Raitaa, leopardia ja ripaus keltaista

04.05.2013

IMG_1265 IMG_1269 IMG_1394x IMG_1415x IMG_1448Mä oon niin iloinen kun sain viimein pukea vauvalle päälle tuon Mini Rodinin keltaisen ihanuus t-paidan! Toinen on niin söpönä se päällä, meidän mini-tyyppi♥ Pienistä asioista sitä voikin ihminen ilahtua. Ei varmaan raskausaikana kenellekään jäänyt epäselväksi että se keltainen oli se mun tämänhetkinen lemppariväri ja kovasti oon sitä haalinut varsinkin vauvelin vaatteisiin kun tuntuu että tuolle isommalle neidille kivoja keltaisia vaatteita on hankala löytää. Mutta Tiaralle oon koittanut sitten keksiä muita kivoja värejä kuten turkoosia ja oranssia sen iänikuisen prinsessapinkin rinnalle.

Kuvissa vilkkuu myös yksi mun eilisen shoppailureissun löydöistä, Zaran ihana mustavalkoraidallinen toppi, juuri sellainen jollaisesta myös raskausaikana haaveilin! Käytiin eilen Oton töissä esittelemässä vauvelia ja kotiinpaluumatkalla piipahdettiin pienellä pikashoppailureissulla. Zarasta löysin tuon topin lisäksi ihan täydelliset korolliset sandaalit jotka ajattelin mahdollisesti laittaa ristiäisissä jalkaani (jos ne sopivat mekkoon jota en ole vielä löytänyt). Mutta luulisi niiden sopivan, yksinkertaisen tyylikkäät, mustat sandaalit kultaisella korolla ovat aika varma valinta asun kuin asun kanssa. Mitäs tykkäätte?

zaraperfectshoes IMG_1327x IMG_1342x IMG_1366x IMG_1369x IMG_1374xToppi / ZARA Farkut / Cubus Abbey
Kengät / ZARA
Korvakorut / H&M

Saatiin Oton työkavereilta mahtava lahja vauvalle, lahjakortti Polarn O. Pyretiin ja käytiin sitten ostamassa vauvelille ihana raidallinen kesäasu sillä. Samalla nappasin mukaani Tiaralle ihanan turkoosin pallomekon jota oon katsellut jo monta kertaa mutta aina löytänyt jotain muuta ja jättänyt sen sitten ostamatta. Nyt kun ostettiin se niin en enää ikinä luopuisi siitä, se on ihan super ihana kellohelmoineen! Koko on Tiaralle vielä vähän reilu 92 mutta  eiköhän se loppukesästä/alkusyksystä ole jo oikein passeli.  Itselleni ostin vielä Yves Rocherilta sitä maailman parasta itseruskettavaa jonka nimeen olen vannonut jo kaksi vuotta ja sain kaupanpäälle pikkupullon kesäisen tuoksuista suihkugeeliä.

ostoksetShoppailun lisäksi ollaan keretty ulkoilemaan yhdessä koko perhe ja Tiarakin on viimein innostunut ulkona leikkimisestä seisoskelun sijaan! Tosine edelleenkään Tiara ei esimerkiksi istu hiekkalaatikolle tai maahan muutenkaan, ainoastaan keinuun tai muihin leikkivälineisiin voi istuutua. Tämän johdosta hiekkalaatikolla leikkiminenkin on aika hassun näköistä puuhaa kun Tiara seisoo ja sitten kurkottelee laittamaan hiekkaa lapiolla ämpäriin. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa, eiköhän jossain vaiheessa Tiarakin remua kaikenmaailman kuralätäköissä ja sitten mä kaiholla muistelen kuinka siisti ulkoilija neiti ennen oli!

IMG_0973 IMG_0978 IMG_0983Tähän asti meillä on ainakin ollut tosi ihana viikonloppu! Huominen ja maanantai vielä yhteistä vapaata, tiistaina alkaa mun arki kahden muksun kanssa kun Otto menee takaisin töihin. Mä veikkaan että kunhan Otto palaa töihin niin mun panostus blogiin nousee noin 1000% koska isyysloman aikana mä oon käyttänyt lähestulkoon kaiken lasten nukkuma-ajan päivisin Oton kanssa sarjojen katseluun tai muuten vain hengailuun koska on ollut niin ihanaa olla yhdessä kotona ja nauttia. Mutta tietenkin sitten tulee päiväuniaikoina siivoiltua ja tehtyä kaikkea muutakin kun on yksin kotona eikä ehkä ole niin helppo siivota lasten ollessa hereillä (tai mistäs sitä tietää, sen näkee sitten).

Huomenna olis ollut mun laskettu aika! Ihan hurjaa ajatella että olisin saattanut olla nämä kolme viikkoa ilman vauvelia ja tuskailla sen ison masun kanssa, tai pahimmassa tapauksessa vielä tästäkin pari viikkoa eteenpäin. Kyllä näiden kolmen viikon aikana vauva on ehdottomasti ottanut oman paikkansa meidän perheessä ja tuntuu siltä niinkuin mukuloita olisi aina ollutkin kaksi!

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille<3 Ja hei, te ette kauheesti ehdotelleet mitään synttäripostausideoita/toivepostauksia maanantaina alkavalle blogin synttäriviikolle joten kyselen niitä nyt uudestaan! Ehdotelkaa tuonne kommenttiboksin puolelle jos tulee mieleen! Viime vuoden synttäriviikon toivepostaukset löytyvät TÄÄLTÄ!


No Responses to “Raitaa, leopardia ja ripaus keltaista”

 1. Avatar iitukka sanoo:

  Olet uskomattoman kaunis!! Ihanaa kun vastaat aina kaikkiin kommentteihin!:)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihana<3 Te lukijat ootte mulle tärkeitä ja parhaani mukaan vastailen aina!

 2. Avatar st. brigitten sanoo:

  Ihania ostoksia :) Meiän neitiki muuten oli pienenä just tuommonen hienohelmaulkoilija, mutta nyt 3-vuotiaana mennäänkin sit joka mutalammikkoon ihan innoissaan ;)

  Musta olis kiva nähdä sellanen päivä meidän kanssa videomuodossa, mutta se on kyllä aika hankala toteuttaa :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos<3 Pitää katsoa jos Tiarakin seuraavan vuoden aikan rohkaistuu sitten ;D ja päivä videoina onnistuu kyllä, itseasiassa ajattelin että voisin ottaa äitienpäiväperinteeksi kuvata jokaisen äitienpäivän videolle, kuten tein viime vuonnakin :)!

 3. Avatar Ina sanoo:

  Haha, ei oo totta! Mä ostin meijän Aamalle saman mekon, mutta palautin sen ku väri ei jotenki sopinu sille. Aattelin mekkoa palauttaessa, että tää olis just niin Tiaran mekko ku se on vaalea :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah aijaa :DD! No Tipalle se sopi kyl ihan kivasti, mut kyllä kai se Almallekin sopis, Alma on nii kaunis et sille sopii mikä vaan :)!

 4. Avatar Kaisa sanoo:

  Ihanat, kauniit ja söpöt te kaikki :) Voi Tiaraa kun se on noin hienohelma, ihan höpsö!

  Mä ainakin toivoisin vaa hirveesti videomatskua Tiarasta, leikeistä ainakin!♥:) Pikkutyypistäkin joo, mutta kun niin pieni nyt ei vielä oikeen pysty puuhailemaan vielä mitään niin kuvat luultavasti kertovat jo olennaisimman. Sit olis hauska jos näyttäisit Tiaran maalauksia kuvina, varsinkin sellaisia joista Tiara on itse kertonut ”tarinaa”, että missä kuvassa on mummu ja missä koira, jos sellaisia löytyy :D Imetyspostaus olisi myös kiinnostava, mutta se on kai joka tapauksessa tulossa?

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia<3 Hahaa Tipa on meidän hienohelma joo, ihana pikku höntti :D!

   Kivoja postausideoita, varmasti päätyvät toteutettavaksi :)! Ja imetyspostausta on tulossa mahdollisimman pian myöskin, mutta ei synttäriviikolla :) Kiitos toiveista!! <3

 5. Avatar Jelena sanoo:

  Nuo kengät ovat aivan mahtavan upeat! Sopii varmasti ihan jokaiseen asuun ;) synttärit kun lähestyy niin sellainen postaus olisi kiva että katsastus millainen on ollut omasta mielestä mennyt vuosi kera kuvien ;) tai sitten jonkinlainen pieni arvonta tai videopostaus :)

  • Iina Iina sanoo:

   Niin mustakin, käyn aina välillä ihailemassa niitä tuolla vaatehuoneessa ;D! Ja hei tuollainen vuosikatsaus voisi olla tosi kiva myöskin, kuten myös arvonta ja videopostaus, täytyypä katsoa mitä saan aikaiseksi :)!

   • Avatar Jelena sanoo:

    Joo mäkin kun aina jos jotain uutta ja ihanaa ostan niin käyn välillä ihailemassa sitä :D

 6. Avatar Krista sanoo:

  Olisi kiva lukea ootteko jo päässy käyttämään Tulaa! Onko vauva päässyt jo kyytiin ja miten pieni sinne asetellaan :) Itellä LA kuukauden päästä ja hirveästi tekisi mieli Tula tilata joten olisi ihana kuulla teidän kokemukset

  • Iina Iina sanoo:

   Tula-postausta tulossa heti kunhan meidän pienet tekniset ongelmat ratkeaa (ne ei johdu siis Tulasta vaan joko vauva on vielä liian pieni tai sitten mä oon liian dille) :D! Mukavaa loppuraskautta sulle!

 7. Avatar siiri sanoo:

  menetkö itse hiekkalaatikolle istumaan/myllertämään? tiarahan ottaa mallia muista, ja jos itse vain seisot, ei lapsikaan uskaltaudu likaamaan vaatteitaan :)

  • Iina Iina sanoo:

   Tähän on pakko vastata heti ekana että joo, menen! Mä istuin itse hiekkalaatikolla ja tein kakkusia ja sanoin että ”tuu äitin kans istumaan tänne” ja vastaukseksi sain vain tiukan EIn :DD

 8. Avatar laura sanoo:

  Hei koska teillä on ristiäiset? :)

 9. Avatar Maijja sanoo:

  Mistä Tiaran pipo on? Suloinen neiti !<3

  Olen blogisi suht uusi lukija, ja niin pahasti koukussa!

  Olen miettinyt pojalleni välikausihaalaria, jonka kanssa saisi mennä ja myllätä ilman huolta hajoamisesta. Onko sinulla antaa vinkkiä merkistä? Vaikka ilmeisesti Tiara ei kovin pukujaan maassa mönkimällä kuluta! :D

  Ihanaa iltaa teille!

  • Iina Iina sanoo:

   Tiaran pipo on Kappahlista viime syksynä ostettu :)! Kiitos paljon, mukava kuulla että tykkäät ja tervetuloa mukaan lueskelemaan!! :)

   Välikausihaalareista meillä ei tosiaan kunnon kulutuskokemuksia edes ole kun Tiara tosiaan ei hirveästi rääkkää ulkovaatteitaan rämpimällä kurassa tms. mutta meillä on Kappahlin vk-haalari joka on ihan loistava, pitää hyvin vettä (testattu myös vesisateella), on kestänyt viime syksyn ja tämän kevään ja näyttää kivalta sekä on edullinen hinnaltaan! Syksyksi ajattelin hommata Polarn O. Pyretin vk-haalarin tai takki + housut yhdistelmän, niistä en ole koskaan kuullut yhtään poikkipuolista sanaa keneltäkään :D!

   Mukavaa sunnuntai-iltaa teillekin :)!

 10. Avatar minnis sanoo:

  Mä olin kans ehdottamassa, että jos tekisit äitienpäivänä sen päivämme videona-postauksen niinkuin viimekskin teit! :D ja sitten jos voisit tehdä joskus meikkipostauksen, missä tekisit vaikka jonkun juhlameikin! :)

  Noi sandaletit on aivan tajuttoman kauniit<3 Itselläni on juhannuksena yhdet häät tiedossa ja mulla on mekko ja laihdutus kriisi :D!!!!!!!!

  Piti vielä kysyä tosta itseruskettavasta! Mä oon ihan järkyttävän valkoinen ja hyvä, tasaisesti levittyvä itseruskettava ois täksi kesäksi niin must have-tuote! :D Onks toi jotain tommosta öljymäistä vai mimmosta toi on :D? ja paljon on hintaa:D?

  • Iina Iina sanoo:

   Se päivä videoina ois just kiva, ois mahtavaa jos vaikka 20 vuoden päästä ois jokainen äitienpäivä kuvattuna videoille :)! Ja meikkipostauksenkin voisin tehdä, kiva idea :)

   Mäkin tykkään noista kengistä, ne on just sellaset joista haaveilin! Oi ihanaa, juhannushäät :)! Meillä on heinäkuussa kans yhdet häät mutta mulla ei ole vielä mekkoa sinnekään :D

   Toi itseruskettava on ihan loistava, se on semmosta ehkä vähän öljymäistä suihketta, mutta kuivaa tosi tosi nopeasti eikä jätä yhtään tahmaista tunnetta :) Eka levityksellä tulee jo kivasti väriä ja ei oo hinnallakaan pilattu, normihinta 16,50/prk mutta nyt näytti olevan tarjouksessa 9,90 :)!!

 11. Avatar laurajulia sanoo:

  Hei onko tuo sinun suosikki itseruskettava hirmuisen kallista? :) itse en ole löytänyt sitä oikeaa vielä ja ois kyllä kiva kokeilla jotain uutta jos vaan lompakolle sopii!

 12. Avatar juuliia sanoo:

  myday videolle tai muita videoita :) ne on aina niiiin ihania<3

 13. Avatar kommentoija sanoo:

  jotain meikkipostausta!! siis toivepostauksena :) tai sit jotain hiuspostausta tai jotain pinnallista tyttöjen mekki/kosmetiikka asioita :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos ideoista! Noi ois kivaa pinnallista vaihtelua arkipostausten keskelle ;D!

 14. Avatar O sanoo:

  Oi,äitienpäivävideo ois kiva! Samoin sinun ”vuosikatsaus” menneestä vuodesta,esim. lempparipostauksia,kohokohtia yms.,sinun & tyttöjen vaatekapin sisältö ois kans kivaa katseltavaa takuulla :) ja vaikka joku tulevaisuuspostaus? aihe toki on aika laaja,mutta sitähän voi rajailla oman mielen mukaan :D

  • Iina Iina sanoo:

   Voi miten kivoja ideoita, ainakin vuosikatsauksen toteutan varmasti ja muista ideoista valitsen sitten eniten ”ääniä” saaneet :)! Kiitos!

 15. Avatar suski sanoo:

  Tää nyt ei liity mitenkään synttäriviikkoon, mutta kiinnostaa mua muuten vaan, sillä olen itse raskaana (ensimmäistä kertaa). Miksi sun raskaudet on kestäny useita viikkoja alle sen perus 40 viikon? Onko siihen jotain erityistä syytä vai onko ne vaan sattunu menemään niin? Kuitenkin molemmat lapsesi syntyneet viikkoja ennen laskettua aikaa? Tätä vain pohdiskelin täällä että onko se kovin yleistä ja onko sulle sanottu jotain syytä siihen?

  • Avatar Kaneli sanoo:

   Muistan jostain lukeneeni, että kullakin naisella on ”oma” raskausaikansa. Jollain se on 36 viikkoa, jollain 38, jollain 40 jne. Voipi olla ihan huuhaata (lähde taisi olla niinkin vakuuttava kuin joku netin vauvapalsta), mutta useinhan se tuntuu menevän noin, että joku synnyttää kaikki ennenaikaisina/aikaisilla viikoilla, jollain menee kaikki lasketun ajan yli jne. Muakin kyllä kiinnostaisi, onko tähän jotain oikeaa syytä!

   • Iina Iina sanoo:

    Eipä sille ole mitään syytä löytynyt, kuten ei suurimmalle osalle muistakaan äideistä jotka vauvan synnyttävät ennenaikaisina. Tätä aihetta tutkitaan ja mäkin osallistuin tutkimukseen jossa testattiin jotain tiettyä bakteeria tms. en muista mikä se oli mutta kuitenkin että vaikuttaako se jotenkin :O Mutta en mä niitä tuloksia saa itselleni.. Mutta siitä oon onnellinen että mun vauvelit kuitenkin pysyttelivät masussa niistä supistuksista huolimatta molemmat turvallisille viikoille asti, toisilla kun synnytykset käynnistyvät ihan hurjan paljon aiemminkin jo!

 16. Avatar Kaisla sanoo:

  oonko ihan urpo ku aina on pakko tulla sanoo et oot niin kaunis! <3

 17. Avatar Nimetön sanoo:

  Pakko toivoa nyt edelleen jonkinlaista koulutusta, uraa jne. käsittelevää postausta, siis millaisia haaveita ja suunnitelmia sinulla on ja on ollut (: Myös muuten yleisesti unelmista kertova postaus olisi kiva. Ihanat vaatteet Tiaralla ja vauvalla noissa kuvissa, ja aika upeat nuo uudet kenkäsi :)

  • Iina Iina sanoo:

   Saa sitä toivoa mutta sen urapostauksen teen valitettavasti vasta sitten kun mulla on kaikki selvillä ;D! Haaveita ja suunnitelmia voisin mahdollisesti kirjoitellakin! Kiitoksia paljon, lastenvaateaddikti ja kenkäfriikki kiittää ;D!<3 Mukavaa alkavaa viikkoa!

 18. Avatar Veronika sanoo:

  Näytätte todella onnellisilta mikä vaan innostaa itseäni miettimään jo omaa pikkuista…. ehkä sitten joskus… :) Mutta kuitenkin kauniita kuvia ja sulla on hyvä vaatemaku lasten ja itsesikin suhteen, todella ihania vaatteita<3

 19. Avatar riiu sanoo:

  Musta ois kiva tietää miten bloggaus vaikuttaa teidän arkeen vai vaikuttaako ollenkasn. Ja onko sen merkitys jotenkin muuttunut matkan varrella. Esim. Tuleeko kuvia otettua niin että ”tää ois kiva laittaa blogiin” vai kuvaatko muuten vaan ja sitten kirjottelet mitä mieleen tulee.. ja kuinka paljon yleensäki mietit blogia kun teette asioita. Toivottavasti ymmärsit pointin :D

  • Iina Iina sanoo:

   Mä voisin yhdistää tuon siihen blogin vuosikatsaukseen/blogihistoria -postaukseen :)! Ymmärsin mä, kiitoksia toiveesta :)!

 20. Avatar Minävaan sanoo:

  Nauroin täällä tuolle jutulle, että Tiara ei suostu istumaan hiekkalaatikolle, ihanan hassu<3

  Mä toivoisin ihan vaan niinku päivä selostettuna ja kuvina, se vois olla sellanen toooooosi pitkä postaus :) Ihana ois myös postaus missä on tyttöjen kivoimmat vaatteet esiteltynä. Kivoja postaus olisi myös semmonen missä postaat "Tiarana" tai miksei vaikka "vauvanakin". Ymmärsitköhän mitä tarkotin :D Niitä on kuitenkin niin ihana ja hauska lukea !

  • Iina Iina sanoo:

   Haha, Tiara on pikku hienohelma :D<3

   Voisin tehdäkin sellaisen meidän päivä -postauksen kaikkine pienine yksityiskohtineen :) Ja tosi kivoja muutkin ideat, täytyy katsoa mitkä nousevat suosituimmiksi ehdotuksiksi niin toteutan ne sitten :)! Kiitos toiveista<3

 21. Avatar Olivia sanoo:

  Sä niin hehkut !! :) Mun mielipiteeni on se että näytät nykyään paljon paremmalta omalla tukallasi kuin silloin aikoinaan hiustenpidennyksillä Tiaraa odottaessasi. Vanhoja postauksiasikin huomaa miten oot aikuistunut ja myös kaunistunut, äitiys niin pukee sua. :)

  Ja niinkuin tuolla ylempänä joku jo sanoi, mustakin on niin ihanaa kun vastaat kaikkiin kommentteihin ! Moni bloggaaja jolla on paljon lukijoita, jättää osaan vastaamatta kokonaan. Hiton ärsyttävää kun vaan osa kommenteista käydään läpi. Niin monilla on se kusi näyttänyt nousevan päähän. :( Susta ei kyllä voi sanoa samaa, oot niin maantasalla kuin olla ja voi !

  • Avatar Olivia sanoo:

   *Vanhoja postauksiasikin lukiessa <—– noin sen piti olla :D pitäs varmaan lukee kommentit tarkemmin läpi ennen kuin painaa "lähetä"-nappia… :)

   • Iina Iina sanoo:

    Haha enpä edes lukiessani huomannut mitään virhettä ennen kuin näin tuon alemman kommentin :D!

    Mutta täytyy sanoa että kiitos ihan miljoonasti sun ihanasta kommentista, mulle tuli tosi hyvä mieli :)!<3 Ja kommentteihin vastaaminen on mulle tärkeää ja mä tykkään lukea teidän kommentteja, ei bloggaaminen ois puoliksikaan niin kivaa ilman niitä! :)

 22. Avatar Jannica sanoo:

  HIENOT korkkarit! ja HIENO välikausihaalari Tiaralla :3

 23. Avatar Linkku sanoo:

  Ihanat korkkarit! Mä niin tykkään kun koroissa näkyy kultasta tai hopeista pintaa :D ihania on kans sellaset kulta/hopeakärkiset, ah!

  • Iina Iina sanoo:

   Ne on kyllä niiiin ihanat!! :) Ja joo kulta-/hopeakärkiset on kans kivoja :)!

 24. Avatar Jenny sanoo:

  Apua ootte niin ihania:) ja vauvakuumetta on paljon:D oon niin kateellinen noista kengistä, itsekkun en pysty käyttämään tuollaissia missä on kärki auki:(

  • Iina Iina sanoo:

   Voooi kiitos tosi paljon<3 :) Ja aijaa, no voi höh! Asoksella näin samantyylisiä mutta kiinni olevalla kärjellä, vinkvink! ;)

 25. Avatar Nannu sanoo:

  Tää on ihan mahtava blogi! Oon lukenu tätä nyt pari kuukautta ihan innosta puhkuen ku alettii avomiehen kanssa odottaa pikkusta!

  Oot niin upeena kuvissa, ja tekstiä on helppo lukea! Olis kiva kuulla teidän toimeentulosta, työpaikoista, sun opiskeluista ja urahaaveista. :))

  • Iina Iina sanoo:

   Voi hitsi miten kiva kuulla, kiitos paljon ja tervetuloa mukaan!<3 Mä en meidän raha-asioista tai työpaikoista kirjoita täällä, ne ovat meidän yksityisasioita mutta opiskelu- ja urajutuista on lähiaikoina tulossa postaus :)!

 26. Avatar Kata M sanoo:

  Tula-postausta minäkin odottelen!

 27. Avatar Kaneli sanoo:

  Onko toi vauvan paita ihan paita-paita, vai onko siellä body alla? Meillä on 7-kuinen vauva, enkä jotenkin osaa yhtään pukea hänelle t-paitoja, kun tuntuu selkä heti pilkottavan. Kerro niksisi! :D

 28. Avatar nenna sanoo:

  Määkin haluisin kuulla tuosta itseruskettavasta, että miks se on niin hyvä sun mielestä, harkinnu itekki ostavani ku en rusketu luonnollisesti.. :D

  • Iina Iina sanoo:

   Kuten tuossa ylempänäkin vastasin, niin se levittyy helposti, väri on luonnollinen ja näkyy äkkiä eikä hintakaan ole paha! :) suosittelen todella!

 29. Avatar odottaja sanoo:

  voi miten teidän pikkunen on jo kasvanu! :) mä saan nyt sit unohtaa mekot ja muut pinkit röyhelöt, meille tulee pieni poika <3 meinaatko muuten myydä jotain sun äitiysvaatteita esim blogikirppiksellä? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi onnea poikalupauksesta! :)<3 Meinaan mä myydä mahdollisesti, mulle on tullut jo s-postikyselyitä joten pitää katsoa miten mä toimin, laita säkin mulle vaikka s-postia jos oot kiinnostunut niin jutellaan lisää :)!

 30. Avatar Nimetön sanoo:

  Hehe, ihana ilme kyllä Tiaralla tossa ekassa ”lapiointi kuvassa”! :) :) :)

 31. Avatar Rimpula sanoo:

  Moikka, en tiedä ehdottiko tätä jo joku kun en ehdi nyt vilkaisemaan aikaisempia toiveita yms. Mutta sitten kun teille kertyy käyttökokemusta lisää ja pääsette enemmän ulkosalle molempien lasten kanssa, niin tekisitkö käyttäjäkokemuspostauksen teidän uusista tuplarattaista? Kiinnostaisi kovasti, kun meillä harkitaan aika vakavasti kys. menopelejä reilun vuoden ikäiselle esikoiselle ja syksyllä syntyvälle sisarukselle. Mietittekö muuten missään vaiheessa sitä kovaa koppaa noihin rattaisiin?

  Olen muuten blogiasi lueskellut säännöllisen epäsäännöllisesti ja pakko kommentoida, että aina vaan paranee. :) Vaikka reilu vuosi sitten syksyllä, kun odotin esikoista, en jotenkin niin tykännyt kirjoitustyylistäsi, mutta olet mielestäni kehittynyt kirjoittajana tosi paljon. Ja äitiys todellakin pukee sinua, olet kaunistunutkin tänä aikana kun olen blogiasi aina silloin tällöin lueskellut. Jotenkin saanut sellaista aikuismaisuutta vähäsen, enkä tarkoita mitenkään negatiivisessa mielessä.

  Ihanaa kevättä teidän perheelle! Kuvia kun katsoo teidän pienimmästä, niin voi miten kovasti jo odottaa omaa pientä nyyttiä syliin.

Kommentoi