Sunny day ♥

01.06.2011

Tänää on ollu maailman ihanin ja aurinkoisin päivä ja onneks tää päivä ei oo viel ohi ♥ Tehtin Oton kaa oma kotoisa pesä meiän partsille jossa ei siis oo viel yhtää kalusteit mut pakko sanoo et toi viltti+ vitusti tyynyjä oli paljon kivempi ku jotku hankalat tuolit mis pitäis istuu :D. Kattoo nyt et millaset kalusteet hommataan tonne vai pitäisköhän suosiol siirtää toi ylimääränen sänky vaa kesäks sinne?  Se vois olla kaikkein paras vaihtoehto, huomasin et mul on aika tukalat oltavat jo nyt näin kuumal säällä ellen saa vaan maata ja chillata rauhassa. Innolla odottelen esimerkiks elokuun alkua et kuinkahan kiva olo mul on sit ku on viimeset ja kuumimmat helteet ja sata kertaa isompi maha ku nyt on jo näi vaikeeta :D.

Nii tuol on oikeesti nurmikkoo ja kaikkii puita mut otin taas silleen tosi hienosti ja ammattitaitosesti kuvat ja näyttää niinku asuttais jossai karussa betoniviidakossa XD. Mut meil oli ainaki mansikoit ja kermavaahtoo namnam ja musiikkii ♥
Ryhävalas on rantautunut?
Karannut sotanorsu? Mua ärsyttää ku mult on leikattu umpisuoli 5-vuotiaana ja siit on sellai tosi siisti ja pieni arpi ja se on yleensä huomaamaton mut nyt ku mul on tää pallomasu nii siihen tulee tollai tyhmä ryppy :( siis kuvassa vasemmal puolella :D
Taiteilin eilen tollaset kynnet hihii ja samal lakkasin varpaankynnet ja must tuntuu et tää oli kyl viimenen kerta vähään aikaan ku lakkaan varpaankynsii itte, oli nimittäin sen verran hankalaa koittaa yltää varpaisiin :DDDDD
Tässä ois sit aamuinen  look ennen ku päädyttii partsille hikoilemaan :) Toppi: H&M

Mut must vähän tuntuu et ei teitä nää mun höpinät mistää parvekehengailust kiinnosta vaan haluutte ehk mahdollisesti tietää miten se ultra meni? Oonko oikeessa? :Dd Nii no tosiaan kätilö kertoi et meille syntyy täydellisen terve pikku prinsessa lokakuussa ja kuulemma neidillä oli oikein kaunis selkäranka ja mitähän kaikkee :D:D Ollaan tääl oltu onnesta soikeena koko päivä ♥ Mun naisen intuitio oli oikeessa, olin iha varma et pikku tyttö tuol masussa asustelee ja teki olitte oikeessa ku 66% veikkas et meille tulee tytsy :) Mentii aamulla jo ysin aikaa H&M:n ku oltii tultu ultrasta ja ostettii vaaville kaikkee jännää:

Kaks tollast bodyy, ostettii kokoo 68 ku meil ei ollu yhtää isompi vaatteit viel ja sit kaks tommost pipoo ja tommonen pikku pupu ku pitäähän neidille olla joku pehmoleluki ♥♥ Ois tehny nii mieli ostaa jotai mekkoja mut ku ne oli nii kesäsii H&M:llä ja sit on melkee talvi ku vauva syntyy nii ei ainakaa sielt ollu mitää järkee ostaa.

Mut nyt voisin mennä herätteleen tota mun avomiestä joka meni päikkäreille ku jouduttii herää nii aikasin ♥ Ilmotin Otolle et meiän talossa vallitsee nyt akkavalta ja se on sit aina kaks vastaa yks ;D Mut oli toi kultaki tosi onnellinen et me saadaan tyttö ♥ Hauskaa iltaa kaikille ihanille lukijoille toivottaa onnesta täysin seonnut Iina :D


17 Responses to “Sunny day ♥”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Voi että, ihanaa! Mäki arvelin, että tyttö siellä on ;) Ja varmasti tulee kaunis tyttö, niinku äitinsäkin :) Huippu paljon onnea! <3

 2. Avatar Charlotte sanoo:

  onnea tyttölupauksesta! :) <3 niin ihanaa! sinä et ole ryhävalasta nähnykkää neiti :D oliverin huoneessa on ihan samaa apinakangasta verhot :DD ps. vaikka ne ultrassa on hyvin usein oikeessa niin silti voi tulla ylläreitä nimittäin mein serkkuPOIKA oli raskausviikolle 34 tyttö :D

 3. Avatar Iina sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 4. Avatar Charlotte sanoo:

  ja sä suorastaan säihkyt tossa vikassa kuvassa! :)

 5. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 17.34: Voi kiitos paljon ootpas ihana ♥ Kaikkee hyvää sulle ♥♥Charlotte: Kiitos ♥♥ Niin no toivotaa et nyt ois kumminki tyttö ku aion ostaa vaaleenpunasen pinnasängynki XD, kyl se kätilö oli aika varma asiasta :D:D Mut saattaahan noit yllätyksiä sattuu :D Ja toi apinakangas on ihana, meil on toi pussilakana, oon kai viel vähä lapsellinen ku haluun itelleni tommosii? :D:D Ja niin no en ehk viel oo nii ryhävalas, kattoo sit lokakuussa XD mut ei se mitää :D:D

 6. Avatar Iina sanoo:

  Charlotte: Sä ite säihkyt kuule joka kuvassa ja oon nii kateellinen ku oot tollane urheilullinen ja nätti! :D

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Niiiiiiin paljon onnea teille! ♥ Voi että, tulinpas itsekkin hyvälle tuulelle vauvauutisista, paljon kaikkea hyvää sulle, otolle ja prinsessalle! :)

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  ootpa nätti tossa viimesessä kuvassa!!:) käytätkö itseruskettavaa?

 9. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 19.14: Aww kiitos paljon, kiva jos tulit hyvälle tuulelle ♥Anonyymi 19.20: Kiitos ♥ Juu käytän http://couturecouturee.blogspot.com/search/label/Itseruskettava <– tos näkyy mitkä itseruskettavat mul on käytös :))

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  moi! käytätkö jotain hampaidenvalkaisu ainetta? :D etkö oo joskus polttanutkin? mietin vaan,että sulla on aika valkoiset hampaat.

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Oon nii onnelline teidän puolest! :) hyvää kesää <3

 12. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 20.30: En mä käytä mitää :o tai no pepsodent sitä natural white hammastahnaa mikä maistuu kai limemintulle? :D oon polttanu mut en mä polttanu yhteensä ku jonku kolme vuotta ja nyt oon ollu polttamatta koht 4kk :)Ehk mul on vaa hyvä hammasluu ja -kiille ku ei oo ollu ikin ees yhtää reikii :D Mut kiitti :D Anonyymi 20.48: Oi kiitti ♥♥ Hyvää kesää sullekki ♥

 13. Avatar Anne sanoo:

  Moi murut ! Ihanaa, mummulle tulee pieni tyttövauveli hellittäväksi, vaikka ois se potra poikakin kelvannut, kaikkein tärkeintähän on kuitenkin, että kaikki menee hyvin, ja ihanaa on se, että lapsi on terve.Ostitte ihania bodeja, niin tyttömäisiä.Muistan ton apinapussilakanan, mä ostin sen sulle!Mukavaa loppuyötä, huomenna nähdään ! ♥

 14. oii onnittelut prinsessalupailuista :) ♥ ja oot ihan älyttömän kaunis tossa vikassa kuvassa, ihana!

 15. Avatar Jasu sanoo:

  Onnittelut tyttövauvan puolesta=)Ja ihania noi bodyt sun muut!

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  mistä noi bikinit on? & oot iha sika nätti tos vikas kuvas <3 (:

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Millon Tiara on syntynyt? Muistelisin että syyskuun alkupuolta se oli.. Kyselisin nimittäin siks kun mulla on laskettu aika 12.9. ni mitä laitoit sairaalasta kotiutuessa Tirriskälle päälle? Mulla on jo yks lapsi mut se synty alkutalvesta ni mun mielestä jotenki helpompi pukee sillon se vauva, tunkee vaan hirveesti vaatetta ettei vilu yllätä :D Oon netistä katellu ni ihmiset on tunkenu jotain pörröhaalareita ja siihen alle vielä kaks kerrosta vaatetta, tuntuu hieman hikiseltä ku meillä oli ton verran vaatetta jäpikällä sillon alkutalvesta..

Kommentoi