Luukku 15: Omat joululahjatoiveeni 2020

15.12.2020

 

Tuntuuko muistakin, että joka vuosi on vaikeampaa ja vaikeampaa keksiä mitä haluaisi joululahjaksi? Musta tuntuu ainakin ihan siltä. Näin 29-vuotiaana on jo tovi tullut oltua siinä iässä, että jos jotain haluaa tai tarvitsee, se tulee useimmiten ostettua itse. Toisaalta, edelleen on kyllä olemassa myös sellaisia juttuja, joista haaveilee itse, mutta ei raaski ostaa ja yhtä sellaista juttua toivonkin Otolta. Kirjoittelinkin tuossa jo aiemmin meidän aineettomien joululahjojen vuodesta, joka on ollut (lahjojen osalta) ihana. Tämän kokemuksen jälkeen on selvää, että aion antaa ja saada tänäkin jouluna, sekä tulevina jouluina aineettomia lahjoja. En pelkästään niitä, mutta paljon niitä. Tässä mun tämän vuoden lahjatoiveet:

  1. Lululemon Align HR Pant 28″ treenitrikoot. Kävin ihailemassa näitä New Yorkissa Lululemonin liikkeessä viime helmikuussa, mutta en raaskinut silloin ostaa niitä itselleni, koska olin ostanut jo itselleni Leviksen farkut. Olen käynyt sen jälkeen ihailemassa niitä Lululemonin nettikaupassa varmaan kymmeniä kertoja tänä vuonna, mutta en vain ole tilannut. Nämä ovat todella kehutut kultti-treenipöksyt, joista olen kuullut pelkkää hyvää. Koska vietän suuren osan arjestani juuri tämän tyyppisissä pöksyissä, haluaisin päästä kokeilemaan näitä käytännössä.
  2. Mun jouluun kuuluvat todellakin konvehdit ja toivoisinkin tätä Pandan uutta konvehtirasiaa testiin. Tässä on sopivasti vaihtelua ja paljon uutta, jota en ole ennen maistanut. Ja tietty kotimaista suklaata!
  3. Lastenhoitolahjakortti. Tätä toivon erityisesti Oton siskolta, joka onkin jo kertonut valmiiksi antavansa meille sellaisen. Ihan parasta, kun on jo valmiiksi taskussa lastenhoitolahjakortti, jonka voi käyttää sitten kun tulee hetki, että kaipaisi aikuisten kahdenkeskistä aikaa arjen keskellä. Ollaan saatu tämä lahja jo ennenkin ja se on kyllä joka kerta niin ihana lahja!
  4. Ravintolalahjakortti. Haluan tukea pieniä kotimaisia yrityksiä ja etenkin ravintoloita selviämään tämän haastavan ajan yli. Ja rakastan toki myös herkullista ruokaa. Mikäs sen parempi lahja, kuin ravintolalahjakortti?

Yritin miettiä kuumeisesti enemmänkin joululahjatoiveita, mutta en kertakaikkiaan keksinyt mitään sellaista, joka olisi juuri nyt kovin relevanttia. Tottakai olisi ihanaa ostaa joku matka tänäkin jouluna, kuten viime vuonna teimme, mutta sen aika ei ole nyt. Katsotaan jos jouluna 2021 voitaisiin hemmotella Oton kanssa toisiamme tai koko perhettä ostamalla taas joululahjaksi reissu. Perinteinen joululahjatoiveeni on aina ollut myös kirja, mutta nyt täytyy myöntää, että mulla on niin monta kiinnostavaa uutuuskirjaa tuolla odottamassa, että menee tovi ennen kuin ehdin lukea mitään muuta kuin ne. Lisäksi on käytössä BookBeat, josta voin lukea e-kirjana mitä ikinä haluan. Luulenpa siis syventyväni joululomalla johonkin jo multa löytyvistä upeista kirjoista, tai valitsevani villin kortin BookBeatin valikoimasta.


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.