Luukku 18. Viime hetken aineettomat joululahjaideat x 18

18.12.2020

Jos siellä on jollain joululahjastressiä havaittavissa, mutta kaupoille ei enää halua mennä, ei ole keksinyt mitään sopivaa tai lahjapaketti ei ehtisi enää perille ajoissa, tästä tulee muutamia viime hetken aineettomia joululahjaideoita, jotka voi antaa etänäkin (sähköposti tai tekstari) tai lähettää vielä 1.luokan postimerkillä & plusmerkillä korttina 21.12. asti. Itsetehdyn sähköisen lahjakortin voi helposti askarrella ilmaisella canva-ohjelmalla koneella tai puhelimella ja lähettää kuvan lahjakortista saajalle.  Näistä lahjaideoista osa on toteutettavissa myös täysin ilman rahaa, ja moni on mahdollista toteuttaa esim. alle 10€ tai alle 20€ summalla. Osa näistä on myös hieman kalliimpia lahjaideoita. Jokainen näistä on sellainen, josta ilahtuisin itse saajana kovasti ja useampi kohta näistä on sellainen, jonka olen itse asiassa saanutkin lahjaksi joskus.

18x viime hetken aineettomat joululahjaideat

1. Lahjakortti luistelureissulle (itsetehty, sisältäen vaikka kaakaot termarissa)

2. Itsetehty lahjakortti, jossa luvataan esim. leffailta & leffaherkut (kotona tai leffateatterissa, miten vain haluaa).

3. Lastenhoitolahjakortti (joko itsetehty tai johonkin lastenhoitoa tarjoavaan yritykseen).

4. Illallislahjakortti (esim. kotona itse kokattu illallinen ystäville tai lahjakortti johonkin ravintolaan).

5. Liput PuuhaParkiin/muihin puistoihin, joihin voi ostaa jo nyt ensi kesäksi lippuja. Kesäksi uskaltaisin itse ostaa nytkin, koska toivon ainakin tosi kovasti, että sinne mennessä tilanne olisi normalisoitunut.

6. Lahjakortti lautapeli-iltaan snackseineen & juomineen.

7. Staycation-lahjakortti (joko itsetehty, joka mahdollistaa lahjan saajan valitsevan itse hotellin jossa haluaa yöpyä tai valmis lahjakortti johonkin tiettyyn hotelliin tai hotelliketjuun).

8. Lumityö-lahjakortti tai nurmikon leikkaus -lahjakortti (eikö olisikin hyvä lahja naapurille, että lupaa tehdä lumityöt tämän puolesta kerran tai useammin ihan oman jaksamisen mukaan!) Kylkeen voi lisätä halutessaan vaikka suklaarasian.

9.  Museokortti (toimii vuodesta toiseen ja ihan varmasti sitä ehtii ensi vuonnakin käyttämään ainakin jossain vaiheessa vuotta).

10. Kotisiivouslahjakortti (joko itsetehty vaikkapa ikkunanpesuun/mattojenpesuun/yleissiivoukseen tai johonkin paikalliseen siivousalan yritykseen ostettu lahjakortti)

11. Mökkiloma-lahjakortti (esim. itsetehty, jossa lupaus mökkilomasta).

12. Kauneudenhoito-lahjakortti (esim. hiusten leikkaus, jalkahoito, kasvohoito, kynsien geelilakkaus, miksei näitäkin voisi antaa myös itse tehtynä jos osaamista löytyy, tai ostaa paikalliselta yritykseltä).

13. PlayStation, Xbox, Steam, Nintendo yms. lahjakortit, joilla lahjan saaja voi ostaa pelejä tai muita oheisjuttuja.

14. Suoratoisto- tai äänikirjapalvelun lahjakortti esim. BookBeat, Netflix, HBO, Disney+.

15. Harrastuslahjakortti (joko itsetehty lupaus halutulla summalla minkä tahansa harrastuksen tukemisesta tai lahjakortti johonkin paikalliseen firmaan/lahjansaajan harrastuskohteeseen).

16. Lippu.fi -lahjakortti, joka käy kaikkiin verkkokaupassa myynnissä oleviin tapahtumiin ensi vuonna esim. teatterit, festarit, konsertit, stand up- ja muut esitykset.

17. Elämyslahjakortti johonkin tiettyyn elämykseen.

18. Spotify-soittolista ystävälle, sisarukselle tai jollekin muulle tärkeälle henkilölle, johon on koottu kaikki teidän tärkeät yhteiset biisit!

Toivottavasti täältä löytyi joku kiva idea, jos et vielä ollut ennen tätä keksinyt sopivaa lahjaa läheiselle! Ihanaa viikonloppua kaikille, uskomatonta, että se on viimeinen viikonloppu ennen joulua. 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.