Parhaat kesähousut & keltainen kausi

08.07.2018

Löysin Rodokselta Pull & Bearista tämän kesän lempparihousut, eli musta-valkoraidalliset culottesit paperbag-vyötäröllä. Näitä saman tyyppisiä housuja on näkynyt paljon katukuvassa tänä kesänä, mutta en ollut bongannut mistään kaupasta aiemmin itselleni sopivia yksilöitä. Pull & Bearista löytyivät tismalleen sopivat pöksyt, joissa on juuri sopivassa kohdassa kiristysnauha, ja ne ovat ihanan viileät jalassa kuumanakin hellepäivänä. Niistä tuli kertaheitolla mun lempparipöksyt, ja ne ovat olleet jalassa varmaan joka toinen päivä siitä asti kun ostin ne. Ei se haittaa, että monella on samanlaiset, sehän vain kertoo siitä, että nämä ovat monikäyttöiset ja miellyttävät housut, joita on helppo yhdistellä ja kiva pitää jalassa.

Monet ovat ehkä saattaneet huomata, että mulla on jonkinlainen keltainen kausi meneillään. Mä ihastuin keltaiseen jo violetin tukan aikoihin – keltainenhan violetin vastavärinä sopii loistavasti sen kanssa yhteen. Keltainen kausi kuitenkin räjähti käsiin vasta vaalean tukan myötä, ja nyt kun vielä iho sai aavistuksen päivetystä Kreikassa, näyttää keltainen omaan silmään vieläkin kivemmalta. Melkein aina mun silmät hakeutuvat keltaisten vaatteiden kohdalle kun katson mun vaaterekkiä. Ne vaan jotenkin pomppaavat silmään, ja keltainen on niin ihanan iloinen väri joka tuntuu tosi omalta.

Tämä keltainen paita on yksi mun lemppareista tällä hetkellä, sillä tykkään sen näyttävistä frillahihoista ihan hulluna. Ne tuovat särmää asuun kuin asuun, ja sopivat hyvin sekä kapeamman, että liehuvamman alaosan kanssa. Mulla on tosi ”suora” vartalo joka puolelta. Lantio ei ole kovin leveä, hartiat ovat melko kapeat, rintoja ei oikein ole ja vyötärö on samassa pötkössä kaiken muun kanssa. Frillat ja leveät lahkeet kivasti tuovat sellaista mallia mun kroppaan, jota ei normaalisti ole niin paljoa. Toisaalta tykkään kovasti myös korostaa niitä omia muotoja (tai muodottomuutta) pukeutumalla kokonaan kapealinjaisiin vaatteisiin, mutta joskus on hauskaa leikitellä röyhelöillä ja liehuhelmoilla.

Ehkä keltainen miellyttää mua myös iloisuutensa ja pirteytensä vuoksi. Se sopii kesään loistavasti, ja musta aina tuntuu, että keltaiseen väriin pukeutuessa on hyvä fiilis. Jos on keltaista päällä ei mitenkään voi negistellä, vaikka ei se kyllä muutenkaan kuulu mun tapoihin.

Paita Gina Tricot | Housut Pull & Bear | Kengät Vans | Laukku Rebecca Minkoff | Laukkukoru Coach | Aurinkolasit H&M | Kello Daniel Wellington (saatu) | Rannekoru Tommy Hilfiger | Korvakorut Gina Tricot |

Me kuvattiin nämä kuvat Oulussa Oton kanssa yhtenä ihanan aurinkoisena kesäiltana. Paikkana toimi super ihana Toppilansalmi, jonne voisin vaikka muuttaa jos ei asuttaisi Helsingissä. Siellä on niin kaunista, ja ihanasti yhdistelty uutta ja vanhaa kauniiksi kokonaisuudeksi. Se on kyllä ehdottomasti yksi mun lemppari alueita Oulussa, vaikka tietty en ole siellä itse koskaan asunut, niin enhän mä siitä muuta tiedä kuin nämä pienet hetket talvella ja nyt kesällä kun ollaan asukuvattu.

Iskeekö teihin keltainen tai oletteko hurahtaneet raita-culotteseihin mun ja monen muun tapaan tänä kesänä? 


29 Responses to “Parhaat kesähousut & keltainen kausi”

 1. Teresa sanoo:

  Korkkareitten kans tää asu toimisi!

 2. Nimetön sanoo:

  Minustakin asuun sopisi hyvin balleriinat tai korkokengät.

 3. Nimetön sanoo:

  Tennareiden kanssa tulee aika vahvat klovni-vibat, korkkarit tekis tosta klassisemman 🙂

 4. V sanoo:

  Näyttääkö toi maasto muka ihmisten mielestä oikeasti siltä että siellä vois korkkareilla hyvin kävellä.. 😀 noi kengät tuo tosi mukavaa rentoutta tohon asuun, matchaa väreiltään täydellisesti (toi punanen vansin logo laukun kanssa <3) ja on taatusti mukavempi liikkua ja kävellä pidempiäkin matkoja kuin korkkareiden kanssa. Aivan ihanan pirteä asu!

  • Koi sanoo:

   No ei nyt korkkareita tarvis arkena, mutta esim just ballerinat tai sandaalit.

   • Iina Hyttinen sanoo:

    Varmasti menis hyvin baltsut tai sandaalitkin, mut omasta mielestä Vansit oli tähän myös ihan täydellinen match, ja siksi ne laitoin 🙂 Rentous on enemmän mun juttu kengissä ainakin arkena, ja ne on mun lempparikengät, jotka on melkein aina jalassa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos paljon kauniista sanoista <3 Omastakin mielestä Vansit sopii varsinkin näihin pöksyihin oikein hyvin! Viimeksi kun kuvasin asun korkkareiden kanssa, sain kommenttia, että olen naurettava kun hienostelen korkkareilla. 😀 Nyt sitten näin päin 😀 Ihanaa kesää sinne <3

 5. Pirpana sanoo:

  Mä tykkään että tää asu sopii sulle, juurikin kun olet vartalolta niin siro ja kapea. Mun mielestä myös kengät on just hyvät, ballerinoja en näe tässä asussa, korkkarit kun laittaa niin voisi mennä ”epävirallisiin” juhliinkin. Kannat muutenkin tosi hyvin monia asuja, missä esimerkiksi minä en tuntisi oloa luonnolliseksi tai ”aidoksi” (tai välttämättä edes pidä vaatekappaleista), mutta oikealla tyylillä ja vartalolla onnistuneesti yhdistettynä toimii!

 6. Katarina sanoo:

  Just hyvät noi Vansit tossa, koska muutenhan asu olis enemmänki juhlakäyttöön. Itsekin tykkään juhlallisempien elementtien yhdistelystä (esim tässä nätimmät housut ja paita) perustennareihin. Tuo kokonaisuuteen särmää! Korkkareilla tää olis mun mielestä jopa ”tylsempi”. Kivaa kesää 🙂

 7. Annika sanoo:

  Voi apua näitä kenkäkommentoijia 😀 Mun mielestäni nuo Vansit sopivat asuun tosi hyvin, enkä edes kiinnittänyt niihin erityisempää huomiota ennen kuin näin kommentit. Mutta aivan ihana asu siis! Itsekin oon innostunut keltaisesta tällä hetkellä ja nuo housut ovat tosi kivat 🙂

 8. Nimetön sanoo:

  Vaikutat tosi herkkikseltä näiden kommenttien suhteen, joissa lukijat kertovat omia mielipiteitään. Minusta näissä ei ollut mitään ilkeetä tai asiatonta (klovni-juttu vähän hassu ehkä). Jäitä hattuun, ei kande hermota. Tän asun kanssa käy yhtä hyvin tennarit, baltsuit, korkkarit tai jotkut muut. Tuskin kukaan nyt olettaakaan, että lasten kanssa touhutessa kenelläkään olisi jalassa mitään muuta kuin käytännölliset ja jalassa mukavat kengät. 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ei munkaan mielestä ollut mitään ilkeää tai asiatonta, mut miten vaikutan herkkikseltä? Tai siis miten noihin sun mielestä pitäisi sitten esim vastata että EI vaikuttaisi herkkikseltä? 😀 Koska mun mielestä me käytiin ihan tavallista keskustelua ilman sen suurempia tunteen ilmauksia 😀

  • Henne sanoo:

   Musta monet nää vaatekommentit varsinkin ”rakentavat” tai negatiiviset on sellaisia, mitä kukaan ei kehtaisi päin naamaa sanoa kellekään. Mutta ihailtavaa on se, että niihin Iina jaksaa vastata ja perustelee valintaansa. Mielestäni se on ihan normaalia vastavuoroista dialogia.

   Sit mulla olis vielä sellainen kysymys, että vaikka joku olisikin herkkä, onko siinä jotain pahaa?

 9. Ellilli sanoo:

  Mun mielesta laukku, paita ja housut ovat kauniita vaatekappaleita erikseen, mutta sen verran näyttäviä, että yhdessä ne ovat vähän too much..

 10. Saara sanoo:

  Mietin kanssa että reagoit jotenki tosi herkästi lukijoiden kommentteihin joissa sanottiin ettei kengät sovi, tosin oon kyllä huomannut että teet sitä aika usein, kun joku ilmaisee oman mielipiteen jostain ni vastaat just tollain vähän piilovittuilevasti takasin! Et ehkä ite huomaa sitä jos et pysty samaistumaan

  • Iina Hyttinen sanoo:

   En kyllä omasta mielestäni piilovittuile, jos kerron vain oman kantani, että miksi valitsin kyseiset kengät? Mä voin kyllä sanoa ihan suoraan jos loukkaannun, mutta ei mua loukkaa jos joku on eri mieltä mun asusta, sellainen riskihän on aina olemassa kun omia asukuvia jakaa! Mut en usko että kukaan voi piilovittuilla niin että ei itse huomaa sitä, luulen että silloin on enemmän kyse siitä, että joku ulkopuolinen etsii merkityksiä sieltä missä niitä ei ole (tai siitä, että tekstin välityksellä kaikki äänensävyt ym jää pois, jolloin ylitulkitaan niitä harvoja sanoja). Mut mielipideasioitahan nämä, ja vaikka tässä kuinka sanoisin mitä, niin toki voit olla silti eri mieltä. 🙂 Ihan hyvässä hengessä tässä mun mielestä keskustellaan, tai ainakin itse.

 11. Jenni sanoo:

  Ehkä se ”herkkis” -fiilis tulee osaltaan myös siitä, että nykyään vastaat harvoin kommentteihin. Yleensä vastaukset tulee vain niihin, missä jotenkin kommentoidaan esim. juuri asuvalintaa ja silloin vastauksesi ovat heti melko puolustelevia. Olisi mukavampaa lukea blogiasi, jos panostaisit kommentteihin vastaamiseen, siitähän se vuorovaikutus lukijoiden ja bloggaajan välillä syntyy.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä oon viime aikoina vastannut monen muunkin postauksen kommentteihin, kun kiireisen kevään jälkeen on ollut enemmän aikaa. Toki tässä on paljon vielä parantamisen varaa! 🙂 Mut sen ymmärrän, että siitä voi tulla vähän se fiilis, että tartun esim. vain negatiivisiin kommentteihin, koska joskus niin on ollut pakko tehdä. Mut tuota en ymmärrä, et miten on ”puolustelevia” vastauksia, jos kerron vain, miksi itse valitsin ks. kengät tai miksi itse tykkään niistä. Mä käsitän puolustelevan ihan eri tavalla itse, enkä koe tarvetta puolustautua kun kyse on niinkin arkisesta ja tavallisesta asiasta kuin vaatteet. 🙂

 12. Miia sanoo:

  Nätti asu ja ihan sun näköinen! Noi vaaleat hiukset sopii kyllä keltaisen kanssa ihanasti. Pitäisi itsekin pukeutua siihen väriin enemmän, koska se on vaan niin pirteä ja kaunis. Tennarityttönä kengät sopi mun silmään tosi hyvin!

 13. sanni sanoo:

  Mun mielestä asu oli tosi kiva ja kengät jotenkin jopa ”kruunasi” asun. Teki siitä rennon ja just sun näköisen. Ja tärkeintä on että tämä oli SINUN asu, sinä esittelit oman asusi jota olit pitänyt päällä. Mun mielestä nyt on ylipäätään outoa, että postaukseen jossa sä esittelet tän hetken lempivaatteet tullaan kommentoimaan tyyliin että sulla ois pitänyt olla jotain muuta päällä..? Haloo.

 14. Noora sanoo:

  Tosi kiva asu! Ja sopii sulle kyllä todella hyvin 🙂
  Alkoi ihan hymyilyttää, kun itse pukeudun useasti just tähän tyyliin, ja vaatekaapista löytyy ihan samanlaisia elementtejä, liehuhousuja ja röyhelöpaitoja eri väreissä ja kuoseissa!

 15. Ek sanoo:

  Hei mun on pakko kommentoida luettuani tän ihmeellisen kommenttiketjun täällä.

  Ensinnäkin, kiitos, että jaat asukuvia. Just sellaisena millaisena susta on hyvä. Sehän vaan toimii just niinkuin pitää kun ja jos jengi on erimieltä ja pukis itse toisin. Eiks näiden idea oo nimenomaan inspiroitua?

  Ja toiseks, sun uusin postaus (minut itseni kanssa) on loistava! Ja voi kun jokainen nuori äiti lukis sen eikä todellakaan yrittäs olla muuta kuin on, se on paras esimerkki lapsille jotka imee nää jutut kuin pesusienet.

  Mä ainakain tykkään siitä millainen oot somessa, keep going! Tuskin oon ainut.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.