5x Päivän asut | Asukooste 4

12.03.2020
Olen taas kerännyt arkisia asuja viime viikoilta ja tässä postauksessa esittelen niistä viisi. Säät on vaihdelleet kyllä niin tiuhaan viime aikoina, että huhhuh! Joinakin päivinä on ollut niin keväinen fiilis jo ja jopa kuusi astetta lämmintä, kuten viimeksi tänään. Lisäksi on näkynyt luntakin ja tietysti viime viikonloppuna Himoksella oltiin ihan kunnon ulkoilukamppeissa. Sielläkin tosin lauantaina lämpötila nousi tosi korkeaksi rinteessä. Tuntui ihan, että paistuu niissä laskettelukamoissa. Lasketteluasuja nyt en ihan ottanut tähän mukaan sentään, mutta muita arkisia asukokonaisuuksia kyllä. Täältä tulee:
Pääset jatkamaan tekstin lukua katsottuasi alla olevan mainoksen:

27 Responses to “5x Päivän asut | Asukooste 4”

 1. Avatar Entinen sanoo:

  ”pääset jatkamaan tekstin lukua katsottuasi alla olevan mainoksen”

  No just! Eipä tarvitse enää klikkailla tänne jos pitää ihan mainokset tuijotella jos tahtoo nähdä postauksen loppuun. Harmi.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Ikävää kuulla, että mainoksen takia postaus jää lukematta. Sisällöntuottajana sitä tietysti toivoo, että oma sisältö olisi riittävän mielenkiintoista luettavaksi myös mainosten kanssa, harmi, että en onnistunut paremmin. Tällaisia mainoksia ei varmasti koskaan ole tulossa kaikkiin mun postauksiin, mutta nyt tässä yhdessä postauksessa on meneillään uuden mainospaikan testaus, jollaisia aina silloin tällöin tehdään.

   • Avatar Karoliina K sanoo:

    Olenkin ihmetellyt, miksi muutamista postauksista on näkynyt vain otsikko, kun tulee bloglovinin kautta. Ei tullut tällainen vaihtoehto edes mieleen, mutta tiedänpähän nyt adblockin toimivan tältäkin osin. Jätän itsekin jatkossa joko lukematta tai sitten klikkaan etusivulle, jolloin mainosta ei (ainakaan toistaiseksi) tarvitse katsoa(?). Yhä useammin jätän myös muilla alustoilla ja somekanavissa (etenkin Youtubessa) juttuja kesken tai kokonaan tsekkaamatta, kun mainosten määrä ärsyttää. Toki ymmärrän tämän kehityksen, mikään kun ei ole lopulta maksutonta. Mielestäni sulla on ollut mukavan rehellinen ote kaupallisuuteen ja ylipäänsä tähän työsi rahoituspuoleen, joten ehkä tämä tuli vähän yllätyksenä. Olen seurannut digialustojen eri rahoitusmallien kehitystä ihan mielenkiinnolla ja arvostan sitä, että toimintatavoista ollaan avoimia. Tasapainoilua silti tämäkin.

    Mukavaa viikonloppua joka tapauksessa!

   • Avatar Satu sanoo:

    Valitettavasti samaa mieltä edellisen kanssa, että mainos vie mielenkiinnon lukea postaus loppuun. On eri asia upottaa tekstiin mainos, jonka voi ohittaa, tai halutessa katsoa. Tulee liikaa mieleen telkkarin mainoskatkot. Aion silti jatkaa satunnaisena lukijana, vaikka toivonkin, ettei tämänkaltaiset mainokset yleisty blogeissa. Mukavaa viikonloppua!

    • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

     Niin, se tässä onkin hassua, että miksi telkkarissa mainoskatkot on hyväksyttyjä, mutta blogeissa ei? Olivatko ne hyväksyttyjä telkkarissa heti alkuun, vai kirosivatko ihmiset ruutujen äärellä kun ensimmäiset mainokset tulivat, että nyt kyllä lopetan telkkarin katselun. :D Olen melko varma, että kirosivat, ennen kuin niistä mainoksista tuli arkipäivää. Mä en tosiaan usko, että tämän tyyppiset mainokset ovat ikinä tulossa kaikkeen sisältöön mukaan, mutta satunnaisesti niitä voi joskus olla. Kiva, että jatkat lukijana kuitenkin ja ihanaa viikonloppua sinne myös <3

     • Avatar Nimetön sanoo:

      Onneksi nykyään on vaihtoehtona myös katsoa ohjelmia sellaisilta alustoilta, joissa ei ole mainoksia. Maksan palveluntarjoajalle siitä mielelläni, että en joudu katsomaan mainoksia.
      Selaimeenkin saa kätevästi adblockin päälle, niin ei mainokset häiritse. :)

      Käytän puhelimen selainta sen verran vähän, että sinne en ole adblokkeria asentanut, mutta jos joskus puhelimen selainta käyttäessa kohtaan ”pakkomainoksen”, niin siinä kohtaa sitten mieluummin suljen koko sivun kuin kulutan aikaani pakotettuun mainossisältöön.

      Hyvin harva mainos on oikeasti sellainen, joka minulle tarjoaisi jotain lisäarvoa, vaikka paperilla saattaisinkin lokeroitua ko. mainoksen kohderyhmään.

     • Avatar Nimetön sanoo:

      Minä ainakin ymmärrän, että bloggarin pitää jollain tapaa saada voita leivän päälle. Ei tämä minua juurikaan harmita, päin vastoin. Mieluummin tällainen ratkaisu, kuin sivu täynnä vilkkuvia mitä sattuu bannereita.. Kiitos viihdyttävästä postauksesta taas kerran.

 2. Avatar Emma sanoo:

  Haluaisin niin osata käyttää arjessa hameita! Tuo sun hame-asu on niin ihana, miksi en osaa itse pitää 😭 koen oloni aina jotenkin.. miten sen nyt sanoisi, liian ”hienoksi”. 😅 Tarvitsisin myös vinkkejä tuohon vaatteiden karsimiseen! Eli juuri nuo mitä ei koskaan käytä, mutta joista kuitenkin tykkää ja haluaisi käyttää. Nyt kun me muutettiin, niin tuli karsittua TODELLA paljon, ja silti huomasin änkeväni uuteen kaappiin vaatteita joita ei ole tullut vuosiin (ehkä jopa ikinä) käytettyä. Ja joista jopa tiedän, etten todennäköisesti edes ikinä tule käyttämäänkään. Muttei vaan viitsisi laittaa UFF:iin hyviä ja jotain maksaneitakin vaatteita, ja kirppistelyyn olen liian laiska. Kamala dilemma 😂 ehkä vaan on nieltävä tappio ja laitettava sinne UFFiin. Nykyisin olen kyllä rajoittanut uusien vaatteiden ostoa ja ostan OIKEASTI tarpeeseen, jossain vaiheessa iski sellainen ”hassailu ja hamstraus” vaihe ja tässä nyt sitten ollaan valtavan vaatemäärän kanssa. Ja aina kuitenkin ne samat lempparit on päällä.

 3. Avatar Krista sanoo:

  Pakko olla samaa mieltä toisen kommentoijan kanssa, todella huono paikka ja ”hetki” mainokselle. Ei kiinnosta katsella mainosta jostain electroluxin tuotteesta, kiinnostaa blogipostaus.

 4. Avatar neito sanoo:

  Mainoksesta pääsee eroon klikkaamalla blogin otsikkoa. Mulla jää kyllä jutut lukematta, mikäli mut pakotetaan katsomaan mainoksia. Mikään blogi ei ole, niin kiinnostava, että katsoisin mainoksia. Toinen asia mikä on hyvin häiritsevää muutamassa blogissa on mainokset kesken postauksen. Varsinkin, kun mainokset eivät liity mitenkään edes aiheeseen. Ylenmääräiset mainokset häiritsevät.

 5. Avatar Milla sanoo:

  Asu nro 3 on mun ehdoton suosikki ja sopii sinulle hyvin☺️

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti <3 Se on kyllä yksi munkin lemppari! Tuli hyvä mieli <3

 6. Avatar Harmi sanoo:

  Postausaihe oli itsessään varsin kiinnostava, mutta itsekin jätin lopun lukematta pakollisen mainoksen vuoksi. Tosi harmi, toivottavasti vastaavia ei jatkossa ole :/

 7. Avatar Nimetön sanoo:

  Mitä ajattelit tehdä, jos työsi alkavat vähenemään suomen ja maailman tämän hetkisen tilanteen ja siitä koituvien seurausten takia? Olisitko valmis lähtemään opiskelemaan? Mitä tekisit, jos et voisi blogata?

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Mielenkiintoinen kysymys! Yrittäjänä parasta on se, että kaikki munat eivät ole samassa korissa, ainakaan siis minulla. Tälläkään hetkellä mun ainoa tulonlähde ei ole bloggaaminen, eikä koskaan tule olemaankaan. On vain järkevää, että on paljon eri tulonlähteitä, jotta markkinoiden heilahdukset eivät muodostu ongelmaksi. Myös opiskelusuunnitelmista olen täällä kirjoittanut. Mutta pidän hyvin epätodennäköisenä tilannetta, jossa yhtäkkiä yrityksillä ei olisi enää minkäänlaista tarvetta markkinoinnille, sekä sitä tilannetta, että yritykset yhtäkkiä päättäisivät tyystin lopettaa juuri vaikuttajamarkkinoinnin ja siirtyä takaisin pelkästään vähemmän tehokkaisiin mainonnan muotoihin. Toki kaikki on teoriassa mahdollista.

   Jos en voisi blogata, keskittyisin niihin asioihin, mitä olen jo vuosia tehnyt: valokuvaukseen, sisällöntuotantoon muille yrityksille, konsultointiin ja kouluttamiseen. Nautin niistä paljon. Tai sitten voisin vaikka opiskella ihan uuden ammatin, tai alkaa vaikka suurperheen kotiäidiksi ja jättää työkuviot siihen asti, että keksin mitä haluan tehdä. :D Onneksi mulla on myös säästöjä ja sijoituksia ja suunnitelmia myös sillä saralla kasvattaa passiivista tulovirtaa entisestään, että hetken aikaa voisin muutenkin ihan vaan olla ja miettiä mitä haluan. Tai ehkä alkaisinkin kokopäiväiseksi asuntosijoittajaksi, sekin kiinnostaa. Vaihtoehtoja on! :)

   • Avatar Kiinnostunut sanoo:

    Ketä konsultoit ja koulutat? Ja missä asiassa siis?

    • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

     Yrityksiä konsultoin (ja voin myös kouluttaa) ja muita vaikuttajia koulutan. Esimerkiksi hakukoneoptimoinnissa, sisällön suunnittelussa, tilastojen hyödyntämisessä, henkilöbrändäyksessä, sisältöstrategian tekemisessä, kaupallisissa yhteistöissä, eri somekanavien käytössä ja hyödyntämisessä, mediakortin tekemisessä etc. :)

     • Avatar Nimetön sanoo:

      Onko sinulla joku koulutus näihin asioihin, joita voisit muille opettaa?

      Mietin vain, että kouluttautuneitakin ihmisiä on alalla paljon.

     • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

      Montakin pienempää koulutusta on takana vuosien varrella, mutta eipä niiden perään kukaan ole koskaan kysellyt. Mistään koulusta ei kuitenkaan käsittääkseni tällä hetkellä voi valmistua sosiaalisen median asiantuntijaksi suoraan, vaan mahdollisen (esim. markkinoinnin tai kaupan alan) tutkinnon lisäksi siihen tarvitaan aina työkokemusta, että voi olla someasiantuntija. Tällä alalla arvostetaan käytännön kokemusta ja konkreettisia näyttöjä tuloksista. Niitä multa onneksi löytyy laajasti :).

   • Avatar Anna sanoo:

    Hei, tämä on hirvittävän mielenkiintoista ja anteeksi uteliaisuuteni, mutta haluatko avata asiaa tarkemmin? Jotenkin olen ajatellut että blogin+ muiden somekanavien ylläpito ”käy kokopäivätyöstä”, enkä edes tiennyf sinun tekevän kaikkea muuta! Haluaisitko kertoa, kuinka paljon esim nyt alkuvuodesta tuloja on tullut täysin blogin ulkopuolisista töistä? Siis prosentteina, ei euroina tietenkään tarvitse kertoa :D ja paljonko työaikaa joudut näihin viikossa varaamaan ja mistä löydät niihin ajan? Ihan hengästyttää tuo työmääräsi, huh!

 8. Avatar ellllla sanoo:

  Moi! En tarkoita kysyä ilkeästi, vaan ihan mielenkiinnosta :’D Kun käytät lyhyitä (polven yläpuolelle) ulottuvia hameita, pelottaako sua vilauttelu? Lasten kanssa varmaan tulee nostelua ja muutakin erikoisempaa liikettä tehtyä. Karsin itse kaikki puoleen reiteen tulevat hameet ja mekot hetki sitten suosiolla pois kaapista, kun en vaan voinut ne päällä rentoutua tai ajatella mitään muuta kuin mahdollisesti maisemia katselevia pakaroitani. Pystytkö ajattelemaan ja elämään normaalisti lyhyessä hameessa? 🙈 Sori höpsö kysymys :D

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Hyviä suunnitelmia. Näinä aikoina kannattaa vaan olla varovainen, ettei polta näppejään. Ei myöskään tiedetä tuleeko asuntokupla puhkeamaan tulevaisuudessa. Asuntosijoittamista on mainostettu joka tuutista ennen tätä osakkeiden romahdusta. Kohta ihmiset voivat viivyttää asunnon ostoa jo siitä syystä, kun ei tiedetä mihin suuntaan markkinat kehittyvät ja tiedän jo nyt näitä tapauksia, jotka siirtävät asunnon ostoa. Meidänkin piti alkaa rakennuttamaan uutta taloa, mutten lähde itse vielä siihen.

  Ja se osakesäästötili, eikö senkin mainostaminen tullut juuri sopivaan aikaan, vähän ennen tätä romahdusta ;) Toivottavasti ihmiset eivät ostaneet korkealta osakkeita tätä OST:ia varten. Osakkeiden nousussa voi mennä hyvin kauan aikaa. Itse kerkesin myymään kiitettävällä voitolla omat osakkeeni ennen tätä syöksyä ja nyt olen tyytynyt vaan serteillä pelaamiseen. Konkursseja tulee varmasti laman myötä ja moni asia vaikuttaa monen yrittäjän tulevaisuuteen eikä vielä edes tiedetä kuinka pahasti.

  Onneksi sinulla on varasuunnitelma, näinä aikoina on vaan parempi olla varovainen eikä olla liian optimistinen. Tsemppiä sinulle!

 10. Avatar Nimetön sanoo:

  Olisi muuten todella kiva saada totuudenmukainen vertailu tämän Coronan laantumisen eli miten se vaikutti sinun työhösi ja mahdollisesti töiden vähenemiseen. Kuinka paljon se on vaikuttanut jo nyt töiden määrään? Esimerkiksi Juliaihminen kirjoitti juuri äskettäin kaunistelematta miten häneltä on jo peruttu yhteistöitä ja puhujakeikkoja.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos postaustoiveesta! :) Ehdottomasti voin tehdä, jos vaikuttaa jotenkin. Tällä hetkellä se on vaikuttanut sen verran, että yksi suunniteltu koulutus siirtyy pidemmälle, koska en koe vastuulliseksi pitää sitä nyt maalis-huhtikuussa. Yksi toinen tapahtuma jota olen järjestämässä, on mahdollisesti myös siirtymässä huhtikuulta myöhemmälle. Toki monet muutkin tapahtumat siirtyivät/peruuntuivat, mutta ne eivät taloudellisesti ole vaikuttaneet muhun, koska en itse ollut järjestävä osapuoli vaan ainoastaan vieras. Vain tulevaisuus näyttää millaisia vaikutukset tulevat olemaan pitkällä aikavälillä minulle, tälle alalle ja kaikille yrittäjille ylipäätään. Tosi harmi, että niin monella vaikutus näkyy valtavasti jo nyt. Voi vain yrittää tukea ja auttaa toisia. <3

 11. Avatar Ulla sanoo:

  Hei,

  En usein kommentoi missään, mutta nyt oli pakko. Klikkasin mielestäni kivanoloiseen blogipostaukseen, mutta olisi ilmeisesti pakko katsoa ensin Electroluxin mainos. Innostus lopahti heti. Enkä vertaisi suoraan blogien pakollisia mainosklippejä tv-mainoksiin. Kuten jo toinen mainitsi yllä, minäkin voin jotakin maksaa siitä, ettei tarvitse tuhlata aikaa mainoksiin.

  Tasapainoilua tämä on, ymmärrän, mutta henkilökohtaisesti en jatkossa lue blogeja, joissa on pakollisia mainoksia. Asiallisesti tämän nyt sanon, en yksilönä sinua halua suomia. Fakta lienee, että jos päädyt näyttämään mainoksia, osa kaltaisistani satunnaislukijoista kaikkoaa. Toki uskollisimmat ehkä sietää ne.

 12. Avatar Tuuli sanoo:

  En minäkään mainoksista tykkää, mutta ne ovat välttämätön paha. Se kuitenkin harmitti, että kun mainoksen katsoin ja halusin jatkaa postaukseen, niin puhelin hyppäsikin vallan toiseen postaukseen eikä tähän asupostaukseen. Mistäköhän se mahtoi johtua?

 13. Avatar Satu sanoo:

  Jostain syystä selaimeni ei anna lukea postauksia, joihin on upotettu mainos ja postauksen lukua pitäisi pystyä jatkamaan mainoksen jälkeen. Tästäkin postauksesta näen vain ensimmäisen kappaleen, vaikka mainoksen katsoisi useampaan kertaan. Kysymykseen vastattua heittää aina etusivulle uusimpaan postaukseen. Ja minulla ei ole mainonnan estoa, koska mainoksetkin näen. Harmillisesti siis osa postauksista jää tämän takia lukematta.

Kommentoi