Raskaustesti

20.02.2012
Perjantaina tuli siis tasan vuosi siitä kun mä tein positiivisen raskaustestin, kuten monet teistä arvasikin. Mä muistan sen päivän kuin eilisen, torstai 17.2.2011. Edellisenä iltana oltiin katsomassa Johanna Tukiaista ja Otto tuli meille yöksi. Meidän oli pitänyt ostaa testi jo silloin keskiviikkona, mutta se vaan ”jäi”. Torstaina sitten käveltiin Oton kanssa meidän lähiapteekkiin, siellä ei tietenkään ollut yhtään muita asiakkaita ja yli-innokkaat myyjät tulivat heti kyselemään josko me tarvittais apua. Siinä sitten soperrettiin että no jos semmosta raskaustestiä ois mahdollista löytää jostain päin apteekkia. Saatiin jopa ostettua testi ja sitten Oton piti lähteä töihin. Mua ei oo varmaan ikinä pelottanut niin paljoa kun sillä hetkellä siinä apteekin edessä. Mä halasin Ottoa kun viimestä päivää enkä halunnu että se lähtee mihinkään.
                   Otto sitten lähti töihin ja mä menin kotiin pyörittelemään testiä kädessä, kattelin ja kattelin. Ohjeetkin luin moneen kertaan mutten saanut tehtyä sitä, mä en halunnut tehdä sitä koska ajattelin etten jaksa sitä pettymystä siitä etten olekaan raskaana. Mä halusin nauttia vielä edes hetken siitä kutkuttavasta tunteesta että ”oon ehkä raskaana”. Mä pakkasin testin laukkuun ja lähdin Tiaran kummitädille Nonalle yöksi koska mun piti tehdä Nonalle Vanhojentanssikampaus. Koko bussimatkan meiltä Vantaalle mä panikoin ja aattelin että en ikinä uskalla tehdä sitä testiä. Nonan kanssa ihmeteltiin niilläkin varmaan tunti kunnes Nona sanoi että ”NYT ihan oikeesti Iina mennään tekemään se testi!”
                   Niin me sitten lukkiuduttiin Nonan yläkerran vessaan ja mä pissasin paniikissa tikkuun. Samantien kun ensimmäinen pissatippa osui tikun testikohtaan, siihen ilmestyi kaksi tulipunaista viivaa. Voitte uskoa että hämmennys oli suuri; koko päivän olin henkisesti valmistanut itteeni pettymykseen ja sitten yhtäkkiä testi näyttikin positiivista! Me Nonan kanssa kiljuttiin vaan ja mä nauroin ja itkin ja tärisin ja en tajunnut mistään mitään. Se oli mun siihenastisen elämän hämmentävin mutta onnellisin hetki. Selvittiin vessasta ulos jotenkin ja sitten mä soitin Otolle kädet täristen. ”Mä tein sen testin nyt. Se oli positiivinen”. Puhelimen toisessa päässä oli hyvin hiljainen Otto ja vastauksena oli jotain epämääräistä mongerrusta. Me sovittiin että soitellaan illemmalla ja mä olin taas ihan paniikissa. Ajattelin että nonni, nyt se jättää mut. Mä menin Nonan kanssa alakertaan pilkkomaan vihanneksia illan tortilla-ateriaa varten ja kädet täristen en meinannut saada edes paprikaa palasiksi. En mä kyllä saanut oikeen syötyäkään vaikka tortilloista tykkäänkin.
                 Illalla Otto sitten onneksi soitti ja kertoi olleensa kaupan kassalla kun mä soitin ja sen takia ei ollut oikeen pystynyt puhumaan kunnolla. Otto sanoi ne just oikeet sanat ”Sä et oo yksin tässä, mä en oo menossa mihinkään.” ja vihdoin mä pystyin huokaisemaan helpotuksesta ja nauttimaan siitä tiedosta että joskus hamassa tulevaisuudessa musta tulee ihan oikee äiti. Seuraavana päivänä meninkin sitten Otolle viikonlopuksi ja me köllittiin peiton alla kattelemassa salkkareita ja leffoja. Otto silitti mun masua ja mikään ei ollu koskaan tuntunu niin oikeelta kun just se hetki siinä niin. Olin maailman onnellisin nainen.
              Näin meni mun alkutaival matkalla äidiksi, mulle tää on edelleen huikea jännitystarina kun muistelen noita päiviä ja jännittävää se oli oikeastikin. Noi päivät määräsi ainakin osittain sen, miten ja kenen kanssa mä vietän mun loppuelämän ja mä oon niin onnellinen siitä että kaikki on menny just näin. Jos haluatte jakaa oman tarinanne niin kysyisin että millainen hetki raskaustesti on ollut teidän elämässä muut mamit? Missä olette tehneet sen, yksin vai jonkun muun kanssa? Mitkä fiilikset heti testin jälkeen?
Raskaustestitarinan lisäksi ajattelin tehdä tän Vauva-lehden raskaustestin joka mulla oli tarkoitus tehdä jo raskausaikana mutta se unohtui kun se loppuraskaus olikin käsillä nopeammin kuin kuvittelin. 
Olen syönyt mitä vain, suolaista ja makeaa.
Alussa mun oli ihan pakko syödä jotain kokoajan koska mulla oli kokoajan etova ällötys olo vaikken oksennellutkaan. Pahoinvointi meni onneksi aika aikaisin ohi, mä sairastin todella rajun oksennustaudin jonka jälkeen en enää voinut pahoin tai ainakaan en huomannut sitä enää samalla tavalla. Silloin oli menossa muistaakseni rv 9. Pahoinvoinnin mentyä ohi mulla alkoi terveellinen kausi, söin kokoajan salaatteja ja join pelkkää vettä, ja joka aamu herkuttelin yhdellä kidius-vanukkaalla. Terveellinen kausi loppui joskus loppukesästä kun masulla alkoi jo olla kokoa ja sitten mulla tuli taas sellainen olo että voisin syödä mitä vaan ja kuinka paljon tahansa. Tää kausi ei kestäyt kauaa koska sitten neiti alkoi viedä jo sen verran tilaa että mulla ei mahtunut kuin pienen pieniä annoksia kerrallaan masuun. Hyvä että ei mahtunut, en halua ees tietää millanen lihapulla musta ois tullu isoilla annoksilla kun jo noi pienet annokset sai mut kasvamaan niin järjettömän suureksi :D!
Kahvin tuoksukin on saanut minut voimaan pahoin.
Ei oikeastaan, kahvin tuoksussa ei ollut mitään vikaa mutta en voinu juoda kahvia koska siitä seurauksena oli ihan järjetön närästys.
Voisin nukkua aamusta iltaan.
Ensimmäisen puoliskon raskaudesta mä nukuin ihan kokoajan, mä saatoin nukkua 15-20 tuntia päivässä ja en koskaan jaksanu valvoa myöhempään kuin yhteentoista illalla vaikka oisin heränny tosi myöhään. Sitten alkoi se maaginen puolivälin pirteys ja mä aloin kukkumaan yöllä ja heräilemään aikasin aamulla järjestelemään vauvanvaatteita. Lopussa mä olin myös aika väsynyt mutta närästys ja pissahätä valvotti mua tosi usein ja nukuin vaan lyhyitä pätkiä.
Suonenvetoa, närästystä ja turvotusta. Kaikkea on ollut.
Suonenvetoja mulla oli ehkä muutaman kerran loppuraskaudessa keskellä yötä. Ne oli aivan kamalia mutta ei niitä tullut kuin ehkä pari kertaa. Närästystä mulla oli ihan hulluna elo-syyskuussa ja rennie oli mun paras kaveri vaikkei sekään aina auttanut. Närästys iski aina kun menin nukkumaan ja se oli kyllä suoraan sanottuna ihan perseestä. Mutta selvisin siitäkin! Mulla ei ollut turvotusta oikeestaan missään muualla kuin naamassa, kädet ja nilkat mulla oli ihan normaalit kokoajan mut naama turpos kun pullataikina.
Olen tuntenut itseni seksipommiksi.
No kyllä oikeestaan, ainakin ekat 30 viikkoa. Kyllä mulle tuli hyvä fiilis mun masusta, niin isosta kuin siitä pienemmästäkin jo ja olihan se kivaa saada ekaa kertaa elämässään vähän naisellisia muotoja. Lopussa mulla oli niin hankala olla että ei oikeen ollut seksipommit ekana mielessä, mutta en mä tuntenut itteeni kyllä mitenkään epäseksikkääksi norsuksikaan (vaikka ois ehkä pitäny :D).
Paino on siirtynyt uusille kymmenluvuille.
Joo kahdesti, ensin meni viidenkympin raja rikki ja lopuksi vielä kuudenkympin.
Tunteet ovat olleet pinnassa.
Joo! Mä itkin joka päivä, ainaki viis kertaa. Mä koin raskausaikana vain suuria tunteita, jos olin ilonen niin olin ihan mielettömän ilonen ja jos itketti niin mä itkin sitten kerralla ainakin yhden Niagaran putouksen verran. Otolle hatunnosto siitä että se aina lohdutti mua!
Hyvä äiti imettää pitkään.
Hyvä äiti antaa lapselleen aikaa ja rakkautta. Jos imetys onnistuu hienosti niin loistava juttu, jos ei niin ei se mitään. Meillä ei onnistunut eikä se tee musta yhtään huonompaa äitiä
, mutta toivon myös että imetys sujuisi paremmin jos meille joskus suodaan toinen ipana. Jos ei suju sittenkään niin sitten ei vaan voi mitään, hyvinpä tuo meidän neiti ainakin on näyttänyt kasvavan korvikkeella.
Olen suunnitellut synnytykseni.
Kävinhän mä Haikaranpesässä suunnittelemassa ja tiesin etukäteen että haluan epiduraalin mutta muuten mun synnytys kyllä oli kaikkea muuta kuin sitä mitä olin kuvitellut. Ennenkaikkea nopeampi, helpompi ja miljoona kertaa ihanampi<3
Nyt tuli kuvaton postaus mutta ei hätää, mulla on kolme postausta kesken tällä hetkellä kun vähän kertynyt tota asiaa viikonlopun aikana, teen ne niin nopeasti  loppuun kuin ehdin mutta tänään luvassa vielä vähintään yksi postaus, ehkä jopa kolme :D! Ihanaa alkuviikkoa kaikille <3

48 Responses to “Raskaustesti”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Huh, mä vähän säikähdin tuota otsikkoa että joko tulee uusi vauva :DT.I

 2. Avatar Sini sanoo:

  Hihi, mie tein testin Prisman vessassa ihan vaan silleen, että tuskin oon raskaana, mutta heti tuli kaksi viivaa ja olin ihan shokissa pari päivää :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahaa awws! :D Uskon että olit shokissa jos aattelit että juu ei tässä mitään ja menit prisman vessaan ja sit oliki kaks viivaa :D!

 3. Avatar Sara sanoo:

  Mä tein testin meidän omassa vessassa. Me oltiin jätetty ehkäisy kaksi kuukautta aikaisemmin pois ja menkat oli myöhässä neljä päivää. Edellisenä päivänä tehty testi oli näyttänyt negatiivista, mutta mun oli pakko seuraavana aamuna testata uudestaan, koska menkkoja ei vieläkään kuulunut ja haamuhan sieltä sitten tuli. ♥ Muutama päivä myöhemmin testi näytti ihan selkeää plussaa ja olin iloisempi kuin koskaan aikaisemmin. Toki oli vähän pelonsekaiset fiilikset, koska en tiennyt yhtään mitä odottaa, mutta päällimmäisenä oli se onnellisuus ja tunne, että musta tulee äiti. :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi että, ihana kommentti :) Samanlaisilta kuulostaa sun fiilikset kun mullakin :) Ja nyt ollaan molemmat äitejä! Ihanaa<3

 4. Avatar Tiia sanoo:

  Mulla ei ollu Alexista yhtään semmonen olo, että olisin raskaana, mutta muut sitä alko kauheesti epäilemään ja tein testin sitte omassa vessassa päivää ennen mun 18 vuotis synttäreitäni! Olin ihan shokissa, kun en tiennyt mitä pitäs tehdä mut kyllä se parissa päivässä selvis, että vauva pidetään! :)Tästä nykysestä raskaudesta mä haaveilin TODELLA kauan, ehkäsy oli ollut poissa jo melkein 8kk ja joka kuukausi sain pettyä, kun ne menkat alkoki. Sitte kerran ne olikin päivän myöhässä ja huvikseni (ehkä vois sanoa, että rutiinin omasesti ;)) aamulla pissasin testiin ja heti tuli kaks viivaa ja olin niin ilonen! <3 Nyt ootellaan pikku kakkosta saapuvaksi 27.7 :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hui! Aika jännä kyllä ku just ennen 18-vuotissynttäreitä, et sitten vissiin voinu hirveesti juhliakaan niitä :DJa onneksi teillä tärppäsi pikkukakkosenkin kanssa, vaikka jouduittekin kauemmin yrittämään :) Ihanaa odotusaikaa ja onnea paljon <3 :)

 5. Avatar Riikka sanoo:

  Olis kyllä kiva tietää miten sun vanhemmat reagoi vauva-uutiseen :)Tai ylipäätään, miten kerroit heille :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Mä soitin äidille heti sen jälkeen kun olin soittanut Otolle ja kerroin :) Äiti otti asian hyvin vastaan eikä kuulemma ollut edes yllättynyt :D Oon tästä kirjotellut aiemminkin täällä vähän pidemmästikin, kantsii käydä vilkaisemassa vaikka noita kysymyspostauksia jos kiinnostaa :))

 6. Avatar Lautsi sanoo:

  Mä tein muutamana päivänä testin ja aina tuli 1 viiva eikä haamuakaan. Päätin kuitenkin tehdä viel 1 testin, kun en voinu uskoa edellisiä.. Käytin kalliin clearbluen testini ja yksin olin vessassa kun näyttöön tulikin Raskaana! Niiden 2 edellisen negatiivisen jälkeen olo oli aika uskomaton. Enää en edes yritä niistä viivoista lukea luotan vaan siihen kun tulee ihan suomen kielellä se vastaus:D Mut hieno fiilis se oli niiden pettymysten jälkee.. :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voin kyllä uskoa et oli hieno fiilis, onneksi sitten Clearblue näytti oikeen tuloksen :) Vois itekki sit joskus tulevaisuudessa kun taas tarvii nii ostaa ihan semmosen eikä niitä apteekin halpistestejä :D

 7. Avatar jensku sanoo:

  Kesälomalla ku muut dokas kaiken aikaa olin selvinpäin ”varmuuden vuoksi”, koska arvelin olevani raskaana. Oltiin yötä mun kaverin tutun luona ja aamulla muiden ollessa darrassa tein testin täysin tuntemattoman ihmisen vessassa. Paloin halusta kertoa Samille, se oli intissä ja oli tulossa samana päivänä lomille. Kuitenkin pari tuntia testin tekemisen jälkeen Sami ilmoitti että sen lomat on peruttu ja se pääsee vasta 5 päivän päästä. En halunnut kertoa uutista puhelimessa, joten vaikka olin todella innoissani ja onnellinen, siinä meni fiilikset, kun tajusin että mun pitää 5 päivää salailla raskautta Samilta. Toisen kohdalla oltiin jätetty ehkäsy pois syyskuussa, ja lähes ”huvin vuoksi” testasin, kun ekan kierron menkat oli päivän myöhässä. Positiivinen sieltä tuli :) onnellinen tietty olin, mutta enimmäkseen yllättynyt. En odottanut että ekasta kierrosta heti tärppää :D Sami vaan naureskeli, ”kyllä mun spermat on hyviä!” :DD

  • Avatar Iina sanoo:

   Mulla oli ihan sama juttu et mäki olin ”varmuuden vuoksi” selvinpäin just siellä tuksun keikallaki missä oltiin :D Vähän tyhmää et jouduit odotteleen sen kertomisen kanssa :( Aika hyvin että eka kierrosta jo tärppäs! Mehän ollaan aiemminkin jo puhuttu noista ihmesiittiöistä, muistatkos ;D On se hyvä että on semmosia!

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Minäkin ajattelin otsikosta että ihanaa, olet taas raskaana! :DMutta aivan ihana postaus, vaikka en tunne sinua ollenkaan niin jotenkin postauksiesi myötä annat itsestäsi aivan ihanan, reippaan ja ennen kaikkea fiksun oloisen kuvan!Innolla odottelen vielä että illalla oisi lisääkin postauksia, ihan paras blogi kaikista!:)Ihanaa alkuviikkoa teidän perheelle!-Annika

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahaa en ihan oo kyllä vielä, jos tässä odottelis ainakin vuoden-pari ennen kuin seuraavaa alkais odottelemaan, haluun että Tiara saa rauhassa olla vauva ja nauttia mun jakamattomasta huomiosta :DKiitos aivan huikeen ihanasta kommentista, tuli tosi hyvä fiilis :) Ihana että tykkäät! Ihanaa viikkoa sinnekin päin ja todella mukava kun tulit kommentoimaan!

 9. Avatar Charlotte sanoo:

  Mä tiesin heti oliverista ennenku testin tein että oon raskaana.. ostin testin tein sen kotona vessassa, olli odotti olkkarin sohvalla sit mä vaan tulin vessasta et ”meille tulee vauva, itketäänkö vai nauretaanko”..räkätin ku viimistä päivää ihan hysteerisesti ja olli vaan sano että vissiin nauretaan :D oltiin niin valmistauduttu jo siihen positiiviseen tulokseen että ei se testin tekeminen tuntunu oikeen miltään :)tokalla kertaa oliki vaikeempaa ku tein varmaan 5testiä ja mikään ei näyttäny kahta viivaa..olin jo luopunu toivosta mut päätin vielä hakea sen digitaalisen ja kappas olinki paksuna :DD

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahahha ihana toi et nauroitte vaan :D! Aww! Ja hyvä ettet luopunu toivosta vaan teit vielä vikan testin ;D Mä varmaa oisin luovuttanu vaan ja sit huomannu yhtäkkii kolmen kuukauden päästä et perkele oon mä sittenkin raskaana, eiku! :DD

 10. Avatar Aino sanoo:

  Aivan ihana postaus sulta!♥ Koskettava ja jotenki nii… ihana :D mulla ei nyt muuta kommentoitavaa oikee tähän oo,ku en oo äiti. Mutta kyl mäki vähän jo pelästyin ku otsikko oli tommone :D Hyvällä tavalla siis (;

 11. Avatar Mirabella sanoo:

  Ihana kertomus! Nää on niitä parhaita tarinoita, koska siitä hetkestä elämä muuttuu täysin. Ensimmäisen raskauden testin tein oman kämpän vessassa ja oltiin ihan innoissamme. No sitä iloa kesti 11.viikolle, kun tuli keskenmeno. Sen jälkeen päätettiin, että ollaan vieläkin ilman ehkäisyä. No oltiin pohjoisessa mieheni perheen kanssa, kun päädyttiin hakemaan ”salaa” Levin keskustan apteekista testi. Tehtiin se sitten mökissä, ku muu porukka oli hiihtämässä ja PLUSSA oli. Oli pikkasen hankala pitää salassa, mutta onnistuttiin pitämään miehen porukoilta koko raskaus salassa synnytykseen asti (siksi salassa, ku keskenmeno-raskauteen saimme, niin ikävää palautetta). Leo syntyi ja ei käytetty ehkäisyä, jotta ”leikkikaveri” saisi alun mahdollisimman pian ja 4kk myöhemmin tein työpaikan vessassa testin, joka oli positiivinen ja reilu vuosi sitten syntyi se ihana pieni leikkikaveri Ariel :) Nyt olemmekin menossa ensimmäistä kertaa viihteelle Leon syntymän jälkeen, josta onkin ensi syksynä kulunut 3 vuotta, jännittää! Eli olisi kiva tietää miten te olette käyneet ulkona tai olleet yötä jossain ilman Tiaraa vai oletteko vielä olleet ollenkaan? :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitos! Ihana että tykkäsit :) Ja niin se on että elämä muuttuu kyllä ihan täysin siitä hetkestä alkaen, ihanalla tavalla :) Hui, miten te onnistuitte noin kauan salaamaan! Mutta ymmärrän kyllä, itsekään en alussa uskaltanut kertoa oikein kellekään kun pelkäsin kokoajan että jotain ikävää sattuu :( Mutta onneksi teillä on nyt kaksi ihanaa pientä :)Pitäkää kivaa viihteellä! On teillä jo aikakin päästä vähän rentoutumaan jos on kolme vuotta siitä kun olette viimeksi käyneet :)Me ollaan käyty kaksi kertaa viihteellä Tiaran syntymän jälkeen, ekalla kerralla Tiara oli 2,5kk ja meni mun äidin kanssa äidin kaverille yöksi ja hyvin meni :) Toka kerta oli viime viikonloppuna ja Tiara oli jo nukkumassa yöunilla ja mun äiti jäi meille neidin kanssa yöksi kun me lähdettiin baariin :) Oli kyllä kiva toi että neiti oli ihan kotosalla niin ei ollu sillekään mitenkään erikoinen ilta kun me oltiin kotona niin kauan että se nukahti ja aamulla kun se heräsi niin oltiin taas kotona, että ei se edes huomannut onneksi olevansa ”hoidossa” :D!

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Tein testin huoltoaseman vessassa ja en todellakaan kuvitellu olevani raskaana, tein sillon melki joka kk vaan varmuuden vuoks,ehkäsy oli siis käytössä mutta pari kertaa lipsunu.. Ensimmäinen reaktio oli että alko hilitön itku,testin paiskasin maahan ja kaverit joutu hakeen huoltikselta mut itkemästä ja viemään kotiin..:D Pari viikkoo piti stressata ja sulatella mutta sitten täältäkin löyty jo se onnellinen odottaja:) Enpäs tiedä miten kerron sitten tulevaisuudessa lapselle tämänkin tarinan..:D

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahaa, no on ainakin mielenkiintoinen tarina kerrottavana! :DD Ja äkkiä siihen ajatukseen tottuu että ”musta tulee äiti” :) Ihanaa että nyt olet onnellinen odotuksesta ja lapsesta, kaikkea hyvää teille :))

 13. Avatar Kiyomi sanoo:

  …saamari soikoo… mulla käänty maha ympäri tossa kohtaa mitä toi otto sit sano sulle ja tuli melkee tippa linssiin <3 ootte kyl lutusii, puspus <3 terkkui sinne :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww ihana Kaisla! :DD Ootte Simon kaa lutusiii! <3 Terkut ja puspus sinnekin ja tulkaa meille pian taas nii pelataa Aliasta ja rökitetää noi pojat! JA JUUAAN MEHUA MOTISTA XD <3 Motti on ihan paras sana vaikkei noi sitä tajuukkaa ;D

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  käytätkö nykyään ehkäisyä?

 15. Avatar minna sanoo:

  voi että, tuli tippa linssiin lukiessa :’)

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Aiotteko tehdä uuden lapsen heti perään? :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Ei me kyllä, ainakin vuoden verran odotellaan ennen kun annetaan toiselle ”lupa tulla”, mutta eihän sitä tietenkään tiedä että onnistuuko se heti :)

 17. Avatar Jobse sanoo:

  On kyl todellinen rakkaustarina :) Meil tehtiin testi kotona, jännittävissä tunnelmissa. Olin itse hyvin varma raskaudesta jo ennen testiä ja edellisenä iltana maininnu avomiehelleniki et ”nyt susta taitaa tulla isi”, joka tieten tähän miesten tyyliin:”et millä perusteella?” :D on nuo miehet niin epäuskosia siihen asti et se todiste lätkässään kätteen! No sit seukkiaamuna tein jonku apteekin oman testin johon tuliki kaks viivaa, toinen sen verta haalee et ihan varmuudeksi ja miehelle lisätodisteeksi hain sen clearbluen digital testin :D Kyllä oli miehelläki tippa silmäkulmas ku näyttöön ilmesty ”raskaana” teksti ja viikot alla.. Nyt tää meiän esikoinen on 9kk ja just oppinut nouseen tukea vasten seisoon, toinen ois haaveissa ja nyt sit testejä päästy taas viime aikoina jännittelemään.. Harmiksemme vaan tuo imetys on meiän tapaukses ainaki suojannut niin hyvin ettei viel olla päästy iloitteen pikkukakkosen odotusta <3 :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahaa voi että, vähän söpö teidän tarina :) Meidän tapauksessa mä taisin olla se epäuskosempi ennen kun näin ne kaks viivaa, aattelin että joudun taas pettymään :( Mut onneksi en sitten :D! Onnea testien jännittelyyn! Toivottavasti pian tärppää <3 :)

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Tää oli jotenki tosi ihana postaus! <3

 19. Avatar YASU sanoo:

  Tääläpäin tuli kans muutama vk sitten vuosi plussauksesta :)Tein vkl aikana 3 testiä koska kaikkiin tuli haamu viiva enkä voinut uskoa että vihdoin ja viimein olisin muka raskaana.(testin tein yksin ja miltei joka kuukausi.)Laitettiin kaverin kanssa vielä testistä kuva kaksplussan palstalle ja kysyttiin et plussa vai ei..? Sieltä tuli kymmeniltä ihmisiltä kommenttia että selvä plussa, onneks olkoo.Siinä vaiheessa tuli itkettyä jonkin aikaa, kunnes kerroin miehelle että ilo uutisen. itkettii,halattii ja pussattii ja päätettii oottaa seuraavaa päivään kunnes vein vielä virtsakokeen. …Puolilta päivin kun soitettiin tuloksista, sairaanhoitaja kertoi että positiivinen oli! Aloin itkemään puhelimeen ja siinä vaiheessa sairaanhoitaja alkoi kysellä että haluanko abortin. No en todellakaa!!Se päivä meni onnen kyyneleissä <3Näin alkoi meidän pikkuisen Tieran tarina :)) <3

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahah voi että, no ihanaa että teillä tärppäsi ja sait itkeä onnenkyyneleitä surukyyneleiden sijaan :) Ja nyt teillä on ihana pikkuinen neiti! Hassua kyl, vielki ihmettelen sitä ku meil on melkee samanikäset neidit joilla on samana päivänä annetut melkeen samanlaiset nimet :DD!

 20. Avatar Anonymous sanoo:

  Aivan iha postaus<3 ihan aloin itkemään ja oli pakko lukea postaus pari kertaa läpi:))

 21. Avatar Mirka sanoo:

  Mä tein yksin kotona raskaustestin. Ekalla kerralla kun olin raskaana, joka tosin päättyi keskenmenoon tein sen kotona ja olin enemmän kuin innoissani ja aivan paniikissa soitin miehelle itkua tihrustaen. Nyt kun tein tässä raskaudessa en jotenkin uskonut sen olevan totta, että tulisinko mä uudestaan raskaaksi keskenmenon jälkeen ja taisin tehdä aika montakin testiä :D. Olin pienessä mielessäni kuvitellut etten saisi lasta ollenkaan. Nyt olenkin enemmän kuin onnellinen siitä että testiin tosiaan tuli kaksi viivaa <3 vaikka vieläkin se välillä pelottaa että mitä jos käykin jotain. Nyt viikkoja 20 eiköhän tämä tästä :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi että, onneksi nyt raskaus on jo onnellisesti puolivälissä :) Muakin pelotti ihan hirmusesti että jotain pahaa tapahtuu vaikka en tuollaista menetystä ollutkaan kokenut. Mutta onneksi oot jo noin pitkällä! Toivotaan että kaikki sujuu hienosti loppuun asti<3 :) Ihanaa odotusaikaa!

 22. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihana postaus Iina! Tulee tästä todella elävästi oman raskauden alku mieleen. Kuukausi ehdittiin seurustella pojan isän kanssa ennen kun tein positiivisen testin. Oltiin kyllä samassa kaveriporukassa pyöritty useampi vuosi ennen seurustelua, ettei iham ventovieraita kuitenkaan oltu toisillemme. :D Vaikka ei se sitä vaadi et pitäisi tunte toinen pitkään, että tietää löytäneensä sen toisen puoliskonsa! :) Mä olin jo ennen testin tekemistä aivan varma että olen raskaana, oli vaan sellanen olo. Ihan erilainen kuin ennen. Tein testin vessassa, tulevan isän luona. Menin vessaan yksin ja odottelin kunnes tulos näkyi tikussa. Keräsin rohkeitta jonkin aikaa… Sitten menin ulkouolelle ja näytin miehelle tikkua ”kato!”. Mies vastasi; ”nii, mitä nää kaks viivaa tarkoittaa!?”. Eipä tullut mieleen ettei lähempänä kolmea kymppiä oleva mies ole koskaan nähnyt raskaustestiä…tai elokuvista edes jääny mieleen mitä testiin ilmestyy kun on posotiivinen!! XD Selitin sitten ääni väristen että raskaana ollaan… Jännitin tosisaan miehen reaktiota. Mutta tosi samanlaisen vastauksen sain kun Iina. Mies keroi heti ettei ole menossa mihinkää ja oli jopa hiukan innoissaan heti tulevasta vauvasta. Ainakin enemmän innoissaan kun mä. Mulla meni monta päivää sulatellessa. Alusta asti oli kuitenkin selvää että halusimme vauvan pitää, tottakai. Nyt olemme onnellisesti naimisissa miehen kanssa ja tuolla pinniksessä tuhisee ihana reilun vuoden ikäinen poika. Toinen lapsi on haaveissa ja toivottavasti pian mahassa kasvamassa… jos ei jo ole! :) Lähes blogin alusta asti olen teidän elämää seurannut, kommentoiminen kuitenkin jäänyt. Nyt oli ihan pakko kuitenkin tähän ihanaan postaukseen kommentoida! :)-Jossu

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitos! <3 Haha hauska että tekin olitte seurustelleet melkein yhtä vähän aikaa kuin mä ja Otto, vaikka olitte kyllä tuntenu paljon kauemmin :DJa ihanaa että miehesi heti ragoi positiivisesti ja innokkaasti raskausuutiseen! :) Toivottavasti teillä pian onnistaisi pikkukakkosenkin kanssa ;DIhanaa että jaksoit kommentoida ja ihana myös että olet ollut jo pitkään mukana seuraamassa! Kaikkea hyvää teille ja tulehan kommentoimaan aina kun jaksat kun sulta saa noin mukavia kommentteja! ;DTerkkuja!

 23. Avatar sanna sanoo:

  Pakko itekki kertoo oma tarina ku en muista oonko sitä sulle jo kertonu. :) Eli siis 9.1. menkat oli jo paljon myöhässä ja Antti oli lähteny perjantaina syötteelle töihin ja oli siellä koko viikonlopun. Jo perjantaina valitin Antille että ku on nii huono olo. Lauantaina oli jo niin etova ja huono olo että ihme ja kyllä tupakkikaan ei maistunut yhtään. Sunnuntain aamuna sitten ajattelin että no ei perkele mulla on yks testi tuolla jossain jemmassa. Etsin sen ja tein yksin kotona (toppilassa). Kahta viivaahan se näytti ja menin ihan paniikkiin. Olin ihan varma että Antti ei tuu hyväksyyn tätä. Sitten soitin paniikissa Antille että missä se on ja sano että kohta kotona. Kävin suihkussa ja sitte Antti tuliki jo kotiin ja mun ei tarvinu oikeestaan ees sanoo mitään ku se jo halas ja sano että ihanaa :) Antti oli myös ostanu mulle tuliaiseksi koira pehmolelun ja yleensä se ei työreissuilta tuliaisia mulle osta :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Oot kertonu tän mulle aiemminkin, mutta ihana silti et kerroit kun eihän sitä kaikkea aina voi muistaa :D Ja ihanaa että Anttiki oli noin innossaan Juhosta jo heti alussa! Terkut sinnepäin ja toivottavasti nähtäis pian, teiänki pitää tulla tänne käymään Juhon kanssa :D!

 24. Avatar Heli sanoo:

  Mä tein raskaustestin 23.12.2011 eli just ennen joulua! xD Se oli ihana joululahja :) <3 Aavistin jo jotenkin, et oon raskaana, koska mun rinnat oli sika kipeet ja oli hassu olo. Menin vessaan aamulla ja tein raskaustestin ja testiin ilmestyi heti kaksi voimakkaan punaista viivaa. Olin silleen et ihanaa ja samalla sydän pomppas kurkkuun. Sit tärisin ja mun kihlattu tuli vessan oven taakse ja ihmetteli miks oon vessassa nii kauan. Sit vaan huusin, et oon raskaana ja olin hirveen onnellinen <3 ::) Nyt mul menos rv 13+5. Sun blogi on mun yks lempiblogi :)

 25. Avatar Anonymous sanoo:

  Mä tein raskaustestin 22.1.2012 ja tarviin vähän tsemppiä! Oon ihan paniikissa kokoajan keskenmenosta ja oon koko ajan varma et menetän mun tulevan pikkusen. Ja torstaina mulla on eka ultra jossa sit varmuudella saadan selville raskausviikot sun muut ja en millään malttais odottaa :) JÄNNITTÄÄ

Kommentoi