Luukku 8. Mitä lahjaksi 3-4-vuotiaalle?

08.12.2020

Tästä postauksesta löytyy lahjavinkkejä 3-4-vuotiaille. Kaikki vinkit ovat joko a) meidän jo etukäteen testaamia tai b) löytyvät nyt meiltä kuopuksen toivelistalta.

1. Mario Kart 8 Deluxe -peli Nintendo Switchille. Tämä oli ensimmäinen peli, jota meidän kuopus oppi pelaamaan jo ennen kuin hän täytti kolme, koska peli on sellainen, että sen asetukset voi pelaajakohtaisesti muokata halutessaan niin helpoiksi, että jo taaperolta onnistuu ohjaimen kallistelu. Vinkataan tällä viikolla ilmestyvässä peli-aiheisessa postauksessa vielä lisää peleistä, mutta tässä on sellainen aloittelijan hitti, jossa ei myöskään ole mitään haitallista pienille lapsille, vaan sopii hyvin ihan kaiken ikäisille. Tämän parissa koko perheellä on hauskaa ainakin meillä!

2. Sleich Bayala- sarjan hevoset. Meidän lapsilla on ollut juuri tuossa 3-4-vuotiaana kova yksisarvisvaihe meneillään ja näin myös kuopuksella. Sleichin heppoja löytää hyvin kirppiksiltäkin ja ne ovat kestäviä ja kauniita. Bayala-hepat ovat upeita ja niissä on mielettömän kauniita yksityiskohtia. Meillä ihan hittilelu.

3. Oppi ja ilo pyyhittävät kortit ja puuhakirjat, erityisesti kaikki ne, joissa on kirjainharjoituksia. Myös nämä ovat meillä olleet tosi isoja hittejä kaikilla lapsilla juuri tässä iässä ja näin on myös kuopuksen kohdalla. Mun mielestä nämä ovat tosi järkeviä ja kestäviä lahjoja ja meillä kuopuksella on edelleen käytössä monta esikoiselle ostettua puuhakirjaa, joita on pyyhitty uudelleen ja uudelleen.

4. Ihanat Päiväkoti Heippakamu -kirjat. Päiväkoti Heippakamu on niin ihana kirjasarja! Kirjoissa on paljon erilaisia hahmoja, inhmillisiä tunteita ja ajatuksia, hauskoja yksityiskohtia ja uskomattoman kaunis kuvitus. Tykätään ihan älyttömän paljon koko perhe ja ollaan luettu sarjan kaikki kirjat. Joku näistä olisi hauska laittaa pukinkonttiin, sillä meillä on vain yksi itsellä ja loput ollaan lainattu kirjastosta.

5. Suloinen koiracollege koirafanille. Koirakuvioiset vaatteet ovat ihania ja esimerkiksi Mini Rodini julkaisi muutama viikko sitten koirakuvioisen malliston, jonka kaikki vaatteet on kuvitettu erilaisilla koirilla. Jos teilläkin asuu pieni koirafani, niin suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan!

6. Lego Friends -sarjan 4+ legot. Lego Friends-setit ovat alkaneet kiinnostaa meillä juuri tässä 3-4v iässä, mutta silloin kun meidän isot olivat sen ikäisiä, sarjassa oli vain yli 6-vuotiaille tarkoitettuja settejä. Nyt on tullut myös näitä 4+ settejä, jotka ovat vähän helpompia, mutta kuitenkin yhtä ihania ja sarjan henkisiä!

7. UNO-peli. Kestosuosikki, jota meiltä ei jostain syystä vielä löydy! Rakastin tätä itse päiväkodissa ja me pelataan aina koko perhe innoissamme jos jossain on UNO. UNO on helppo, mutta koukuttava peli ja se on helppo opettaa jo 3-4-vuotiaalle. Ehkä tänä jouluna UNO löytyy meidänkin  lahjojen joukosta.

Aion laittaa tänään myös kyselyä IG Storiesin puolella pystyyn teidän 3-4-vuotiaiden lahjatoiveista ja vinkeistä, käykäähän vastaamassa niin laitan vinkit jakoon muillekin! 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.