Se gaala-asu jonka lupasin vuosi sitten

24.04.2019

Muistatteko vuosi sitten, kun mulla oli Indieplacen Inspiration blog awardseissa päällä valkoinen puku, jonka ostin Mangosta? Mä muistan! Se puku kolahti muhun saman tien, ja mulle tuli silloin ihan täysillä se fiilis, että ”TÄSSÄ SE ON!”. Silloin esittelin asun, mutta tosi moni toivoi parempia asukuvia. Kuvat gaala-asusta oli napattu ilta-auringossa vastavaloon kolmessa minuutissa kun odoteltiin taksia porukalla. Ei siis mitkään kovin optimaaliset kuvausolosuhteet. Lupasin silloin, että laitan ”mahdollisimman pian” uusia asukuvia, mutta aika tarkalleen vuosi siinä kesti, ennen kuin sain kunnolla kuvattua tämän asun.

Mä rakastan tätä valkoista pukua edelleen vähintään yhtä paljon kuin vuosi sitten tai ehkä jopa enemmän. Se on niin skarppi, mutta kuitenkin päällä niin mukava ja rento. Mistään ei kiristä eikä purista, ei tarvitse pelätä vilauttelua eikä tule kylmä. Se on vaan niiiiin ihana! Olen yhdistellyt bleiseriä muutaman kerran farkkujen kanssa ja se toimii tosi kivasti niinkin. Esimerkiksi Lapsimessuilla mulla oli tämä valkoinen bleiseri sekä vaaleansiniset farkut. Ja vastaavasti puvun housut taas menevät tosi nätisti topin kanssa ilmankin jakkua. Yhdessä ne ovat tosi juhlavat ja erikseen niitä voi pukea myös arkisemmin. Olen niin odottanut näitä lämpimiä ilmoja, jotka ovat ihan täydellisiä juuri tuon bleiserin yhdistelyyn ihan mihin tahansa.

Vaikka tuo viime vuotinen pastellivioletti tukka oli ihana, musta tuntuu vielä itsevarmemmalta nyt tässä mun vaaleassa tukassa tämän puvun kanssa. Violetti oli ihana, mutta vaalea on niin paljon helpompi yhdisteltävä, ei tarvitse miettiä, että sopiiko joku tietty väri sen kanssa vai ei. Kaikki sopii hyvin.

Mulla oli puvun kanssa viime vuonna pitsinen vanhan roosan värinen ”bralette” eli sellainen rintsikka-toppi. Tällä kertaa yhdistelin pukua vähän eri tavalla ja puin sen kanssa kukallisen valkoisen sifonkitopin, jonka ostin pari vuotta sitten juhannuksena. Tämä toppi sopii kevääseen ja kesään musta ihanasti kukkakuvion ansiosta, mutta pohjaväri on kuitenkin sama puhdas valkoinen kuin puvussa.

Viime vuonna yhdistin asuun mun punaisen Rebecca Minkoffin laukun, joka ei vielä silloin ollut alkanut tartuttaa väriä. Tällä kertaa mä yhdistin kokovalkoiseen pukuun mun Guccin laukun, joka sopi siihen mun mielestä vielä kivemmin. Laukku sopii upeasti myös mun viisi vuotta vanhoihin mustakultaisiin luottosandaletteihin, jotka mulla on ollut jalassa varmaan jokaisessa gaalassa, paitsi silloin kun olin raskaana. Silloin oli pakko laittaa matalammat korot. Muistan ikuisesti, kun voitin oman kategoriani ja hillittömästi supistellen kävelin lavalle vastaanottamaan palkintoa. Mua pelotti koko ajan, että synnytys käynnistyy reippaasti etuajassa, mutta onneksi ei.

Tänä vuonna Inspiration Blog Awardsia ei ole luvassa ainakaan nyt keväällä, enkä tiedä onko muitakaan blogigaaloja tulossa. Se on meidän bloggaajien ja muiden sometyyppien kannalta vähän harmi, tai ainakin mun mielestä, koska ne on niiiiiin kivoja tapahtumia ja on aina ihana tavata uusia ja vanhoja tuttuja. Blogigaalat on juuri sellaisia tilaisuuksia, jotka keräävät ihmisiä yhteen pitkienkin välimatkojen takaa ja siksi ne ovat niin ihania. Ja onhan se nyt kutkuttavan jännittävää laittautua kerrankin oikeasti hienoksi ja seurata palkintojenjakotilaisuutta.

Bleiseri & Housut Mango | Laukku Gucci | Kengät ZARA | Korvakorut Gina Tricot 

Mulla on ollut suuri kunnia olla palkittavana monta kertaa teidän ansiosta ja olen siitä edelleenkin ihan älyttömän kiitollinen. Saapa nähdä tuleeko mitään blogi- tai somegaalaa enää Suomessa, vai onko niiden aika jo ohi? Ymmärrän kyllä tosi hyvin, että suuren gaalatilaisuuden järjestäminen on aivan valtava taloudellinen ponnistus järjestäjälle, enkä ihmettele, että niitä ei alkuvuosien huuman jälkeen ole enää järjestetty niin usein. Toivon kuitenkin tosi paljon, että joskus vielä saadaan jonkinlainen blogi- tai somegaala kokea. Länsinaapurissa ainakin Elle-Gala on pitänyt pintansa vuodesta toiseen.

Btw jos mietitte miksi mulla on kuvissa joko arskat tai silmät kiinni, vastaan migreeni. Aurinko on niin mielettömän kaunis ja ihana, mutta jos tuijottelen suoraan kirkkaassa auringonvalossa silmät paljaana, on seurauksena vähintäänkin migreenipäänsärky tai sitten aurallinen migreeni. Siksi kesäaikaan ulkona otetuissa kuvissa mulla hyvin harvoin on paljaat silmät auki.

Kysyn nyt uudelleen saman kuin vuosi sitten (parempien kuvien kera), mitä mieltä kokovalkoisesta, iskeekö teihin?


14 Responses to “Se gaala-asu jonka lupasin vuosi sitten”

 1. Eveliina sanoo:

  Vau, oot kyllä tyylikäs ja rohkea pukeutuja! 🙂 näyttää hyvältä! Itsekin kun saisi rohkeutta pukeutumiseen, tosin täällä ”maalla” se on vähän eri, hiukan katsottaisiin perään vähänkään erilaisissa vaatteissa:D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hirveesti <3 Ihanasti sanottu! Ja ei se mitään haittaa jos joku tuijottaa perään, tärkeintähän on se, että itse tykkää omista vaatteista <3 Rohkeasti vaan päälle just sitä mistä itse tykkäät! 🙂

 2. Jennie sanoo:

  Ihana asu! Niin fresh, rento ja skarppi samaan aikaan 🙂

 3. Satu sanoo:

  Hetkinen! Viime vuonna supisteli?! Eikö Nova ole syntynyt 2017?

 4. Nimetön sanoo:

  Hei! Olispa kiva nähdä semmoinen ”blogigaalojen asut” -koostepostaus, jossa olisi koottuna kaikki asut kaikista gaaloista, jos et ole sellaista vielä tehnyt. 🙂

 5. S sanoo:

  Sinä olet yksi niistä ihmisistä jotka on todella upeita vaikka vetäisi jätesäkin päälle 😍 ei voi kun ihailla!

 6. Satu sanoo:

  Onpas kiva kokonaisuus ja todellakin kauniisti kevääseen sopiva! Aivan ihana <3

 7. ida ihana sanoo:

  Olet niin kaunis 🙂 Ja just se hyvä olo, että tunnet itsesi itsevarmaksi ja puku myös tuntuu hyvältä päällä näkyy 🙂
  Muistan vieläkin kun tavattiin sun blogipikkujouluissa, ja kuinka hyvä olo mulle tuli, kun kehuit mun uutta vihreää ”haalaria”

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 8. Natali sanoo:

  Oh wow Iina!! You look astonishing in this white suit!

  https://lartoffashion.com

 9. Anna sanoo:

  Hei, ihan mielenkiinnosta kyselen, että mitä mieltä olet kauneusleikkauksista/täyteineista. Voisitko esim. Itsellesi ottaa täytettä huuliin (ei sillä että tarvitsisit :)) tai entä jos joku tytöistänne vanhempana ilmaisisi halukkuutta, miten suhtautuisit? 🙂 Näistäkin keskustellaan nykyään niin paljon, että tahtoisin kuulla sinun mielipiteesi 🙂

 10. Nimetön sanoo:

  Mä en vaan ymmärrä kokovalkoista, en tiedä miksi, jotenki tunutuu tosi tylsältä 😀 mutta onhan se raikkaampi ku musta. Mutta en tiedä, pääasia että kantaja itse tykkää!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.