Tuleeko mulle keltainen kausi joka kevät

19.02.2019

Mikä siinä onkin, että aina siinä vaiheessa kun päivät jo vähän pitenevät ja aurinkokin hellii aina välillä, yhtäkkiä keltainen väri alkaa tuntua tosi houkuttelevalta. Oli ne sitten keltaiset tulppaanit kukkaliikkeessä, keltainen sisustustyyny lehdessä tai keltainen villapaita vaatekaupassa, ne vetävät mua puoleensa. Olen melko varma, että tämä on mulle joka keväinen ilmiö. Keltainen kausi. Kai se johtuu siitä valon ja ilon kaipuusta pitkän talven jälkeen. Keltainen on aivan selkeä vastaisku talven harmaudelle.

Siinä vaiheessa kun ulkona alkaa olla enemmän harmaata loskaa kuin puhtaan valkeaa lunta, on aika kaivaa keltaiset kamppeet naftaliinista ja tuoda kauniita värejä maisemaan itse! Mä olen tainnut viimeisen viikon ajan vuorotella tämän keltaisen neuleen ja pari postausta taaksepäin vilahtaneen vaaleankeltaisen paidan välillä. Aina kun mietin mitä laittaisin päälle, tulee mieleen uusia tapoja yhdistellä jompaa kumpaa niistä.

Me ollaan oltu täällä Oulussa jo muutama päivä, ja täälläkin on ollut melko keväistä jo, vaikka nyt taisikin säätiedotus luvata pakkasta. Ollaan nautittu plus-asteista täysillä ja ulkoiltu oikein kunnolla. Tämän asun puin päälleni, kun me käytiin mun äidin kanssa syömässä blinilounas tänään. Olipa ihana istua äidin kanssa kahdestaan alas ajan kanssa ja jutella ja syödä kaikessa rauhassa. Helsingissä meillä on yleensä aina kunnon härdelli silloin kun äiti tulee käymään ja muutenkin touhutaan siellä enemmän koko porukalla. Yleensä äidin vierailut ajoittuvat aina niihin hetkiin, kun meillä on joko jonkun synttärit tai muut juhlat, tai sitten joulu tai joku muu ekstra-vaivaa vaativa juttu. Nyt ei ollut mitään ohjelmaa koko päivälle, muuta kuin rento ja pitkä lounas äidin kanssa, ja sen jälkeen luistelua lasten kanssa puoli päivää. Aivan ihanaa ja rentoa.

Mä pakkasin tänne Ouluun mukaan vaan yhdet kengät, nuo kuvissa näkyvät Timberlandit. Muuten olisin yhdistänyt tähän asuun ehdottomasti maiharit, mutta näillä nyt mentiin. Voin kertoa, että meidän perheen viikon tavarat ja siihen päälle viiden hengen luistelukamppeet veivät autosta sen verran tilaa, että ihan suosiolla pärjään näillä yksillä kengillä koko viikon. Ja ihan kivasti ja rennosti nämäkin menivät hameen kanssa, vaikka aiemmin mua pohditutti, että rohkenenko näitä hameeseen yhdistää.

Käytiin kuvaamassa saman ihanan talon edessä täällä Oulussa, jonka edessä kuvattiin viime kesänäkin asukuvia. Se sopi mun mielestä ihanaasti keltaisen neuleen värimaailmaan. Mä rakastan Oulun kauniita vanhoja rakennuksia, keskustassa on niin uskomattoman nättiä, oli talvi tai kesä!

Takki Zara | Neule Gina Tricot | Hame Zara | Kengät Timberland | Laukku Gucci |

Kengistä puheenollen, oon ollut tosi tyytyväinen näihin Timberlandin klassikkokenkiin. Ne on olleet mulla käytössä nyt marraskuun lopusta asti ja tosi hyvässä kunnossa ovat pysyneet. Alkuun mulla hankasi tosi paljon toisen jalan kenkä, mutta sinnikkäästi käytin niin n. viikossa se helpotti kun kengät muotoutuivat mun jalkojen mukaan. Siitä asti ovat olleet tosi hyvät ja tukevat jalassa. Ainoa miinus on se, että nämä ei ole mitenkään erityisen lämpimät talviulkoiluun jos on paljon pakkasasteita. Silloin valitsen edelleen Crocsin ikivanhat Duck Bootsit. Nämä on kuitenkin tosi tukevat ja hyvät liukkaillakin säillä, näillä pysyy hyvin pystyssä.


10 Responses to “Tuleeko mulle keltainen kausi joka kevät”

 1. Aaa sanoo:

  Kyllä nuo Timberlandit sopivat asuun paremmin kuin maiharit! Sopivat keltaisen kanssa hyvin. 🙂

 2. Nimetön sanoo:

  Itse olen kulkenut koko talven taas nastakengillä. Kyllä jo kyllästyttää mennä aina niillä yksillä ja samoilla, mutta turvallisuus ajaa vielä silti estetiikan ohi. Ensi vuonna ostan kyllä toiset vastaavat, jotta voin edes vaihdella 🙂
  Samoin talvitakki (tai talvitakit, useampaa kun käytän) alkavat olla jo ”niin nähty”. Mieli kaipaisi jo jotain kevyempää…

  Keltainen väri ei turhaan ole yhdistetty pääsiäiseen, kevään juhlaan 💛
  Samaan tapaan syksyllä mulla alkaa tehdä mieli aina luumun, okran ja fuksian sävyjä.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No sehän on vaan järkevää, mut ymmärrän kyllästymisen tuskan! 😀 Mäkin ostin viime vuonna äidille joululahjaksi nastakengät ja oon kuullut, että ovat kyllä hyvät liukkailla keleillä.

   Mäkin jo odotan että saa taas kiskaista nahkatakin päälle! Se on niin kevään merkki kun sen saa kaivaa kaapista <3 Ja oi, meillä on täsmälleen samat värimieltymykset keväällä ja syksyllä 😀 Ihana! Ihanaa kevään odotusta sinne <3

 3. Jee sanoo:

  Eikö sua harmita, mitä joidenkin vaateketjujen kuten Gina tricon vaatteiden valmistuksesta huhutaan? Vai onko sillä väliä, kun ovat jo kaupassa. Minä en käy Gina Tricossa. Jotenkin sieltä ei löydy mitään, vaikka jotkut aina näyttävät jonkun kivan vaatteen, joka on sieltä,
  kai s3 moraali painaa päälle

 4. Nimetön sanoo:

  Siis mä en itse osaa käyttää keltaista yhtään 😀 mulla vaan tulee aina automaattisesti sellaien olo, että hampaat näyttää entistä keltaisimmilta. mutta kyllä se joillekin sopii.

 5. Anna sanoo:

  Olet upea! Muutenkin kuvissa on niin kauniit värit <3 Toi neule ja toi laukku. <3 Itsekin rakastan Oulun vanhoja rakennuksia, niin kauniita! Onneksi on koko suku siellä päin niin on hyvä syy käydä ainakin muutaman kerran vuodessa.

  Mua nauratti toi teidän tavaramäärä. Me saatiin meidän farmariauto täyteen KESÄLLÄ kolmen ihmisen tavaroilla! Voin kertoa että kun katsoin sitä tavaran määrää niin päätin että ens kerralla puolet vähemmän. 😀 Ja oltiin siis vain kolme päivää koko reissussa. :DD Joten jopa ihmettelen että miten viiden ihmisen talvikamppeet ja ne ihmiset vielä voi mahtua autoon 😀

  Ja keltainen on munkin kevään väri. Näin eilen aivan ihanan keltaisen tyylikkään takin, ja se jäi kummittelemaan todella vahvasti mun verkkokalvoille.. Eihän sitä tiedä jos se vaikka ilmestyisi kevään aikana kaappiin.. Tai vaikka jo tämän viikon. 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi vitsi miten ihana kommentti, kiitos hurjasti <3 Tää neule ja laukku on kyllä niin omatkin lempparit just nyt! 🙂 Ja siis tää tavaramäärä on kyl aivan älytön, kesällä me pärjätään viikko ihan helposti siis vaan kahdella matkalaukulla ja matkarattailla, mut tälleen talvella on kaks matkalaukkua ja ulkovaatekassi ja luistelukassi ja matkarattaat ja lämpöpussi ja sit erikseen elektroniikkakassit yms kun ne ei mahdu matkalaukkuihin 😀 Teidän pakkailut kuulostaa samalta kuin mun ennen kolmea lasta. 😀 Nykyään ei pysty pakkaamaan niin paljon enää!

   Oi keltainen takki kuulostaa niin ihanalta <3 Käy ihmeessä ostamassa jos on jäänyt mieleen kummittelemaan ja jos keltainen tuntuu joka kevät omalta! ;D Ihanaa kevään odotusta ja kiitos kun kommentoit <3

 6. Annika sanoo:

  Ihana toi keltainen pusero!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.