Sisustusunelmia uuteen kotiin

12.09.2012
Siitä asti kun meidän muutto varmistui, mä oon haaveillut uusista ihanista sisustusjutuista. Tää koti oli ja on meidän ensimmäinen yhteinen, oikea koti ja ulkonäöltään myös sen mukainen eli huonekalut, verhot ja sisustustavarat on vain ympätty yhteen eikä niin paljoa ole panostettu siihen että kaikki sopisi saumattomasti yhteen. Mä ajattelin nyt esitellä mun sisustushaaveita teille, eli ei tarvitse sitten tulla kyselemään taas niitä ”millä rahalla te noi kaikki muka aiotte ostaa?!” -kysymyksiä. Kyllä me sisustusta uusitaan juu, mutta ei varmaankaan aivan näin rankalla kädellä ainakaan heti kuin näissä kuvissa ja vaikka me ostettais noi kaikki ja miljoona muuta tavaraa siihen päälle niin sehän ei kenellekään muulle kuulu millään tavalla. Mutta nyt, niitä sisustusjuttuja!
 Mä haaveilen tilavasta ja huolellisesti organisoidusta kampaus-(meikkipöydästä) itselleni isoine peileineen ja tyylikkäine purnukoineen. Ikeasta haluaisin tuon ihanan Malm -työpöydän tai sitten Malm-kampauspöydän jossa on lasilevy päällä ja se olisi helppo puhdistaa meikkisotuista. Etolasta saa noita ihania läpinäkyviä tuoleja, joiden hinta on vähän maltillisempi kuin alkuperäisillä Ghosteilla.  Kampauspöydälle tarvitaan myös tietysti täydellinen iso  peili ja täydellinen pienempi peili pientä piiperrystä varten. Ja hyvä valaistus!
 Makuuhuoneesta haluan tyylikkään harmaa-valkoisen ja tärkeintähän siellä on nukkuminen, eli sängyssä pitää olla ihana päiväpeitto ja unelmanpehmeät tyynyt jos vaikka haluaa nukkua päikkärit. Meillä on nyt tuollainen Malm -yöpöytä mustana ja mallista tykkään mutta väristä en, joten haluaisinkin sen yhden mustan tilalle kaksi valkoista. Makuuhuoneeseen haluaisin vielä tuollaisen pienen ja kevyen näköisen tikashyllykön johon voisi laittaa vaikka lehtiä ja kirjoja. Lukemiseen tarvitaan tietysti pöytälamput ja lisäksi kattoon ihana katseenvangitsijalamppu!
 Olohuoneessa tärkeintä on tietysti sohva ja se me ollaankin päätetty uusia ihan 100% varmuudella samantien koska me tarvitaan vuodesohva yövieraita (=mun äitiä) varten. Mä halaun tyylikkään harmaan kulmavuodedivaanin eli varmaankin tämän hetken perus sohvista perus sohvimman yksilön, mutta mitä sitten vaikka kaikilla on sellainen? Se on tyylikäs ja se toimii. Vallilan kameraverhot ovatkin meillä jo hankittuna uutta kotia varten, mun oli pakko hankkia ne ennen kuin ne loppuu koska tuo kamera -malli on vain ja ainoastaan Anttilan 60-vuotisjuhlavuotta varten suunniteltu malli ja niitä on vain rajattu erä. Mä rakastan noita, aivan ihanat! Ellokselta sohvan kaveriksi ihana neulepintainen rahi ja Ikeasta pari pirteää koristetyynyä. Olkkariinkin tarvitaan hyvä valaistus jotta näkee lueskella ja oleskella. Mä vasta nyt tätä kirjoittaessani huomasin että unohdin kollaasista TV-tason kuvan kokonaan! Mutta haaveissa siintää Ikean Expedit TV-taso jonka alahyllyille hankittaisiin upotettavat kaapit jotta elektroniikan ja dvd:t saa piiloon.
Kuvassa näkyvässä kollaasissa on ideoita Oton työtilaan (pelinurkkaukseen) jonka ajattelin naamioida tyylikkäästi muistuttamaan sitä työtilaa enemmän kuin Wowin paukutuspaikkaa. Tuo Ferm Livingin ihana This Month -seinätarrakalenteriliitutauluhässäkkä meillä on myös jo valmiina paketissa odottamassa ripustusta uuteen kotiin. Se vain on maailman ihanin, tyylikkäin ja varmasti myös tosi kätevä lapsiperheessä jossa aina riittää muistettavia asioita kuten neuvoloita, vauvakerhoja ja vaikka mitä muuta. Tuohonhan vois vaikka ideoida jotain joulukalenterin tynkääkin (Oi joulu, nyt en jatka siitä aiheesta tai loppua ei näy ja nyt on vasta syyskuu!). Otto haluaisi työpöydäkseen Ikean lasisen uutuuden, mutta mä oon itse enemmän ihastunut tuohon Ikean Malm -malliin josta jo itsellenikin haaveilin. Mutta täytyypä katsoa kumpaan sitten päädytään! Työtuoliksi mä haluaisin tuon tyylikkään rottinkiselkäisen työtuolin ja Otto tietysti tuon miehekkään tuolin.

Keittiöön haluaisin Vallilan pirteän pinkkiharmaat Vallilan Jaffaverhot, koska pinkki on mun rakkaus ja koska noi nyt vaan sattuu olemaan ihan ylisöpöt. Keittiö on varmaan ainoa huone joka meillä sisustukselta on aika yhtenäinen ja valmis, ruokailuryhmä löytyy ja miellyttää silmää jo valmiiksi ja keittiötarvikkeita on sekä kaikenlaista pinkkiä purkkia ja putelia koristeeksi ja cupcake -astiapyyhkeitä. Mutta silti tuollainen lasinen kakkuvati ja muutama tyylikkään mustavalkoinen peltipurkki Ikeasta kelpaisivat. Valaistuksesta haluan tyylikkään vähäeleisen, mutta kumminkin näyttävän ja mun mielestä nuo molemmat lamput sopivat siihen kuvaukseen paremmin kuin hyvin.

Sellaisia sisustushaaveita! Nyt kun itse selailen näitä kollaaseja, niin vaikutelma jää aika valkoiseksi, mutta se ei siis ole lopullinen tarkoitus meidän kodissa, vaan haluan siksi pääosin valkoista koska rakastan värikkäitä tekstiilejä ja pikkutilperöörejä jotka näyttävät paremmilta kun kokonaisuus on muuten rauhallinen. Ja jos kaikki sisustuksen isot palaset hankkii jossain tyylikkäässä neutraalissa värissä kuten valkoisessa, harmaassa ja mustassa on helppo vaihtaa kodin ilmettä vaikkapa vuodenaikojen mukaan muutamalla erivärisellä tyynyllä, matolla ja verholla. Keittiöön tämä tosin ei päde, mun keittiössä on aina pakko olla paljon pinkkiä!
Mun piti julkaista tää jo eilen mutta väsymys otti vallan ja mä nukahdin jo ennen yhtätoista, mutta tässäpä tämä nyt olisi valmiina! Mä alan nyt leikkimään Tirriäisen kanssa kun se sai aamupalansa syötyä. Tänään on meillä luvassa siivousta ja ulkoilua. Ihanaa päivää kaikille♥♥

Mitäs piditte sisustushaaveista? Muita jotka ovat hurahtaneet Ferm Livingin This Month -tarraan? Millaisesta sisustustyylistä tykkäätte itse?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.