Lenkkarit kevääseen & hyvät mom jeansit

13.05.2019

Otto yllätti mut äitienpäivänä uusilla super siisteillä lenkkareilla, joita en osannut yhtään odottaa. Olen viilettänyt Vansin Old Skooleilla jo reilun vuoden tyytyväisenä ja edelleen ne ovat kyllä hyvässä kunnossa ja aivan käyttökelpoiset. En silti sano, etteikö välillä olisi kaivannut sellaisia kenkiä, joilla pitkiä matkoja on pehmeämpi askeltaa ja jotka tuntuvat hyvältä jalassa vaikka seisoisi 10 tuntia putkeen. Old Skoolit ovat edelleen ihan mun superlempparit, mutta kengillekin tekee hyvää levätä välillä. Nyt voin siis hyvin vaihdella näiden uusien lemppareiden ja niiden välillä.

Mun uudet kengät on Puman RS-X Tracks -mallia ja ne ovat kauniin mintunvihreät oransseilla ja harmailla yksityiskohdilla. Ihan super mukavat jalassa ja ihanan keväisen väriset. Nämä sopivat loistavasti niin hameiden kuin mekkojenkin kanssa. En nyt tiedä menevätkö nämä ihan siihen Ugly Sneakers -trendiin vaikka paksupohjaiset ovatkin, mutta se ei tainnut Otolla olla myöskään mielessä näitä valitessa. Nämä on vaan törkeän siistit kengät! Mä olen aivan rakastunut näiden kaikkiin yksityiskohtiin ja etenkin tuohon kauniisen mintunvihreään väriin. Näillä on hyvä kävellä, juosta ja seisoa. Nämä ovat täydelliset kesällä kaikkiin niihin päiviin, kun pitää kävellä paljon.

Tää on mun lemppari kevätasu muutenkin tällä hetkellä. Tummaa kulutettua farkkua, biker-rotsi, hempeän värinen yläosa ja arskat. Nää farkut oli mulle vielä viime syksynä vähän tiukat, mutta nyt ne ovat super mukavat jalassa. En tiedä onko vyötärö kaventunut vai housut vaan löystynyt käytössä, eikä sillä ole mitään väliäkään. Mutta ihanaa, kun on mukavat ja rennot farkut, joissa on hyvä olla. Sellaisten löytäminen ei ole ollut mulle helppoa äidiksi tulon jälkeen, kun niin monet housut kiristää tai istuu huonosti ja pahimmillaan aiheuttaa jopa särkyä alaselkään tai alavatsaan.

Nämä farkut on parhaat siksi, koska kun ne on jalassa niin tuntuu melkein kuin ei olisi housuja ollenkaan, hah. Olen huomannut, että mun vartalolle parhaat mom jeansit löytyvät Gina Tricotista. Yleensä kun saan kysymyksiä siitä, mistä mun hyvännäköiset farkut on, ne on siis juuri sieltä. Vartaloitahan on tosi erilaisia, mutta jos on tällainen suhteellisen pötkömallinen keskivartalosta ja pitkäjalkainen, niin kannattaa suunnata Ginaan. Siellä on housuja, jotka korostaa pötkönkin vyötäröä ja on tarpeeksi pitkät myös kilometrikoiville. joissain muissa paikoissa 7/8 lahkeiset farkut on mulle caprihousuja, hah.

Mä olen vihdoin kuluneen vuoden aikana siirtynyt tähän ysärifarkkutrendiin kunnolla. Kauan siinä kestikin, että pillit vaihtuivat kunnolla mom jeanseihin. Alkuun musta tuntui, että ne korostivat kaikkia mun vartalon niitä puolia, joita itse en halunnut korostaa. Nyt taas tykkään siitä, miltä vaikka mun pylly näyttää mom jeanseissa. Se on ehkä eniten ollut kiinni oikean mallin löytämisestä ja siitä, että en ole halunnut enää peitellä mitään mun kropassa, vaan ainoastaan pukea päälle just niitä vaatteita, joista tykkään.

| Takki Lindex | Paita Gina Tricot | Farkut Gina Tricot | Vyö Gucci | Laukku Gucci | Korvakorut H&M | Kengät Puma | Aurinkolasit Ray Ban |

Ehkä pieni yksityiskohta asussa, mutta mulle iso juttu: olen ihastunut tällaisiin suht siroihin korvarenkaisiin, jotka ostin jo varmaan pari vuotta sitten H&M:ltä. Nämä tulivat siis mukana sellaisessa setissä, jossa taisi olla kolmet tai neljät erikokoiset korvarenkaat. Ostin setin niiden isojen renkaiden takia ja nämä olivat pitkään käyttämättä. Nyt olen kuitenkin jotenkin tykästynyt näihin, vaikka yleensä tykkään isoista korviksista. Nää on ihanan sirot ja se miellyttää mun silmää just nyt tosi paljon. Hassu muutos!

Tää asu on tällä hetkellä jotenkin tosi minä. En ole muutenkaan tainnut pitkään aikaan jakaa täällä ”farkut ja neule” -asua, niinkuin silloin vuosi sitten lupasin. Mutta tässä ei ole sitä neuletta, niin ehkä ne farkut on ok? Musta tuntuu, että olen päässyt niistä turva-asuista melko pitkälle ja uskallan tällä hetkellä pukeutua vähintään yhtä rohkeasti kuin ennen mun viimeistä raskautta. Se on mulle iso saavutus, koska hukkasin tyylini niin pitkäksi aikaa.

Mitä mieltä pastellilenkkareista? Hot or not?


20 Responses to “Lenkkarit kevääseen & hyvät mom jeansit”

 1. Minnis sanoo:

  Hitsi ootin jo, minkälaisen laukun tänävuonna saat! Mut noi kengät on kyl huippu makeet! ❤️ Ihanaa myöhäistä äitienpäivää sulle❤️

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha en mä oo saanut äitienpäivälaukkuja enää, kun tajusin jo muutama vuosi sitten, että en tarvii niin paljon laukkuja! 😀 Mut se oli kyllä ihana hömppäperinne, vaikka nykyisin ajatukset vähän muuttunut just kuluttamisen suhteen, enkä enää vois pitää siitä kiinni hyvällä omallatunnolla. Kiitos hirveesti <3 Nää kengät oli kyllä tarpeellinen ja ihana lahja!

 2. Miris sanoo:

  Olet puhunut paljon lastenvaatteiden laadun tärkeydestä ja eettisyydestä ja kotimaisuuden suosimisesta. Olisi kiva saada postaus miten pyrit omaa vaatekaapin sisältöä viemään ekologisempaan ja eettisempään suuntaan vai pyritkö ollenkaan? 😊Tässä postauksessa ainakin suurin osa asusteista/vaatteista on ns. halpisvaatteita..

  • Iina Hyttinen sanoo:

   En nyt kyllä ainakaan itse allekirjoita, että suurin osa asusteista olisi halpista kun tässä on Guccin Italiassa käsin tehdyt laukku ja vyö? 🙂 College ja housut on molemmat Better Cotton Initiative -sertifioitua puuvillaa, ja (teko)nahkatakki on ollut aiemmin mallikappaleena ja lainakäytössä, minkä jälkeen sain sen itselleni. Postausaihe on hyvä, kiitos toiveesta! 🙂

   • Kirsi sanoo:

    Iina, Gucci ei ole käsin tehtyä. Ihan ompelukoneella ajelevat siinä missä Gina Tricotillekin töitä tekevät.

    • Iina Hyttinen sanoo:

     No en ajatellutkaan, että ne olisi käsin ommeltu neulalla ja langalla. 😀 Mutta luulisin, että valmistusprosessi on kuitenkin hieman erilainen, kun noiden tuotteiden aitoustodistuksessakin lukee, että ne ovat aina Italiassa italialaisten artisaanien (=käsityöläisten) valmistamia.

     • Nimetön sanoo:

      Ainakin luikka on tunnettu siitä, että laukut on olleet käsintehtyjä ompelukoneen avulla ja koska gucci on luikan omistuksessa, luulisin samaa.

 3. Tinsku sanoo:

  Super Hot! 😍 nuo lenkkarit on yhtä aikaa sirot ja trendikkäät, pitääpä katella vastaavia kun mun useamman vuoden vanhat air maxit on vähän kulahtaneet ja tuntuu joidenkin housujen kanssa liian raskailta.
  Ja nuo farkut! Istuu kyllä sulle kuin nappi, näyttää kyllä myös takaa superhyvältä mikä ei korkeavyötäröisten kanssa aina oo niin sanottua.
  Ihana asu, innosti kommentoimaankin 😊

 4. Anna sanoo:

  Todellakin noi lenkkarit ja kaikki muutkin pastellilenkkarit on hot! Oma suosikki lähes kaikessa on vaaleanpunainen, kun se tuntuu kivan tyttömäiseltä esim mustien muiden vaatteiden kanssa, mutta juuri tuo minttu/vaaleanpunainen ja keltainen ovat myös ihanan raikkaita värejä. Kiva asu sulla muutenkin, mahtava tyyli sulla. 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti kauniista sanoista <3 Oi vaaleanpunainen on kyllä ihana väri, mulla on sisustuksessa ollut vaaleanpunainen kausi jo monta vuotta 😀 Mut se on kyllä vaatteissakin tosi kiva väri!

 5. ida ihana sanoo:

  Tosi kiva lahja, ihana tuo mintunvihreä väri tennareissa!:)
  On se jännä, miten aina jostain koruista ja vaatteista tulee ne lempparit, joissa vaan tuntee itsensä niin kotoisaksi, että haluaisi vain aina pukeutua niihin. Mullakin on pari lemppari tunikaa ja yhdet turkoosit nappikorvikset, ja oikein joudun tsemppaamaan itseäni, että valitsisin kaapistani välillä vaihteeksi jotain muuta päälle 😀

  Mukavaa loppuviikkoa, tyylikäs, aito sinä!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos kauniista sanoista ihana! <3 Mäkin tykkäsin kyllä lahjasta! 🙂 Ja siis sano muuta, se on hassua et miten aina välillä joku nousee niin suureksi suosikiksi, että valitsee sit aina just sen 😀 Ihanaa loppuviikkoa sinne myös <3

 6. neito sanoo:

  Mihin aikaan teillä alkaa ekaluokkalaisen päivät, kun nukutte klo 7.30 asti? Meillä ainakin useampi kahdeksan aamu, vaikka koulu 5 min kävelymatkan päässä, niin kasin aamuna lapset herää viimeistään seitsemältä.

 7. Emmi sanoo:

  Hei!

  Mun mielestä tosi kiva toi yhdistelmä, makeet lenkkarit!

  Oon samanikäinen kuin sinä ja samaistun tuohon, kuinka tyyli on muuttunut vuosien varrella ja nykyisin tuntuu, että loppujen lopuksi sitä tuntee itsensä kotoisimmaksi niissä vaatteissa, joita vuosien aikana vältteli, koska ne ”eivät muka sopineet omalle vartalotyypille”.

  Ja oon samaa mieltä tuossa, että jotkut vaatekappaleet voivat aiheuttaa suorastaan kipua! Mä en voi pitää normaaleja farkkuja, koska ne aiheuttaa mulle vatsakipua ja löysää vastaa hahaha! ELi kuljen aina mekoissa ja hameissa, ja joskus harvoin mommy jeanseissa!

  Kiitos ihanasta ja aurinkoisesta blogista, teet aina mun päivän!

 8. Nimetön sanoo:

  Laitto huvittamaan tuo ” joissain muissa paikoissa 7/8 lahkeiset farkut on mulle caprihousuja, hah” kun itse olen sen 180cm ja toi 7/8 lahje on itselleni juuri passeli (riippuen toki merkistä) ja muistelin että sä olet jotain 160cm 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.