Luukku 9. Eskarilaisen joululahjatoiveet

09.12.2023

Tänään listataan eskarilaisen joululahjatoiveita! Tänä vuonna eskarilaisen toivelistan kirjoittaminen oli jotenkin niin hauskaa katsottavaa. Hän selasi paksun lelukuvaston läpi, listasi sieltä kolme mielestäni melko maltillista asiaa ja totesi, että ei keksi enempää asioita, joita toivoisi. Yhdessä sitten yritettiin miettiä sellaisia hyödyllisiä juttuja mitä hän voisi toivoa, kun kuitenkin lahjoja on tulossa isovanhemmilta, kummeilta ja kaikilta enemmän kuin se kolme yhteensä. Eskarilainen on oppinut näissä lahjahommissa melko rationaaliseksi ja se on mahtavaa.

Ollaan esimerkkien kautta mietitty yhdessä, että kuinka paljon on tullut leikittyä esimerkiksi jollain lahjalla, jota hän toivoi ihan hirveän kovasti jonakin aiempana vuonna, ja hän on tajunnut, että ei ole leikkinyt sillä juuri ollenkaan sen jälkeen kun sai sen. Sitten ollaan käyty läpi myös sitä, mitkä ovat olleet niitä lahjoja, joille on ollut kovasti käyttöä. Nämä keskustelut on käyty jo hyvissä ajoin ennen lelukuvastojen saapumista ja siitä on selkeästi ollut hyötyä. Hän osasi mun mielestä aivan uskomattoman hienosti pohtia mitkä olisivat sellaisia lahjoja, joista olisi aidosti pidemmäksi aikaa iloa tai tekemistä.

1. UNO All Wild -peli. Hän rakastaa pelata UNOa ja tämä All Wild -versio vaikuttaa kiinnostavalta ja hauskalta. Ollaan pelattu UNOa vuosia hänen kanssa, joten en usko, että tähän peliin kyllästyy kovin nopeasti.

2. Hideaway Pets Hai. Hideaway Petsien sisältä tulee leikkiteltta, muuten ne ovat tavallisen pehmolelun näköisiä. Hän tykkää leikkiä maja- ja telttaleikkejä, joten varmasti tästäkin olisi iloa sekä hänelle että myös pikkusiskolle. Toimii myös ulkoleikeissä kesällä hyvin.

3. Smoby Nukkejen päiväkoti. Meidän lapset leikkivät paljon kotileikkejä ja tämä nukkejen päiväkoti oli sellainen, josta 3/4 lasta sanoi, että se olisi maailman paras joululahja ikinä. Päiväkoti on kookas, mutta kokoontaitettava ja tuo aivan uusia ulottuvuuksia nukkeleikkeihin, kun siinä on mm. nukeille vessa ja ”luokkahuone”, liukumäki ja vaikka mitä muuta. Tää oli niin huikea, että melkein toivoin itsekin tätä joulupukilta. Mietin vaan, miten paljon hauskempia meidän nukkejen päiväkoti -leikit olisivat mun lapsuudessa olleet, kun olisi ollut tällainen mainio päiväkoti!

4. Flamingo Spa lahjakortti. Klassikko! Koko perhe rakastaa uintireissuja ja 6v on kunnon vesipeto. Olisi ihana mennä yhdessä joululomalla uimaan ja laskemaan vesiliukumäestä hänen kanssa.

5. Rainbow-huppari oli toivelistalla myös. Perusteluina se, että hänellä on sateenkaari-mekko, sateenkaari-hame ja sateenkaari-housut, mutta ei hupparia. Kenties joulupukki sitten tuo sen.

Mun mielestä hänellä oli aivan mainiot toiveet ja olen melko varma, että joulupukki on samaa mieltä! 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.