2v & 22v

15.09.2013

Heippa! Nyt on etukäteiset synttärijuhlat juhlittu ja meillä oli ihan mahtavan mukavaa! Kommelluksilta ei tietenkään vältytty ja kaikki oli ”vähän sinne päin”. Me päätettiin Oton kanssa että ei oteta turhaa stressiä mistään ja iloisesti oltiinkin vielä aivan vaiheessa kun ensimmäiset vieraat jo saapuivat. Onneksi meidän sukulaiset ja ystävät ovat ihania rentoja tyyppejä ja ketään ei haitannut se että siinä samalla näperreltiin vielä toast skageneita valmiiksi ja paisteltiin vähän mutakakkua ja karjalanpiirakoita uunissa, mikä ”hieman” lisäsi muutenkin hikisen kuumaa tunnelmaa.

Saatiin kuitenkin lopulta tarjoilut valmiiksi ja niitä jopa kehuttiin, jee! Mutakakku on mun bravuuri jonka väännän ulkomuistista vaikka unissani, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun tein mansikkalimejuustokakkua. Siitäkin ihmiset tykkäsivät vaikka ulkonäkö olikin vähän mitä oli. Mutta ei se näky vaan se maku, eikö! Ja Tiaran hienot prinsessakynttilät onneksi varastivat kaiken huomion vaikka N-kirjain ei syttynytkään ja vaikka niiden viimein sytyttyä me ei millään meinattu saada niitä puhallettua sammuksiin. Tipan kanssa puhkuttiin kuin viimeistä päivää mutta kynttilät eivät vaan meinanneet sammua millään. Kaikki nauroivat ihan kippurassa kun aina näytti siltä että nyt ne viimein sammuvat ja silti vielä joku jäi palamaan, hah!

Mansikkalimejuustokakun, toast skageneiden, karjalanpiirakoiden ja mutakakun lisäksi tarjolla oli munavoita, Angry Birds -donitseja ja Muumi -keksejä eli todella basicilla varustuksella mentiin. Mä oon huomannut sen että stressaan aina tarjoiluja ja yritän kauheasti hifistellä ja sitten vaan turhaudun kun en onnistu niinkuin haluaisin. Pääsen helpommalla kun teen sitä mitä osaan enkä yritä liikaa! Tarjoilut riittivät oikein hyvin kun ei me mitään megabailuja pidetty, paikalle oli kutsuttu vain lähimmät ja esimerkiksi mun äiti ei valitettavasti päässyt paikalle  Oulusta tällä kertaa. Onneksi äiti tulee meille ensi kuussa taas kylään niin me juhlitaan sitten sekä äidin, Tiaran että mun synttäreitä kun meillä on kaikilla parin viikon sisällä syntymäpäivä. Nyt kuitenkin riittää höpötys ja on kuvien vuoro!

IMG_3196 IMG_3200 IMG_3202 IMG_3204 IMG_3215 IMG_3219 IMG_3227 IMG_3232 IMG_3233 IMG_3240 IMG_3246 IMG_3258 IMG_3267 IMG_3274 IMG_3299Tiara sai paljon kivoja lahjoja joilla hän innoissaan on leikkinyt tänäänkin koko päivän! Brion junarata on ollut kova sana jo pitkään Polarn O. Pyreteissä vieraillessa ja nyt meiltä löytyy se viimein kotoakin. Junajuttujen lisäksi Tipa sai Tuhkimo-Duploja, vaatteita ja koruja, ihanan keinun joka me kiinnitetään parvekkeen kattoon, suosikkinsa Risto Räppääjän jatko-osan Viileän Venlan meillä aiemmin olleen Risto Räppääjä ja Polkupyörävaras -elokuvan seuraksi ja aivan mielettömän söpön puisen palapelin.

Illalla Tiara nukahti aivan samantien sänkyynsä jännittävän päivän jälkeen onnellinen hymy kasvoillaan, ihana tyttö!♥ Kiitos vielä kaikille vieraille mahtavista lahjoista ja parhaasta seurasta! Mäkin sain paljon lahjoja mun ihanilta kavereilta, mutta niitä esittelen tarkemmin huomenna, sillä nyt on painuttava nukkumaan kun on ollut niin jännä ja kiireinen viikonloppu. Jos ette kuitenkaan malta odottaa niin blogin FB-sivuilla on sneak peekiä yhdestä mun lahjasta. Sinne kannattaa muutenkin liittyä tykkääjäksi kun usein päivitän sinne enemmän juttuja kuin blogiin ja ainakin aiemmin kuin blogiin! Nyt hyvää yötä kaikille teille ihanille♥

Ensi viikolla luvassa myös ainakin Tiaran 2v -kuulumisia neidin oikeana synttäripäivänä, mun mietteitä omasta vanhenemisestani mun oikeana synttäripäivänä, vihdoinkin se bloggaaminen behind the scenes sekä kaikkea muuta hauskaa mistä kerron myöhemmin lisää!


14 Responses to “2v & 22v”

  1. miumau sanoo:

    Ääää toi viiminen kuva!! Ihana tiara! 🙂 Tarjottavat näyttää myös herkullisilta!

  2. L sanoo:

    Ihanat tytöt ja ihanat vanhemmat! Jotenki aina joku osa juhlien järjestelyssä jää viime tinkaan, mut eipä se haittaa. Itteäniki tosin ärsyttää aina jos joku menee pieleen, että ymmärrän sua täysin! Hyvältä näyttää kuitenkin tarjottavat ja tytöillä ihanat samismekot!

  3. Linkku sanoo:

    Voi nam, hyviltä näyttää herkut! Ja eihän tuon kakun ulkonäössä ole todellakaan mitään vikaa 🙂

  4. Jenni sanoo:

    hei voitko laittaa ton mutakakun ja princess kakun ohjeen jakoon? Pliiz näyttää tosi hyviltä!!

  5. Petra sanoo:

    Ihanan näköinen tarjoilu pöytä, nuo herkut ja pillit ja eniten rakastuin tuohon mis noi donitsit on! Mäki haluun tommosen!
    Oliko juhlissa paljon Tiaran ikästä väkeä? (kuvissaa näkyykin kyllä kaksi)
    Paljon onnea molemmille! 🙂

    • Iina sanoo:

      Se on Tigerista, kuten myös pillit! Kiitos paljon :)! Oli Tiaralla kavereita juhlissa, mutta ei kauheasti kun meillä jäi niin viimetinkaan kutsuminen että monet olivat jo kehitelleet muita suunnitelmia valitettavasti ja tulevat sitten ripotellen tämän ja ensi viikon aikana kylään ja synttärikahveille! 🙂 Mutta kyllä oli menoa ja melskettä pienenkin muksuporukan kanssa! 😀

  6. O sanoo:

    ihanat tarjottavat ja Tiara<3
    ps.heii millo sitä ruokapostausta? 🙂

  7. st.brigitten sanoo:

    Oli varmasti mukavat kemut 🙂 Teittekö donitsit itse vai ostitteko valmiina? En oo nähnyt missään tollaisia myynnissä ja näyttää kyllä hyvälle 😉

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.