Hyvän mielen joululahjavinkkejä

17.11.2021

Kaupallinen yhteistyö: Newbody Family

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, kun ainakin itse mietin mitä annan läheisille joululahjaksi. Mun toiveissa on aina, että ne lahjat mitä annan, on oikeasti käytännöllisiä ja sellaisia, mistä lahjan saaja pitää. En halua antaa mitään turhaa krääsää vain antamisen ilosta, vaan jotain, mikä tulee aidosti tarpeeseen, tai jolle kenellä tahansa on käyttöä. Kulutustavarat, kuten elintarvikkeet ja kosmetiikka on siksi musta melko turvallisia lahjoja, sillä etenkin jos keskittyy sellaisiin varmoihin valintoihin, niin ne ihan varmasti tulevat käyttöön.

Vielä mukavampaa läheisten lahjomisesta jouluna tekee se, jos lahjan antamalla voi samalla vielä tehdä hyvää. Newbody Familyn kautta lahjan ostaessa tulee samalla lahjoittaneeksi 30% tuotteen hinnasta lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen. Jokaisen ostetun Newbody-tuotteen hinnasta 30% menee verottomana suoraan lasten & nuorten joukkueen/seuran/luokan varainkeruuseen. Esimerkiksi 17€ maksavasta sukkapaketista menee reilut viisi euroa valitulle joukkueelle. Ihan mahtavaa! 

Me ollaan käytetty Newbody Familyn tuotteita ahkerasti siitä asti, kun niistä ensimmäisen kerran keväällä kuulin. Newbody Familyn valikoimassa on niin vaatteita, kodin tuotteita, kosmetiikkaa kuin mausteitakin. Keväällä saatiin testiin Newbodyn vaatteita ja yli puolen vuoden testijakson jälkeen voin tyytyväisenä ilmoittaa, että vaatteet todella ovat kehujen arvoisia. 

Laadukkaat sukat, alusvaatteet, urheiluvaatteet ja t-paidat ovat kestäneet kovaa kulutusta ja jatkuvaa pesua kerta toisensa jälkeen. Kaikilla Newbody -vaatteilla on vuoden takuu, enkä ihmettele ollenkaan sitä. Puolen vuoden jälkeen meidän sukissa ei edelleenkään ole reikiä, eikä vaatteiden saumat kierrä. Tuotteilla on poikkeuksellisen hyvä hinta-laatusuhde ja esimerkiksi mun somekanavien kautta Newbody Family-tuotteiden testiryhmään osallistuneista ylivoimaisesti suurin osa oli ihan samaa mieltä mun kanssa testattuaan tuotteita. Sukkia kehuttiin mukaviksi, laadukkaiksi ja kestäviksi ja moni oli päätynyt niitä testattuaan kokeilemaan muitakin Newbody Family -tuotteita.

Tänä syksynä uudistetusta Newbody Family Suomen verkkokaupasta on helppoa ja vaivatonta tehdä ostoksia ja ohjata samalla tuotto valitsemalleen seuralle tai luokalle. Sivusto voi myös “arpoa” joukkueen, jonka toimintaa ostoksella tuetaan (jos itsellä ei ole mielessä tiettyä joukkuetta, mutta haluaa tehdä silti hyvää). 

Newbody Family -tuotteista suosittelen itse joululahjoiksi:

– Newbodyn sukkia. Niitä löytyy monessa eri koossa, värissä ja mallissa lapsille ja aikuisille ja ne ovat todella hyviä ja kestäviä. Kukapa EI käyttäisi sukkia? Toki muutkin vaatteet ovat hyviä lahjaideoita, mutta sukat ehkä kaikkein helpoin, kun kokovalikoimaa löytyy ja ei tarvitse tietää millilleen saajan tarkkaa kokoa. 

– Spicy Dream -mausteita. Laadukkaat maustepakkaukset ilahduttavat. Me ollaan testattu niin Street Food -mausteita (koukussa ranskismausteeseen ja Korean BBQ-mausteeseen), suola- ja pippurimixiä, grillimausteita kuin Taco-mausteseoksiakin. Maut ovat todella kohdallaan ja esim. suola- ja pippurimix, jossa on viisi erilaista suola- ja pippurituotetta, sopii arjen perusruokiin täydellisesti. Spicy Dream -mausteiden purkit ovat myös tyylikkäitä ja ja niitä pitää mielellään esillä keittiössä. 

– Home Seremonies – kodin tuotteita ja kynttilöitä. Ne valmistetaan Pohjoismaissa, ja niihin käytetään ainoastaan ympäristöystävällisiä ja terveydelle vaarattomia materiaaleja. Esimerkiksi käsisaippuat eivät sisällä parabeeneja, silikonia eikä PEG-yhdisteitä. Tuotteiden valmistuksessa ei myöskään ole käytetty palmuöljyä, palmuvahaa tai parafiinia.

Newbody Family verkkokaupasta ostetut tuotteet toimitetaan 3-6 arkipäivän kuluttua lähimpään postin noutopisteeseen. Tämä on hieno juttu, sillä usein varainkeruutoiminnassa odotusaika voi olla jopa 5-8 viikkoa, ennen kuin ostetun tuotteen saa kotiin. Newbody Family kautta on vielä siis rutkasti aikaa tehdä joululahjaostoksia, sillä tuotteet saa kotiin yhtä nopeasti kuin mistä tahansa verkkokaupasta nykyisin. 

Käy ihmeessä tutustumassa Newbody Familyn verkkokauppaan ja valitse sieltä joukkue tai koululuokka, jota itse haluat tukea. Jos olet kiinnostunut varainkeruutoiminnasta omalle seuralle tai luokalle Newbodyn kautta, käy lukemassa TÄSTÄ lisää. 

PS: Mun Instagram-tilillä @iinalaura on nyt meneillään Newbody Family arvonta, josta voi voittaa suosikkituotteita joululahjaksi.


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.