Kahvia mummun opeilla + voita oma Moccamaster!

28.03.2019

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Moccamasterin kanssa.

Kun mä olin pikkutyttö 90-luvulla, mun mummu keitti aina kahvia teräksen värisellä Moccamasterilla. Kun mä muutin 18-vuotiaana omaan kotiin jouluna 2009, mun mummu antoi mulle sen saman Moccamasterin mukaan. He vaihtoivat silloin papan kanssa uudempaan malliin samasta keittimestä. Heidän uudesta mallista löytyi tippalukko ja automaattinen virrankatkaisu. Vanhassa Moccamasterissa ei ollut mitään vikaa, vaikka nykyajan hienoudet puuttuivatkin. Mä sain sen siis itselleni käyttöön ensimmäiseen omaan kotiini, ja arvatkaa mitä: keitin sillä samalla keittimellä kahvia vielä viime viikollakin, joka aamu. Se on vilahtanut täällä blogissa varmasti joka kerta kun olen keittiötä kuvannut, ja edelleen se pelittää aivan loistavasti.

Mummu oli pitänyt siitä hyvää huolta kaikki ne vuodet kun se oli käytössä, ja niinpä keitin palveli vielä muakin nämä kymmenen vuotta. Mummu opetti mut puhdistamaan kahvinkeittimen hyvin jokaisen käytön jälkeen niin kuin Moccamaster suosittelee: kaikki irtoavat osat astianpesuaineella, tiskiharjalla ja lämpimällä vedellä. Mummun vanha ajaton ja kaunis Moccamaster näyttää modernilta ja ajankohtaiselta vielä tänäkin päivänä, enkä mä heittänyt sitä vielä pois, vaikka tähän Moccamasterin kamppikseen lähdinkin. Sille löytyy vielä hyvinkin käyttöä toisena keittimenä juhlien aikana.

Se syy miksi lähdin tähän kampanjaan mukaan on se, että aivan kuin mummukin, mäkin aloin pikkuhiljaa kaipaamaan tippalukkoa ja etenkin automaattista virrankatkaisua. Ihan liian monta kertaa unohdin katkaista vanhasta keittimestä virran kun en enää tarvinnut sitä, ja se kulutti turhaan sähköä. Muutaman kerran myös kahvinjämät paloivat inhottavasti pohjaan ja sitä sai sitten hinkkailla pitkän tovin irti. Se on tietenkin selvä, että kahvia ei pitäisi keittää enempää kuin tarvitsee, silloin näin ei myöskään pääsisi käymään. Olenkin yrittänyt tietoisesti opetella keittämään kahvia vain juuri sen verran kun tarvitsen, enkä yhtään enempää. Sitähän saa sitten aina lisää, jos se keitetty kuppimäärä ei riitä.

Meidän uudessa upeassa pastellinsinisessä Moccamasterissa on nyt sitten ne kaivatut ominaisuudet ja muitakin hienouksia: merkkivalo kertoo kalkinpoiston tarpeesta ja kaksi erillistä vastusta, jotka takaavat optimaaliset lämpötilat niin suodatukselle kuin säilytyksellekin. Keittolevyn lämpötilaa voi säätää ja virta tosiaan katkeaa 40 minuutin kuluttua automaattisesti. Tämä lisää todellakin turvallisuudentunnetta, eikä tarvitse lähteä vielä bussipysäkiltä äkkiä takaisin kotiin tarkistamaan, että muistiko varmasti sammuttaa kahvinkeittimen (been there, done that). Näitä uutuuskeittimiä saa kolmessa eri värissä: pastellin sininen, pastellin keltainen ja pastellin vihreä.

Moccamaster haluaa kiinnittää huomiota siihen, millaista kahvia juodaan. On tärkeää huomioida kahvin alkuperä ja tuotanto-olosuhteet ja varmistaa, että kahvin tuottaja saa tekemästään työstä asiallisen korvauksen. On olemassa erilaisia sertifikaatteja, jotka kertovat kahvin tuotanto-olosuhteista. Ei kannata kuitenkaan sokeasti luottaa ihan kaikkiin sertifikaatteihin, vaan tutustua siihen, mitä ne oikeasti käytännössä tarkoittavat. Ilmastonmuutos on kahvin suurin vihollinen. Siksi kahvin laadukkaaseen viljelyyn ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen täytyy panostaa, jos kahvia haluaa juoda jatkossakin.

On tärkeää säilyttää kahvi oikein, ja Moccamasterin mukaan sitä ei kannata hamstrata montaa pakettia kerralla, koska kahvi on tuoretuote. Kahvi pitäisi säilyttää viileässä. Parhaiten kahvi säilyy omassa suljetussa pussissa, joka on tiiviissä rasiassa valolta suojattuna. Vaikka kahvi kuuluu säilyttää viileässä, sitä ei kuitenkaan suositella säilytettävän jääkaapissa.  Parhaiten kahvi säilyy jos sen ostaa papuina.

Mä tykkään kokeilla erilaisia kahveja, mutta nautin eniten ehkä itse vaaleapaahtoisista kahveista silloin, kun juon kahvia ihan vaan kotona keitettynä. Taidan olla mun mummun suurin fani, koska eniten tykkään vieläkin siitä kahvista, jota mun mummu aina joi ollessaan vielä elossa. Siinä on tuttu ihana maku.

Tiesittekö muuten, että Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan edelleen käsityönä Alankomaissa Amerongenin pikkukaupungissa, ihan kuin vuonna 1969, jolloin ensimmäinen Moccamaster-keitin valmistettiin. Kaikilla Moccamasterin kahvinkeittimillä on European Coffee Brewing Centren (ECBC) sertifikaatti, jonka Moccamaster sai ensimmäisen kerran vuonna 1970. ECBC on riippumaton kahvilaboratio, joka testaa kotitalous- ja ammattikahvinkeittimiä. Jotta kahvinkeitin saa ECBC sertifikaatin, sen tulee täyttää tiukat standardit seitsemällä eri osa-alueella. Jotta sertifikaatin voi säilyttää, tulee tuotannon laadunvalvonnan olla erittäin tarkkaa. (lähde: Moccamaster)

Parasta Moccamaster-keittimissä on se, että Moccamaster-tarvikkeita on saatavilla lähes kaikissa jälleenmyyntipisteissä ympäri Suomen. Eli rikkoutunut lasikannu tai muut osat on korvattavissa pienellä vaivalla edullisesti. Mun papalla juuri vähän aikaa sitten putosi kahvinkeittimen kannu lattialle, ja lähimmästä hypermarketista löytyi edullisesti uusi kannu tilalle. Suomesta löytyy myös 50 huoltopistettä. Ei siis mikään ihme, että nämä keittimet toimivat vuosikymmeniä, sukupolvelta toiselle. Siksi ne ovat myös kestävä valinta, kun ei tarvitse vaihtaa koko keitintä jos yksi osa menee rikki.

ARVONTA: VOITA OMA PASTELLIVÄRINEN MOCCAMASTER!

Kuinka usein sinä keität kahvia? Kommentoi vastauksesi tähän postauksen kommenttiboksiin ja osallistut yhden pastellivärisen Moccamaster KBGC982 AO -kahvinkeittimen arvontaan! Osallistumisaikaa on 4.4. klo 23.59 asti ja arvonnan tarkemmat säännöt näet TÄÄLTÄ. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, sillä voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.


840 Responses to “Kahvia mummun opeilla + voita oma Moccamaster!”

 1. Emmi sanoo:

  Joka päivä tulee keitettyä kahvia, yleensä 2 kertaa. Aamulla ja iltapäivällä kun mies tulee töistä kotiin❤️

 2. Hanna sanoo:

  Keitän joka aamu kahvia, joskus harvoin myös iltapäivällä 🙂

 3. Yasmine sanoo:

  Liian monta kertaa päivässä😅

 4. Jenni sanoo:

  Todella monta kertaa päivässä keitän kahvia! 🙂 Meillä myös vanha, mutta hyvin pelittävä Moccamaster joka on ollut ihana mutta kaipaisin todellakin uutta versiota. Muutaman kerran on kahvit kokonaan palaneet pohjaan kun ei ole automaattista katkaisinta.

 5. VL sanoo:

  Vähintään kerran päivässä herättyäni, useinmiten vielä kerran tai kaksi päivän mittaan.

 6. Alisa sanoo:

  Vähintään kolme kertaa päivässä 😍

 7. Taru sanoo:

  Muutaman kerran päivässä, töissä tulee juotua enemmän kuin kotona. Ilman aamukahvia ei pärjää! 🙂

 8. Jenni sanoo:

  Joka aamu tulee kahvia juotua nautiskellen ilman kiirettä katsellessa lasten leikkimistä.

 9. Cecilia sanoo:

  Nykyään keitän kerran tai kaksi päivässä. Juon nyt imettäessäni meidän kolme viikkoista vain yhden kupin päivässä, mutta toisen kupin keitän silloin kun ensimmäinen kerkee jäähtymään ennenkun se on juotu 😅 jos en imettäisi niin keittäisin kyllä useamman kerran 🙂

 10. Katrisavu sanoo:

  Äitinä tarvitsee kahvia joka päivä🙈 muutamaankin kertaan 🙈 1v8kk ja 2kk vievät mehut ja se hiljainen kahvihetki, kun molemmat nukkuu on luksusta. Jaksaa taas loppupäivän paremmin✌🏻

 11. Opri sanoo:

  Keitän kotona kahvia ainakin kahdesti päivässä😊

 12. Yeminah sanoo:

  Ihan päivittäin tulee keitettyä, 2-4 kertaa.

 13. JuliaHei sanoo:

  Kerran päivässä yleensä 🙂 töissä tulee kyllä toki juotua myös kahvia..

 14. Toki sanoo:

  Melko harvoin tulee keitettyä kahvia. Lähinnä silloin, kun tulee vieraita kylään 🙂 mielläni vaihtaisin tuon nykyisen moccamasterin uuteen pastelliväriseen.

 15. Sanni sanoo:

  Joka aamu ja viikonloppuisin iltapäivisin myös

 16. Ida sanoo:

  Itse en juo edes kahvia, mutta asiaa pohdiskellessa yllättävän usein tulee kahvia kuitenkin keiteltyä. Kotona miehelle ja joskus töissä työkavereille 😊

 17. Eve sanoo:

  2-3 kertaa päivässä.

 18. äiti2011 sanoo:

  päivittäin 😀

 19. H sanoo:

  Ainakin kerran päivässä kotona, useammat töissä 😄

 20. Milja sanoo:

  Joka aamu keitän aamukaffet 😊

 21. Inga sanoo:

  Kahvia tulee juotua 2-6 kuppia päivässä, riippuu tosi paljon olenko vain kotona vai esimerkiksi liikunko kaupungilla ja näenkö ystäviä 🙂

 22. Henna sanoo:

  Aijemmin keitin kahvia useamminkin, nyt iän myötä (kolmenkympin lähestyessä 🤭) olen kahvin keittoa vähentänyt. Mutta paras kahvi on aamukahvi. Tai päiväkahvi ystävien kanssa, parhaassa seurassa. Ja mustana.

 23. Sinna sanoo:

  Kahdesti päivässä arkisin, töissä kerran. Viikknloppuisin jopa 5 kertaa koska kahvi❤💪

 24. Pauliina sanoo:

  Ah! Viimeksi vartti sitten puhuin äitini kanssa mocca masterista! Kahvi on osa mun joka aamuista rituaalia, mutta kieltäydyn ostamasta kahvinkeitintä joka ei ole laadultaan hyvä ja joka ei kestäisi vuosien käyttöä. Vanhemmillani on myös mocca masteri, ja sen lisäksi se että se on esteettisesti kaunis, olen myös tehnyt taustatutkimusta myös sen laadusta, joten mocca masteri on hankintalistalla!

 25. Minna sanoo:

  Ihanan värinen!😍 keitän kahvia 1-2 kertaa päivässä, anopilla kun ollaan kylässä niin siellä keitetään 4-6 kertaa päivässä, vähintään! Ja talo on aina täynnä ihmisiä ja kahvia kuluu monta pakettia. Antaisinkin keittimen sinne jos tämän voittaisin.

 26. Ilona sanoo:

  Joka päivä, yhdessä 82-vuotiaan mummini kanssa! ❤

 27. Irppa sanoo:

  Joka ikinen aamu ja iltapäivä keitetään kahvit, Moccamasterilla tietenkin. Tuo meidän kappale vaan on vähän teipattu versio ja ilman niitä nykyajan hienouksia. Mm. virtanappi on teipillä kiinni. 😀

 28. Emmi sanoo:

  Kahvinkeiton määrä riippuu vähän yöunien määrästä. Yleensä 3-15 kertaa 😅🐵

 29. Jenni sanoo:

  Noin 3 kertaa päivittäin ☕

 30. Mira Linna sanoo:

  Päivittäin keitän aamukahvin 🙂 keltainen tai vihreä moccamaster ois ihana, itsellä on aina ollut vain ne kaikkein halvimmat kahvinkeittimet

 31. Aura sanoo:

  Nykyisin tulee keitettyä aina aamukahvit ja päivällä toiset kupit, jos olemme miehen kanssa kotona. Teini-ikäisenä tuli helposti vedettyä koko pannullinen päivässä ja toinen samanlainen teetä, mutta viime vuosina on ollut pakko alkaa rajoittaa, koska seuraukset alkavat kypsyä hampaiden värissä… 😀 Myös kofeiinitoleranssi on selvästi laskenut sitten nuoruusvuosien.

 32. Äm sanoo:

  Monta kertaa päivässä tulee keitettyä.

 33. Noora sanoo:

  Vau! Meillä keitetään kahvia ihan joka päivä, arkisin vähintään aamukahvit, mutta viikonlopuisin jokusen kerran lisää siinä päivän mittaan.

 34. Jemina sanoo:

  Kahvi on mun päivän kohokohta aamuisin, päivisin ja iltaisin! Sitä tulee keitettyä aina ennen töihin lähtöä, töissä kahvituolla ja heti ekana kotiin päästyä. 🙂

 35. Nk sanoo:

  Täällä porisee kahvinkeitin kuudesti päivässä.joka kerta keitän pari kuppia ja välillä menee pannullinen kun ystävät ovat kylässä.Meillä on myös ollut moccamasteri aina.ekaan kotiin hankin termos keittimen lahjoitin sen muutaman vuoden päästä kaverilleni ja ostin punaisen moccamasterin jossa myös kalkki valo ja lämmön säätö levyssä.no pari kuukautta sitten keitin hajosi ja nyt mennään äidin vanhalla keittimellä. Joka keittää kylmää pahaa kahvia.moccamasteri keittää hyvää kuumaa kahvia.keittimen puhdistus on myös tärkeää hyvän kahvin saamiseksi.puhdistin omani Clean drop aineella kerran kuukaudessa mikä takaa hyvän kaffen ja puhdistaa koneen kahvin rasvasta.myös kalkin poisto esim etikalla on myös tehtävä

 36. Emma sanoo:

  Miehelle lähes päivittäin, ja nyt olen itsekin koittanut opetella juomaan. Meilläkin antiikin aikainen mokkamssteri 😁 ja tuollainen tippalukollinen olisi niiiiiin tarpeen 😍😍😍

 37. Heli sanoo:

  Meidän perheessä kahvia keitetään kahvia päivittäin 1-2 päivässä!

 38. Nina sanoo:

  Keitän kahvia usein vain kerran päivässä, mutta nyt kun äitiyslomalla vieraita käy niin tulee keiteltyä välillä myös toisenkin kerran päivällä ☺️

 39. marika sanoo:

  Mukana arvonnassa. Keitän melkein päivittäin kahvia. Itsellä hopeinen Moccamaster ollut 10v käytössä. Oisi kiva vaihtaa vaihteeksi esim vaaleanpunaiseen 🙂

 40. Marjo sanoo:

  Keittelen kahvia joka päivä 😊

 41. AnnaH sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä yleensä aamulla ja lisäksi iltapäivä kahvit nyt kun on äitiyslomalla. Ja tietty jos vieraita tulee niin myös silloin! 😎

 42. Riikka sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä ainakin kerran päivässä eli aamuisin. Joskus keitellään myös iltapäiväkahvit ja perjantaisin juodaan kahvit perjantaipullan kanssa 🙂

  Onpa muuten mahtavaa tuo kalkinpoiston tarpeesta kertova merkkivalo!

 43. Emilia sanoo:

  Keitän kahvia 1-2 kaksi kertaa päivässä…paitsi silloin kun juon jonkun muun keittämään kahvin 🙈😅

 44. Niina sanoo:

  Pari kertaa päivässä!

 45. Viivi Metsätähti sanoo:

  Keitän kahvia joka päivä 😅 eihän ilman kahvia pärjäisi taapero-arkea pyörittäessä 😂
  Oon kuolannut tota moccamasterin vaaleenpunaista kahvinkeitintä siitä asti ku se julkaistiin! Vielä ei vaan oo talous ja kukkaron nyörit antanut periksi.
  Siskon miehen vanha kahvinkeitin tosiaan alkaa vetelee jo viimesiään kun ollu jo mulla käytössä kuusi vuotta ja ties kuinka kauan ennen mulle tuloa 😁
  Osallistun siis arvontaan jo pidän kaikki sormet ja varpaat pystyssä, että arpaonni suosii just meidän perhettä 🍀😍❤️
  Ihanaa kevättä teidän perheelle ja hyviä kahvihetkiä ☕️❤️❤️

 46. Sinttu sanoo:

  2 kertaa päivässä

 47. Johanna sanoo:

  Joka päivä, aamulla ja iltapäivällä. 🙂

 48. SaaraT sanoo:

  Työpäivinä keitän heti 5:20 aamulla pannullisen, juon ite siitä kaks kuppia ja laitan loput miehelle termariin.

  Vapaapäivinä keitän myös iltapäiväkahvit, eli kahavinkeitin pihisee keskimäärin 10 kertaa viikossa. Ehkä noin.

 49. Noora sanoo:

  Vähintään kerran päivässä, kuitenki usein 2-3 kertaa

 50. Anniina sanoo:

  En juo itse kahvia, mutta keitän kahvia aina kun mies pyytää tai kun vieraita tulee käymään. Mutta jos voittaisin itse kahvinkeittimen, niin kai sitä kahvia on opeteltava juomaan 😀

 51. Laura sanoo:

  Keitän kahvia, kun tulee vieraita ja miehelle välillä viikonloppuaamuisin. Itse en juo kahvia, mutta mies juo ja siksi olisi ihana yllättää hänet uudella keittimellä. Itselle toisi vain silmäniloa 🙂

 52. S sanoo:

  Aamuisin aina tulee kahvit keitettyä, eli vähintään kerran päivässä keitän. Joskus kahvia tulee juotua myös myöhemmin päivän aikana lisää, mutta useimmiten se jää siihen kertaan päivässä.

 53. caddie sanoo:

  Jokapäivä. Aamulla ja iltapäivällä. 🙂

 54. Jonna sanoo:

  Päivässä tulee keitettyä n. 3 – 4 kertaa pari kupillista kahvia😅

 55. Katarina sanoo:

  Pastellivärit toimii niin keväällä kuin myös vuoden ympäri ihanasti piristämässä keittiötä 😍 Keittelen kahvia päivittäin joka aamu ja nautin sen tietenkin muumimukista!

 56. Misise sanoo:

  Keitän vain aamuisin eli kerran päivässä. Ja itselläni myös jos useamman vuoden vanha moccamaster ”katvalakkimalli” ilman hienouksia. Osiakin joutunut jo uusimaan useamman kerran eli uusi keitin tulisi tosissaan tarpeeseen!

 57. Laura sanoo:

  Aamukahvien lisäksi tulee kotona keitettyä myös päiväkahvit. Jos vieraita sattuu kylään niin sitten tulee keitettyä vielä yhdet ylimääräiset kahvit 😊
  Meidänkin moccamasten on vanhaa mallia ja peritty mun äidiltä kymmenen vuotta sitten! Olis kyllä huippua saada tällainen uusi malli, sillä mä myös joidun välillä kotoa lähtiessä kääntymään matkalla takaisin ja tarkistamaan että jäiköhän keitin päälle 😅 ja noi värit on mielettömän upeat!! 👌

 58. TJ sanoo:

  2-3 kertaa päivässä.

 59. Laura sanoo:

  Arkipäivinä keitän kahvia kerran päivässä, heti ensimmäiseksi aamulla, ilman sitä ei lähde päivä käyntiin! Viikonloppuisin keitetään kahvia myös iltapäivällä lounaan jälkeen.

 60. Laika sanoo:

  Aina aamuisin kotona. Joskus töissä iltapäivällä.

 61. Elina sanoo:

  Joka päivä ainakin kerran!

 62. Tiia sanoo:

  Kahvia keitän vapaapäivinä noin 3 kertaa päivässä. Töissä tulee juotua kahvia joskus useamminkin, tokikaan en siellä aina itse keitä kahvia, vaan saan valmista herkkua kaataa pannusta mukiin ☺️.
  Meillä kotona sekä työpaikalla kahvin keittää moccamaster❤️
  Ja parhaat kahvit juodaan ystävän kanssa höpötellen ☺️❤️

 63. Taika sanoo:

  Itsekseni keittelen aika vähän kahvia, kerran kaks aamupäivänä, jos edes sitäkään. Vanhemmilla ja isovanhemmilla tulee keiteltyä ainakin kolmesti. Oon vähän laiska keittelee kahvia vaan ittellenni.

 64. Iida-Maria sanoo:

  Joka aamu! 💗

 65. Laura sanoo:

  Aamukahvit on ”pakko” keittää, lisäksi päivän mittaan kerran tai kahdesti tulee kahvia keitettyä. Ja tulin ajatelleeksi tässä postausta lukiessa, että meidän Moccamaster on palvellut kohta kymmenen vuotta, eikä mitään vikaa ole keittimessä ilmennyt vieläkään!

 66. Outi sanoo:

  Pari kolme kertaa päivässä keitän kahvia äitini meille ostamalla Moccamasterilla. Pavut jauhetaan itse, vesi keittimeen aina puhtaalla astialla ja kahvin sekaan ikaffea 🙂

 67. Jalmari sanoo:

  Eipä tule kahvia keitettyä, kahvinkeittimen puutteessa joutuu tyytymään pikakahviin 😀😀

 68. Hilma sanoo:

  Meillä keitetään kahvia nykyään melko harvakseltaan, ehkä kolmisen kertaa päivässä. Moccamaster ollut käytössä yhteisessä kodissa jo kymmenen vuotta ja sitä ennen miehellä ainakin toiset kymmenen. Parasta kahvia tulee!

 69. Anni sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä, aamulla ja koulun jälkeen😊

 70. Henna sanoo:

  Päivittäin tulee keitettyä! ☕

 71. Kirsi sanoo:

  Keitän kahvia joka päivä ainakin kaksi kertaa.

 72. Essi sanoo:

  Kahvia keitellään joka päivä, vähintään aamuisin mutta välillä myös iltapäivät kahvit tulevat tarpeen 🙂

 73. Milla sanoo:

  Aamuisin keitän aamukahvit ennen töihin lähtöä tottakai 🙂
  Yleensä en juo töissä kahvia vaan juurikin kotona.
  Arkisin aikaisin, viikonloppuna siinä kun jaksaa herätä 🙂
  Kun tulen töistä niin keitän iltapäivä kahvit. Eli yleensä sen kaksi kertaa tulee keitettyä.
  Tällä hetkellä on termari keitin mutta olisi tuollainen moccamaster ihan unelma 🙂

 74. Neaa sanoo:

  Päivittäin tulee keiteltyä 😊☕

 75. Meevi sanoo:

  Lähes joka päivä. Kahvi on mulle se oma hetki kaiken kaaoksen ja arkistressin keskellä. Se oma pieni hetki kahvin kanssa voi pelastaa hyvinkin monet pienet tulevat hermoromahdukset – kaikki kunnia kahville 😀

 76. Anne sanoo:

  Vaihtelevasti tulee keitettyä. Ihanan värinen keitin! 😀

 77. Heta sanoo:

  Päivittäin tulee keitettyä kuppi jos toinenkin😍☕️

 78. Anna sanoo:

  Kahdesti päivässä ja viikonloppuisin useamminkin! Tykkään myös leipoa ja sillon pitää ainakin kahvit keittää 🙊

 79. saaana sanoo:

  Arkisin 1-2 kertaa päivässä, riippuu, kuinka myöhään menee ennen kuin kerkeää kotiin. Viikonloppuisin 3 kertaa.

 80. Hanna sanoo:

  Keitetään aamukahvit yleensä jokainen aamu ja sitten jos tulee ystäviä tai perhettä kylään<3
  Mun Moccamaster on ostettu ekaan omaan vuokrakotiin, juurikin 10 vuotta sitten!
  Ihanan raikkaita nuo uudet värit!

 81. Laura sanoo:

  Päivittäin keitetään, lapsen kanssa kotona kun olen 🙂

 82. Sandra sanoo:

  Vähintään kerran päivässä kotona. Lisäksi töissä toisen kerran.

 83. Katri sanoo:

  Meillä keitetään paljon kahvia. Yleensä ehkä 4-6 kertaa päivässä 🤭 keltainen Moccamaster ois ihana vanhan halpiskeittimen tilalle 🤞

 84. Miia sanoo:

  Kotona kerran/kaksi päivässä, töissä koko ajan.

 85. Anni sanoo:

  Aamukahvi on ihan Best! Se on aina pakko saada. Muuten ei tule kahvia liiemmin keitettyä päivän aikana.

 86. Jenna sanoo:

  Aina kun käy vieraita 🙂 En itse juo kahvia ollenkaan ja juuri muutettuani en ole edes vielä hommannut kahvinkeitintä.. Vieraat ovat saaneet tyytyä pikakahviin 🙈

 87. Piiiatee sanoo:

  2-3 kertaa päivässä. Tällä hetkellä meillä vaan kahvipannu mutta olis kiva saada taas keitin niin sais vaihtelua välillä. Esim vaniljakahvi on vanha suosikki.

 88. Johanna sanoo:

  Meillä on juurikin tuommoinen vanhan mallinen masteri talossa..välillä kun lähtee lasten kanssa hulinalla miettii, että onkohan se kiinni eli tämä ois niin unelma keitin, vanhan voisin lahjoittaa kohta kotoa muuttavalle lapselle matkaan😊Meillä keitetään ainakin 2kertaa päivässä kahvit👍🏼

 89. Laura Räsänen sanoo:

  Aina ennen lasten viemistä tarhaan ja heti töiden jälkeen eli vähintään kahdesti päivässä. Minullakin 10-vuotta vanha moccamaster kotona josta osat ihan romuna ja osa jo uusittukkin mutta lämpölevykin alkaa pikkuhiljaa pettämään 😂

 90. Lottta sanoo:

  Keitän kahvia muutaman kerran viikossa, silloin kun tekee mieli tai on kavereita kylässä. Parhaat kahvit on kyllä ystävien kanssa!

 91. Saara sanoo:

  Ainakin 2-3 kertaa päivässä. Mieheni juo kahvia enemmän ja häneltä miäkin tämän oppinut. Sekä vanhemmilta, tietenkin. Meillä kahvihetket on niitä kun istutaan alas, katsotaan silmiin ja höpötetään päivän kuulumisia! 😍
  En malta odottaa että kevät alkaa kunnolla niin pääsee patiolle kahville.

  Ihania kuvia tässä postauksessa 🙂

 92. JENNIi sanoo:

  Kahvia keitän joka päivä, 2-4 krt päivän aikana. Mikä ihanampaa kuin juuri keitetty kahvi?

 93. Julia sanoo:

  Joka päivä keitän kahvia 🙂 aamu, päivä ja joskus iltakahvit.

 94. Titta sanoo:

  Oon tosi laiska keittämään kahvia, mutta 0-3 kertaa päivässä.

 95. Elli sanoo:

  Vähintään pari kertaa päivässä tulee keiteltyä, vanha moccamaster kaipaisikin jo päivitystä 🙂

 96. Maija sanoo:

  Satunnaisesti, toisinaan keitän kolme neljä kertaa päivässä ja toisinaan vain aamukahvit 😊

 97. Annam sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä!

 98. Lotta sanoo:

  Ainakin pari kertaa päivässä tulee keitettyä😊 Moccamaster on kyllä ehdottomasti paras kahvinkeitin 😍

 99. Hanna sanoo:

  Keitän noin pannullisen aamulla, sekä lasten päikkyaikaan mukillisen lisää. Ystäviä kun käy kylässä ni keitellään taas. JOKA PÄIVÄ KAHVIA! Ja juuri moccamasterilla, meidän keitin on 8vuotta vanha ja pelittää täydellisesti vieläkin.💙

 100. Sarde sanoo:

  Neljä kertaa päivässä

 101. MinnaG sanoo:

  Yleensä kahvia tulee keitettyä 2 kertaa päivässä. Viikonloppuisin aina välillä 3 kertaa 🙂

 102. Anni sanoo:

  Joka päivä pari kertaa 😁 aamulla ennen kuin sulhanen lähtee töihin ja sit päivällä kerran tai kaksi riippuen siitä kuinka paljon töitä/opiskeltavaa mulla on.

 103. Lotta sanoo:

  Meillä on kulkenut myös mukana sama Mochamaster muutosta toiseen. Joka päivä keitetään vähintään kahdet kahvit. Parin viikon päästä ihan uudessa, omassa kodissa kelpaisi keitellä aamukahvit upouudella keittimellä. ❤

 104. Nikke sanoo:

  2-5 krt joka päivä keitellään

 105. Lotta sanoo:

  Ainakin pari kertaa päivässä tulee keitettyä😊 Moccamaster on kyllä ehdottomasti paras kahvinkeitin😍

 106. Mira sanoo:

  Tää olis niin mulle. Mun oma keitin hajosi muutama kk sitten ja nyt mulla on ollut laina keitin käytössä, joten oma keitin olis kyllä bueno👌Joka aamu keitän kahvin ja juon sitä pari kupillista. Päivälläkin tulee aina kahvit juotua töissä. Keltainen keitin olisi raikas väri keittiöön💖

 107. Irmeli sanoo:

  Ainakin kerran joka päivä!

 108. Lotta sanoo:

  Keitän kahvia muutaman kerran viikossa kun haluan nauttia makuelämyksistä

 109. Iina sanoo:

  Kahvia en itse juo, mutta mies juo mielellään kerran tai kaksi päivässä. Sitten tietysti vieraiden tullessa kahvia keitellään😊

 110. PiPa sanoo:

  Aamukahvi paras ☕️

 111. Ruska sanoo:

  Keitän vähintään kerran päivässä kahvia, yleensä aamuisin 🙂
  Meiltäkin löytyy äitiltä peritty moccamaster, joka pelittää hyvin, mutta silti kaipaisin myös automaattista virrankatkaisua.

 112. Paula sanoo:

  Arkena kotona vain aamukahvit, viikolla muut kahvit juon töissä. Viikonloppuna vähintään kolmet kahvit!

 113. Annika sanoo:

  Päivittäin keitetään vähintään kolme kertaa.

 114. Irmeli sanoo:

  Arkipäivinä kerran päivässä ja viikonloppuisin kaksi kertaa!

 115. MarikaNii sanoo:

  Lähes päivittäin keitellään kahvia, ollaan myös ruvettu kiinnittämään kahvieihin huomioo enemmän, juurikin ilmasto, plantaasit jne. Onpa söpön värisiä keittimiä, mukana arvonnassa 🙂

 116. Mirka sanoo:

  Meillä keitetään kahvia 2-3 x päivässä. Aamu alkaa aina kahvilla ja päivällä keitän itselleni kupillisen, lapsen päiväuniaikaan itselle nautittavaksi. Yleensä kolmannet kahvit tulee keitettyä vielä, kun mies tulee iltapäivällä töistä ❤️

 117. Venla sanoo:

  Noin kaksi kertaa päivässä 🙂

 118. Aa sanoo:

  Aamuisin, vapaapäivinä myös lounaalla tai iltapäivällä😊

 119. Lotta sanoo:

  Yleensä keitän kaksi kertaa päivässä kahvit, ekat aamulla ja toiset kuopuksen päiväuniaikaan iltapäivällä. 😊

 120. Saana sanoo:

  Ehkä vaan kerran viikossa tulee keitettyä (liekö siksi kun säilön mun rumaa philipsin kahvinkeitintä kaapissa😂). Oon vasta viime aikoina opettelemalla opetellu juomaan kahvia, eikä se vielä mitään hyvää oo.. Mut jos saisin tollasen pastellinkeltasen moccamasterin nii ai että kun sillä varmasti tulis hyvää kahvia, ja pääsis kyllä ansaitsemalleen pöytäpaikalle keittiössä.

 121. Salla sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä ehkä kerta viikkoon ja useammin, mikäli käy vieraita 😊 uusi keitin tulisi kuitenkin tarpeeseen!

 122. Essi sanoo:

  Joka päivä 🙂

 123. Katri sanoo:

  Mulla ei omaa moccamasteria olekkaan, mutta haaveissa ollut jo pitkään! Paras kahvinkeitin ja oaras kahvi syntyy moccamasterilla!

 124. Jonnajulia sanoo:

  Aikalailla kolme kertaa päivässä tulee keitettyä kahvit 🙂

 125. Vera sanoo:

  Joka päivä tulee kahvit keitettyä.

 126. Laramaaria sanoo:

  Meillä keitetään useaan kertaan päivässä (2-4), mutta tärkein on kyllä ehdottomasti aamukahvi ❤ Ilman sitä ei lähde aamu samalla tavalla käyntiin!

 127. Rilla sanoo:

  Aamukahvin kerran päivässä

 128. Emmi sanoo:

  Joka aamu tulee juotua aamukahvit. 😊☕

 129. Jenna sanoo:

  2 kertaa päivässä. Aamukahvit ja iltapäiväkahvit 😊

 130. Oili sanoo:

  Ainakin kolme kertaa päivässä. Aamukahvin ihan välttämätön.

 131. Elina sanoo:

  Joka päivä, toisinaan useemmanki kerran!

 132. Janina sanoo:

  Päivittäin! Aamu ei lähde kunnolla käyntiin ilman kahvikupillista ❤️☕

 133. Larppa sanoo:

  En itse juo kahvia mutta olisi kiva omistaa kahvinkeitin niin voisi ystäville keittää aina kahvit 🙂

 134. Iina junnila sanoo:

  Keitämme kahvia joka aamu ja monta kertaa päivässä. Vanha vaaleanpunainen moccamasteri on kyllä ihana mutta uutta väriä kaipaamme keittiöön 🙂

 135. Tanja J sanoo:

  Yleensä kotona kaksi kertaa päivässä☀️ Aamulla ja töiden jälkeen kun kotiin saakka pääsee😊

 136. Netta sanoo:

  Keitetyn kahvin määrä riippuu aina päivästä eli kotosalla ollessa tulee keitettyä useammin, menossa ollessa ei välttämättä kertaakaan 😄 Kahvin keittäminen on myös vähentynyt, kun oman keittimen ikä on alkanut vaikuttaa kahvin makuun, olisi siis selkeästi vaihdon aika!

 137. Eeva sanoo:

  Aamuisin lähinnä. Joskus vielä iltapäivälläkin. 🙂

 138. Yotimix sanoo:

  En kertaakaan, mutta antaisin tämän lahjaksi parhaimmalle ystävälleni 🙂

 139. Sanna sanoo:

  Joka aamu ja iltapäivä 😊

 140. Katri Luostari sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä monta pannullista päivässä ☕

 141. Sara sanoo:

  Jos aamu vapaa ja kiireetön rakastan juoda rauhassa aamukahvin, muuten pääsääntöisesti kotona tulee keitettyä silloin kahvia kun vieraita kylässä, kun töissä tulee juotua tarpeeksi kahvia 😄 Heti kun näin tuon pastellin sinisen sävyisen keittimen rakastuin ensisilmäyksellä ja ensimmäinen miete oli että tuohan sopisi täydellisesti astiaston väriin, ainut että puoliso ei innostunut yhtä paljoa kahvinkeittimen vaihdosta kun edellinenkin toimii edelleen😅 Siispä jos voitto osuisi kohdalle saisi kahvinkeitin rakastavan kodin ja mies joutuisi tyytymään kohtaloon uudesta keittimestä😍😂

 142. Tulpsu sanoo:

  Meillä mies keittää joka päivä 2-3 kertaa. Itse en kahvia juo, mutta mielelläni keittelen vieraille.

 143. sanni sanoo:

  Joka päivä, ja vähintään kolmet kahvit keitetään päivässä! 🙂

 144. Lotta Hasani sanoo:

  Keitän kahvia kotona ollessani noin 3 kertaa 🙂

 145. Vimppis sanoo:

  Joka aamu porisee kahvit 🙂 Meillä mökillä kanssa todella vanha moccamaster mutta edelleen pelittää niinku pitääkin. ❤

 146. Helena sanoo:

  2-3 kertaa 🙂

 147. Jane sanoo:

  Ihana tuo väri!😍 Täällä keitellään kahvia joka päivä, useamman kerran☺️

 148. Aino sanoo:

  Vähintään kahdesti päivässä! 😊
  Päivä ei ala kunnolla jos ei saa aamukahvia!

 149. Mira sanoo:

  Vaihtelee paljon päivästä riippuen… yleensä parikertaa eli aamulla ja iltapäivästä 🙂

 150. Heli sanoo:

  Nykyään keitän kahvia kotona vain viikonloppuisin kupin tai pari. Koulussa sitä saa ilmaiseksi, niin ei kotona tarvitse vaivautua 😅

 151. Heidi sanoo:

  Nykyisin tulee keitettyä 1-2 kertaa päivässä 🙂

 152. Maria sanoo:

  Kaksi kertaa yleensä. Aamulla menee pari kuppia ja iltapäivällä töiden jälkeen saman verran. Kylässä ja juhlissa tulee myös juotua aina pari kuppia . Kahvi on parasta, en tiedä miten pärjäisin ilman.

 153. PiPa sanoo:

  Kotona aamuisin yksi mukillinen☕️

 154. Anne sanoo:

  Itse en juo kahvia, mutta mies keittelee useasti päivässä.

 155. Kati H. sanoo:

  Vähintään kaksi kertaa päivässä porisee kahvinkeitin.

 156. HannaKK sanoo:

  2-3kertaa päivässä. Päivä ei kyllä käynnisty ilman kahvikupposta!

 157. Niina sanoo:

  Pari kertaa päivässä! Ihanan värinen toi teidän keitin 😍

 158. Katsu sanoo:

  Vähintään kerran päivässä! Joskus kahdesti tai jopa kolmesti, mutta aina vähintään kerran. Tulee kamala päänsärky ja väsynyt olo jos ei saa aamukahvia.

 159. Inka sanoo:

  2 kertaa päivässä 🙂

 160. Petra sanoo:

  Joka aamu tulee keitettyä ja välillä myös iltapäivisin 🙂

 161. Jan sanoo:

  Ainakin kerran päivässä 😍

 162. jenppu sanoo:

  Keitän kahvia vähintään kerran päivässä 😊 En voisi elää ilman kahvia!!

 163. Mirva sanoo:

  En ole mikään varsinainen kahvinjuoja, lähinnä kylässä tai jos itellä on vieraita, välillä kuitenki jos on just tullu kylästelyltyä ja joutua pitempään päivittäin ehkä useenpiki kuppi niin jää tavaksi ja sitten saatan vaan itaellekki keittää et sanotaanko 0-3kertaa viikossa keitän

 164. Nanni sanoo:

  Yleensä vain aamuisin kerran. Itse en juo kahvia, mutta aamukahvin keitän miehelleni, samalla kun häärään keittiössä 💕

 165. Pilvi Loman sanoo:

  Joka päivä tulee keitettyä, mutta kapselikoneella, koska meidän kahvinkeitin on vanha ja surkea. Olis huippua voittaa 🤩

 166. Karita Luukkola sanoo:

  Aina aamuisin, joskus parikin kertaa 😊 Päivälläkin keitin porisee ainakin pari kertaa. Jos saadaan vieraita niin vieläkin useammin 😊

 167. Teija sanoo:

  Harvemmin tulee yksin ollessa keitettyä. Mut jos sais päivitettyä vanhan Moccamasterin uuteen ni ehkä jaksaisin alkaa keittää useammin myös pelkästään itselleni tai sitten täytyy useammin pyytää vieraita kylään kun kahvi maistuu seurassa paljon paremmalta 🙂

 168. V sanoo:

  Itse en juuri koskaan, ehkä oikeastaan vain juhlia tai vieraita varten. Mies sen sijaan keittää itselleen kahvia kolme-neljä kertaa päivässä.

 169. Mika sanoo:

  Arkisin 2 krt/pv ja viikonloppuisin sitten useammat pikkusumpit tulee nautittua 🙂 komea keitin!

 170. Pami sanoo:

  Vähintään kolmesti päivässä! Uus keitin olis just bueno vanhan surkean tilalle. Tällasia pastillinsävyisiä ihailinkin joku aika sitten.

 171. Helii. sanoo:

  Sekä töissä, että kotona Moccamasterilla tietenkin, noin 2-3 kertaa päivässä. Aamu ei käynnisty ilman kahvia ja iltapäivää vauhdittamaan toinen kupillinen. Toisinaan vielä joku kolmas kupponen, jos töissä joku sattunut tuoretta keittämään kun taukohuoneella pyörähtää. Ei kahvia klo 17 jälkeen 😀

 172. Maria sanoo:

  Itse en keitä ollenkaan, mutta puoliso joka aamu Moccamasterilla 🙂

 173. Sofia sanoo:

  1-3 kertaa päivässä tulee keiteltyä 😊 ☕

 174. Ellu sanoo:

  Joka aamu keitän, lisäksi välillä myös iltapäivällä. Aamulla on pakko saada kahvia!

 175. Ruut sanoo:

  Arkena tulee keitettyä kahvia lähinnä aamuisin, mutta jos on vieraita kyläilemässä niin silloin useammin 🙂

 176. Jonna sanoo:

  Aamukahvi joka päivä☕️

 177. HeidiS sanoo:

  Kahdesti päivässä, aamulla ja iltapäivällä. Töissä saakin keittää potilaille useammin, onneksi on semmoinen tuplakeitin.å

 178. Petra sanoo:

  Joka aamu, ja usein myös iltapäivällä. Vanhan kahvinkeittimen tippalukko on rikki, sekä termospannu pinttyy nopeasti kahvista mustaksi 🙈 Joten ei varmaan tällä keittimellä enää kovin hyviä kahveja keitellä. Uusi tulisi enemmän kuin tarpeeseen 👌

 179. Heidi K sanoo:

  Itse en kahvia juo mutta mies kylläkin! Olen jo pitkään meinannut ostaa hänelle moccamasterin lahjaksi mutta jotenkin se on aina jäänyt. Jos voittaisin, ilahduttaisin miestäni❤️

 180. Sanna sanoo:

  Kerran päivässsä. Tää keitin ois tosin ihana tuparilahja veljelle, joka osti just oman asunnon 😍

 181. MarjaStiina sanoo:

  Kahvia tulee keiteltyä kerran päivässä.Viikonloppuna aamulla ja päivällä. Tummaa paahtoa ja kahvi on parasta.

 182. Roosa sanoo:

  Kerran pari päivässä 🙂 toisinaan en ollenkaan, koska mun kahvinkeitin on aivan surkea 😀

 183. Riikka sanoo:

  Töissä tulee keiteltyä kerran päivässä 🙂

 184. Kaisla sanoo:

  Kerran tai kaksi 😊 aamukahvi aina ja iltapäivän kahvit jos on kahviseuraa tai vaapero nukkuu hyvät päikkärit.

 185. Janika sanoo:

  2-4 kertaa päivässä. Ilman aamukahvia päivän käynnistyminen on ihan mahdotonta.

 186. Veera sanoo:

  1-3 kertaa päivässä, riippuen oonko päivän kotona vai menossa. Aamukahvi kuitenkin aina pakko saada 😀

 187. Pinkku sanoo:

  Joka päivä, monta kuppia. Töissä, koulussa, kotona, kahvilassa, kylässä. Ei taida olla hetkeä johon kupillinen ei sopisi. Kahvi ❤️

 188. KM sanoo:

  Oi moccamaster kuului myös lapsuuteen ja sillä tuli harjoiteltua kahvin keittämistä. 😊 Nykyään ainakin kerran päivässä keitellään meillä kahvia.

 189. Helmi sanoo:

  Vähintään kolmesti päivässä kahvinkeitin pulputtaa meidän keittiössä

 190. Katri sanoo:

  Joka päivä keitän kahvia. Aamulla itselleni ja päivällä miehelle ja minulle ☺

 191. TH sanoo:

  Aamuisin ennen töihinlähtöä ja töistä tullessa vielä kupponen. Töissä käytössä myös moccamaster, jolla keitellään taukokahvit 🙂 Päivittäin menee noin 3-4 kuppia..

 192. Maria sanoo:

  Joka päivä ja monta kertaa 🤭 Just tippunu kahvi paras kahvi ☕ Meillä käytössä vanhempien vanha keitin, joka on jo lähemmäs 15 vuotta vanha. Ainut ”vika” kellastunut vesisäiliö, joten uudesta, siististä keittimestä haaveillaan 🤗

 193. TIuhti sanoo:

  Heh, hauska kuinka samanlainen tarina kuin itsellä. Oma masterini on ensin vaarin, sitä kautta äidillä ollut ja sitten minulle ”periytynyt” vanhus 🙂 Kahvia tulee uskollisesti keiteltyä vähnä sillon sun tällön, monen monta kertaa päivässä!

 194. Lissu sanoo:

  Meillä keitetään kahvia kaksi kertaa päivässä – aamulla ja iltapäivällä, kun mies tulee töistä kotiin! Kahvia keitetään kuitenkin kerralla iso satsi, josta voi käydä santsaamassa useampaan kertaan! 😁

 195. Saija sanoo:

  Muutaman kupin juon päivässä. 🙂

 196. Saida Karaus sanoo:

  Itsehän en kahvia juo, mutta keitän sitä kyllä aina kun vieraita tulee. Ja miehelle tietenkin. Uudet ominaisuudet kiinnostaa ja pastelli vihreä on makee!

 197. Emilia sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä aivan liian monta kertaa, riippuen aina siitä kuinka monta kertaa sitä lapsien kanssa on tullut yöllä herättyä😀 mutta ainakaan ilman aamukahvia ei lähde päivä käyntiin!

 198. Petra sanoo:

  Kerran päivässä. Jos puolisolla on aamu vapaana, juodaan yhdessä aamukahvit; jos taas olen yksin kotona, keittelen kahvit yleensä vasta iltapäivällä lapsen nukkuessa päiväunia 🙂

 199. Marru sanoo:

  Itselle kerran tai kaksi päivässä, ja aina vieraiden käydessä.

 200. Leela sanoo:

  Arkena aamulla kerran isän vanhalla Moccamasterilla 😀 Loput kahvit syntyy sitten työpaikan espressokeittimellä yhdellä napinpainalluksella…

 201. Nonnuska sanoo:

  Kahvia pitää aina saada tiettyinä aikoina päivässä 😅 yhteensä kolme kertaa 😊

 202. Marjo sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä yleensä kolme kertaa päivässä, joskus useammin. 😊

 203. Henna sanoo:

  Joka aamu 👌

 204. Hannele sanoo:

  Töissä ja puolisolle tulee keitettyä kahvia.Raskaana ei tule itselle keitettyä 🙂 Uusi kahvinkeitin olisi silti tarpeen 🙂

 205. Essi sanoo:

  Joka aamu ❤️

 206. J sanoo:

  Aamu lähtee parhaiten käyntiin kahvinkeitintä kuunnellessa ja kahvia nautiskellessa! 🙂

 207. Laura Emilia sanoo:

  Aamulla kotona ja päivällä töissä, työkavereille ja asiakkaille <3

 208. Malviina sanoo:

  Noin kerran päivässä. Olen laiska keittämään itselleni kahvia 🙈

 209. Sanna sanoo:

  Joka päivä pari kertaa keitän, sit tietty enemmän jos käy vieraita 😊 koska kahvi 💛

 210. Olga sanoo:

  Joka aamu! Ja nyt tulee päiväkahveillekkin tarvetta, kun alan lukemaan luokanopettajan pääsykokeisiin! 😍

 211. Tarup sanoo:

  Joka päivä useamman kerran.

 212. Kipe sanoo:

  Joka kerta kun tulee vieraita: kahvin keittämisessä on sitä jotain, kun se tapahtuu ns. Erityishetkinä!

 213. Belle sanoo:

  Hei. Moccamaster on paras. Itse keitän aamuisin aina n 4-5 kuppia. Ja juon pikku hiljaa sitä. Minäkin sain saman kahvinkeittimen vuonna 2009, mutta se on jo monet kahvit keittänyt ja nyt pitäisi jo vaihtaa. 😍

 214. Masi sanoo:

  Ai että, oon haaveillut Moccamasteria jo monta vuotta! Keitän kahvia töissä 2-3 kertaa päivässä, kotona omalla huonolla keittimellä kahvia tulee keitettyä todella harvoin.

 215. JP sanoo:

  En juo itse kahvia, mutta miehelle tai vieraille tulee silloin tällöin keiteltyä. 🙂

 216. Emmi sanoo:

  2 kertaa päivässä😍

 217. Janika sanoo:

  Joka aamu on pakko saada aamukahvit!

 218. Mira sanoo:

  Noin 3 kertaa päiväs tulee keiteltyä.

 219. Sini sanoo:

  Kerran päivässä (yleensä aamulla) tulee keitettyä kahvia! 😍

 220. Essi sanoo:

  Kahvia keitetään joka päivä 2-4 kertaa ☕
  Meillä myös kahvin keittää moccamaster, mutta oishan toi uudempi malli mukavampi käyttää. Ja pastellivärit on 👌😍

 221. Minni sanoo:

  Kolme kertaa päivässä 😍☕

 222. Pia sanoo:

  Useita kertoja päivässä 😀
  Entisellä Moccamasterilla alkaa olla jo ikää, joten uusi olisi tervetullut, ja mitkä ihanat värit.

 223. Sara sanoo:

  Todella harvoin keitän, koska juon myös todella harvoin. Pidän kyllä etenkin suklaan kanssa, mutta en ole ”riippuvainen” niin ei tule juotua..:D
  Ihana, mummun vanha keitin♡:)

 224. Miia sanoo:

  Luvattoman monta kertaa päivässä. 😊

 225. Oona sanoo:

  Kahvia keitän yleensä aamulla. Joskus harvoin toinenkin pannullinen, mutta useimmiten aamu riittää.

 226. Petra sanoo:

  Itse en juo kahvia, niin ei päivittäin tule keitettyä, mutta puolisoni rakastaa kahvia ja olisi jo korkea aika vaihtaa uuteen Moccamasteriin 🙂 ihania värejä!

 227. Tiia T sanoo:

  Vähintään kaksi kertaa päivässä, eli aamulla ja töistä kotiin tullessa ✌🏼

 228. Amanda Taskila sanoo:

  Joka päivä ainakin kerran!😍

 229. Alina sanoo:

  Itse en juo kahvia, keitän sitä miehelleni silloin tällöin. auttomttinem virrankatkaisu olisi meille todella hyvä, liian usein on keitin päällä kun mieheni lähdettyä nousen aamiaiselle. Mukana siis arvonnassa. 🤗

 230. Emmi sanoo:

  Kahdesti päivässä!

 231. Suvi sanoo:

  Monta kertaa päivässä helpottamaan vauva-arkea! 😄

 232. Heini sanoo:

  Keskimäärin varmaan 2-4 kertaa, riippuen siitä, onko töissä vai kotona päivän. Mutta jokatapauksessa kahvia tulee keitettyä useamman kerran päivässä

 233. Niina sanoo:

  Töissä tulee ainakin keitettyä kahvia mummoille ja papoille. 😍 Kotona äiti juo kupposen aina vieraillessaan.

 234. Mari sanoo:

  Vähintään kolmesti päivässä.

 235. Krista sanoo:

  Joka päivä aamukahvit ja välillä päivälläkin jos kotona ollaan 🙂

 236. Anne sanoo:

  Meillä keitetään kahvia yleensä kaksi kertaa päivässä n. 15 vuotta vanhalla Moccamasterilla.
  Kerran olen ostanut siihen uuden kannun rikkoutuneen tilalle sekä huollossa korjattiin takuuaikana (5 v), kun se alkoi vuotamaan vettä pohjalta.

 237. Iina Kärjä sanoo:

  Keitän kahvia 4 x päivässä. Aamulla, lounaan jälkeen, välipala-aikaan sekä päivällisen jälkeen. Moccamasterilla saa ehdottomasti parhaat kahvit!!

 238. Outiju sanoo:

  Pari kertaa viikossa. Juon kuitenkin toisten keittämää kahvia myös.

 239. Bambi sanoo:

  En juo kahvia mutta mun vanhemmat joka päivä, 2-3krt/pvä. Sitten vieraille tarjotaan kahvia tietysti. Ottaisin keltaisen. Vaaleanpunainen olis ihana mutta pastellista keltainen! Piristävä väri kotiin

 240. Pia sanoo:

  Joka päivä keitellään kotona kahvit! ☕️

 241. Enni sanoo:

  Itse en nykyään voi juoda kahvia, mutta mies keittää pari krt päivässä ja itse keittelen myös usein meidän ystäville 🙂

 242. Katja sanoo:

  Voi että kun ihana! Mä niin toivon että voittaisin tuon koska olen just ostanut ensi asuntoni ja moccamaster on ostoslistalla muutenkin – tuhannen muun asian joukossa! Kahvia tulee juotua 2-6 kuppia päivässä – ja tietty iKaffen kanssa 😍🙏🏼

 243. Essi sanoo:

  3 kertaa päivässä.

 244. Marika sanoo:

  Joka päivä, ainakin 2 kertaa joskus enemmänkin.

 245. Susu sanoo:

  Pari kertaa päivässä.

 246. Roosa sanoo:

  Meillä kotona keitetään kahvia joka aamu, mutta mies on meidän talouden kahvimestari, joten hän hoitaa sen. Töissä tulee itse keiteltyä kahvia lähes päivittäin.

 247. Tiina sanoo:

  Ehkä pari liikaa, noin 5 kertaa. Kotona pari ja töissä myös pari-kolme kertaa päivässä. Moccamasterista olen haaveillut piiiitkään. Kahvi on parasta! ☕☕☕

 248. Heini sanoo:

  Aamulla kaksi kuppia, illalla toisen kerran, juodaan yhdessä miehen kanssa 🙂

 249. Sara K sanoo:

  2-3 kertaa päivässä. Aamukahvi joka aamu 🙂

 250. Minna sanoo:

  Joka aamu pari kuppia. 🙂 Jos ei juo, niin pääkipu taattu.

 251. Maria sanoo:

  Ai että! Tää tulis kovaan käyttöön 🤗 Kahvia tulee keitettyä 2-5 kertaa päivässä☕

 252. Tiina sanoo:

  Keitän kahvia noin 5 kertaa päivässä, kotona pari ja töissä pari-kolme. Moccamasterista olen haaveillut piiiitkään. Kahvi on parasta! ☕☕☕

 253. Kaisa sanoo:

  Joka päivä ainakin kerran!

 254. Satu sanoo:

  Kyllä kahvia tulee keitettyä joka aamu. Ei lähde päivä muuten käyntiin.

 255. Minttu sanoo:

  Keitän kahvit tasan kolme kertaa päivässä, paitsi erikoistapauksissa (joita sattuu osumaan yleensä useita per viikko..) neljä tai jopa viisikin kertaa päivässä.

  Ja hei Iina, jos haluat myydä vanhan vintage-Moccamasterisi, laita viestiä! 😊❤️

 256. Tiina sanoo:

  Kolmet kahvit päivässä.

 257. Juliaana sanoo:

  Aamukahvit joka aamu! Päiväkahvit keitän kerran tai kahdesti.

 258. Anni sanoo:

  Päivässä pari-kolme kertaa tulee keitettyä kahvia 😊

 259. Anni sanoo:

  Joka aamu😍☕️

 260. Jenni sanoo:

  Arkisin aamuisin ja viikonloppuna useammin 😊

 261. Jenna sanoo:

  Keitän kahvia pari kertaa viikossa, miehelle tai jos käy vieraita. Itse en juo ollenkaan kahvia, mutta mieheni juo useamman kupin päivässä.

 262. Mira sanoo:

  Kaksi kuppia kahvia aamulla ja 1 kupillinen päivällä. Joskus tekee mieli vielä iltakahvikin ❤

 263. Sini sanoo:

  Yleensä kaksi kertaa päivässä tulee keitettyä. Kahvia tulee juotua 4-5 kuppia päivässä, olen oikein kahvikissa.

 264. Henna sanoo:

  Kotona ollessa kaksi kertaa päivässä. Aamu- ja iltapäiväkahvit 🙂

 265. Jepa sanoo:

  Päivittäin. Aamulla pari kuppia ja iltapäiväkoomaan vielä ainakin yksi kupillinen 👌🙂

 266. Jenni sanoo:

  Joka päivä ainakin kerran, viikonloppuisin useammin. 😊

 267. Jenni sanoo:

  Vähintään kaksi kertaa päivässä tulee yleensä keitettyä kahvia!

 268. Jenni sanoo:

  Joka aamu ja illalla silloin, kun tulee vieraita. 🙂

 269. Oona sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä! <3

 270. tiina sanoo:

  Joka aamu ja päivä!

 271. Sonja sanoo:

  Pari kertaa päivässä ja mies vähän useammin😀

 272. emma sanoo:

  keitän kahvia joka päivä vähintään sen kaksi kertaa 🙂

 273. Sanni sanoo:

  En juo itse kahvia, mutta vieraille tulee keitettyä silloin tällöin. Jos arpaonni osuisi kohdalle, antaisin keittimen äitienpäivälahjaksi äidilleni 🤗

 274. Marjut sanoo:

  Ainakin joka aamu, ja viikonloppuisin ehkä pari kertaa aamun lisäksi! Töissä tulee juotua kupillinen.

 275. Hannannaa sanoo:

  Jokainen aamu alkaa kahvinkeitolla, lisäksi iltapäivällä toiset kahvit 🙂

 276. Elisa sanoo:

  Vähän ehkä liiankin usein pojan syntymän jälkeen! 😀

 277. Elina sanoo:

  Aamukahvit ja iltapäivällä uudelleen. Joskus puolenpäivän aikaan keitän, jos tulee vieraita tai muuten vaan väsyttää 😀
  Olis ihana saada kahvinkeitin, joka sammuttaa itse itsensä, niin monet palaneet kahvit täälläkin koettu!
  Ihanaa kevättä Iina teidän perheelle 🙂

 278. Laura sanoo:

  Yleensä keitän kahvia kaksi kertaa päivässä, aamuisin ja alkuillasta 🙂

 279. AnnaMaria sanoo:

  Päivittäin 1-2 krt, yleensä keitän vain miehelleni tai vieraille, itse harvemmin juon kotona kahvia.

 280. Ella sanoo:

  Ainakin kaksi kertaa päivässä tulee keitettyä ☕️

 281. Tanja sanoo:

  Itse en juo kahvia mutta miehelleni keitän kahvit joka aamu. Ja työssä Oululaisessa vanhusten palvelukodissa keitä vuorossa ollessani kahvia muutaman pannun päivässä asukkaille ja työkavereille ❤

  Jos voitan niin keitin päätyy työpaikalleni, entisen Moccamasterin tippalukko on rikki ja keitin on muutenkin jo aika huonossa kunnossa.

 282. Janikaa sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä ainakin, riippuen onko työ- vai vapaapäivä 😊

 283. Gismet sanoo:

  Noin kolme kertaa päivässä eli kahvia menee!

 284. Hanne sanoo:

  Päivittäin juon n. 2-3 kertaa päivässä. Olispa ihanaa saada ensimmäinen oma moccamasteri😍

 285. Anniina sanoo:

  Nyt töissä käydessä keitän vain aamukahviksi pari kuppia, kotona ollessa tai jos käy vieralta niin 2-3krt päivässä. 😊

 286. Pauliina sanoo:

  Keitän kahvia 1-3 kertaa päivässä. Riippuu tietenkin menoista.

 287. Linda sanoo:

  2-3 kertaa päivässä. Aamulla, iltapäivällä ja vielä vähän illemmalla jos kavereita kylässä (:

 288. Janina sanoo:

  Aamukahvin verran on aina aikaa ❤️

 289. Johanna sanoo:

  Joka päivä keittelen kahvia, ainakin kaksi kertaa päivässä, viikonloppuisin ehkä viisikin kertaa 😉 Moccamasteria ei ole, mutta välillä olen haaveillut sellaisesta, kun mamman luona käyn kahvilla ja moccamasterilla keitellään ❤

 290. idaaa sanoo:

  riippuu päivästä mutta ainakin kerran. joskus jopa kolmekin kertaa 🙂 aamulla, päivällä ja alkuillasta, jäänyt isovanhemmilta tavaksi 😀

 291. Johanna sanoo:

  Ennen raskautta 2 kertaa päivässä. Nyt raskauden aikana keitän kahvia silloin tällöin töissä työkavereille ja joskus saatan juoda pienen tilkan itsekin tauolla.

 292. Johanna sanoo:

  Ennen raskautta keitin joka aamu kahvia. Nykyään keitän töissä silloin tällöin.

 293. Sara V. sanoo:

  Itse en kahvia juuri juo mutta lauantaiaamuisin tytön (3v) kanssa keitetään isille aamukahvit. Muuten kahvinkeitin kyllä on päivittäisessä käytössä.

 294. Elina sanoo:

  Kahvia keitän vaihtelevasti 1-3 kertaa päivässä. Aamukahvit ovat viikonlopun luksusta. Kahvit keitän itselleni, kun taapero menee päiväunille ja saan hetken omaa aikaa 🙂

 295. Linda sanoo:

  Keitän kahvia kaksi kertaa päivässä. 😊☕

 296. Sanja sanoo:

  Keitän päivittäin aamukahvin 😊 Moccamaster on paras! En tiennytkään että se on Alankomaista.

 297. Eveliina sanoo:

  Joka päivä tulee keitettyä ainakin kaksi kuppia kahvia. Aamukahvia ilman ei päivä käynnisty! 🙂

 298. Hilla sanoo:

  Aamukahvi on must! ❤️

 299. Minna sanoo:

  Teen kahvia 2-4 kertaa päivässä. Aamukahvi on tärkein. Joudun joskus juomaan jopa kaksi kuppia, että herään. Liian myöhään ei myöskään kannata juoda.

 300. Kaisu sanoo:

  Yleensä kerran päivässä, aamupäivällä keitän itselleni 1,5 kuoppia tummapaahtoista luomu kahvia jonka nautin kauramaidon kera. Yksi päivän ❤️ hetkistä tää kahvi hetki 😊

 301. Anne Saukko sanoo:

  Päivittäin tulee juotua kahvia pari kuppia, joskus enemmänkin. Ilman aamukahvia ei lähde päivä käyntiin. ❤️

 302. Veera sanoo:

  Ainakin kahdesti päivässä.
  Olen siirtynyt myös keittelemään pienempiä määriä, jotta pannu tulisi juotua myös tyhjäksi. Samoin jos olen yksin, saatan laittaa kahvini kapselista, jolloin valmistuu vain kupillinen kuumaa.

 303. Päde sanoo:

  Keittelen kaksi – kolme kertaa päivässä. Ja vanhalla Moccamasterilla tietenkin, johon jo kerran vesisäiliö uusittu 😀

 304. Jenna sanoo:

  Kerran päivässä aamuisin!:) on muuten suloisen värinen keitin!

 305. Manteli sanoo:

  Aamulla, päivällä ja illalla keitän jos olen kotona. Jos en ole kotona, juon sitten töissä, kaupungilla, kaverilla, vanhemmilla, missä olenkin. Joskus otan myös kahvin autoon, kahvia kuluu paljon.

 306. saanama sanoo:

  Joka aamu on keitettävä aamukahvi, joten vähitään kerran päivässä.

 307. A sanoo:

  Mies keittää aamulla töihin lähtiessään kahvit termariin, taaperon kanssa nukutaan vähän pidempään. Usein, varsinkin viikonloppuisin, tulee iltapäivällä keitettyä vielä toiset.

 308. Jessica sanoo:

  Aivan liian monta kertaa päivässä, etenkin viikonloppuisin! 😍

 309. Heidi sanoo:

  Ihana tarina sun vanhalla kahvinkeittimellä!
  Meillä on myös tällä hetkellä käytössä mun mumman ja paapan vanha Moccamaster. Äiti arveli että se on lähemmäs 20v sitten ostettu, ja toimii edelleen ihan moitteettomasti.

  Kahvia keitän aina aamuisin. Jos meillä käy vieraita, niin sitten iltapäiväliä toisen kerran 😊

 310. Ilona sanoo:

  Joka aamu 🙂

 311. Nina sanoo:

  Meillä keitellään kahvia aamuisin ja usein myös iltapäivisin, kun mies tulee töistä kotiin!❤Viikonloppuisin on ihana aloittaa aamut rauhassa kahvia juoden ja kirjoja lueskellen! ☕📖

 312. Janita sanoo:

  Kahdesti päivässä! ☕❤️

 313. Paula sanoo:

  Joka aamu kahdesti ja iltapäivällä kerta kiellon päälle 😊

 314. Emma sanoo:

  Joka aamu kupillinen Moccamasterilla! Vapaa-aamuina ehkä kaksikin kuppia. Mulla ollut sama masteri nyt 12 vuotta.

 315. Janette sanoo:

  Siis onpa ihana väri!

  Vähintään kerran päivässä keitän, aamukahvi on tärkeä. ✨

 316. Elina sanoo:

  Pariin kertaan päivässä…opiskelijalle loistavat ominaisuudet uudessa kahvinkeittimessä 😊

 317. M sanoo:

  Harvemmin tulee itselle keitettyä, mutta vieraille keitän useamman kerran viikossa.

 318. Annak sanoo:

  En tällä hetkellä omista kahvinkeitintä, joten todella harvoin tulee itse keitettyä kahvia. Joskus koulussa tai töissä saattaa sattua kahvinkeittovuoro kohdalla 🙂

 319. Annika sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä vieraille.

 320. Arja sanoo:

  Kiva arvonta! Oma kahvinkeittoni riippuu työvuoroista (vuorotyö) mutta sanoisin, että keskimäärin tulee keitettyä pari kertaa kotona ja sitten töissä kolmannen kerran 🙂

 321. Janita sanoo:

  Mä en itse oo kahvinjuoja, mut mä keittelen joka aamu miehelle kahvit valmiiksi 😊 myös vieraille tulee ahkerasti keitettyä kahvia ja hauskaa on, et vaikka mä en itse sitä juokkaan niin kaverit kehunut kuinka se on parasta kahvia, en tiedä onko se totta mut lämmittää sydäntä 🙈❤

 322. Viivi sanoo:

  Joka aamu ja viikonloppuisin myos iltapaivalla!

 323. Sonja sanoo:

  Keitän kahvia kotona vähintään joka aamu. Mokkamasteri on ollut haaveissa jo jonkun aikaa ja nimen omaan automaattisella virrankatkaisulla ja levyn lämmönsäädöllä 😍

  Vanhemmilla on varmaan n. 15v Moccamaster ja edelleen pelittää hyvin. Kerran oli unohtunut päälle työpäivän ajaksi, kahvit oli palanut pohjaan ja pannu saatiin puhtaaksi. Luojan kiitos että ei ollut tapahtunut muuta, ainekset olisi ollut pahempaan.

 324. Ulla sanoo:

  Joka aamu kaksi kuppia 💕

 325. HannaH sanoo:

  Muutaman kerran päivässä vähintään ja jos käy vieraita niin sitten enemmänkin. Uusi keitin olisi enenmmän kuin tervetullut vanhan tilalle! 🤩👌

 326. Karita sanoo:

  Yleensä kaksi kertaa päivässä, aamupiristykset ja iltapäiväpiristykset 👌😊 Välillä myös vain keksin kanssa nautiskellessa, tai hyvässä seurassa ❤️

 327. Juuli sanoo:

  Keitän kahvia päivittäin itselleni ja ystävilleni. Olen suuri kahvin nautiskelija (väärinkäyttäjä), päivässä menee helposti 8 kuppia kahvia. Entinen keitin vetelee viimeisiään ja olen pitkään himoinnut omaa Moccamasteria, joten tulisi enemmän kuin tarpeen.

 328. Jenna sanoo:

  2-4 kertaa päivässä tulee kahvit keitettyä, vähän fiiliksen ja päivän mukaan 🙂 mutta aamukahvi on ehdoton!

 329. Paula sanoo:

  Aamulla ja pöiväkahviaikaan eli about kaks kertaa päivässä

 330. Marppis sanoo:

  Pari kolme kertaa päivässä!☕☕ Kahvi ja herkkuleivät parhautta!😋

 331. Martzi sanoo:

  Minä tai mieheni ei juoda kahvia, mutta meillä käy usein ystäviä ja sukulaisia, jotka joutuvat juomaan vähemmän laadukkaalla keittimellä keitettyä kahvia – ja sen kyllä huomaa 🙈. Palautetta on tullut, mutta kun itse ei juo kahvia, niin Moccamasterin hankinta on aina jäänyt. Lähipiiri ilahtuisi tästä voitosta ja voi olla että itsekin innostuttais juomaan oikeesti hyvää kahvia!

 332. Loviisa sanoo:

  Joka päivä, vähintään kerran.

 333. Pauliina sanoo:

  Iltavuoro- ja vapaapäivinä tulee keitettyä kaksi kertaa – aamulla ja päivällä ❤️

 334. Mari sanoo:

  Nyt on sellainen arvonta mihin on pakko osallistua! Mun kummipoika sanoi keskiviikkona ekan sanansa ja se oli Kahvi 😹❤️ Selkeästi vietetty paljon aikaa yhessä! Keitän kahvia 3 kertaa päivässä ja aina 2 kuppia kerralla itselle!

 335. Laura sanoo:

  Pari kertaa viikossa itse, mutta puoliso keittelee päivittäin😊

 336. Sirja sanoo:

  Kaks kertaa vähintään 🤗

 337. Sara sanoo:

  Joka päivä, jos vaan mahdollista!

 338. Tanja Tee sanoo:

  Vähintään kerran päivässä keitän kahvia. Kahvi on niin normi juttu arjessa, että sitä tulee aina tarjottua vieraille ensimmäisenä ja toisaalta odotan myös kahvia kun menen kylään ystäville tai vanhemmille. Ja aina sitä kahvia on tarjolla! 😊

 339. Virpi sanoo:

  Fiiliksen mukaan, mutta vähintään aamukahvit aina.

 340. Roosa sanoo:

  Aamuisin on heti herätessä pakko laittaa kahvi tippumaan ☺️ Pitkin päivää tulee keiteltyä kahvia noin 2-5 kertaa 😅

 341. Janica sanoo:

  Itse keitän kahvia ehkä kerran puolessa vuodessa, mutta ai hitsi kun ois upea lahja mummulle – varsinkin vaaleanvihreänä versiona! Mummu keittää aamu- ja päiväkahvit, ja nykyinen kahvinkeitin on aika reppana.. 😀

 342. Tintti sanoo:

  Ihana arvonta!:) Kahvia keitellään kaksi kertaa päivässä, jos ei useamminkin.

 343. Karoliina sanoo:

  Joka aamu tulee keitettyä ☺️

 344. Taru sanoo:

  Melkein päivittäin puolisolleni.

 345. Tiia sanoo:

  Vähintään kerran, mutta usein vielä toisenkin kerran iltapäivällä/illalla

 346. Petu sanoo:

  Joka aamu ja iltapäivä keitän. Toki jos tulee vieraita tai kahvia tekee mieli, niin useamminkin voin keittää.

 347. Jenna sanoo:

  Päivittäin. Kahvinkeitin on vaan niin ruma että sillä hävettää keittää kahvia kun tulee vieraita.. moccamasterista olen haaveillut!

 348. Mervi sanoo:

  Aamukahvi, aamupaivakahvi, paivakahvi, iltapaivakahvi ja iltakahvi. Opin juomaa kahvia todella nuorena. Pappa opetti syomaan kahviin liuotettua pullaa ja siita se lahti.

 349. Zuzu1 sanoo:

  Päivä lähtee parhaiten käyntiin kahvilla; eli joka aamu tulee keitettyä ❤

 350. Rosie sanoo:

  Itse keitän melko satunnaisesti, mutta töissä tulee juotua päivittäin. Uusi kahvinkeitin tulisi kyllä tarpeeseen, nykyinen lähes vuosikymmenen palvellut ”halpiskeitin” taitaa olla suurin syy siihen, miksi kotona kahvia tulee keitettyä niin harvoin… 😉

 351. Amelia sanoo:

  Vähintään kerran päivässä. Täälläkin on hyvin toiminut vanhempien vanha keitin, ainoa mitä kaipaisi olis automaattinen virrankatkasu.

 352. Kirsi sanoo:

  Jokapäivä tulee keitettyä kahvia, ei lähde päivä käyntiin ilman

 353. Meriina sanoo:

  Kerran päivässä lataan kahvinkeittimen miehelle valmiiksi aikaisia aamuvuoroja varten 🙂

 354. Piia sanoo:

  Kyllä ainakin kaksi tai kolme kertaa tulee keitettyä kahvia päivässä 🙂

 355. Jaana sanoo:

  Joka aamu 🤩 gradua kirjoittaessa tulee keitettyä kahvia aina silloin kun tarvitsee lisä energiaa (muuta tekemistä 😅).

 356. Tiina K. sanoo:

  Joka aamu 6 kuppia, ja päivälläkin 1-2krt 6-8kuppia riippuen montako työmiestä on juomassa. 😊

 357. Senja sanoo:

  Itse en juo kahvia lainkaan, mutta vanhempani juovat päivittäin. Moccamaster menisi siis heille <3

 358. Laura sanoo:

  Kaksi tai joskus kolmekin kertaa päivässä. 🙂

 359. Erika sanoo:

  Yhdestä kolmeen kertaan päivässä! Vähintään aamukahvit on pakko saada. 🙂

 360. Jenni sanoo:

  Aamuisin sekä ennen yövuoroja

 361. Noora sanoo:

  Joka päivä ennen töihin lähtöä 🙂

 362. Eveliina sanoo:

  Keitän kahvia oikeastaan vain töissä ollessani, eli noin kerran kaksi viikossa, sillä en omista kahvinkeitintä tällä hetkellä ollenkaan, vanhan hajottua 🙁

 363. Marjo sanoo:

  Joka aamu, päivisin ja iltaisin. Eli 3-4 kertaa päivässä.

 364. Jemu sanoo:

  En ole itse oppinut pitämään kahvista vielä tähän ikään mennessä, mutta rakastan niin paljon sitä tuoksua! Keittelen mielelläni siis miehelle silloin, kun hän sitä kaipaa. Etenkin viikonloppuaamuisin pitää se tuoksu ehdottomasti saada kotiin – ja kuulemma sitä saatava juodakin. 😀

 365. Tinttu sanoo:

  Joka päivä vähintään pari kertaa. Aamukahvit tärkein.

 366. Ida sanoo:

  Tasaisin väliajoin päivän aikana, yleensä 2-3 kertaa päivässä. Kahvi <3

 367. Milla sanoo:

  Arkena 2-3 kertaa, viikonloppuna tälleen äkkiä laskettuna 5-6 😁
  Missä kohtaa menee huolestuttavan riippuvuuden raja? 😂

 368. Laura sanoo:

  Joka päivä ,aamulla ja iltapäivällä🥰

 369. Marii sanoo:

  Päivittäin tulee keitettyä 3-4 kertaa.

 370. Viivi sanoo:

  Viikonloppuisin keitän kahavit ja vieraiden kyläillessä. Ihana väri tuo vaaleansininen.

 371. Jasmin sanoo:

  Joka aamu ja sit iltapäillä ruuan päälle. Meillä kans perintökeitin, joka olisi tarkoitus myös päivittää tippalukolliseen ja suuriplussa tuo automaattinen virrankatkaisu. Kiireellisinä aamuina ei tarvi panikoida jäikö keitin päälle. 😂

 372. Anksi sanoo:

  Joka päivä keitetään kahvia. 2-4 kertaa päivässä.

 373. Sonia sanoo:

  Kerran päivässä yleensä ❤️

 374. Essi sanoo:

  Joka aamu aanukahvi kotona ja päivällä myös päiväkahvi töissä työkavereiden kanssa ☕

 375. Kerttu sanoo:

  Tulee keitettyä noik 3 tai 4 kertaa päivässä🌝

 376. anna s. sanoo:

  Kotona kaksi kertaa, töissä tulee juotua päivittäin myös lisäksi 🙂

 377. Xeveliina sanoo:

  Meillä jokainen päivä alkaa kahvilla, jatkuu kahvilla, jatkokahvilla ja välissä voi juoda vielä muutaman kupillisen tarpeen mukaan! Eli paljon! 😀

 378. Hanna sanoo:

  2 kertaa päivässä

 379. Suvi sanoo:

  Aamuisin ja iltapäivisin töiden jälkeen. 😊 Täällä vannoutunut moccamastereihin. Itellä on tällä hetkellä sellainen. 👌

 380. Minttu sanoo:

  Joka päivä tulee useamman kerran keitettyä. Pakollisin on aamukahvi:-)

 381. Mari sanoo:

  Kyllä useampi kuppi kahvia menee päivässä, kotona keitetään noin 2-4 kertaa päivässä.

 382. Inka sanoo:

  Muutaman kerran viikossa. 😊

 383. Krista sanoo:

  Joka aamu tulee keitettyä kahvia, oon opetellut heräämään ennen lapsia aamuisin jotta saan ensimmäisen kupin juotua yksin täydessä hiljaisuudessa 😊

 384. Linda sanoo:

  Mä keitän 2 kertaa päivässä. Tarpeseen tulisi kun 7kk vaivan kanssa voimat lopussa niin hyvän makuinen kahvikuppi auttaa jaksamaan paremmin! 😊

 385. Roosaaa sanoo:

  Olen vasta alle vuosi sitten alkanut juomaan kahvia ja nyt parasta aamuissa on aamukahvi!!! <3 Juon vain aamuisin ja nautin siitä aamuissa! 🙂

 386. Juuli sanoo:

  Itselleni ei tule kahvia keiteltyä, mutta puoliso juo ja tottakai vieraiden kanssa kahvitellaan. Moccamasterista ollaan aina haaveiltu, mutta ei olla vielä hankittu. Nää värit on aivan ihania! 😍

 387. Oliviah sanoo:

  Aamulla ja viikonloppuisin myös iltapäivällä.

 388. Jaana sanoo:

  Meillä keitetään vähintään kolme kertaa päivässä. Moccamaster keittää kyllä ehdottomasti parhaimman makuset kahvit.

 389. Omenaa sanoo:

  Joka aamu! Viikonloppuisin joskus myös iltapäivisin.

 390. Jenna sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä ainakin joka aamu, joskus myös päivisin.

 391. Milka sanoo:

  Meillä keitetään kahvia vähintään kahdesti päivässä. Tän kilpailun Moccamasterin antaisin kuitenkin lahjaksi sisksolleni, joka muuttaa pian ensimmäistä kertaa pois kotoa <3

 392. Jutta sanoo:

  2-3 kertaa päivässä 🙂

 393. Jennika sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä kolme kertaa päivässä. Aamu, päivä ja ilta. Ehkä viikonloppuisin useamminkin. Ja täytyy sanoa että aamulla kahvi on parasta. Moccamaster ollut jo 15 vuotta käytössä. Pastelli väri ois ihana ja muutenkin nuo uudet toiminnot.

 394. Mims sanoo:

  Joka aamu✌🏻

 395. Anneh sanoo:

  Meidän perhe on ihan himokahvinjuojia! Aamulla heti ko herätään niin pitää saada kuppi ja päivän aikana saattaa mennen kymmenenkin kupposta 🙈

 396. Marjaana sanoo:

  Aamuisin keitän aamukahvit. Pelkkä kahvin tuoksu herättelee päivään.

 397. Riina sanoo:

  Aamu alkaa aina kahvilla 🙂!

 398. Katsu sanoo:

  Kahvia tulee juotua pari kertaa päivässä, aamulla ja päivällä! Uuteen kotiin olisi kiva saada myös uusi kahvinkeitin 🙂

 399. Annukka sanoo:

  Joka arkipäivä ainakin kaksi kertaa, viikonloppuisin vähintään tuplasti enemmän 😀. 30 v. termoskeitin joutaisi jo eläkkeelle.. 😋

 400. Noora sanoo:

  Itselleni keitän ehkä kerran päivässä parina päivänä viikossa, mutta poikaystävälle pari-kolme kertaa päivässä 🙂

 401. Noora sanoo:

  Keitän kahvia ainakin 3-4 kertaa. Aamuista ei tulisi mitään ilman kahvia ja myös koulujuttuja jaksaa paremmin tehdä kahvin avulla. 😍

 402. Janina sanoo:

  2 tai 3 kertaa päivässä. Olen suurkuluttaja. Välillä juodaan vähemmän, välillä enemmän. Aamut ei lähde käyntiin ennenkun saa kahvia koneeseen. ☝️

 403. Sini sanoo:

  Päivä ei käynnisty ilman aamukahvia 🤗 noin kolmet kahvit tulee päivän aikana keitettyä.

 404. Hanna sanoo:

  1-2 kertaa päivässä.

 405. Noora sanoo:

  Yleensä kerran päivässä, aamulla 😊 lisäksi juon töissä kupin tai pari

 406. Anna sanoo:

  Aamukahvin keitän ainaki ja töissä tulee juotua pari kuppia.

 407. Sanna sanoo:

  Keitän kahvia aamulla, aamupäivällä, päivällä, iltapäivällä ja joskus jopa illemmalla. Onnea on puolisko joka rakastaa juoda kahvia yhtä paljon kuin minä! ☺️

 408. Vilja sanoo:

  Joka päivä muutama kupillinen tulee juotua! Kyllä toi kahvinkeitin olis ihana väripilkku keittiössä! ❤️

 409. Iina sanoo:

  Yleensä kolmesti päivässä. Automaattinen virrankatkaisu on kyllä ehdoton, ku monesti oon unohtanu keittäneeni kahvia ja lähen jotaki muuta touhuaa, nii sit ku kuuluu naps, muistan et ainiin, se kahvi. 😂🙈

 410. Mari.B sanoo:

  Hei. Kahvia tulee keitettyä AINA aamulla ensimmäisenä. Meillä myös ”perintö” moccamaster (mieheni vanhempien vanha) joka toimii kyllä, mutta automaattinen virrankatkaisu puuttuu. Tämän olemme ratkaisseet ei niin esteettisesti kauniilla ratkaisulla kuin ajastinpistokkeella 😁 Taitaa olla jokin autonlämmitykseen tarkoitettu vempele 😂 joten peukut pystyssä josko mekin saataisiin moderni moccamaster! 👍

 411. Eija sanoo:

  Aamulla ja iltapäivällä keitetään kahvia, viikonloppusin saatetaan keittää 3 kertaa. Meillä on myös luotettu moccamasteriin, mies on ton keittimen ostanu kun on kotoa pois muuttanu, mut ite kaipaisin sitä virrankatkasua (paristi on keitin jääny/menny vahingossa päälle ja sit huomaat kun tuut kotiin 😬)

 412. Meri sanoo:

  Liian harvoin. Päivittäin en kahvia tarvitse, ja nykyinen keitin on jo aikansa elänyt. Pitänyt Moccamaster ostaa, mutta malleja on niin lukemattomasti, että jäänyt vain ajatuksentasolle.

 413. Maiju sanoo:

  Keitän kahvia vähintään 4x/vrk, eikä yksi kupillinen kerrallaan riitä… 🤭 Oispa ihana voittaa kunnon keitin itselle! ☕

 414. Miisakh sanoo:

  Moccamaster on kyllä huippu keitin! Varmaan 15vuotta vanha tuo meidän 😀
  Sillä meillä päivittäin kahvit keitetään (joskus jopa niin paljon että illalla närästää) miehelle töihin termariin pannullinen ja itse myöhemmin aamukahvit.

 415. Alisa sanoo:

  Kahvia keitämme puolison kanssa aina aamuisin, niin että kumpikin saa oman termarinsa täytettyä ennen töihin lähtöä ja nautiskeltua matkalla. Joskus tulee keitettyä myös päivällä/iltapäivällä ja tietenkin vieraille tarjotaan, jos sellaisia sattuu tulemaan ! 🙂

 416. Janniii sanoo:

  Joka aamu ja useimmiten vielä illallakin. Ja viikonloppuisin sit enemmänkin. Omilla vanhemmilla ja isovanhemmilla aina ollut moccamaster mitä pitävät ainoana oikeana merkkinä mutta itse ei vielä ole tullut ostettua kunnon kahvinkeitintä. Laadussa kyllä huomaa eron joten vaihtaisin mielelläni meidän vuosia vanhan halpiskahvinkeittimen moccamasteriin 🙂

 417. Maiju sanoo:

  Yleensä kerran päivässä! 🙂

 418. Carita sanoo:

  Niin kauniin värinen tuo teidän keitin! Meillä keitetään kahvia aamuisin ja iltapäivällä kun tullaan miehen kanssa koulusta. Viikonloppuisin kahviakin kuluu enemmän 😊

 419. Saaristonlapsi sanoo:

  Vähintään neljästi päivässä. Juuri ostimme itselle Moccamasterin, tämä menisi siskolle.

 420. Emma sanoo:

  Kahvinkeitin lirisee kaksi kertaa päivässä 🙂

 421. Sanni sanoo:

  Muutaman kerran päivässä tulee keitettyä jos ei käy vieraita.

 422. Satu sanoo:

  Pari kertaa päivässä.

 423. Malin sanoo:

  Joka päivä keitetään 2-3 kertaa. Meidän moccamaster alkaa olemaan tiensä päässä, osia mennyt rikki ja on jo kuitenkin ihan kiitettävässä 15 vuoden iässä niin ois päivityksen paikka!😍

 424. Sanni sanoo:

  En juo itse kahvia, mutta jos poikaystävä on yökylässä, hiivin keittämään hänelle aamukahvit ennen kuin hän herää. Juhlahetkinä vanha pieni keittimeni on kovilla kun kylään osuu yhtä aikaa useampi kahvinjuoja.

 425. hk sanoo:

  Yleensä kolme kertaa päivässä, välillä neljä silloin kun tuntuu että tarvitsee vielä iltapala-kahvin. 🙂 Mulla kahvi ei onneksi valvota vaikka joisi myöhäänkin.

 426. Myyx sanoo:

  Kahvit keitetään 3x päivässä

 427. Katziki sanoo:

  Kerran päivässä (aamulla) 😊

 428. Jenna sanoo:

  Monen monta kertaa päivässä❤️ Aamukahvi on kyllä se kaikista rakkain. Monen monen monta vuotta on meidänkin keitin palvellut ja kyllä, tiedän myös tunteen kun työmatkalta täytyy lähteä tarkistamaan vielä kotia sammutinko keittimen. 😅😂

 429. Satu sanoo:

  Kerran tai kaks päivässä

 430. minttuw sanoo:

  Kerran päivässä, aamulla heti heräämisen jälkeen. Se onkin päivän paras kahvi 🙂

 431. Idalotta sanoo:

  Kerran tai kahdesti!

 432. Riina sanoo:

  Keitän kahvia pari kertaa päivässä, aamulla ja töiden jälkeen. Viikonloppuisin joskus useamminkin. 🙂

 433. Iida sanoo:

  Kahvia keitän vain kun joku tulee kylään kahville, mutta nekin kerrat olisi kiva keittää kunnon keittimellä! Joka kaiken lisäksi olisi vielä hyvännäköinenkin! (:

 434. Auri sanoo:

  Joka päivä ☕❤️

 435. Reetta sanoo:

  Jokainen aamu alkaa kahvinkeitolla, kuppi tai pari on osa uuteen päivään valmistautumista. Joskus harvoin keitän päiväkahvit jos on seuraa. Uusi kahvinkeitin olisi mukava, meilläkin on käytössä vanha teräksinen Moccamaster, karvalakkimalli 😂

 436. ella sanoo:

  Itse en juo kahvia, mutta aina viikonloppuisin keitän äidille aamukahvit❤️

 437. Lotta sanoo:

  Aamulla herättyäni. Aamukahvi on ihanaa<3

 438. Maaret sanoo:

  Joka päivä ja yleensä kolme kertaa päivässä.

 439. Bettina sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä arkisin aina aamulla, koska kahvia on vain pakko saada ennen töihin lähtöää oli kuin kiire aamu tahansa. Viikonloppuisin sitten tuleekin keitettyä kahvia usein kolme kertaa päivässä.

 440. Jessica sanoo:

  Joka päivä 😀 yleensä aamulla ja iltapäivällä.

 441. Marika sanoo:

  3 kertaa päivässä joka päivä keitän kahvit.
  Meillä oli myös monta vuotta moccamaster ja sen jälkeen ostettiin halvempi keitin ja sen kyllä huomaa. Tippalukko ei aina toimi ja suodatinpussikotelo aukeilee itsekseen, joten uusi keitin tulisi todellakin tarpeeseen 😅

 442. Martta sanoo:

  Kaksi tai kolme kertaa päivässä. Toki näin raskaana, välillä aamukahvi riittää.

 443. Noora sanoo:

  Pari kertaa päivässä vähintään 🙂 olisi jo aika päivittää keitin moccamasteriin!

 444. JennaO sanoo:

  Kolme kertaa päivässä juon kahvia. Ehkä vähän liikaa, mutta kun se on niin hyvää! 😀 Paitsi meidän nykyisellä keittimellä, joka alkaa olla jo tiensä päässä.

 445. Hansu sanoo:

  Joka päivä aamulla, päivällä ja illalla. Ihan liikaa🤭😍

 446. Anni sanoo:

  Joka päivä, jotta aivot käynnistyvät päivää varten!

 447. Minna sanoo:

  Joka ikinen aamu keitän ja jos olen aamuvuorossa niin sitten keitän vielä iltapäivällä kotiin tullessa lisää 🙂

 448. Heli sanoo:

  Vähintään kaksi kertaa päivässä. Ja tietenkin moccamasterilla!

 449. Karoliina sanoo:

  Paristi päivässä ☀️

 450. Emma sanoo:

  Päivittäin ☕✨

 451. Salla sanoo:

  Joka aamu täytyy keittää kahvit :p

 452. Heidi sanoo:

  Joka aamu heti ensimmäisenä kahvit tulemaan 🙂

 453. Viivi sanoo:

  Paristi päivässä

 454. mirdie sanoo:

  Joka päivä tulee keitettyä kahvit kotona 🙂

 455. HR sanoo:

  Aina aamuisin, ja jos olen kotona iltapäivällä niin myös silloin tarvitsee kahvit keittää

 456. Pipsa sanoo:

  Pari kertaa päivässä.

 457. elina.p sanoo:

  Vieraille paristi viikossa ja mokkapaloihin 🙂

 458. Elisa S sanoo:

  Jotain väliltä 1-5 kertaa! Aamukahvi on must, se vaan maistuu niin ihanalta ja lämmin juoma tekee aamulla hyvää! Oon nautiskelija 🙂

 459. Iitres sanoo:

  Meillä ei keitetä kahvia kuin silloin, kun vieraita tulee käymään kylässä. Minä ja mieheni ei kumpikaan olla opittu kahvinjuojiksi. Voiton sattuessa kohdalle, antaisinkin keittimen veljen perheelle. Siellä kahvia juodaan paljon, kun pikkulapsiarkea eletään.

 460. Miija sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä itselle todella harvoin, lähinnä vieraille. Keitin menis siis poikaystävälle yllätykseksi 🙂

 461. Liisa sanoo:

  Vähintään kaks kertaa, mutta jopa viisi kertaa.

 462. Sinna sanoo:

  Päivittäin 🙂

 463. Sini sanoo:

  Aiemmin join vaan aamukahvin, mutta nyt vauvan kanssa kotona ollessa keitellään kyllä joka päivä iltapäivä kahvitkin😊

 464. Ansku sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä. 🤗

 465. Satu sanoo:

  Viikonloppuisin ja vieraiden käydessä, harvemmin viikolla. Keittämismukavuutta laskee, kun keitin on rikki. Virtanappi on irrallinen, joten pistoke täytyy muistaa irrottaa keittämisen jälkeen. Uusi keitin ollut jo pitkään harkinnassa.

 466. Elisa sanoo:

  Vähintään kaksi kertaa tulee keitettyä kahvit joka päivä, vapaapäivinä yleensä useammin. Moccamaster keittää kyllä ylivoimaisesti parhaat kahvit 🙂

 467. Ida sanoo:

  Arkisin kahvia tulee keiteltyä vain aamuisin ennen töihin lähtöä. Viikonloppuisin kahvinkeitin on sitten porisemassa lähes koko ajan 😀 Moccamaster on lapsuudenkodistani tuttu juttu ja itsekin on pitänyt hommata se jo vuosia!

 468. Iina sanoo:

  Upea keitin! 1krt /pvä.

 469. Henriikka sanoo:

  Jokaisena aamuna, ei aamu lähde muuten käyntiin! 😁 Toinen kuppi yleensä töissä lounaalla.

 470. Elina sanoo:

  Aina silloin, kun käy vieraita 🙂 Itse en kahvia juo. Mies meillä keittelee päivittäin.

 471. Mari sanoo:

  2-3 kertaa päivässä tulee keitettyä.

 472. Nasmiini sanoo:

  Melkeinpä päivittäin tulee kahvia keitettyä, jos ei aamulla aikaisin ennen töihin lähtöä nii sitten iltapäivällä töiden jälkeen kun mieskin tullut jo kotiin 😊

 473. Mirkku sanoo:

  2 kertaa päivässä 😊

 474. Noora sanoo:

  2-4 kertaa päivässä tulee keitettyä☕

 475. Jenniinau sanoo:

  Keitän sillon ku saan kavereita kylään. Ite en oo oppinu juomaan, mutta melkeen voisin opetella ihan vaan sen takia että ois hyvä syy istahtaa säännöllisesti rauhassa alas. 😄

 476. Heidi sanoo:

  Joka päivä tulee keitettyä! Itseltäni löytyy jo Moccamaster ja olen huomannut ,että sillä tulee kyllä parhaat kahvit muihin keittimiin verrattuna. Jos voitan ,niin tämän antaisin ystävälle ,jolla on huono kahvinkeitin! 😀

 477. Emmi Kesämaa sanoo:

  Aamuin, päivisin ja illoin, ISON kupin kera.

 478. Kaisa sanoo:

  Keitän vain ja ainoastaan aamulla kahvia eli kerran päivässä. Mutta pyrin tekemään jokaisesta kahvihetkestä spesiaalin. Niin spesiaalin kuin pienten lasten kanssa voi 🙂

 479. Aino sanoo:

  Itse en juo kahvia ollenkaan, mutta jos arpaonni osuisi kohdalle, niin antaisin sen lahjaksi äidilleni.

 480. Stella sanoo:

  Olisi ihana saada oma Moccamaster! 🙂 Tulisi käytettyä joka aamu.

 481. A sanoo:

  Joka päivä keitän!

 482. Enni sanoo:

  Keitän joka päivä kahvia. Olisi ilo saada uusi, iloisen värinen Moccamaster.

 483. Lennu sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä PALJON. Tuplavauvojen äiti tarvitsee useamman kupin päivässä. Myös mies on kahvin suurkuluttaja 😃
  Olen moccamasterin vannoutunut käyttäjä enkä muihin vaihtais, keitin on ollut taloudessa jo 15v. Tippalukollinen ja kaunis väri olis kyllä super 👌

 484. Tiia sanoo:

  Kerran päivässä. Laatu korvaa määrän. 😊

 485. Suivi sanoo:

  Moccamaster best! Joka aamu keitän iiison kupillisen ja nimenomaan vähän parempaa ja laadukkaampaa kahvia, mielellään itse jauhetuista pavuista 🙂

 486. Anne sanoo:

  2-3 krt / pv ☕💖

 487. Marleena sanoo:

  Ainakin kolme kertaa päivässä, joskus jopa useamminkin 😀

 488. Sandi Österlund sanoo:

  kerran päivässä keitän aamulla yleensä ja juotuani yhden kupillisen laitan loput termariin, josta juon päivän mittaan työskentelyn lomassa. Sitten joskus saatan keittää tuoreet iltasumpit. Tuo vaaleansininen on lempivärini, olisi ihana omassa keittiössäni, sille olisi jo paikka:) Oikein ihanaa kevättä Sinulle:)

 489. Mervi sanoo:

  Mulla on työpaikka kodin yhteydessä ja juomme työntekijän kanssa ”lakisääteiset” kolme kertaa. Itsellemme keitämme miehen kanssa lisäksi aamukahvit.

 490. Mariina sanoo:

  Joka aamu 😊

 491. Tinni sanoo:

  Yleensä kolme kertaa päivässä 😊

 492. Samuli sanoo:

  Kyllähän kahvia keitetään joka päivä!

 493. tiia sanoo:

  joskus satunaisesti ystäville tai miehelle, koska itse en juo kahvia. moccamaster ois silti täykky meidän keittiöön ja saishan muut sillä hyvää kahvia. 🙂

 494. Emma sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä lähes joka päivä sen kaksi kertaa päivässä, ellei sitten tupsahda vieraita kylään ^^

  Pastellinvärinen mokkamasteri olisi ihan mahtava piristys keittiöön! 😍

 495. Roosa sanoo:

  Joka päivä vähintään kahdesti. Riippuu käykö vieraita kylässä, silloin useammin. Ja viikonloppuisin kotona ollessa useammin 🙂

 496. Katariina sanoo:

  Aamulla aamupalan yhteydessä ja iltapäivällä 😀

 497. Jenni sanoo:

  Kahvia keittelen 3-5kertaa päivässä. Aamu ei lähde käyntiin ilman kahvia.

 498. Ellinoora sanoo:

  Ainakin 2 tai 3 kertaa päivässä juon kahvia! Välillä tulee juotua enemmänkin 🙂

 499. Asser Leinonen sanoo:

  2 mukia 2 kertaa päivässä.

 500. Annukka Tuominen sanoo:

  Kotona arkena tulee keitettyä lähinnä aamuisin. Töissä sitten useammin.
  Viikonloppuisin keitetään yleensä kolme kertaa päivässä tai tilanteen mukaan useimminkin :).

 501. TarjaL sanoo:

  4-5 kertaa päivässä.

 502. Riina sanoo:

  Joka päivä tulee aamukahvit keitettyä ja joinakin päivinä myös päiväkahvit 🙂 Paras päivänaloitus! <3

 503. Heidi sanoo:

  Jokapäivä ainakin kerran 🙂

 504. Marjo sanoo:

  Kyllä mä joka päivä keitän ja yks kaks kertaa päivässä 😊

 505. Marianne sanoo:

  Vähintään 2 kertaa päivässä. Meilläkin on miehen mummon vanha moccamaster! Mutta valitettavasti just tuo, missä ei oo automaattista virrankatkaisua. Tippalukko on, mutta manuaalinen 🙁

 506. Veera sanoo:

  Keitän kahvia aina aamuisin, kun olen kotona. Työpäivinä oma vanha ”nistikeitin” saa levätä, kun juon kahvini töissä. Uusi kahvinkeitin olisi erittäin tervetullut, koska entinen vetelee jo viimeisiään, onhan se palvellutkin urhoollisesti jo 8 vuotta!

 507. Kukka sanoo:

  Tällä hetkellä en olkeastaan koskaan, kun en omista kahvinkeitintä! Tulisi todellakin tarpeen!

  Mulla on sellanen käsikäyttöinen kahvisuodatin, mutta sen kanssa on vähän hankalaa… Joten… Moccamaster: Odotan sinua!

 508. Emu sanoo:

  Mä keitän kahvia ainoastaan vieraille! Itse en oo oppinut kahvia juomaan ja omasta kurkusta menee alas ainoastaan sokeri&kaloripommikahvit kahviloissa 😀

 509. Elena sanoo:

  Yleensä 1-2 kertaa päivässä.

 510. Anu sanoo:

  Vähintään kerran päivässä eli aamukahvi.

 511. Ilona sanoo:

  Keitän kahvit vähintään kerran päivässä. Olen nyt imettäessä pyrkinyt rajoittamaan kahvin juontia kahteen kuppiin päivässä :).

 512. Riikka sanoo:

  Ainakin kerran tai kahdesti päivässä. Ollaan nyt käyty äidin luona jauhamassa pavuista kahvia, ai että on muuten parasta kahvia! Keitin kyllä kaipaisi jo uudistamista.

 513. Elina sanoo:

  Meillä keitetään yleensä pari kertaa päivässä kahvia, aamulla ja iltapäivällä. Yleensä keittimellä mutta joskus myös mutteripannulla.

 514. Veera sanoo:

  Päivittäin 🙂

 515. Iina sanoo:

  Kotona keitän muutamia kertoja viikossa, mutta kohta uuden talon myötä uskon että haluun yhä useammin keitellä kahvia uudessa ihanassa keittiössä tai herätä kahvin tuoksuun 😍 luulenpa myös et vieraiden ja kestitysten määrä lisääntyy, mikä taas lisää kahvinkeittoa 😅

 516. Henna sanoo:

  Kahdesti päivässä keitellään 🙂 Moccamaster löytyy täältäkin, mutta ilahduttaisin pastellinvärisellä eläkkeellä olevia vanhempiani

 517. Mari sanoo:

  Päivittäin keitän. Moccamaster on haaveissa, vielä jonakin päivänä se ostetaan..

 518. Emmi sanoo:

  Joka päivä tulee keitettyä, usein pariin otteeseen 🙂

 519. Eve sanoo:

  Oi moccamaster!! Olen opiskelija ja kahvi on osa päivärytmiäni. Päivittäin menee vähintään 2 kuppia, paitsi vikonloppuna. Kotona meillä ei ole kahvinkeitintä _vielä_. Kahvi on tärkeä osa päivääni ja usein havahdun kotona kaipaamaan kupillista.

 520. Netta sanoo:

  Kahvia tulee juotua päivittäin (välillä vähän liikaakin). Muutama kuukausi sitten lentelin pesästä ja muutin omaan kotiin. Viimeiset viisi vuotta kotona kahvit ovat tulleet moccamasterista, mutta vielä ei ole muuton yhteydessä muutenkin venynyt opiskelijabudjetti taipunut muun kuin prisman halvimman keittimen ostoon. Tämähän harmittaa, sillä voin kertoa että moccamasteria on ollut ikävä!

 521. Veera sanoo:

  Monta kertaa päivässä keitetään kahvia 🙂

 522. Maarit sanoo:

  Arkisin 1-2 kertaa, viikonloppuisin 2-3 kertaa 🙂

 523. Mira sanoo:

  3 kertaa päivässä tulee ainakin keitettyä kahvia aamulla ainakin ihan pakko saada kahvia😀👌

 524. Maaret sanoo:

  1-2 kertaa päivässä. Arkena yleensä illalla.
  Pastellinkeltainen olisi minun valinta. 😊

 525. Kaisa sanoo:

  Muutaman kerran viikossa! 🙂

 526. Jaana sanoo:

  Joka päivä 2-3 kertaa päivässä. Aamukahvilla päivä alkaa aina💕

 527. VaSi sanoo:

  2-3 kertaa päivässä keitetään kahvit, joskus useamminkin.

 528. Iina sanoo:

  Keitän kahvia yleensä vähintään kahdesti päivässä: aamulla aamupalalle ja iltapäivällä töiden ohessa. Teen pääsääntöisesti töitä kotoa ja on ihan parasta keittää kahvia, avata läppäri ja käydä hommiin!

 529. Sanna sanoo:

  Joka päivä tulee keitettyä kahvia useampaan otteeseen. Moccamasteri meillä on kotona, mutta se on jo vanha, ei ole tippalukkoa tai automaattista virransulkeutumista jotka tulisivat kyllä tarpeeseen. Nim. Liian monta kertaa kotiin takaisin kääntyneenä, kun on jäänyt miettimään sammutinko keittimen vai en.

 530. Millaaa sanoo:

  Muutama kuppi tulee juotua, ehkäpä 3-4 🙂

 531. Sonja sanoo:

  Esikoista odottaessa jo pelkkä kahvin tuoksu sai etovan olon. Nyt kuitenkin miehen kahvia juodessa, minulla on alkanut tehdä sitä mieli puolen vuoden tauon jälkeen ☕

  Olisipa ihana juoda ensimmäinen kahvikuppi pitkästä aikaa, uudesta kahvinkeittimestä 😍 synttäritkin olisi sopivasti 5.4.. 😉

 532. Katsku sanoo:

  Aamu- ja lounaskahvi päivittäin, joskus Pikku Kakkosen ajaksi keitän vielä päivän kolmannen kupillisen. Vedenkeitin ja murukahvi käytössä, kun kahvinkeitintä ei omisteta 🙂

 533. Laura sanoo:

  joka päivä keitellään kahvia 🙂

 534. Jenna sanoo:

  Joka päivä muutaman kerran 🙂

 535. Annika sanoo:

  Yleensä kerran päivässä, aamulla!

 536. Titta sanoo:

  About 3 kertaa päivän aikana.

 537. Riina sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä 2-3 kertaa päivässä.

 538. KatjaL sanoo:

  2-3 kertaa päivässä

 539. Anne-Mari sanoo:

  Mää keittelen kahvia päivittäin, vaikka en sitä itse juokaan 🙂

 540. Matty sanoo:

  Keitän aina miehelleni päiväkahvit. Usein tulee myös aamukahvitkin laiteltua toiselle valmiiksi. Itse kun en juo kahvia mutta yllättän näin arkisesti aina mieheni. Hän usein sanookin että olen parempi keittämään kahvia kuin hän. Liekö siinä se rakkaus takana ❤️

 541. Anniina sanoo:

  Monta kertaa päivässä

 542. Titta sanoo:

  Itse en juo mutta mies ja poika 5v juovat jokapäivä lähemmäs 10 kuppia yhteensä. Heille keittelen siis päivittäin kahvit 😉😊

 543. Kata sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä keitän kahvia, aamulla ja päivällä.

 544. Tonkeli sanoo:

  Meillähän on sellainen tilanne että meillä ei oo kahvinkeitintä!
  Juodaan kuitenkin kahvia joten käytetään siis pikakahvia, sitä menee pari kertaa päivässä, viikonloppuisin ehkä enemmän. Vieraille sitten toki kans joutuu tarjoomaan sitä pikakahvia 😄 tuollainen pastellinvärinen moccamaster olis kyllä ihana ja maistuis kahvikin ehkä paremmalta 🤔😅

 545. Ann sanoo:

  Varmaan 4 kertaa tulee päivässä keitettyä.. kahvi on vaan niin parasta!

 546. Laura sanoo:

  Muutin syksyllä opiskelemaan uudelle paikkakunnalle ja siitä asti oon keitellyt kahvia ainakin kahdesti päivässä mun edesmenneen mummun kahvinkeittimellä ja vaikka se onki ihanan nostalginen ni kyllä Moccamasteria on välillä ikävä. 😍

 547. iituliina sanoo:

  Kerran tai kaksi päivässä. Ihana rituaali, johon kuuluu papujen valinta, jauhaminen ja keittyvän kahvin tuoksun haistelu.

 548. Sama sanoo:

  Sen kolme kertaa päivässä tulee keiteltyä nyt hoitovapaalla ollessa😅 aivan upea toi teidän keitin !

 549. Eeva sanoo:

  Mukana ehdottomasti! Kahvia menee useita kuppeja päivässä, minä ja mieheni ollaan melkoisia kahvin kittaajia (etenkin aamuisin). Oishan se mahti keitellä nuinkin hienolla keittimellä <3

 550. Emilien sanoo:

  Muutaman kerran viikossa. Mies juo monta kuppia päivässä, itse olen enemmän teen ystävä. Kahvia tulee juotua lähinnä tiettyjen ystävien seurassa.

 551. V. sanoo:

  Vieraille keittelen, omassa käytössä ei niinkään kahvinkeitin kulu. Tämä olisi kuitenkin upea antaa lahjaksi ystävälle (:

 552. Maria sanoo:

  Joka päivä!

 553. Jenni L sanoo:

  Joka aamu ja useimmiten vielä iltapäivällä töiden jälkeen 🙂

 554. Linda sanoo:

  Monta kertaa päivässä!

 555. Mira.V sanoo:

  Kyllä täällä aamu alkaa kahvilla joka päivä. Eipä päivä käynnistyisi ilman kahvia. Seuraavan kahvin hörppäsen pojan päikkäreiden aikoihin. Ja ehkäpä vielä iltapäivällä kun mies saapuu kotiin elikkä 2-3 kertaa 💕

 556. Vilhelmiina sanoo:

  Tämä olisi täydellinen lahja äidille! 🙂

 557. Jossueue sanoo:

  Itse en juo kahvia mutta muulle perheelle ja vieraille keitän välillä.

 558. riikka sanoo:

  Sumpit keittyy vähintään pari kertaa päivässä! Aamu ei ilman mustaa kultaa käyntiin lähde ja päivällä lounaan yhteydessä pari kuppia tummapaahtoa kauramaidolla menee jälkkäristä. Kahvi on myös ennen treeniä hyvä piristäjä 🙂

 559. Kirmi sanoo:

  Itse keitän kahvia pääosin vieraille, mutta olisi ihana voida keittää heille kauniilla ja laadukkaalla keittimellä. Kuitenkin aika tiuhaan saan kahvia laitella toisille.

 560. Suvi K sanoo:

  Tärkein kahvi on aamukahvi, ilman sitä ei lähde päivä käyntiin.

 561. Hilde sanoo:

  Aamukahvi, päivän paras hetki <3 Myös joskus iltapäivisin jos tarvitsee vähän lisäboostia esim. treeneihin 🙂

 562. Helena sanoo:

  Mies tietää ettei mulle kannata puhua aamuisin ennenkuin kahvikuppi on kädessä, joten vähintään joka aamu tulee keitettyä kahvia. 😊

 563. Marika sanoo:

  Aamulla tuore kahvikuppi on vain se heräämisen motivaattori <3 tulee myös keitettyä yleen vielä toinen kupillinen iltapäivällä.

 564. Mika sanoo:

  Kerran päivässä, aamulla, vkl kaksi kertaa eli lisäksi iltapäivällä…

 565. PiPa sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä☕️

 566. Katja sanoo:

  Monen monituista kertaa kun kahvilassa oon töissä 😀 itselle aamukahvit..

 567. Veera sanoo:

  Joka päivä tule keitettyä, joskus jopa useamman kerran saman päivän aikana 🙂

 568. Sussu sanoo:

  Päivittäin tulee kahvia keitettyä 🙂

 569. Jonna sanoo:

  Joka päivä, monta kertaa. 🙂

 570. Pinja sanoo:

  Työpäivinä kahvia tulee keitettyä vain kerran, mutta vapaapäivinä siitäkin edestä 😄 Värikäs Moccamaster olisi enemmän kuin tervetullut väripilkku muuten värittömästi sisustettuun keittiööni 😊

 571. Maisa sanoo:

  Keittelen kahvia yleensä viikonloppu aamuisin.

 572. Saana sanoo:

  Arkisin kerran-kaks päivässä, viikonloppuisin huomattavasti enemmän😄

 573. Anna sanoo:

  Esikoiseni syntyi puoli vuotta sitten ja nyt parin kuukauden sisään olen opetellut juomaan kahvia. Kahvi ei vieläkään ole herkkua, mutta pastellinsävyisellä keittimellä se ehkä maistuisi paremmalta. 😉 toistaiseksi pärjään yhdellä kupilla päivässä.

 574. Laura123456 sanoo:

  Meillä keitetään kahvia 1-3 kertaa päivässä. Nykyisestä keittimestä puuttuu tippalukko ja ajastin ja ne olisivat todella kaivattuja ominaisuuksia 🙂

 575. SH sanoo:

  Aamulla ja iltapäivällä tulee juotua kahvia. Uusissa moccamastereissa on valitettavasti huonommin muotoiltu lasikannu tai sitten en vaan osaa sitä käyttää. Uudella lasikannulla kahvi pitää kaataa todella tarkasti ettei se valu lattialle tai pöydälle.

 576. Ninni sanoo:

  Olisipa kiva voittaa! Keitämme kahvia kolmisen kertaa päivässä 🙂

 577. Tanja sanoo:

  Viikonloppuisin keitän kahvit kotona, muutoin juon töissä 🙂

 578. Nea sanoo:

  Vähintäänkin kerran päivässä aamulla 😋 viikonloppuisin monesti vielä iltapäivällä toisen kerran 🤭

 579. Mirjami Syrjäniemi sanoo:

  Aamukahvi on pakollinen ja päivän mittaan usein toisenkin kerran tulee keitettyä 🙂

 580. Mervi sanoo:

  Kolmesti päivässä.

 581. Mirka Häkkänen sanoo:

  2 kertaa päivässä yleensä ☕😍

 582. Oona sanoo:

  Joka aamu keitän ennen töitä kun kahvihammasta kolottaa 🙂

 583. T sanoo:

  Nykyään juon vain kerran päivässä aamuisin, tai korkeintaan aamupäivästä toiset kupilliset, muuten vaikuttaa yöuniin.

 584. Hanna sanoo:

  Ainakin pari tai kolme kertaa tulee päivän aikana kahvia keiteltyä 😁

 585. Anne sanoo:

  Joka päivä keitän 2 kertaa kahvia. Uusi kahvinkeitin tulisi kyllä tarpeeseen.

 586. Katri sanoo:

  Vähintään kerran päivässä, viikonloppuisin joskus useamminkin. 🙂

 587. Tölliniuku sanoo:

  Kerran tai kaks. Iltapäiväkahvi on must! Sillon on tän mamman oma hetki ku lapsi on päikkäreillä. 😀 Kun mies on kotona niin aamukahvit tulee kans keitettyä. 🙂

 588. Minä vaan sanoo:

  Keitän kahvia 3-7 kertaa viikossa. Panostan laadukkaaseen ja tumma-aromiseen kahviin.

 589. Minna H. sanoo:

  Keitän kahvia 2-3 kertaa päivässä. Ilman aamukahvia ei päivä lähde käyntiin 🙂

 590. Suttura sanoo:

  Aamulla heti ekana kahvinkeittoon! Päivällä tulee keiteltyä kahavia usiampaankin otteeseen, mutta iltaa myöten täytyy vähä vähentää ettei mene yöunet!

 591. Lyydia sanoo:

  Pari kertaa päivässä tulee keitettyä kahvia. 🙂

 592. Sanni sanoo:

  Aamukahvi on pakko saada. Iltapäivällä tulee keitettyä tarpeen mukaan kupillinen. 🙂

 593. Viivi sanoo:

  Aamulla ja töitten jälkeen! Viikonloppuna useammin. Ihania noi uudet värit.

 594. K sanoo:

  Vapaapäivänä kolmesti päivässä! Töissä kahvia keittää se joka ottaa viimeisen kupillisen.

 595. Wilma sanoo:

  Joka aamu tulee keitettyä aamukahvit 🙂 mitä tummempaa paahtoastetta, sen parempi!

 596. Anna sanoo:

  Keitän liian usein, varmaan noin3-5 kertaa päivässä..

 597. Anna sanoo:

  Siis keitän ainakin semmonen 3-5 kertaa päivässä. Terkuin: Kotiäiti 😀

 598. Rina sanoo:

  Vieraille olisi kiva kahvia keitellä, tällä hetkellä vieraat tuovat aina kahvit termarissa mukanaan 🙁

 599. Tiina sanoo:

  Keittelen aina silloin, kun tulee ystäviä/sukulaisia kylään, ketkä juovat kahvia 🙂
  Vaikka itse en juo, niin minulta löytyy Moccamaster tähän käyttöön!

 600. Emilia R sanoo:

  Kerran päivässä aamulla tulee keitettyä kahvia!

 601. laulau sanoo:

  Joka aamu, välillä myös päivisin/viikonloppuisin myös iltaisin. 🙂 Moccamaster on kyllä paaaras kahvinkeitin, vaikka välillä keittelen myös espressopannulla. Itse olen tummapaahtoisten kahvien ystävä.

 602. Piiana sanoo:

  Joka päivä ainakin kahdesti. Ei ole elämää ilman aamukahvia.

 603. Vilhil sanoo:

  Kotona keitetään kahvia 2-3 kertaa päivässä ja keittäjinä joko minä tai mies. Moccamaster on loistava!

 604. Kisse sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä 2-3 kertaa päivässä, joskus useammin ja hyvin harvoin vähemmän.

 605. Niina sanoo:

  Joka aamu on kahvia saatava, ei toimi pää muuten yhtään 😅 Moccamasteria en ole ikinä omistanut, mutta töissä tulee keitettyä sellaisella kahvit. 👌

 606. salli sanoo:

  Kerran päivässä aamuisin 🙂

 607. Kiiru sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä kerran tai kaksi päivän aikana 🙂

 608. Anna sanoo:

  Meillä keitetään kahvit aamusta, töissä useemmin, iltapäivällä kämppisten kesken ja aina, kun tulee ystäviä kylään❤️ Hyvä kahvi on kyllä tosi jees.

 609. Lisbet sanoo:

  Aamulla ja päivällä keitän. Joskus illallakin, mutta kaksi kertaa päivässä lähes aina. Täytyypä pistää just kahvit tulille. 🙂

 610. Jasu sanoo:

  Vähintään 2 kertaa päivässä! Riippuen onko työpäivä vai vapaapäivä! 😊

 611. Tinttu sanoo:

  Kahvi on mulle erityisherkku. Nautiskelen sitä viikonloppuisin

 612. Noora sanoo:

  Itse en juo kahvia, mutta poikaystävä juo päivittäin ja ilahtuisi uudesta koneesta valtavasti!

 613. Tiina sanoo:

  Normioloissa juon varmaan 10 kuppia (tai paremminkin mukia…) kahvia, mutta nyt raskaana ollessa on joutunut tinkimään ja keittelen kaffetta noin kerran päivässä. Keitintä ei vielä huushollista löydy vaan meillä on käytössä ihan perinteinen kahvipannu. Pannussa vain on se ongelma etten osaa keittää sitä muuta kuin täyteen, joten kahvia menee jonkin verran hukkaan :/ Keitin onkin ollut harkinnassa ja Moccamaster on vahvana ykkösenä vaihtoehdoista.

 614. tintti sanoo:

  Yleensä kahdesti päivässä. Päivä ei ilman aamukahvia lähde käyntiin.

 615. Anonyymi L sanoo:

  Aiemmin kolme kertaa päivässä, nyt olen jättänyt viimeisen kerran pois, koska se häiritsi yöunia.

 616. Ellinoora sanoo:

  Päivittäin tulee kahvia keitettyä vähintään kerran.

 617. R sanoo:

  Meillä keitetään ”vapaa-aamuina”, eli viikonloppuisin ja silloin, kun on menoja vasta iltapäivällä. Mulle aamukahviin kuuluu aina rauha enkä koskaan juo kahvia työaamuina. Meillä keitetään aina sama määrä kun on samat juojatkin, kaikki käytetään. Äitini joskus tätä ihmetteli (kun olivat kylässä ja kysyin montako kuppia juovat), typeryyttä vaan minusta keittää loput kahvit harakoille.

 618. jiip sanoo:

  En koskaan, koska ei ole (vielä) kahvinkeitintä 😀

 619. tanjaminna sanoo:

  Moikka!

  Keitän kahvia aika vähän, koska juon sitä aamuisin ja lounaalla töissä, jossa sitä usein on jo pannussa. Kotona käytetään pressopannua ja välillä tehdään espressoa. Täytyy sanoa, että kaipaisin ihan perinteistä kahvinkeitintä. Tuo sinun näyttää ja kuulostaa ihanalta!

  Kiitos elämänasenteestasi ja siitä, miten kasvatat tyttöjäsi! Odotan esikoistani, ja olet yksi äitiesikuvistani! 😊

  Aurinkoa kevääseen!

 620. NelliinaX sanoo:

  Pari kertaa päivässä on pakko saada kaffetta, etenkin aamukahvi on tärkeä päivän herättäjänä 🙂

 621. sanna sanoo:

  Keitän kaksi kertaa päivässä, viikonloppuisin useammin. Jo lapsuudenperheessäni meillä oli moccamaster ja huomattu on, että se on kestävin ja paras.

 622. Veera sanoo:

  Melkein joka päivä, ja välillä pikakahvia. Ja aina itse keittämänä tummapaahtoa😊

 623. Eeva sanoo:

  Töissä keitellään kahvia noin 3 kertaa päivässä tuplamoccamasterilla. Viikonloppuisin taas keitän 2 kertaa omalla perityllä (yli 20 v. palvellut!) moccamasterilla. Uutta kaipailisin samoista syistä kuin sinäkin 🙂

 624. Enna sanoo:

  Kotona keitän aamuisin. Työpaikalla olen lopettanut kahvinjuonnin, koska kahvinkeitin siellä on niin surkea, että sitä kahvia en vaan pysty juomaan, mutta kaipaan todella sitä päiväkahvia.. Sinne pitäisi ehdottomasti saada Moccamasterkeitin.

 625. Piia sanoo:

  Arkena en välttämättä kotona keitä ollenkaan, keitän ja juon päiväkahvit töissä. Viikonloppuna sitten kotona kerran päivässä.

 626. Elluellu sanoo:

  Kahvit keitän aina aamuisin ja iltapäiväkahvit tulee myös aina viikonloppuisin nautittua☕

 627. Sari sanoo:

  Joka aamu on saatava kahvia vähintään 2kupillista. Töissä juon päivälläkin, kotona vapaalla en aina päiväkahvia keitä.

 628. Maija sanoo:

  Muutaman kerran viikossa töiden jälkeen, kun kaipaa vähän piristystä. Silloin pitää olla myös pullaa ja maidon vaahdotan kuumana kahvin päälle 🙂

 629. Jenna sanoo:

  Jokainen aamu käynnistyy napsauttamalla edellisenä iltana ladattu kahvinkeitin päälle, eli päivittäin. Peruskahvit eivät kelpaa, vaan onnittelen itseäni sängystä nousemisesta ihanalla Pauligin Cafe New Yorkilla. Päivä ei voi olla kovin paha, kun aloittaa itsensä hemmottelun heti aamusta. 🙂

 630. Minttuli sanoo:

  Aamulla ja iltapäivällä 😊

 631. Ella sanoo:

  3 kertaa / päivässä ☕…

 632. Jenna sanoo:

  keittäisin varmasti useammin jos olisi kunnon moccamasteri! nyt käytössä miehen mutteripannu mistä saa kerralla ehkä sen kaksi kuppia :D!

 633. Emma sanoo:

  Viikonloppuisin vain juon kahvia kotona, kun juon ekan kupin vasta töissä. Illalla ei yleensä enää juoda kahvia meillä.

 634. Satu sanoo:

  Joka aamu alkaa kahvinkeitolla, sitten seuraavat kahvit keitetäänkin töissä! Kahvinkeitin on kovassa käytössä 🙂

 635. Aino sanoo:

  Joka päivä, yleensä useammankin kerran!

 636. Sanna sanoo:

  Kerran tai kahdesti päivässä 🙂

 637. Katri sanoo:

  Vähintään kerran päivässä iso mukillinen aamuisin ☕

 638. Jasmiina Hoo sanoo:

  Ainakin kerran päivässä!

 639. Siiri sanoo:

  Kerran päivässä arkena ja kahdesti viikonloppuna.

 640. Ansku sanoo:

  Päivittäin juon kahvia. Aamukahvilla lähtee päivä käyntiin ja tummapaahtoiset kahvit on suosikkeja tällä hetkellä☕❤ Töissä tulee juotua liikaa kahvia terkuin kahviaddikti, joka ei omista Moccamasteria vielä😄

 641. Elli sanoo:

  Itse en koskaan, mutta poikaystävä melke joka päivä😊

 642. ennu sanoo:

  Keitän kahvia 2-3 kertaa päivässä, tummapaahtoista ehdottomasti.

 643. Sanna sanoo:

  1-3 kertaa päivässä 🙂

 644. Veera sanoo:

  Yleensä pari kertaa päivässä tulee keitettyä, joskus enemmänkin 🙂

 645. Eerika sanoo:

  Kotona 2-3 kertaa, työpaikalla ei pysy laskuissa mukana, kahvia menee sekä työntekijöille, että asiakkaille litroittain!

 646. Hönö sanoo:

  Aamuisin tietysti, illalla on kahvi ladattu jo valmiiksi! Töissä tulee juotua vaihtelevasti, välillä kahvikoneesta ja harvoin tulee myös itse keitettyä. ☺

 647. Kristiina sanoo:

  Itse en kahvia juo, mutta ystäviä varten olisi mukava olla kunnon keitin niin ei muualle tarvitsisi kahvin perässä lähteä! 😊

 648. Emmi sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä päivittäin. Kahvin juonti on jo ennemminkin tapa 10 vuoden jälkeen 🤭

 649. Mimmi sanoo:

  Itse en juo kahvia, mutta toisille keitän viikoittain.
  🙂

 650. Henni sanoo:

  Yleensä kerran päivässä, joskus kaksi.

 651. Elmeri sanoo:

  Keitän kahvia arkisin yleensä kerran päivässä ja viikonloppuisin kahdesti. Arkisin tulee vielä lisäksi juotua töissä kahvia.

 652. Jonna sanoo:

  Mies keittää 2-3 kertaa päivässä. Itse en juo kahvia.

 653. Saija sanoo:

  Itselleni tosi harvoin, lähinnä vain pitkän yöpäivystyksen jälkeen kun pitää pysyä hereillä. Puoliso kuitenkin varmasti arvostaisi keitintä ja minä erityisesti pastelliväriä! 😍

 654. Salla sanoo:

  Keitän kahvia 2-3 kertaa päivässä 🙂 Aamukahvit on päivän kohokohtia!

 655. Mari sanoo:

  Lähinnä tulee juotua viikonloppuisin, koulupäivinä sekä töissä kahvitauolla 🙂

 656. Piia sanoo:

  Kahvia tulee keiteltyä useamman kerran päivässä! Oma keitin on jo ehtoon puolella joten kovaan tarpeeseen tulisi uusi 🙂

 657. Susanne sanoo:

  Joka aamu tulee keitettyä kahvia. Jouduin alkuraskauden pahoinvoinnin vuoksi olemaan 3kk ilman aamukahvia ja oli kyllä tuskaa. Aamujen laatu parani heti kun pystyin taas kahvia juomaan. ☕

 658. Jensku sanoo:

  Keitän vähintään 5kertaa päivässä kahvia, parhaimmillaan jopa 10 kertaa. (meillä kahvinkeitin ei pidä kahvia enää hyvänä joten yhdestä kerrasta voi ottaa vaan sen ensimmäisen kupin joten uus keitin tulisi kyllä tarpeeseen) 🙂

 659. Jenni sanoo:

  Päivittäin juon yleensä kaksi kuppia.

 660. Miia sanoo:

  Itse keitän kotona vain aamukahvit. Sitten nuoriso-osasto keittää omansa. Veikkaan että yhteensä 3-4 krt päivässä.

 661. Rosa sanoo:

  Keitän pari kertaa päivässä, aamulla ja aamupäivällä, Moccamasterista oon haaveillut jo monta vuotta mutta en oo raskinut vieläkään sellasta. 😄☺️ Ihanan värinen tuo keitin!

 662. onku sanoo:

  Joka aamu: mikään ei voita aamukahvia!

 663. Tuuli sanoo:

  Itse olen teenjuoja, joten kahvia keittelen vieraille. Tällä hetkellä ei ole keitintä, joten tarpeeseen tulisi.

 664. Outi sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä; aamuherätys ja iltapäivän piristys 🙂

 665. Henna sanoo:

  Keitän kerran päivässä aamuisin kahvia itselleni ja miehelleni. Tämän lisäksi kahvia keitetään sitten tarpeen mukaan vieraille.
  Meidän kahvinkeitin kyllä elää viimeisiä hetkiään. Uuden kahvinkeittimen hankinta on oikeastaan juuri nyt ajankohtaista.

 666. Karkki sanoo:

  Ainakin joka aamu, tuoreista vastajauhetuista pavuista ja mulla sun tapaan käytössä perintömokkis, ikää sillä nyt n.25v..olis ehkä aika päästää se jo levähtämään arkikäytöstä 😁

 667. Maija sanoo:

  Meillä porisee kahvinkeitin yleensä vähintään 2 kertaa päivässä 😃

 668. Essi sanoo:

  Aamu- ja iltapäiväkahvit tulee keitettyä päivittäin 🙂

 669. Sofia sanoo:

  Pari-kolme kertaa päivässä 😊☕

 670. Laura sanoo:

  Keitän kotona kahvit 2/3 kertaa. Töissä taas pannussa on vähän väliä uudet kahvit, joten tulee varmasti jokaisen aterian yhteydessä juotua kuppi tai kaksi!

 671. Milla sanoo:

  Yleensä arkena vain aamulla, mutta jos tulee illalla vaikka vieraita niin sitten tietenkin myös 🙂

 672. Rkka sanoo:

  Keitän harvoin kahvia, koska itse sitä en juo. Vanhanaikainen kahvinkeitin otetaan kaapista esille lasten synttäreillä tai jos muuten vain tulee ystäviä kylään. Moccamasterin ostoa olen harkinnut. Kaunis laite saisi olla esillä ja miehelläkin olisi helpompaa juoda kahvit kotona aamulla eikä odottaa töihin pääsyä.

 673. Viivi sanoo:

  1-3 kertaa päivässä tulee kahvit keitettyä, arkena harvemmin ja viikonloppuna useammin 😊

 674. Ilona sanoo:

  Keitän kahvia kotona yleensä aamuisin vaan, viikonloppuisin useammin tulee nautittua rauhassa 🙂

 675. Emma sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä 3-4 kertaa päivässä. Olisikin unelma keitellä kahvi pastillin värisellä Moccamasterilla.

 676. Rosa sanoo:

  Keitän aamuisin mutteripannulla, perinteistä kahvinkeitintä meillä ei oo ollenkaan, mutta aina välillä sitä kaipaisi kun on vieraita.

 677. Venla sanoo:

  Monta kertaa päivässä :)!

 678. Johanna sanoo:

  Joka aamu tulee kahvit keitettyä ja välillä myös päivisin, jos on kyläilijöitä, tai kaipaa pientä piristystä ja rauhallista kahvihetkeä päivällä

 679. Sonja sanoo:

  2-3 kertaa päivässä, hoitovapaalla pikkuisen kans ollessa menee kahvia :’D

 680. P sanoo:

  Päivittäin 2-3 kertaa

 681. Terhi sanoo:

  Vähintään kaksi kertaa päivässä 😍

 682. Janina sanoo:

  Tällä hetkellä keitän lähinnä aamupäiväkaffet itselleni ja puolisolle (olen mamilomalla ja hän etätöissä), mutta eiköhän tässä kahvinkulutus taas kasva kun meidän bebe syntyy! <3

 683. Linda sanoo:

  Kahdesti päivässä, viikonloppuna useammin kun on aikaa vaikka kuinka monelle päiväkahville 😊☕

 684. Laura sanoo:

  Ensimmäinen aamukahvikupillinen tulee aina keitettyä kotona ja seuraava juodaankin sitten jo töissä. Työpäivän jälkeen oma kahvinkeitin porisee taas. 🙂

 685. jessica sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä usiampia kertoja päivässä.

 686. Laura sanoo:

  Päivittäin tulee juotua, mutta kotona keitän vaan harvoin😊

 687. Sini sanoo:

  Kotona tulee keitettyä joka päivä vähintään kerran. Työpäivinä kymmeniä kertoja.😁

 688. Emma sanoo:

  Joka päivä! Ja kahdesti!

 689. Erika sanoo:

  2-3 kertaa päivässä keitän. Vähensin kahvin juontia, kun huomasin, että kofeiini elimistössä vaikuttaa minun yö uniin. Olisi ihana voittaa toi kahvinkeitin, sillä antaisin sen rakkaalle siskolleni joka juuri muuttaa uuteen taloon.

 690. Juuls sanoo:

  Ennen tuli keitettyä joka päivä mutta sitten koukutin itseni Battery-pahikseen :/ nyt yritän vieroittaa itseni siitä ja vaihtaa taas kahviin☕️☕️

 691. Kikati sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä pari-kolme kertaa päivässä

 692. Kaisa sanoo:

  Kaksi kuppia päivässä, maidolla 🙂

 693. Kaisa sanoo:

  En keitä kahvia lähes koskaan, kun en sitä juo. Mies tosin juo joka päivä ja ehkä vähän liikaakin. 😀 Niin hän keittää 1-2 kertaa päivässä kahvit.

 694. Maria sanoo:

  Päivittäin keitän 😊

 695. Janmaaru sanoo:

  Keitän kahvia 2-4kertaa viikossa, kun ystäviä tulee käymään. Itselleni en koskaan keitä kahvia vaan laitan keitettyä vettä suodatinpussin/kahvipurujen läpi suoraan mukiin, Haha. Mummulta opittua <3 😀

 696. Katerina sanoo:

  Rakastan kahvin tuoksua! Itse juonti jää minulta vähemmälle 🙂 siippani juo kahvia minunkin edestä 🙂

 697. Jnma sanoo:

  Aika perus on 1-3 kertaa päivässä 😊

 698. Tiia sanoo:

  Joka aamu pitää aamukahvi saada ja seuraava kahvi tulee usein napattua duuni matkalla samalla jostain.. 🙂 Sit vähintään vielä iltakahvi pitää keittää eli sanoisin väh.3krt päivässä kahvia tulee juotua! Joskus useamnin ja joskus voi jäädä kuppi välistäkin!

 699. Ulla sanoo:

  Päivä ei lähde käyntiin ilman aamukahvia ☺.

 700. Nana sanoo:

  Joka päivä 🙂
  Teen iltavuoroa pääasiassa, ihan parasta herätä rauhassa ja juoda sohvalla yksin kahvia aamipäivällä kun mies on töissä.

 701. liia sanoo:

  Aamu- ja iltapäiväkahvit ☺️

 702. Lotta sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä joka aamu ja yleensä myös iltapäivällä se toinen kuppi 🙂

 703. Elli sanoo:

  Mä keitän kahvia kerran päivässä, joka aamu💕☕️

 704. Anna sanoo:

  Vähintään joka aamu ja aina kun on kahvitteluseuraa 😊

 705. jennyy sanoo:

  Pari kertaa päivässä 😊

 706. Tiina sanoo:

  Joka ilta lataan kahvinkeittimen valmiiksi ja mies laittaa aamulla sitten päälle ennen kuin lähtee töihin.

 707. Jenni sanoo:

  Aamukahvi on välttämätön ja yksi parhaista asioista päivässä! Toisinaan tulee keitettyä myös iltapäivä- tai iltakahvit kofeiinittomasta versiosta.

  Nuo pastelliset Moccamasterit on ihania! 😍

 708. elisabet sanoo:

  1-3 kertaa päivässä, aamukahvi on kuitenkin se päivän tärkein kahvi.

 709. Emmi sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä 🙂

 710. Pau sanoo:

  Aamukahvia ilman päivä ei käynnisty. Kolmisen kertaa tulee kahvit kiehautettua, usein edelleen pannulla ilman keitintä.

 711. Charlotta sanoo:

  Keitän yleensä kahvia kolme kertaa päivässä. Aamukahvi on ihan lempparihetki päivässä❣️

 712. Iina sanoo:

  Keitän joka aamu kahvit. Juon yleensä noin 1,5 kupillisen verran. Tämä on tavaksi jo muodostunut 🙂

 713. Julia sanoo:

  Kolmesti päivässä kahvit tulee keitettyä ja tummapaahtoista sorttia 😊

 714. Katja sanoo:

  Ihan joka päivä tulee keitettyä kahvia. Yleensä kerran päivässä aamuisin, mutta toisinaan myös toisen kerran iltapäivällä. Herkullisen värinen tuo sininen kahvinkeitin!

 715. Kata sanoo:

  Päivittäin ainakin yhden kupillisen, usein myös monta kuppia ystävän kanssa 🙂
  Oma Moccamaster alkaa jo vedellä viimesiään ja tuo keltainen toisi kaivattua väriä kotiin!

 716. Jem sanoo:

  Töissä päivittäin, kotona en omista kahvinkeitintä

 717. Laura sanoo:

  Arkisin tulee töissä juotua niin paljon kahvia, että kotona keitetään vaan viikonloppusin, ja sillon keitetään ehkä 1-2 kahvit päivässä 🙂

 718. Soikku sanoo:

  Monta kertaa päivässä. Meilläkin on Moccamaster mutta haluaisin uuden kotiin, jotta voisin viedä vanhan mökille, kun siellä on sellanen halppiskeitin, jolla ei tule hyvää kahvia..

 719. Charlotte sanoo:

  Joka päivä sekä kotona että töissä 😀

 720. annie sanoo:

  Monen monta kertaa! Ensin kotona aamulla tietysti ja sitten heti töihin päästyä. Ja siitä sitten päivän mittaan… 😀

 721. Susu sanoo:

  Yleensä tulee keitettyä vain viikonloppuisin molempina päivinä pari kertaa. Töissä tulee kuitenkin juotua myös moccamasterilla keitettyä kahvia useampi kuppi päivässä 🙂

 722. Karo sanoo:

  Aamukahvit pakko saada joka päivä! 😍

 723. Laura sanoo:

  Pari kertaa päivässä! 😊

 724. Netta sanoo:

  Aika harvoin, kun en itse juo kahvia mutta miehelle tulee joskus keitettyä 🙂

 725. Ansku sanoo:

  Aamu-ja iltapäiväkahvit on saatava! Myös paljon tulee iltaisin keiteltyä ennen yövuoroon lähtöä 😅

 726. Jetta sanoo:

  Keitän kahvia lähes päivittäin – töissä! Meiltä puuttuu valitettavasti kotoa kahvinkeitin. Jos jonkun keittimen haluaisin kotiin, niin ehdottomasti Moccamasterin. Sormet ja varpaat ristissä, että nyt voitan! 🙂

 727. Heidi sanoo:

  Pari, kolme kertaa päivässä

 728. Marju sanoo:

  Aamuisin ainoastaan 🙂

 729. Julia sanoo:

  Töissä tulee juotua muutama kupillinen, kotona myös jos on aikaa aamuisin! ;D

 730. Harri sanoo:

  Noin 1.5 ltr päivässä menee tätä elämän eliksiiriä. Ja määrää en vähennä. Kahvi tauko rytmittää päivää ja antaa oman hetken

 731. Nekku sanoo:

  Arkena pari kertaa päivässä, viikonloppuisin useammin kun on enemmän aikaa nautiskella kahvikupposia.

 732. Noora sanoo:

  Joka aamu keitetään miehen kanssa niin että molemmille riittää yks kuppi. Viikonloppuisin keitetään vähän isompi määrä, niin että tulee kaks kuppia ja välillä viikonloppuisin keitellään vielä aamupäivästä kahvit 🙂 Mies opetti mut juomaan kahvia, vaikka olin ollut sitä mieltä etten ikinä rupee juomaan kahvia, mutta ai vitsi miten hyvää kahvi on 😍

 733. Henrietta Taipale sanoo:

  Mukana arvonnassa! Kahvia tulee keitettyä useita kertoja päivän aikana. Kaikkein tärkein on kuitenkin aamukahvi jota ilman ei saa silmiä auki 🙂

 734. Tiia sanoo:

  En keitä yhtään kertaa, mutta puoliso keittää useamman. Nykyisessä keittimessämme ei ole virrankatkaisua ja keittimen sammuttaminen on vastuullani vaikka kahvia en juokkaan! Uusi keitin helpottaisi huoltani hajamielisen puolisoni kahvin keitosta / kodin turvallisuudesta.

 735. Peura sanoo:

  Nyt raskaana ollessa keitän vaan viikonloppuisin, ja arkipäivisin tyydyn juomaan pari kuppia työpaikan kahvia. Normaalisti keitän pari pannullista päivässä. 😊

 736. Mari sanoo:

  Meidän taloudessa keitetään kahvia useasti päivässä. Ollaan oikein suurkuluttajia 😀 viikonloppusin keitetään välillä neljästi päivässä. Itselle kahvilla on rauhoittava ja ahdistusta vähentävä vaikitus. Vanha keitin vetelee jo viimeksiä.

 737. Miia sanoo:

  Keitän kahvit pääsääntösesti vain kerran päivässä.

 738. Sini sanoo:

  Vähintään kerran päivässä, töissä useamminkin. Ihanan värisiä nää uudet moccamasterit

 739. Sanni sanoo:

  Keitän n. 3päivässä kahvit. 🙂

 740. Isabella sanoo:

  Mies keittää kahvia päivittäin. Hänelle olisi ihana lahja <3

 741. Airi sanoo:

  Varmaan viisi kertaa päivässä.

 742. Nelli sanoo:

  Antaisin tämän isovanhemmillenk joiden Moccamaster vetelee viimeisiään. He juovat kahvia 4-5krt/päivässä, joten käyttöä tulisi 🙂

 743. Anni sanoo:

  Aamut alkaa aina kupillisella kahvia ja kahviin loraus i-kaffea ❤
  Keitin on vanha Phillips mutta ajaa asiansa 😂
  Moccamaster seuraava hankinta kun Phillips tulee tiensä päähän.

 744. Oona Maria sanoo:

  Keitän kahvia useimmiten aamulla, ja joskus toisen kerran iltapäivällä. Myös aina jos ystäviä tule käymään niin keitetään kahvit.

 745. Pinja sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä tulee keiteltyä kahvia, aamulla ja päivällä töiden jälkeen 😋

 746. Pirkko sanoo:

  Pari kertaa päivässä meillä aina keitetään kahvit.

 747. Emmi sanoo:

  Joka aamu keitän aamukahvit ennen töihinlähtöä, ja joskus iltapäiväkahvit miehen kanssa 🙂 viikonloppuisin tulee juotua useampi kuppi kuin arkena.

 748. AJ sanoo:

  Kaksi kertaa päivässä keittelen kahvit. 🙂

 749. Werhoutuja sanoo:

  Keitän kahvia vain harvoin, koska en itse juo sitä. Tällä hetkellä myös puolison kahvin juonti on vähentynyt, koska keitin meni rikki. Olenkin ehdottanut hänelle Moccamasterin ostoa juuri siitä syystä, että siihen saisi aina varaosia. Toivotaan että tässä arvonnassa voittaisimme uuden keittimen talouteemme.

 750. Julpukka sanoo:

  Vielä pari vuotta sitten join säntillisesti kupin tai pari aamuisin sekä toisinaan iltapäiväkahvit vielä, jos kahvittelin jonkun kanssa. Yliopistossa alotettuani kahvin lipittäminen on mennyt aika holtittomaksi. Jos aamulla ei ole menoja, keitän puolisen pannua kahvia, ja lipittelen ne yleensä lounasaikaan mennessä. Lounaan päälle tai viimeistään iltapäivällä juon jälkkäri/taukokahvit. Suurin syy kasvaneelle kofeiinintarpeelle taitaa olla kuitenkin työt, teen satunnaisesti hoitoalan vuorotöitä, jolloin se kahvi on todellakin tarpeen, että pysyy töiden loppuun asti hereillä! 😀 Noita pastellimoccamastereita oon ihastellut ja olis kyllä varmaan tällä kahvinkäytöllä jo korkea aika päivittää muutaman vuoden vanha opiskelijabudjetin (lue: kaupan halvin) keitin laatuun!

 751. Kirsi sanoo:

  Vähintään aamuisin keitän kahvit ja tulee juotua pari kupillista.

 752. Silja sanoo:

  Kahvia tulee juotua paljon! Aamulla kupillinen tai kaksi, samoin lounaan jälkeen. Iltapäivällä menee myös pari kupillista. Katsotaan, jos tärppäisi tässä arvonnassa! 😄

 753. veera sanoo:

  Aamuisin keitän kotona ja iltapäivällä mahdollisesti toinen kuppi menossa. Kiireettömät päivät kotona ovat parhaita, kun voi rauhassa tehdä iltapäiväkahvin. <3

 754. Hanna sanoo:

  Joka päivä ja useamman kerran!

 755. Minna sanoo:

  Keitän kahvia 2-4 kertaa päivässä

 756. Katja sanoo:

  Vähintään joka aamu että herää 🙂

 757. Heinik sanoo:

  Keitän kahvia aina aamuisin. Useimmiten kahvinkeitin porisee siis vain kerran päivässä 🙂

 758. Äityli sanoo:

  Joka päivä, yleensä kaksi kertaa päivässä. Etenkin aamulla kahvi on ehdottoman tärkeää kahden pienen lapsen äidille ❤

 759. Annina sanoo:

  Pari kertaa päivässä ☕

 760. Minna sanoo:

  Ainakin kaks kertaa päivässä ellen enemmänkin 😀

 761. Anne sanoo:

  Ainakin kolme kertaa päivässä tulee keiteltyä.
  Meidän Moccamaster on jo yli kymmenen vuotta vanha ja uusi on ollut suunnitteilla, peukut pystyyn! 🙂

 762. Essi sanoo:

  Aamukahvit ja iltapäiväkahvit kuuluu joka päivään 🙂

 763. Riikka sanoo:

  Joka päivä keitän kahdesti kahvit! Iltaisin lataan kahvin valmiiksi keittimeen, jotta sitten aamulla unenpöpperössä ei tarvitse kun nappaista keitin päälle! Oma Moccamaster on heitellyt ehdotuksia kodinkonekauppojen hyllyillä siitä asti, kun omaan asuntoon aikoinaan muutin, mutta toistaiseksi homman on hoitanut halvempi kone! Kotikotona käydess kuitenkin melkein mielellään jää katsomaan kahvin hiljaista ja nopeaa tippumista isän Moccamasterista:)

 764. Anna sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä päivittäin. Aamulla, aamupäivällä, päivällä, iltapäivällä ja illalla. Useamman kerran päivässä. 🙂

 765. Veera Koponen sanoo:

  Arkena keitän yleensä vain aamuisin kahvit ennen töihin lähtöä mutta viikonloppuisin tulee sitten keitettyä monesti useampaankin otteeseen kun vieraitakin tulee usein käymään!😄☕️

 766. Siina sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä joka päivä 2-3 kertaa 🙂

 767. Sannamarianna sanoo:

  Vähintään kerran päivässä, tänään taitaa olla juuri nyt tippumassa neljäs pannullinen. 😀

 768. Jenny sanoo:

  Kotona keitämme aamu- ja iltakahvit. Töissä juon useamman kupillisen päivässä. Voidaankin todeta, että kahvia kuluu paljon 🙈☕️❤️

 769. Emmi sanoo:

  Keitän yleensä noin yhden kupin päivässä kahvia, toisinaan kaksi. Päivällä ja/ aamulla juon kahvini. Väsymyksen estämiseen ehdottomasti 😂
  Parasta arjen luksusta on keittää servettikahvit ja juoda ne vähän hienommin kämppiksen kans ♥️

 770. Sonja sanoo:

  Keitän aika harvoin kahvia itse, sillä en itse omista kahvinkeitintä. Juon toki kahvia useana päivänä viikossa: lounaskahvit, takeaway kahvit ja aamukahvit.

 771. Annika sanoo:

  1-2 kertaa päivässä 🙂

 772. Jenni sanoo:

  1-4 kertaa päivässä keittelen.

 773. Riikka sanoo:

  Joka aamu. Töissä muitten keittämää kahvia❤

 774. Ella sanoo:

  Noin kerran viikossa puolisolle. Itse en juo kahvia.

 775. Susanne sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä kerran pari päivässä, nykyään joka aamuinen aamukahvi on kyllä tärkeä eikä ilman sitä lähde päivä käyntiin 🙂

 776. Saara sanoo:

  Viikonloppuaamuisin ja etäpäivinä meillä porisee mun äidin vanha Moccamaster. Automaattinen tippalukko ja virrankatkaisu siitäkin puuttuu, mutta parasta kahvia sillä saa.

 777. Johanna sanoo:

  Nyt raskaana ollessa olen tietoisesti vähentänyt kahvin juontia, mutta kerran päivässä vähintään. Sitten kun raskausaika on ohi niin saattaa tulla keitettyä useammin.. 🙂

 778. Nappi sanoo:

  Aiemmin keitin kahvia noin kahdesti päivässä. Tullessani raskaaksi alkoi kahvi etoa enkä ole keittänyt kahvia viimeiseen kahdeksaan kuukauteen kuin kerran tai kaksi vieraita varten. Toivon todella, että tämä on ohimenevää ja synnytyksen jälkeen (minä hetkenä hyvänsä nyt!) kahvi alkaa taas maistua. Kaipaan kahviin liittyviä rutiineja jo!

 779. Anna sanoo:

  Keitän kahvia ainakin kolme kertaa päivässä. En onneksi koskaan yli tarpeen. 🙂 Keltainen Moccis olisi niin hieno!

 780. Kahvihiiri sanoo:

  Voi että, usemman kerran päivässä. Aamukahvi on aivan ehdoton, joskus keittelen tsufet jopa iltapäivällä. Mieheni rakastaa iltakahveja, mutta itse en nautiskele kahvia illalla, jottei mene yöunet.

 781. Anna sanoo:

  Arkisin aamuisin, viikonloppuisin useamman kerran päivässä 🙂

 782. Nea sanoo:

  Itse tulee keitettyä ehkä kerran viikossa. Mies kyllä keittää monta kertaa päivässä kahvia.
  Meillä on käytössä noin 5vuotta vanha moccamaster, mutta ilman automaattista tippalukkoa. Sitä kaivataan. Voitais pistää vanha myös kiertoon.☺️

 783. Kaisa sanoo:

  Kerran päivässä, mies useammin

 784. Assi sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä noin kolme kertaa päivässä, joskus useamminkin.

 785. Julia sanoo:

  Keitän kahvia tosi harvoin, syy siihen on se, että ite en oo vielä oppinut juomaan kahvia (vaikka monesti mietinkin, että pitäskö opetella), mutta myös se että nyt säilytän rumaa kahvinkeitintä yläkaapissa ja tän takii aina unohan kysyy vierailta haluuko ne kahvia, haha ! 😀 Jos se ois näkösällä ni muistaisin sen ite paremmin, ja myös kaverit tietysti ku nnäkevät keittimen ni kehtaavat enempi kysyä et voinko keittää kahvit 😀 Ja mulla kyllä monet kaverit tietääki et voi ite meillä keittää kahvit ku mä en ikinä muista (enkä oo siinä hirveen hyvä muutenkaa) 😀 Ehkä tän uuden keittimen myötä musta tulis parempi kahvin keittäjäkin!

 786. juulik sanoo:

  Kerran paivassa aamulla keitan. Parasta aamuissa!

 787. Niina sanoo:

  Itse en juo kahvia, mutta miehelle keitellään kahvit päivittäin. Olisi myös kiva saada kunnon kahvit keitettyä vieraille!

 788. Niina sanoo:

  Itse en juo kahvia, mutta miehelle keitellään päivittäin. Olisi myös kiva saada keitettyä kunnon kahvit vieraille!

 789. Anni sanoo:

  Noin 2-3 kertaa päivässä☕

 790. Lilliputti sanoo:

  Keitän kahvia 2-3× päivä, kahvi on kyllä❤️

 791. Marika sanoo:

  Joka aamu keitän kahvit, ja välillä iltapäivällä toisen jos siltä tuntuu😄

 792. Henna Holappa sanoo:

  2-3 kertaa Moccamasterilla.

 793. Petri sanoo:

  Aika harvoin mutta keitän perjantaina päiväkahvin kun tulen ensin kotiin.

 794. Essi sanoo:

  Joka päivä 🙏

 795. KL sanoo:

  Juomme mieheni kanssa kahvia aina aamuisin:) Ja välillä muutenkin, jos mieli tekee..

 796. Eve_ sanoo:

  Päivittäin keittelen! 🙂

 797. miida sanoo:

  Aamuisin 🙂

 798. titti sanoo:

  Joka päivä, yleensä töihin termariin mukaan. Itselleni oon muuten vähän laiska keittämään kuin aamukahvit.

 799. Sonja sanoo:

  Päivässä keitän valehtelematta 7-10 kertaa kahvia. Muta niistä keitto kerroista ainakin viidet unohtuu keittimeen ja havahdunki yleensä semmoseen palaneen kahvin katkuun 😁 Ja useammat jäähtyvät kuppiin millon keittiönpöydälle, olohuoneeseen senkin päälle tai lastenhuoneen hyllylle. Arki pienten lasten kans on monesti niin hektistä, että arjen pieni apulainen juurkin tuo itsestään sammuva virta olis tosi mainio lisä meidän talouteen ja reilu 9 vuotta vanha keitin todellakin tarvis eläkepäivänsä 😊

 800. EveliinaH sanoo:

  Jokapäivä tulee keiteltyä, parasta on jos vielä saa kahviseuraa. Kuuman kahvi ja ystävä, ihanaa <3

 801. Anni sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä päivittäin – arkiaamuisin kiireessä kupillinen, mutta viikonloppuna on ihana nauttia pannullinen, hyvää kahvia 🙂

 802. Jenna sanoo:

  Moi! Teini-iästä asti aamurutiiniini on kuulunut kuppi kahvia samalla kun meikkaa. Joskus saatan keittää myös iltapäiväkaffet mutta harvemmin 🙂
  Pastellinvärinen keitin olisi ihana!

 803. Veera sanoo:

  Keitän päivittäin, jos en itselle niin vähintään iskälle tai siskoille 🙂

 804. Iida sanoo:

  Huonon kahvinkeittimen takia tällä hetkellä kahvia tulee keitettyä liian harvoin! Itselleni on tärkeää, että kahvi on hyvänmakuista ”arjen luksusta”.

 805. Tiia sanoo:

  En keitä enkä juo ollenkaan kahvia. Mutta paras ystäväni juo. Jos voittaisin niin antaisin kahvinkeittimen hänelle. On kauan haaveillut omasta moccamasterista sinisen värisenä.

 806. riksutin sanoo:

  Keitän kahvin aamuisin, koska aamukahvi on ehdoton! Jos ollaan miehen kanssa molemmat kotona iltapäivällä, keitämme yhdessä kupposet. 🙂

 807. Ansku sanoo:

  Päivittäin keitän, aamulla ja töiden jälkeen iltapäivällä. 🙂

 808. Mari sanoo:

  Päiväni ei lähde käyntiin ilman kupillista kahvia! Eli vähintäänkin aina aamuisin juon kahvia ja toki sitä tulee juotua silloinkin, kun tulee treffattua ystävien kanssa 😊

 809. Salla sanoo:

  Vähintään kerran päivässä.

 810. Tiina sanoo:

  Kerran päivässä. Jos tulee vieraita niin ehkä toisenkin?!

 811. Elisa sanoo:

  Joka aamu keitän kotona kahvia vanhalla Moccamasterillamme. Viikonloppuna sitten saattaa tulla keiteltyä useammatkin kahvit.

 812. Karoliina sanoo:

  1-2 kertaa päivässä! 🙂

 813. Santti sanoo:

  Päivittäin 2-3 kertaa. 🙂

 814. Suvi sanoo:

  Aamuisin ja aina vauvan päiväuniaikaan tietenkin! 🙂

 815. Nautiskelija sanoo:

  Joka aamu on saatava se kupillinen. Päiväkahvi hetkiä on välillä taaperon päiväunien aikaan. Niistä hetkistä nautin. Hiljaisuus ja kuppi kahvia. Onko parempaa… Se tippalukko ja ajastin sammumiselle puuttuu meidän mokkiksesta. 🙈 Joten tää olis nii meille 💛

 816. Catti sanoo:

  Pari kertaa päivässä tulee keiteltyä 🙂 mutta aamukahvi on ehdottoman must! ❤️

 817. Juhis sanoo:

  Kerran päivässä tulee kahvit keitettyä!

 818. Riina sanoo:

  Ostettiin meiän moccamaster kun muutettiin yhteen eli siitä jo aikaa yli 7 vuotta! Tuosta vaaleanpunaisesta oon haaveillut. 🙂

 819. Riia J sanoo:

  Kahvia tulee keitettyä ainakin kahdesti päivässä: ensin heti aamulla ja toisen kerran iltapäivällä!

 820. Anni sanoo:

  Aamukahvi on ehdoton 😊. Usein myös lasten päiväuni aikaan tulee toisen kerran kahvia keitettyä. Vastaukseni on yleensä x2 päivässä.

 821. Anni sanoo:

  Aamukahvi ehdoton. Toisen kerran kahvia tulee keitettyä lasten päiväuniaikaan.