Farkut & neule

22.09.2018

Alkuvuodesta lupasin, että pukeudun tänä vuonna rohkeammin, ja koitan välttää niitä ainaisia turva-asuja, kuten farkkuja ja neuletta. Päätin silloin, että vain joka toinen asu jonka blogissa jaan, saa olla farkut & neule -yhdistelmä. Tässä tulee kuitenkin ensimmäinen farkut & neule -postaus sitten viime tammikuun. Aika pitkä tauko eikö vain? Olen yllättänyt itsenikin tällä, sillä tämä on toiminut oikeastaan paremmin kuin ikinä osasin kuvitella. Olen ihan oikeasti haastanut itseäni pukeutujana, kokeillut aivan uudenlaisia asuyhdistelmiä, ja tutustunut paremmin omaan tyyliini. Joskus farkut ja neule on kuitenkin ihan paikallaan, onhan se oikein kelpo asu.

Olen ylpeä siitä, että olen oikeasti kiinnittänyt enemmän huomiota vaateyhdistelmiin, enkä vaan aina valinnut sitä helpointa vaihtoehtoa, joka on aina päällä. Olen löytänyt ihan uusia luottovaatteita, sellaisista vaatekappaleista, joita en olisi ennen edes uskaltanut pukea päälleni. Olen verhonnut itseni sinapinkeltaiseen neuleeseen mekon kanssa, ja monta kertaa myös siniseen röyhelöiseen kukkamekkoon. Ne ovat aika kaukana siitä mustavalkoharmaasta pillifarkut-neule-tennarit -kombosta, johon ennen aina turvauduin.

Tämä asu oli mun päällä eräänä pilvisenä lauantaina, kun piipahdettiin kahvilassa ja puistossa. Nämä maiharit on todella olleet juuri niin kovassa käytössä kuin ounastelinkin, ja näyttävät edelleen hyvältä, eli ovat kestäneet lähes päivittäistä käyttöä. Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, mikä on parasta. Olen ollut ne päällä puistossa, kaupassa, kauppakeskuksen avajaisissa ja fine dining -ravintolassa. Ne yhdistyvät yhtä ihanasti hulmuavaan mekkoon kuin farkkuihinkin. Nämä kengät on mukavat jalassa ja niillä jaksaa kävellä pidempäänkin.

Neule Cubus | Farkut Cubus | Kengät Zara | Laukku & Other Stories 

Mä tykkään hirveästi kontrasteista pukeutumisessa, ja esimerkiksi pörröinen neule on mun mielestä herkullinen yhdisteltävä rouheisiin maihareihin. Ne ovat niin eri maailmoista, että yhdessä niistä tulee mun silmään jännittävä yhdistelmä. Tykkäsin tässä asussa juuri siitä, että siinä oli sekä untuvaista pehmeyttä että kiiltävää ja kovaa nahkaa korukivineen.

Nämä kuvat on otettu jo ennen kun sain mun synttärilahjan, muuten mulla olisi varmaan ollut se käytössä, hah! Nämä kuvat on otettu myös ennen mun silmäongelmaa, ai että mä ikävöin ripsiväriä. Silmä voi onneksi jo tosi paljon paremmin, ja huomenna ajattelin olla rohkea ja laittaa ripsiväriä eka kertaa viikkoon, kun antibioottitipatkin sai jo lopettaa kahden oireettoman päivän jälkeen. Olihan se kyllä sellainen episodi, että ei tarvitse toiste kokeilla. Onneksi se parantui nopeasti, ja nyt olen päässyt takaisin arkeen kiinni.

Huomenna juhlitaan meidän 7-vuotiasta synttärisankaria, en malta odottaa! Ihanaa viikonloppua kaikille <3


8 Responses to “Farkut & neule”

 1. Maiharit on kyllä tosi hyvät yleiskengät. Hitsi, pitää yrittää itsekkin etsiä jostain hyvät maiharit. Mä en yläasteella muita kenkiä käyttänytkään. Siis oikeasti.

 2. hmmm sanoo:

  Hei! Edellisessä postauksessa juuri kerroit, että ostat vain laatulaukkuja ja ettei sulla ole muuta pikkulaukkua ollut minnkoffin kanssa. Mutta kuvissahan sulla on juuri musta pikkulaukku mikä ei ole merkkiä?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Heippa! En kirjoittanut että mulla ei ole muita laukkuja, vaan että EN OLE OSTANUT muita uusia pikkulaukkuja sen Minkoffin jälkeen. Kyllä mulla on useampia laukkuja, enhän ole heittänyt vanhoja laukkujani pois samalla kun olen ostanut uusia. :)

 3. Mimi sanoo:

  Moikka,
  Tosi kiva asu, juuri sellainen, josta itsekin tykkäisin tosi paljon!
  Minulla olisi postaustoive, joka heräsi etenkin edellisen asupostauksen myötä (sen jossa esittelit sokoksen vaatteita). Halusit herättää hieman keskustelua negatiivisten kommenttien tarpeellisuudesta makuasioihin liittyen, ja kovin moni tuntui kommenteissa puolustelevan suoran negatiivisen mielipiteen ilmaisemista. Minua ihmisten nettikäyttäytyminen harmittaa kovasti, ja en voi uskoa miten ilkeästi ihmiset toisilleen kommentoivat esimerkiksi keskustelupalstoilla ja miten pahasti voidaan netissä ”sanoa suoraan”. Ilmaisit itsekin haluavasi vaikuttajana herättää asiasta keskustelua ja olisi mahtavaa päästä lukemaan ajatuksiasi nettikäyttäytymisestä ja kommentoinnista kokonaisen postauksen verran! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos paljon postaustoiveesta <3 Tämä on sellainen aihe josta mä itse mielelläni kirjoittaisin, mutta joka sitten aina provosoi juurikin niitä ikävästi kommentoivia puhumaan entistä ikävämmin. Siksi sitä aihetta niin moni varmasti välttelee, minä mukaan lukien. Mutta pitää katsoa jos saisin kerättyä rohkeutta tarpeeksi :D

 4. idaaa sanoo:

  IHANAT KENGÄT!! voi vitsi, rakastuin! muutenkin tosi kiva asu, ”simppeli” ja kengät tuo just sitä jotain :-)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.