Parhaat koko perheen elokuvat rentoon leffaviikonloppuun

19.01.2019


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Meille on muodostunut suunnilleen jokaviikkoiseksi tavaksi viettää aina perjantai-iltaa herkkujen ja leffan parissa, yhdessä koko perhe. Perjantaisin aloitetaan viikonloppu, ja meillä perjantai on herkku- ja leffapäivä. Viisivuotiaalla on silloin vapaapäivä, Otto on yleensä etänä ja koululainen pääsee aikaisin koulusta, joten yleensä me aloitetaan viikonlopun vietto jo hyvissä ajoin. Aina kun Oton työpäivä loppuu, lapset jo kiljuvat valmiiksi VEEEECKOSLUUUUT, koska he tietävät mitä on luvassa. Ruuan jälkeen tehdään hyvät leffaherkut, kuten vaahtokarkkikaakaota, popcorneja ja jotain hedelmiä tai marjoja ja ei kun leffan pariin koko perhe. On ihan parasta kääriytyä peittojen alle ja olla mukavissa vaatteissa ja rentoutua arkiviikon jälkeen yhdessä lasten kanssa.

Tämän kamppiksen teemana on #VIAPLAYVIIKONLOPPU ja nyt mä pääsen siis kertomaan meidän perheen parhaat leffasuosikit Viaplayn valikoimasta lasten kanssa yhdessä katsottaviksi. Ja niitähän riittää, koska Viaplayssa on tosi hyvä valikoima esim. Disneyn leffoja!

1. Lumikki

Me katsottiin tämä juuri viikko sitten perjantaileffana, ja oli jotenkin niin järisyttävä kokemus katsoa tämä lapsuuden suosikki pitkästä aikaa näin aikuisena. Ihan uskomatonta, miten 80 vuotta vanha leffa voi edelleen olla niin järjettömän hyvä. Vaikka aina sanotaan, että nykyajan lapset eivät jaksa keskittyä vanhoihin lastenohjelmiin, niin ainakaan Lumikin kohdalla ei todellakaan pidä paikkaansa. Tosin Walt Disney on kyllä sen kanssa ollut tosi paljon aikaansa edellä, ihan käsittämätöntä, että tämä leffa on tehty vuonna 1938.

2. Pocahontas

Pocahontas oli meillä juuri tämän viikon perjantaileffana, ja voi vitsit oli ihanaa katsoa se yhdessä lasten kanssa! Pocahontas oli mun lempielokuva pienenä, ja multa löytyi sekä Pocahontas-barbie, että John Smith. Molemmat löytyy itse asiassa vieläkin, ja lapset ovat leikkineet niillä vuosia tietämättä kunnolla koko tarinaa. Nyt he tietävät. Nyt he tietävät myös ihanan Meeko-pesukarhun ja Flit -kolibrin, jotka olin ihan unohtanut! Ja vitsi mikä nostalgia tuli kaikista leffan musiikeista!

3. Trolls

Trolls on vähän uudempaa tuotantoa, kuin lapsuuteni Pocahontas ja ikivanha Lumikki. Se on sympaattinen ja ihanan värikäs leffa, joka ollaan katsottu lasten kanssa ainakin pari kolme kertaa jo. Trollsit ovat hauskoja hahmoja, ja tämä on erityisesti meidän viisivuotiaan mieleen.

4. Keisarin uudet kuviot

Oton suosikki lapsuudesta, jonka mä itse näin ekaa kertaa vasta aikuisiällä, taisi olla jopa tässä kodissa! Hulvaton leffa, joka nauratti koko perhettä. Lapset haluavat katsoa sen aina uudelleen, eikä mullakaan ole mitään sitä vastaan, että aina silloin tällöin katsoo tämän uudelleenkin.

5. Ice Age 1, 2 ja 3

Niin loistavia kaikki! Ice Agessa on ihan mahtavat hahmot ja paljon sellaista läppää, joka naurattaa aikuisiakin. Sid on niin hassu ja pönttö, Manfred niin raukkeli ja Diego omalla tavallaan huippu. Näiden parissa ajankulua ei edes huomaa.

6. Mulan

Mulan oli varmaan yksi jännittävimpiä leffoja, joita lapsena näin. Me ei olla vielä katsottu sitä lasten kanssa, mutta olen nähnyt itse Mulanin useamman kerran. Se teki muhun suuren vaikutuksen lapsena, ja haluan näyttää sen myös meidän lapsille. Ehkä se onkin meidän ensi viikonlopun leffa? Tai sitten voisi pitää extra-leffapäivän vaikka sunnuntaina, meillä on ollut nimittäin sen verran aktiivinen viikko, että yksi löhösunnuntai huipun leffan parissa ei kuulosta ollenkaan huonolta.

7. Aristokatit

Mieletön klassikko vuodelta 1970, joka oli myös yksi ekoja leffoja jotka itse sain VHS:nä omassa lapsuudessani. Sitä tuli katsottua kerran jos toisenkin, mutta sen jälkeen kun luovuttiin videolaitteesta, en ole nähnyt sitä ikuisuuteen. Tämä pitää ehdottomasti katsoa myös lasten kanssa, niin hekin oppivat tuntemaan Herttuattaren, pennut ja Edgarin!

8. Coco

Coco ollaan katsottu lasten kanssa, ja se oli niin ihana ja tunteikas elokuva. Lapsetkin tuntuivat herkistyvän sitä katsoessaan. Siinä on hieno tarina ja ihan mieletön visuaalinen ilme. Ihanan erilainen piirretty elokuva, ihan toista maata kuin perinteisemmät Disney-leffat.

9. Ballerina

Ballerina kertoo nuoresta orpotytöstä, joka haluaa balettitanssijaksi ja pääsee arvostettuun balettikouluun karattuaan orpokodista parhaan ystävänsä Victorin kanssa. Elokuvassa seikkaillaan 1800-luvun Pariisissa, ja se on tosi kaunis ja hieno leffa.

10. Peter Rabbit (Viaplayssa 29.1.)

Beatrix Potterin klassikkon pohjalta tehty elokuva, joka kertoo kapinallisesta Petteri Kaniinista ja hänen sisaruksistaan, jotka asuvat Mr. McGregorin puutarhassa. Me vuokrattiin tämä joskus viime vuoden puolella, ja tykättiin tosi paljon. Ihanaa, että se tulee Viaplayhin, niin sen voi katsoa uudelleenkin.

Sellaiset 10 leffaa! Tätä listaa tehdessä tuli kyllä niin fiilis alkaa viettämään leffailtaa, että me taidetaan nyt Oton kanssa alkaa katsomaan jotain super hyvää! Vaikka mä tässä listasin nyt näitä perheleffoja, on Viaplayssa paljon hyviä sarjoja ja leffoja myös aikuisille. Sinne on esimerkiksi nyt tammikuussa juuri tullut The Blacklistin 6. kausi, X-Filesin 11. kausi ja upouusi scifi-sarja nimeltä The Gifted. Seuraavan kuukauden sisällä on tulossa myös aika hyviä leffoja, kuten Ant Man and The Wasp (15.2.) ja Tully (1.2.).

ARVONTA: VOITA 2kk ILMAISTA VIAPLAYN KATSELUAIKAA!

Kolme onnekasta voittaa itselleen (tai kaverille annettavaksi) koodin, jolla saa 2kk ilmaista Viaplayn Sarjat & Leffat  -katseluaikaa.  Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen miten itse viettäisit #VIAPLAYVIIKONLOPPUa ja kenen kanssa. Osallistumisaikaa on 26.1. klo 23.59 asti ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä 3 voittajaa. Arvonnan tarkemmat säännöt löydätte TÄÄLTÄ.


112 Responses to “Parhaat koko perheen elokuvat rentoon leffaviikonloppuun”

 1. jannna sanoo:

  Mun Viaplay-viikonloppu olisi pyjamabileet ystävien kanssa, dokumentteja ja hömppäelokuvia katsellen, sekä herkkuja syöden 🙂

 2. Johanna sanoo:

  Viettäisin leffaviikonloppua ehdottomasti mieheni kanssa sipsiä ja limua nautiskellen.

 3. niina sanoo:

  Ehdottomasti lasten kanssa pidettäs leffapäivä jonkun ihanan klassikon, kuten Pocahontasin, parissa! 😊

 4. Nelli sanoo:

  Perheen kanssa varmasti! Koska just tuli katsottua yhdessä uusi Jumanji, joka nauratti ihan hirveesti!

 5. AnneP sanoo:

  Oman perheen kanssa leffoja katsottaisiin ja herkuteltaisiin 🙂

 6. Hanne sanoo:

  Samoin kuin tekin eli perheen kesken herkutellen😍

 7. Paula sanoo:

  Ehdottomasti greyn anatomia maratooni ja paljon herkkuja 👌

 8. Jjenn sanoo:

  Viettäisin leffaviikonloppua lapsuudenystävien kanssa herkutellen koska nähdään ihan liian harvoin ja lapsena aina katsoimme elokuvia kun yökyläiltiin 💕

 9. Sanni L sanoo:

  Miehen kanssa vietettäisiin viaplayviikonloppua sen jälkeen kun poika on mennyt nukkumaan.❤️

 10. Sanni Sirkiä sanoo:

  Viaplay lasten kanssa kuulostaa hyvältä vaihtelulta kun muuten mennään pää kolmantena jalkana paikasta toiseen 🙂

 11. Jenna sanoo:

  Viettäisin viikonloppua parhaiden ystävieni kanssa leffoja katsellen ja samalla herkutellen. 🙂

 12. Nanni sanoo:

  Meidän viikonloppuna iltapäivällä katsottaisiin lasten kanssa (klassikko) aristokatit. Illalla lasten mentyä nukkumaan katsotaan ehdottomasti blacklist, jonka uusin kausi näkyy ainoastaan viaplaystä! 😍

 13. Sini sanoo:

  Omassa seurassa luultavasti. Kahtosin aivan mahtavan leffan kuten Coco ja hyräilisin lauluja loppu viikonlopun (vuoden)

 14. Ilona sanoo:

  Nashville-maratoni ja Aristokatit kuuluisi mun ja kavereiden viikonloppuun! 😍

 15. Mira sanoo:

  Olen juuri aloittanut vuorotyöt ja lapset aloittivat päivähoidon, olisi aivan mahtavaa päästä nauttimaan kunnon leffailloista tai vaikka aamuista lasten kanssa vapaapäivinä!

 16. Milla K sanoo:

  Minä viettäisin viaplayviikonloppua ystävien kanssa rentoutuen, unohtaen opiskelustressit ja herkutellen 🙂

 17. Emmi sanoo:

  Siskon lasten kanssa. ❤️ Meillä on tapana pitää kerran kuukaudessa peli-ilta, jolloin pelataan lautapelejä niin kauan kuin jaksetaan, nyt voitais kyl ottaa leffa ilta lisäks rutiineihin viikonloppuisin 😍

 18. Laura sanoo:

  Olisi kyllä ihana katsoa pitkästä aikaa ne lapsuuden leffat kuten Aristokatit ja Lumikki, jotka multakin löytyi vhs:nä ja joita ei siksi enää tule katsottua. Myös jonkun ihanan sarjan aloittaminen kuulostaa kyllä hyvältä. Olisi ihana vain löhöillä yhdessä poikaystävän kanssa, kun arkena yhteistä aikaa ei aina meinaa löytyä.

 19. Janika sanoo:

  Perheen kanssa leffoja katsoen 🙂

 20. julia sanoo:

  Ehdottomasti perheen kanssa!:) Sovittiin juuri tänään, että seuraavan leffaillan yhteydessä yövymme olohuoneen lattialla:) Esikoinen odottaa ensiviikkoa kovasti:)

 21. Piia sanoo:

  Lapsille näyttäisin juuri niitä omia lapsuuden (Disney) suosikkeja.

 22. Anna sanoo:

  Joko koko perheen kesken leffailta tai miehen kans kahestaan 🙂

 23. JaanaK. sanoo:

  Ensin lapset sais jokainen valita oman suosikkinsa ja illalla voisin käpertyä miehen kainaloon katsoon jotain jännää leffaa.

 24. Iina sanoo:

  Leffa viikonloppu alkaisi perjantaina koko perheen yhteisellä leffalla herkkuineen ja lauantaina lasten mentyä nukkumaan miehen kanssa joku hyvä leffa draamaa, kauhua tai komediaa.

 25. Saija sanoo:

  Miehen kanssa leffamaraton ehdottomasti. ❤️

 26. Enna sanoo:

  Mun leffaviikonloppu olisi ehdottomasti oman miehen kainalossa herkkujen kera❤ mies asuu Afrikassa eikä ole nähnyt esim Disneyn Mulania lapsuudessaan joten se olisi ekana listalla ja tietenkin myös se kakkososa!😁

 27. Anne sanoo:

  Perheen kanssa, mies ja 2 lasta. Ja 3v tytön kans vois pitää iha tyttöjen leffahetken 🙂

 28. Essi sanoo:

  Päivällä voitais kattoa koko perheellä lasten päättämä leffa herkkujen kera ja sitten illalla miehen kanssa joku aikuiseen makuun sopiva leffa :).

 29. Jenny sanoo:

  Perheen kans katottais joku lasten leffa ja paljon herkkuja ja popparia!👌😍

 30. heidisusanna sanoo:

  Oman perheen kanssa. Neljävee on innostunut elokuvien katselusta ja siinä on jotain ihanaa tunnelmaa katsoa leffoja yhdessä ja luoda pieniä omia perinteitä asian ympärille.

 31. R sanoo:

  Poikaystävän kanssa katsottaisiin, löytyisi varmasti molemmille kiinnostavia leffoja.

 32. Jenni sanoo:

  Olisi ihan huippua! Miehen kanssa viettäisin leffojen parissa viikonloppua meidän 1v:n nukkuessa. Sohvannurkka, hyvä leffa ja loistava seura, ei huono 😊

 33. Rose sanoo:

  Sisarusten kanssa olisi ihana viettää nostalginen leffailta! Yhteistä aikaa ja joku lapsuuden suosikkileffa. 🙂

 34. Lotta sanoo:

  Lähtisi just noi Disney klassikot pyörimään! Sekä kasa irttareita, sipsiä ja popparia! 🙂

 35. Danilla sanoo:

  Me rauhotuttais koko poppoo viikonloppuna sohvannurkkaan, 5-vuotiaan lemppariherkkujen poppari ja hedelmäkulhojen kanssa katselemaan Disney klassikoita 🙂

 36. Jossuu sanoo:

  Mun viikonloppua vietettäis perheen kesken kattellen jotain leffoja jotka ois tarpeeks hömppää.

 37. Annak sanoo:

  Kaverit kasaan, hyvää ruokaa ja herkkuja sekä leffamaratooni! Kuulostais kyllä hyvältä 🙂

 38. Vaulaa sanoo:

  Mulan olis ensimmäisenä katsottavien listalla lasten kanssa! Myös muutaman sarjan voisin katsoa loppuun, mitkä jääneet itsellä kesken.

 39. Juulia sanoo:

  Perheleffoja lasten kanssa 💙💙

 40. Sande sanoo:

  Mun Viaplay-viikonloppuun kuuluu joku hyvä elokuva äidin tai parhaiden ystävien kanssa ❤️

 41. Emssu sanoo:

  Nykyään lauantain kohokohta on blacklistin uusi jakso! 😍

 42. Erika sanoo:

  Viikonloppu menisi grayn anatomiaa katsellen, niin kuin tähänkin asti 😀

 43. Lissu sanoo:

  Saako/jaksaako teidän taapero katsoa noita leffoja?

 44. Ella sanoo:

  Me katsottaisiin siskojen kanssa hömppäleffoja ja Greyn anatomiaa,jota Viaplayssä on kuulemma 14 kauden verran 😍😍

 45. Lotta sanoo:

  Just nyt menis viaplay-viikonloppu kuumeisen taaperon kanssa että molemmat saisi levätä, äiti ja lapsi..

 46. Hanna sanoo:

  Viettäisin kotisohvalla miehen kans täysin rentoutuen, herkutellen ja peiton alla, kun meidän pieni vauva on untenmailla 🙂

 47. Lilianna sanoo:

  Perheen kanssa viettäisin leffailtoja sipsien ja namien kera 😊

 48. Tiina sanoo:

  No eka tietty lasten kanssa lastenleffoja katsellen. Sitte kavereiden kanssa rentoa viikonloppua elokuvan ja herkkujen parissa!

 49. Aino sanoo:

  Viettäisin Viaplay-viikonloppua perheen kanssa! Päivällä lasten kanssa joku leffa, illalla vois kattoo miehen kanssa kahdestaan jonku leffan 😊

 50. Anna sanoo:

  Tälläkin viikolla on ollut kuusi työpäivää, joten mikä olisikaan parempaa kun pitkän viikon jälkeen heittäytyä hyvän elokuvan maailmaan ja syödä vähän leffaherkkuja! Kotona omissa villasukissa miehen kanssa olisi parasta viettää elokuvailtaa, kenties katsottaisiin juuri tuo the Wasp -elokuva. 🙂

 51. Sanni sanoo:

  Voisin viettää useammankin viaplay-viikonlopun; sellaisen jossa linnouttautuisin yksin sänkyyni läppärin ja sipsipussin kanssa ja katsoisin suosikkihömppäleffojani ja sellaisen jolloin koottaisiin kaverit koolle, tehtäisiin pizzaaja katsottaisiin kaikkien lapsuuden disneyleffasuosikkeja

 52. Cami sanoo:

  Mun #viaplayviikonloppua viettäisin kotona perheen kanssa! Lempparisarja lapsille siellä onkin, pipsa possu❤️
  Yksin sitten katselen greyn anatomiaa!

 53. Nea sanoo:

  Aivan ihania kuvia teillä 😍 en malta odottaa että oma elämäntilanne on sellainen, että voi alkaa perustaa oman pienen perheen. ❤️ Tällä hetkellä viettäisin viaplay-hetket yksikseni rauhoittuen arjen hulinalta, tai sitten voisin pyytää parhaan ystävän mukaan, jotta saataisiin nauraa taas yhdessä!

 54. Heidi sanoo:

  Viettäisin viaplayviikonloppua kavereiden kanssa ja hyvän ruuan parissa, tai sitten yksin jotain sarjaa katsellen.

 55. Helena sanoo:

  Oman perheen kanssa viettäisin laatuaikaa.

 56. Mirka sanoo:

  Miehen kanssa rauhotuttais viikonlopun viettoon viikon töiden päätteeksi, sopivasti herkkuja ja viaplaysta jännitystä tai Disney-maratonkin kelpais:)

 57. J sanoo:

  Miehen kanssa katsottais jotain uutta sarjaa.

 58. Taru sanoo:

  Miehen kanssa vietettäisiin rento viikonloppu ennen kiireistä kevättä ja kesää 🙂

 59. Ilona sanoo:

  Viaplay leffailtaa viettäisin ystävien ja herkkujen kanssa tottakai 🙂

 60. Anniina sanoo:

  Lasten kanssa katsottais ehdottomasti elokuvia ! Ekana Mulan ja Coco, koska niitä ei olla vielä nähty. ☺️

 61. Henna sanoo:

  Katsoisin läheisen sukulaislapsen kanssa jonkun Disneyn klassikon 🙂

 62. RR sanoo:

  Meillä on kome samanikäistä poikaa kuin teillä tytöt, ja heidän kanssaan rentouduttaisiin..Olisi kiva katsella noita samoja leffoja, mitä itse on omassa lapsuudessaan katsellut 🙂

 63. Jonna sanoo:

  Poikakaverin kanssa katsottaisiin 🙂 leffat ja sarjat olisi ihana katsoa missä vain ja milloin vain.

 64. Elli sanoo:

  Mun #viaplayviikonloppu olisi rento leffailta hyvän ystävän kanssa, herkkuja syöden sekä jotain romanttista komediaa katsellen! 🙂

 65. Laura sanoo:

  Katselisin kotisohvalla miehen kanssa muutaman klassikkoleffan vähemmäksi bucket listiltä. 🙂

 66. Katja sanoo:

  Perheen kanssa leffailta❤️

 67. Mirmir sanoo:

  Ensin katottais 4-vuotiaan kanssa jotain, ehkä noita sinun mainitsemiasi ja sitten miehen kanssa illalla leffa yhdessä. Olis aivan täykkyä! 🙂

 68. Franseska sanoo:

  Mun viaplayviikonloppuun kuuluisi varmasti muutama mahtava disney leffa ja sitten joku teinisarja, esim vamppyyripäiväkirjat! Nauttisin leffoista kavereideni kanssa ja tietenkin leffaherkut olisivat menossa mukana 🙂

 69. monskii sanoo:

  Viaplay ohittanut jo netflixin meillä, niin hyvää sisältöä!

 70. Jenni sanoo:

  Koko viikonloppu sohvannurkassa, miehen kainalossa, unohtamatta leffaherkkuja! 😍

 71. Jasmin sanoo:

  Miehen kanssa ehdottomasti Blacklist-maraton! Ollaan meidän tapaamisen alkuvaiheissa katsottu tästä ekat kaudet ja tykättiin todella paljon. Kylkeen vielä dippivihannekset ja kokista niin avot!

 72. Ida sanoo:

  Rentoutuisin pitkän työputken jälkeen! Vaikka olenkin unelma ammatissani hoitamassa vanhuksia niin kyllä se kuluttaa todella paljon henkisesti kun mummot kyselee kotiinpääsyä aina viiden minuutin välein, vaativista omaisista puhumattakaan! 😊

 73. Ella sanoo:

  Siskon kanssa katsottaisiin elokuvia ja syötäisiin herkkuja samalla 🙂

 74. Tuija sanoo:

  Perheen kanssa katsottasi perheleffoja ja iltasin puolison kanssa jotain hyviä sarjoja/elokuvia 😊

 75. Maarit sanoo:

  Me vietettäisiin pääasiassa koko perheen leffailtoja meidän 3v ja 7v poikien kanssa. Sun listalta pääsisi useampikin leffa kera herkkujen katseluun 😍

 76. Elina sanoo:

  Viettäisin viaplay-viikonloppua katsomalla jonkin komediaelokuvan mieheni kanssa.

 77. Essichka sanoo:

  Viikonlopun viettäisin puolison kanssa. Leffoja ei voi katsoa ikinä liikaa 🙂

 78. Lilli sanoo:

  Mahdollisimman mukavat ja löysät vaatteet, lempipeiton alla ja tuntitolkulla samassa asennossa! Puolisokin mahtuu viereen 🙂

 79. jiip sanoo:

  Viettäisin yksin. Saisin rauhassa makoilla sohvalla kietoutuneena pehmeään täkkiin ja katsoa kunnon sarjamaratoneja!

 80. Sonja sanoo:

  Mun Viaplay-viikonloppu koostuis ehdottomasti Greyn anatomiasta ja herkuista, tulis kyllä niin tarpeeseen 😀

 81. Sanni sanoo:

  Juurikin noiden Disney-klassikoiden parissa voisin viettää aikaa ystävien tai pikkusiskojen kanssa, tai ihan vain itsekseni, jolloin saisin rauhassa hoilata biisien mukana! 🎶 Vinkkinä vielä, että alkuperäinen Maija Poppanen löytyy myös Viaplaysta 😍

 82. Krista sanoo:

  Ensin lasten kanssa herkkuja syöden joku disney-leffa ja myöhemmin illalla miehen kanssa joku komediapläjäys 🙂

 83. Lukija sanoo:

  Hei!

  Tämä kommentti ei liity tähän postaukseeb mutta voisitko tehdä postauksen teidän lasten ruutuajasta, eli esim kauanko saa olla puhelimel tabletil etc. ja katsoa televisiota

 84. Anne sanoo:

  Pitäisin varmaan pikkuserkkujen kanssa tyttöjen iltaa 😀

 85. AnnikaK sanoo:

  Ihania kuvia! <3 Pidettäisiin Star Wars -maraton miehen kanssa. 🙂

 86. Maiiiiju sanoo:

  Ehdottomasti juuri niin kuin te eli perheen kesken! Meidän 5v esikoinen rakastaa perheen leffahetkiä ja tuo pian 2v kuopus alkaa jo vähän jaksaa keskittyä. Eiköhän sieltä illaksi löytyisi jotain vaan meille vanhemmillekin 👍

 87. Noksu sanoo:

  Raskauspahoinvoinnin takia sohvalle muuttaneena tämä tulis tarpeeseen! Mies kainaloon ja leffamaraton, herkuksi mehujäätä😅

 88. Riina sanoo:

  Ehdottomasti joku sarjamaraton miehen kanssa. Jokunen Disney classikko menisi myös !

 89. Ely sanoo:

  Lasten ja miehen kans vuorotellen 👍

 90. Julia sanoo:

  Jonkun hyvän sarjan aloittaminen rakkaan kanssa ja sitten katseltaisiin leffoja herkutellen

 91. Airi sanoo:

  Disneyn klassikkoja perheen kanssa, tämän haluaisin niin voittaa, ei ole meillä koskaan ollut vielä.

 92. Henna sanoo:

  Sarjoja, yksin ja mieheni kanssa, lapsille sitten omat ohjelmat noista laajoista valikoimista.

 93. Petri sanoo:

  Perheen kanssa, myös toiminta elokuvia katselen yksinkin.

 94. Pirre sanoo:

  Kolmen tyttäreni kanssa, herkkuja ja ainakin Coco pitäisi nähdä 🙂

 95. Minna sanoo:

  Siskon kanssa katsottaisiin disney klassikoita, ja ehdottomasti pocahontas ja aristokatit, jotka on oman lapsuuden suosikkeja enkä tiennyt, että nämä löytyy viaplaysta! ihanaa!!

 96. Ansku sanoo:

  Lapsuuden klassikot ja uutuudet menisi listalle perheen yhteiseen elokuvailtaan herkkujen kera.

 97. jossu sanoo:

  Viettäisin sen mieheni kanssa lämpimään peittoon kääriytyneenä syöden samalla kaikkia
  mahdollisia herkkuja. Katsottaisiin tod.näk toimintaleffoja tai komediaa, joissa voi laittaa kunnolla aivot narikkaan.

 98. Sinna sanoo:

  Mieheni ja koiramme kanssa herkkuja syöden <3

 99. Marika sanoo:

  Kohta äityisvapaille jääneenä tulisi niin ihanaan saumaan katsoa mitä viaplay tarjoaa taaperon ja miehen kanssa <3 netflix alkaa olla jo koluttu läpi!

 100. Katja sanoo:

  Kavereiden kanssa nollattais viikko ja katottais toimintaleffoja, tietysti leffaeväänä popparia!

 101. K-R sanoo:

  Ehdottomasti ensin lasten kanssa elokuvia. Netflix alkaa olla kahlattu läpi lauantaileffojen suhteen.
  Sitten aikuisten kesken sarjoja, varsinkin Blaclistin uusi kausi olisi kiva päästä katsomaan. Eli lasten kanssa koko perheen elokuvia ja miehen kanssa laatuaikaa sarjojen ja leffojen parissa.

 102. Iina sanoo:

  Myö vietettais uusioperheen kanssa leffaviikonloppuja herkkuja syöden ja kaikki saman viltin alle kääriytyneinä. Netflix on meilläkin jo koluttu läpi..

 103. Reetta sanoo:

  Viettäisin katsomalla just jonkun lastenleffan, ehkä kaksikin ja syömällä herkkuja. Varmaan yhdessä siskojen kanssa 🙂

 104. Sanna sanoo:

  Ei vitsi, nyt musta taitaa tulla mainonnan uhri..! Viaplayssa on nimittäin pari elokuvaa, jotka kovasti haluaisin katsoa, mutta koskaan en ole raaskinut sitä hankkia. Mutta apua, jos sieltä löytyy noin hyvin Disney-klassikoita, mun on niitäkin ollut tarkoitus katsoa oikein urakalla mutten vaan ole vielä onnistunut saamaan käsiini! Eli ilmeisesti (ellei nyt tässä käy tuuri), taidan napata itselleni Viaplayn kokeilujakson käyntiin ja viettää leffailtaa (tai muutamaa) ihan ylhässä yksinäisyydessäni jonkin ihanan Disney-leffan tai Neiti Peregrinen eriskummallisten lasten kanssa <3

 105. Cici sanoo:

  Viettäisin leffailtaa poikaystävän kanssa ja näyttäisin sille Ice Age -leffat, joita se raukkaparka ei ole nähnyt 😀

 106. Sirpa sanoo:

  Miehen kanssa viettäisin leffailtaa ja olisi kiva löytää myös yhteinen sarja seurattavaksi.

 107. imppu sanoo:

  Kumppanin kanssa nostalginen sarjamaraton Pako-sarjan parissa ois huippua!

 108. Elina sanoo:

  Miehen kans voitais viettää. Ei olla aikoihin muka ehditty katsomaan leffoja kunnolla ja viettämään yhteistä aikaa, joten nyt vois!

 109. Yotimix sanoo:

  Ensin koko perheen kanssa ja lapsen nukkuessa käpertyisin puolison kaikkuun katsomaan vielä toisen elokuvan 😊

 110. tanja sanoo:

  Kavereiden kanssa herkkuja syöden <3

 111. Bea sanoo:

  Katsoisin vanhoja Disney leffoja <3 Ihan parhaita! Kainaloon ottaisin koiran ja toiseen popcorni kulhon.

 112. Riika sanoo:

  Ottaisin leffaseuraksi oman lapseni ja hänen serkkunsa ja syötäisiin jäätelöä ja popcornia.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.