Jättionnellisuuskohtaus

29.08.2012
Muistatteko kun tuossa taannoin kerroin että ei meillä ole kiirettä pois tästä nykyisestä asunnosta kun saatiin ruokailutilakin hienosti muutettua makuualkoviksi ja naapuritkin on niin mukavia. Siinä samalla kuitenkin haaveilin; laminaattilattioista, lasitetusta parvekkeesta ja kumminkin ikiomasta makuuhuoneesta mulle ja Otolle josta sais oven kiinni niin sänkyä ei tarvis aina pedata. Tilaisuus sitten suunnilleen tunkeutui meidän nenän eteen joten eihän sitä voinut jättää käyttämättä ja nyt tässä lasketaan sitten öitä marraskuun 1. päivä tapahtuvaan muuttoon meidän unelmien asuntoon! Talo jonne muutetaan valmistuu lokakuun lopussa eli me saadaan olla ensimmäiset jotka meidän tulevan asunnon korkkaa! Miltäs kuulostaa kolme huonetta, keittiö, sauna ja lasitettu parveke? Entäpäs laminaattilattiat, keraaminen liesi, mukavuuslattialämmitys kylpyhuoneessa, astianpesukone valmiina ja harmaa-valkoinen moderni keittiö? Pakko kyllä sanoa että en voisi olla tän onnellisempi. Mä en tule kertomaan jatkossa blogissa enää asuinaluetta jossa me sitten asutaan, ihan vain yksityisyyden vuoksi mutta luulenpa että tarkkasilmäisimmät huomaavat kuitenkin.
            Muutossa mua arveluttaa vain yksi juttu! Kaikki tulevat asukkaat saavat avaimet käteen ja luvan muuttaa samana päivänä, joten mitenköhän ihmeessä joku suunnilleen sata ihmistä kykenee muuttamaan samaan aikaan samaan taloon?? Meidänkin asunto on neljännessä kerroksessa että ollaan aika lirissä varmaan kun hissejä on kumminkin vain yksi per rappu. Mutta ainakin kunto kasvaa kun rahtaa kirjahyllyjä ja sänkyjä portaita pitkin, mikäs sen parempaa. Ja muuton jälkeen kipeät lihakset voi rentouttaa omassa saunassa jonka jälkeen voi vilvoitella jääkylmän limpparin kanssa lasitetulla parvekkeella. Aaaaa nyt oikeesti lopetan tän hehkutuksen, mutta kai sitä vähän saa iloita!!
                Eilen käytiin laittamassa nimet papereihin ja nyt sitten vain odotellaan marraskuuta ja pakataan kaikessa rauhassa. Meillä on myös suunnitelmissa aikalailla totaaliuudistaa meidän sisustus kokonaan, joten meillä ois tässä tulossa myyntiin tv-taso, yksi 120cm leveä sänky, iso kolmen istuttava musta sohva, cd/dvd -hylly, pikkupöytä, tietokonepöytä ja varmaan miljoona säkillistä vaatteita ym. Kiinnostaako ketään? Mulle saa laittaa sähköpostia couturecouture@windowslive.com tai blogin fb-sivuilla viestiä niin voin antaa lisätietoja, mutta mä laitan varmaan myynti-ilmoitukset oman kaupunkini fb-kirppikselle ainakin ja täällä voin niistä sitten myöhemmin vinkkailla, mutta siis jos haluaa ”parhaat päältä” niin saa laittaa viestiä vaikka heti!
                     Nyt voisin kertoa vaikka vähän muitakin kuulumisia. Eilen tosiaan herättiin aamulla ennen sianpieremää ja käytiin katsomassa siitä meidän tulevasta talosta sellaista esittelyhuoneistoa jonka jälkeen Otto lähti töihin ja mä tulin kotiin siivoilemaan. Pian Sara ja Elias tulikin jo meille ja noi muksut kyllä on niin suloisia kun ne leikkii keskenään, monta tuntia vierähti ja sitten olikin jo aika rientää keskustaan kirjoittamaan asunnosta sopimuksia. Matkalla piipahdettiin puhelinkaupassa kun mun piti vaihtaa mun liittymä isompaan mutta sitten nappasinkin samalla itselleni mukaan vielä Samsung Galaxy S kolmosen. Joten, sain nyt tehtyä vihdoin itsellenikin Instagramin ja heti kun opin käyttämään tota mun puhelinta kunnolla (kyllä, se on täysin erilainen kun mun antiikkinen Samsung Galaxy S 1) niin laittelen sitten tännekin sellaisen Instagram -seuraamisnappulan. Tässäpä muutama kuvanen eiliseltä:
Ihanat kaverukset leikkii yhdessä peltipurkilla! ♥ Mä levitin kaikki lelut niille mut noi peltipurkit oli kaikkein mielenkiintosimpia ja niillä ne leikki varmaan tunnin :DD
Tirriskä ihana tanssi kun oltiin lähdössä kauppaan♥
Tässä mun uusi puhelin :D pitäis varmaan tehdä tälle jotain ku mulla on joku järkyttävä soittoääni eikä toi mun taustakuvakaan oo mitenkään kauheesti mun tyylinen :D
Mua alkoi kamalan kauheesti kyllästyttää normi jokapäiväinen suorat hiukset + keskijakaus -kampaus ja sit tein vahingos näin:
Mä en jaksanu mun hiuksia joten aloin tupeeraamaan niitä vaan randomisti, väänsin ne loput latvat tupeerauksen jälkeen tommoselle pötkölle ja tungin muutaman pinnin väliin ja sitten kilo lakkaa ja tässä tulos! Koko kampauksen tekemiseen meni ehkä 5-10min ja mun mielestä näytti ihan mukavalta! Mitäs pidätte?
Tässäpä tämän päivän asua. Nää kuvat on hieman mielenkiintosia kun Tiara heräsi just päikkäreiltä samalla ku koitettiin ottaa niitä niin ei keretty Saran kanssa kauhean montaa ottamaan, mut eipä se ole niin justiinsa!
Bleiseri, toppi – H&M
Farkut – Cubus
Kengät – DinSko
Nyt mä alan soittelemaan muutaman bisnespuhelun, pesemään pyykkiä ja sitten lähdetäänkin ulkoilemaan Saran, Eliaksen ja Tiaran kanssa. Illalla ollaan vielä Saran kanssa menossa leffaan joten aika hulinapäivä kun ruokaakin pitäisi laittaa, laittautua itse ja tietysti siivota! Ihanaa päivää kaikille♥

185 Responses to “Jättionnellisuuskohtaus”

 1. Avatar Charlotte sanoo:

  oon niin onnellinen teidän puolesta! <3
  ja hei ihana toi sun kampaus! näyttää noissa vikoissa kuvissa ku sulla olis leikattu lyhyeksi tukka, sopis varmasti tyvikohotuksen kanssa :)

 2. Avatar janita sanoo:

  ihana toi sun uus kampaus ! <3

  sweetyandsour.blogspot.com

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  hei laitathan sit kuvii uudesta kämpästä! :D

 4. Avatar Petra sanoo:

  onnea kauheesti uudesta asunnosta! kuulostaa täydelliseltä :)

  ja tukka näyttää kans upeelta!

 5. Avatar murmeli sanoo:

  hienoa :) ja kampauski sopii hyvin ♥ nyt sitte äkkiä kuvaamaan mitä kaikkee meinaat myydä :D voisin olla ite kiinnostunut tvtasosta ;)

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  onko kallis vuokra noin isolla ja uudella asunnolla? :o hiihtäjäntiellekkö?

  • Avatar Iina sanoo:

   Mä just sanoin että en kerro edes asuinaluetta niin en kerro kyllä osoitettakaan, mut sen voin sanoa että Hiihtäjäntie se ei ole :D Ja vuokra ei ole kyllä mistään halvimmasta päästä juu :D

 7. Avatar Ella sanoo:

  Oi onpa tosi kiva, ku saitte uuden kämpän ! Oon iloinen tejän puolesta :) Ja Ihana toi kampaus! :)

 8. Avatar Helluw sanoo:

  Onnea uudesta kämpästä! Kuulostaa niin ihanalta ku lasitettu parveke ja sauna :D Nii ja upee toi kampaus. :) Oot niin nätti! :)

 9. Avatar Jobse sanoo:

  Hei! Oli pakko käydä kirjoittaan kun mietit sitä et miten kaikki muuttaa yhtä aikaa! Meillä oli siis sama tilanne vuosi aikaa kesällä, ostimme oman osakkeen 3h+k+s valmistuvasta talosta. Muutto oli siis kaikilla samana päivänä, mutta meidän onneksemme muuttopäivä sattui keskelle viikkoa joten aamulla kun aloitimme muuttohommat olimme ensimmäisiä. Kun saimme muuton tehtyä alkoi iltaa kohden tuleen ruuhkia kun isoja muuttoautojakin yritti sovittautua pienelle kadulle sekä kerrostalon pihaan..

  Teilläkin näyttäis muuttopäivän olevan torstai, joten uskoisin et rauhallista on jos aamusta pystytte aloittamaan :) mut mahtava homma et unelmien koti löytyi! Ei mikään kyl voita sitä ku pääsee asuun ihan uuteen asuntoon kun kaikki paikat on kiillotettu puhtaaks rakennustöiden jälkeen ja kaikki on nii siistiä ja ehyttä :)) kivaa alkavaa syksyä myös sinne etelän päähän! Täällä rollossa on jo ruska-aika aluillaan :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hei ihanaa, kiitos kun kerroit kokemuksen tuosta yhtäaikaa muuttamisesta! Joo meilläkin se onneksi on torstai ja kyllä me varmaan pystytään ihan aikasin aamusta jo alottamaan kun noi klo 6-7 herätykset ainakin Otolle arkipäivää muutenkin ja se saa kumminkin töistä muuttovapaata :)! Toivottavasti sujuis meilläkin noin sulavasti :D Ja mä voin vaan kuvitella sen fiiliksen kun pääsee ihan ensimmäisenä ihan upouutena kiiltelevään omaan kämppään<3! Kiitoksia paljon ja mukavaa syksyä sinne pohjoiseenkin! :)

 10. Avatar plipp sanoo:

  Oi, Onnea kovasti asunnosta!
  Me ollaan kanssa löydetty unelmien rivariasunto ja perjantaina ois tarkotus mennä jutteleen pankkiin asiasta, ennen sitä en uskalla intoilla, vaikka todellisuudessa jännittää lähes kokoajan, että saadaanko se! :)
  Ja hei toi sun päivän asu ja kampaus on niin upeat! Semmonen hillitty, mutta tyylikäs! Ja nuo pikku-neidin kengät on tosi kivat!

 11. Avatar Laura sanoo:

  Onnee viel tätäki kautta uudesta asunnosta! Kuulostaa niiiin täydelliseltä, just unelmakämppä<3 Ei kauheesti auta mun muuttokuumeeseen! kaikki mitä luettelit tossa ni on myös mun unelmalistalla, aaaah! no ehkä meki joskus onnistutaan saamaan vastaavanlainen! Toi sun kampaus on tosi kiva, voit itekki kokeilla tollasta heti ku nää hiukset vähän tästä kasvaa :) tiaran tanssi <3

 12. Avatar Emilia sanoo:

  Ihana kampaus, sopii sulle kuin nenä päähän! Ja onnea uudesta kämpästä, kuulosti upealta! :)

  http://smilewithyoureyes-blog.blogspot.fi/

 13. Avatar Linkku sanoo:

  Hirveesti onnea! Toivottavasti viihdytte uudessa kämpässä <3

  Ja jee säki instagrammii! Siihe jää kuule koukkuun :D

 14. Avatar Noel sanoo:

  Me kans just muutettiin uuteen asuntoon johon kaikki sai avaimet samana päivänä( osu perjantaille) ja ihmekyllä ei ollu mitään ruuhkaa koko viikonloppuna vaikka kovasti sitä jänniteltiinki. Parikertaa odoteltiin hissiä joitain minuutteja mutta siis kaikenkaikkiaan tosi helposti hoitu muutto :)

  Onnea uudesta asunnosta!

 15. Avatar Aino sanoo:

  Paljon onnee uudesta kodista! :)♥ Haha,ihana tanssi-Tiara! ;D
  Ja sulle sopii tosi hyvin toi kampaus! :)

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Onnea uuteen tulevaan kotiin :) ja toi sun asu+kampaus on tosi magee! Tykkään kovasti :)

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Paaljon onnea uudesta kodista! Kuulosti kyl sellaselta unelmakodilta että ihan tässä alkaa olemaan kateellinen :D Tuo sun kampaus on ihan älyttömän hieno :) Osaispa itekki väännellä hiukset joskus muutenki ku suoristusraudalla suoraks tai kiharalle :D

  -Nina

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hirmuisesti!<3 Ja toi kampaus ei oikeesti oo yhtään vaikea, voin koittaa värkkäillä jonkun ohjevideon tänne :D!

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Tee ihmeessä tuosta tutorial video! Itse löysin tänä kesänä uuden tuttavuuden ”hiusvalkin” ja sillä olen värkännyt itselleni söpöjä nutturoita, http://i13.photobucket.com/albums/a254/Hansuu/hanilo/nuttura.jpg
   tähän tyyliin :) mutta tuo kampaus näyttää ihan omaan tyyliini sopivalta :) joten olisin todella kiitollinen jos antaisit siihen vielä selkeät ohjeet :) Onnea myös uuteen kotiin :) muutto on kyllä yllättävän rankkaa ja voimia vievää mutta kyllä se aina palkitaan :) Juuri itsekkin tässä kuussa muuttaneena :D

 18. Avatar Maria sanoo:

  Mulla oli/on kans sama tilanne että muutin ihan uuteen kerrostaloon, jossa kaikki sai myös avaimet samana päivänä. Ei kyllä ollut mitään ongelmia, siinä talossa ei vieläkään ole asukkaita kuin ehkä kymmenen. :-D Voihan olla että ei tuossa teidänkään talossa kaikki asunnot ole vielä silloin vuokrattuja :-)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kun meillä ois kans tommonen tilanne mut ei, sieltä on kaikki asunnot varattu jo kuukausia sitten kun on nii hyvällä paikalla, toi meidänkin kämppä saatiin ihan tuurilla kun joku oli perunu oman varauksensa :DD Mut toivotaan et se menis ihan sutjakasti silti! :D

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihana yllätys ja onnittelut uudesta kodista! Meillä tehtiin niin että kun avaimet saatiin samana päivänä (koko talo oli myyty ensimmäisenä myyntipäivänä ja asuntoja 22) niin me mentiin ”remppaamaan” sitä ensin–> laitettiin verhotangot, kaihtimet, tuotiin isoja kalusteita (uusia ja vanhoja) asennettiin lamput ja siinä vierähti kaikkea tuota tehden se 4pv:tä ja silloin muut oli jo muuttanut. Meillä oli täysi rauha loppu viikon ajan tuoda kaikki muut tavarat ja virallisesti ensimmäinen yö vietettiin uudessa kodissa viikko avainten saannin jälkeen =) Totta kai olisin ollut valmis muuttamaan ihan samana päivänä mutta sovittiin perheen kanssa että vietetään päiviä siellä ja yöt kotona =) Se oli ihan viisas ratkaisu

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitoksia hirveesti!! Toi oli varmasti tosi hyvä ratkaisu, meillä se ei vaan onnistu kun me irtisanottiin tää nykynen asunto silleen et avaimet pitää olla palautettuna sit 1.11. että meidän on vähän pakko muuttaa silloin :DD

 20. Avatar Anonymous sanoo:

  oot aivan uskomattoman kaunis nuori äiti! sulle todella sopii tuommoinen raikas meikki ja tuo uusi nutturatsydeemi. hymyilet niin kauniistikin tuossa eräässä ”passimaisessa” kuvassa:D!

  ja onneaonnea paljon uudesta kämpästä!!! saanko sellasta kysyy,että pysyttekö kuiteskin helsingin sisällä? ettette muuta minnekkään vantaalle,espooseen tai minnekään kauniaisiin?

  ja vielä yks kyssä! ku sanoit,että kolme huonetta ja keittiö,ni tarkottaako se sitä että teillä on kolme OVELLISTA makuuhuonetta? (teillä nyt on siis yksi ovellinen makuuhuone?) eli onko silloin tämä tuleva kämppä kolmio? ja teillä nyt oli siis kaksio,vaikkakin vaan yks ovellinen makuuhuone?

  eiku on vielä yks kysymys! meettekö siis vuokralle vai ihan aiotteko ostaa tämän kyseisen asunnon?

  anteeksi tämä kysymysten tulva,mutta aivan uteliaisuudesta haluaisin tietää tämmöisiä mieltä askarruttavia asioita :) toivotan teille suuresti onnea ja sanon vielä sen, että sun blogisi on maailman parhain ikinä,piste.

  • Avatar fanni sanoo:

   Mä tykkää aina lykkäytyä, sorry :D mut kolmio = kaks makuuhuonetta ja olkkari, kaksio= yks makuuhuone ja olkkari. Ainaki näin yleisesti :D

   mut onnea unelmien asunnosta :) vuokraa ei uskalla ees miettiä.. Täällä käpykylässäki uusien huoneistojen vuokrat on aika jäätäviä :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitoksia hirveesti! Tulipas hyvä mieli sinun kehuista :)! Siis ihan Helsingissä pysytään juu, en mä muuttais täältä kirveelläkään :D! Ja kolme huonetta ja keittiö = kolmio = kaksi makuuhuonetta + olohuone ja keittiö :) Saahan sitä kysellä kunhan ei mene henkilökohtaisuuksiin ja et kyllä niin tehnyt! :D Kiitoksia vielä tosi paljon ja mukavaa syksyä!

   Fanni: Jep niinhän se on, ei haittaa että ”lykkäydyit”, onhan se kiva et lukija saa vastauksen kysymykseensä vaikken mä just sillä hetkellä itse ehtiskään vastaamaan vielä :)! Ja kiitos tosi paljon! Onhan toi silleen hieman hintava mut laadusta on pakko maksaa :D

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  Kivaa että pääsette muuttamaan noin mukavalta kuulostavaan asuntoon :) Me asuttiin kans alkuun tytön kanssa kaksiossa, mutta tossa pari kuukautta sitten mekin päästiin kolmioon. Meillä tosin oli astetta helpompi muutto kun muutettiin samassa talossa ja samassa kerroksessa olevaan asuntoon.. :D Tää sijainti ja talo on niin mahtavia ettei haluttu kokonaan vaihtaa pois ja onneksi sattui sopivasti uusi asunto vapautumaan. :)

  Toi uus kampaus sopii sulle tosi hyvin!

  -Jaana M.

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitoksia paljon :)! Teillä oli kyllä sitten oikeen tosi helppo muutto ja mukavaa että on löytyny kiva talo hyvällä sijainnilla jossa viihtyy niin mitäs sitä vaihtamaan! Onnea teillekin uudesta kodista! :)

 22. Avatar Kaisa sanoo:

  Voi ihanaa mikä asunto!! :–) Nyt lasketaan sitten päiviä yhdessä, nimittäin mä ja mun mies muutetaan myös uuteen kämppään 11.1! Vielä 64 päivää;)

 23. Avatar Anonymous sanoo:

  Paljon onnea uuteen kotiin!:) kyl mäkin hehkuttaisin,kuulostaa upeelta :D ja se on kyl aivan mahtavaa kun on oma sauna,kun jotain flunssaa/yskää Tirriskällä vaikka tulee niin heti saunaan ja helpottaa oon huomannut et auttaa :) -jellu

 24. Avatar essi sanoo:

  Ihana kampaus! Ja kiva että pääsette uuteen kämppään! :)

 25. Avatar Mari sanoo:

  Me muutettiin tähän nykyiseen asuntoon myös niin, että tämä oli vasta valmistunut. Lähes kaikki asunnot oli vuokrattu joten muuttajia kyllä oli. Me aloitettiin muuttaminen heti aamusta, jolloin ei ihan kaikki vielä ollut ehtinyt paikalle. Sitten kun muitakin jo oli paikalla niin hienosti hommat sujui. Ihmiset osas vuorotella hissillä ja kevyimmät yritettiin kantaa rappusia pitkin, niin sai esim pesukoneet yms painavat tuotua hissillä. Toivottavasti teillä sujuu muutto yhtä hyvin. Niin ja onnea uudesta kodista! :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Meillä on kans koko talo nyt vuokrattu että siellä varmasti kyllä muuttajia riittää! :D Toivotaan että meilläkin tulevat naapurit osais vuorotella sillä hissillä niin sais just kaikki painavimmat kaikki tuotua hissillä :) Kiitoksia hirmuisesti!

 26. Avatar satukakku sanoo:

  onnea uuteen kotiin jo näin etukäteen!<3 hitto kun oisitte muuttanut vuoden myöhemmin niin oisin ostanut huonekaluja kun olen näillä näkymin sillon hesaan muuttamassa! :D mutta no can do. kerro kokemuksia sitten tosta uudesta puhelimesta! :) ja ihana kampaus, vähän vaihtelua ja ihana Tiara niinkun aina:)

  • Avatar Iina sanoo:

   Kiitoksia tosi paljon :)<3 Hahah no voi ei nyt meni potentiaalinen ostaja sivu suun! :D No ehkä ens vuonna saan uuden sisustuskuumeen ja myyn taas kaiken pois XD Kerron kokemuksia sitten, ainakin toistaseksi puhelin on tosi hyvä :)

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  Sehän kuulostaqa… ihan meidän asunnolta! Ette kai oo meille muuttamassa :p

 28. Avatar Minka sanoo:

  Heissan! Onnea uuteen tulevaan kotiin ja toivotaan, että se on rakennettu hyvin. Mieheni on ollut niin monen uuden asunnon kanssa tekemisissä tänä vuonna ja puolet on jouduttu korjaamaan hutiloinnin vuoksi. Sääliksi käy niitä, jotka ovat kerinneet muuttamaan ja joutuneet melkein heti keräämään kamansa syrjään… Mutta niinku sanoin: puolet eli toivotaan, että tää teidän mahdollinen asunto on hyvin rakennettu ja turvallinen, kun niin ihanalta kuitenkin kuulostaa :)
  Tiarasta on tullut kyllä iso tyttö! Onko joku teema jo tullut suosituksi lehdistä/tv:stä? Meillä fanitetaan barbapapaa ja dinosauruksia, mutta aiemmin oli Puuha-Pete ja leijonat in xD
  Voisitko tehdä joku päivä kuva kollaasin vaihe vaiheelta miten tupeerasit ym. ton kampauksen. Itse nimittäin kokeilen aina tupeerauksella tehdä kaikenlaisia nutturoita, kun en halua, että hiukset menevät omaa pallo päätäni myöten suorana, eli jos vaikka tää sun helppo ja nopea kampaus olisi myös mun juttuni.
  Mutta muuten ihanaa viikon jatkoa. Täällä taas yksi lukija jaa odottamaan innolla uutta postausta :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Heips! No toivotaan että meidän talo on sitten laadukas! Kyllä mä uskon, se on semmosella paikalla ja isolta firmalta että vähän pakko ollut varmasti panostaa kunnolla ettei maine mene :D!

   Tiara on kyllä kasvanut ihan kauheesti juu!! Meillä ei taida neiti oikeen vielä tietää mitään teemoja, kirjatkin kun on meillä lähinnä toistaseksi ollu tollasia perus satukirjoja ettei oo ollut mitään tuttua tunnettua hahmoa tms. Nasu-pehmoleluja sillä on kyllä pari ja niistä se tykkää kauheesti ja sit kaikki puput ja ankat on tosi in! :D

   Voisin mä tehdä ehkä ohjepostauksen tuosta kampauksesta, vaikka joko videolla tai sitten kuvineen :) Tupeeraus on kyllä kätevä ja helppo tapa tuuheuttaa tukkaa, mulla kun ei oo mitkään maailman tuuheimmat hiukset :DD Kiitoksia paljon ja ihanaa viikkoa teillekin<3

 29. Avatar Viivi sanoo:

  Teillä on sama tilanne, kun mulla ja Teemulla silloin, kun muutimme yhteen. Ihan uusi talo, kyseisen asunnon ensimmäiset asukkaan ja kaikki asukkaat saivat avaimet samana päivänä. Muutossa meni koko päivä, koska hissi ja portaat oli koko ajan varattuna ja meidänkin asunto sijaitsi kuitenkin viidennessä kerroksessa. :D En voi muuta kuin toivottaa onnea muuttoon. ;D

 30. Avatar Anonymous sanoo:

  toi kämppä kuulostaa aivan ihanalta! tulee hirvee kämppäkuume itelleniki!:D ja toi kampaus on tosi simppeli ja tyylikäs :) jos mulla ois lyhyemmät hiukset ni yrittäsin väkertää samanlaisen!:D ja tiara on kyllä niin sulonen!<3

 31. Avatar sselina sanoo:

  Voi että siun Tyty on kyllä melkonen hymypakkaus! :) Aivan ihana! Siun blogia on tullu jo pitkään seurattua, eikä yhen yhtä postausta ole jäänyt lukematta! Jatka samaan malliin! ;)

  http://sselina-somanyreasonstosmile.blogspot.fi/

 32. Avatar Anonymous sanoo:

  Onnea asunnosta ! Mahtaakohan asunnossa olla 76,5 neliöä ?;) Löysin nimittäin asuntoja selaillessani juuri noihin vinkkeihin sopivan asunnon:) Yksityisyyttä kunnioittaakseni en linkitä asuntoa tänne :)<3

 33. Avatar Anonymous sanoo:

  Vitsi miten upee kampaus, aivan ihana ! Sulle sopii kyllä tollee aukikin, mutta ei hyvänen aika miten ihana sitte toi kampaus ! :D ja tosi kiva että pääsette uuteen kämppään, tosta nyt on syytä ollakkin ilonen ja hehkuttaa vaikka vielä enemmän ;D Ja toi puhelinki on ihana, itelläni on se samsung galaxy s 2, mutta toi kolmonenki on upee ! Ja Tirris ihana taas (:

  • Avatar Iina sanoo:

   Voii kiitoksia hirmuisesti<3! Ja ihanaa että suurin osa teistä lukijoista on tuollaisia ihanuuksia jotka osaa iloita toisten puolesta :)! Mä tykkään kyllä Samsungista tosi paljon vaikka iphoneakin mietin, se ois ollu halvempi mut eipä se ero niin kauhean suuri ole :D!

 34. Avatar Fani sanoo:

  Paljon onnea uudesta asunnosta (: Meettekö siis ihan vuokralle siihen? =) IHANAA :) Ja toi kampaus on upea! :)

 35. Avatar Juulia sanoo:

  Asunto kuulostaa ihan mahtavalta! Itsekin salaa haaveilen muutosta, vaikka tämä nykyinen on tosi kiva… Asuinpaikka on vaan liian kaukana yliopistoa ja bussit kulkee huonosti sinne.. :/ Kiva tuo kampaus! Osaisinpa itekki tehdä muuta ku perusletin :D

 36. Avatar ROOSA sanoo:

  oi vähän ihanaa:) mäki lasken päiviä marraskuun ekaan kun oottaa täysikäsyys:D

 37. Avatar Saga Nicole sanoo:

  Toi kampaus menis jo ihan jostain juhlakampaukeesta, ihana!

 38. Avatar maria sanoo:

  oon lukenu sun blogia alusta asti ja pakko vaan todeta, että sun blogis on ihan parhautta ja oot aikuistunu ihan mielettömästi! muistan ku stalkkasin sua gallerias joskus vuosina 07->09 suunnilleen ja ihailini sun pukeutumistyyliä ihan tosi paljon ja olit melkeen voisin sanoa että tyyli-ikoni. sitten ku luin jostain että ootat lasta ni menin iha hämilleni ja aattelin heti ekana, ettei moni tossa iässä pysty lasta hoitamaan, varsinki ku vertasin niitä sun bilekuvia (=railakas elämä), että ei susta maybe vielä ois äidiksi mun mielestä.
  sitten aloin lukemaan tätä blogia ja mun käsitys ja mielipide ja kaikki muuttu totaalisesti! susta todellaki tuli aivan mieletön äiti (ku miettii että oot vielä nuori) ja te ootte kolmistaan niin sulonen perhe. harva tossa iässä jaksa pystyä ees tohon kaikkeen, mutta sulta se menee vissiin ihan luonnostaan. sä oot ihan mieletön ihminen!
  sun vaatetyylis on muodikas ja jaksat panostaa ulkonäköös ja mun sanat ei riitä kuvailemaan :-) vaikka en sua silleen tunnekkaa, vaan blogin perusteella oon kaikkia ’päätöksiä’ tehny, niin silti oon sitä mieltä, et tollasia naisia maan päälle tarvittas lisää!
  ’jaksat’ hoitaa ja omistautuu lapselles, et polta etkä pahemmin juokkaa. moni nuori äiti jotka mä tunnen ni ne tekee molempia ja on paksuna, ootan innolla sitä kun näen millasi ne on ku lapsi syntyy ja ne on sua vieläkin nuorempia.
  mutta; oot aivan mahtava :-) kauhee romaani tuli, mutta oli nyt pakko vihdoin kertoa mielipide !

  jos joku veti tästä nyt herneen nenään, ni en voi asialle mitään. mun mielipide:))

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww voi mikä kommentti, kiitoksia ihan hirveesti :)! Piristit kyllä mun entisestään kivaa päivää vielä 110% :D! Joo no kyllä mä sen tietty ymmärrän että mun biletyskuvista teiniaikoina ei ehkä ekana tullut mieleen ”tosta tulee varmasti loistava äiti” :D Mutta se mikä ei muille ollut selvää mun kohdalla(eli että biletys ja teinijutut jää äitiyden myötä samantien taakse) oli mulle aina ihan päivänselvä nakki :D Mulle Tiara (ja tietty Otto ja äitikin) on tärkeintä maailmassa ja mä teen kyllä kaikkeni että oisin meidän neidille maailman paras äiti :) Isot kiitokset vielä ja mukavaa syksyä!!

 39. Avatar iina sanoo:

  Hyvää Nimipäivää Iina :D

  Toivottaa toinen Iina vuosaaresta :)

 40. Avatar Viivi sanoo:

  wau mikä kampaus, oot nii kaunis :) ja onnea koko perheelle uuden kodin johdosta! Ps. Tiara on muute iha yli sulonen, varsinki pari postausta takaperin, ku istuu lattialla punanen haalari päällä, NIIN ihana :’D <3

 41. Avatar Anonymous sanoo:

  Olet kyllä tosi kaunis Iina!♥ Ihana Tiara!♥ Suositteletko tota puhelinta? Olen meinaan miettinyt kannataisiko sellainen ostaa! (:

 42. Avatar Anonymous sanoo:

  onnittelut asunnosta, kuulostaa ihan unelmalta! saiskois sen verran udella, että kuinka paljon vuokra suurinpiirtein on? oon itse myös lähiaikoina suunittelemassa muuttia, ja ois kiva kuulla paljon tollasesta unelma-asunnosta suunniilleen joutuu pulittaa :D

  JA HEI!! voitko tehdä videopostauksen tosta sun kampauksesta? se on super kiva, mutta mä en pysty tajuamaan miten oot saannu laitettua sen noin:D video helpottais :O)

  • Avatar Iina sanoo:

   Kiitoksia paljon :)!! Mä en viitsi vuokraa täällä kertoa, muutenkin jo ihan tarpeeksi tuossa alempana noita ilkeitä kommentteja :D Mut kyllähän noi unelma-asunnot maksaa, kannattaa netistä kattella! :)

   Ja voisin koittaa tehdä semmosen videopostauksen jos vain osaan!!

 43. Avatar edith sanoo:

  vinkkinä näin et ei kannata muuttaa heti silloin 1.pv varsinkin jos se sattuu olemaan viikonloppu. kannattaa mennä tsekkaan asuntoo ja viedä sinne jotai tavaroita jo valmiiks. mä itse muutin varmaa viikko sen jälkeee ku saatii avaimet ja ei mitään hätiä ollu :) onnee asunnosta!!!!!!!!

  • Avatar Noel sanoo:

   Toi on ihan hyvä suunnitelma jos muuttaa vaikka vanhemmilta mut toisilla on tosiaan se edellinen asunto mikä pitää irtisanoa ja johon luultavasti tulee jo uudet asukkaat sillon 1.päivä ;)

  • Avatar Iina sanoo:

   Joo toi on ihan hyvä vinkki jos siihen pystyy mut meillä tosiaan on irtisanottu just tää asunto silleen et meiän pitää kyl olla tästä ulkona jo sillon 1. pvä :D Kiitoksia paljon!!

 44. Avatar Anonymous sanoo:

  Hyvää nimipäivää sulle ja varmasti löyty ihana asunto joten onnea paljon teille :—-)

 45. Avatar kaisa sanoo:

  Upea toi kampaus!:) Ja Tiara on kyllä niin söpö<3 Ja Elias myös!:) Muakin kiinnostais vuokra, jos sitä suostut kertomaan, entä neliöt tuossa talossa?

  • Avatar Iina sanoo:

   Kiitoksia ihan hirmuisesti :)!! Mä en viitsi täällä sanoa vuokraa/neliöitä kun en halua liikaa paljastaa varsinkaan kun tuossa alempana on vaikka kuinka monta ilkeää kommenttia aihetta koskien :DD Mutta voin sanoa että molemmat on ihan normaalia Helsingin upouusien hyvällä alueella olevien kolmioiden keskitasoa :D

 46. Avatar kaisa sanoo:

  Apua tulikohan mun kommentti nyt jo kun tää kone lagas..? :D noh, jokatapauksessa, ihanat Tiara ja Elias<3:) ja kyselsin kanssa tuota vuokraa, jos suostut kertomaan, sekä talon neliöitä?:)

 47. Avatar Anonymous sanoo:

  mistä te yhtäkkiä noin paljo ootte rahaa saanu ku on varaa isoon kalliiseen kämppään, lähes koko kalustuksen uusimiseen ja vielä uuden kännykänki ”nappasit mukaan” ?

  • Avatar Johanna sanoo:

   Mitäköhän se sinulle taas kuuluu? miksi ei voi vaan hyväksyä jos toisilla menee paremmin kuin itsellään :D tai ei ees paremmin, ihan normaalisti mun mielestä Iina ja Otto elää :)

   Onko kaupungin vai yksityiseltä? Me ollaan kans ajateltu muuttoa ja mun mielessä juurikin samat haaveet, uus koti on aina vaan niin ihana. Haikeelta tuntuu tietysti jättää tämä koti, kuitenkin meidän ensimmäinen koti perheenä :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Mun mielestä on tosi huvittavaa udella tuntemattomien ihmisten raha-asioita anonyyminä netissä :D

   Johanna: Joo, en kyllä ymmärrä :D Ihan normaalisti me eletään, en tajua miksei sitä voi tosiaan hyväksyä :D Kämppä on isolta vuokranantajalta, eli ei kaupungilta eikä yksityiseltä :D Uusi koti on kyllä ihana juttu vaikka kyllä mullakin on vähäm haikeus kun tää on kans meidän eka koti perheenä<3 Ihanaa syksyä teille!

 48. Avatar Anonymous sanoo:

  pakko kysyy et MILLÄ RAHALLA?! vittu teistähän vaan toinen käy töis ja sä saat vaan jotain tukia.. ootte varmaa saanu jonku lottovoiton?

  • Avatar Anonymous sanoo:

   samaa mietin.ja jos ovatkin saaneet,sitä tuskin muille kerrotaan. onnea paljon!!!!:)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Joo ei tuolla kotihoidontuella kyllä herroiksi eletä,varsinkin jos reilusti puoliksi maksetaan vuorat jne…

  • Avatar Iina sanoo:

   Miksi sitä on niin vaikea ymmärtää että vaikka me ollaan nuoria niin me voidaan silti rahallisesti pärjätä ihan yhtä hyvin kuin 30v työssäkäyvä isi + kotona oleva 30v äiti + yksi lapsi?

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Tota oon itsekkin pienen lapsen äiti ja mies käy töissä ,että voin mielestäni sanoa että kyllä tuella pärjää, mutta ei sillä tanssita eli vois se parempikin olla. Enkä väitä, että shoppailisit liikaa jne.. itse elän hyvin pitkälti samanlaista elämää kanssasi.
   Terv. Toi kolmannen kommentin lähettänyt anonyymi.

  • Avatar Kippuralla sanoo:

   Eikös helsingissä makseta kuntalisää, joka on ihan kiva etu verraten miten harva kunta sitä tarjoaa? :)
   Mun mielestä jos on yhteinen lapsi, ja on yhdessätuumin sovittu että sen ekan 9kk jälkeen lasta vielä hoidetaan kotona, niin sillä kumpi tienaa enemmän on isompi vastuu kaikesta perheen menoista. Jokainen kotiäiti/isä-vuosi kuitenkin esim ei taida kerryttää eläkettä plus muut rahalliset menetykset.
   Eli summasummarum, ei kaikkea tuollaisessa tilanteessa voi (ja kuka edes suostuu?) jakaa eurolleen tasan. Sen lapsen vuoksihan se tehdään..

 49. Avatar Elisabet sanoo:

  Tuo teidän tuleva asunto kyllä vaikuttaa ihan hurjan mukavalta!Kelpais mullekki. ;) Ja tosi kiva kampaus :) Mä en osais tehä itelleni tommosta varsinkaan noin lyhyes ajas. :D

 50. Avatar jenna sanoo:

  Marraskuun 1.päivä on aika sikahyvä päivä, sillon on myös mun synttärit! :-D mut niin… Onnea ihan älyttömän paljon teille!! :-) tuo kämppä kuulosti nyt jo jotenkin täydellisen ihanalta, vaikka vasta kuvailit vaan millainen se on.. ja vau miten hyvin toi kampaus sopii sulle, näyttää jotenkin siltä että olisit väsännyt sitä tosi kauan :-O

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahah noni johan on hyvä päivä, oot jo toka mun lukija jolla on silloin synttärit, toinenkin kommentoi joka kuulemma täysi-ikäistyy silloin ;DD Se on kyllä ihana kämppä, en jaksa oottaa muuttoa!! Ja kiitoksia hirmusti, se on oikeesti tosi yksinkertanen!!

 51. Avatar Sirkku sanoo:

  hyvää nimipäivää Iina ! (: ja oon kyl onnellinen teidän puolesta,ja tottakai sitä pitää hehkuttaa :) ja vautsi mitkä hiukset!

 52. Avatar Anonymous sanoo:

  Moi Iina! :) Ekaksi haluan sanoa, että oon yli vuoden tätä sun blogia lukenut ja tää on kyllä parhain blogi ikinä, älä koskaan lopeta bloggaamista! :D

  Ihanaa, että pääsette muuttamaan isompaa kämppään ja innolla oottelen jo asuntopostausta! Teillä on aina niin hyvä sisustus, ja niin onnea uudesta kämpästä :D

  Aivan ihania nuo Tiaran kuvat, ja onko mulla mennyt vaan ohi jotenki vaan onko Tiaralla kasvanut hiukset jotenki paljon? :D Voi olla että kuvittelen omia kun en oo kovin jaksanut kattoa kuvia viime päivinä kun puhelimella on pitänyt lukea… :)

  Ja vautsi mikä puhelin! Paljonko makso, ja oppiiko sitä helposti käyttämään? Oon itekkin miettinyt tuota, mutta aina oon keksinyt jonku tekosyyn että en vois muka ostaa sitä… :D

  Ja siis herran jestas kun oot nättinä nuissa kuvissa! Aivan ihana kampaus, just sun tyylinen! Ja muutenki tuo sun paita on aivan upee :)

  Sulla on muuten tänään myös nimipäivä, niin HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ IINA :)

  Tuli aika pitkä kommentti, mutta toivottavasti ei haittaa :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Heiii! Voimikä ihana kommentti, tulipas niin hyvä mieli kyllä! Kiitos ihan ylipaljon :)<3

   Tiaralla on kyllä kasvanu tukka viimeaikoina, mut vielkään niitä ei saa ihan kiinni! Ehkä kohta jonkun pienen pinnin sais :D

   Toi puhelin on tosi ihana ja helppokäyttönen mun mielestä, että suosittelen kyllä! Varmaan riippuu ihan kaupasta että paljonko maksaa mut ihan tollasta älypuhelinten keskitasoa :)

   Iso kiitos vielä ja ihanaa syksyä sinulle! Ja ihana kun huomasit mun nimipäivänkin!

 53. Avatar Anonymous sanoo:

  oot tosi söpö <3 mietin kanssa tota raha-asiaa, jos ei oo liian henk. koht. kysymys, mutta miten te selviätte uudesta kämpästä, kalusteista ja puhelimesta? onhan otto töissä ja muuta, mutta ostatteko yleensä tavarat (esim sun puhelin) osamaksulla vai miten? terkuin eräs, joka kaipaa neuvoja raha-asioissa : D

  • Avatar Iina sanoo:

   Kiitos<3 No mä en meidän raha-asioista puhu täällä yhtään mitään, ne on liian henkilökohtaisia mutta sen verran voin sanoa että osamaksulla ei kyllä ostella mitään, se on mun mielestä tyhmintä mitä voi tehdä kun sitten niitä vaan alkais kasaantumaan ja yhtäkkiä kaikki rahat menis niihin, kannattaa mieluummin säästää vaikka jos pystyy :)

 54. Avatar Anonymous sanoo:

  Johtuuko tämä tuleva salailu siitä, että muutatte mahdollisesti huonommalle asuinalueelle? Onnea uudesta kämpästä! Mä luulin, että tämä edellinen oli just se teidän unelmien asunto.;)

  • Avatar Iina sanoo:

   Ei se kyllä siitä johdu, kuten sanoinkin niin tarkkasilmäiset tulevat kyllä alueen tunnistamaan, mä en vaan tykkää siitä että multa udellaan osoitetta ja raha-asioita ja vaikka mitä, kyllä sitä pitää olla yksityisyyttäkin :) Kiitoksia paljon! Ja tää kämppä on ihana mut ei kyllä vedä mitään vertoja tolle uudelle!

 55. Avatar Julia sanoo:

  Hei ihana juttu että pääsette muuttamaan isompaan kämppään! :) Täällä yksi onnellinen teidän puolesta. Ja toi kampaus on tosi kivan näköinen, ei mun mielestä huomaa ollenkaan että se on tehty noinkin pienessä ajassa :D

 56. Avatar Anni sanoo:

  Oi, onnea uudelle kodille! Ihana Tiara, kuten aina ♥ Hyvää nimipäivää Iina! :-)

 57. Avatar Anonymous sanoo:

  No huh, jos kyseinen kämppä on juuri samasta taloyhtiöstä jota itsekin puolivitsillä tsekkailin asuntoja, niin kyllä niistä kolmioista saa nuori perhe pulittaa itsensä kipeäksi. Mutta toiset panostaa asumiseen, toiset johonkin muuhun.

  • Avatar Iina sanoo:

   Niin no meille oma koti on tärkeä kun ollaan tälläsii kotihiiriä niin kyllä sen pitää olla just sellainen jossa viihtyy mahdollisimman hyvin :D Mut en mä ainakaan oo sitä mieltä et pitää panostaa joko kotiin tai sit johonkin muuhun, mun mielestä opn paras kun on sopivassa suhteessa kaikkea :D

 58. Avatar Anonymous sanoo:

  uuuuu, onnneeee !! <3

 59. Avatar Tyyne sanoo:

  Onnea uudesta asunnosta!:) Onko vuokrakämppä vai kenties jo ”oma”? Oon niin onnellinen teidän puolesta. Ootte ansainnu sen.:)

 60. Avatar Mila sanoo:

  Oikein paljon onnea teille uuteen kotiin! Odotan jo innolla, että saadaan nähdä blogissa kuvia asunnosta :-)

 61. Avatar Anonymous sanoo:

  Ei voi kun ihmetellä näitä ”millä rahalla” huutelijoita… Ihan kun se olisi jotenkin heiltä pois että te olette löytäneet unelmakämpän! Eipä kuitenkaan vuokra tai sähkölaskut (tai se uusi puhelin ;D) oli pois heidän kukkarostaan… Puhumattakaan siitä ettei musta ainakaan ole ylipäätään edes kovin kohteliasta udella tuntemattomien raha-asioita. Kai tässä taas on sitä kuuluisaa kateutta liikkeellä ”kun noilla on hienompi kun meillä”…

  Onnea mahtavan kämpän löytämisestä! :) Odotan innolla kuvia minkä näköistä sisustusta uuteen asuntoon sitten tulee!

  • Avatar Jobse sanoo:

   Ite oon jopa kauhistuneena lukenu kaikkia kommentteja, tiivistit minun ajatukset täydellisesti! Huhhei, onneks Iina on rautaa ettei anna tuollasten ihmisten vaikuttaa elämäänsä :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitos teille molemmille ihanille!<3 Siis joo en kyllä ymmärrä että kenen tilipussista se on muka pois jos me muutetaan kivaan kämppään ja vähän uusitaan sisustusta, paitsi meidän omista :DD Mut monet vaan valitettavasti on kateellisia ja katkeria, ei osaa iloita toisten onnesta :/ Ja nyt oikeesti voin kyllä kutsua noita ihmisiä kateellisiksi koska en käsitä mistä muustakaan tuollainen käytös vois johtua :DD

 62. Avatar Anonymous sanoo:

  oioi onnea paljon uudelle asunnolle :)!ja aivan ihana tuo kampaus+oot aivan superkaunis!

 63. Avatar St. Brigitten sanoo:

  Onnea uudesta kodista teille koko perheelle :) Meillä on etsinnässä myös uudesta talosta asunto, miljoonan homekämpän jälkeen ei uskalleta enää kovin vanhoihin muutella.

 64. Avatar Anonymous sanoo:

  Tulinpas iloseks teiän puolesta :) Onneks olkoon! Ja onnittelut myös hyvästä kännykkä-valinnasta, itellänikin se <3

 65. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihana postaus!

  Onnea uudesta, täydelliseltä kuulostavasta asunnosta! Olette sen ansainneet. :)

  Johanna

 66. Avatar Anonymous sanoo:

  Kyl näil kotiäideillä (sossupummeilla) on varaa muuttaa tommoseen. Sä elät Iina mun rahoilla. Äläkä sano että otto käy töissä. Otto tuskin sitä vuokraa yksin maksaa

  • Avatar Iina sanoo:

   Mä saan saman rahan joka on kaikille Suomen pienten lasten äideille lain mukaan kuuluva, joten et voi mua kyllä syyttää ”sun rahoilla elämisestä” :DDDDDDDDDDD Sä oot naurettava, kateellinen pelle jos näin suoraan nyt sanon kun alkaa vähän ärsyttää :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Aaaarg! SOSSUPUMMI!? Katellaanpa tuolla kaupungilla notkuvia juoppoja mihinkähän ne teidän rahat suurimmalta osalta menee?

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahah niiinpä :DD Kela ei kyllä muutenkaan mielestäni ole sossu joten en tajua millä perusteella kyseinen henkilö kotiäitejä sossupummeiksi syyttelee :DD

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Voi-voi anonyymi-raukkaa, kun sillä on asiat huonosti ! Ei kannata kotiäitejä sossupummeiksi syytellä, hehän säästävät ison kansa meidän kaikkien veromarkkoja, kun hoitavat lapset kotona eikä veromarkoin ylläpidetyssä päivähoidossa!
   Lisäksi, ihan tiedoksi, että perhe, jossa toinen käy töissä, ei edes sosiaalitukea saa, jos toisen palkka on normaali.
   Äitiyspäiväraha ja kotihoidontuki ovat kelalta tulevaa rahaa, joka perustuu lakiin, ei sosiaaliviraston päätöksiin. Lisäksi äitiyspäiväraha perustuu siihen, paljonko on itse ennen äitiyslomaa tienannut, joten sekin vaihtelee äideillä.

   Taidat itse olla joku katkeroitunut suuripalkkainen sinkku, joka ei ymmärrä yhteiskunnan toimimisesta yhtään mitään, kun tollaisia täällä heittelet. Terveisin Anne

  • Avatar Iina sanoo:

   Nimenomaan! Mä oon tismalleen samaa mieltä, ja samalla tavalla maksan minäkin veroja kotihoidontuesta kun työssäkäyvät että siitä on ihan turha narista! Ja joo me ei kyllä todellakaan saada sossusta ainakaan yhtään mitään, eikä onneksi ole tarvettakaan. Musta on törkeää olettaa että heti jos on nuori perhe niin ei mitenkään voi muka pärjätä omillaan vaan heti ollaan muka sossun luukulla. Sinäpä sen hyvin sanoit Anne! :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   mä käyn töissä ja poikaystävä ei (asutaan siis yhessä). poikaystävä opiskelee nyt mutta oli muutaman kk ihan vaan kotona jolloin hänen tulot oli tasan 0 e. mut ku mä kävin kokopäiväsesti töissä niin sossusta ei heru kuule senttiäkään :) että siinä sulle sossupummia… ja meil kans iso vuokra ja ihan hyvin oon maksanu yksin koko vuokran peruspalkalla. laskujakaan ei ilman autoa yms tämmösiä juurikaan ole joten rahaa jäi aina ihan reilusti yli muutaman sadan euron jolla sitten osteltiin ”mukavuuksia” ja ruokaan riittää mainiosti 100-200e kk jos osaa ostaa hyvin ja säästeliäästi. eli ei tarvii mikään miljonääri olla tullakseen hyvin toimeen. myös omassa perheessäni oli 13 vuotta tilanne jossa äiti 4 lapsen kanssa kotona ja isä töissä ja oikein hyvin elettiin kaikki eikä puutetta ollu mistään kenelläkään.

 67. Avatar Anonymous sanoo:

  Kylläpäs ano täällä riehuu katkerana, paistaa läpi niin, että vallan silmiä häikäisee…

  Iita

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahah älä muuta sano, ei voi kuin ihmetellä että mitä tuollaisten päässä liikkuu :DD

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Mikä paistaa läpi? Kateus?
   Niin paistaakin. Kyllä munkin tekis mieli ettii työssäkäyvä mies, pyöräyttää muksu ja elää sossun, kelan ja miehen rahoilla. Pystyis aina ostamaan vaatteita sun muuta.
   Ja en syytä vaan sua, vaan kaikkia ketkä elää ”mun” rahoilla.

   Mun mielestä on epäreilua, että me työssäkäyvät eletään kädestä suuhun ja ei tule kysymykseenkään 30m2 isompi asunto, saatika vaatteiden osto,
   mutta kun olet kotiäiti niin johan on varaa ostella millon mitäkin turhaa.

  • Avatar Iina sanoo:

   Mua harmittaa hirveesti sun puolesta, että sulla on noin huonosti asiat ja joudut katkerana anonyymisti avautumaan netissä.

   Ikäväksesi voin kertoa että me ei kyllä sossun palveluihin olla todellakaan oikeutettuja, eikä haluttaisikaan olla. Ja lisäksi voin kertoa että kelan maksamista laissa säädetyistä lapsiperheen tuista lapsilisää lukuunottamatta me kaikki vanhemmat maksamme myös veroja, ihan samalla tavalla kuin sinäkin palkastasi. Että jos vaikka koittaisit sille omalle elämällesi tehdä jotain etkä valittaisi täällä muille.

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Aina vedetään toi anonyymiys esiin. Oletko onnellisempi jos kommentoin kirjautuneena?et kuitenkaan tunne mua.

  • Avatar Iina sanoo:

   En ois onnellisempi, mun onnellisuus on kiinni kyllä jostain ihan muusta kun sun kommenteista :D Mut se antais susta vähemmän säälittävän kuvan :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   en kyllä ymmärrä mistä revasta näitä ”työssäkäyviä-kädestä-suuhun eläviä-ei-rahaa-mihinkään-ylimääräiseen” ihmisiä tulee?? mä teen töitä keskivertopalkalla, maksan yli 700e vuokraa YKSIN yksiön kokosesta kaksiosta ja maksan laskuni yksin ja oikeesti massia jää monta sataa kuussa pistettävää ”ihan paskaan”. mä tosin en ostele kauheesti uusia vaatteita ja pärjään hyvin ilman iphoneja ja galaxy äxiä vaan säästän ja käyn välillä vaikka pienellä ulkomaanmatkalla. mut ei mulla ikinä esim ruuasta oo pulaa :DDD menkää KUNNON TÖIHIN SITTE!

 68. Avatar Anonymous sanoo:

  Voi että mä oon onnellinen teijän puolesta, kun pääsette muuttamaan ihanaan asuntoon! Meilläki oli mahollisuus viimevuonna muuttaa vastarakennettuun asuntoon, oli just kaikki lattialämmitykset, peilikaapit eteisessä, kaks lasitettua parveketta ja moderni keittiö yms. Mut vuokra olis tuplautunu puolella :( Mulla tuli ihan itku ku päätettiin kieltäytyä ja odottaa jospa tulis joku toinenki vastaan. Tulihan sitte, reilu 400€ halvempi, mut myöski ”rumempi”, laminaattilattiat, oma piha ja sauna löytyy, mut en tykkää meijän keittiöstä enkä kylppäristä. Laitetaan nyt siis toi noin 400€ kuukaudessa säästöön, et päästäis mahollisimman pian ostamaan sitä omaa unelmien kämppää. Mut tosi kiva, et te kuitenkin pääsette muuttamaan ja nauttimaan ihanasta ja viihtyisästä kodista! :-)

  • Avatar Iina sanoo:

   Kiitoksia paljon! Meilläkin on peilikaapit eteisessä (tosi olennaista :D) mutta siis ymmärrän kyllä teidänkin ratkaisun ja onhan se oma kämppä ihana sitten joskus :)! Meilläkin on nyt tarkoitus säästää omaa kotia varten ja tuolta ei lähdetä ennen kuin sitten sinne ikiomaan kotiin :D Toivottavasti saatte pian teidän unelmien kodin!

 69. Avatar Anonymous sanoo:

  Ootte voittanu lotossa tai sit oot periny jonkun kaukaisen amerikan sukulaisen! :) tai Otto on saanut ylennyksen töistä! Mutta ihanaa kun saatte muuttaa unelmien asuntoon. Tiarallekin on varmasti mukavampaa kun saa enemmän leikki tilaa. Itekin haaveilen uudesta asunnosta ja tarkotuksena olis etsiä se unelmien talo tammikuuksi heti kun mies pääsee intistä, että saataisiin ihan ikioma koti ennen vauvan syntymää. :))

  • Avatar Iina sanoo:

   No ei ollu lottovoitto eikä Amerikan sukulainen, että ;D Mutta siis on varmasti Tiaralle juu tosi mukavaa kun on sitten oma huone minne levittää kaikki maailman lelut ja voi hitsi mä odotan sitä saunaa!! :D Toivottavasti löydätte ihanan kodin ja upeaa odotusaikaa sulle :)!

  • Avatar Anonymous sanoo:

   kuulostaa ihan kalasataman tai arabianrannan kämpiltä mut jos teil ei oo kaupungin ni ei sitte.. :D mut ne on just nyt valmistuvia ja niihin (ainaki arabianrantaan) muutto 1.11 ja me kans haettiin sinne kolmioon, muutamissa tais olla saunaki eikä vuokra ollu kyl ku n.850e. mikä on siis tosi halpa helsingissä kolmiosta. eli tässä anonyymeille yksi esimerkki ettei tarvii olla miljonääri että on varaa ”tollaseen” asuntoon!

 70. Avatar Sarianna sanoo:

  Tosi nätti toi kampaus! :) vois itekki koittaa.

 71. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei viittitsä kertoo että mitä näitä pk-seudun fb kirppareita on? :D Mä olen löytänyt haulla vaan jotain sellaisia missä on hädin tuskin tuhatta jäsentä ja ihmettelen kovasti kun pienempien kaupunkien kirppareissa on reippaasti yli 10 tuhatta jäsentä, niin kai sitä nyt pitäs joku iso kirppisryhmä täälläpäinkin olla? Onko ne sit jotai sellaisia et pitää tuntee joku joka on jäsenenä tai muuten ei löydä koko ryhmää? Ois niin huippu pistää tavaraa muuallekki ku tori.fi:hin myyntiin! :D Vai ootko säki sit tälläsessä pienessä ryhmässä vaan?

 72. Avatar Anonymous sanoo:

  Ajattelitko muuten minne mennä töihin sitten aikanaan? Sehän on sitten kiva, kun alatte molemmat tienaamaan :)
  Saa sitten säästettyä ehkä ihan omaan asuntoon rahaa, jos vuokra ei ole niin kallis, ettei säästöön jää mitään :-D Mun yhdellen kaverille kävi näin ja oli sitten jälkeen päin muuttanut halvempaan kämppään ja ostanut myöhemmin ihan oman :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Mä just noissa vastauspostauksissa valaisin vähän tätä mun ura- ja koulutuskuviota, käy vaikka sieltä kattelemassa!! :) Meilläkin on tarkoitus säästää nyt omaa asuntoa varten :)

 73. Avatar Noora sanoo:

  Onnea uuteen kotiin! Oon kade, kun tuo kämppä kuulostaa ihan superkivalta! Laita sitten paljon kuvia tännekin, kun ootte saanu sen kuntoon. :) Ei mua ainakaan henk.koht. vituta se, että teillä on varaa ihanaan kämppään vaikka mulla itselläni ei olekaan, eihän se ole multa pois jos jollain menee tosi hyvin. Sitäpaitsi tykkään omasta kodistani (vaikka riemusta hihkuen kyllä voisin vaihtaa halpaan, mutta isompaan). :D Tyhmiä anonyymejä liikkeellä.

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitos hirmuisesti!! Mä laitan kyllä ihan varppina ainakin miljoona kuvaa :D Ja mä en kans ymmärrä sitä ettei voi iloita toisten puolesta, kyl mäki oon kateellinen kaikille julkkiksille joilla on joku miljardin dollarin rantatalo Losissa mut en mä siitä niille valita :———-D (enkä nyt sitten verrannut itseäni julkkikseen, pakko infota ettei joku ano taas vedä hernettä nenukkiin :D).

 74. Avatar Anonymous sanoo:

  mikä se postaus oli jos kerroit et tiara on oppinu pussailee tai jtn tällästä:D

 75. Avatar Anonymous sanoo:

  Näytät aikuiselta nuissa kuvissa! :D Ennen näytit sellaselta nuorelta mutta nyt näytät aikuiselta :D Ja tää on sitte kohteliaisuus! :D

 76. Avatar Anonymous sanoo:

  Onnea uuteen kotiin! Oot ihanan positiivinen! sellanen kuva mulle ainakin välittyy, kun luen sun juttuja. Oot onnistunut siirtämään sitä positiivisuutta vähän mullekin, ikuiselle pessimistille. :D Kiitos siitä.<3 (:

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi mikä kommentti, olet ihana! Kiitos kovasti<3 Ihanaa jos oon onnistunut levittämään positiivista asennetta muillekin, elämä on nimittäin liian lyhyt murehdittavaksi! :D Mahtavaa syksyä :)

 77. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihana kampaus! ♥

  Toi sun uus puhelin on ihan järkyttävän ISO. Just tänään kattelin tuota Gigantissa, hui mikä jättiläinen se olikaan, kaikki muut oli paljon pienempiä ja käteensopivamman kokosia. :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Kiitos paljon!!♥

   Siis toi puhelin on ihan hullu halko!! :D Mut se on ihana just siks, ku toi on melkeen niinku pienimmät tabletit nii tolta näytöltä näkee kaikki videot ja leffatki hyvin :D Ja bubble shooterin XD

 78. Avatar Anonymous sanoo:

  Hitto mä olen kateellinen!! Oikeesti :–D Mutta onnea teille paljon, laita sitten paljon kuvia että voin kuolailla sen asunnon perään :–) Ihania kuvia Tiarasta ja Eliaksesta ♥

 79. Avatar Anonymous sanoo:

  Kysyisin sellaista, kun olet niin pieni ja hentoinen, että onko sun selän päälle esim. käynyt Tiaran kantaminen tai koetko sitä muuten raskaaksi, onko sulla paikat kipeytyneet vai onko sulla esim. vahva selkä ? Itselläni on ja mietinkin, voinko koskaan hankkia lapsia, jos en jaksaisikaan kantaa niitä. xD

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Oon miettiny samaa esim. tuon kantoliina/-reppu -postauksen jälkeen. Oot niin pieni ja hentoinen, että eikö oo raskasta kantaa Tiaraa, vai onko sulla hyvät lihasvoimat? :)

 80. Avatar Anonymous sanoo:

  oon niin kateellinen.. teillä menee kaikinpuolin niin hyvin! mut onnee paljon :)

 81. Avatar Anonymous sanoo:

  wautsi onnea teille !
  mut harmi kun postaat jotenki harvoin nykyään :(

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.