9x minä marraskuussa | Tyylikatsaus

18.11.2019

Uuden lyhyemmän tukan myötä intouduin katselemaan vanhoja tukkakuvia blogista. Samalla niiden mukana silmiin osui aika monet asukuvat ja siksi halusinkin pitkästä aikaa tehdä pienen tyylikatsauksen ajassa taaksepäin. 9x minä marraskuussa tuntui hauskalta postausidealta! Ja siis aivan käsittämätöntä, että blogi-uraa on takana jo niin paljon, että olen oikeasti kirjoittanut blogia jo yhdeksän marraskuun ajan. Siis ihan vasta kun tein näitä tyylikatsauksia, oli siinä lukuna vaikka 5x tai 6x. Ja nyt on 9x. Vaikea käsittää ajan kulua.

Innostuin samalla myös lukemaan vanhoja postauksia ja oli jotenkin hauska palata monen marraskuun fiiliksiin. Fiiliksiähän on yhtä monta kuin on marraskuitakin. Mulle marraskuu on ollut sekä valtavan iloinen että valtavan surullinen kuukausi. Onneksi tänä vuonna marraskuu on ollut enemmän sieltä iloisesta päästä.

Marraskuu 2011:

En kestä näitä nostalgisia asukuvia! Siis keltaisessa valossa jossain keittiön nurkassa ovimaton päällä. No on ainakin aitoo! Silloin muistan käyttäneeni tosi kovasti noita shortseja sukkahousujen kanssa, sekä tuota leopardineuletta. Ne taisi olla mun lempivaatteet. Nuo kengät olivat myös aivan ihanat, voisin samannäköiset kengät laittaa jalkaani tänäkin päivänä, mutta nuo kyseiset yksilöt eivät kestäneet kuin pari talvea ennen kuin menivät rikki. Muistatteko muutaman viikon takaiset Addams Family -kuvat? Kun Otto silloin sanoi mulle, että ”sähän näytät ihan samalta kuin sillon kun me tavattiin” niin ei se kyllä väärässä ollut. Tästä 2011 meikistä puuttuu vain Morticialle tyypilliset punaiset huulet, heh. Eli joo, en kyllä laittaisi tätä asua enää päälle, paitsi kengät voisin laittaa ja toki parkatakki on melko ajaton, sitä voisin pitää.

Marraskuu 2012:

Tuossa mun tukka oli niin ihanan paksu ja hyvinvoiva ja värikin melkein oma! Odotin marraskuussa 2012 meidän keskimmäistä (näissä taisi olla raskausviikkoja jotain 14-15) ja hiukset voivat silloin tosi hyvin. Tämä asu on ihan kiva ja aika klassinen, voisin periaatteessa pukea päälleni vaikka tänäänkin, tosin ehkä ilman tuota kiiltonahkaista vyötä. Nuo saappaat ovat mun mummun vanhat ja niistä tykkäsin ihan hirveästi. Mä en tiedä mitä niille on tapahtunut, mutta muuton jälkeen niitä ei ole näkynyt. Voi olla, että löytäisin ne vielä jostain meidän varastosta. Olin itse asiassa unohtanut koko saappaat ennen näitä kuvia, mutta nyt tuli kauhea ikävä, haluan heti ne takaisin käyttöön!

Marraskuu 2013:

Marraskuussa 2013 meidän keskimmäinen oli puolivuotias ja mä olin väsynyt, se paistaa kasvoilta. Asu on kuitenkin kiva ja voisin laittaa sen sellaisenaan päälle uudelleenkin. Nuo niittimaiharit olivat tosi kivat, mutta nekään eivät kestäneet käytössä kovin hyvin, vaan pohjaan tuli reikä ja niitit irtoilivat nopeasti. Sekä farkuista että paidasta olen luopunut joskus aikojen saatossa, eikä ne kyllä enää mulle mahtuisi päällekään. Mä huomaan näistä, että vuosia sitten käytin paljon rohkeammin ja enemmän asusteita kuin nykyään. Nykyään olen niin laiska, käytän lähinnä kelloa kädessä ja joskus korviksia.

Marraskuu 2014:

Tämän asun voisin tosi hyvin pukea päälle vaikka nytkin. Mulla on sama Coachin laukku ja samat Crocsin kengät edelleen ahkerassa käytössä. Molemmat ovat edelleen todella hyvässä kunnossa ja noilla kengillä mä olen laskenut kaikki pulkkamäet jo sieltä vuodesta 2014 asti. Mulla ei ole enää noita Berliinistä ostettuja housuja tai paitaa, eikä myöskään tuota takkia. Silloin kun odotin meidän kuopusta vuonna 2016, laitoin tosi paljon vaatteita Hope Ry:lle ja nekin menivät siellä.

Marraskuu 2015:

Tämänkin asun voisin laittaa päälle edelleen. Mulla on edelleen tuo sama Marc Jacobsin laukku (ei niin hyvässä kunnossa) sekä nuo mustat hapsunilkkurit tallella. Farkut, bodyn ja takin olen laittanut eteenpäin kuopuksen raskausaikana myös. Luovuin silloin kaikista niistä vaatteista, joista olin varma, että eivät enää koskaan mahdu mulle. Tuo takki on aivan ihana, harmi ettei mulla ole enää sitä. Noihin aikoihin mulla oli aika samantyylinen tukka kuin tälläkin hetkellä, mutta ei yhtään niin hyväkuntoinen kuin nyt.

Marraskuu 2016:

Marraskuussa 2016 odotin meidän kuopusta, tässä kohtaa oli menossa varmaankin raskausviikko 26-27. Mä en ollut yhtään sinut mun lyhyiden hiusten kanssa, enkä mun muuttuneen vartalon ja pyöristyneiden kasvojen kanssa. Pidin etuhiuksia usein kiinni takana, koska ne olivat katkeilleet. Rakastin tuota ihanaa mahaa hirveästi, vaikka mulla olikin epävarma olo vartalosta ja ulkonäöstä muuten. Tää asu on kiva ja näistä hame on mulla edelleen tallella, paita ei. Meidän sohva oli ihanan puhtaan vaaleanpunainen vuonna 2016. Oltiin silloin vasta muutettu tänne nykyiseen kotiin. Silloin otin asukuvia enimmäkseen sisällä, kun ulkona ei jaksanut juurikaan seisoskella.

Marraskuu 2017:

Otolta synttärilahjaksi saatu Kenzon college on edelleen yksi mun lempivaatteista ja usein käytössä. Kultainen puffer-takki on vieläkin käytössä, mustat Dr. Denimin farkkuleggingssit edelleen käytössä. Punainen laukku on vieläkin tallessa, mutta siitä pitäisi vaihtaa hihna, jotta sitä voisi käyttää taas. Monen vuoden käytössä sen hihnan kiinnityskohdasta alkoi irrota väriä vaatteisiin. Tässäkin mulla on vaalea polkka, mutta myös tässä mun etuhiukset oli katkeilleet tosi paljon ja lisäksi tukka katkesi takaa ja oikealta sivulta koko ajan. Hiukset oli paljon ohuemmassa kunnossa kuin nyt ja siksi en viihtynyt niillä niin hyvin silloin. Voisin pukea tämän asun tällaisenaan päälle edelleen, mutta laukku pitäisi siis korjata ennen sitä.

Marraskuu 2018:

Tässä sama kultainen puffer-takki, joka edellisenäkin vuonna. Tykkään! Nuo kengät ja tuo haalari mulla oli päällä viimeksi viime viikolla, Voisin siis pukea juuri saman asun päälle koska tahansa, asusteita myöten. Mä muistan vieläkin tuon kuvaustilanteen: ajettiin Kalasataman rantaan nappaamaan viimeiset auringonsäteet kameran rullalle ja ulkona oli ihan käsittämättömän kylmä tuuli. Saatiin kuitenkin kuvat napattua ja tuo musta shortsi-hamehaalari oli yksi viime pikkujoulukauden luottovaatteista. Edelleen se toimii hyvin!

Marraskuu 2019:

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä tämän vuoden marraskuu. Viime viikolla napatut kuvat. Arvatenkin viimeisimmän kuvan tyyli tuntuu kaikkein ”omimmalta” juuri nyt. Mä rakastan tätä tukkaa, rakastan mun vaatteita ja asusteita. Rakastan rennon hupparin ja skarpimman villakangastakin yhdistelmää. Rakastan rentoja farkkuja, mun juoksulenkkareita (jotka toimivat hyvin myös arkikenkinä) ja mun uutta pipoa. Tämän hetken tyyli on hieman arkisempi kuin nuo kultatakki-tyylit parilta edelliseltä vuodelta, mutta tykkäänkin siitä juuri siksi.

Minkä vuoden asu oli sun lemppari? Entä mikä ei iskenyt niinkään? 


30 Responses to “9x minä marraskuussa | Tyylikatsaus”

 1. Mari sanoo:

  2015 on jälleen ihana! Kaikissa näissä postauksissa sun tuon vaiheen tyyli on ihastuttava! Siinä selkeästi on se käännekohta ”teiniyden” ja tämän nykyisen (myöskin ihanan) tyylin välillä 🙂 Tämän vuotinen kuva ehdottomasti toiseksi lemppari!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti <3 Ihana kommentti muutenkin! Ja siis joo, mustakin tuntuu, että vuonna 2015 mä aloin löytää mun tyylin. Ehkä osittain johtui siitäkin, että silloin aloitin työnteon kodin ulkopuolella ja sekin vaikutti mun tyyliin. 🙂 Ihanaa joulun odotusta <3

 2. S sanoo:

  2015 tyyli eniten omaan mieleen.:) Täytyy myöntää, että vähiten iskee tämä viimeisin.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   2015 taisi olla monen muunkin suosikki! 🙂 Viimeisin edustaa aika paljon sitä, mitä just nyt näkee kaduilla paljon muutenkin. Mä tykkään kokeilla sellaisia trendejä, joita on helppo toteuttaa ilman uusia ostoksia. 😀

 3. Iida sanoo:

  Kiva postaus! Mun suosikit on vuosilta 2015 ja 2016. Niissä on jotenkin fressit ja ajattomat lookit. 🙂 ehkä niiltä vuosilta olen alkanut sun blogia seuraamaankin! Kivaa joulun odotusta, t. Iida

 4. Nimetön sanoo:

  2014 on mun lemppari sellanen kiva perus asu ja ihanat lämpösen näköset kebgät, itse olen nykyään pukeutumisessa niin mukavuudenhaluinen haluan että pysyn kuivana ja lämpimänä 🙂 Hiustesi sävy ja pituus on musta myös ihana tuolloin.
  Eka ja vika ei niinkään iske tavallaan eka on kiva ja kun miettii et se oli sitä sen ajan tyyliä nii on seki kyllä aika hauska :>

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mukavuus on kyllä tärkeää! Ja ehdottomasti pitää ulkoillessa olla jalat lämpimänä. 🙂 Kiitos hurjasti kivasta kommentista <3 Ja joo, olihan se v. 2011 tyyli aika hauska, hauskaa ainakin katsella jälkeenpäin näitä kuvia 😀

 5. Nimetön sanoo:

  Vuoden 2014 asu on mun lemppari. Ja samoin hiukset, nappasinkin siitä kuvan kampaaja käyntiä varten, ihana väri 😍Tämän vuotinen asu ei iske minuun, näyttää pummille, sori 😅

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos, kiva että sait siitä idean kampaajalle! 😀 Hauskaa, että sanot noin 😀 Mut joo, ehkä se on vähän sellainen pummityyli. Omaa silmää miellyttää, varmaan siksi kun sitä on nähnyt niin paljon nyt, koska se on tällä hetkellä trendikäs ainakin Helsingissä. 😀

 6. Satu sanoo:

  2015 on kyllä ihana se takki varsinki ja 2014 myös sun hiusten väri siinä kiva. 2011 shortsit ei hyvä, muuten sekin ihan kiva.

 7. Ninni sanoo:

  Minun lempparit -14, -15, -16♥️

 8. Ama sanoo:

  Ai että, niin kiva postaus! Näitä pitäis olla enemmän, hauska vertailla ja katsoa ero tyylejä ja mitä on milloinkin ollut muodissa. Kaikissa näytät kauniilta, mutta tämän vuoden tyyli on eniten silmää miellyttävä. Ehkä 9 vuotta sitten ajatus olisi voinut olla toinen… En muuten ikinä muista, milloin oon alkanut sun blogia lukemaan, mutta näistä kuvista muistan että teidän keskimmäisen vauva-ajalta lähtien. Tuntuu että ihan vasta olit edellisenkin kerran raskaana, vaikka siitäkin on jo kolme vuotta… Huhhuh. Joka päivä käyn katsomassa oletko kirjoittanut jotain uutta, vaikka en oikeastaan ikinä kommentoi. Jatka samaan malliin. 🙂 Edelliseen postaukseen liittyen myös: kevyttä hömppää on välillä ihana lukea blogeista, kun koko päivän pähkäillyt kaikkea vakavaa ja kantaaottavaa töissä ja opinnoissa. Tai lähinnä et molempi parempi, mukava et kykenee myös laadukkaaseen kevyeen sisältöön. Mutta kiitos monista inspiraatioista mm. resepteihin, ja muutenkin mielekkäästä luettavasta. Jopa tais tulla hehkutusta, mutta oot sen kyllä ansainnut. Mukavaa joulun odotusta! 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti aivan ihanasta kommentista, tuli niin hyvä mieli <3 Ihan mahtavaa kuulla, että oot noin kauan seurannut ja että tykkäät lukea säännöllisesti, merkitsee mulle tosi paljon. Ja ymmärrän sen, että ei tule jätettyä kommenttia, ei mitenkään voi aina muistaa/jaksaa/ehtiä/tajuta. Monesti itsekin vaan lukee kommentoimatta, vaikka tietää, miten paljon niitä kommentteja arvostaa ja niistä tykkää. Mutta ihan mahtavaa oikeesti, että oot tykännyt noin paljon ja tää kommentti kyllä piristi koko mun viikkoa ihan valtavasti. Ihanaa joulun odotusta sinnekin ja suuri kiitos vielä <3

 9. Amanda sanoo:

  Siis kyllä ylivoimaisesti paras on tuo viimeinen! Fressi, mukava, tyylikäs samaan aikaan.
  Mistä nuo viimeisen kuvan housut on? Näyttää hyviltä ja voisin itsekin tuollaiset huolia, en enää hirveästi perusta kireistä farkuista!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan mielettömän paljon <3 Ne on Gina Tricotista, tosin ovat jo ainakin vuoden vanhat. Mut kai siellä on saman tyylisiä edelleen! 🙂 Ihanaa joulun odotusta ja toivottavasti housut löytyy <3

 10. S sanoo:

  Marraskuu 2013 oma lemppari! 😍

 11. M sanoo:

  Näitä postauksia lisää!! Ihan vaikka joka kuukausi 🙂

 12. Julia sanoo:

  2014 on ihan mun lemppari!

 13. Manni sanoo:

  Vähiten iskee viimenen, en yhtään ymmärrä tota hupparin ja villakangastakin komboa, varsinkaan tennareihin yhdistettynä😅 maihareilla saattais olla astetta siedettävämpi.
  2015 sen sijaan on tosi freesi!

 14. Mp sanoo:

  2014: ekana mieleen tuli nuorekas! Käy niiiiiiin hyvin! Urheilullinen, ihanan linjakas, silmään miellyttävää katsottavaa!

 15. Aniir sanoo:

  Vuoden 2014 kuvan takki on tosi kiva! Muistatko mistä se on tai minkä merkin? 🙂
  Itse tykkään jotenkin vanhemmista vaatteista. Olen aika lyhyt joten pitemmät villakangastakit ja parkatakitkaan ei oikein istu mulle, vaikka kivoilta välillä näyttää. Oon löytänyt suurimman osan mun takeista kirpputoreilta ja löydänkin melkein aina jotain vaatetta kun käyn kirppiksellä. Oon sillee vinkahtanut et mua vaatekauppojen tarjonta/laatu/hinta ei useinkaan miellytä. 😅

 16. Joanna sanoo:

  2016 on ehkäpä kaunein kuva sinusta koskaan! Aivan ihana.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.