Luukku 24: Perinteinen joulutervehdys videolla 2022

24.12.2022

Jouluaatto ja viimeisen perinneluukun aika, eli joulutervehdys videolla vuosimallia 2022! Video on jälleen kikatuksen ja kälätyksen täyteistä klassikkoainesta, eli lähes täysin leikkaamaton kolmeminuuttinen meidän joulumeiningeistä, jotka ovat menoa ja meininkiä täynnä. Video kuvattiin vuoden pimeimpänä päivänä ja tänä vuonna se päivä oli aidosti ja oikeasti todella pimeä. Mutta joulukuusen valot toivat siihen lämpöä.

Haluan kiittää vielä näin tekstimuodossa teitä kaikkia ihan valtavan paljon tästä vuodesta ja tämän joulukalenterin lukemisesta ja tukemisesta. Kiitos ihanista, avartavista ja mielenkiintoisista keskusteluista, joita ollaan käyty etenkin Instagramin puolella. Kiitos kaikesta palautteesta, jota olette laittaneet ja jokaisesta sydämestä, jonka olette painaneet mun juttujen kohdalla. Kiitos kannustuksesta, vertaistuesta ja tsempistä väsypäivinä. Te ootte parhaita! <3

Jään nyt joululomalle, mutta tulen päivittämään joulutunnelmia omaan tahtiini sitten kun siltä tuntuu ja perinteinen vuosikooste ilmestyy myös sekä blogissa että reelsinä Instagramin puoellla.

Rakkaudentäyteistä joulua kaikille <3 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.