Luukku 10: Jouluinen arkimeikki

10.12.2018

*Postaus sisältää kaupallisen yhteistyön yhteydessä Lifesta saadun Boho Cosmeticsin huulipunan, sekä PR-näytteenä saatuja tuotteita Lumenelta (ripsiväri & hohtotipat) sekä Estelle & Thildiltä (2 luomiväriä, puuteri & poskipuna). 

Mä teen harvoin meikkipostauksia, mutta nyt ajattelin jakaa teille ne tuotteet, jotka mulla on tällä hetkellä päivittäisessä käytössä. Tai no ainakin melkein päivittäisessä, sillä joinakin päivinä mä en meikkaa ollenkaan. Mun meikkirutiini on yksinkertaistunut tosi paljon tässä vuosien varrella, ja tämä on sellainen kymmenen minuutin arkimeikki, jonka ehtii värkätä niinäkin aamuina, kun on tiukka aikataulu. Teinivuosina mä saatoin käyttää aamuisin jopa tunnin meikkaamiseen, joskus kauemminkin. En käsitä miten jaksoin tehdä niin joka aamu! Nykyään en saa kulumaan tuntia edes juhlameikkiin, hah. Tässä meikissä on siis 11 tuotetta ja sen tekeminen kestää kymmenen minuuttia.

1. Primer – Benefit POREfessional pore primer

Paras primer jota olen kokeillut! Mulla on tämä pieni matkakoko, koska tätä menee niin minimäärä kerralla, että iso purkki ehtisi varmaan pilaantua. Ostin tällaisen matkakokoisen Kreikasta kesäkuussa, ja se loppui siis vasta nyt joulukuun alussa. Silloin otin käyttöön tämän syksyllä laivalla ostetun matkakoon. Pore primer siloittaa ihohuokoset ja tekee ihosta ihanan silkkisen ja tasaisen. Tämän kanssa mulla pysyy tosi hyvin meikit paikallaan.

2. Meikkivoide – Lancome Teint Miracle sävy 005 beige ivoire

Mun luottomeikkivoide jo vuosien ajan, enkä vaihda! Mä käytän kesällä 010-sävyä, ja näin talvella kalpeana 005-sävyä. Levitän aina sormilla, koska en jaksa käyttää (lue: pestä ja huoltaa) mitään välineitä. Tämä meikkivoide pysyy loistavasti kasvoilla pitkänkin päivän, ja tekee ihosta silkkisen sileän. Ei peitä liikaa, mutta sopivasti kuitenkin. Mä oon tykännyt käyttää, ja mulla kuitenkin tulee välillä isojakin näppylöitä tiettyyn aikaan kuukaudesta, ja raskausaikana mulla oli poskissa myös aknea.

3. Valokynä – Yves Saint Laurent Touch Eclat

Valokynää levitän silmien alle ja tämä klassikkotuote on mun lemppari. Ei liian paksua vaan sulautuu nätisti ihoon.

4. Puuteri – Estelle & Thild BioMineral Silky Finishing Powder sävy 122 – Light Yellow (saatu)

Estelle & Thildin puuteri tekee sopivan mattapintaisen ihon, mutta ei sellaista ”maskimaista” paksua fiilistä, vaan on ihanan kevyttä. Estelle & Thildin meikit ovat sertifioitua vegaanista luomukosmetiikkaa, ja ne tuntuvat tosi hyvältä mun iholla.

5. Aurinkopuuteri – Sephora Collection Bronzer Powder sävy Anguilla

Mattapintainen aurinkopuuteri, joka antaa ihanaa hehkua ja sävyä kasvoille. Ostin tämän kesällä Kreikasta Sephoran myymälästä, ja tuntuu, että se ei ole vieläkään kulunut tyyliin yhtään, vaikka käytän joka päivä.

6. Poskipuna – Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush sävy Dusty Rose (saatu)

Estelle & Thildin poskipunassa on upea sävy, sellainen aavistuksen korallinen, josta tykkään tosi paljon. Mä aina hymyilen oikein leveästi ja levitän sitä poskipäihin isolla sudilla. Tämä tapa on opittu äidiltä lapsena.

7. Hehkutipat – Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat sävy Shimmering Dusk (saatu)

Lumenen valopisarat on olleet mulla käytössä siitä asti, kun ne tulivat markkinoille pari vuotta sitten. Taisin olla silloin juuri raskaana, kun aloin käyttää näitä, ja aina sain kuviini kehuja upeasta raskausajan hehkusta. Luulen, että se hehku oli kuitenkin näistä valopisaroista peräisin oikeasti! Onneksi ei ole tarvinnut luopua hehkusta, vaikka mahatyyppi on kasvanut jo melkein kaksivuotiaaksi taaperoksi! Levitän näitä poskipäille, kulmaluulle ja otsan sekä leuan keskelle ihan vain muutaman tipan. Sillä saa jo ihanaa hehkua kasvoille.

8. Luomivärit – Estelle & Thild BioMineral Silky Eyeshadow  sävyt Blonde & Cocoa (saatu)

Levitän liikkuvalle luomelle vaaleaa luomiväriä, ja luomivakoon vähän tummempaa. Häivyttelen isolla luomivärisudilla, mutta oikeasti en ole koskaan tiennyt mitä ihmettä oikein teen silmämeikin kanssa. Kaksi sävyä on juuri sopiva vaikeustaso mun silmämeikkitaidoille. Tykkään näistä Estelle & Thildin luomiväreistä, koska ne sopii mun herkille silmille ja ne on aivan ihanan pigmenttisiä. Ei tarvitse levittää kilokaupalla, että saa väriä.

9. Kulmageeli – Loreal Paris Brow Artist Plumper kulmakarvageeli kuiduilla

Mun luottotuote kulmille, aivan kertakaikkisen paras! Tällä saa mun vaaleista kulmista tummat ja luonnolliset. Yhdessä vaiheessa tämä oli melkein aina loppu joka kaupasta, ja testasin muitakin, mutta aina olen palannut tämän lempparin pariin. Ei ole pärjännyt ”kulmakarva-ekspertti” -Benefitin tuotteet, ei NYXin kulmageelit eikä mikään muukaan. Jo vuosia olen tätä käyttänyt, ja käytän niin pitkään kuin sitä myydään.

10. Ripsiväri – Lumene Nordic Noir Birch Black Mascara (saatu)

Tämä on paras ripsari mitä olen vuosiin testannut! Mä ostin itselleni meidän laivareissulla syksyllä Benefitin Bad Gal -ripsarin, jonka piti olla paras ikinä. Mutta se ei ollutkaan ihan niin hyvä kuin toivoin, ja etsin sille vaihtoehtoa. Mun suurin ongelma sen kanssa oli hankala poistettavuus, se kun ei tuntunut irtoavan edes vedenkestävän meikin poistoaineella, mutta kuitenkin siitä jäi väriä mun alaluomelle. MITEN?! Mutta onneksi sain testiin tämän Lumenen Nordic Noir -ripsarin, jossa on ihan loistava harja mun lyhyille ja suorille ripsille, ja joka ei varise tai tartu alaluomelle, mutta lähtee helposti meikin poistoaineella. Tällaisten suomalaisen vaaleiden suorien ja harvojen ripsien pelastus, ihan loistava.

11. Huulipuna – Boho Green Makeup sävy Desire (saatu)

Sain tämän Boho Green Makeupin punaisen huulipunan testiin Lifesta, ja se on aivan herkullisen värinen! Ranskalaisen Boho Green Makeupin meikit ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Huulipuna on edullinen ja ekologinen, ja lisäksi myös hyvä tuote. Tämä kuluu melko nopeasti huulilta, mutta ei tahmaa samalla tavalla kuin monet saman hintaiset markettimeikit, jotka leviävät myös huulten ympärille. Huulipuna on kauniin mattapintainen, täydellinen joulunpunainen sävy! Bohon meikkejä on Life-myymälöissä paljon muitakin kivoja tuotteita, ja niissä on loistava hinta-laatusuhde eettisiksi ja ekologisiksi tuotteiksi.

Sellainen arkimeikki mulla! Kyllä kai tämä menisi hyvin myös jouluaattoon, mutta saattaa olla, että lisään ripsiin vielä volyymia tekoripsillä, tai ainakin laitan eyelineria. Tästä arkimeikistä 5/11 tuotteesta on luonnonkosmetiikkaa, ja haluaisin ehdottomasti lisätä sen osuutta entisestään. Mulle saa siis mieluusti vinkkailla omia lemppari luonnonkosmetiikkatuotteita halutessaan. Toki saa vinkkailla muitakin lemppareita, jos on jotain sellaisia omaa arkea superisti helpottavia lempituotteita, jotka voisivat sopia tällaiselle satunnaisista hormoninäpyistä kärsivälle sekaiholle, joka myös kuivuu näin talviaikaan.

PS: IIK! JOULUUN ON ENÄÄ KAKSI VIIKKOA!


One Response to “Luukku 10: Jouluinen arkimeikki”

  1. Laura sanoo:

    Voi kun oot kauniina! Oon muuten etsinyt ensi viikolla oleville synttäreilleni just tollasta punaista rusettia, mistä se on? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.