Tämän hetken 6 kosmetiikkalempparia

01.09.2018

Mä teen harvoin postauksia kosmetiikasta – ehkä siksi, että niin monet kosmetiikkabloggaajat tekevät ne paremmin, ja ammattimaisemmin, kuin minä. Kosmetiikka ei ole mun ominta alaa, se ei valtaa suurta osaa mun arjesta, enkä ehdi testaamaan kovin monia tuotteita. Lisäksi mun tuotteiden testailua rajoittaa hajusteherkkyys: mä saan monesta tuoksusta migreenin. Nykyään pelkään testata tuotteita, koska jo yksi nuuhkaisu voi laukaista mulla migreenin samantien. Pystyn edelleen käyttämään joitakin tuoksullisia tuotteita, sellaisia joita olen käyttänyt pitkään ja nenä on tottunut. Mutta toiset tosiaankin voivat laukaista aurallisen migreenin ihan hetkessä, ja se on tosi ikävää. Siksi kyselen nykyään tosi paljon kysymyksiä myyjältä/tuotteen edustajalta tuoksusta jo ennen kuin uskallan ostaa tai avata jotain purkkia.

Lähes kaikki eteeriset öljyt on mulle ihan no-no, vaikka ne luonnontuoksuja ovatkin. Niissä on vain niin hurjan voimakas tuoksu, että en pysty käyttämään. Eli jos vaikka shampoo sisältää eteerisiä öljyjä, tiedän jo valmiiksi, että en halua avata purkkia. Ei vaan ole sen arvoista, vaikka kyseessä muuten olisi kaikkien hehkuttama upea kulttituote.

Tässä tulee nyt kuitenkin kuusi mun omaa tämän hetken kosmetiikkalempparia, jotka mun nenä kestää ja joita säännöllisesti käytän.

1. Living Proofin Prime Style Extender Hiuksille

Sain ekan purkin tätä testiin Living Proofilta, ja tokan purkin ostin itse, koska ihastuin siihen niin paljon. Tämä hiusten oma ”Primer” pitää tukan puhtaana pidempään, siloittaa hiuksen pinnan ja nopeuttaa kuivumista, mun kokemuksen mukaan siis. Vähän kuin kasvojenkin primerit tekevät hyvän pohjan meikille, pidentävät meikin kestoa ja siloittavat ihon meikin alle, niin tämä tekee oikeasti saman hiuksille. Tätä voi käyttää sekä silloin kun antaa tukan kuivua itsekseen, että silloin kun föönaa ja tekee kampauksen. Toimii joka kerta!

2. St. Tropez Gradual Tan In Shower asteittain päivettävä itseruskettava (saatu testiin blogin kautta).

Tätä siis nimensä mukaisesti käytetään ”In shower” suihkussa. Ja siksi tämä on P-A-R-A-S ikinä! Mun edellinen lemppari oli saman merkin 1 minute Pre-shower, joka levitettiin ennen suihkua ja siinä oli yhden minuutin vaikutusaika, jonka jälkeen sen sai pestä pois. Mutta tää on vieläkin lempparimpi, vaikka tässä on ”hurja” kolmen minuutin vaikutusaika.

Tämän kanssa toimitaan siis niin, että käydään ihan normaalisti suihkussa, ja sitten levitetään tämä voide märälle iholle suoraan, annetaan vaikuttaa kolme minuuttia ja huuhdellaan pois. Väristä tulee tasainen ja kaunis, ja tässä ei ole liian voimakasta hajua käytettäessä tai kuivuessa. Tämä ei tietenkään tahraa mitään vaatteita tai tyynyliinoja eikä jää tahmaista tunnetta, koska se tuote pestään pois iholta sen kolmen minuutin imeytymisajan jälkeen. Mä voin rauhassa pukea vaikka valkoisen mekon heti suihkun jälkeen, vaikka olisin käyttänyt tätä. St. Tropez on ollut mun luottomerkki itseruskettavissa jo monta vuotta, mutta tämä tämän vuoden uutuus on ylittänyt kaikki aiemmatkin onnistuneet kokemukset.

3. La Cure Dead Sea Mineral Salt Soap (saatu testiin Lifen brand ambassadorina).

Jordanialaisen La Curen kuolleen meren suolasaippua on tarkoitettu sekä kasvojen että vartalon ihon hoitoon. Mä oon hoitanut sillä mun selän ihoa, sillä mulla on puhjennut selkään kauhea näppyläinvaasio imetyksen lopettamisen myötä. Tämä saippua on ollut tosi hyvä, ja oon kokenut, että se on auttanut kuivattamaan näppyjä nopeammin.

4. Evolve Hyalurone Serum hyaluronihapposeerumi (saatu testiin Lifen brand ambassadorina).

Tämä luonnonkosmetiikan hyaluronihappovalmiste sisältää 200mg hyaluronihappoa pulloa kohden, ja mä tykkään käyttää sitä aamuisin meikin alla. Se kosteuttaa ja tuntuu ihanan raikkaalta, sekä imeytyy nopeasti. Ehdottomasti mun lemppari!

5. St. Tropez Gradual Tan Tinted Moisturizer

Ihan uskomaton tuote! Se on sekä asteittain päivettävä itseruskettava, sävyttävä kosteusvoide ja primer. Se siloittaa ja kosteuttaa ihon pintaa meikin alla tai sitä voi käyttää sävytettynä kosteusvoiteena, ja myös päivettää asteittain. Tää oli kesällä yksi mun lempparituote, jota käytin erityisesti silloin, kun en levittänyt kasvoille mitään muuta meikkipohjaa. Mulla kuluu kasvoista ”oikea” rusketus tosi nopeasti, joten tällä sai hyvin tasoitettua naaman värieroa muuhun kroppaan.

6. Lancome Teint Miracle -meikkivoide

Mun luottotuote jo monen vuoden ajalta. Mä käytin teininä monen vuoden ajan vain ja ainoastaan Lancomen meikkipohjia. Sitten kun aloin elää opiskelijaelämää ja maksoin itse omat meikkini, siirryin muutamaksi vuodeksi markettimeikkeihin. Sitten aloin pikkuhiljaa etsiä uutta laatumeikkivoidetta, ja kokeilin vaikka mitä kalliimpia ja edullisempiakin merkkejä. Sen jälkeen kun löysin uudelleen tieni Lancomen meikkipohjien pariin, en ole kertaakaan edes halunnut kokeilla mitään muita. Teint Miracle on vaan B E S T! Pysyy ja pysyy, ja sulautuu ihoon ihanasti.

Sellaisia kosmetiikkalemppareita tällä hetkellä! Nämä on nousseet mun suosikeiksi tän vuoden aikana, ja näitä oon suositellut kaikille kavereillekin. Mitkä on teidän kosmetiikkalemppareita tällä hetkellä?


13 Responses to “Tämän hetken 6 kosmetiikkalempparia”

 1. Anna sanoo:

  Tuo Lancome Teint Miracle myös ehdottamasti mun suosikki, aivan huippu tuote!! Nyt en oo sitä vielä raskinut ostaa, kun edellinen loppui (oon äippälomalla). Tyydyn nyt vähän aikaa markettimeikkeihin, mutta tuo kyllä mun ehdoton ali Time suosikki! 🙂

  Ja toinen mun suosikki on yks ripsari L’oreal Volume Million Lashes Waterproof , aivan huippu. Ei tahraa, eikä varmasti valu vaikka ois sää mikä tahansa (veden kestävä). Ja tekee ripsistä tuuhean näköiset ripsien taivuttajan kanssa 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Se on kyllä ihan mahtava, toivottavasti sen reseptiä ei ikinä muuteta tai valmistusta lopeteta! 😀 Voi vitsi, tota ripsaria en ookaan kokeillut, mut kiitos vinkistä! Ehkä kokeilen sitä seuraavaksi! 🙂 Ihanaa päivää sinne <3

 2. Elina sanoo:

  Mistä tota Living proofin primeria saa ja minkä hintaista se on?

 3. Nimetön sanoo:

  Hei!

  Laitan tämän uusimpaan postaukseen, jos et niin paljoa lueskele vanhempien postaksien kommenttiosiota. Eli siis, olisi ihanaa jos tekisit jonkinlaisen yleisluotauksen sun vaatekaappiin. Tunnen itseni välillä shopaholiciksi ja hamstraajaksi. Olisi kiva kuulla sun ajatuksia kulutuksesta ja muodista ja siitä, kuinka kaikki onnistuu käytännössä. Minusta tuntuu, että monilta bloggaajilta jopa odotetaan uusia vaatteita ja asusteita esiteltäväksi ja trendien kommentointia.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hei kiitos paljon postaustoiveesta, mä tekisin ihan todella mielelläni postauksen omasta vaatekaapistani! <3 IHANA toive! Mulla on yksi postaus tulossa aiheeseen liittyen jo (kulutukseen), mutta tuo vaatekaapin käytännön puoli voisi olla hyvää jatkumoa sille 🙂 Ihanaa päivää sinne ja kiitos vielä!

 4. Jensku sanoo:

  Saanko antaa postaustoiveen, ois mahtava lukea tiaran synttäreistä, tai oikeastaan niiden järjestelystä! Mm miten rajaatte kavereiden määrän, monta kaveria saa kutsua, mitä tarjottavia, teetkö itse vai ostatko valmiina, miksi juuri nämä tarjottavat, miten annatte kutsut, onko synttäreillä ohjattua toimintaa vai vapaata leikkiä, yms,mitä nyt tuleekaan mieleen 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos paljon postaustoiveesta! <3 Kaverisynttärit oon aina pitänyt täysin yksityisenä juttuna, eli niistä ei tuu koskaan mitään materiaalia blogiin. Mutta voin hyvin kirjoittaa yleisen vinkkipostauksen kaverisynttäreiden järjestämisestä, mikä ei liity suoranaisesti kenenkään meidän lapsen synttäreihin! 🙂

 5. Milla sanoo:

  Ääh en yleensä tykkää tälläsistä postauksista saati innostu ostamaan mitään, mutta noi st tropezit kuulosti niin kivoilta että varmaa pakko testata onko liian hyvää ollakseen totta 😀 Tykkään rusketuksesta mutta vihaan sitä tyypillistä ir hajua, ja melanoomariskin takia en uskalla grillata itteeni solkussa tai auringossakaan pakollista enempää..

  Hyvää syksyä teille, en ahkeraan jaksa kommentoida mutta tykkään blogistasi kovasti! 🙂 Yks harvoista mitä tulee enää seurattua

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No siis mäkään en oo yleensä mikään kosmetiikkafani, enkä koe aihetta sellaiseksi josta usein osaisin jotain sanoa, mut näistä halusin nyt vinkata! 😀 Siis mä tykkään sikana noista!

   Kiitos paljon kommentista & kauniista sanoista, ja ihanaa syksyä sinne myös <3

 6. Nimetön sanoo:

  Tuoksut ovat hankalia!
  On hurjaa, miten jo lapsille suunnattuja tuotteita hajustetaan todella voimakkaasti.
  Itse en ole mikään kosmetiikkafriikki, mutta huomaan siirtyväni aina vaan lähemmäs noita luonnollisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi pajunkuorishamppoo on ihan lemppari. Sitä testattiin alunperin siksi, että sen sanotaan olevan luonnollinen täitartuntojen torjuja. Mutta huomattiin käypn myötä, kuinka hyvin puhdistaa, joten vakiintui ihan ykköstuotteeksi koko perheelle.

 7. Myy sanoo:

  Olipa kiva postaus! Kärsin aivan samasta ongelmasta enkä itsekään vaihda lempparituotteitani ihan hevillä muuhun. Kokeilut on aika lailla pois laskuista. Viimeksi en saanut saman merkin deodoranttia, jota oon vuosia käyttänyt. Tuskanhiki melkein tuli jo kainaloihin, kunnes muistin saaneeni joskus laivatuliaisina yhden Lancomen dödön. Ajattelin, että se varmaan sopii, kun sopi silloin aikoinaankin. Ja sopihan se! Olisi ollut varsin ikävä jos ei olisi käynyt, ei ole ihan halpaa ostaa ja kokeilla vaan todetakseen, että parin päivän migreeni ja tuote roskiin.

  Tee ihmeessä joskus toistekin tällainen, vaikka et kosmetiikasta niin paljon halua postaillakaan. Hiustuotteista olisi kiva saada vinkkejä! Shampoo, hoitoaine, latvasuoja ainakin!

 8. Saltsa sanoo:

  Moikka! Osaatko sanoa, että sopiiko tuo itseruskettava imetyksen aikana? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.