Luukku 6: Parhaat uudet jouluelokuvat 2021

06.12.2021

Hyvää itsenäisyyspäivää ihanat! Ylimääräisen vapaapäivän kunniaksi tänään on erittäin hyvä päivä viettää leffapäivää, jos ei ole muita suunnitelmia (meillä ei ole). Joten tässä tulee kuusi tuoretta joululeffasuositusta, olkaa hyvä!

Musta tuntuu, että nykyään tulee ihan hirveästi uusia joululeffoja joka vuosi! Aiemmin tuli tyyliin yksi per vuosi, mutta nyt tänäkin vuonna ollaan katsottu jo ainakin neljä. Tästä postauksesta löydät tän vuoden joululeffauutuudet, viime vuotiset suosikit taas löytyvät TÄÄLTÄ ja vanhempia klassikoita TÄSTÄ postauksesta. Mä itse rakastan jouluelokuvia ja onneksi meidän koululaiset ovat tykästyneet niihin myös. Kai se jouluhullu seura tekee kaltaisekseen, haha. Nämä leffasuositukset ovat nyt Netflixin valikoimista kaikki, kun sieltä ollaan näitä katsottu. Netflixissä on kyllä ihan yliveto joululeffavalikoima, ei tällaisesta osannut edes pikkutyttönä haaveillakaan!

1. LoveHard

Tämä oli vuoden eka joululeffa, joka katsottiin, ja se oli ihan mahtavan hauska! LA:ssa asuva toimittaja päättää yllättää deittisovelluksessa tapaamansa täydellisen kumppanin jouluna, mutta huomaa lennettyään melkein 5 000 km, että häntä onkin huijattu! Leffassa pureudutaan hauskasti catfishing-ilmiöön ja tykkäsin kovasti tästä. Taattua jouluelokuvatyyliä, joka nauratti myös koululaisia.

2. Poika nimeltä Joulu

Kaunis ja näyttävä elokuva, Christmas Chroniclesin tekijöiltä. Poika nimeltä Nikolas löytää kohtalonsa tonttujen asuttamassa taianomaisessa maassa, jonne hän matkaa etsimään omaa isäänsä – ja hankkimaan toivon lahjaa kotiin tuomisiksi. Seikkailua ja upeita maisemia, ihana leffa koko perheelle.

3. Kuninkaallinen vaihtokauppa 3: Tähden metsästys

Vanessa Hudgensin tähdittämän sarjan kolmas osa, jossa hän tekee taas kolmoisroolisuorituksen. Korvaamaton joulureliikki varastetaan, joten samannäköiset kuninkaalliset Margaret ja Stacy turvautuvat pelottoman kaksoisolentonsa Fionan ja tämän upean eksän apuun. Niin jouluhömppää kun vain voi olla, mutta pitihän se kolmaskin osa katsoa! Jos tykkäsi kahdesta aiemmasta niin miksipä ei tästäkin.

4. Linna jouluksi

Menestynyt kirjailija pakenee skandaalia Skotlantiin, missä hän ihastuu linnaan – ja ottaa yhteen sen omistajan, kiukkuisen herttuan kanssa. Leffaa tähdittää Brooke Shields.

5. Single all the way

Hulvaton uutuus, joka tuli vasta tällä viikolla! Peter vakuuttaa parhaan ystävänsä Nickin liittymään perheensä joulun viettoon ja he esittävät olevansa parisuhteessa, jotta Peterin perhe ei jälleen kerran valittaisi siitä, että hän on vielä sinkku. Kaikki menee kuitenkin sekaisin, kun Peterin äiti on järjestänyt hänelle sokkotreffit!

6. Robin punarinta

Suloinen animaatio on vain 32 minuuttia pitkä ja sallittu koko perheelle. Tämän jaksaa katsella pieninkin katselija. Hiiriperheen kasvattama optimistinen punarinta Robin esittää koskettavan toiveen joulutähden alla. Saako hän vihdoin tietää, mistä on kotoisin – ja oppiiko hän lentämään?

Toivottavasti tästä listasta löytyi kivaa katseltavaa, jonka avulla pääsee joulutunnelmaan! Meillä on seuraavaksi listalla katsottavaksi vielä ainakin Kalifornian joulu: kaupungin valot. Ja tietty pitää katsella vanhoja klassikoitakin, kuten Holiday, sekä parin vuoden takainen ihana Last Christmas.


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.