Yhdet shortsit, viisi eri asua

25.05.2020
*Postauksessa näkyvissä yhdet Vamskolta saadut kengät.  

Lämpömittari näytti tänään jo +18 astetta parhaimmillaan ja mulle se tarkoittaa sitä, että on aika kaivaa shortsit esiin! Pihalla tarkeni shortseissa jo aivan hyvin, etenkin auringossa. Trampalla pomppiessa tuli ihan hiki shortseissa ja topissa. Mä kaivelin esiin mun viime vuotiset paperbag-vyötäröiset shortsit kaapin ylähyllyltä ja testasin viittä erilaista asukokonaisuutta yhdessä niiden kanssa. Mun mielestä farkkushortsit on todella monikäyttöinen vaatekappale ja halusinkin kokeilla, että miten erilaisia tyylejä saan niistä väkerrettyä yhdistettynä mun olemassaoleviin vaatteisiin. Tänään siis sotkin mun vaatekaapin, eli kaivoin sieltä puolet kamppeista sängylle ja valitsin sieltä yhdisteltäviksi vaatteiksi ja asusteiksi allaolevat jutut:

Paperbag-shortsit ja niihin yhdisteltävät vaatteet & asusteet:

  • Lyhyt Gina Tricotin farkkutakki
  • Leopardikuvioinen Zaran bleiseri
  • Beige Gina Tricotin crop top
  • Raidallinen Pull & Bearin crop top
  • Oton musta Britney-teeppa
  • Valkoinen Gina Tricotin satiinitoppi
  • Gina Tricotin Mustavalkoruudullinen puhvihihainen paita
  • Oton tennissukat
  • Musta Gucci-vyö
  • Ruskea River Islandin vyö
  • Vans Old Skool -kengät
  • *Valkoiset Vamskon lenkkarit (saatu PR-näytteenä)
  • Mustat Zaran korkkarit
  • + Musta hiuspanta, viininpunainen hiusdonitsi ja shortseihin kuuluva farkkukankainen vyö

1. Raidallinen toppi, Vansit & shortsien oma vyö / ruskea vyö + farkkutakki

Tämä on mun mielestä kiva ja rento asu mihin tahansa kesäpäivään. Viileämpänä päivänä päälle voi kiskaista farkkurotsin, niin tarkenee. Mä kokeilin tätä asua ensin shortsien omalla vyöllä, mutta tykkään niistä oikeastaan enemmän kun yhdistelee niihin jotain vähän erilaista vyötä. Farkkushortsit, farkkuvyö ja farkkutakki olisi muutenkin ollut ehkä vähän liian farkkuinen yhdistelmä, vai mitä olette mieltä?

2. Puhvihihainen paita, musta vyö, mustat pistokkaat ja musta hiuspanta

Tämä on mun mielestä tosi kiva asu ja sopii hyvin vaikka kaupungille. Mustat pistokkaat unohtuivat kollaasikuvasta, mutta ne on ostettu viime vuonna Dinskosta ennen meidän Mallorcan reissua. Tämä paita on edelleen kyllä yksi lempivaatteista, käytän sitä lähes minkä kanssa tahansa.

3. T-paita, ruskea vyö, tennissukat ja Vansit

Kaikista näistä asuista tämä on mun ehdoton suosikki! Rakastan rentoja t-paitoja ja tämä Otolta pöllitty Britney on ihan mun suosikki. Menee hyvin lähes minkä kanssa tahansa ja siitä on kiva tuunata istuvampi, kun kiristää helman kuminauhalla takaa ja taittaa sisäpuolelle. Käytän tätä ”pitkänä” myös pyöräilyshortsien kanssa, mutta mun mielestä sopii tosi kivasti farkunkin kanssa. Rento asu, voisin laittaa tämän päälle ihan mihin vaan ja pidin tätä päällä loppupäivän kun sain sovittelu-urakan päätökseen.

4. Beige crop top, ruskea vyö ja valkoiset lenkkarit

Toppi on yksi tämän hetken suosikkeja, kun se on niin mukava ja rento. Mun mielestä ruskea, beige ja sininen ovat tosi kiva yhdistelmä ja tästä tulee varmasti yksi hellepäivien käytetyimpiä asuja. Tämä ruskea vyö sopii mun mielestä kaikkein parhaiten näihin shortseihin, paljon paremmin jopa kuin se shortsien oma vyö. Olen tosi iloinen, että tulin testanneeksi tätä yhdistelmää nyt tätä postausta varten, koska se toimii niin kivasti.

5. Leopardi-bleiseri, valkoinen satiinitoppi, ruskea vyö ja mustat peruskorkkarit

Tykkään tästä asusta tosi paljon! Vaaleat värit rauhoittavat leopardibleiseriä hieman, mutta ruskea vyö kuitenkin sopii sen kanssa kivasti yhteen. Jos ikinä pääsen tänä kesänä terassille, niin tämä voisi olla se go-to asu sinne. Tosin vaihtaisin kyllä mukavammat kengät, vaikka näitä korkkareita rakastankin.

Teki oikeasti tosi hyvää kokeilla näitä eri yhdistelmiä! Kokeilin kyllä montaa muutakin yhdistelmää kuin näitä postaukseen päätyneitä ja samalla kävin läpi ”kesävaatejemmoja” muutenkin. Huomasin, että aika moni vanha kesävaate ei enää istu niin hyvin mulle ja lisäksi jotkut kaikista vanhimmista ja ei-niin-hyvälaatuisista vaatteista alkavat olla jo tosi kulahtaneita. Pitää keksiä niille jotain jatkokäyttöä. Yhden Oton vanhan teepan tuunasin myös itselleni, kun siihen oli tullut helmaan reikä ja toiseen hihaan joku tahra, joka ei lähtenyt ollenkaan, niin leikkasin siitä itselleni lyhyen hihattoman. Siitä tuli aika cool!

Mutta anyway, näistä asuista mä tykkään ja varmasti pääsevät kaikki käyttöön kesällä. Farkkushortsit on erilaisten hameiden ja mekkojen lisäksi kyllä mun ehdoton kesäsuosikki. Mä tykkäsin tän postauksen tekemisestä, jos säkin tykkäsit nähdä erilaisia asuja rakennettuna saman vaatekappaleen ympärille, niin huikkaa ihmeessä!

Mikä asuista oli sun lemppari? 


6 Responses to “Yhdet shortsit, viisi eri asua”

  1. Tellu sanoo:

    4. on kivoin, sopii sulle mainiosti! 🙂

  2. Essi sanoo:

    Tää oli mahtava postausidea! Toi leopardibleiseri on tajuttoman upea, ainakin tässä asussa, mut en usko et ite osaisin yhdistellä. 🙁 Muuten lemppari oli toi Britney-teeppa-asu. Haluaisin itekin tollaset sortsit, mut oon nyt sen verran tukevassa kunnossa, et mitkään sortsit ei tunnu mukavalta kun kiristää sekä lahkeista että vyötäröltä… Ehkä vielä jonain päivänä löydän täydelliset!

  3. Elaine sanoo:

    Mun on pakko sanoa, että kadehdin sun kroppaa. Ollaan suunnilleen samanikäisiä, ja mulla on suuria vaikeuksia pysyä timminä johtuen herkkujen houkuttelevuudesta. Noudatatko jotain ravinto-ohjelmaa, onko antaa vinkkejä itsekurin kasvattamiseen?

  4. Emma sanoo:

    Ihan mahtava postaus ja on se hyvä vähän käydä läpi kesävaatteitaan niin tietää että mitä siellä kaapissa on 😀

  5. […] sekä viime vuotiset Ginan Paperbag -vyötäröiset shortsit (joiden yhdistelystä tein keväällä asupostauksen). Shortseihin vaihdoin mukana tulleen farkkuvyön tilalle ruskean nahkavyön, jonka Otto osti mulle […]

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.