäpuolelta mitäköhän vielä me saadaan aina tarvittaessa tekstiilipesuri lainaan mutta se laite on niin kömpelö ja iso että ärsyttää roudata sitä edes takas. Tää olis kätevä ku löytyis omasta takaa ja saa aina tarvittaessa käyttöön.

 129. tiina sanoo:

  Ollaan ensi kertaa ostamassa vähän vaaleampi sohva ja kauhulla jo odotan taaperon sotkuja sen kanssa… matot pesisin ehdottomasti myös!

 130. Ninni sanoo:

  Auton penkit puhdistaisin ehdottomasti! Meillä on nahkasohva joten siihen ei tarvisi, mutta sänkyjen patjat kyllä kiinnostaisi pestä tuolla!

 131. Mira H sanoo:

  Sohva ja matot kaipaisi pesua!

 132. Ansku sanoo:

  Sängyt ja sohvan pesisin varmasti ensimmäisinä, mutta kyllä kokeilisin varmasti laajasti eri tekstiileihin, mitä kotonamme on. 🙂

 133. Julia sanoo:

  Olemme perheen kanssa muuttamassa omaan kotiin vuokra-asunnosta ja olisi mahtavaa saada muuton yhteydessä putsata kaikki tekstiilit uuden veroisiksi. Sohva nyt ensimmäisenä mielessä, mutta myös talvivaatteet kaipaavat perusteellista puhdistusta. Laite sopii varmaan myös mattojen tahranpoistoon, joten se tulisi enemmän kuin tarpeeseen! 🙂

 134. Elina sanoo:

  Juuurikin tällainen tekstiilipesuri olisi aivan loistava koirakotiin sohvan ja päiväpeiton pesuun sekä autoon, jossa rakas & karvainen labradorimme myös usein matkustaa. Tämä olisi ihan loistava tällaisen siivoushullun kotiin! Ah!

  Ihanaa kesän alkua teidän koko perheelle Iina! 🙂

 135. Ninni sanoo:

  Sohva olisi pesun tarpeessa!

 136. Vilma sanoo:

  Ollut niin aurinkoisia päiviä viimeaikoina, että toi aurinko kyllä tuo esiin kaiken lian. Katselin just että sohva kaipaisi pesua, johon just toi laite olis mahtava apu! 🙂

 137. Matty sanoo:

  Sohva ja auton penkit vaatisi pikaista pesua. Myös matotkin sillä kodistamme löytyy kissa joka silloin tällöin innostuu karvapalloja yökkäilemään niihin.
  Kuitenkin kaikkista eniten kokeilisin ihan ensimmäiseksi meidän sängyn patjaan Bisseliä. Sänky kun on rakas paikka ja näin vauva-arjen keskellä siihen on kerääntynyt vaikka mitä tahroja. Intohimoni on siivoaminen ja se että siivous välineissä (esim. imurissa) on säiliöt näkyvillä joista oikeasti näkee sen lian määrän mitä on kerääntynyt! Jonkun mielestä ällöä mutta olen sen suhteen todella fanaatikko

 138. Nina sanoo:

  Ehdottomasti meidän tumma sohvs josta ei saa päällistä pois. Uuh voin vasn kuvitella mknkä näköistä vettä siitä tulis.

 139. Eevu sanoo:

  Sohvan ja auton puhdistaisin! Veisin sen myös kotiin vanhempien luo ja putsaisin heidänkin huonekalut!:)

 140. Hanna sanoo:

  Pesisin sohvan, auton sisältä, mökin vuodesohvan, sohvatyynyt ja vähän kaikkea missä on tekstiiliä Sohva on ihan hirveässä kunnossa, kun lapset katsoo televisiota ja syövät samalla siinä.

 141. V sanoo:

  No siis juurikin sohvan, jossa ei ole irrotettavia päällisiä. Patjat, joihin on sattunut pieniä pissavahinkoja. Ja auton törkyiset penkit. Jos ei voitto osu kohdalle, niin todellakin ostan oman, oon tämmöistä niin pitkään harkinnut.

 142. Salla sanoo:

  Meidänkin sohva ja autonpenkit sais kyytiä kyllä! Olispa upeaa, nautin todella raikkaasta ja puhtaasta kodista ja se että saisi sohvat ja nojatuolitkin raikastettua aika ajoin ilman sen suurempaa vaivaa, olis ihan huippua!

 143. Marika Lindroos sanoo:

  Vau mikä ero! Itse puhdistaisin heti meidän sohvan, koirataloudessa siihen kerääntyä kaikkea mahdollista töhnää ja siinä oleskellaan muutenkin paljon, joten voin kuvitella miltä meidän vesi enää näyttäisikään

 144. . sanoo:

  Sohvan ehdottomasti puhdistaisin 🙂

 145. Neea sanoo:

  Auton penkit ja sohvan ehdottamasti ennen meidän esikoisprinsessan tuloa, olisi sitten puhtaassa autossa ihana tulla ensimmäistä kertaa kotiin perheenä <3

 146. Niina sanoo:

  Auton penkit!

 147. Jenna sanoo:

  Sohva kaipaisi kyllä kovasti puhdistusta, koska kahden pikkulapsen kanssa ei voi tahroilta välttyä.

 148. Laura sanoo:

  Kokeilisin meidän sohvaan ja autoon ainakin. Olisi ihanaa saada kahden lapsen ja kahden kissan aiheuttamat liat pois yms. muut bakteerit 🙂

 149. Sallla sanoo:

  Wau mikä ero! Meillä on suunnitelmissa vuokrata tekstiilipesuri juurikin ja sängyn pesua varten, mut oishan oma mahtava! Tulis varmasti pestyä paljon useammin ja koko koti olisi varmasti raikkaamman oloinen

 150. Nella sanoo:

  Pesisin meidän sängyn ihan ehdottomasti! Tässä on nyt varmasti aika paljon pölyä, likaa ja äidinmaitoa imeytyneenä, joten perusteellinen puhdistus olisi tarpeen! 😀

 151. Tanja sanoo:

  Ollaan muuttamassa ja sohva on menossa eteenpäin uudelle omistajalle niin se olisi kiva hyörypestä ennen eteenpäin antoa..Myös keittiön tuolit kaipaisivat höyrypesua sekä jenkkisängyn patjat Päähän tulee kyllä monta muutakin vaihtoehtoa johon sitä käyttäisi, mutta nuo ovat ainakin sellaisia jotka on eteen tulossa

 152. Jenna sanoo:

  Petari ja sohva lähtis ihan ensimmäisenä pesuun!

 153. Jenni sanoo:

  Sohvan, lattiatyynyn, koirien pedit, auton penkit.. lapsi ja koira perheessä riittää puhdistettavaa. 😀

 154. Joanna sanoo:

  Kävisin ehdottomasti ensimmäisenä meidän sohvan kimppuun! Sohvan tyynyistä kyllä saa päälliset pesuun, mutta itse rungon päällistä ei ja voin vain kuvitella miten likaiseksi se on kahden vuoden kovassa käytössä ehtinyt mennä.

 155. Linnea sanoo:

  Puhdistaisin Bissel Spot Cleanilla sohvan, sängyt ja auton penkit. 🙂

 156. Saida sanoo:

  Onpa mahtava laite! Putsaisin heti meidän sohvan, sekä nuorimman lapsen rattaat ja turvaistuimen. Kolmilapsisessa perheessä kun tulee sitä sotkua.

 157. Laura sanoo:

  Hurja ero tossa sohvan kankaassa! Ite kans lainaillu tekstiilipesuria töistä joskus ja hirveetä kuravettä kaikista tekstiileistä! Nojatuolit, patjat ja jos tällä pystyy niin matot kanssa pesisin

 158. Ira sanoo:

  Ehdottomasti ainakin äitini auton istuimet! Lapset on siellä matkustanut paljon ja kerran tuli myös oksennus sinne. Oman auton istuimet myös ja sohvat!

 159. Nenen sanoo:

  Käyttäisin pesuria opiskelijayksiööni käytettynä hankkimieni huonekalujen puhdistukseen ja lainaisin kavereille kanssa, jotta hekin voisivat putsata huonekaluja. Budjettisyistä uuden ostaminen ei aina ole mahdollista, mutta vanhastakin saisi tällä paljon käyttökelpoisempaa!

 160. Klara sanoo:

  Puhdistaisin auton penkit sekä runkopatjat! 😀 hyi!

 161. Marjo sanoo:

  Oi miten ihanan puhdas sohva tuli. Kyllä se myös meillä lähtisi sohva ensimmäiseksi putsaukseen, sitten terassin markiisi.

 162. Tea sanoo:

  Auton penkit ehdottomasti! Sitten tietty sohvan, nojatuolit, terassin tekstiilit… Mitä mä EN puhdistaisi? 😀

 163. Kati sanoo:

  Aloittaisin sohvasta ja sitten varmaan kävisin haltioissani läpi kaiken muunkin, mikä vaan sopii pestäväksi.

 164. Viivi sanoo:

  Sohva ja auton penkit pesisin tällä, olisi ihana saada kummatkin pestyä kunnolla!

 165. Sonja sanoo:

  Ihan ekana puhdistettaisiin sohva ja sitten testaisin auton penkkeihin.

 166. sonjam sanoo:

  Antaisin äidille sohvanpesua varten, itsellä ei niin paljoa olisi käyttöä. Mutta huikeeta jälkeä, täytyy sanoa!!

 167. Maija sanoo:

  Olohuoneen sohva ehdottomasti, esikoinen syntymän jälkeen on sohva saanut osakseen monet puklautukset. 🙂

 168. Sarate sanoo:

  Puhdistaisin ehdottomasti meidänkin sohvan sekä sänkyjen patjat! Ja lainaisin sitä myös äidille sekä siskolle!:-D
  Olis huippu!!

 169. K sanoo:

  Ehdottomasti menis kans oman sohvan pesuun! Sohva tuli ostettua jo yli 5 vuotta sitten ja on ollut koko ajan kodin keskipiste 🙂 Pyyhkimällä ei kyllä vuosien tuomaa likaa saa pois, pelottaa jo aatella, kuinka paljon likaa harmaa sohva piilottaakaan 😀

 170. 1609 sanoo:

  Tästä on haaveiltu jo vuosia! Sohvan, auton penkit, patjat, petarit omasta kodista, äidin ja anopin kodista myös, siskokin haluaisi varmaan lainata! Kovaan käyttöön siis tulisi. 😀

 171. Mimmi sanoo:

  Sohva ja auto

 172. Tahroja tahroja sanoo:

  Ensin olkkarin sohva ja VALKOINEN matto! Hurahdan helposti uusien siivousvälineiden kanssa, joten varmasti pesisin myös patjat ja auton istuimet. Tämä olis ihan unelma kiireiseen ja tahraiseen pikkulapsiarkeen! ☺️

 173. ekung sanoo:

  Pesisin meidän villaiset retrosohvat joissa luultavasti elää jo ties mitä.
  Myös pojan pyörätuolin istuin olisi tällä kätevä pestä, siihen kun aika tuppaa tippumaan mm. jäätelöä tai ketsuppia kun ulkona syödään. 😀

 174. Helmia sanoo:

  Puhdistaisin ehdottomasti meidän samanlaisen sohvan ku teillä ja meidän maton joka kiperästi kaipaisi jo puhdistamista!

 175. Jenna sanoo:

  Hei!
  Mahtava nähdä miten puhdasta jälkeä tuo laite toi! En ole koskaan pessyt omaa sohvaani, koska siitä ei saa edes päällisiä irti. Tämän tekstin luettuani alkoi oikein hirvittää, miten likainen se todellisuudessa onkaan… Lisäksi autoni penkit tarvitsisi saman käsittelyn ratsastusharrastuksen vuoksi, varsinkin kun autossa on vaaleat penkit. Käyttäisin tekstiilipesuria ehdottomasti sohvaani ja auton penkkeihin!

 176. Saija sanoo:

  Vauvaperheeseen olis aivan mahtava! Puklun, pissan ja maidon tahrimat sohva ja petauspatja sais käsittelyn ensimmäisenä!

 177. Mari sanoo:

  Sohva, matot ja auton penkit pääsisi täällä heti ekana puhdistukseen!

 178. Miia sanoo:

  Yrittäisin puhdistaa sohvan ja auton takapenkit! Aina saa olla pyyhkimässä sohvaa kun jotain tipahtaa tai joku sotkee! Ja paljon helpompaa olisi omistaa oma, että ei tarvitse vuokrata tai lainata joltain.

 179. Lotta sanoo:

  Sohva ja meidän petari kaipaisivat ehdottomasti pesua. Kolmen lapsen ulkovaatteet voisi ehdottomasti puhdistaa tällä laitteella. 🙂

 180. Nina sanoo:

  Sohva ja auton istuimet ehdottomasti kaipaisi käsittelyä!

 181. Siiri sanoo:

  Kuullostaa lähes liian hyvältä! Sohva ja matot lähtis ekana pesuun ja kait tolla vois sängyn petariakin putsata? Myös parvekkeen mattoon testaisin ehdottomasti!

 182. Ana sanoo:

  Puhdistaisin ehdottomasti samaisen sohvan, valkoisen version, kuin tekin ! Kaksi lasta ja pihalla rakennustyöt niin sohva on.. hmm ei valkoinen

 183. Gitta sanoo:

  Meidän kotona pyörii 5 lasta, nuorin täytti juuri vuoden ja vanhin 12. Sotkua syntyy, vaikka kävelisi imurin ja rätin kanssa selän takana – lähtisin ehdottomasti sohvan kimppuun ja testiin pesuri pääsisi myös valkoisten mattojen ja verhojen kanssa! 🙂

 184. Maiju sanoo:

  Meidän vanhempi sohva kaipaa kipeästi pesua ja kohta varmaan uudempikin 2v taaperon ja sottapytty isin takia 🙂

 185. Anna-Kaisa sanoo:

  Sohva,nojatuolit sekä auton penkit lähtis pesuun.

 186. Inkeri sanoo:

  Puhdistaisin meidän vanhan sohvankankaan, joka ollut käytössä jo monta kymmentä vuotta ja kauhean vaikea ollut löytää hyvää puhdistuskeinoa sille! Käyttäisin myös autonistuimiin ja tuolien istuinkankaisiin.

 187. Nnn sanoo:

  Oi että! Tämä olisi kyllä mahtava laite kahden pojan ja kissan (+2aikuisen) taloudessa. Pesuun menisi ensimmäisenä sohva, jossa ikävä kyllä ei ole irroitettavia istuinosan päällisiä -tämä pelastaisi.
  Tämä olisi hyvä myös kissan kannalta. Katti kun on pitkäkarvainen ja aina välillä tulee sellainen kiva karvamato-oksennus ja joka kerta matolle 😀 nekin olisi tällä varmasti kätevä puhdistaa

 188. Mirka sanoo:

  Pesisin ihan ensimmäiseksi sohvan ja seuraavaksi patjat! Mattojenkin pesua voisi harkita. Ja auton penkkien, mutta sen jätän miehelle 🙂

 189. Maiju sanoo:

  Vanhempi sohva kaipaa kipeästi pesua taaperon ja isin sotkujen jäljiltä 🙂

 190. Jenna sanoo:

  meidän sohva kaipaisi tätä myös!

 191. Anne sanoo:

  Kyllä meilläkin lähtisi ensimmäisenä sohva pesuun. Ensimmäiseen omaan kotiin tuli aikanaan ostettua sohva, jonka istuintyynyjä ei saa irrotettua, joten pesu on mahdotonta ilman tuollaista konetta. Nyt kotona pörrää teidän Novan kanssa samanikäinen vauhdikas poika, joka on sohvalle aiheuttanut sotkun jos toisenkin tulisi siis tosiaan tarpeeseen!

 192. Lotta sanoo:

  Puhdistaisin sohvan!

 193. Paula sanoo:

  Ehdottomasti auton penkit ja sohva!

 194. Marru sanoo:

  Sohva! Irrotettavat päälliset kyllä löytyy, mutta hermoja ja aikaa niiden irrotteluun ja takaisin asetteluun ei vaan pikkulapsi arjessa riitä

 195. Jenni L sanoo:

  Puhdistaisin tällä ehdottomasti myös meidän sohvan. Meillä on tällä hetkellä tumma sohva, jossa liat ei niin helposti näy, mutta niinkuin Iina sanoit, se ei tarkoita etteikö likaa sohvassa silti olisi. Oikein alkoi hirvittämään, minkähän väristä vettä säiliöön meidän sohvan pesun jälkeen tulisi 😀

 196. Saija sanoo:

  Puhdistaisi ainakin sohvan ja auton penkit! Ois aivan huippuvehje. 🙂

 197. Maiju sanoo:

  Pelastus sohvalle on löytynyt!

 198. Emma sanoo:

  Kyllä puhdistukseen lähtisi ensimmäisenä äitini sohva! Hän on koiran omistava perhepäivähoitaja ja sen näköinen on kyllä sohvakin 😀

 199. Pinja M sanoo:

  Puhdistaisin sohvan, muutaman maton sekä ulkovaatteita. Tekstiilipesuri helpottaisi hurjan paljon kodin tekstiilien puhtaanapitoa!

 200. Marja sanoo:

  Onpa aivan ihanan raikkaan näköinen koti teillä! 🙂 Itse kyllä myös kävisin tuolla aparaatilla sohvan kimppuun, ollaan taaperotalous ja sotkut kuuluvat arkeen 😀

 201. Jannina sanoo:

  Sohva ja sängyt saisi kyytiä! Meillä on juuri ne tummat, joissa ei lika muka näy, mutta tiedän sen olevan siellä.

 202. Eppu sanoo:

  Meillä kans kangassohvat joten olis erittäin tarpeellinen (varsinkin kun kaks innokasta taaperoa on vauhdissa). Lisäks vaaleet auton istuimet kaipais kiireesti pesua!

 203. Petri sanoo:

  Autonpenkit, niitä en olekaan koskaan pessyt kynnolla.

 204. Nimk sanoo:

  Tää olis mun unelma! Putsaukseen menisi ehdottomasti kovia kokenut sohva, sekä lohta ostettava uusi sohva pysyisi varmasti paremmassa kunnossa! Lisäksi matot kaipaa ehdottomasti kipeästi pesua koira- ja lapsiperheessä. Välillä oikein inhottaa, kun toinen ryömii menemään. Sormiruokailijan kanssa tää olis myös unelma keittiön maton kanssa.

 205. Jules sanoo:

  Auton penkit ja sängyn petarin ainakin 🙂

 206. Jasmin sanoo:

  Voi! Tää ois meille unelma! 5v poika joka rymyää pihalla ja tuo kaiken ihanan hirkka ja multapölyn tekstiili pinnoille, suomenlapinkoira joka kantaa karvojen sisällä kaiken pölyn ja 10kk pikkunen joka saattaa onnellisesti päästellä eritteitä sohvalle/matolle kun pääsee vähän tuulettelemaan xD meilä vielä sohvassa kiinteät päälliset ja tässä pähkäillyt et joudunko polttaan koko sohvan vai saataisiinko joskus ostettua tuommoinen pesuri meille! Matot käy pesulassa useasti ja olisi suuri säästö ja vaivan säästö myös siinä ettei niitä tarte kantaa pesulaan tai joskus myös yrittää itse hinkata!

 207. KirsiH sanoo:

  Puhdistaisin sohvamme kuten sinäkin teit. Myös meidän tulee pestyä istuintyynyjen päälliset sillointällöin koneessa, mutta meidänkin 3-lapsisessa perheessä likaa ja tahroja kertyy jatkuvasti.

 208. Lode sanoo:

  Sohva kaipaisi pesua ja auton penkit myös!

 209. Milla sanoo:

  Voi, tämä ois täydellinen meidän perheeseen! Sohva ja auton penkit olis todellakin pesun tarpeessa, kun kaksi alle 3-vuotiasta lasta löytyy 🙂

 210. Petea sanoo:

  Meillä lähtis pesuun ainakin sohva ja kodin ainoo matto. Laitteen ansiosta uskallettais ostaa varmasti useampikin matto, koska sillä puhdistus vaikuttaa olevan erittäin helppoa. Ja kaikki tämä koska rakas koiramme saa aina sotkua aikaan missä ikinä liikkuukaan… 🙂

 211. Annika sanoo:

  Auton penkit tuli ekana mieleen ja meillä myös sohva kaipaisi pesua 🙂 onkohan koskaan edes istuintyynyjen päällisiä pesty vuosien aikana..

 212. Nora sanoo:

  Mä puhdistaisin ihan kaiken!! 😀 kulkisin varmaan toi kädessä meidän taloa ympäri ja puhdistaisin vaan kaikkee.

 213. Saara sanoo:

  S O H V A N puhdistaisin ehdottomasti! Mulla on nyt ollut n. 9kk käytössä harmaa sohva, jossa ei ole irrotettavia ja konepestäviä päällisiä ja se kaipaisi kipeästi pesua.

 214. Tiina sanoo:

  Tämä olis ihan huippu laite, ensimmäisenä lähtis sohva sekä keittiön tuolit pesuun!

 215. Sirkku sanoo:

  Auton penkit, ne kaipais ehottomasti pesua

 216. Jonna sanoo:

  Meillä matot pääsisi puhdistukseen ensimmäisenä mutta heti perässä tulisi sohva ja auto.

 217. Viivi sanoo:

  Tää olis niin loistava meille ja heti tuli mieleen, että ainakin sohvan, matot ja auton istuimet pesisin.

 218. Eveliina sanoo:

  Pesisin sillä ainakin auton penkkejä , nehän lasten ja jättikoirien autossa likaantuu enemmän kuin tarpeeksi myös pentukoiran pissavahingot varmasti puhdistuisivat matoista tällä kunnolla

 219. Emmi sanoo:

  Oi että, puhdistaisin tuon saman Söderhamn sohvan joka teilläkin on, mutta valkoisena 😀 meille on vielä tulossa perheeseen toinen lapsi, joten puhdistus olisi varmasti paikallaan ellei nyt, niin ainakin muutaman puklun päästä! 😀

 220. Noora sanoo:

  Apua mikä valkoisen sohvan helpotus. Meillä siis sama sohva kuin teillä, mutta valkoisena. Olen tuskastellut, että pitääkö koko sohva purkaa jotta saan pestyä nojien lasten tahrimat päälliset. Mutta tässä olisi ratkaisu. <3

 221. Ane sanoo:

  Kaksi lasta, kaksi kissaa ja vaalea sohva, joskus aika mahdoton yhtälö 😀 meillä siis ensimmäisenä pesu listalla olisi sohva, heti perään tietysti sängyt ja niiden patjat ja tulisi varmasti pestyä kahdesta autosta penkit myös 😉

 222. Marika sanoo:

  Pesisin oma sohvan lisäksi siskoni auton sisustan. Vaalea sisusta ja kaksi pientä lasta ei sovi yhteen ja se kaipaisi niiiiiiin paljon pesua.

 223. Sopsu sanoo:

  Sohvan pesisin ihan ekana.

 224. Lotta sanoo:

  Sänky ja sohva!

 225. Marjo sanoo:

  Sohvan ja auton istuimet kaipais vähän pesua. Mattoja vois myös pestä kun lapset kaatavat välillä mehuja☺️

 226. Sonja sanoo:

  Sohva ja keittiön tuolit kaipaisi tällaista pesuria!

 227. Jasmine sanoo:

  Ihan ehdottomasti sohvan pesisin! Meidän sohvasta ei saa kuin heittotyynyjen päälliset irti ja pestyä, mutta istuintyynyissä luki ettei saisi pestä pyykkikoneessa. Toinen kohde mihin pesuria käyttäisin olisi meidän toisen auton sisusta. Takakontti koki talvella kovia kun hoidin työjuttuja ja kahvitermari valutti pari viikkoa vanhat kahvinjämät sinne. Olen yrittänyt sitä epätoivoisesti kotona pestä, että hajun saisi pois, mutta nyt lämpimillä ilmoilla voi vieläkin haistaa sen oksettavan vanhan kahvin!

 228. Jassu sanoo:

  Ooh mikä tulos! Käsittelyyn menisi sohva, sängyn runkopatjat ja muutama irtopatjakin!

 229. Henna sanoo:

  Sohva näyttää samalta kuin teillä, joten sen kimppuun ensimmäisenä. Autojen penkit myös kaipaavat pesua!

 230. Noorah sanoo:

  Auto ja sohva! Matot myös. Tulis tarpeeseen

 231. Siiri sanoo:

  Sohvan ihan varmasti ja matot myös!

 232. Leena sanoo:

  Oi, auton istuimet!! Meiltä löytyy kaksin kappalein autoja, joissa on tekstiili-istuimet, joten olisi ihan huippua saada ne kerrankin kunnolla puhtaiksi!! 🙂

 233. Karoliina sanoo:

  Ehdottomasti sohvan!! Pieni koiran pentu ja sohva ei ole paras yhdistelmä! Kokeilisin myös auton penkkeihin ja sängyn patjoihinja miksi ei myös teranssikaluisteiden pehmusteihin

 234. Henna sanoo:

  Sohvan ensimmäisenä! Sitten matot. Nyt 3kk esikoisen kanssa ällöttää aika kun hän lähtee enemmän liikkeelle ja laittaa käsiään suuhun ensin oleiltuaan sohvalla tai lattialla. Kolme koiraa ei myöskään lisää tämän kodin puhtautta 😀

 235. Hemppu sanoo:

  Huh mikä muutos sohvatyynyjen värissä! Itsekin puhdistaisin sohvan ja lisäksi laskettelupuvut, joita ei teknisten ominaisuuksien vuoksi tule koneessa pestyä turhan usein.

 236. Sanna sanoo:

  Sohvasta aloittaisin, mutta varmaan tulis käytyä kaikki mahdollinen läpi

 237. Cecilia sanoo:

  Puhdistaisin meidän esikoisen huoneessa olevan divaanin, se on päässyt näkemään kaikenlaista likaa. Lisäksi puhdistaisin meidän kaikkien sängyt 🙂

 238. Karla sanoo:

  Sängyn ja sohvan ihan ekana!

 239. Niina sanoo:

  Pesisin sohvan. Täälläkin pieni lapsi ja sohva näyttää juuri siltä…

 240. Mervi sanoo:

  Ehdottomasti sohvan!

 241. Katariina sanoo:

  Huh tämän postauksen jälkeen sohva lähtisi ehdottomasti käsittelyyn! 😀

 242. Sanna sanoo:

  Apua siivoaisin kaiken minkä vaan pystyy 😀 Sohvan, patjat, matot, auton penkit ja lista vaan jatkuu….

 243. Heini sanoo:

  Sohva ja lattiatyynyt lähtisi täälläkin ehdottomasti puhdistukseen!

 244. Mira sanoo:

  Pesisin kaikki mahdolliset mitä vain keksisin 🙂 Mutta auto ja etenkin sohva vaatisi pesua sekun sai tässä pienen rasvauksen meijän neidin avulla 😀 On ollut tarkoitus ennen synttäreitä vuokrata pesuri mutta olisihan se helpompaa jos kotoa sellainen löytyis vois putsailla aina tarvittaessa 🙂

 245. Jenna sanoo:

  Sohvan ja autonpenkit

 246. Vaulaa sanoo:

  Oma höyrypesuri olisi unelma. Joudumme vuokraamaan usein pesurin, koska asumme koirataloudessa ja seitsemän lapsisessa perheessä.

 247. Tiina sanoo:

  Lasten askarteluhuoneen sohva kaipaisi pesua!

 248. Maikki sanoo:

  Sohvan, matot ja auton penkit nyt ainakin.

 249. Anni sanoo:

  Lemmikkiperheen sohvan!! 😀

 250. Tiia sanoo:

  Sohvan puhdistaisin ehdottomasti 🙂

 251. Vipa sanoo:

  Pesisin varmaan heti kaiken minkä vaan tuolla voi pestä:D t. Siivous friikki

 252. Mira sanoo:

  Sohva, sänky ja matot lähtisivät ihan ensimmäisenä pesuun! Koirataloudessa sohva kerää myös hurjan määrän likaa (kun ei tuota rakasta karvakaveria halua poiskaan siitä ajaa <3) ja meidänkin sohva on vaalea, joten tehopesu olis tarpeen!

 253. Vej sanoo:

  Tämä tulisi lapsiperheeseen niin tarpeeseen! Ensin käsittelyyn lähtisi sohva ja nojatuoli, sitten auton penkit. Kiinnostaisi kokeilla myös vaatetahroihin tätä! Toivottavasti onni suosii. 🙂

 254. jutta sanoo:

  Sohvan! keittiöntuolit ja sängyn

 255. Sanna sanoo:

  Sohvan ensimmäisenä. Meillä ei oo vielä lapsia, mutta valkoinen sohva ei siltikään ole enää valkoinen. Tummentumia on jääny vaatteista vaikka on ollut päiväpeitto suojana. Lisäksi auton penkkeihin ja vaaleaan mattoon vois koittaa. Meillä on myös kaks nojatuolia jotka on +10 vuotta vanhoja eikä niitä varmaan ikinä oo pesty. Kohteita siis löytyis vaikka kuinka, lisääki varmasti tulis mieleen kun oikeen alkaa miettimään!

 256. Ida sanoo:

  Sohva ja auton penkit ehdottomasti, sohvalla alkaa olla jo sen verran ikää, että tekisi varmaan ihan hyvää..

 257. suvi sanoo:

  Minä puhdistaisin ensimmäisenä runkopatjasängyn ja auton penkit, mutta toki myös sohvan, matot ja ehkä uskaltaisin koneillä sitä myös perintöryijyyn..

 258. idaaliisa sanoo:

  Sohvan ja matot putsaisin

 259. Suvi sanoo:

  Sohvan ja auton istuimet! 🙂

 260. Jenny sanoo:

  kotiin ja autoon. T. 3 lapsen äiti

 261. E sanoo:

  Wau!! Super puhdistukseen menisivät auton penkit, sohva ja koiran peti

 262. Satu sanoo:

  Sohva meilläkin kaipaisi pesua!

 263. jonna sanoo:

  auton penkit, lasten vaatteita, sohvat ja patjat. pestävää riittäisi kyllä. olis niin mahtava synttärilahja, synttärit on kuitenki päivää ennen ku tää kampanja loppuu

 264. Henna sanoo:

  Olohuoneen tekstiilit ensimmäisenä! 🙂

 265. Anniina sanoo:

  Koirataloudessa pestävää kyllä riittäisi. Auto, sohva, matot… Jos sitä vaikka uskaltautuisi vaihtamaan nykyisen ruskean sohvan johonkin hieman raikkaampaan 😉

 266. Sara sanoo:

  Pesuun lähtisi sohva, rahi sekä auton penkit. Kaikki edellä mainitut joutuvat koviin koettelemuksiin kahden lapsen, miehen, kahden kissan sekö koiran kanssa

 267. Jenna sanoo:

  Kaiken mahdollisen. no ihan ekaksi kankaiset ruokapöydäntuolit. Ja sit sohvan ja autonpenkit.

 268. ty sanoo:

  Puhdistaisin ainakin sohvan ja nojatuolit.

  Tosi mielenkiintoinen yhteistyöpostaus!

 269. tanjaminna sanoo:

  Tollaisen tarvitsisin ehdottomasti! Pesisin sillä sohvan, koristetyynyjä, auton istuimet, ehkä mattoja…

 270. Julia sanoo:

  Pelastaisin mun pallokorituolin!! Siinä ei oo irrotettavaa päällistä joten pesu oli vähän haasteellista lapsen oksennettua siihen.. iso tahra edelleen jäljellä.

 271. Heidi sanoo:

  Vau mikä ero, tuo teidän sohva on kuin uusi!
  Täällä myös sohva kaipaisi pesua, perheessä kaksi pientä tahmatassua. Patjat, auton penkit…

 272. Krista sanoo:

  Meidän sohvan pesisin heti sekä vierasvuodenojatuolin 🙂

 273. Sara sanoo:

  Tällä puhdistais varmaan helposti lattiatyynyt, sängyt, keittiön tuolit ja matot! Me niin tarvitaan tämä!

 274. Janita sanoo:

  Taaperoiden likaama sohva ja matot pääsisi käsittelyyn.

 275. Maria sanoo:

  Puhdistaisin sohvan ja sängyn ja lasten patjat:)

 276. Rosa Suomala sanoo:

  Putsaisin ensimmäiseksi auton penkit ja sohvan.

 277. Piia sanoo:

  No ihan varmasti minäkin sohvaan!

 278. Minna Hartonen sanoo:

  Meidän sohva ja auto tarvitsisivat kunnon pesun! Sohvamme on tumma, joten lika ei näy, mutta vuoden vanha sohva lienee aika likainen tässä vaiheessa. Meillä on kaksi kissaa, joten niistäkin irtoaa karvaa, hilsettä ja mitä lie muuta likaa sohvaan. Olisi hienoa voittaa oma pesuriOma autoni on ollut seisonnassa melkein kaksi vuotta, ja penkit ovat keränneet hometta tässä ajassa..olisi ihana saada putsattua ne kunnolla ja saada auto käyttöön

 279. Jenni sanoo:

  Tällä pesisin sohvan, auton, mattojen tahrat. Olisi aivan ihana saada ilman kemikaaleja pestyä näin koira perheessä ja allergikkona ja kemikaaliherkkänä.

 280. TTJ sanoo:

  Sohvan minäkin puhdistaisin. Vaaleanharmaa sohva lapsiperheessä ei toimi vaaleanpunaista paremmin.

 281. Minnae sanoo:

  Sohva, patjat, matot, keittiön tuolit, auton penkit!

 282. Veera sanoo:

  Meijän sohva tarvis todellakin pesua lasten jäljiltä ja auton penkit!

 283. Iina sanoo:

  Ennen kaikkea putsaisin sohvan, mutta myös jenkkisängyn sekä huolimattomista ruokailijoista kärsineet keittiön tuolien päälliset. Näyttäisin höyrypesuria myös parvekkeen sohvakalustolle.

 284. Oona sanoo:

  Ehdottomasti käyttäisin myös sohvaan! Meillä on vaaleanharmaa sohva josta myös valitettavasti kaikki tahrat näkyy heti..

 285. jonski sanoo:

  Sohva lähtis ekana puhdistukseen!

 286. Inka sanoo:

  Autonpenkit kaipaisi pesua ja sohva tietenkin!

 287. Sara sanoo:

  Sohva ja työvaatteisiin jääneet tahrat tarvitsivat vähän erikoisapua!

 288. Mariska sanoo:

  Ensiksi pesuun lähtisi ehdottomasti auton penkit. Kolmevuotias tyttöni syö usein eväitä autossa ja takapenkki onkin sen näköinen. Myös sohva vaatisi varmasti puhdistusta kohta syntyvän vauvan takia. Saisi näppärästi puklu- ja muut tahrat pois. Olis iso apu arkeen:)

 289. Eee sanoo:

  Puhdistettavia pintoja riittää! Sohva ja auton penkit ekana, lattiatyyny, ruokapöydän tuolien pehmusteet… Oon välillä vuokrannut pesuria ja tykkään tosi paljon. Oma kone olis super!

 290. Milla sanoo:

  Sohvan ja nuojatuolit ehdottomasti! Voin vaan kuvitella kuinka likaseks vesi muuttuu ku pari vuotta käytössö olleet putsattais ensimmäistä kertaa, yök!

 291. Katriina Taipale sanoo:

  Tälle olisi kyllä käyttöä! Ensimmäisenä puhdistaisin meidän sohvan ja sängyn ja sen jälkeen pesuun menisi myös autonpenkit. Lisäksi vanhempien luona valkoinen sohva ja nojatuolit puhdistuisivat tällä pesurilla kätevästi Hah, käyttöä siis löytyisi ihan kyllästymiseen asti

 292. Eva sanoo:

  Sohva ja autonpenkit!

 293. Karkki sanoo:

  Ensimmäisenä putsaisin runkopatjat ja niiden jälkeen käsittelyyn pääsisi sohva. Laite näyttää hyvin kompaktin kokoiselta verrattuna joskus vuokraamaani jättimäiseen höyrypesuriin. Aivan varmasti pääsisi meillä tehokäyttöön ja ehkä malttaisin lainata myös kavereille!

 294. MM sanoo:

  Sohvan ja sängyt ja keittiön tuolien istuinosat ja matot ja auton penkit jne jne…. kohteita kyllä riittäisi kolmilapsisessa perheessä 🙂

 295. Anna sanoo:

  Ehdottomasti meidän (entisen) vaalean sohvan! Matot tulee myös hyvänä kakkosena. Kotoa löytyy 3v poika, joka on pitänyt huolen siitä, että siivottavaa näistä löytyisi.

 296. Rosie sanoo:

  Tottakai omatkin huonekalut pesisin, mutta aivan erityisesti tulee mieleen äitini sohva, jossa ei nimenomaan ole irrotettavia päällisiä. Hän takuulla ilahtuisi pesusta!

 297. Mira sanoo:

  Olisi ihanaa päästä puhdistamaan meidän sohva, sänky ja auton penkit tuolla tekstiilipesurilla!

 298. Emmi sanoo:

  Sohva ja auto.

 299. Jenni J sanoo:

  Lapsi- ja koiraperhe täällä moi! Puhdistaisin sohvan, nojatuolin, sängyt, auton penkit jajaja tulisi käyttöä

 300. Tuulia sanoo:

  Puhdistaisin perheen kaikki sängyt ja sohvan sekä nojatuolin! Myös koiran käytössä oleva patja saisi varmasti uuden ilmeen pesun jälkeen.

 301. Maija sanoo:

  Puhdistaisin ainakin sohvan ja patjat! Ja lainaisin laitetta ystäville ja sukulaisille, joilla on puhdistettavaa 😀

 302. Annika sanoo:

  Puhdistaisin ehdottomasti meidän kangassohvan! Myös autonpenkit vaatisivat pesua. 🙂

 303. Netta sanoo:

  Sohva ja oma vaalea päiväpeitto kun ei meinaa mahtua koneeseen. Taloudessa 6v lapsi ja kissa, joten kyllähän noita keksis vaikka mitä sillä puhdistaa 😀

 304. Annika sanoo:

  Tämä olisi iso arjen helpotus! Vähemmän tulisi pyykkäämistä isossa perheessä jossa hallitsevat myös kissat hiekkaisilla ja kakkaisilla tassuillaan sohvalla ja sängyssä ja vallilan rakkailla matoilla yms! 😀 Helpottaisi elämää kummasti koska siivoamiseen menevän ajan olisi mukava viettää välillä muutenkin 🙂

 305. Meeri sanoo:

  Pesisin sohvan, auton penkit, matot ja muut mitä ei pyykkikoneeseen voi laittaa.

 306. Anni sanoo:

  Kyllä se sohva olisi. Ostettiin juuri käytettynä sohva ja ällöttää istua siihen ennen kuin saan sen pestyä!

 307. Sonja sanoo:

  No ehdottomasti sohvan, sängyt ja auton sisustan! Ja matot myös.. Mukana siis arvonnssa. 🙂

 308. Piijuli sanoo:

  Aivan huippuarvonta <3
  Mulla on kaks toooooodella iso mattoa olkkarissa.. Kun koko on 2,5x2m niin niitä ei kovin usein ulkoiluteta tai kuljeteta pesulaan (eikä oo ees rahaa pesulakäyntiin). Nämä matot ottaisin kaikista ensimmäiseks käsittelyyn ja sen jälkeen mun jättikulmasohvan, joka tarttis tehokasta putsausta 🙂

 309. Mia sanoo:

  Ehdottomasti sohvan ja auton penkit 🙂

 310. Tiia sanoo:

  Ensimmäisenä kävisin meidän olohuoneen valkoisen maton kimppuun! Taloudessamme asuu ihana kissavanhus jolle käy välillä vahinkoja, joka kerta ne vahingot käyvät sen valkoisen maton päällä 😀 tähän asti sappisaippua on ollut korvaamaton, mutta olisi ihana puhdistaa matto edes kerran kunnolla!

 311. Niina sanoo:

  Vau, mikä aparaatti! 🙂 sohva olisi mielenkiintoista sillä pestä…

 312. Elice sanoo:

  Auton penkit ja sohva kaipaisivat käsittelyä koirataloudessa!

 313. Anu sanoo:

  Mattoihin testattaisiin ehdottomasti koska talossa asuu taapero joka karkailee eteisestä kengät jalassa juoksemaan ympäri asuntoa, jolloin matot ei tietenkään ole enään niin vaaleita!

 314. Tiia sanoo:

  Sohvat pesisin ensimmäisenä, ja auton penkit, niihin on kolme lasta saanut hyvän sotkun aikaan.

 315. Annak sanoo:

  Oi tällaisen tarvisin! Eilen viimeksi mietin miten saisin mun sohvan pestyä, lainakissa sotkuja, ruokatahroja ja muutossa syntyneitä likaisia kohtia löytyy.. sopiskohan tää pimennysverhojenkin pesuun?

 316. Jenniinau sanoo:

  Auton penkit ja sängyn ja patjat pääsis ihan ekana puhdistukseen! Ja valkonen sohva!

 317. Miia sanoo:

  Puhdistaisin keittiön ruokapöydän tuolit jotka ovat kankaiset ja lapsiperheessä sotkua tulee.

 318. PiiPa sanoo:

  Osallistun skapaan ja pesua tatvitsee moni asia.

 319. Jaana sanoo:

  Sohvan! Sängyn, auton penkit, tahroja matoista, you name it!

 320. Liisa sanoo:

  Patjat on ihan järkyttävässä kunnossa ja auton penkit eivät kestäneet lasten kahvila-leikkiä:))

 321. Essi Järvinen sanoo:

  Pesisin ensimmäisenä meidän vaaleanharmaan sohvan! 🙂

 322. Rosa sanoo:

  Puhdistaisin sohvan ja sängyn.

 323. Kaisu sanoo:

  Sohva, auton istuimet, sängyt… onhan noita!

 324. Susanna sanoo:

  Sohva ja nojatuoli pääsisi käsittelyyn.

 325. Viivi sanoo:

  Putsaisin heti ekaksi auton sisältä päin, sängyn, sohvat, maton jne. Kaikki kaipais pesua kipeesti ja nyt ei budjetti anna periksi minkään ylimääräisen hankintaan, joten tarpeeseen tulisi! 🙂

 326. Sanna sanoo:

  Ehdottomasti sohvan ja keittiöntuolien päälliset! 🙂

 327. jenni sanoo:

  pesisin ensisijaisesti sohvan ja sit sängyn patjat. lainaisin myös mun vanhemmille sohvien pesua varten 🙂

 328. Marianne sanoo:

  Sohvan puhdistaisin!

 329. Outi sanoo:

  Sohvat ja sängyt

 330. Emmi sanoo:

  Tuolla ois meillä paljonki käyttöä! Vaalea sohva ja matot ihan ensimmäisenä sais käsittelyn ja autonpenkit samoten.

 331. Mari sanoo:

  Sohva ja matot meillä pestäisiin! 🙂

 332. Piia sanoo:

  Meillä on nahkasohvat mutta petari lasten patjat ja matot saisi tällä kyllä kyytiä!

 333. Sanna sanoo:

  Ehdottomasti mein vaaleanharmaan sohvan kun perheessä on lapsi, koira ja kaksi kissaa nii likaaki löytyy

 334. Salla sanoo:

  Sohvan puhdistaisin!

 335. Heli sanoo:

  Kyllä ensimmäisenä sohvat, sitten sängyistä petauspatjat. Auton penkit huutavat myös tätä käsittelyä. Lapsiperheessä sitä likaa tulee yllättäviinkin paikkoihin. Olisi ihan mahtavaa saada tämä, saisi säännöllisesti puhdistaa huonekaluja.

 336. Laura sanoo:

  Pitkään ollut aikomuksena vuokrata tekstiilipesuri, mutta aina se vaan jää. Tulisi tarpeeseen kotona. Pesisin sohvan, sängyt ja mattoja esimerkiksi.

 337. Linnea sanoo:

  Sohva sekä kankaiset ruokapöydän tuolit pääsisivät pesuun!

 338. Sofia sanoo:

  Sohvan pesisin ja paljon muutakin…kolme lasta saa sotkua aikaan…

 339. Maria sanoo:

  Ehdottomasti valkoinen olkkarin matto kaipaisi pesua ja varmasti tuo toinen puolisko olisi innoissaan kun saisi auton penkit puhtaiksi. 🙂

 340. Napsu sanoo:

  Sohva kaipaisi pesua.

 341. Iina sanoo:

  Ainakin sohvan, ruokapöydän kangaspäällysteiset tuolit sekä sängyn runkopatjan.

 342. milla sanoo:

  Vaalea sohva on jo niin harmaantunut, että puhdistuksen jälkeen ei tarvitsisi enää katsella uutta sohvaa 🙂

 343. Ronja sanoo:

  Putsaisin EHDOTTOMASTI tuon mustan sohvan, josta ei varmasti näe sitä shaissen määrää!!
  Auton sisätilat menisivät varmasti samassa! Tälle olisi kova tarve näin koira taloudessa ja kun kaiken pitää olla mustaa

 344. Anna sanoo:

  Meillä on lähes kaikki huonekalut ostettu kirppikseltä tai saatu käytettyinä, joten käsittelisin varmaan joka ikisen tekstiiliverhotun asian kotonamme! Erityisesti sohva, nojatuoli ja runkopatjat kaipaavat pesua, ja auton penkit myös.

 345. Krisse sanoo:

  Ääääää! Meille!!! Pakko saada! Tämä olisi aivan täydellinen meidän kotiin, jossa asustaa koira ja vauva. Sohvan päälliset on tosin pestävät mutta se vie aikaa mitä ei juuri nyt tässä vauva arjessa tunnu olevan. Pesisin ehdottomasti myös sängyt

 346. Mira sanoo:

  Sohville erityisesti olis tarvetta mutta miksipä ei voisi kokeilla auton penkkejäkin tällä puhdistaa.

 347. Riikka sanoo:

  Tämähän ois ihan mahtava! Meillä tumma sohva missä ei montaa tarhaa näy, mutta luulenpa sen olevan aika likainen jo 5-vuoden käytön jälkeen. Ostettiin vasta ihana uusi iso vaalea matto ulkomailta ja näin etukäteen pelkään sen kohtaloa meillä lapsiperheessä. Tämän maton suhteen taidan olla aika natsi. Mutta jos tietäisi, että voisi sen itse puhdistaa ilman pesulamaksua niin hölläisin vähän!

 348. Heli sanoo:

  Ehdottomasti meidän vaaleanharmaan sohvan, jossa näkyy ihan kaikki lika ja juurikin tuota tummentumaa.

 349. Laura sanoo:

  Näin refluksivauvan äitinä olis ihan mukava puhdistaa tämä sohva. Just yksi ilta huokaisin miehelle että montakohan litraa puklua tässä on. Onneksi on turvallinen väri sohvassa niin näyttää paremmalta kuin onkaan.

 350. Minna M. sanoo:

  Wau mikä muutos! Meillä on sama sohva valkoisella päällisellä ja se näyttää kyllä vähintäänkin yhtä pahalta kuin teidän ennen käsittelyä! Tälläinen laite on pakko saada, mahtava palkinto!

 351. Masi sanoo:

  Ehdottomasti sohva! Täynnä koirankarvoja ja muutenkin ällön likanen!

 352. Jenny sanoo:

  Ensimmäisenä pesuun lähtisi sohva. Uusi, mutta jo kovia kokenut (kiitos lapsiarjen). Olisi puhdistukselle tarvetta!

 353. Hanna sanoo:

  Valkoiset taaperon tahrimat verhot kukkuu- leikin jäljiltä!
  Sohvan joka on tietty kodin lempipaikka perheen kesken ja siinä hypitty sekä syöty ilman varomisia!

  Iso valkoinen nukkamatto kaipaisi myöskin pesun ennen uuteen kotiin muuttamista<3

 354. Sonja sanoo:

  Meille tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen…2koiran ja 2 lapsen taloudessa, likaa on enemmän, kuin laki sallii matoilla, autossa ja sohvassa…Auto on täynnä koiran kuola ja kurajälkiä, jotka ei vain lähde ja penkit lapsilta ja aikuisiltakin lentänyttä likaa…Kangas sohvasta puhumattamaa…

 355. Viivi sanoo:

  Puhdistukseen lähtisi ainakin sohvan päälliset, sängyn patja ja petari, ruokapöydän tuolien päälliset, lattiatyyny ja todennäköisesti myös rattaiden päälliset. Eli putsauskohteita riittäisi kyllä! 🙂

 356. Aino sanoo:

  Meidän valkoiset nojatuolit kaipaa kyllä kovasti pesua, oon yrittänyt etsiä tuollaista konetta lainaan, eli ois aivan mahtavaa saada oma ❤️

 357. Ik sanoo:

  Mies haaveilee uudesta sohvasta, itse tahtoisin vielä kokeilla ”elvyttää” vanhaa pesemellä kun on niin hyvä istua ja paras päikkäripaikka ikinä

 358. Sanna sanoo:

  Aivan ehdottomasti ensimmäisenä puhdistaisin sohvat! Tämän jutun jälkeen alkoi kyllä vähän inhottaa se mitä kaikkea meidän sohvista irtoaisikaan jos ne pääsisi kunnolla pesemään.. Varmasti olisi pesurille käyttöä!

 359. Ems sanoo:

  Pesisin sohvan sekä keittiömn tekstiilipintaiset tuolit. 🙂

 360. Hanna sanoo:

  Olohuoneen valkoinen iso matto pääsisi ensimmäisenä pesuun.

 361. TarjaL sanoo:

  Neljän lapsen kanssa pesisin vaikka mitä..auton penkit ja istuimet, sohvan, patjoja..

 362. Marika sanoo:

  Sohva, matot ja sängyt pääsisi välittömästi pesuun. Kerran ollaan vuokrattu pesuri ja sen jälkeen olen haaveillut ihan omasta 🙂

 363. Salla sanoo:

  Vaalea sohva saisi ansaitsemansa pesun, muutossa tuli ikävän näköisiä jälkiä joita en ole saanut millään puhdistettua!

 364. Juulia sanoo:

  Koirataloudessa sohvat ja autonsisusta kaipaa säännöllistä pesua ja oma pesuri helpottaisi hommaa.

 365. HeliA sanoo:

  Ehdottomasti mukana. Sohvaa ei ole pesty koskaan…hyh…

 366. Annuska sanoo:

  Sohva ja autonpenkit tarvitsisivat ehdottomasti kunnon puhdistuksen! En kyllä ole aivan varma haluanko nähdä miltä tuo vesi näyttäisi niiden pesun jälkeen 😀

 367. Sanni L sanoo:

  Sohvan ja sängyn!

 368. Jenni sanoo:

  Puhdistaisin vähintäänkin sohvan ja koko perheen sängyistä petarit. Isot petauspatjat kun eivät mahdu koneeseen, kuvottaa kun ajattelee kuinka paljon pölyä, hikeä ja likaa nekin ovat imeneet

 369. Iina sanoo:

  Kahden puklaavan vauvan jäljiltä meidän sohva näyttää just siltä, että se tarvis tuota pesuria!

 370. Heli sanoo:

  Ehdottomasti sohvan ja matot !!! Ihana kilpailu!

 371. SannaP sanoo:

  Meidän 4 vuotta vanhat vaaleat sohvat, jotka eivät enää ole vaaleita. Ne pesisin ihan ekana

 372. Tyllerö sanoo:

  Apua! Tää olis niin saatava. Meilläkin kolme lasta ja VALKOINEN sohva, joka todellakin on tahraa täynnä pesuista huolimatta! Mun ihanat vaaleanpunaiset sohvatyynytkään, ei tosiaan näytä enää vaaleanpunaisilta vaan lähinnä harmaalta lian takia 🙁 voi että, tulis kyllä enemmän kuin tarpeeseen

 373. Maria sanoo:

  SOHVAN! 🙂 tää olis niin huippu! Olen katsellut tällaisia paljon, mutta tämä vaikuttaa tehokkuutensa lisäksi erittäin kohtuu hintaiselta.

 374. JP sanoo:

  Vau mikä lopputulos. Meilläkin varmaan sohvan putsaisin ekana.

 375. Henna sanoo:

  Pesisin sohvan, mattoja, auton penkit, lasten vaatteita mahdollisesti, parvekkeen kalusteiden pehmusteet.. näitähän riittää 😀

 376. Kaisa sanoo:

  Ehdottomasti sohvan käsittelisin. Päälliset ei ole irroitettavassa ja kotona 2v neiti, joten tahraa löytyy!

 377. Sara sanoo:

  Käyttäisin sohvan ja ruokapöydän kangaspintojen pesuun.

 378. Hemu sanoo:

  Puhdistaisin auton penkit, koska ne likaantuu jatkuvasta lapsiperheessä. Myös petauspatjat ja ulkokalusteiden pehmusteet kaipaat hyvää puhdistuslaitetta. Varmasti tuottaisi iloa meidän perheelle, erityisesti äidille 😉

 379. Anna sanoo:

  Täällä suunnalla kaksi kesäkuussa yhteen muuttavaa aikuista on pohtinut pesurin vuokraamista, mutta ei vain ole saanut aikaiseksi työ- ja opiskelukiireiden aikana. Kaikki huonekaluista ja matoista auton penkkeihin asti kaipaisivat kunnon puhdistusta ja tuntuu, että itsellekin tulisi raikkaampi olo, jos päivittäin ympärillä olevat kangaspäällysteiset huonekalut ja muut jutut saisivat raikkaamman fiiliksen. Juuri tapahtuva muutto sai myös huomaamaan, kuinka tarpeellinen pesuri olisikaan! Huomasin, että myös aikuinen voi banaanilla saada mattoon haastavamman sotkun…

 380. Heini sanoo:

  Sohvan, matot, auton ja patjat!

 381. Anni sanoo:

  Ehdottomasti sohvan! Hankimme uuden vaalean sohvan vähän ennen joulua, ja nyt sohva olisi puhdistuksen tarpeessa! 🙂

 382. Ellu sanoo:

  Sohvan! Valitettavasti ostimme jossain mielenhäiriössä sohvan, jossa osa kankaista ei lähde irti pesua varten. Päivittäinen sohvalla syöminen takaa sen, että tarvetta pesulle tosiaan olisi..

 383. Anni sanoo:

  Pesisin oman ja sukulaisten sohvat 😀 Autokin kaipais kunnon pesun.

 384. Mira sanoo:

  Ehdottomasti sohvan! 🙂

 385. Laura sanoo:

  Auton penkkeihin!

 386. Linda sanoo:

  Auton istuinosat, sohvan, patjat, matot.. lista on loputon! Myös äitini on pitkään haaveillut tekstiilipesurista, joten olisi mukava yllättää hänet ja pestä kaikki tekstiilit hänelle valmiiksi 🙂

 387. Nonna sanoo:

  Pesisin ihan kaiken mitä vaan voisi kovaan käyttöön tulisi siis

 388. Ainomieli sanoo:

  Sohvan! Tämä on aivan tolkuttoman törkyinen!!

 389. Sanna sanoo:

  Sohvan ja auton istuimet! Meidän entinen sohva meni vaihtoon juurikin sen takia koska se alkoi olla ällöttävän likainen ja nyt olisi uuden sohvan puhdistuksen aika.

 390. iina sanoo:

  Puhdistaisin varmaan ihan ekana poikaystävän auton, joka on myös sisältä ihan hiekkapölyssä työmaan takia.:) sit omat koristetyynyt, petarin jne.

 391. Rosi sanoo:

  Pesuun lähtisi kyllä sohva, auto ja matot. Kaikkiin tulee lähes päivittäin uusia tahroja koiran ja 1veen touhuissa… joten tarpeeseen tulisi 😀

 392. PeePee sanoo:

  Pesisin sohvat, matot, auton istuimet, patjat yms. Pestävää kyllä riittää:)

 393. Emmiina sanoo:

  Käyttäisin pesuria mattoihin ja sohvaan jotka ovat saaneet uuden värin koiran tultua taloon. Pesuria voisi käyttää myös auton penkkeihin joista myös jokunen tahra löytyy.

 394. T sanoo:

  Sohvan ja ulkovaatteita!

 395. Maarit sanoo:

  Matot, sohvat ja autonistuimet nyt ainakin ensimmäiseksi. Varmaan löytyisi koko ajan lisää käyttökohteita.

 396. sofia sanoo:

  hyökkäisin pesurin kanssa kahta lempinojatuoliani kohti, jotka ovat joskus olleet vaalean beiget. Ostin ne aikanaan käytettyinä ja meidän matkassa ovat tehneet jo kaksi muuttoa, niin rakkaat niistä on tullut vaikka äärettömän ällöttävän näköiset ovatkin. Pahin syyllinen istuu tälläkin hetkellä nojatuolissa syöden ja aina välillä pyyhkäisee likaisella kädellä kahgasta, aiai! Myös meillä saa istua tummissa vaatteissa ja ottaa rennosti.. Äkkiä pesuri tänne!

 397. Noora sanoo:

  Ensimmäiseksi puhdistaisin sohvan ja nojatuolit, toiseksi auton penkit. Testaisin laitetta varmasti myös mattoihin ja sänkyjen patjoihin.

 398. Anniina sanoo:

  Puhdistaisin sohvan ja auton penkit, ne kun ovat päässeet likaantumaan ajan saatossa.

 399. Assi sanoo:

  Voi luoja, miten paljon tätä meillä tarvittaisiin! Neljä- ja kaksivuotiaat ovat pitäneet huolta siitä, että auto ja matot ja joka paikka kaipaisi pesua. Mies on taas hikoillut petauspatjan ällöttäväksi. Ja sitten on tietysti sohva… Sanotaanko näin, että harkittiin jo uuden ostamista, mutta päätettiin odottaa siihen asti, että kuopus oppii kuivaksi. Tämä oli viisas päätös. Olisi kuitenkin ihan kiva saada tästä ne kakka(!!!!!)tahrat pois. Ja pissat. Ja oksennukset. Ai taivas mua etoo kirjoittaakaan tätä. Pesuri tulisi siis tarpeeseen.

 400. Jonna sanoo:

  Ehdottomasti auton penkin ja turvaistuimen. Taaperomme on alkanut kärsiä matkapahoinvoinnista autossa, joten tämä laite helpottaisi auton siivousta!

 401. M sanoo:

  Sohva ja sit lähtis samoin tein vanhemmille lainaan heidän sohvan puhdistamiseen!

 402. zirpale sanoo:

  Ensimmäisenä pesisin vaalean sohvamme. Se on niin karmean näköinen (ei irrotettavia päällisiä), että äitienpäivälahjatoiveeni oli juurikin tekstiilipesuri. Ei näkynyt, pitää siis hommata itse

 403. Suvi sanoo:

  Puhdistaisin meidän sohvan joka on täynnä lasten sotkuja!

 404. Rosa sanoo:

  Ehdottomasti sänky, matot ja sohva, tällaisesta pesurista olen haaveillut jo pitkään, tällä hetkellä ei vain budjetti anna periksi ostaa itselle.

 405. Kiira sanoo:

  Ekana pesuun pääsisi sohva, joka on kokenut vähän kovia 9kk neidin käsittelyssä jo eikä tässä ole edes irrotettavia päällisiä.

 406. Suvi sanoo:

  Tämä olisi unelma siivouslaite. Tulisi tarpeeseen. Itse en ole vielä raaskinut kuitenkaan ostaa…

 407. Kati Maarit sanoo:

  Ekana putsaisin sängyt, sitten sohvan. Tekstiilipesuri on ollut haaveissa jo jonkin aikaa.

 408. Julia sanoo:

  Putsaisin sohvan ja petarin 🙂

 409. Krisse sanoo:

  Teillä on kyllä hyvä sohvamaku terveisin: saman sohvan omistaja. Eipä tarttis enää miettiä, miten saada ihanuus puhtaaksi jos pesurin voittais eikä kyllä haittais näyttää sitä myös auton istuimille ja rattaiden kankaille ☺️

 410. Paula sanoo:

  Meillä käyttöön pääsisi ehdottomasti sohva, sänky sekä auton istuimet ja penkit. Ollaan vuokrattu pari kertaa vuodessa pesuri, mutta ikinä ei riitä aika siihen, että yhden päivän aikana pesee kaiken mahdollisen. Kahden päivän vuokra taas tuntuu niin hirvittävältä, että jo melkein sillä summalla kannattaisi ostaa laite omaksi. Vaan, kun siihen ei oikein ole heti mahdollisuutta. Mitään pilipalia ei halua ostaa ja ne paremmat sitten maksavat huimia summia! Kolmilapsisessa koiraperheessä sitä likaa löytyy ja sohvan haluaisi pestä useammin kuin kaksi kertaa vuodessa.

 411. Essi sanoo:

  Auton penkit kaipaavat pesua! 🙂

 412. J sanoo:

  Petauspatja lähtisi ensimmäisenä käsittelyyn!

 413. Heli sanoo:

  Apuaaa
  Onpa ällön näköstä tuo likavesi, nyt alkoi kyllä öklöttää oma sohva. Se on tummanharmaa, lika ei näy niin, mutta ei tarkoita ettei sitä olisi 🙁 Yäk! Käytetyn auton penkissä myös edellisen omistajan jäljiltä epäilyttävän näköinen läikkä.. pakko saada tuo!

 414. Mirv sanoo:

  Sohva ois kyllä se ensimmäinen kohde, lapset rattaatki tarvis putsausta..

 415. Talvatti sanoo:

  Sohva, matot ja auton istuimet sekä takakontti! Meidän taloudessa asuu mieheni ja minun lisäkseni kaksi koiraa ja vauva, joten tällainen pesuri tulisi todella tarpeeseen!

 416. Jenna sanoo:

  Sängyt ja matot… Sohvaankin sitä kokeilisin vaikkakin siinä on samalla tavalla kuin teillä irrotettavat päälliset. Talossa kun on lapsia ja pari kipaletta koiria sekä juuri meneillään olevat nurmikon istutukset, joten mullan ja lian määrä on aika suuri mikä kantautuu sisälle lasten vaatteissa sekä koirissa.

 417. Niina sanoo:

  Sohva, sänky ja auton penkit 🙂

 418. Tintti sanoo:

  Sohvan, auton penkit ja veneen patjat

 419. Miikku sanoo:

  Meidän sohvan

 420. Maria sanoo:

  Mua on ällöttänyt meidän parisänky jo monta vuotta ja olen sata kertaa harkinnut vuokraavani jostain tekstiilipesuria, jotta pääsis kunnolla puhdistamaan patjat ja muut. Mulla on pitkään ollut kasvojen ihon kanssa ongelmia ja muutenkin olen herkkä ihoinen ja koen, että sängyn puhdistus ois kyllä tarpeen..:)

 421. Toikkuu sanoo:

  Sohvan puhdistukseen käyttäisin niin kuin postauksessakin!

 422. Hanne sanoo:

  Sohvan ja matot ainakin!

 423. Ida sanoo:

  Ehottomasti sohvan, nojatuolit, mattoja, sängyn kangasreunat ja ainaki ulkovaatteet. Meillä on uusi talo, jossa varmasti rakennuspölyäkin vielä laskeutuu jonkinaikaa puhumattakaan vauvasta, joka pulautuksillaan tai kuolallaan saa tahroja kaikkialle. Tuo olis ihan loistava!

 424. Anstu sanoo:

  Oi että!! Hyppisin ilosta jos tuon voittaisin! Puhdistaisin sohvan, patjoja ja mattoja! Meillä koiria ja lapsi niin kyllä tarvetta olisi kunnon puhdistajalle

 425. Tarup sanoo:

  Auton penkit ja sohvat.

 426. iita sanoo:

  Sohvan, todellakin tämän postauksen jälkeen 😀

 427. nette sanoo:

  Ensimmäisenä puhdistaisin harmaantuneen olohuoneen maton, sohvan ja auton penkit. Käyttöä kyllä löytyisi ja tällaisen tekstiilipesurin hankinta on jo pidempään ollut mietinnässä.

 428. Lumianna sanoo:

  Sohva, autonpenkit ja asuntovaunun kaikki tekstiilit lähtis heti pesuun.

 429. Inka sanoo:

  Sohva ja koiran peti ja lattiatyyny ois aika prio 1… Sit auton kankaat hyvänä kakkosen.. Voiskoha pestä mattojaki pesisin ihan kaike

 430. Taru sanoo:

  Sohvan puhdistamiseen tulisi tarpeeseen!

 431. Apsu sanoo:

  Sohva menis pesuun, alko itteäki ällöttää toi mustan vesi:D

 432. Dora sanoo:

  Putsaisin KAIKEN mitä tuollaisella voi putsata! Tahdon tuollaisen ja ruveta siivoamaan heti 😀

 433. Annika sanoo:

  Ehdottomasti pesisin vuosia käytössä olleen sohvan sekä auton penkit. Kotoa löytyy varmasti muitakin tekstiilejä, jotka pääsivät käsittelyyn tuon laitteen kanssa.

 434. Salla sanoo:

  Sohva ja matot ainakin ensiksi kaipais pesua.

 435. Pia sanoo:

  Ehdottomasti sohva, sängyt ja autonpenkit ensimmäisenä pesuun. Ja varmaan tulisi kokeiltua lähes kaikkeen, jos tuollainen laite kotoa löytyisi.

 436. Essi sanoo:

  Kyllö ehdottomasti tulisi auton penkit pestyä, kun lastenistuimien alle kantautuu niiin paljon likaa, varsinkin silloin kura-aikaan tuli. Myös sohvat kaipaisivat putsauksen, kun ei niitä irrotettavia päällisiä ole, ja kankailla olevat tuolit. Tietty myös helpottaisi kun mattoja ei tarvi lähteä mattolaiturille puunaamaan, vaan saa senkin homman tehtyä kotona. Puhtaus ja raikkaus on vaan niin tärkeää, että kyllä monta käyttötarkoitusta löytyy.

 437. Petra sanoo:

  No sohva tietty lähtis pesuun, tässä on kahden vauvan jäljiltä ties mitä mönjää ja ihan ehdottomasti myös auton penkit. Meillä on vaaleanharmaat kangaspenkit autossa ja jokainen voi kuvitella miltä se näyttää 3veen paikalla

 438. Ilona sanoo:

  Ensimmäisenä puhdistaisin sohvan, sit meillä on kaks autoo niin niiden istuimet. Sängyn patjat ois varmaankin myös puhdistuksen tarpeessa. Tää ois unelma tuote meijän talossa (huom perheeseen kuuluu erittäin vilkas 4v)

 439. Vilma sanoo:

  Kyllä ensimmäisenä käsittelyyn pääsisi sohva. Tumman ja kirjavan kankaan ansiosta ei näytä pahalta, mutta alkoi kyllä mietityttää kuinka törkyinen se on kuuden istutun vuoden jälkeen. Etenkin kun tää viimeisin vuosi on ollut hyvin pukluntäyteinen vauvavuosi.

 440. Essi sanoo:

  Auton penkit!! Kurainen koira hyppäsi takapenkille eilen ja nyt on auto ihan kamalan näköinen. Myös petauspatjat pääsisi käsittelyyn!

 441. Sanna sanoo:

  Menisin pesemään äitini sohvan, joka kaipaisi puhdistusta!

 442. Johanna L sanoo:

  Kahden pienen lapsen äitinä minäkin putsaisisin sohvan. Olen käyttänyt Lidlin tekstiilipesuainetta, mutta sillä ei ole kaikki puklutahrat irronneet, niin tekstiilipesuri voisi pelastaa meidänkin sohvan 🙂

 443. Katrina sanoo:

  Sänkyyn ihan ensiksi!

 444. Saila sanoo:

  Kaikki matot!

 445. Minävain sanoo:

  Mä myös puhdistaisin ekana meidän sohvan!

 446. lennu sanoo:

  Vaaleanharmaa sohva, matto ja auton istuimet kaipaisivat jatkuvasti puhdistusta meidän kohta nelilapsisessa perheessä. Tähän mennessä käytössä sohvan osalta juurikin sappisaippua ja konepesu silloin tällöin, mutta matto ja auto on hankalat. Monesti pitänyt vuokrata pesuri, mutta oma olisi kyllä ihan best ☺

 447. Salla sanoo:

  Sohva, autonistuimet, matot…You name it! Taapero ja koirataloudessa tää tulisi niin tarpeeseen! 🙂

 448. Venla sanoo:

  Ensimmäisenä puhdistukseen lähtisi sohva! Vaalea sohva nimittäin meilläkin… Myös sängyn ja mattojen puhdistus olisi listalla.

 449. Elinah sanoo:

  Vaalea sohva kaipaisi pesua!

 450. Linnea sanoo:

  Puhdistaisin tumman divaani sohvan, kahden lapsen sotkut nähneenä ilman irrotettavia päällisiä. Ihanan raikkaan vaaleanpunainen sohvasta tuli! 🙂

 451. Merja sanoo:

  Sohva ehdottomasti ensimmäisenä käsittelyyn.

 452. Laura sanoo:

  Ehdottomasti aloittaisin meidän valkoisesta matosta! Se on kuivanakin niin painava, että pelkkä pesemisen suunnittelu aiheuttaa harmaita hiuksia. Tää olis ihan mahtava pelastus!

 453. Annina Mäkelä sanoo:

  Sohvan ja kaikki sängyt 🙂

 454. Sinderella sanoo:

  Vau! Olisipa meillä ollu tää laite kuukausi-pari sitten kun lapsella oli kaaripuklaus-vaihe. Sohvasta saa päälliset irti, mutta takaisin laittaminen vaatii sohvan purkua ja pitkää pinnaa..
  Eli sohva lähtis kyl ekana käsittelyyn, sit pitäis pestä omien vanhempien sohvat jotka ollu käytössä jo kohta 20v varmaan.. 😀

 455. Liisa sanoo:

  Kahden lapsen ja koiran jäljiltä vaalea sohvamme kaipaisi pesua. Tuo vaikuttaa kyllä näppärältä laitteelta. 🙂

 456. Tiina sanoo:

  Auto ja sohva kaipaisi meilläkin pesua 🙂

 457. Sarkku sanoo:

  Voi että innostuin! Hurja likavesi!! Sohva, nojatuoli ja rahi aivan odottaa tuota ihmelaitetta!!!

 458. Emilien sanoo:

  Sohvan pesisin ensimmäisenä, ehdottomasti! Meidän 4hlön perheessä sohva on se paikka, jossa vietetään kotona eniten päivisin aikaa, ja varmasti myös se likaisin…

 459. Sannis sanoo:

  Sohva ja sängyt tarttis tätä.

 460. Annika sanoo:

  Ehdottomasti matot! Ne on ollu tekstiilipesulistalla jo pitkään. 🙂

 461. Heli sanoo:

  Sohvan minäkin pesisin, ja lisäksi kävisin pesemässä meidän ainejärjestön klubin sohvat: niissä on vuosien varrelta boolia, popkornia ja ties mitä vaikka kuinka paljon.

 462. SannA sanoo:

  Auto ja sohva todellakin odottaa raikastusta

 463. Marjaana sanoo:

  Meidän sohva ja mekanismi nojatuoli pääsisi ensimmäisenä putsauksen kohteeksi (: eläin ja lapsi talous joten se kyllä näkyy tää meidän 2 kk vanha poitsukin on jo muutamat kerrat onnistunut puklaamaan sohvalle sit ois kyllä myös tietokone tuoli j keittiöntuolit ja patjat jne mihin tätät ihanuutta voisi kokeilla

 464. mammatuinen sanoo:

  Sohva ja lastenhuoneen matto pääsisivät ainakin ensi tilassa käsittelyyn!

 465. Kat sanoo:

  Puhdistaisin sohvan, sängyn ja auton penkit ! 🙂

 466. Aino sanoo:

  Sohva, sängyt ja autonpenkit lähtis ekaksi pesuun! Oispa hyvä palkinto!

 467. Henn sanoo:

  Sohva ja matot odottaa pesua kun meidän tekstiilipesuri hajosi.. (kovalla käytöllä oli :))

 468. Ida sanoo:

  Käyttökohteita löytyisi useita. Tärkeimpiä puhdistettavia juttuja olisi sohva, nojatuoli, sängyt ja auton penkit.

 469. Miia sanoo:

  Auton penkit ja sohva kaipaisi pesua lapsen ja koiran jäljiltä!

 470. Sinna sanoo:

  No ainakin sohvan, nojatuolit ja auton penkit.

 471. Hanna sanoo:

  Kaiken….. siis KAIKEN 😀 nimim. lapsia ja mustia koiria

 472. Veera sanoo:

  Puhdistaisin meidän auton penkit:)

 473. J sanoo:

  Auton penkit ja sohvan.

 474. Maria sanoo:

  Putsaisin aivan ensiksi meidän sohvan ! Viisi ja yksivuotiaat lapset ja kissa eli enemmän perusteluita ei varmaan tarvitse

 475. Eva sanoo:

  Sohvan ja auton penkit pesisin tällä.

 476. Tiia sanoo:

  Sohva ehdottomasti ja matot! Meillä on koira joka tottakai pääsee sohvalle niin sen näköinenkin on sohva välillä ja tämän luettua en ehkä halua tietää kuinka paha se lian määrä todella on. Mattojenkin pesu on suht työlästä ja koiran takia niitäkin saisi pestä koko ajan mutta arvaa tuleeko pestyä.. 😀

 477. Laura sanoo:

  Sohvan puhdistaisin

 478. Elsa sanoo:

  Siia apua vau! Oon ihan sanaton noista ennen ja jälkeen kuvista. Ihan ehdottomasti käsittelyyn lähtisi sohva, auton penkit ja sänkyjen patjat!

 479. SariO sanoo:

  Puhdistaisin meidän sohvat, patjat ja matot. Meidän on pitänyt monta vuotta vuokrata tekstiilipesuri, mutta ei ole tullut vuokrattua. Tämä laite olisi ihan huippu meidän neljän lapsen ja kahden aikuisen perheeseen!

 480. Jaana k. sanoo:

  Sohvan pesuun olis kyllä varmasti mainio. Kolme lasta täälläkin enkä uskalla edes ajatella kuinka likainen tuo tumma sohva on…

 481. Ida sanoo:

  Vaikka ja mitä! Sohva, sänky, matot, auto, vaatteita jne. 🙂

 482. Immu sanoo:

  Sohva, nojatuolit ja petauspatja olis ensimmäisenä testauskohteena, ja auton penkit kaipaisi puhdistusta myös!

 483. Maiju sanoo:

  Tää olisi niin kätevä, pesisin sillä lähestulkoon kaiken! 😀 Sohva, auton penkit ja vaikeammin pestävissä olevat matot pesisin varmasti ensimmäisenä.

 484. Marika sanoo:

  Nojatuolit pääsisivät käsittelyyn ekaksi, sitten parisängyn päiväpeitto.

 485. Tiina sanoo:

  Sohva ja auton penkit kaipas tälläsen pesurin käsittelyn!

 486. BW sanoo:

  Olkkarin vaaleat sohvat ja keittiön matto!

 487. Janette sanoo:

  Jos minulla tämmönen olisi, niin ensimmäisenä putsaisin auton istuimet ja seuraavaksi sohvan! Käyttöä löytyisi myös sängyn pesussa.

 488. Anniina sanoo:

  Oh, my! Puhdistaisin ensimmäisenä ruokapöydän istuinten kangastyynyt sekä terassin sohvaryhmän tyynyt. Kaikki nuo fiksut vaaleat kangasvalinnat tehtiin aikoinaan ajatuksella: ”näitä ei sitten kenenkään lasten anneta sotkea” ja tadaa: nyt meidän oma sormiruokailija niitä sotkee, hah <3

 489. Tanja sanoo:

  Sohvan ja auton penkit pesisin minäkin.

 490. AnniinaMH sanoo:

  No matot! Ensimmäisenä matot. Sitten sohvat ja nojatuolit sitten autonistuimet, sitten kangaspintaiset matkalaukut sisältä ja ulkoa, sitten omat takit, sitten sängyn ja petauspatjan. Todella vakuuttavaa kuvamateriaalia blogissa!

 491. Carita sanoo:

  Kyllä itsekin putsasin sohvan. Putsataan normaalilla imurilla mutta en usko että sillä lähtee kaikki liat nähtyäni miten paljon likaa lähti teidän sohvasta. Tuli heti semmonen fiilis että äkkiä sohva putsaamaan 😀

 492. Mmillaaa sanoo:

  Meiltäkin löytyy tuo samainen vaaleanpunainen sohva, eli sen pesisin ehdottomasti! 🙂

 493. Detli sanoo:

  Ehdottomasti puhdistukseen tulisi sohva ja auton penkit! Tämä tulisi niin tarpeeseen!☺

 494. Riina sanoo:

  Alottaisin sohvasta ja siirtyisin sen jälkeen auton penkkeihin!

 495. Satu sanoo:

  Auton penkkeihin ihan ehottomasti! Sohvaan myös.

 496. Moona sanoo:

  Pesisin sohvan ja varmasti mattoja tulisi myös pestyä 🙂

 497. Pia sanoo:

  Ooh mahtavalta vaikuttaa! Käsittelisin samaisen sohvan, kun mikä teiltä löytyy, lisäksi petarit, tytön ennen vaaleanpunaisen takin joka on nykyään harmaa ja auton istuimet!

 498. Hanna sanoo:

  Ehdottomasti testaisin auton penkkeihin ja sohvaan! Jos laite todella on niin tehokas kun kuvista näkyy, lähtisin varmaan putsailemaan vähän kaikkea mitä kotoa löytyy, mattoja, vaatteita ja sängyn 🙂

 499. Mari sanoo:

  Ihan ensimmäisenä meidän kangassohvan! Jota käyttää meidän suurperhe + kissa. 🙂 Matot ja patjat pääsisi myös käsittelyyn..

 500. Lilliputti sanoo:

  Hei, tulipa puhdasta jälkeä. Tällä pesin ehdottomasti auton penkit.

 501. Iida sanoo:

  Sohvan pesisin

 502. PikkuMyy sanoo:

  Putsaus alkaisi tv-tuolista ja olkkarin matosta! Sitten vois pestä auton matot. Ja tuo lasten ulkovaatteiden pesu tulis taatusti kokeiluun viimestään syksyn kurakeleissä! 🙂

 503. Sara sanoo:

  Meidänkin sohva tarvitsisi kunnon pesun ja siihen tämä olisi paras!!

 504. Eeva sanoo:

  Sohvaa pesisin aika ahkerasti. Valkoinen sohva, kolme lasta ja kissa kuuluu meidän talouteen 🙂

 505. AnnikaH sanoo:

  Sohva, sängyt ja matot olisi ihana pestä ennen upouuteen kotiin muuttoa. Myös auton penkit ja lastenistuimet kaipaisivat pesua. Käyttöä olisi tällaiselle pesurille!

 506. Jensku sanoo:

  Meillä on iso ruskea kulmasohva, jonka päälliset ei valitettavasti ole irrotettavia ja sen kyllä todellakin huomaa. Kahden lapsen kanssa kun siihen sohvaan tulee väkisinkin tahroja, kun ollaan oltu myös aika huolettomia sohvan käyttäjiä. Kerran ollaan kokeiltu jotakin halppis pesuria, mutta eipä sillä tahrat lähteneet. Olisi todellakin käyttöä kunnon pesurille!

 507. Miia sanoo:

  Sohvat pesisin kyllä ensimmäisenä! 🙂 Meidän sohvista ei saa päällisiä irti ja lapsiperhe niin ehdottomasti olisi hyödyllinen hankinta kyllä tämmöinen!

 508. AnniK sanoo:

  Sohva ja autonpenkit!

 509. Heidi sanoo:

  Puhdistettaisiin ihan ykkösenä meidän samanlainen vaaleenpunanen sohva. Taaperon lemppaleikit kun nyt on paljailla varpailla temppuilu sohvalla niinkun ulkonakin. Ja varmasti toisena tulis heti matot tai autonpenkit. Tää olis ihan sairaan hyvä juttu meille!

 510. Anni sanoo:

  Petauspatjan, sohvan, auton istuimet ja jotain mattoakin kokeilisin putsailla!

 511. Hanne sanoo:

  Autonpenkit ja patjat 🙂

 512. Roosa sanoo:

  meidän olohuoneen sohvan ja nojatuolin voisin pestä 🙂
  rroosa_11@hotmail.com

 513. Mira sanoo:

  Hei itse kans kolmen lapsen äitinä tykkään että siivous nopeaaja helppoa. On ihana tunne kun tietää että puhdasta tulee helppsti kotona ja ilman turhia kemikaaleja. Puhdistaisin ehdottomasti meidän koko perheen lempipaikan eli sohvan ja kyllähän tuota voisi kokeilla meidän karvalankamattoonkin

 514. Sirpa sanoo:

  Tulis meillä niin tarpeeseen! Pesisin sohvat sisältä sekä terassilta, auton penkit ja kokeilisin varmasti joihinkin mattoihinkin

 515. Jenni sanoo:

  Pesisin ensimmäiseksi sohvan ja talvisin matot. Tumma sohva on ollut käytössä useamman vuoden ja 2 vuotiaan tytön kanssa sohvalle on tullut monta tahraa lisää vanhojen joukkoon. Lainaisin sitä myös vanhemmilleni, joilla on vaalea sohva ja 2 kissaa.

 516. Laura sanoo:

  Meillä on kaksi sohvaa ja ne molemmat pääsisivät tuolla säännöllisesti pesuun! Auton penkkeihin voisi myös toimia hyvin!

 517. Henriikka sanoo:

  Sohvan ja oikeastaan kaikki mahdolliset kalusteet mitä tällä voi puhdistaa

 518. Elisa sanoo:

  Sohva, matot, sängyt, auton istuimet ja turvaistuimet. Löytyishän noita puhdistettavia paikkoja! Oon haaveillutkin tekstiilipesurista, taas yhden vauvavuoden hujahdettua ohi on sohvaan aika monet puklut kaaressa lentänyt. Puhumattakaan muusta liasta mitä meistä irtoaa..
  Oispa hienoa jos onni potkis!

 519. Iina sanoo:

  Auton penkit menis ekana käsittelyyn. Sit sohva ja nojatuoli ja…

 520. Sara sanoo:

  Puhdistaisin sohvan! 🙂

 521. Maija sanoo:

  Ainakin auton penkit, sohva ja vauhdikkaan taaperopojan vaatteet pääsisivät heti käsittelyyn!

 522. Enni sanoo:

  Mies haaveilee tälläistä auton penkkejä varten ja itse pesisin sohvaa petarin matot jne. 🙂

 523. Katja sanoo:

  Puhdistaisin kaiken Meillä asuu taapero ja koira, joten likaa riittää etenkin sohvassa, auton istuimissa yms.

 524. Laura sanoo:

  Meiän muutaman vuoden vanha sohva kaipais pesua.Huih,minkähänlainen likavesi siitä irtoais!? yäk.. ja varmasti tulis sitte pestyä paljon muutaki; mattoja, petauspatjoja jne jne.

 525. Anniina sanoo:

  Sohva pitäisi pestä!

 526. Ida sanoo:

  Mie putsaisin sohvan, matot, sängyt ja erityisesti meidän parisängyn petarin, josta ei saa päällistä irrotettua pestäväksi. Myös vaunujen pehmeän vauvankopan ja varmaan muitakin rattaiden osia pesisin. Kerran ollaan tekstiilipesuri vuokrattu ja kyllä tuli tosi puhdasta jälkeä. Kiva olisi itsellekin tuollainen pesuri saada niin voisi vähän useammin putsata esimerkiksi juurikin sohvan.

 527. Vilja sanoo:

  Puhdistaisin ehdottomasti meidän vaaleanharmaan sohvan jonka kaikki päälliset eivät ole irroitettavissa vuodesohva-ominaisuuden vuoksi.

 528. Maikki sanoo:

  Puhdistaisin ihan kaiken mahdollisen, sängystä ja koristetyynyistä alkaen

 529. Tiop sanoo:

  Pesisin auton istuimet ja sitten sängyn petarin!

 530. Nansi sanoo:

  Sohvan heti ensimmäiseksi! Taloudessa kolme lasta ja nuorin on ihana puolivuotias pulauttelija.

 531. Katri sanoo:

  Sohva olisi ensimmäinen puhdistuskohde ja autot heti sen jälkeen.

 532. Maarit sanoo:

  Käyttäisin pesuria ainakin kotimme sohvaan, nojatuoliin, mattoihin sekä auton sisätiloihin ja terassi kalusteiden pehmusteisiin.

 533. Saara sanoo:

  Ehdottomasti sohva ja sängyt sekä patjat vaatisivat kunnon pesua. Sohva on valkoinen alunperin ja se on saanut olla kaiken maailman sotkujen uhrina,joten nyt parempi väri voisi olla ”plaah”. Sänkyjen patjat taas on aika monet lasten vahingot saaneet osakseen,ja vaikka niitä kuinka olisi pesty niin olisi ihana putsata ne oikein kunnolla. Jospa unetkin paranisi!

 534. Suvi sanoo:

  Sohva pääsisi ensimmäisenä käsittelyyn, sillä sen päällisiä tulee todella harvoin pestyä. Myös auton penkit vaatisivat pesua. Ja luulenpa jos tekstiilipesurin saisin itselleni kotiuttaa niin putsaisin sillä varmaan joka ikisen tekstiilin mitä kotoa löytyisi!

 535. Marika sanoo:

  Sohva ja sängyn sijauspatja lähtisi käsittelyyn heti. Molemmissa on näkyvää, pinttynyttä likaakin niin sitä piilolikaa varmasti sitäkin enemmän!

 536. Emmi sanoo:

  Sohvan, nojatuolin, petauspatjat, auton penkit, turvaistuimet, rattaat..mitähän vielä. 🙂 Vaikuttaa kyllä hyvältä vehkeeltä!

 537. AnskuV sanoo:

  Mukana arvonnassa! Vaaleita sohvia pesisin minäkin, kolmilapsisen perheen äitinä voin todeta että tarpeeseen tulisi tuo pesuri. Edellinen nimittäin meni rikki juuri keväällä, kun tarve olisi tautikierteen puitteissa ollut suuri.

 538. Satu sanoo:

  Sängyn ja sohvan puhdistukseen :S 😀

 539. Varpu sanoo:

  Ruokapöydän tuolien kangasosiin tämä olisi huippu!

 540. Jossu sanoo:

  Sohva kyllä ois kiva saada putsattua, vielä kun siinä ei oo ees irrotettavia päällisiä. 🙂

 541. Emma Meronen sanoo:

  Pesisin olkkarin ison maton sillä. Mattoa on hankala pestä mitenkään muuten kun on niin iso ja jämäkkää materiaalia pari kertaa siihen joku on onnistunut punaviinit kaatamaan ja ei ole ihan kokonaan ne jälet siitä lähtenyt vaikka yritetty on.

 542. T sanoo:

  Nyt jos koskaan tälle olisi tarvetta! Auton istuin näyttää pahaltaa yhden äksidentin jälkeen ja mitäpä luulet, miltä meidän sohva näyttää 🙂
  Ja se nojatuoli, joka on seurannut minua jo lapsuudenkodistani kaikkien opiskelijakämppien kautta nykyiseen asuntoomme..

 543. Tuija sanoo:

  Sohva tarvitsisi pesua 🙂 mukana arvonnassa

 544. Katriina sanoo:

  Sohva, patjat ja aurinkotuolin päälliset pääsisivät pesuun 🙂

 545. Mari sanoo:

  Meillä sama rakas sohva kuin teillä, sen ehdottomasti putsaisin ekana! Myös auton penkit kaipaisivat puhdistusta koiravauvojen jäljiltä, vaan se ei ole niin helppoa rätin kanssa

 546. Kariina sanoo:

  Ainakin ihan ensimmäisenä meidän jenkkisängyn ja ruokapöydän tuolien istuinosat, jotka ovat kangasta. Sitten seuraavana sohva, matot ja auto. Näiden jälkeen siirtyisin pesemään siskolleni ja vanhemmilleni samat jutut, näyttää kevyeltä ja helpolta käyttää!

 547. Johanna sanoo:

  Just puhuttiin tänään äitini kanssa yhteisen tekstiimipesurin hankinnasta. En ole tällaisesta ennen kuullut, mutta tutustuttuani haluaisin tällaisen kärcherin sijaan. Ensimmäiseksi putsaisin sohvan, päällisiä ei saa irti.. Seuraavaksi muutaman maton, sängyn, auton penkit ainakin… Ja samat putsaukset vanhempieni kodissa..

 548. Oona sanoo:

  Ehdottomasti sängyn patjan ensimmäisenä! Siitepölyallergikon pahimmat hetket, kun ei saa edes nukuttua kunnolla pölyn takia! Ja tumma sohva varmasti kaipaisi pesua, ainakin näiden kuvien jälkeen iski tarve putsata:D

 549. heliv sanoo:

  sohva. olisi kiva saada sille lisää käyttövuosia

 550. Santra sanoo:

  Ensiasunnon sohva olisi ihana päästä pesemään kunnolla, sillä siinä ei ole irroitettavia päällisiä ja se on ostettu kirpputorilta, joten pesu olisi tarpeen… Lisäksi auton penkit kaipaisi tehokasta pesua!

 551. Mimms sanoo:

  Aaa tää ois täydellinen meidän valkealle matolle joka tälläkin hetkellä kiljuu pesulareissua!

 552. Saana sanoo:

  Itse putsaisin ekana meidän parisängyn petarin! Toisena käsittelyyn pääsis sohva ja taaperon patja. Ja tottakai myös meidän petroolin sininen nojatuoli. Jos tällaisen laitteen omistaisin niin ehkä sitten uskaltaisin viimeinkin hankkia meille kauan haaveilemani vaalean/valkoisen sohvan! 🙂

 553. Karoliina sanoo:

  Sohva ja autonpenkit vaatisi kyllä pesua, koiran kanssa likaa tulee ympäri vuoden. Tuo laite vaikuttaa tosi pätevältä 🙂

 554. Pipa sanoo:

  Sohvan ja sängyn ainaski

 555. Tiina sanoo:

  Sohvan puhdistaisin minäkin! Varmaan kyllä tosin jokainen kodin kankainen pinta pääsisi käsittelyyn…

 556. Salla sanoo:

  Sohvan nyt ainakin! Koira saa tulla sohvalle, niin on se jo sen näköinen… :/

 557. Jennahan sanoo:

  Sohvan, autonpenkit, mattoja, sänkyjä.. 🙂

 558. Seela sanoo:

  Ehdottomasti pesua saisi sohva ja kaikkien perheenjäsenten sängyt! Sekä tietenkin vain muutaman kuukauden vanha järjettömän kokoinen olohuoneen matto, jonka ostimme vaaleanharmaassa värissä. Lapsi-/koiraperheelle ominaiseen tapaan se ei enää ole vaaleanharmaa.

 559. Laura sanoo:

  Puhdistaisin heti meijän vaalean sohvan.

 560. Olga sanoo:

  Sohva tarvis pesurii!!

 561. Hilja sanoo:

  Anoppilasta peritty olohuoneen sohva saattaapi olla pesun tarpeessa.☺

 562. Mv sanoo:

  Ihan huippua jälkeä! Itse puhdistaisin samaisen sohvan ja matot 🙂

 563. Maria sanoo:

  Sohvan ja sängyn puhdistaisin ensimmäiseksi jos tällainen ihanuus saataisiin:)

 564. Pykäläniemi sanoo:

  Puhdistaisin niinikään harmaan sohvani. Siinä se lika ei näy ja pelottaakin, kuinka likainen se todellisuudessa sitten on…

 565. Titta sanoo:

  Auton penkit! Ja jos omistaisin tuon, niin uskaltautuisin ehkä sittenkin ostamaan vaalean sohvan joskus.. 😀

 566. Petra sanoo:

  Sohva lähtisi ensimmäisenä puhdistukseen, sitten sängyt ja verhoihinkin voisin testailla 🙂 matot myös kyllä menisi tuon bisselin läpi 🙂

 567. Terhi sanoo:

  Alottaisin sohvasta,sen jälkeen pesisin sängyn ja molempien meidän autot. Näin eläin ja pienten lapsien kanssa sitä myös tulee likaseks.

 568. Greta sanoo:

  Puhdistaisin auton, sohvat, nojatuolin ja sängyt! Mä oon pitkään haaveillut tälläisestä ja varsinkin nyt kun ollaan aloitettu soseiden syönti esikoisen kanssa niin sotkua vaan tulee

 569. Tiina sanoo:

  Sohvan. Vaalea sohva ei ollutkaan niin käytännöllinen vaikka hyvältä näyttikin 😀

 570. Hipsu sanoo:

  Oi tuon haluaisin! Ennen lapsia ostimme ihanat, kangaspäällysteiset tuolit ruokapöytään. Enhän mä silloin tullut ajatelleeksi, että ne päälliset olisi ihan hyvä olla irrotettavat…. :’D

 571. Noora sanoo:

  Ihana anoppini käy meillä pesemässä ikkunat ikkunapesurilla. Olisi mukava vastapalvelukseksi pestä vaikka anopin sohva tai autonpenkit 🙂

 572. Veramarika sanoo:

  No näitten sun kuvien jälkeen pesisin meilläkin ihan ekana ton sohvan 😀 se ei näytä likaiselta, mutta kaksi lasta ja kissa takaa sen että siitä irtoaa ihan varmasti yhtä harmaata vettä..

 573. Laura sanoo:

  Sohva ja autonpenkit lähtis ainakin putsiin. Hankalammin pestävät tyynyt ja miksei vaatteetkin samaten.

 574. Seija sanoo:

  Hei!

  Onpa hyvin toimiva ja ei ylihintavakaan imuri!!

  Minulla ei kangassohvaa, mutta petien patjat, tyynyt, peitot peisisn. Myös verhot, matot ja lapsien pehmolelutkin.

 575. Inka sanoo:

  Ehdottomasti sohvan ja auton penkit. Tekisi mieli myös kokeilla muutaman ulkohaalarin ja valkoisten kenkien puhdistamista, mitkä ei pesukoneessa ole lähtenyt puhtaaksi!

 576. Hanna sanoo:

  Tällaista pesuria olen miettinyt monet kerrat ja hinnan syystä se on aina jäänyt. Meillä on vaalea kangasohva ja nojatuoli ja halutaan perheenä elää rennosti yhdessä oleskellen, eikä pelätä niitä tahroja. Voi siis kuvitella että täällä tuollaiselle pesurille olisi usein käyttöä! 🙂

 577. siiri sanoo:

  puhdistaisin sohvan!

 578. Heidi sanoo:

  Sohva tarvis tätä kipeästi…

 579. Annahoo sanoo:

  Meillä on tuo sama sohva harmaalla kankaalla, ja kyllä sekin nuhjaantuu viisihenkisen perheen käytössä. Eli sohvaa pesisin minäkin.

 580. Mia sanoo:

  No meillä tuo sama sohva samassa värissä, pesua kaipaa! Kokeilin yhdellä toisella pesurilla ja tahrat vaan paheni 😀 Tarviin tommosen!!!

 581. Laura sanoo:

  Meilläkin sohvat kaipais tätä käsittelyä!

 582. Linnea sanoo:

  Auton penkit ja sohva olisi pesun tarpeessa!

 583. Nea sanoo:

  Pesisin sohvan ehdottomasti ja matot lattialta. Alkoi ällöttää että varmaan omaki sohva on niin likainen et ei tee mieli istua siinä. 😀

 584. Mallu sanoo:

  Nojatuolin, sängyn ja autonpenkit

 585. Nea sanoo:

  Pesisin auton sisustan, perheemme sängyt, sohvan, lasten turvaistuimet, ymsyms. Tää ois ihan huippu vehe jolla putsata helposti ja nopeasti kodin tekstiilit ym. Pyykkikoneess jurraaminen on hieman hidasta.

 586. Iida sanoo:

  Näin kolmen lapsen äitini tää laite ois ihan ehdoton meidän taloudessa 🙂 sillä voisin puhdistaa vaikka petauspatjat,matot ja sohvat ilman että tarvisisi irrottaa pesuun päällisiä tai mattoja raahata pesuun.

 587. Janni sanoo:

  Käsittelyyn lähtisi ensimmäisenä sohva, jossa meillä vietetään paljon aika leikkien, löhöilyn ja imetyksen parissa.

 588. Idjis sanoo:

  Sohva meilläkin pestäis ekana ja sitte siirryttäisiin auton penkkeihin!

 589. Johanna sanoo:

  Oi mikä laite! Eikä ole hinnalla pilattu. Meillä putsaukseen pääsis sohva, sit vois siistiä myös auton penkit, mattoja jne.

 590. Michaela sanoo:

  Putsaisin sillä meidän sohvan, jonka sisältä löytyy kahden vuoden takaisia maitotahroja 2v pojan ansiosta

 591. Pia sanoo:

  Ehdottomasti putsaisin sohvan ensimmäisenä! Viime syksynä ostettu sohva kaipailisi kipeästi puhdistusta 🙂

 592. Elina sanoo:

  Kyllä täälläkin sohva pitäisi ensimmäisenä puhdistaa. Jenkkisänky olisi seuraavana. Olisi varmasti todella hyvä apuväline myös auton sisätilojen puhdistukseen:) Tällä saisi varmasti myös matoista likatahrat pois, ei vaatisi aina pesulareissua.

 593. Marjaana sanoo:

  Putsaisin petauspatjan, olis ihana nukkua raikkaassa sängyssä.

 594. Emilia sanoo:

  Putsaisin auton penkit ja sohvan ihan ensimmäisenä. Sänkyn olisi varmasti hyvä höyrypuhdistaa.

 595. Roosa sanoo:

  Auton penkit ja sohvan!

 596. Rosanna sanoo:

  Meidän sohva olisi ihanaa saada puhtaaksi!

 597. Petra sanoo:

  Näin huonepölyallergiasta kärsivänä ottaisin enemmän kuin mielelläni tuollaisen kapistuksen kotiini. Auttaisi paljon jatkuvan siivouksen apurina sohvan ja maton pesussa ainakin!!

 598. Jasmis sanoo:

  Ihan ekana sänky ja heti perään auton istuimet! 🙂

 599. Tittelintuure sanoo:

  Puhdistaisin aivan ehdottomasti tällä sänkyjen patjat, sohvan, ruokailutuolien pehmustetut istuimet ja auton penkit. Kohta viiden lapsen äitinä on pakko myöntää, ettei kovin usein tule kaapista kaivettua jättikokoista kuiva-/märkäimuria, tällä kaikki se onnistuisi niin paljon näppärämmin ihan arjen keskellä. Tulevana vauvavuotena, kahden taaperon, yhden leikki-ikäisen ja koululaisen kanssa tämä säästäisi aikaa ja hermoja.. Puhumattakaan rakkaan koiran jättämistä jäljistä. 🙂

 600. Laura sanoo:

  Sohva, sängyt ja kahden auton penkit.. Meillä on koira joka tuo paljon likaa sisälle olisi kiva saada kaikki puhtaaksi.

 601. Heidi sanoo:

  Ehdottomasti myös sohva!!! Tää tuntuis kivan näppärältä ja nopeelta sohvan pesuun

 602. Mira sanoo:

  Ehdottomasti ensimmäisenä lähtisi putsaukseen sänky, joka on kokenut kovia 3kk vauvamme ajan 😀 Sängyssä on tapahtunut niin puklu- kuin nipa-vahingot ja ne olisi kyllä ihana putsata tuollaisella laitteella, kun tällä hetkellä niitä on pystytty putsaamaan vain pesuaineella ja rätillä.. Myöskään meidän 2v koira ei ole päästänyt helpolla meitä auton penkkien, karvalankamattojen tai valkoisen kangas sohvan suhteen, tää olisi kyllä ihan huippu laite niidenkin puolesta! Toki tulevaisuuden varalta tämä toimisi loistavasti ensi talvena jo lapsemme ulkoiluvaatteiden putsaamiseen 🙂

  Epäilen myös, että oma äitini ilahtuisi, jos kävisin hänen sohvat pesemässä ja matot puhdistamassa 🙂

 603. Manteli sanoo:

  Kyllä mä autoon sitä ekana kokeilisin.

 604. Anniina sanoo:

  Puhdistaisin ensimmäiseksi sohvan. Toiseksi auton penkit. Petauspatjaankin varmasti toimisi.

 605. Silja sanoo:

  Putsaisin ihan ensimmäisenä veneen hytistä sohvan istuin- ja selkänojakankaat. Ne on kiinteät ja palvelleet kuka tietää kuinka pitkään.

 606. J sanoo:

  Putsaisin ehdottamasti sillä vaalean rahin jolle avokki laski cokis lasinsa 😀

 607. norppa sanoo:

  Oon miettinyt itse tekstiilipesurin vuokraamista, kun käytetty sohva ja yhden maton tahrat pitäisi puhdistaa. Ajattelin, että vuokraus on halpaa ja kätevää, ei tarvitse omaksi ostaa!

 608. JohannaMa sanoo:

  Autonpenkit mitä ei voi irrottaa pesuun! Meillä on kauan aikaa sitten ollut lainassa höyrypesuri ja silloin puhdistin autonpenkit ja voi että auto freesautui silmissä! Inhoan myös mattojen pesua ja videon perusteella niiden pesu näyttäisi niiiiin helpolta että se tulisi tehtyä!

 609. Laura sanoo:

  Ihan ensimmäisenä putsasin olkkarin vaalean maton, joka on koiran jäljiltä harmahtava. Siitä näkisi eron niin konkreettisesti 🙂

 610. Marjo sanoo:

  Kyllä sohva tulisi ekana käsittelyyn! Huippu ois meidän pikkuisten tahmakäpälien tahrojen siivouksessa

 611. Kikka sanoo:

  Auton penkit suorastaan huutaa tekstiilipesuria! Eikä kyllä sohvallekaan sen näyttäminen pahitteeksi olisi..

 612. Katja sanoo:

  Oi makia. Tarvitsisin ehottomasti sohvan ja autonpenkkien puhistamiseen 😀 Yritän osallistua arvontoihin mut ikinä en oo mitää voittanu, voitto ois kyllä aivan huippu!! 🙂

 613. Outi sanoo:

  Puhdistaisin autojen penkit/sisustan, sohvan sekä sängyn. Taloudessa koira josta irtoaa todella paljon karvaa, yksin asuvana, vuorotyötä tekevänä ei ole kokoajan koiran karvoja aikaa/jaksamista nyppiä irti joten helpottaisi todella paljon arkea.

 614. Jossukka sanoo:

  Meillä on kolme kissaa, koira ja lapsi… Ei varmaan ole sellasta tekstiiliä mikä ei kaipaisi puhdistusta Ensimmäiseksi kyllä kävisin sohvan kimppuun. Meillä samanlainen kun teidän mutta harmaana.

 615. Tiia sanoo:

  Sohvan ja maton puhdistukseen. Taloudesta löytyy kaksi koiraa joiden mukana likaa kulkee ja tekstiilipesurille olisi kovasti käyttöä:)

 616. Paula sanoo:

  Apua! Me todellakin tarvitaan tätä! Putsaisin ainakin autoa ja myös sohvan, huh. Lainaisin kaverillekin 😀

 617. Katariina sanoo:

  Ehdottomasti sohvan, nojatuolin ja maton olohuoneesta, jotka on lapsiperheen painajaisia materiaalin ja värin ansiosta… Siitä ku innostuis lisää, niin kävisin läpi patjat, matot ja auton penkit! 😀

 618. Nina sanoo:

  Ooo! Käyttäisin tietokonetuoleihin, sohvaan ja auton penkkeihin 🙂

 619. Tinja sanoo:

  Sen sohvan putsaisin ekana. Runkosänkykin olisi varmaan ihan hyvä puhdistaa välillä.

 620. Mariitta sanoo:

  Auton penkit ja sohva!

 621. Jasmiina Hoo sanoo:

  Sohvamme! 🙂

 622. Maria sanoo:

  Sohvan ja sängyn pesisin !

 623. Nimetön sanoo:

  Sohvan ja sängyn pesisin !

 624. Heidi sanoo:

  Herranjestas, tässä ois kyllä työkalu jota meidän valkoinen kangassohva tarvitsisi! Huippua jälkeä, uskomaton muodonmuutos!

 625. heidisusanna sanoo:

  Hyhhyi, ehdottomasti meidän tumma sohva sais pesun!

 626. SannaK sanoo:

  Puhdistaisin KAIKEN:D Olen kunnon siivousneurootikko ja siivoan melkeinpä joka päivä ja aina olen haaveillut tuollaisesta laitteesta, jolla voisi pestä sohva, sängyn, sängynpäädyn ja autonpenkit ja kaiken oikein kunnolla! Olisi aivan unelmien täyttymys, jos tuollaisen saisin.<3

 627. Ritu sanoo:

  Kotona makkarin sänky menisi käsittelyyn ja asunto-auton tekstiilit ja lainaisin tyttärelle kodin siivoukseen pikku ’tahmatassun’ jälkien pesuun.

 628. Annika sanoo:

  Oho mikä ero! Mulla varmasti menisi ekana puhdistukseen matot, kun niitä on niin työläs pestä ja pesettää muuten.

 629. Care sanoo:

  Ehdottomasti puhdistaisin meidän sohvan! alkoi pikkasen ällöttämään tämän kirjotuksen perusteella kuinka likanen se varmasti on.

 630. Laura sanoo:

  Sohvan ja sängyn! Meillä kotona on vauhdikas taapero joka ei malta pitää ruokia pöydässä vaan usein ne löytyvät hinkattuna sohvaan… 😀

 631. Elina sanoo:

  Meidän sohva on odottanut puhdistusta jo pitkään.

 632. Netta sanoo:

  Puhdistaisin sohvan jossa ei ole irrotettavia päällisiä

 633. Maimo sanoo:

  Taitaa olla että puhdistaisin KAIKEN tuolla imurilla 😀

 634. Opri sanoo:

  Auton penkit!!!!!️️

 635. Jenni sanoo:

  Meillä pitäisi puhdistaa ainakin patjat ja autojen penkit. Tulisi tarpeeseen tämä laite.

 636. Mona sanoo:

  Pesisin ensiksi auton penkit ja sängyn petauspatjan 🙂

 637. Noora sanoo:

  Sohvahan se olis. Autonpenkit varmaan myös. Voisko tällä pestä mattoja?!

 638. Liisa sanoo:

  Ensimmäisenä lähtis kyllä ehdottomasti puhdistukseen sohva! Irtopäälliset kyllä löytyy, mutta onhan siinä hommaa säätää niiden kanssa..

 639. Pinja sanoo:

  Tällainen pesuri olisi niiiin tarpeen! Ollaan aina vuokrattu isommalla porukalla n.kerran vuoteen tekstiilipesuri paikallisesta pesulasta, nyt tänä keväänä meidän perheen sohva jäi pesemättä, kun oltiin reissussa pesurin vuokrausaikana. Tästä hyötyisi moni, eikä tarviis enää sumplia vuokrausaikaa ym. Sohva ois täällä taaperon jäljiltä ehdottomasti pesun tarpeessa ja ei ne autonkaan penkitkään kovin puhtaat ole, kiitos hevosharrastuksen 😀

 640. Paula sanoo:

  Mökin sohvat menis eka käsittelyyn

 641. Sanna sanoo:

  Sohvan ehdottomasti ensin! Sen jälkeen auton penkit. Ajatus kuinka paljon likaa niissä voikaan olla mitä ei näe, ihan puistattaa 😀

 642. Laramaaria sanoo:

  Haluaisin yllättää miehen ja siivota auton perusteellisesti 🙂 toki kun innostuu, niin varmasti tulee siivottua yhtä sun toista 😀

 643. Emma sanoo:

  Käyttäisin meidän valkoiseen päiväpeittoon :’)

 644. Noora sanoo:

  Sohvan, terassikalusteet ja auton penkit, kaikki olisivat kyllä todellakin pesun tarpeessa!

 645. Linda sanoo:

  Ehdottomasti puhdistaisin meidän sohvan!

 646. Silja sanoo:

  Ensimmäisinä tuli mieleen sohva, auto ja matot! 🙂

 647. Millastiina sanoo:

  Sohvan! Meidän lasten ja koiran jäljiltä sohva on täynnä karvoja, hiekkaa, pölyä sekä ruoka-ja pissatahroja edellisestä puhdistuksesta on taas kulunut liian kauan aikaa!

 648. Karoliina sanoo:

  Kahden koiran perheessä vaalea sohva ei ole enää niin vaalea, joten pesurille tulisi todellakin käyttöä! 😀

 649. ReettaK sanoo:

  Puhdistaisin myös sohvan sekä sen lisäksi sängynpäädyn, joka on haastava putsattava ja kerää oikein kaikkea likaa ☝

 650. Oliviah sanoo:

  Kokeilisin pelastaa vielä pikkulapsiajan kokeneen sohvavanhuksen kaatopaikkakohtalolta:)

 651. Petra sanoo:

  Sohva kaipaisi kipeästi pesua. Erityisesti käsinojat joiden peseminen todella vaikeaa.

 652. Hanna sanoo:

  Tuolien päällysteet

 653. Essi sanoo:

  Auton penkit sekä verhot vaatisivat pesua, miksei sohvakin! Kätevän oloinen laite tulisi tarpeeseen

 654. mamba sanoo:

  kodin eri tekstiilit kaipais puhdistusta!

 655. Roosa sanoo:

  Sohvan puhdistaisin, sillä pikkulapsiperheessä sotkua tulee helposti ja pesurilla pesu kuulostaa vaivattomammalta kuin se, että irrottaisi ensin kaikki päällyset ja sen jälkeen pesisi ne ja kuivattaisi.

 656. jiip sanoo:

  Sohva, sänky, pari mattoa. Ehkä kävisin siskonkin luona siivoamassa :)))

 657. marsu sanoo:

  Pesisin ihan kaiken mitä vaan keksisin! Ekaks patjat ja sit sohvan. 🙂

 658. Mariella sanoo:

  Sohvan ja sängyn petauspatjan!

 659. Henna sanoo:

  Sohvat ja sänkyjen patjat menisi käsittelyyn heti ensimmäiseksi. Käyttökohteita olisi kyllä varmaan useampikin… Auto, verhot, pihapehmusteet jne.

 660. Sini sanoo:

  Mulla beiget sohvat jotka juurikin harmaantuneet liasta. Ehdottomasti sohviin lähtisin tätä ensimmäisenä testaamaan. 🙂

 661. Sanna sanoo:

  Ehdottomasti pesisin vaalean kangassohvan joka on täynnä lapsen ja koiran sotkuja.

 662. Milli sanoo:

  Meillä tummanruskea sohva joten lika ei näy mutta en uskalla edes ajatella kuinka paljon likaa on kerännyt

 663. Mia sanoo:

  Kolmen koiran ja yhden lapsen perheessä oon tällaisesta kovasti haaveillut! Ihan ekana pesuun lähtisi kaksi sohvaa sekä matot

 664. Milla sanoo:

  Heippa!
  Pesisin patjat ja auton penkit.
  En ole ikinä mitään voittanut, jospa nyt onni potkisi. Tulisi todella tarpeeseen! Viisi lasta ja aikuiset

 665. Anni sanoo:

  Pesisin tällä kaikki matot. Koirataloudessa ne näyttävät aina vähän likaisilta ja nuhjuisilta! Etenkin, kun vaaleat matot miellyttävät silmää eniten..

 666. Anni sanoo:

  Pesisin tällä kaikki matot. Koirataloudessa ne näyttävät aina vähän likaisilta ja nuhjuisilta. Etenkin kun vaaleat matot miellyttävät silmää eniten..

 667. Pessi sanoo:

  Sohva! Varsinkin miehen löhönurkkaukseen on muodostunut kunnon kerrostumat joten saisi nekin puhdistettua!

 668. Ruut sanoo:

  No huh, mikä ero!

  Mä pesisin myöskin meidän sohvan, olohuoneen maton jonka pesu on aina kovin vaivalloista, sekä petauspatjat.

 669. Niina sanoo:

  Sohva ja auton penkit kaipaisi pesua.

 670. Tintti sanoo:

  Auton penkit ja lasten turvaistuimet, parisängyn ison ja painavan patjan ja meidän ihanan vanhan sohvan, jonka samettipäällisiä en uskalla laittaa koneeseen.

 671. Maria sanoo:

  Sohvan todellakin sekä matot, lapsi- ja kissataloudessa paikat kyllä likaantuu!

 672. Anni sanoo:

  Sohva, petari ja lasten patjat!! Auton istuimetkin kaipais varmasti puhdistusta! Lisäkohteitakin varmasti löytyisi!

 673. Camppu sanoo:

  Harmaan sohvan ja auton penkit 🙂

 674. Joonuu sanoo:

  Kaikki mahdolliset lähtis pesuun, sohva, sänky, matot! On kyllä huima ero teidän sohvassa pesun jälkeen.
  Siinä on kyllä hirveä homma aina repiä päällyset irti ja odotella et ne kuivuu. Tää ois helpottava!

 675. Elisabet sanoo:

  Taloudessa asuu vajaa 2 vuotias ja 1 kk ikäiset lapset. Sohva näyttää tällä hetkellä juuri niin lapsiperheen sohvalta, varsinkin kun vauvalle on kova pulauttelemaan. Laite tulisi todella tarpeeseen.
  Myös auton penkit voisin tällä siivota.

 676. Teresa sanoo:

  Oho vaikuttaa mahtavalta tuotteelta! Puhdistaisin ehdottomasti meidän vaaleanharmaan sohvan.. lapsiperheessä kun niitä tahroja tulee melkeinpä väistämättä.

 677. Jenni sanoo:

  Sohvan pesisin heti pesurilla

 678. Anna sanoo:

  Putsaisin sohvan ja ison petarin, joita ei ihan tosta noin vaan pesukoneeseen heitetä 🙂

 679. Heidi sanoo:

  Teidän innoittamana ostettiin samanlainen sohva mutta valkoisena.
  Puhdistaisin sohvan ja meidän ”uuden” auton istuimet 🙂
  Mukavaa kesää!

 680. Liina sanoo:

  Ehdottomasti sohvan!! Ja sit auton penkit…

 681. Jonna sanoo:

  Oi tää ois niin hieno saada omaan kotiin pesisin kaikki sängyt, sohvan ja nojatuolit. Meillä kaksi lasta ja kaksi koiraa ni voin vaan kuvitella kuinka likaista toi vesi on toivottavasti onnetar suosii

 682. Jasmin sanoo:

  Pesisin varmaankin kaiken mahdollisen 😀
  Ainakin sohva, vauvan leikkimatto sekä keittiön tuolit pääsisivät pesuun 🙂

 683. Sara sanoo:

  Sohvaa ja autoa ja mattoja

 684. Laura sanoo:

  Meille pesuri tulisi ”ennakkoon” odottamaan sohvaa. Olemme ostamassa vaaleanharmaata sohvaa tyttötriosta huolimatta, joten tällainen tulisi tarpeeseen 😀

 685. Sara sanoo:

  Auton penkit, sohva, sängyt lähtis ekaksi pesuun

 686. Marjut sanoo:

  Pesisin sillä ainakin sohvat, matot, sängyn, auton ja kaiken mitä vaan voi. Olen perhepäivähoitaja 5 lapselle ja vähän väliä saisi olla jotain pesemässä niin olisi kyllä suuri apu!

 687. Jenni sanoo:

  Sohvan pesisin ehdottomasti!

 688. Primrose sanoo:

  Kyllä se olis sohva ja meidän olkkarin matot, jotka saisivat ekana puhdistuskäsittelyn. Ihan loistavaa jälkeä tehnyt ainakin teidän sohvalle!

 689. Jenni sanoo:

  Mulla lähtis kyllä auton istuimet käsittelyyn! Viimeks kaveri kaato sinne rahkasmoothiet ja se valkoinen tahra ei oo lähtenyt millään.

 690. Laura N. sanoo:

  Sohva kaipaisi kyllä puhdistusta säännöllisesti ja auton penkit myös. Ois kyllä niin tarpeellinen vekotin.

 691. Riina sanoo:

  Sohva ja auton penkit lähtisi pesuun.

 692. Roosa sanoo:

  Sohva ja auton penkit tulis pestyä varmasti heti ekana! Sit varmaan terassikalusteiden pehmusteet seuraavaks. Oishan noita käyttökohteita ja varmasti tulisi siivottua myös autot useammin 🙂

 693. Margareta sanoo:

  Pesisin parisänkymme ja olkkarin valkoisen maton.

 694. Henna sanoo:

  Sohvat ja matot lähtisi heti pesuun. Kaksi lasta ja kissa saa sotkua tehokkaasti aikaan.

 695. Tia sanoo:

  Ensimmäisenä pesisin sohvan ja jenkkisängyn. Myös auto kaipaisi perusteellista sisäpesua.

 696. L sanoo:

  Olen toivonut tekstiilipesuria jo vuoden päivät. Puhdistaisin sohvan, jossa on kiinteät päälliset. Puhdistaisin myös matot, sängyn, patjat, taaperon patjan ja meidän ihanat painavat mummola tyyppiset peitot. Olen altistunut sisäilmaongelmille ja kärsin allergiasta, joten en voi käyttää voimakkaita pesuaineita. Tämä pesuri olisi kuin lottovoitto meidän perheeseen!

 697. Niina sanoo:

  Oi, puhdistaisin tuolla KAIKKI mahdolliset pinnat! Putsaisin pinnat sekä omasta kodista, että mummani luota! 😀 Tuolla kyllä kelpaisi pestä varmasti useamminkin kuin silloin kun on pakko. 😀

 698. jenni sanoo:

  Putsaisin sillä kyllä ihan kaikki, sohvasta vaatteisiin asti. Meillä on 2 koiraa ja 2 kissaa joista lähtee niin likaa kuin karvaakin ja sohva on sen näköinen ja ajoittain myös haiseekin. Meillä on myös 7kk vanha poika joka viipottaa lattianrajassa matolla ja kelliskelee sohvalla ja saisin kyllä mielenrauhan tietäen että ne olisivat puhtaita 🙂

 699. Johanna sanoo:

  Olen muutaman kerran vuokrannut tekstiilipesurin,mutten ole raaskinut ostaa sellaista itselleni. Olisi mahtavaa saada oma pesuri, käyttöä kyllä olisi. Auton penkit,sohva ja sänkykin vaatisi varmasti taas pesua, ainakin nyt kun perheessä on vauva. Puklutahroilta ei voi välttyä 😀 Viimeksi pesuria käyttäessäni kohteet joita pesin,eivät välttämättä näyttäneet edes kauhean likaisille, mutta se likaveden määrä ja väri oli kuitenkin aika uskomatonta. Pesu olisi varmaan taas paikallaan 🙂

 700. Sesilia sanoo:

  sohvan puhdistaisin ehdottomasti ensin! sitten myös kaikki matot, ja auton penkit!

 701. Sanna sanoo:

  Omasta kämpästä puhdistaisin ekana matot ja petarin. Sen jälkeen menisin äitin luo ja puhdistaisin sohvan ja matot

 702. Sini sanoo:

  Meillä tulisi käyttöön sohvan ja auton penkkejen pesuun.

 703. Riina sanoo:

  Sohvan ja autojen penkit! Tää tulis niin tarpeeseen 🙂

 704. Tiina sanoo:

  Putsaisin heti sohvat ja auton penkit! Lapset ja koira saa aikamoista jälkeä aikaan joten pesu olis kyllä tarpeen 😀

 705. Mira sanoo:

  Voi miten kätevä tuo laite olisikaan omassa taloudessa! Meillä pesua vaatisivat niin auton penkit kuin sohva, matot.. paljon löytyisi puhdistettavaa. Olen muutaman kerran lainannut tekstiilipesurin, mutta miten ihanaa olisi sellainen omistaa!

 706. Vilma sanoo:

  Ei vitsi! Tällaiset ennen-jälkeen-kuvat on kyllä ihan parhaita (eli pahimpia). En halua edes ajatella paljonko meidän tekstiileistä irtoaisi tavaraa. Lasten lisäksi meidän sohvalla möyrivät koirat, joten likaa varmasti on! Tätä pitäisi kyllä ehdottomasti testata myös mattoihin ja autonpenkkeihin. Verhoja en ole tainnut pestä ikinä, joten ei niidenkään käsittely pahasta olisi

 707. MT sanoo:

  Sohva saisi käsittelyn asap. Samoin verhot (niiden pesu ja silittäminen on ihan vihonviimeistä…). Ja etenkin vaalea nojatuoli, jonka päällinen on niin kärsinyt että välillä ihan hävettää kutsua vieraita.

  Plus terassikalusteiden päälliset, jatkuvasti ihan kamalan näköiset vaikka ovat lasitetulla terassilla.

 708. Siru sanoo:

  Todellakin putsaisin sohvan ja kaikki muutkin tekstiilipäällysteiset huonekalut. Meillä on lapsia ja lemmikkejä, joten mikään ei ole koskaan oikein puhdasta…

 709. Maiju sanoo:

  Sohva ja sänky ihan ekana!

 710. Jenni sanoo:

  Mun ihanat valkoiset matot lähtisi heti pesuun. Lapsi ja valkoinen ei oo paras yhdistelmä mutta senkin kanssa pärjää oikein hyvin.

 711. Elina sanoo:

  Mä kävisin meidän mattojen kimppuun Bisselillä. Meillä on koira ja muutama sellainen matto joissa pinttynyt lika näkyy helposti. Toisaalta sohvaakin voisi putsata vaikka se onkin tumma. Inhottaa ajatellakin kuinka likainen se varmaan on.

 712. Petra sanoo:

  Ehdottomasti vaalea sohvamme!

 713. Essi sanoo:

  Menisin ensimmäisenä yllättämään isäni ja puhdistaisin hänen valkoisen sohvansa. Sohva on tosiaan valkoinen kangassohva, jossa ei ole irrotettavia päällisiä. Tämän takia kangas on jo harmaantunut, vaikka sohva ei kovin vanha olekaan.
  Tämän jälkeen puhdistaisin itseltäni ainakin sängyn ja sohvan.

 714. Sanna sanoo:

  Meidän sohva tarviaisi kyllä kunnon pesun! Meillä on kolme koiraa, jotka rakastaa vallata sohvan.

 715. olivia sanoo:

  Meidän sohvan! 3 vuotta vanha, eikä oo ikinä kunnolla pesty, hyi hemmetti….

 716. Emmi sanoo:

  Sohvan pesisin ehdottomasti! Auton penkeille pesu voisi tehdä myös aika hyvää.. 😀

 717. Iina sanoo:

  Puhdistaisin sohvan, sijauspatjan, lasten patjat ja auton penkit. Kun talossa on kaksi alle kouluikäistä lasta sekä koira ja sohvassa ei ole irrotettavia päällisiä niinkun ei autossakaan, olisi pesuri enemmän kuin tarpeen.. Ja vaikka käyttäisi konepesussa kaiken ei se kaikki lika siellä lähde joten höyrypesulla saisi varmasti paremman lopputuloksen!

 718. Krista sanoo:

  Ehdottomasti käsittelyyn lähtisi sohva ja ruokapöydän tuolit. Sitten ehkä myös sänky.

 719. Anile sanoo:

  Ihana ja niin tarpeellinen arvonta että ehdottomasti mukana. Kissataloudessa puhdistettavaa riittää 🙂 Sohvat, matot jne. autoa unohtamatta.

 720. Siiri sanoo:

  Moikka! Wow miten puhtaaksi sait sohvan! Minäkin käsittelisin meidän sohvan ihan ensimmäiseksi. Kiitos taas kerran ajatuksia herättävästä postauksesta. Arjen pelastaja. 🙂

 721. Riina sanoo:

  Oi toi tulisi niin tarpeeseen! Puhdistaisin rakkaan keltaisen nojatuolini 1-vuotiaani sotkuilta, samoin sohvan. Myös auton penkit kaipaisivat pesua, koska edellisen omistajan jäljiltä sinne on pinttynyt tupakan haju. Tuolla saisi tehtyä kunnon putsauksen!

 722. Anile sanoo:

  Ihana ja tarpeellinen vekotin. Kissataloudessa siivottavaa riittää, arvonnassa siis mukana.

 723. Jenny sanoo:

  Olohuoneen matto kaipaa pikaisesti pesua, 200*200 kokoisen maton pesettäminen pesulassa maksaa melkein yhtä paljon kuin uusi matto, mutta kotoa löytyvällä pesurille sen voisi pestä useammin Autojen penkit saisi myös puunauksen

 724. Riikka sanoo:

  Pienten lasten kanssa sohvalle on kaatunut vaikka mitä. Pesisin sohvan ja käsittelyä kaipaisi myös auton istuimet.

 725. Hanna petäjäjärvi sanoo:

  Sohva ja auton penkit kaipaa puhdistusta

 726. Kaisa sanoo:

  Sohvan pesuun ehdottomasti!!

 727. Johanna sanoo:

  Yhden sohvalla ja sängyssä oleskelua ja kieriskelyä rakastavan koiran omistajana pesisin kaiken mahdollisen – sohvan, sängyn, matot, you name it. 😀 Vanhempien luona olen käyttänyt tällaista pesuria ja ah sohvan peseminen on niin tyydyttävää hommaa, kun näkee sen likaveden!

 728. PilviP sanoo:

  Sohvan ehdottomasti:)

 729. Mirva sanoo:

  Puhdistaisin Bissellillä ihan kaiken. Siis KAIKEN. 😀 Voisin jopa itseni hurauttaa puhtaaksi tuolla, sen verran paljon olen haaveillut tekstiilipesurista.
  Lisäksi puhdistaisin vanhempien sohvan ja matot sekä sängyn, olisi huippua ettei heidän tarvitsisi kykkiä mattolaiturilla/pesulassa vaan voisi kotona puhdistaa kaiken mitä tarvitsee. 🙂

 730. Milka sanoo:

  Siis voi jumpe, tekstiilipesuri on ollut mun haave jo piiiitkään! Ensimmäinen pesukohde ois ehdottomasti meidän sohva, josta ei saa päällisiä irti (ällöä!). Seuraavana jonossa tulis heti matot ja sänky!

 731. Elina sanoo:

  Kokeilisin pesuria sohvaan, mattoihin, patjoihin, auton sisätiloihin… eli ihan kaikkialle!

 732. Sarppuli sanoo:

  Sohvan lisäksi auton penkkimme kaipaavat kunnon tehopesun. Tällä laitteella saisi varmasti hoidettua se homman. 🙂

 733. Allu sanoo:

  Siis Wau! Olen mykistynyt. Tuollainen olisi meillekkin niiin tarpeellinen valkoisen sohvan puhdistukseen…

 734. Eerika sanoo:

  Sohva kyllä kaipaisi käsittelyä.. koiratalous jossa koiran lempipaikka sohvalla. Sohvakin sen näköinen.

 735. M sanoo:

  Tämä olisi niin pelastus! Taapero, koira ja vaalea sohva ei ole ehkä se kaikkein paras yhdistelmä, mutta tummas sohvaa ei haluttu eli sohva lähtisi ehdottomasti puhdistukseen, ja matot myös 🙂 ihan kuin uusi sohva teillä tuon puhdistuksen jälkeen

 736. S sanoo:

  Kaikkeen! Sohvan oon meinannut jo hävittää, koska päälliset ei oo irroitettavat, eikä mikään kokeilemani puhdistus oo auttanut. Olis mukava kokeilla vielä tuota puhdistinta.

 737. Salla sanoo:

  Kahden koiran kodissa, joista toinen 14 viikkonen pentu, olisi todella tarvetta pesurille jatkuvien pissavahinkojen vuoksi. Muutenkin pesun tarpeessa olisi sohva, sänky, matot (eteenkin paksut karvalankamatot). Myös auton penkit olisi kiva saada huolellisesti puhdistettua

 738. laulau sanoo:

  Sohvan!!! 😀

 739. Aurora sanoo:

  Puhdistaisin meidän valkean ektorp-sohvan, matot, vaatteet, kaiken! Tämä kevät on ollut meilel allergikoille hyvin vaikea, ja siitepölyä kantautuu väkisin sisälle. Tekstiilipesurin avulla saisi siitepölyäkin vähemmäksi sisältä ja olo helpottuisi.

 740. Nimetön sanoo:

  Voikun tää tulisi meillä tosi tarpeeseen! Puhdistaisin olkkarin nojatuolit ja sohvan kolmen koiran jäljiltä ja pienen pennun pissoilta. Lisäksi petauspatjat varmaan raikastuisivat tällä pesurilla. Oispa ihana,jos kerrankin onni suosisi!

 741. Eevastiina sanoo:

  Pesisin ehdottomasti sängyn ja sohvan päälliset!