Rodoksen loma videolla

10.07.2018

Moikka! Mä olen editoinut vihdoinkin valmiiksi meidän RODOSVIDEON! Iik! Me ollaan katsottu se lasten kanssa jo monta kertaa, ja tekisi mieli vaan hypätä äkkiä lentokoneeseen ja mennä takaisin Lindoksen rannalle uimaan ja nauramaan ja etsimään simpukoita ja pikkukaloja. Me ei kuvattu videoita ekana matkapäivänä, eikä viimeisenä matkapäivänä, koska kamera oli pakattuna, ja haluttiin ottaa rennosti. Mutta videolta löytyy viisi kokonaista matkapäivää, ja parin tunnin videomateriaalit editoituna kolmeentoista minuuttiin.

 

Mulla nousi editoidessa tunteet pintaan, kun reissu oli vaan niin onnistunut. Oli ihana palata niihin kaikkiin hetkiin, joita saatiin loman aikana viettää. Lasten ihaniin höpötyksiin, taaperon tansseihin diskossa, kalojen etsintään ja hassutteluun. Musta on ihan älyttömän ihanaa, että meillä on tällaisia videomuistoja, joita voidaan yhdessä lasten kanssa katsoa. Meillä ei ollut videokameraa kun olin pieni, eikä mun lapsuudesta ole juuri ollenkaan videoita. Mä ymmärrän hyvin miksi meillä ei sellaista kallista ysärivideokameraa ollut äidin kanssa, mutta joskus tulee sellainen fiilis, että olispa ihanaa kun voisi katsoa omasta lapsuudesta videoita! Mutta onneksi yläkoulussa sain oman digipokkarin, ja teini-iän muistot ja kaikki siitä eteenpäin löytyy jo tallennettuna liikkuvana kuvana.

Onneksi nykyään videoiden kuvaaminen on paljon helpompaa ja edullisempaa, ja meidän lasten muistot on tallennettuna. Tehtiin tämän youtube-videon lisäksi oma puolentoista tunnin video kaikista klipeistä, jota voidaan katsoa oman perheen kesken ja palata vielä syvemmin ihaniin tunnelmiin. Ehkä me voidaan talvella tehdä olkkariin kunnon rantapiknik, syödä jätskiä, kuunnella kreikkalaista musiikkia ja katsella meidän reissuvideoita. Ai että, se kuulostaa ihanalta idealta, ja varmasti piristäisi harmaana ja kylmänä talvipäivänä. Tämän mä kirjoitan ylös muuallekin kuin blogiin, niin ei unohdu toteuttaa!

Toivottavasti tykkäätte videosta, ja jos tykkäätte, niin tilatkaa ihmeessä mun kanava! Se ei päivity yhtä usein kuin blogi, mutta yritän tehdä videoita useammin! Olen mä ainakin tänä vuonna tehnyt enemmän videoita, kuin viime vuonna, ehkä suunta on vain ylöspäin?

Aurinkoista viikkoa kaikille ja kiitos teille taas ihanista viesteistä ja kommenteista! Ootte kultaa! <3


13 Responses to “Rodoksen loma videolla”

 1. T sanoo:

  Olipas kiva hyvänmielen video 🙂

 2. mismiss sanoo:

  En tiedä onko muilla samaa ongelmaa, mutta mulla kävi samoin kuin jossain aiemmassa sun videossa, että video ei jostain syystä alkanut heti alusta, vaan hyppäsi keskelle videota? Mistähän mahtaisi johtua 😮

 3. Jassu sanoo:

  Ihana tuo Tiaran lippis. Mistä sellaisia saa?

 4. H sanoo:

  Oliko tämä video kuvattu Olympuksella ja mitä oot mieltä sen videointiominaisuuksista?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Olympuksella kuvasin, ja mä oon kyllä tyytyväinen siihen mitä tällä omalla hyvin kevyellä varustuksella saa aikaiseksi! Mut varmaan jossain vaiheessa hommaan ekstramikin tähän, niin saa paremmat äänet! 🙂

 5. Ilona sanoo:

  Onpas levollisen näköistä 🙂 Videoista jää kyllä kivat muistot, koska niistä välittyy fiilis jotenkin vielä enemmän kuin kuvista.

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

 6. Nimk sanoo:

  Aivan ihana video, tuli tosi hyvälle mielelle. On niin ihana katsoa teidän nuorimmaisen touhotusta, kun meillä on tuo kohta vuoden ikäinen. En malta kyllä odottaa, että hänkin saa sisaruksia, niin ihana katsoa kun viihtyvät yhdessä 🙂

 7. Nimetön sanoo:

  Tuli kyllä hyvä mieli videosta. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

 8. mymmeli sanoo:

  Moikka,
  Olisin kysellyt, miten säilytät kaikki videot ja kuvat? Oletko esim. tehnyt juurikin editoituja klippejä jollekin muistitikulle? Tai oletko esim. teettänyt valokuvia/valokuvakirjoja?
  Meillä alkaa olla kahden lapsen kuvia ja videoita aika reilusti ja välillä hieman jännittää säilyttää niitä pilvessä. Ylipäätään tykkään esim. valokuvia selata ihan albumissa, kuin koneella ja mietin mikä olisi järkevin tapa..:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.