Lokakuun arkiasuja puhelimen kätköistä x6

29.10.2020

*Postauksessa näkyy myös ilmaiseksi pr-näytteenä saatuja tuotteita Björn Borgilta ja Vamskolta. Tuotteet merkitty erikseen. 

Arkiasuja tulee usein kuvattua puhelimella, koska se on niin mukavan helppoa. Viimeksi tykkäsitte arkiasukollaasista puhelinkuvilla ja siksi ajattelin tehdä sellaisen tälläkin kertaa. Näin lokakuussa huomaan, että ihan ehdottomasti pääosassa on ollut mukavuus ja lämpö. Olen valikoinut päälleni mahdollisimman rentoja ja helppoja asuja, joissa on hyvä olla. Lokakuussa sää on ollut todella vaihtelevaa! Välillä hengitys on höyrynnyt ja autossa on pitänyt laittaa penkinlämmitin päälle, välillä nahkatakissakin on ollut hiki. Onneksi ollaan saatu sateen ja kylmän lisäksi myös paljon aurinkoa ja kauniita värejä.

1. Kamelin värinen villakangastakki, siniset pillifarkut ja mustat platform-nilkkurit (*saatu Vamskolta)

Valitsin tämän asun päälleni kaupungille erääseen tapahtumaan viime viikolla. Ihanan klassinen asu, jossa oli helppo olla. Nämä mustat Maia-nilkkurit ovat olleet todella kovassa käytössä koko syksyn ja rakastan niitä! Niin hyvät jalassa ja sopivat asuun kuin asuun.

2. Vaaleanpunainen jättihuppari (*saatu Björn Borgilta) ja persikkasukat

Tämä on mun ihan lemppari kotiasu! Hengailen isossa ja mukavassa jättihupparissa ja rennoissa sukissa. Tämä toimii niin leggingssien kuin sukkahousujenkin kanssa, koska on niin pitkä, että menee mekosta.

3. Ruutukuvioinen puhvihihapaita ja mustat pillifarkut maihareilla

Mulla oli tämä asu päällä kun vietettiin mun synttäreitä ja se on ollut monesti päällä niiden jälkeenkin. Mustat pillifarkut ja maiharit on kyllä lyömätön kombo! Tähän asuun yhdistyy hyvin niin nahkatakki, villakangastakki kuin trenssikin.

4. Beige trenssitakki (2015 ostettu), Musta huppari (*saatu Björn Borgilta), mustat sporttileggarit, jotka ostin New Yorkista ja mustat platform nilkkurit (*saatu Vamskolta) sekä Guccin laukku

Tämän asun puin päälleni erääseen pressitilaisuuteen. Ihanan rento ja mukava asu, jossa oli hyvä olla. Onneksi laitoin näin mukavat vaatteet, sillä tarjolla oli valtavan runsas aamiainen, jonka jälkeen ei olisi ollut mukava hengailla kireissä farkuissa, heh! Hupparit ja trenssit sopivat mun mielestä ihanasti yhteen ja olen käyttänyt paljon tätä yhdistelmää.

5. Harmaa Filippa K. villaneule, musta nahkatakki ja mustat pillifarkut Dr. Martensin maihareilla

Klassikko syksyisin! Tämä neule on ollut käytössä vuodesta 2o17, tämä takki 2018 asti ja mustat pillifarkutkin useamman vuoden. Tämä yhdistelmä toimii mun mielestä aina ja on ihanan lämmin ja rento. Kevyemmät takit menee kylmänäkin päivänä kun yhdistää ne tähän muhkeaan ja superlämpimään villaneuleeseen.

6. Nahkatakki, musta neule, käärmekuvioinen hame ja mustat platform-nilkkurit (*saatu Vamskolta)

Lämpimämmän päivän lemppariasu! Rakastan tuota käärmekuvioista hametta vaan niin paljon. Tämän malliset hameet tuntuvat sopivan mulle (ainakin omasta mielestäni). Ne korostavat pitkiä jalkoja ja ovat mukavia päällä. Tämän asun voisin laittaa kyllä koska tahansa päälle ja lokakuussa se olikin mun päällä varmaan ainakin viisi kertaa.

Sellaisia asuja on eksynyt päälle lokakuussa! Joulukuussa aion tehdä kaikkien vuoden 2020 asujen kollaasin, koska niitä on niin hauska tehdä. Pääseepähän samalla kurkkaamaan, kuinka tyylini on kehittynyt vuoden aikana. Ainakin hiustyyli on pysynyt jo vuoden samanlaisena, siinä ei ole hirveästi ollut muutoksia.

Ihanaa viikon jatkoa kaikille! 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.